Skit torsk

Ja det var en riktigt skit torsk och nu snackar jag inte om fisken torsk utan om torsken som vi kom hem med från Nacka sporthall. Förlusten skrivs till 73-64. Det är siffror som med bara någon minut kvar var nere i 2-5 poäng men rann iväg åt fel håll i slutet. Men vi kan ta de hemma och det är FAN skönt att vi har en returmatch på oss mot Skuru.

Vi inleder matchen katastrof dåligt.... Efter halvtidsvilan så var det bara att bita ihop och inte gräva ner sig ännu mera i skiten. Andra halvan av matchen gör vi ändå en bra match och vinner tredje perioden. Vi går ikapp och går till och med om men sen sänker de lite tunga bollar och det är precis som att våran luft går ur oss. Vi kommer nästan ikapp igen och det är nere på 3 poäng men sen så i slutet rinner det lite.

Nu gäller det att vi inte gräver ner oss i denna förlust. Visst den var tung och det behövs fler på planen som inser att vi är tillräckligt bra att gå upp. Lite fattigt med 5 målgörare i matchen... vi brukar ha fler spelare som gör mål.
Men nu är det bara att ladda batterierna och ta nya tag på onsdag då vi möter Järva borta. Järva har två vinster mot oss denna säsong så nu är det vi som tar denna tredje match!

Något kul som hänt idag. 94 matchen gick iaf bra och tjejerna spelade riktigt bra i 3 perioder, period 2 var väl ok men ändå. Vi vinner med 27-76 (6-17, 13-21, 5-20, 3-18) Vi har 9/10 spelare som gör mål och alla 10 gör bra byten.