Orkar inte ens vara arg

Kommit hem från matchen mot BG Fryshuset och jag orkar inte ens vara arg, jag är bara tom. Vi gör 18 poäng tror jag på 2 perioder och ja det gör 37 poäng mera. Man kan fan inte ligga under med 37 poäng i halvlek och lira på den nivån som vi gör eller vill göra. Detta var förnedring, grov förnedring. Jag vet inte vad jag ska säga alls, det finns inget att säga. Men som vi spelar i första halvlek är det pinsamt så dåliga vi är.

Själv kan jag inte släppa att jag hade 4 fauls men det är mera på vilket sätt det sker. Första går väl ok i def, andra drar jag två fauls efter bara ett par minuter och bli sittande helt rätt. Får förtroende att starta efter alvtid och spelar ett par minuter, okej typ 2 min. Sen får jag en offensiv faul, hallå jag hade inte ens bollen. Gråsparven anser att jag slagit med armbågen men hallå sen när fick man som försvar hålla i sin motståndare och som anfallare inte visa sig för bollen??? JAg lackar tok mycket och kände bara att nu blir jag sittande och ja resten nu också, men inte mer än rätt. Får ytterligare förtroende att starta sista perioden och tänker undrar hur länge ja får spela nu då innan jag får min 5:e vilket betyder UT! Fick spela hela sista perioden. Det gick väl ganska bra i försvar men tanke på att jag hade 4 men i anfall är jag väl sådär nöjd. Kunde F*N inte ens sätta två ynka straffkast.

Men vad är det som gör att jag ska faula, kanske inte ska spela på de spelare jag gör. Men ändå fick jag uppgiften att spela på den. Förra matchen gick det ju ändå bra, men idag var det bara emot mig. Fan jag lackar totalt.

Jag hatar verkligen att förlora och på detta sätt som vi gör det, det är inte ok.

Riktigt lycka!

Är så glad för din skull om det som stod i brevet. Att det visade sig att det inte var så farligt och att det går över av sig själv. Nu är det 3 matcher kvar och nu när du vet att det inte är knas och går över så är det bara att ge allt.

Är så glad för din skull!!!

Ofrivillig sovmorgon

Ja jag kan bara säga att tack för att jag har så förstående och trevliga arbetskamrater. Jag fattar fortfarande inte hur det gick till, jag var ju vaken. Vaknade av att mobilen ringde och aldrig har jag klätt på mig så fort och kommeit så snabbt till jobbet, ganska bra jobbat att klara av allting på 15 min.

På jobbet fick jag frukost, gott med äpple och appelsin. Kanske inte bästa uppladningen inför matchen men åt en riktigt god lunch sedan och ska snart äta middag.

Så ikväll för er som läser håll tummarna nej bara en (två är otur) kl 19.30 för då är det uppkast mellan BG Fryshuset - Täby Basket och ikväll ska vi F*N vinna!!!

TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA

Låååång dag

När jag satt i goda ro vid frukostbordet imorse och hade just fått reda på vad det skulle bjudas på här hemma så kommer jag på en sak. Men vi har ju avd. möte idag. Fick lite smått panik och kom på att måste hinna packa väska och mamma kan jag låna bilen idag? som tur kunde jag de, annars hade jag aldrig hunnit i tid till träningen idag, gjorde jag ändå inte men hade varit ännu senare annars. Hann precis i tid till jobbet och sen var jag på jobbet från 8.30-20.30 (men kan glädjas åt att mina timmar som jag ska pricka av kommer jag få med iaf. Sen så får jag ca 40 kr extra i lön för mina OB timmar idag, ja juste ja måste kolla förra månadens OB jag ska köpa trisslotter för pengarna.

Så efter att spenderat 12 timmar innaför grindarna så var det raka vägen till träningen. Den gick väl helt ok, lite hostig och kändes som luften i hallen var jätte torr. Hoppas hostan blir bättre inför matchen mot BG imorgon.

Nu har jag roat mig med att kolla på bilder från helgen. Det blev en del, men roligaste är nog ändå filmen från tåget. Hahahh synd att jag inte kan lägga ut den här :p

Söndag

Känns som jag hunnit med en hel del idag.

♦ Köpt en ny regnjacka att spela golf i, en röd och fin och jag är mycket nöjd. Pappa sa det kommer inte regna på hela sommaren, gör det inte de så gör det inget faktiskt.  
♦ Tänkte köpa nya golfskor men ångra mig, jag vill ha en ny bag.
♦ Köpt bollar inför hela sässongen nu.
♦ Blev spontant en bio med vännen min.
♦ Skrattat åt massa bilder men mest åt kommentarerna kring bilderna.

Blev som sagt en liten spontan bio med vännen min och den vi såg var Dumpa honom. Den var bra och den fick faktiskt en att tänka till lite fast på ett ganska bra sätt. Det är fortfarande ok att analysera och vrida och vända på saker och ting gäller bara att veta hur man ska tolka saker (just fått reda på att det finns en bok, måste köpa den nu).

Utgång fre och poolparty lör

Ja det blev en del bilder från både fredagen och lördagen, fast de får vänta ett tag kanske ändå till onsdag. Glömde kameran hos Julia som vi var hemma hos igår och får tillbaka den imorgon på träningen. Fast får se om jag orkar lägga in bilder då, kommer ju hem sent och på tisdag match och då blir nog inga bilder upplagda. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :p

Sommartid!

På vintern ställer man tillbaka grillen, alltså man ställer tillbaka tiden.
På sommaren ställer man fram grillen, alltså ställer man fram tiden.

Ja det finns hur många knep för att komma ihåg detta med sommartid/vintertid. Jag glömmer alltid ändå och måste alltid kolla på texttv vad klockan är. Idag fick jag det rätt från början tror jag gäller bara nu att leta upp alla klockor i huset.


Va lite spontan

Vaknade upp ordentlig för ca 30 min sen, vid 13.30 eller vaknade upp av att telefonen ringde. Då hade jag varit vaken några gånger till men lyckats somna om utan problem. Min reseledarkompis ringde vid 10 tiden och då var man ju tvungen att svara för inte så ofta vi pratas, men hon är i Sverige nu så det blev ett kort samtal. Poff sa det och jag sov igen.

För att sammanfatta kvällen kort kan jag bara säga.
* Intimspelet var nja ingen hit en del kort var roliga en del nää inte alls.
* Fått skratta såååå mycket under kvällen och hade riktigt trevligt.
* Mina skor ät tok hala i snön
* Giftemål, skillsmässa jag mycket kan hända på en kväll
* Jag är bästa prästen!!!

Hade en helt underbart rolig kväll och sen att man kommer hem kl 05.00 vad gör de sen, jag fick ju sova jätte länge idag. Dagen denna blir kanske att spendera i en baskethall nära dig, hahah. Nää men kanske ska kolla u18 match om jag hittar skjuts dit annars blir det väl att kolla in Petras små tjejer en liten stund och sen leta present med Petra inför Julias poolparty ikväll. Det ska bli jätte kul, men undrar om jag ska bada? Halsen mår lite si och så hmm tål att tänkas på. 

Nu ska jag dra upp rullgardinen och hoppas på att solen skiner ute och gå och äta lite frulle.  

Jobbar på förskolan inte på sjukhus!

Vi var inne på f.m barnen hade olika aktiviteter, jag hade hand om lekhallen och där gjorde de allt möjligt allt från att springa med ärtpåsar till att krypa under stolar. Efter maten skulle alla barn ut! På med overaller och galonisar eftersom det är tok geggigt på gården och snön smälter... Då KO var på rast och chefen slutar tidigt idag var jag själv med barnen och de var jätte jobbiga, jag skulle för första gången sen jag börja jobba vilja skjuta barnen. Kan också bero på att jag var lite halvt på humör från gårdagens match... Annars brukar det vara helt underbart att komma till jobbet då man kan släppa allt för man kan inte vara sur på barnen. Jag "hotade" med att klä på mig och gå ut och ingen skulle då få hjälp, de blev snälla och tysta. Behövde knappt hjälpa någon ändå, de kan ju klä på sig helt själva. Våra barn är bäst!!! Ja nästan jämt ;) 

Bestämde mig för att gå en promenad på rasten för att komma ut i solen och få lite frisk luft eftersom jag annars inte skulle få de. Var jätte skönt och tror ska försöka hinna med detta någon mer gång. Kände inte för att sitta i personalrummet och jag behövde få rensa tankarna.

Eftermiddagen flöt på och med det närmade sig också föreläsningen som vi skulle gå på kvällen. På kvällen var det hygienföreläsning. Ja det första jag tänkte på var när vi kom på parkeringen var, oj va detta verkligen ser ut som personal från förskolan... Det är ått visst med de och att sen 80% var 50+ gjorde ju inte saken svårare. Nu menar jag detta inte som något negativt men det skulle helt klart behövas lite ungt folk också. I pausen så träffade jag min gamla föreståndare som jag hade när jag var liten på dagis (hette faktiskt dagis på min tid). Föreläsningen då, ja jag kan kortfattat beskriva den med 6 ord, Jag jobbar på förskolan inte på sjukhus! Som någon sa i slutet, vi är experter på barn och du (föreläsaren) är expert på hygien. Sen gäller det för alla att kunna mötas där på vägen någonstans. För det får ju faktiskt inte gå till överdrift även det där med hygien.


Vad händer....

... är vi inte bättre än så här? Jo men det är ju det vi är, vi är mycket bättre än vad vi visar upp idag. Vi ligger under med 13 i halvlek och i tredje tar vi ikapp och ligger lika men så drar det iväg och inför 4 ligger vi under med 7 poäng. 7poäng det går verkligen att ta in och vi gör det och är ju där och nosar så händer nått. Vad som händer kan jag inte sätta ord på men i fjärde när vi är upp och nosar och är lika så får de ett ryck. I slutet så drar de iväg ordentligt och de vinner tillslut med nästan 20 poäng.

För att vara helt ego, som man måste vara ibland så kan jag ändå se lite ljusglimtar i matchen. Fick innan matchen ett uppdrag och jag tyckte ändå att det gick ganska bra och ändå i anfall så kan jag väl se lite ljusglimtar om jag måste. Däremot hur jag avslutar matchen lackar jag på. 5 faul kan jag ta, men när jag gick av planen idag skulle jag bara vilja säga förlåt! Förlåt för att du gav mig förtroende igen och att jag sumpar de på 3 sek, det var ett inkast men jag lackar och drar till. Så jävla onödigt, FAN!

Finns inga ord på hur jag känner efter matchen.... jo ett ord smärta. Gör så j*vla ont i foten. Vad gör man när piller inte hjälper, kyla hjölper för stunden och sen kommer det ändå tillbaka, ja vad gör man då? Ringer en läkare och får be om att få träffa en som kan sitt jobb och inte ger enklaste förklaring, den var ju inte ens bra. Nu ska jag prova att sova, men tror det blir svårt... finns för mycket som rör sig i huvudet.

Spontan promenad och middag

Vi var som sagt träningslediga idag och det var faktiskt rätt skönt. Fick sms av Mathilda och en fråga om häng med promenad och klart jag tackade ja. Plockade upp henne efter tjejernas träning, som gick bra. Vi åkte til Centrum där jag köpte ny tub linement (den bästa!) och käkade en bit mat. Vi åkte tillbaka till Hägernäs och gick dären promenad, lite sent att gå runt sjön så vi tog en runda där det var upplyst. Ner mot Hägernässtrand och gick vissa delar av den rundan jag gick i lördags.

Hade en underbar promenad med min underbara vän och det är så enkelt att prata med dig och skönt att köra lite uppdatering, fattar fortfarande inte att du inte visste nått!


Träningen igår

Tänkte svara på en kommentar jag fick från inlägget igår om att jag tränade. Jag tränade delvis för att jag visste att vi var lediga idag och trodde faktiskt inte det skulle vara så jobbigt, så sjuk var jag inte...tränat sjukare... Imorgon match och jag känner mig pigg idag så ingen skada skedd ;) Men nej jag vet man måste lyssna på sin kropp! Hade en dialog med min tränare om jag skule vila, skjuta eller träna och vi kom fram till att jag kunde testa och ta det lugnt lite. Men som sagt ingen skada skedd och jag gick ju av när det var tungt och idag har jag mått mycket bättre.

Men som sgat jag vet man måste lyssna på sin kropp och det gör jag egentligen också även om det inte lät så i förra inlägget.

Ps! tack för att du bryr dig <3

Totalt färdig

Ja det är så jag känner mig nu. Totalt färdig och totalt slut i hela kroppen, som vi skulle haft värsta mördarträningen. Men vi hade en ganska enkel träning, visst en del löpningar blev det men egentligen inte alls speciellt hårt. Men med facit i hand så kanske (egentligen vågar jag inte skriva detta eftersom pappa/mamma läser..) jag skulel tagit det lite lugnt idag. Men nää det gick bra fram till jag blev trött, då tog det slut totalt. Tog det lugnt och gick av, började komma in i det igen (andningen) coach sa att jag inte skulle gå in någe mera.... Jag lyssnade och gick och satte på mig långärmad. Sen kom det tillbaka, kändes som pulsen slog jätte fort men ändå inte att hjärtat slog fort utan det bara konstigt. Andas andas och sen gick det över efter ett tag. Aldrig kännt mig som jag ska svimma innan, men gjorde jag typ idag. Reste mig upp och benen typ vek sig.... lite läskigt men det gick ju bra och jag mår bra nu och jag svimmade aldrig heller, inte ens att det svartna för ögonen, så var inte farligt mamma!

Nu ska jag fylla på med lite blodsocker och C-vitamin innan jag ska krypa ner under täcket och krama nallen. Tur att nallen finns du är min bästa vän! Tänk så mycket du har fått höra och du finns fortfarande vid min sida efter 26 år ;)


Inte läge att bli sjuk nu...

Nää det är verkligen inte läge att bli sjuk nu och jag vill inte bli sjuk. Ska ladda med en massa C-vitamin, apelsiner, vitamin brus, ja allt som innehåller C-vitamin ska jag käka nu fram till onsdag. Kommer sluta med att jag överdoserat C-vitamin, nää tror inte det är så stor chans att jag gör de.

Det hela började egentligen igår redan innan matchen då jag hade lite ont i huvudet. Trodde huvudet var för jag var lite nervös och spänningar som log i luften. Efter min match var huvudvärken borta men det sved i halsen och mamma sa att det är för du har skrikit på 94 matchen och även under egna matchen och ja jag trodde så me. Så vaknade jag upp imorse och kände hur det sved i halsen. Uch tänkt jag men det går nog över under dagen och det gjorde de men istället kom en förfärlig huvudvärk. Efter mellanmålet kom halsen tillbaka och huvudvärken fortfarande inte släppt och den blev inte bättre.... =(
När jag kom hem la jag mig på sängen och sov i dryga timmen. Fast ska testa lite och träna ikväll och känna hur det känns. Vi har ledigt imorgon så då kan jag vila ordentligt, så imorgon blir det tidig kväll. Sen så är halsen inte så farlig längre heller bara lite huvudvärk. Den blev dock bättre när jag ätit så hoppas att den släpper ordentligt snart.

Nu dags att byta om och sen så får man se hur pigg jag är efter träningen.


Skit torsk

Ja det var en riktigt skit torsk och nu snackar jag inte om fisken torsk utan om torsken som vi kom hem med från Nacka sporthall. Förlusten skrivs till 73-64. Det är siffror som med bara någon minut kvar var nere i 2-5 poäng men rann iväg åt fel håll i slutet. Men vi kan ta de hemma och det är FAN skönt att vi har en returmatch på oss mot Skuru.

Vi inleder matchen katastrof dåligt.... Efter halvtidsvilan så var det bara att bita ihop och inte gräva ner sig ännu mera i skiten. Andra halvan av matchen gör vi ändå en bra match och vinner tredje perioden. Vi går ikapp och går till och med om men sen sänker de lite tunga bollar och det är precis som att våran luft går ur oss. Vi kommer nästan ikapp igen och det är nere på 3 poäng men sen så i slutet rinner det lite.

Nu gäller det att vi inte gräver ner oss i denna förlust. Visst den var tung och det behövs fler på planen som inser att vi är tillräckligt bra att gå upp. Lite fattigt med 5 målgörare i matchen... vi brukar ha fler spelare som gör mål.
Men nu är det bara att ladda batterierna och ta nya tag på onsdag då vi möter Järva borta. Järva har två vinster mot oss denna säsong så nu är det vi som tar denna tredje match!

Något kul som hänt idag. 94 matchen gick iaf bra och tjejerna spelade riktigt bra i 3 perioder, period 2 var väl ok men ändå. Vi vinner med 27-76 (6-17, 13-21, 5-20, 3-18) Vi har 9/10 spelare som gör mål och alla 10 gör bra byten.

Taggad till match

Snart ska jag gå ner och sätta mig och äta lite lunch. Sen om 1 timme ska jag ta en 5 min promenad för att bli upphämtad och åka med tjejerna till Lidingö och coacha, de spelar jag coachar. Vi möter Lidingö -95 och jag antar att de är 95:or och tittar man på vad de gjorde mot Tureberg som vi vann med ganska mycket över så ska vi vinna. Men man får aldrig ta ut en seger i förskott.

Efter deras match så hämtar mamma mig och vi åker mot Nacka där jag har egen match. Världens bästa mamma hämtar upp mig på Lidingö och kör mig till Nacka så jag slipper leta väg själv och stressa mig för de. Vi ska åka förbi Nacka Forum och äta en bit mat också och kanske hämtar vi upp Nasse på vägen någonstans.

Vi möter Skuru 18.45 i Nacka sporthall. Jag är riktigt taggad inför matchen och jag känner en lugn känsla i kroppen. Brukar inte kunna säga att jag är taggad så här lång tid innan men idag är jag de. Jag gillar den hallen och jag har bara bra bilder från hallen, trots en del förluster. Men de senaste matcherna i den hallen så har det gått bra för mig och jag har en possitiv känsla inför hallen och matchen.

Ska blir sååååå kul att spela och vi ska verkligen göra allt för att slå Skuru i kvalet iår, om alla gör sitt på planen och verkligen vill vinna så trro jag att vi går därifrån med en seger.


Underbar promenad

Ville bara säga TACK för den underbara promenaden =)
Just nu är jag riktigt lycklig. Efter ett par minuter kände jag att det är så här det ska vara, det var som förr liksom.

Jag är LYCKLIG för att idag kändes det som det ska göra. Det var tillbaka till där vi alltid varit innan.

ÄLSKAR DIG


Promenadtid

Solen skiner och jag har redan hunnit med:

* Sova ganska länge =)
* Tränat 90 min basket
* Ätit lunch i centrum
* Gjort en deal som jag gillar, men det blir tufft. Kom hem och kryddade den lite extra med mamma ;)
* Ska ge mig iväg och träffa en av mina bästa vänner och vi ska ut på promenad och prata lite. Hon hade nått hon ville berätta, men inget farlig som hon skrev. Jag är ju nyfiken, men först blev jag nervös men sen nää inte längre.

Så nu ut i solen medans den skiner


Är man smart så är man...

Ska alldeles strax gå ner och ta lite piller. Har så j*vla ont i foten nu. Sen när jag ska klippa/dra bort tejpningen så lyckas jag med att dra bort en hudflik under foten och på ett ställe så klipper jag mig typ i foten. Är man smart så är man.... På med plåster så blir det nog bra. 

Sjukt trött i kroppen men kan inte sova för de, för mycket uppe i varv. Ska vänta på tvätten ska bli klar och medans så kan jag se ett avsnitt av OTH =) och hinner varva ner lite också. 

Vi förorade matchen med 60-71 tror jag. Orkar inte skriva nått mera nu, men vi kan ta de hemma om vi spelar som vi gjorde stundtals, ingenting är omöjligt! 

Fick komplimang av domaren innan matchen och sedan under matchen hade jag ett lugnt snack med domaren på planen. Första gången jag fått gå över hela planen för att prata med domaren men inte bara jag en från Frysen också. Förvånandsvärt lugn var domaren när han pratade och han gjorde det på ett jäkla bra sätt måste jag säga. 

Imorgon sovmorgon ändå till 8.30 betyder mycket de 30 min GRYMT mycket. Sen stänger jag och på kvällen är vi lediga, ska bli skönt tror foten behöver vila....

Nu ner och knapra piller

Frysen hemma snart

Nu ska jag t aen power nap, äta, byta om och sedan gå ner till Tibble. 19.45 är det uppkast i våran första kvalmatch och ikväll möter vi BG Fryshuset hemma. Vad de ställer upp med för lag vet vi inte riktigt men jag vet att om vi spelar bra så har vi chansen att ta våran första seger i kvalsegern.

TIBBLE 5 kl 19.45 Hoppas vi ses där!

Våren snart här =)

Solen skiner och snön smälter bort, ja så var det idag i alla fall och då är det inte helt fel att jobba på en förskola där man har chansen att vara ute i solen. Jag och säkert barnen lika mycket väntar på våren då man slipper overall eller täckisar och bara kan ta på sig en flees eller jacka och gå ut. Längtar redan så mycket till sommaren och kunna vara ute hela dagarna och bara vara. Men än så länge ett tag dit och nu njuter man de dagar de är som det var på förmiddagen. Solen sken och det blåste inte.

Vi var på "bio" idag innan lunch och när vi kom ut så sken solen så underbart. Vi hade en trevlig promenad hem i vårsolen alla barn och jag hade sällskap av två killar. Inte helt fel, för det är ju inte varje dag man har två söta och trevliga killar i handen på väg hem. Sen att killarna är 4 år gör kanske hela promenaden bara charmig och inget annat. Deras samtalsämnen skiftar verkligen från A till Ö.

En underbar kommentar jag fick häromdagen. Jag sitter på en bänk och han hänger på mina ben och jag säger, åhh jag fick en kram va snäll du är. Han säger nej det var ingen kram jag bara hänger här och sedan gör han om det några gånger till. Nej det var ingen kram han bara hängde lite, ibland är de riktiga charmtroll.



Imorgon är det matchdag och då är detta jobb perfekt. Får massa underbara kommentaren hela dagarn = man blir glad (tar en dag då barnen är på bra humör), frukt på morgonen, god och bra mat till lunch, massa frisk luft och mellanmål ja bra uppladdning helt enkelt!!!
 

Mör i hela kroppen

Så var det onsdag och jag har haft vilo onsdag och det har varit helt underbart. Ingen träning, bara tjejernas träning och den gick bra. De spelade i stort sett 3-3-3 hela träningen. Blir att ta en funderare till imorgon eller under morgon dagen vilka som ska spela matchen på söndag.

Kajsa sköt en 3:a och jag sa sätter du den får du en present. Poff sa det så satt den!
Saga ville också ha en present, ja men skjut då om du sätter den så visst. Poff sa det där också så satt den! Berättade att jag hade fått en del och hade att dela ut till tjejerna i olika tävlingar och de tackade dig för paketen. Får se vem som får nästa tub.

Sen efter träningen blev jag påhoppad av två stycken fjädrar... borde egentligen inte vara några problem att bara få ner de i backen men ville ju inte skada de och dessutom så satt jag typ på huk när de hoppa på mig. Men hade den inte varit för det känns som jag har ont i hela kroppen utan deras påhopp så hade jag nog inte klagat så som nu... Men foten värker men jag överlever kvalet kan ha ont efter de. Blåmärke mitt på knät och ja så nöp de mig så kommer få nya fina blåmärken.. Nää men säger som jag brukar säga om barnen på förskolan, de är snälla nästan jämt ;)

Löpningen väntar

Japp så är det dags snart för veckans löptur i Skarpäng. Ser inte fram emot den lika mycket som jag brukar göra men det är för jag har ont i foten. Men löparskorna är kanske visserligen mjukare än mina sneakers så det kanske blir bättre.

Fick efter en tid och mycket väntan tag på en som kunde boka tid för att träffa en läkare. Men först vadå jag ska råda med mina kollegor om du ska åka direkt till Danderyd för att röntga, tror du att den är bruten? Återigen får jag en idiotisk fråga av någon som ska kunna detta 1000 gånger bättre än jag. Nä men i detta fall var min fråga ganska enkel, Nej jag tror inte den är bruten, verkligen inte! (men hoppade över det sista i telefonen) Tidigare har jag fått liknande dumma frågor hos läkare. Tror du att du har en blödning (jag hade hjärnskakning) Ja för det kan jag känna själv ditt P**** till läkare osm förövrigt var jätte bra. 

Nu ska jag inte klanka ner på läkare men ibland så måste de ju också framstå som de vet mer än vad patienten vet eller bör veta annars hade jag väl inte åkt dit. 

Men foten var ok, ingen inflamation men blir att tejpa veckan ut och hoppas att det blir bättre. 

Nu packa väskan för att gå till hallen.  

Kvaltider

Vi har fått våra kvaltider =)

* Vi spelar redan på torsdag 19/3 hemma Tibble 5 kl 19.45 mot BG Fryshuset.
* 22/3 19.30 Skuru borta (spelas väl i Nacka sph skulle jag tro)
* 25/3 19.30 BJ Järva borta i Husbyhallen (för övrigt också våffeldagen)
* 2/4 19.45 Skuru hemma 19.45 Tibble 5
* 5/4 15.00 BK Järva hemma 15.00 CC
* Bg Fryshuset borta är ej bestämt ännu.

ÄNTLIGEN är det dags för kval och det ska bli grymt kul! 

Men frågan jag ställer mig är varför ska jag ha så j*vla ont i foten nu då? Det är nog inte stukningen längre, men det kom efter den. Ska ringa doktorn imorgon och hoppas få en tid inom snart framtid då jag inte jobbar. För nu gör det j*vligt ont efter träningen. Glädjer mig dock att det går bra ändå att träna men smärtan kommer efteråt och det går väl att överleva. Nu blir det lite mera Voltaren gel och sen sängen.  


Utmaning i sommar

I sommar är det en stor utmaning som går av stapeln. Jag och Garpen ska möta Asterix och Obelix i en golftävling. Hade en trevlig sms-konversation angående killar och tjejers på väg till jobbet. Enligt en av våra utmanare så vinner alltid killar när tjejer och killar möts oavsett sport. Det är bara upp till bevis! Var ju tvungen att skicka vidare till Garpen vad han skrev och skickade även hennes svar till honom, hahah. Värsta av att det är så långt till sommaren så finns det mycket tid att snacka innan. Garpen har även fått ett nytt smeknamn, Prylen, var det kom ifrån eller vad han menare ingen som vet!? Men prylen och jag har enligt honom lång tid att vänja oss vid att vi kommer torska.

Fast å andra sidan som Garpen själv sa, han vet inte vilka han möter.... inga vanliga tjejer..... mohahhah. Två (nästan) extremt tävlingsinriktade tjejer värsta är att Asterix och Obelix är typ lika dana.  

Se bara här, här tränar hon inför Stjärnor på Is ;) gäller att vara förberedd när chansen kommer. Plötsligt händer de!


Fick lite bilder

Fick i ett mail i förra veckan lite bilder från när vi spela hemma mot BK Järva i CC. Garpen var ju och kollade på matchen och tog även lite bilder som hon mailade över till mig. Hon visade mig ett program där man kan leka med bilderna och fixa och trixa så jag testade lite och här är resultatet och tack för bilderna Garpen


Snart måndag igen....

... och det betyder att jag får sovmorgon imorgon och sedan jobbar lång dag. Ska bli riktigt skönt att gå till jobbet imorgon igen, förra veckan hade jag ju bilen och foten mådde sisådär :S

I lördags så besökte jag och Garpen både Stinsen och Barkaby IKEA och vi hann prata om en hel del och även shoppa en del. Jag kom hem med ett par nya byxor, en tröja, en långtröja/klänning, 8 glas och en pirra. Garpen kom hem med utrustning som gör hennes nyårslöfte lite närmare. 

Träffade även min golftränare och det var trevligt och fick roliga besked inför sommaren. Han tror dessutom på mina och Garpens planer och jag hoppas att våran utmaning blir av och att det inte bara är de som får spö. 

17.45 skulle matchen starta och då var det fortfarande bara 3 spelare på planen från motståndarna. 3 min senare kom resten inspringade i hallen och matchen blåstes igång. Vi börjar bra med att göra 13-0, sen gör de 8-0 och första perioden var över. Sen visar tjejerna att de kan lira basket och kan göra de riktigt bra ibland och vinner matchen ganska överlägset men spelar riktigt bra försvar hela matchen trots övertaget. Detta är något som de slarvar med ibland att när de haft ledning börjat slarva men inte idag.

Kvällen sen spenderades hemma hos Mutola framför Melodifestivalen. 

Söndag och upp tidigt för att sitta sek under U18 SM som spelades i Tibble. Satt sek kl 9.00 och 10.45 och det gick helt ok. Täby förlora sin match men spelade riktigt bra.

Eftermiddagen bjöd på kalas. God kaka och ännu godare tårta serverades =)


Trevlig helg =)

Just gått upp och helt underbart att sova länge eller bara ligga och dra sig i sängen. Bara bädda sängen som gäller och sedan klä på sig sköna kläder för dagen och sedan ska jag hämta upp Garpen och sen så ska vi till Stinsen. Garpen är på jakt eter en jacka och jag är på jakt efter lycka, vad det blir idag vet jag inte ännu.

17.45 (seg tid) så är det uppkast i näsbydal mellan Täby-FUBB, mina tjejer spelar match. Sen på nätt vänster ska jag få i mig mat och sedan drar jag till Maria och lilla bubben och kollar melodifestivalen.

Imorgon 8.40 ska jag vara i Tibble för att sitta sek under U18 SM undrar däremot när jag hinner säga hej till mamma och pappa som kommer hem idag? Kanske ikväll, vi får se.

Trevlig helg =)

Träningsledig fredag...

... och vad passar inte då bättre än lite uppdatering med en av bästa och älsta vännen. När hon ringde igår så bjöd jag lite spontant in henne till mat och tv ikväll. Messade under dagen och frågade om Tacos blev bra till middag och fick svaret YES! Hahah vi äter 9/10 gåner Tacos ihop när vi ses och lagar egen mat, tur kanske att vi inte lagar mat ihop så ofta.... men Tacos kan man inte tröttna på.

Vi kollade Let´s Dance och pratade om allt och ingenting precis som vi brukar göra.

Kändes riktigt skönt att vara ledig en fredagkväll och tror även att foten tyckte det var skönt att vila lite. Imorgon får den jobba lite igen, ska till Stinsen och kolla runt lite och lite senare innan kvällen så ska den få hoppa upp och ner under tjejernas match. Sen får den vila ut i soffan framför finalen i Melodifestivalen, blir en lugn lördagkväll för att sedan på söndag vara i Tibble tidigt för att sitta sek under USM.

GRATTIS KOMPIS!

Idag är det en stor dag för en viss liten krabat och inte vilken liten krabat som hellst, utan världens bästa 6-åring. Idag fyller du 6 år och hoppas att din mamma inte glömmer att GRATTA dig från mig!

Idag är det din dag och jag vet att du blir firad ordentligt med tårta, paket

 och ballonger precis som du är värd. Jag har paket til dig också men de får du i helgen, om jag inte hinner förbi innan träningen med ett av paketen. Ska höra med din mamma om du (ni) är hemma.

Ännu en gång, ETT STORT GRATTIS KOMPIS!!!

Ärlighet varar längst

Mötet idag på jobbet blev inställt, ganska skönt faktiskt om ska vara helt ärlig. Eftersom jag hade ställt in tjejernas träning eftersom jag hade möte så hade jag inte den att tänka på heller nu idag när jag fick reda på att mötet inte blev av. Så hinnit iväg och handla middag till idag och imorgon och ska nu tvätta lite sen sätta mig framför tvn och kolla på One Three Hill =) 

När jag kom hem stod det ett blombud, nä inte ett levande utan en blomma stod vid dörren och väntade. Pappa hade fått blommor, men från vem? fyllde år gjorde han ju förra veckan.... Ringer upp pappa i fjällen och jag öppnar blommar och läser på kortet. 
Tack för din ärlighet xxxxx xxxxx/ if   
Det tog ett tag innan poletten föll ner för pappa och han kunde komma på vem det var, kan också varit för han trodde jag sa is. När Lukas opererade tanden så fick pappa ut dubbel betalning på försäkringen och skrev till de och berättade så detta var väl deras sätt att säga TACK! Ärlighet vara längst, ofta får man tillbaka på det.

Fina blommor fick jag på bordet nu, synd att de förmodligen vissnat när pappa och mamma kommer hem igen.


Äkta kärlek och omtanke

Häromdagen när jag läste Garpens blogg blev jag nästan rörd till tårar.

http://garpilarpen.blogg.se/2009/march/karlek.html Kolla detta inlägg och ni förstår vad jag menar, detta är äkta kärlek och omtanke.

Livets trappa

Idag på väg till träningen insåg jag att denna dag har varit mycket bättre och jag kände mig gladare och gör det även nu så här efter träningen. Även om träningen kanske går till århundrades sämsta träning.... Men messet efter träningen gjorde mig glad, tack Nasse.

Säger som min vän sa när jag messade och berättade att denna dag var bättre. Vi kommer alltid att gå i livets trappor, vissa dagar går vi upp, andra dagar går vi ner.... 
Men att falla nerför trappan gör ondare än träningsvärken som kommer efter man gått uppför ett tag. Man kan alltid vila en liten stund innan man tar ett nytt steg och viktigt att komma ihåg, vila betyder inte att ramla ner igen! 

  

Dagens lektips!

Snön har fallit sedan jag vaknade alldeles för tidigt imorse. Uch vaknade väcktes av väckarklockan vid 6.30, vilket var på tok för tidigt.... 7.15 åkte jag iväg för att möta skräcken i vitögat, jag skulle till tandläkaren. Hos tandläkaren gick det jätte bra och blir kallad om ett år igen, om det inte år så att jag ska kolla upp en tand som jag smällt i för ett par månader sen. Mitt under besöket hör jag hur de börjar borra i ett rum mitt emot, jag började få panik, höll på att säga till henne att stänga dörren men då var vi klara, TACK!

Vi hade innedag på f.m jag var med halva gruppen och klippte älgar, de blev jätte fina. Efter lunchen gick vi ut och byggde en fin stor snögubbe som vi sedan målade. Japp målade med vanlig vattenfärg, barnen tyckte det var jätte kul och ja det var de. Sen att snögubben tillslut mest såg ut som en döing än en snögubbe behöver vi inte berätta.... Så alla som har möjlighet gå ut i snön och måla med vattenfärg för det är riktigt kul!

Varför?

Just nu har jag ingen bra känsla i kroppen. Jag är trött och grinig och ännu tröttare och som pricken över i ska jag till tandläkaren imorgon 7.25. Jag orkar inte, jag hatar tandläkaren, jag vill inte gå dit men jag vet jag måste. För innerst inne vet jag att det är ett gott ont att gå dit. Men varför jag har sånt obehag att gå till tandläkaren imorgon då det är en ren rutinundersökning är att för tänk om jag har hål. Då måste jag borra och det är det jag är skräckslagen för, skulle aldrig falla mig in att borra utan bedövning och det betyder att man måste ta spruta. Jag HATAR sprutor. 


Efter träningen som inte gick någe bra (alla var rätt sega och trötta) så hade jag sååå ont i foten. Fick beklaga mig lite hos dig och då var det mycket annat som också brast. Tårarna rann och jag vill inte gråta för det får mig att känna mig så ensam. Jag vet att jag inte är ensam egentligen, men man känner sig ändå så ensam.... Kanske är det så att jag saknar mamma och pappa (de är i fjällen en vecka) men de var ju inte länge sen de var borta. Men nu behöver jag de här, snart så flyttar jag och jag behöver de här nu!

Varför finns det alltid nått som sätter käppar i hjulen... När allt verkar gå mot total lycka är det någon där och drar undan fötterna på mig eller så rasar bron över ån. 

När det släpper i basketen och jag verkligen hittar glädjen i spelet och detta lagom till kvalet desutom så ja men då stukar jag foten när det är 2 min kvara av matchen. Nu gär den ont och träningen idag gick SKIT. Kan typ springa rakt fram men i sidled kan jag inte göra nått och att försöka spela försvar kan man ju glömma.....

När vi pratar och allt är bra så skiter det sig. Nu är det inte samma sak längre, kan inte skylla på grejen för det var bra efter de men nu är det trist. Men det är inte bara med dig för det känns som detta är så typiskt. När det börjar gå bra och jag börjar känna mig glad så skiter det sig.
 
Fick ett så gulligt mail häromdagen och jag hoppas nu bara att du hör av dig igen, du gjorde mig lycklig och efter så många månaders frånvaro fick du mig verkligen att le =) ja för detta var så oväntat därför blev jag glad 

Kval nästa =)

Igår blev vi klara för kval till basketettan när vi slog Västerås hemma och idag tog vi ytterligare en vinst mot Blackeberg. Båda matcherna har spelats hemma, den igår spelades i CC och den idag spelades nere i källaren (5:an). Det är två skilda saker att spela i CC och nere i källaren. CC är stor och den känns så mycket större också än källaren som kan kännas lite liten ibland. Men att den känns lite liten gör det även att publiken kommer närmre. Idag var källaren nästan full längst kanterna och även om var lika mycket folk igår på läktaren så försvinner de ganska snabbt på en läktare som rymmer flera hundra. Men jag gillar att spela i CC och jag gillar även att spela i källaren så skulle inte välja bort det ena alternativet för de andra.

Matchen idag mot Blacke visste vi från början skulle bli mycket tuffare än matchen mot Västerås igår. Det var tuffare redan från första start. Första perioden slutar 26-23 och andra slutar 17-17 vilket betyder att vi leder med 43-40 i halvlek, göra 43 poäng är bra men att släppa in 40 är lite för mycket. I halvlek pratar vi om att gå in och fortsätta kriga och inte släppa detta nu, för att låta Blacke vinna tredje med 10 poäng gör det tufft att vända. Vi förlorar dock tredje med14-19 och ligger nu under med 2 poäng inför sista perioden som vi vinner med 26-23 och matchen slutar 73-72 och vi segrar och blir riktigt glada. 

Matchen idag var tuff det var den. På ett sätt kändes det som det var våran match hela tiden, vi skulle bara vinna den och när de gick upp till lika och även gick om så vek vi inte ner oss utan vi fortsatte kriga och vi gick av planen som segrare vilket var jätte skönt och vi tar med oss en positiv känsla inför kvalmatcherna som börjar snart. 

Jag ser fram emot kvalet riktigt mycket!!! 
(men just nu mest mot sängen)


Totalt slut

Statusen just nu är TOTALT SLUT!

Är så trött och känner mig sjukt trött, men ändå är jag glad. Vi vann över Blacke med 73-72, med 20 sek kvar så var det lika och vi hade bollen och de lagfaul. Carita blir faulad med 4 sek kvar och lägger i sista kastet och vi vinner matchen =) det r lycka. 

MIn egen match är jag riktigt nöjd med. Nu ska jag vila och kolla film och bara slappa så berättar jag mera om matchen sen när jag komer hem. Men 3 vinster av 3 matcher i helgen är ett helt ok facit. 

Kan man lyckas trampa snett på båda fötterna samtidigt? Ja svaret är JA! Landade snett på ena foten och en trampar jag på en i Blackes fot och trampar snett med den andra foten... Klantigt kan man tycka ja, men nu är höger fot ändå ok, men vänster den gör ont en kan gå på den. 

NU ÄR DET FILM OCH SOFFAN SOM GÄLLER FÖR KVÄLLEN!!!   

En match spelad en coachad och en kvar att spela

Det blev vinst igår med 70-47 =)

Imorse blev det vinst med tjejerna med 52-32 =)

och snart är det samling inför sista matchen innan kvalet startar, vi är nämligen klara för kval nu med damerna =) I eftermiddag, 14.00 står Blackeberg för motståndet. Ska bli riktigt kul att spela och har lite samma känsla inför denna match som i matchen igår. Nu ska jag packa väskan och sedan äta lite lunch och sen köra ner till matchen. Ska iväg efter matchen och eftersom ingen är hemma passar jag på att ta bilen nu på en gång även om det inte är till vanligheterna. Men ibland så måste man prova nått nytt... brukar inte gå upp 7.30 heller till en match som startar 14.00 hemma!

Det går en rysning genom kroppen och jag inser att snart är det dags, men samtidigt så ler jag för mig själv och tycker det ska bli så j*vla kul =)


Match snart!

Har så många gånger tidigare läst i Garpens blogg att hon har laddat upp inför match med att shoppa. Så varför inte lyssna på henne även när det gäller detta och idag har jag bara gjort roliga saker.

Först var vi och mätte upp lägenheten och sedan gick vi förbi min nya kärlek och snart så är den min också. Jag har lagt handpenningen och den är beställd. Jag har köpt en SOFFA och jag är sååå nöjd.

Nu ska jag packa väskan, raka benen, äta lunch och sedan ta en promenad till Tibble för att se herrmatchen innan våran match.

Vi möter Västerås och vinner vi idag så är vi klara att kvala till basketettan. Borta mot Västerås vann vi och vi ska göra det idag också om inget dumt händer. Men man kan aldrig ta ut en seger i förskott utan matchen måste alltid spelas först innan en segrare kan koras.

Nu pirra det till i magen och jag inser att det snart är dags för match och det är dags att gå in i sina vanliga matchrutiner.

Fredagstrött...

Slutade tidigt igår redan kl 13.00 vilket betydde att jag öppnade, men sedan dröjde det ett tag innan jag fick sällskap av något barn. Vilket medförde att jag han igodan ro pilla med lite saker som behövdes göra, hanga upp galonisar och vantar och diverse saker. Dagen gick fort fram till 13 då jag gick hem och tänkte skulle ta en power nap men icke sa nicke. Knappa timmen efter var jag i Centrum och mötte L och vi fikade och pratade lite och gick och träffade min nya kärlek. 

Vi var förbi min favorit affär Body Shop och jag köpte en spontan present till mamma. Hon blev både glad och väldigt överraskad, hon frågade till och med och jag fått den. Nää jag ville bara vara gullig och visa att jag tänker på dig och kommer ihåg vad du säger.

Efter Centrum var jag nere på tjejernas träning och kollade och det ser bra ut inför matchen på söndag morgon och hoppas att de bara vaknar så ska detta gå riktigt bra.

På kvällen blev det ingen träning utan vi var med laget och kollade på Solna-Planja och åt middag tillsammans några inann matchen. Planerna på 70 års festen har så smått börjat och det är kul.


Hur hittade du mig?

Fick ett mail igår från facebook, någon hade addat mig som vän. Ingen jag kände igen och han hade skrivit nått som jag inte riktigt läste. Jag tog bort vänförfrågan, det skulle jag aldrig ha gjort för sedan när jag läste mailet ordentligt fick jag lite panik. vad har jag gjort och hur ska jag hitta honom nu? Jag hade ju kvar mailet och såg vad han skrivit men hur skulle jag nu kunna svara? Jag visste ju vem det var helt plötsligt och kände mig så dum att jag nekat honom, åhhh. I min lycka hittade jag efternamnet på honom i mailet och kunde leta upp honom och skriva till honom. 

Fortfarande stäler jag mig frågan hur han kunde hitta mig, men blev riktigt glad att han gjorde det ändå. Han var ju en rolig prick och jag trode väl aldrig att vi skulle ha någon kontakt igen men så fel det blev. Ibland är världen bra liten ;) 

Väntar nu på att han svarar på mitt mail =)  

Födelsedag och paket

Så har man fyllt ett år äldre och har man kanske blivit lite klokare eller det kanske återstå att se.

Fick inga paket imorse men senare på kvällen fick jag en hel del paket av mamma, pappa, Mange och Lina och lite vänner =)

Sisan var här och åt middag, brukar bli så att hon är här på min dag och äter med oss och alltid lika trevligt. Senare kom Maria och C förbi. C hade bjudit Maria på middag som en försenad födelsedagspresent och de hade upplevt en scen från en helt annan sida.

Av mamma och pappa fick jag bla detta men även presentkort och bakformar.
  

Av Mange och Lina fick jag bla denna men även en berlock med en igelkott till mitt armband.
 

Sen har jag fått av paket och kort av vänner per post.
   

Av Susan fick jag en riktigt kul och spännande sak och säger bra att du äntligen tar tag i saker som vi bara pratar om annars ;)


Av Maria och C fick jag veta att Lycka är..... examen, egen lya, födelsedag och vänner


TUSEN TACK alla mina vänner för SMS eller kort eller brev osm jag fått idag (igår ons) och tack för de oväntade sakerna och korten jag fick att ni kommer ihåg betyder så mycket för mig.

Bästa med att fylla år är att det kommer komma en anledning snart till att träffas igen och gå ut och svänga de lurviga ;)

Haft en helt underbar födelsedag!


Fyller du år på riktigt?

På morgonen satte KO upp flaggan när hon kom till jobbet och barnen frågade vem som fyllde år och det slutade med att flera föräldrar och barn sa GRATTIS GRATTIS! Under samlingen så fick jag välja om jag ville sitta eller stå upp när de skulle sjunga för mig, jag valde att sitta ner, så gulligt och man blir lite rörd när 18 5-5 årningar sjunger Ja mo hon leva. Efter sången viskar en pojke till mig, Lena fyller du år på riktigt? Jag nickar lite på huvudet och svarar Aaaa då tittar han på mig och säger får vi glass då? Det blev så efter maten blev det Piggelin ;) Jag fick fin fint underlägg och flagga vid min plats på bordet under lunchen och barnen tyckte detta var jätte kul. 

Efter lunchen var det dags för läsvila, ja trodde jag ja. Men så blir man inputtad i personalrummet och där sjöng de och bjöd på tårta och jag fick ett underbart halsband och ett lika underbart armband av mina kära kollegor. KO har gjort detta själv och chefen hade gjort tårtan. Den var supersmarrig måste fråga efter receptet. Men glömde min ros jag fick, får ta med mig hem imorgon. 


  

TACK!

Vill bara säga tusen tack för dagen än så länge!

Berättar mera om den senare nu ska jag fixa lite saker sen ska jag få öppna paketen från mamma och pappa.

Äntligen ska vi fira!!!

Mycket ska firas denna vecka, pappa, jag och skolan eller mycket och mycket. Pappa firade vi igår och lite i söndags kväll, imorgon ska jag firas. Ja eller som sagt firas och firas det blir middag med familjen och ja på kvällen kommer Mutola förbi på fika. Ja hon bjöd mer eller mindre in sig själv ;) annars så ska jag fira min födelsedag med vänner en annan dag som inte är bestämt men då förhoppningsvis med utgång beroende på hur våra kvalmatcher ligger. Hur jag ska fira med kusinerna vet jag inte det är inte bestämt om det ens blir att fira med de.

Men ska fira lite på jobbet imorgon, ska faktiskt bjuda barnen på glass. Vi stod och pratade idag om hur vi skulle göra och hur de brukade göra så kom vi fram till att visst det var faktiskt ingen som fyllde år i februari så de kan få glass nu imorgon och sen ska vi fira en pojke som fyller pr i mars också sen en dag.

På lördag ska vi äntligen fira att vi gått ut skolan med skumpa. Fast eftersom jag spelar match dagen efter så blir det bil för min del, spelar dessutom match innan också. Att vi äntligen får till det nu är undebart för vi pratat om det nu sen i Januari när vi slutade skolan. Att få ihop 4 olika personers liv till en kväll var inte det lättaste kan jag säga. Kan ju också erkänna att jag kanske har hindrat lite med min basket, oj men då tränar jag, nej då är jag i Västerås, nää då är jag på Gotland.... Ja så att det äntligen nu blir av är ett jätte kul. Det kommer mail fram och tillbaka flera i veckan och man blir lika glad att läsa de varje gång. Vi pluggade ändå mer eller mindre ihop i 3 ½ år och nu ska vi äntligen få fira att vi är klara, är det inte då typiskt att jag spelar match dagen efter?!


Så var v.10 fullbokad!

Så var det en ny vecka och snart är måndagen över.

Denna vecka är int extrem extrem men det är mycket som händer.

Måndag - Fira pappa som fyller år idag =) och egen träning.  
Tisdag - Möte med banken, F93/94 träning och egen träning.
Onsdag - F93/94 träning, fira mig själv som fyller år =) Mutola kommer på fika.
Torsdag - Möte på jobbet och direkt till egen träning.
Fredag - Slutar tidigt kanske hinner vi ses innan kl 16.00 när F94 träningen börjar, iväg med laget och kolla Solna-Planja (istället för lagträning).
Lördag - Match hemma mot Västerås, på kvällen hem till Blomman och fira med skumpa att vi slutat skolan... Ja jag kör bil den kvällen.
Söndag - F94 match kl 9.00 (där rök min sovmorgon, härlig tid!) i Tibble. Senare hemma match med damerna mot Blackeberg. 

Sen ska jag vila och sova tidigt efter en fullbokad. Men mitt i allt det där så hoppas jag att jag ska kunna komma till min nya lya och ta lite mått och se om min kärlek får plats.  
 

Kalle Anka satt på en planka

Så var man tillbaka till verkligheten på förskolan. Ja så trodde jag i alla fall, vi var inte mer än 15 barn idag heller så fick en mjukstart efter sportlovet. Barnen som varit lediga berättade vad de hittat på och ja det är kul att höra de berätta ibland. De har varit och åkt skidor men det viktigaste var ju att de träffat någon figur (säkert en maskot i skidbacken) eller som när en femåring kommer tillbaka efter 3 veckor i Afrika och berättar att hon träffat Vargen och Lilleskutt och Vargen ville ha honungen. Men såg du några vilda djur då? Ja jag såg Vargen hahahha

Idag har jag större eftermiddagen gått och nynnat på en låt eftersom barnen sprang som tokar och sjöng den när jag kom från rasten. Jag kan säga att jag höll på att bli knäpp, för låter sätter sig verkligen på huvudet och nu är den fast i mitt huvud.

Kalle Anka satt på en planka
ropade så här
Mamma, mamma se så liten jag är. 
 
Kalle Anka satt på en planka
ropade så här
Pappa, pappa se så stor jag är.


DAGENS GRATTIS!!!

Idag fyller PAPPA STEFAN år och det är inte vilken pappa som hellst utan min pappa.

Vi kanske inte alltid drar jämt men du finns ändå alltid där för mig när det krisar och du vet att jag ÄLSKAR DIG!

STORT GRATTIS till VÄRLDENS BÄSTA PAPPA idag!


Heldag med mamma

Jag och mamma har verkligen haft en heldag idag. Vi började att åka till IKEA i Barkaby och gå runt där och titta. Vi eller jag letade efter allt som kan vara intressant i mitt nya hem. Var på spaning efter bla soffa, bestick, tallrikar, matta, tvbänk ja och annat kul. Vi hittade lite kul så nu ska jag göra upp en budget hahah så duktig känner jag mig då.

Blev lite lunch och sedan gick vi in och strosade runt på Barkaby handelsplats, hittade en Mio utanför också.

Fast eftersom vi inte blivit så många kronor fattigare och inte så mycket klokare så åkte vi vidare hemmåt men först in på Centrum och in på Stalands möbler (tror den heter så) och där har jag nog hittat min kärlek. En grå soffa och den är stor och man kan gosa i den och den är med divan eller vad det heter så fint. Jag hoppas nu bara att den får plats i lägenheten och att den inte tar upp hela rummet, men det tror jag ej. Blir att mäta när vi nu kan göra de, hoppas snart.

Kom inte hem så mycket fattigare, några 100-lappar men då hittade jag ju ett par skor som jag så länge velat ha.


Söndagsfrukost

Imorse kom jag ner till en typisk Winnerstams söndagsfrukost, ja speciellt om det hade varit 15-20 år sen. På den tiden när man fortfarande var liten så åt vi alltid gröt på lördagar och ägg och grapefrukt på söndagar. Det var mysigt och även om jag åt själv idag så fick jag en riktig aha upplevelse. 


  
Snart så äter jag alla frukostar själv...

Lite bilder från Skavlöten

Det snöade lite


och blåste lite


men lillkillen klagade inte, solen titta ju fram lite tillslut.
(men vart tog vanten vägen?) 


Fika är mysigt, här med mamma på bryggan


men vad händer här?


Kallt säger vi bara...burr burr...


Tack och hej för en trevligt grej!

RSS 2.0