Milen idag

Så var det äntligen tisdag och skulle ut på pw med Anki, catinca och Jossan (som dock blev sjuk). Kom från jobbet några minuter senare än vad tänkt då jag glömde mina köttbullar som jag köpt på rasten. Men de man inte har i huvudet får man ha i benen... Hem, byta om och iväg var tanken. Tanken var inte springa runt som en yr höna och leta efter cykelnyckeln som jag nyss hade. Letade överallt utom i fickan på tröjan jag hade när jag cykla hem. Så när kom på de bar de iväg och möta upp de andra. 
Blev tre varv runt Pildammarna, och när kom i mål hade vi gått 9.1 km, då kunde jag lika gärna ströva runt 900 m så de blev milen. 
Cyklade hemåt för en skön dusch och lite mat. 
Nu ligger jag och slappar i soffan och kollar fotboll. 

Bra helg

Haft en bra helg även om inte kommit ut och gått. Eller idag var jag visserligen ute på en dryga 4 timmars promenad. Varit ute och spelat golf med hjärtat och Anki o Conny. Trevlig runda och vädret var helt ok för att vara i slutet av september. Blåste lite men ändå varma vindan så klagar inte. Spelet var Inge de bästa men ändå bättre än de senaste rundorna så är rätt nöjd. 

Igår var vi på hockey och en kortare runda på emporia. Först var vi på u20 match mellan malmö Redhawks-Rögle, den slutade 4-0. På em var de dags för allsvensk match mellan malmö Redhawks-Rögle och den slutade också bra, 4-3. 

Nu ska jag bara lyssna klart på 100 åringen och sen sova. 

Natti natti

Ändrade planer tyvärr

Igår var tanken att jag skulle gått på en pw med tre från damlaget på golfklubben. Jag skulle bara hem och byta om och cykla ut till pildammsparken. Men när jag kom hem möttes jag av ett kaos i vardagsrummet. Nä vi har inte haft inbrott som det ser ut på bilden. Men dvd hyllan som suttit på väggen ovanför tv-bänken hade helt plötsligt av okänd anledning åkt i golvet. Det var glas på hela golvet från tre ljusstakar i glas.Trist de gick i kras då jag verkligen gillade de och jag fått de från mina kollegor i 30 års present. 
Blev till att fixa i ordning där ist för att träffa golfarna för en pw. Kändes taskigt att lämna hjärtat med att fixa allt själv. 
Det som är mest förvånansvärt är att tvn klarade sig. 



Lördags pw

Så nöjd att kom ut och gick en pw ikväll. Trodde nästan inte de själv efter att ha slappat i soffan mestadels av dagen. Men blev en pw ikväll och riktigt nöjd med resultatet. Nu ska de bli en härlig dusch och sen ska jag steka kyckling till middag. Vad de blir till får jag se. 
Då hjärtat är på kick off idag/kväll så ska jag nog passa på att äta popcorn. Han tycker de låter så hemskt när man äter de. Haha. Händer att äter de fast han är hemma också men kan ju passa på ikväll när de ändå är lördag och allt. 



Bra tisdag

Ja bra tisdag idag. Var av någon anledning tok trött efter jobbet idag. Blev inte bättre av att satte mig på bussen ut till Svågertorp för att möta hjärtat när han sluta. Var så nära att somna och missa att gå av. Men gick av på rätt station och vi åkte ut till rönnebäck och hämta mina biljetter till MFF-Dif på måndag. 
Blev hemfärd och lagade tillsammans kyckling i ugn och potatis till. Riktigt gott, så det gör vi fler gånger. Fotboll på tv, vad annars nä men var ju VM kval match som msn inte kunde missa och de gick ju vägen. 
Efter fotbollen gick jag en kvällspromenad dom slutade på lite över 5 km. Riktigt skönt var de. Kom lite regn på mig men skönt slapp de som kommit nu iaf. Nu skulle de inte vara så skönt att vara ute och gå. 
Nu ska jag sova, tidig dag imorgon. Natti natti
På kvällspromenad 


Bra helg

Haft en bra helg på alla sätt. I fredags bjöd hjärtat på en jätte god lax, riktigt smaskigt var de.
I lördags var det mycket fotboll. Började titta på juniorfotboll och det var kul, så blir säkert fler gånger. Sen bar det av till stadion för att se titta lite på fotboll mot rasism.
På kvällen var vi ute på Dannero och åt god mat och lyssna på Danne och Dynamo. Svärfar lärde mig dansa också, bara en sån sak.

Idag har vi inte gjort mycket, jo bakat vaniljbullar och softat. Ätit grillat och suttit ute nu på kvällen ute i Oxie. Nu basket på tv. Sen blir nog reprisen av brottskod och sen sängen.

Jobb imorgon igen.


Ojsan

Insåg när läste förra inlägget att där var inte mycket man förstod...
Ska ta med mig 100 åringen ut på en kvällspromenad nu.
Men först ska jag berätta att har chockat lite här hemma genom att lagat middag två dagar i rad och rätt frivilligt också. Idag blev de en favorit, tacogratäng och ett glas mjölk.


Kväll pw

Sen förra måndagen har jag gott minst 30 min nästan varje dag. Missa lördagen annars har jag nog hunnit med de. Ok Älmhult blev de en kvälla pw riktigt skönt.


Söndag

Uppe med tuppen efter spelat spel till midnatt igår. Spelet tog ju aldrig slut... Var på golfbanan strax efter 8 och fick ut 8.50. Rätt skönt att putta och slå lite eftersom de var länge sen spelade på banan. Rundan idag fisk sämst, det var riktigt tråkigt att spela så kass var jag i början. Hjärtat spelade dock bra och vann matchen över mig enkelt och skrapade ihop 36p. Blev lunch på klubben och sen väl hemma blev de fotboll i soffan.
Först MFF match sedan direkt efter Djurgårdens match.

Även hunnit med en promenad två av Malmös parker. Riktigt mysigt är de att gå där. Och mitt inne i stan står en mölla.

Nu ska jag lyssna på lite bok innan jag somnar. Natti.


Kräftskiva

Kan berätta att det var mycket trevligt, gott och ja vad ska man säga mera? En toppen kväll ute i Oxie helt enkelt. Borde sova nu för golf står på schemat tidigt imorgon sen blir det fotbollsmatcher på tv. Först MFF sen Djurgården!


RSS 2.0