Kort uppdatering

Mitt mobilinlägghade inte kommit in :(
Sitter nu hemma hos kusinen i Ängelhom men ska snart oåka ner till stationen för att åka till trelleborg igen och fira nyår med bror och lite folk.

Hinner inte skriva mera nu men allt är super bra men saknar Täby också och saker hemma....

Berättar mer när komme hem.

GOTT NYTT ÅR!


Trelleborg nästa!

Så om några minuter så ska jag hoppa ut i bilen för att åka bil ett par timmar ner till Trelleborg. Förhoppningsvis sover jag ett par timmar nu på morgonen, är alltid skönt att vakna upp efter Södertälje. Då är den segaste biten liksom körd eller åkt, jag slipper ju faktiskt köra.
 
Vi åker ner till Trelleborg och där stannar vi ett par dagar hos Mange och Lina. Blir väl ett par "utflykter" till olika gravar, uch lät ju hemskt. Ska besöka mormors grav och blir alltid lika spec varje gång, förra året var jag där med Mange för första gången det var känslor det. I år blir det första gången jag besöker farmor och farfars grav och det känns lite tungt, första gången är alltid värst (så var det med mormorsgrav) men ändå är det skönt att besöka gravarna. Det är fint hos mormor och hoppas lika fint hos farmor och farfar det är liksom ett lugn över det hela.

Efter ett par dagar i Trelleborg så åker vi upp till Ängelholm och besöker min faster och hennes familj, man och tre barn och Lukas kompis Laban (en goldenretriver). Där stannar mamma och pappa ett par dagar innan de åker hem till Täby igen, medans jag sätter mig på ett pågatåg och en buss och åker tillbaka till Trelleborg för att fira nyår hos bror. Sen flyger jag hem igen på nyårsdagen för att komma hem lagom till Täby Basket Cup.

Får se om får tillgång till internet när jag blir borta. Ganska skönt att inte ha tillgång till internet men kommer kanske sakna blogg lite.

Så hörs vi inte innan så vill jag önska alla en fortsatt trevlig jul och ett GOTT NYTT ÅR!

Underbar julafton

Är ganska trött efter en full dag, full dag med mat, skratt, prat, mera skratt, mera mat, Kalle Anka, power nap ja allt kan man räkna in en dag som denna. Julafton har varit lika trevlig som alltid.

Morbror och familj (fru och tre barn) kom hit vid 12 tiden och det bjöds på glögg. Pysen hade med sin pojkvänn och han har överlevt kvällen, eller pysen sa när de gick ja vi har inte talat om kvällen ännu men det verka som han överlevt. Det var bara trevligt och han är välkommen snart igen, för blir släktträff snart igen...har ett möte på G. 

Efter glöggen var det äntligen dags för julbord. Jag är nog egntligen lite tråkig när det gäller julbord äter int eså mycket från den första tallriken då man ska ha sill och sånt. Men sen så hugger man in och jag gillar julbord mer och mer för varje år.


Efter maten blev det Kalle Anka och som seden här hemma lyder så måste alla vuxna sova en stund och iår har jag blivit vuxen för visst blev det en lien power nap, men själv ansåg jag bara att jag var långt borta..... Efter Kalle blev det gröt och jag drog världens sämsta rim, så dåligt att jag inte ens kommer skriva det här. Fick inte mandeln i år heller, Fillepille fick den och han hade tydligen sett den när han tog gröt vilket är fusk, för då var ju min chans att få mandeln redan borta innan jag ens tagit gröt. Men som en god förlorare man är ruskar man det av sig och tar nya tag till nästa år. Då ska jag ha med mig en egen mandel och lägga i min tallrik. hahah eller kanske inte

Klapputdelning och vilken hög av klappar det var.  Inga småbarn men känns som alla varit snälla i år för så här många små paket brukar vi inte ha, inte så här många stora heller kanske. Jag fick ihop hela 13 paket tror jag och så vet jag att jag får paket imorgon också ;) då vi ska fira med Mange och Lina. Att jag kunde få ihop så många paket till mig vet jag inte men snäll måste jag varit.
Ska vi se om jag kommer ihåg vad jag fick. Av Mamma och pappa Armband och en berlock med en fisk, bok, pjamasbyxor, tröja, ABBA Sing Star och en Djurgårdsdörrmatta. Kusinerna (3 st) Ljus, doftsaker, Mamma Mia filmen (dvd) och glas. Morbror och fru en bok om lycka och en berlock med en sko till mitt nya armband (se bild). Mutola två fina örngott ett med ett hjärta och ett där det står best friends. Fått tidigare av Garpen (innan hon for till Thailand) One Three Hill säsong 3
 Mitt armband som jag verkligen älskar! Ska köpa mig en spec. berlock för min första lön och jag vet redan vilken. Speciella med detta armband är ju att jag kan samla på berlocker och önska mig vid spec tillfällen.

Vill tacka för alla underbara presenter jag fått. Jag älskar verkligen er alla ♥


GOD JUL ALLIHOPA

OM 13 min börjar Kalle Anka och släkten sover redan... men jag ska hålla mig vaken. Pysen hade med sig pojkvännen och att bjuda in honom och "visa upp" honom på självaste julafton är stort. Jag har ju träffat honom en gång tidigare men var ett tag sen, det var 080808. Men nu är han här på julafton och tror Pysen överlever för han gör det nog.

Nu tillbaka till sovande släkten och Kalle Anka om 11 min.

GOD JUL PÅ ER ALLA FRÅN OSS ALLA!

Mormor gråter

GOD JUL PÅ ER ALLA!

Lillejulafton

Så var det dan före doppardan eller lillejulafton som jag brukar säga (Ja eller för 5 min sen var det de). När jag var lite så gick man upp för trappan och sedan på julaftonsmorgon så krök man ner för trappan och tittade på den nyklädda granen. Så är det inte längre, vi har ingen gran inne och inte haft på säkert en 15 år, tycker det är lite tråkigt men så är det. Iår har vi nog också mindre julpynt och saker upp än vanlig också eller så ha vi int edet utan det bara är så att mamma plockade fram allting i söndags som det känns så. 

Ikväll har jag avnjutit en underbar och underhållande måltid med spagetti och köttförssås. Så länge jag kan minnas har det i detta hus serverats spagetti och köttfärssås den 23 dec och det går bara inte att bryta den traditionen. Förra året när Mange och Lina kom upp gick det inte heller att ändra på och det blev en alternativ köttfärssås (=vegetarisk) och den var lika god som den brukar vara. Varför vi jämt äter det orkar jag inte gå in på nu men vet att jag skrev det i min julkalender förra året, så kolla där om ni verkligen vill veta.

Senare delen av kvällen har jag spenderat hemma hos Mutola och lillen. Han är typ min Idol, världens underbarast 5 åring. Idag var han kanske lite speedad och drog loss ett dansnummer som hette duga för mig men en mycket fin sång till, egenkomponerad. Jag kan bara vara stolt att jag nämdes i sången.

När jag skulle gå hem hittade jag ett paket i väskan som Mutola hade lagt dit och jag är så nyfiken på vad det är, försökt klämma men kan inte alls komma på vad det är, hmhm..... När jag visade paketet för mamma sa hon lika dant papper som ditt paket, japp mitt paket till Mutola var inslaget med likadant papper och lika dan etikett, heheh men Lillens paket fick annat papper.

GOD JUL PÅ ER ALLA!


Papper är nu påskrivet

Japp så var det verkligen verkligt nu. Jag har skrivit på papper och nu är det verkligen sannt, det har varit mycket tal om att jag har funderat och gjort val mellan två olika saker som egentligen har varit samma sak men två olika förskolor inom samma företag så kan jag säga nu. Nu kan jag berätta att jag har FÅTT JOBB för er som inte listat ut att det var det jag talat om lite kryptiskt innan. 

Jag var återigen och besökte förskolan eller mitt nya jobb och idag hälsade jag på lite barn och på de flesta av fröknarna. Som en av fröknarna sa, försök att komma ihåg alla namn nu blir inte lätt... näoch jag som är så dålig på namn.... Sen ska jag lära mig 21 barns namn också och så koppla föräldrar med barn, ja det blir en tuff intensiv första vecka. Skönt att det börjar med en kort vecka, börjar ju på en onsdag.

GRATTIS PETRA!

Dagens GRATTIS går till Petra som fyller 21 år idag, GRATTIS!


Min kalender har kommit

För någon vecka sedan beställde jag en egen kalender på personligalmanacka.se och nu har jag fått den också. Jag är nöjd mer hur den blev så nu börjar bara jobbet med att föra in allt i den nya istället för den gamla, men sånt är lite kul.




Alla julklappar inslagna

Nu har jag suttit hela kvällen och slagit in julklappar och det är ju jätte kul och det blev en jätte hög.


Vad händer här???

Ja jag har tagit fram lite saker som jag behöver för att slå in lite julklappar och det störda är att jag har en massa julklappar att slå in. Älskar att slå in julklappar det är så kul så nu är det bara att börja Wiiiiieeeee. Lika kul att slå in paketen som att öppna de, de är lite grejen med julklappar att få ge bort de.


Fystester

På träningen i torsdags gjorde vi fystester. Redan innan uppvärminingen kände jag av min vad och var trött i den och efter uppvärmningen fick jag nästan kramp. Kan bero på att varit hos sjukgymnasten på morgonen och ökat på mitt program, men så här ont som jag hade efter det har jag aldrig haft efter träning hos sjukgymnasten. Jag ska prata med min sjukgymnast på tisdag (japp ska dit den 23/12 och träna) och fråga vad det kan varit med vaden och så ska jag ta upp att jag har ¨så j*vla ont i baksidan av låret. 

Först var det uppvärming sen körde vi 2 tester allihopa tillsammans innan vi sedan körde 4 personer åt gången. 
Testerna bestod av:
* Hoppa över linje under 1 min 
* Armhävningar under 1 min
* Brutalbänken max
* Ryggresningar på plint max
* Jämfotahopp, längd
* Enbentshopp höger/vänster 


Jag är ganska nöjd med de som jag presterade , kanske kunde pressat några armhävningar till men var ju lite rädd att skulle stupa och knäcka Fannys ben. Brutalbänken var sjukt jobbig och hade lite skräck inför den. Jag trodde jag skulle klara av kanske 1 max två men kom iaf upp i 7 även om det inte var så bra kanske spec inte om man jämför med ryggen.... där ska man väl vara lika stark i rygg som i mage?? Enbentshopp var intressant att se resultatet i och kan efetr det konstatera att jag hoppade bara ungefär 10 cm längre med två ben än med bara vänster ben, hoppade nästan 10 cm längre på vänster ben än höger ben. Men detta kan kanse bero på att jag har problem med höger vad även om det är på väg att bli så mycket bättre nu, men torsdagen inte var en bra vaddag.

Det visade sig vara en inte bra baksida av låret dag heller. Efter vi gjort ryggresningar fick jag en sjuk mjölksyra i baksidan av låren och visst den försvann efter ett tag men på fredagen hände nått. Haft så j*vla ont sen dess och det känns på ett specifikt ställe och värsta är att det är lite samma känsla som jag har haft i vaden, fast ändå inte. Fast det känns lite som nått är paj... får se hur det går under morgondagen och sen på kvällen har vi träning får se hur de går. Bara bra hoppas jag. Sen blir det lite täningsvila från basketen när jag har mitt besök i Skåne.


Vinst på Lidingö

När jag klev in i Hersbyhallen imorse, kl 9.30 så var det helt öde där. Fick visserligen ganska snart sällskap av tjejerna som fyllde hallen med prat. Fick ett par samtal på morgonen om vart det var samling och fick ännu ett samtal nä vi hade samling I Hersbyhallen, någon trodde det var samling i Tibble. Men hon han i tid till matchen ändå. 

Lagets egna maskot hjälpte till med att ta ut startfemman och när matchen skulle starta frågade domaren var vår maskot var och hon fans uppe på läktaren. Roligt är också att hon ska inte börja spela basket, nää fotboll och ridning räcker enligt henne själv, kanske räcker det att storasyster och storebror spelar basket?!

Lidingö börjar med att pressa helplan men det är inte därför vi börjar med att ligga under med 5-0. Vi har för bra fart och sving på bollen.... kan man ha det, ja men tydligen! Men man måste vilja göra mål också, måste våga attackera. Kajsa skjuter i en klockren 3:a samtidigt som 24 sek klockan ljuder och sen släpper det lite. Vi vinner första perioden, vi vinner andra perioden och spelar jätte bra. Vi har en riktigt bra fart på bollen och svingar den runt planen och deras press löser de på ett bra sätt. I försvar har vi lite problem att fånga returerna, vill gärna putta iväg de istället men utöver de stoppar vi de riktigt bra. I andra perioden håller vi de nere på 4 poäng! I tredje perioden tappar vi i slutet och de gör 11-0 på oss, vi förlorar tredje perioden och har tappat våran 10 poängsledning och är nu bara nere i 1 poängsledning. I fjärde visar tjejerna att de vill verkligen vinna denna perioden och inleder med att göra 11-2 på de men sen kommer de igång och vi stressar lite men sista perioden vinner vi med 12-9 och slutresultatet bli 41-37 till TÄBY. 

Detta var en riktig lagseger och de spelar tillsammans och sliter i försvar. Jätte kul att se alla 10 tjejerna ta för sig och vi har 41 poäng utspridda på 10 spelare, riktigt kul. 

Detta var en av de bästa matcherna och en av de tuffaste jag fått se tjejerna spela iår (jag missade ju seriefinalen pga egen match). Men nästa utmaning som kommer nästa år under TÄBY BASKET CUP kommer jag vara med på och det ska bli jätte kul att få se tjejerna spela då och mot förhoppningsvis lite tuffare motstånd (men det tror jag det blir).  


Pigg och gla?

Pigg och gla...nja inte pigg iaf och så glad man kan vara en lördag morgon kl 08.30. Om ca 30 min så ska jag sätta mig i bilen och köra ut till Lidingö för att ha match med tjejerna. Vi möter Lidingö borta 10.30 och de ligger 2:a i denna serie och vi ligger just nu 3:a, men har ingen riktig koll på Lidingö som vi ska möta. Tror att det kan vara så att E coachat mot de innan vi slog ihop tjejerna. Men ska bli spännande, tjejerna kommer också för första gången vara 12 spelare som det ser ut som idag.

Efter mitt Lidingö besök blir det ett Frösunda besök och sen hem till mitt kära skrivbord och mina alla julklappar. Sen blir det väl lite fixa en klapp som inte är klar och måste göras om.


Tack för ett par underbara år!

Igår kväll skrev jag ihop ett "brev" som jag skickade till min förra chef, ja så kan man väl kalla honom. Han var rektor på den skolan jag jobbade på i 3 år och det är samma skola som jag vickat på under mina studieår. Vicken har varit från 2 eftermiddagar i veckan under andra terminen till kortare vick på några timmar bara men det har inte spelat någon roll jag har trivts jätte bra. (Skolan heter inte skolan men jag har alltid kallat den för de så kommer fortsätta göra de här i bloggen)

Hej Xxxxxxx!


Först skulle jag vilja önska dig och all personal på Skolan en riktigt GOD JUL!


Sen skulle jag vilja tacka för all tid på Skolan. Nu är jag snart klar med min skola och det känns riktigt skönt och har fått ett jobb på en förskola på en 3-4 årsavdelning. Just nu känns detta riktigt kul, även om jag från början nog var inne mer på att arbeta med lite äldre barn men ändå inte som klasslärare, kanske inom fritidsverksamheten. Fast just nu så känns detta ändå helt rätt och det är inom förskolan det har funnits jobb också.


Vill tacka för alla tid på Skolan, först 3 underbara och givande år och sedan under mina 3 ½ år av studier och de tider jag har fått tid hos er på Skolan. Det är en av de (få) sakerna jag verkligen kommer att sakna med att plugga, det är möjligheten att komma och vicka på Skolan. Det har alltid varit lika trevligt att komma till Skolan och vicka eller bara för att hälsa på eller fixa nått, tex låna böcker av P. Jag har alltid känt mig välkommen även om det bara har handlat om att vara där i några timmar eller heldagar.


Det känns inte alls som det var 6½ år sedan jag för första gången kom in på Skolan och gick in i biblioteket och fick träffa I och alla kring K för första gången. Kommer ihåg hur nervös jag var första gången skulle träffa klassen, en mycket speciell klass men den har satt underbara spår och den klassen kommer jag aldrig att glömma. Kommer heller aldrig att glömma min tid på Skolan.


TACK för all tid hos er!


Även om jag inte kommer att kunna vicka nu när jag ska börja jobba så hoppas jag att man kan komma och bara hälsa på, kommer att sakna Skolan


//Lena W


Det löser sig med lite (ganska mycke) jobb

Jag har suttit och gjort en fotobok på 15 sidor som skulle varit beställd för ett tag sen, men så när den var klar i tid och allt så går det inte att beställa den, blir tokig. Mailar suporten men inget svar och efter en vecka tycker jag det är konstigt och kollar upp mailet, det är fel adress.. Åhhh... Mailar igen och de svarar dagen efter och trots mailkontakt och de värse försök att lösa de kan de inte hitta buggen i problemet. Åhh jag blir tokig. Men idag kom jag dock på den briljanta iden, jag testar och kollar om det går från pappas dator och ja visst funkade de. Ända som är problemet är att jag kommer få göra om alla 15 sidor i albumet, så som pappa sa du har lite att göra ikväll. Fast blir inte ikväll utan blir nog trevlig lördagsunderhållning. En del sidor är ju jobbigare än andra att fixa och undrar om de kommer bli lika seriösa igen (tänker spec på 2 sidor) men ska göra allt för att få till det. 

 

Hittade en bild

I lördags efterfrågade jag lite musik som jag visste Lia hade, eller efterfrågade musiken när jag fick reda på att hon hade den. Sen så glömde jag bot det, men kom på det och hon la de i delade mappen. Dörför öppnade jag den och passade på att roa mig och titta vad som mer fanns där i. Hittade en bild som jag gillade och även om den är en ego bild så måste jag ju ändå säga att jag gillade den, brukar inte vara nöjd med bilder jag är med på nått sätt så är det nått med denna jag gillar.


Och just nu känner jag mig lite sådär, inte så glad som på bilden men helt klart bättre än innan. Ibland är det så himla skönt att prata och Tack för du knuffa mig över tröskeln, du vet vad jag menar ;) Känns så himla mycket bättre nu även om kanske inte riktigt som förr men ändå så himla mycket bättre.


Julavslutning och paketinslagning

Så har man kommit hem från årets julavslutning med basketen. I år skulle vi några damer och några herrar spela lite och visa upp oss. Vi körde 11-mannadrillen, oj det sa nog inte så många så mycket. Pappa sa vad är de, en drill svara ja då sa han va är de? En övning, men går inte att förklara sen la han ner att fråga. Vi spelade också lite 3-3 och sammanlagt kanske vi höll på i max 10 min, sen var vi snälla och hjälpte till på en skottdrill, killlagen mot tjejlagen och tjejerna vann såklart =)

Efter avslutningen så gick jag mot Centrum för att ta bussen, men mötte istället upp Mutola och vi strosa runt lite. Sen när jag skulle ta bussen som jag trodde gick 20.00 gick den inte förrän 20.18 okej det var bara 18 min men Mutola sa. Vi går hem till mig och jag kör hem dig, lyssna nu på mig! Ja jo och eftersom jag nästan alltid lyssnar på Mutola så följde jag med henne hem. Där fick man sig lite julstämmning när hon började slå in paket. Tänkte på min hög med julklappar hemma bakom dörren som jag ska slå in och bara ler. Kanke fånigt men det är ju underbart att slå in paket.

Morgonpromenad

Har precis kommit hem från en morgonpromenad med Lukas. Jajaj morgon och morgon, lunchpromenad hade väl pappa sagt ;) Jag vaknade upp vid 8.45 och insåg att oj jag måste gå upp nu, men på nått sätt så somnade jag om och vaknar först 9.30 och hinner tänka ojojojoj Lukas då. Jag som skulle gå upp vid 8 för att äta frukost och sen gå ut med dig. Mamma hade gulligt sagt igårkväll att jag kan väcka dig vid 8 tiden (ja typ innan hon går) Tänker att kanske mamma gick en längre rund med Lukas (hon skulle ju ut och kissa honom på morgonen) och skrivit en lapp där nere. Näää ingen lapp, så min frukost blev två riskakor och så gick jag ut med Lukas. En skön promenad och när man kommer ut så här är det riktigt skönt.

Lagom till när jag kommit hem ringer mamma och frågar om jag gått upp... ja och ute har jag varit med Lukas också Då kommer det fram som jag trodde att hon varit ute en lite längre runda med Lukas och hade tänkt att ringa och berätta det efter sitt möte eller vart hon nu varit men hon ringde nu. Men som mamma sa, Lukas mår inte dåligt av att vara ute lite till. Fast då var det ju inte så konstigt att det tog fem minuter att få Lukas ut ur soffan för att följa med mig ut.

Världes bästa Lukas!

En helt vanlig tisdag...eller....

Tisdag kväll var det idag och jag har inte gjort någonting. Ingen egen träning idag, käns tomt att int eträna och jag hade verkligen velat gjort det idag. Fast ååå andra sidan var det bra att vi inte tränade idag efterosm vi hade bara kommit åt halvaplanen. När jag kom in till tjejernas träning var det en j*kla vägg som delade planen i två delar och väggen behöver man nyckel för at få upp. Kul nej inte direkt! Fast tjejerna var inte så många så det löste sig bra ändå och vi brukar ju träna på halvplan på onsdagar men nu när man planerat att köra helplan blir man lite lack. Men vem ska man bli sur på? Ingen som är där för de ansvariga var ju inte där....

Jaja träningen gick helt ok. De kan nog tycka att den var lite seg, men de vart så glada när de kunde vinna Hubba Bubba i sista Knock outen. Heheh små barn roar sig lätt.  

Kvällen spenderade jag med Lukas hemma själv. Vi gick en promenad förbi mitt blivande jobb =) japp jag har fått jobb (kanske jag inte sagt...). Sen så gjorde jag lite popcorn till mig och Lukas för att fira att jag fått jullov. Eftersom Lukas var lite sällskapssjuk så krök han lite nätt upp i mitt knä och la sig bekvämt när han inte fick popcorn. Efter ett tag blev det ganska tungt, han är ju trots allt ganska stor. Fick frågan av Kajsa om jag skulel kolla på Bodyguard ikväll och tänkte nästan jag skulel göra det men det blev istället Prison Break och jag älskar det, på TV kollar jag på säsong 4 men just nu är jag på DVD box 2 men bara en dvd kvar på den nu, sen kan jag börja på säsong 3 och den har jag missat en hel del på.


Så kan man inte sova....

Fick sova ut länge idag och det behövde jag verkligen. När jag väl kom i säng så somnade jag poff och sov riktigt bra ändå. Men att jag sov så länge imorse gör att jag är pigg nu istället.


Dagen har varit bra, sov länge och sen har jag fixat med lite kläder (mina träningskläder) och sorterat de. Shit jag har en hel låda med matchkläder och ytterligare en låda med träningskläder och dessa bara till basketen, då är inte mjukisar och t-shirtar inräknade.... Efter det så kom mamma hem så då åkte vi iväg och handlade lite julklappar. Så nu är jag klar med kusinerna, och mamma och pappa och min bror är jag nästan klar med. Min säng är full med julklappar och jag ser fram emot att slå in allihopa och sätta lappar på de, slå in julklappar måste nästan vara lika kul som att öppna julklappar.  Efter vi hade varit och handlat julklappar så åkte vi förbi Eldorado och köpte en varm kycklingsallad, den är underbart god.


Sen var det dags för träning och jag kom iväg ganska tidigt och måndagar är sköna på det sättet för det är oftast många från laget som är där ganska tidigt. Vi fick våra shoting jackets idag :D orkar däremot inte lägga in en bild nu, men kanske imorgon. Det är iaf grymt snygga.


Det blev ingen fysbana idag utan det blev en ganska "enkel" träning, men ganska mycket spel. 2-2, 3-3 och nää blev inget 4-4.  

Nu är det kanske dags att hoppa i sängen. Jag måste sova nu, klockan är för mycket och imorgon är dagen full. Skola hela dagen och sen direkt till tjejernas träning (får planera på lunchen) och sne hem och äta, vad? Sen blir en långpromenad med Lukas.


Fysbana på önskelistan

Idag så är jag "ledig" och det var otroligt skönt och jag har kunnat sova ut imorse och det var bra eftersom jag hade svårt att somna i natt. Fast visserligen när jag gick och la mig somna jag poff och sovit ganska bra i natt ändå, men det var väl det där att komma och gå och lägga sig och inse att man faktiskt var trött.

Idag är det träning igen och nu har vi haft ledigt från träningen i 8 dagar och det har varit 8 snabba dagar. Blir lite rastlös när int efår träna men hunnit med lite annat ändå, bla varit hos sjukgymnasten och det har varit skönt så lie träning har jag fått ändå.
Ikväll är det som sagt träning igen och jag önskar nästan att vi får köra fysbana. Skulle vara skönt att bara få köra fysbanan för då slipper man tänka på nått och det är alltid en skön känsla på ett sätt efter fysbanan. Även om fysbanan kan få mig att bli totalt slut och är nått som också får mig de så skulle jag gärna se den på träningen idag. Tror jag egentligen aldrig önskat så här att vilja köra den men idag gör jag det. Men ser även emot att få spela basket ikväll, ska bli riktigt kul. Längtar till träningen ikväll men då enbart till träningen, för ska bli så skönt att få träna igen.   

Trevlig lördag men lite sliten idag....

Idag känner jag mig grymt sliten. På många olika sätt, trött, seg, trött, seg, fundersam och ännu mera tankar.

Var på middag igår för Lia fyllde 25 år. Först var vi hemma hos Lias (eller där hon är inneboende) och fick träffa den trevliga B som hon bor hos och en jätte fin lägenhet. Där fick vi lite fördrink och snacks, mycket trevligt. Middagen åt vi på Helens Krog och det är bara att konstatera att man ska vara rejält hungrig när man går dit. Portionerna var gigantiska och den serverades på uppläggningsfat. Vi fick inte bara jätte stora portioner till huvudrätten, utan även förrätten och efterrätten var gigantiska och jag och Lia delade på både förrätt och efterrätt.

Efter middagen blev det utgång för vissa i sällskapen, jag skulle vidare och fick med mig Lia. Det skulle vara s.k damlags- och herrlagsfest och sedan skulel de dra vidare till bruket. Det hade väl varit fyra damer där och några fler herrar. När vi kom till Tegel vid midnatt så mötte jag två av de damer som hade åldern inne att gå ut och några herrar mötte jag me, men kommer inte ihåg hur många det var. Men några mötte jag i alla fall.

Kan kortfatta kvällen i några korta meningar.

Det var sjukt varmt därinne, men hörde vakterna prata om att det var nått fel med luftkonduktionen.
Det var super kul att få dansa.
Träffa trevligt folk.
Träffa en massa gamla klasskompisar som jag delvis pratade med och fick glädja mig me.
På vägen hem så ventilerades det mycket känslor.
Jag finns ändå här i vått som torrt!

Idolkväll

I fredags var det Idolfinal och jag spenderade den hemma med mamma och pappa och Mathilda som kommit på besök och gissa som var helt överlycklig då, jo Lukas. Lukas älskar Mathilda och hon får knappt en ledig stund utan han ska vara nära henne hela tiden.

Vi åt en god middag pasta som vanligt eftersom det var fredag och sedan blev det Idolfinal. Finalen var bra och jämn men jag röstade på Kevin, tyckte att han var en värdig vinnare. Han är den som gång på gång har levererat och aldrig hängt löst. Han har en enorm scennärvaro enligt mig och vi disskuterade det där och honom är en person som man ska se live inte höra på skiva. 

Så fredagen var bara super bra och behöver jag få mig ett skratt en dag så har vi några filmer som är värda att ses om och om igen. 

 Älskar våra samtal, det är så enkelt att prata med dig ♥

DAGENS GRATTIS!

DAGENS GRATTIS går till LIA som fyller 25 år idag! 

En av de första gången vi pratade skulle jag gissa på var under en mattelektion i klassrum 327 (kan det varit rätt nr...) men C-G. Vi har känt varandra sen gymnasiet och även om det inte sa klick men en gång så gick det ganska fort och sedan dessa har du funnits i mitt liv och jag är så glad att du fortfarande är det och att du är min vänn. ´

Efter regn kommer sol kom ihåg det. Detta åskväder som drev fram fick nog oss ännu närmare varandra igen och jag hoppas att vi aldrig glider isär igen.

NU ETT STORT GRATTIS TILL DIG!

GLAD

Precis innan jag skulle iväg till sjukgymnasten fick jag ett riktigt roligt erbjudande och det känns jätte bra och jag är jätte glad.


Snart är skolan slut!

N börjar det närma sig slutet ordentligt och märker det inte bara på att det är mycket med olika jobb och att kursare får jobb utan också på att koncentrationen inte kanske är på topp hela tiden. Tycker att det vi läser nu är jätte roligt och intressant och skulel nästan kunna tänka mig läsa en termin till av detta för att det är så pass kul och så har jag väl aldrig tyckt om någon kurs innan.
Fast nu är det inte mycket kvar och senaste veckan har det varit grupparbete som har upptagit våran tid i skolan och någon föreläsning men imorgon är vi "lediga" och det känns på ett sätt som vi verkligen är lediga, vi har mailat in gruppupgiften redan och så skönt. Idag hade vi seminarium och pratade om en bok, ett barn är oss fött, vilken är en intressant bok. Trots detta så är min koncentration kanske inte på topp alltid och när vi fick 10 min paus för att gruppa hur vi ville redovisa tog jag och N och pysslade om våra vänners clementiner. Men vi var faktiskt trots detta med och gruppade och bestämde hur vi skulle redovisa, men vi var ju klara på ca 3 min så vi hade 7 min att fixa clementinerna och de blev jätte fina och den stora och lilla fick även ett husdjur. Hahah små barn roar sig lätt ibland.....

Familjen clementin i sitt lilla hus

Vad ska man säga!?

Träningen igår med tjejerna bjöd inte på något gästspel men kanske nästa vecka. De fick starta med Fia med Knuff och sedan var det lite med basketövningar ganska mycket skott och lite spel.

Men nu var det inte det jag tänkte på. Har en dagens bild att bjuda på, en gravid en i laget......Har även en del kommentarer som tjejerna bjuder på allt som oftast.

Innan matchen i lördags och vi drar fram en plint till seketeriatet.
- Nää föräldrarna är lite större än så....

Under matchen

- Men jag gör ju illa hennes bröst då.

Innan träningen i onsdags.

- Lena, har jag en muskel här??
Frågan kom samtidigt som hon står och pekar på baksidan av låret.

Detta var bara 3 men skulle nog kunna skriva en helt citat bok med saker de säger..... men ibland säger de smarta saker också ;)

Någon är gravid eller???



Så vände tankarna

Fick nyss ett telefonsamtal och från ha varit ungefär 60-40 så vänder det til att bli 20-80 nästan bara så där. Kanske jag som ät velig men jag tror ändå lite mera på detta kanske. Ja jo men oj oj va knepigt det blev, men jag är glad och kanske löser sig allt snarare än jag trodde. Blir nästan samtidigt lite nervös inför morgondagen, sitta och vänta på ytterligare telefonsamtal imorgon under hela dagen. Kommer ju bli jätte nervös om det ringer. 

nej jag velar inte jag tror på detta och skulle de kunna ordna just de så är de 20 % som är kvar nog snart uppe i 100 men annars sänks de ner och de vet de. Talar i koder jag kanske, men när det är löst kommer jag berätta allt. Skulle vilja redan nu men vågar inte hoppas för mycket heller så därför säger jag inget nu. Vem vet kanske redan efter helgen eller kanske innan de. Den som lever får se!   

Onsdag och trevliga möten

Hunnit med en massa redan så här långt denna onsdag och klockan är inte ens 15.00.
Jag fick sova ut och mamma kom in och frågade om jag ville låna bilen och fick sova ytterligare 30 min och det behövdes nog verkligen. Tog bilen till Täby Rehab och tränade där i dryga timmen, vilken var jätte skönt men ganska trätt i vaderna efter det. Inte varit där på 2-3 veckor men haft så fullt upp med annat så inte hunnit. Berättade idag för mig sjukgymnast att det blivit mycket mycket bättre och hon belv också glad, pratade om att jag hade tänkt gå dit nu innan jul och hoppas slippa sen. 

Efter rehaben åkte jag till Tibble för att lämna in kvitton, det var ingen på kansliet där men träffa min gamla coach och han tog hand om kvittona, tack tack. Vi ventilerade lite om 94 tjejerna och han kommer kanske ner på träningen idag och kollar eller vad han ska göra. Efter lite häng i klubbis så åkte jag hem och slängde i mig lite lunch. Träffade inte bara Mange där utan även Pysen och han växla lite ord med henne. Hon var där med sitt dagis (ja hon jobbar på dagis). Vi kom in på julklappar och hon önskar sig en mixer men inte en man mixar med, utan en mixer som hackar. Detta fick en viss person helt lyrisk och pratade väldigt varmt om TV shop och hur bra saker de hade, även om personen inte brukade handla via TV shop men det var kul att titta på.... eller inte!? 

Just nu kom jag hem från en förskola jag har varit och besökt. Men det som är problemet nu är att jag inte vet vad jag tycker eller tänker. Fast det är nog ändå 60-40 eller kanske 55-45 hur mina tankar är. Klart att det är lite yttre faktorer som påverkar men ändå så vet jag knappt vad jag vill. Skulle jag få chansen att välja det jag tror jag vill så går det emot det jag tidigare sagt men inte om det jag tycker och tänker kring nu. Hmmm

Men dagen har varit full med trevliga möten och samtal och klockan är som sagt inte ens 15.00 (2 min kvar i skrivandes stund) Nu dags att planera träningen och gå ut med vovven. Ikväll ska jag handla julklappar.   

Nytt år nya tider!

Har just beställt en liten julklapp till mig själv. Funderat på detta flera gånger tidigare men nu slog jag til och den kommer lagom innan jul, så vem vet kanske ska slå in den till mig själv ;)


Träningsfritt hela veckan

Var med 94 tjejerna på sek. kurs idag, tror nog att det gick ganska bra för de och att de hängde med på hur man ska göra, men blir annat sen när de verkligen ska sitta. Då måste det rulla på bara men det löser sig nog då.

Kom hem och åt mat och sen jaha vad är det för dag idag då? Juste ja tisdag, men ingen träning. Kändes lite mysko men visst på ett sätt ganska skönt. Tisdagar är annars en dag då jag har fullt upp. Tränar tjejerna mellan 16.45-18.00 sen hem direkt och slänga i sig mat för att sen gå ner till träningen senast 19.15 och vi tränar till 21.30 men sen är det en seg dag så man är inte hemma från efter 22.00 ändå. Men på ett sätt är det ganska skönt att int eträna men på ett sätt så saknar jag de.

Imorgon ska jag visserligen till sjukgymnasten igen och det var nog 2 veckor sen jag var där senast. Men jag har haft så mycket att göra nu, varit på min sista vfu och så förra veckan i skolan var också mycket. Inte så enkelt att få en tid som passar men nu var vi "lediga" imorgon så då kunde jag få en tid. Ska försöka gå nu 1-2 gånger i veckan innan jul och sen kanske det är bra. Det har ju ändå blivit så himla mycket bättre. I lördags när jag fick lite masage och hjälp att stretcha ut den så fick jag frågan, inga tårar nu. Nää men det var det för ett par månader sen, uch då var det smärta spec när stretcha och då börja t.o.m tårarna att rinna ibland, det gjorde ju sjukt ont. Så skönt att slipper känna så nu, men det har väl läkt ihop nu.

Borlänge borta, när det börja göra ont, i slutet av september.


Trevlig kväll i stan!

Efter skolan idag så mötte jag upp Mathilda inne i stan. Vi var och tittade på julklappar och jag hittade en hel del och är riktigt nöjd. Även om inte alla är klara så har jag fått lite ideér och jag är nästan klar med alla inne i huvudet.
Idag har jag fixat klart lilla bubbens julklapp, ska bara slå in.

Sen är det ju det där med temapresenter, har blivit en liten grej att ska fixa julklappar efter ett visst tema. I år är det inriktit på personer men ibland har det varit över flera stycken, kommer ihår när det var Helge tema hahaha.

Så idag har jag fixat lite temapaket säger inte mer än så. Har fixat klart så om det bara är i tanken paket till kusiner * 2. Har även fixat en klapp till en mycket speciell person och det är om jag får säga det själv klockren, hahah. Även fixat en födelsedagspresent till en speciell person så nu är det fixat och lite nöjd med den me, hihi.

Vi hann med att fixa julklappar och även en middag på Taco Bar och prata lite strunt och lite allvar. Hade en jätte trevlig kväll i stan med dig och det var mysigt att bara gå runt och strosa lite och ändå fick vi många klappar fixade.

Några klappar som jag köpt idag =)

Det närmar sig slutet....

Var i skolan idag hela dagen, eller ja mellan 10.00-15.00 hade en föreläsning på engelska och ett seminaium och det börjar kännas att det är på väg att ta slut nu. Vi har två seminarium kvar nu, ett med varje lärare sen visserligen så har vi ett examinationsseminarium kvar sen efter jul men det räknas inte riktigt. Jullov får vi den 16 december och sen har vi inte lektion förän den 12 januari tror jag. Ska bli ganska skönt med lång ledighet och ska passa på måste väl det att skriva på examinationen under några dagar där.
Ska bli så otroligt skönt att bli klar nu efter 3½ år och söker jobb just nu och har väl ett på G och hoppas att det går som jag hoppas för då kanske jag skriver kontrakt inom en snar framtid. Spännande ja lite faktiskt!

På besök i Zundaland

Gjort studiebeök idag i Zundaland idag, jag fick med mig Lia och kolla på Garpens innebandymatch. Zunda skulle möta Sala Silverstaden och det blev tillslut 6-7 till Sala Silverstaden efter sudden. Jag hade gärna sett att Zunda vunnit men man kan inte få allt man önskar här i livet. Men undrar om det är som det var i hockeyn att det får med sig lite poäng ändå eftersom det blev lika när matchen var slut men sen inte fullpott för de inte vann i sudden.

Matchen började tufft och var ganska tuff rakt igenom. Hade pratat med Garpen innan och hon sa att hon skulle spela mera med kropp och mycket kropp vart det. Inte sett så många av hennes matcher men heller aldrig sett någon tryckt till henne över sargen och ner i motståndarnas avbytarbås, men ingenting hände för de..... och så tyckte jag det var matchen igenom. Sala Silverstaden fick trycka hur många Zunda spelare de ville över sargen men när en Zunda spelare äntligen tryckte ut en motståndare över sargen blev de utvisad? Jag tyckte inte det hängde ihop, jag tyckte att Zunda fick åka på lite för mycket stryk ibland utan att få med sig någonting.

Jag tyckte i alla fall att Zunda var värda segern!

Ett litet inlägg måste jag ju göra angående några spelare eller två. Först så nummer 82 (kan det stämma) lagkaptenen, hon måste gjort en massa massa poäng idag. Hon hade ju 2 mål och typ 2 assist och alla kom i början och hade jag valt matchens lirare hade jag valt ut henne. Hon snackar och var lite överallt. Sen så Garpen 2 mål och det var på tiden att jag fick se lite mål från din klubba! Men du skjuter ju typ bara 3-4 skott och gör 2 mål, det är bra procent. Men du måste ju skjuta mera.

Nu kan jag kanske inte så mycke innebandy men både jag och Lia ansåg att ni var för utspridda när ni spelade mot deras box när de hade en utvisad. Gå lite närmare och skjut för 17 inte bara bolla runt bollen utanför deras box i 2 minuter. Men som sagt mina kunskaper i innebandy är inte så stora, trots några 3 SM medaljer i skol DM (2 guld+1 silver) så uttalar jag mig nog egentligen bättre i basket.

Lite bilder tagna med mobilkamera

Garpen "vilar" sig i motståndarbåset.


Zunda bänken

Efter Zunda mål

Tryck henne över sargen bara....

eftersnack

ett par innebandyben....

Heldag i Tibble 2

14.30 var det samling i Tibble för att plocka fram och göra i ordning inför glöggfika för våra fans (föräldrarna och några gamla spelare). När klockan började närma sig 15.00 så var det dags att byta om. Igår fick vi för första gången på säsongen omklädningsrum 14 och vi blev glada, hela förra säsongen hade vi 15 eller i vissa fall 14. Det är de omklädningsrummen man vill ha, men tydligen är det Caperio och Angels som har lagt beslag på de. Men idag fick vi det ändå och visst märktes det att Caperio brukade vara där, för på väggarna var det fullt med tidningsurklipp ur tidningar om de. Men skönaste artikeln som satt uppe var nog ändå, lagkamrat slagen blodig på träning. Hahah sätter man upp en sån artikel?

Så startar matchen och har ingen kommentar om första perioden, vi torskar den med 9-13 och spelar långt ifrån vad vi kan. Resten av perioderna blir det 36-21, 19-8 och 26-9 och vi visar hur vi ska spela. Slutresultat blir 90-51. Det skönaste var ändå uppryckningen från den sega starten.

Efter matchen ryktades det om att det fanns fika kvar i klubbis och aldrig har väl omklädningsrummet tömts så fort, hahah.

Efter matchen var jag inte så nöjd med min insatts, tyckte inte att jag hittade flytet i början och tyckte inte jag gjorde nått. Vet visserligen att jag sköt lite straffkast men ändå så var jag lite besviken. Kändes också som att när jag väl  kom igång i sista så blev jag utbytt och sen var matchen slut. Men men med lite eftertanke så är jag ändå nöjd men sista matchen före jul. Slutade lite (förvånad själv) på 17 poäng, jag som trodde jag kanske gjorde 10 poäng, men även om inte poängen är av betydelse för det är känslan och det sätter jag godkänt på ändå.

Nu är vi träningslediga ett par dagar och det ska faktiskt bli ganska skönt. Fast lite basket kommer det bli ändå, eftersom jag har lovat att ta tjejernas träning på onsdag och på torsdag ska vi gå och kolla på dambasket i Solnahallen, kan bli kul.  
 


HEJA ZUNDA

Ska snart träffa Lia i Solna Centrum och sen ska vi shoppa lite, ja jag vill köpa julklappar och sen ska vi kolla på Garpens match.

HEJA ZUNDA!

Heldag i Tibble del 1

Kommer till Tibble ett par minuter för sent, då samlingen var 11.15 och jag kom ca 11.20. Träffad på på en i laget som säger, DU HAR LURAT MIG! Jag var här kvart i, men lilla du det var samling kvart över de sa jag igår, men hon köpte inte de. Utan mobil hade hon försökt lösa samlingsproblemet och fått svar på att det stod på nätet 11.15 så nu satt hon där och resten var nere i 5:an. Dagen till ära skulel vi möta Central som de "gamla" laget tidigare hade mött och vunnit över och mera dagen till ära var vi endast 6 spelare. De var 4 (+2 från 95 laget) i Tumba och spelade, men fortfarande är det bara 10 spelare, vi saknade typ 7 stycken som sjuka eller borta.

Tjejerna gör en jätte bra match =) och vi vinner med 78-28. JAg lovade tjejerna glass/godis om de gjorde över 90 p men de tyckte de skulle fokusera på att bara göra mål då, så de bestämde att om de spelade riktigt bra och jag gick med på det och visst blev det glass efteråt, så jag har 3 stycken som jag ska bjuda på glass på tisdag.

Roligt att se de kämpa hela matchen igenom och fortsätta att spela sitt spel trots ledning med 20 i halvlek. Gråsparvarna var inte de bästa i slutet och släppte lite för självklara saker, vist vi leder med 40 men det får ju inte bli löjligt.

Kul att se flera spelare kliva fram och höja sin nivå på spelet, som sagt tjejer träning ger färdighet! Ska bli jätte kul att se hur det går under TBC då blir nog motståndet lite tuffare då de kommer möta lag som spelar i elit.


Vinster * 2

Vi vann 94 matchen med 78-28 de spelade riktigt j*kla bra =)
och vi vann våran dammatch med ca 50 också.

Berättar mera sen nu mat =)

Heldag i Tibble

Ja så var det lördag morgon, skönt men betyder samtidigt att det är en heldag i Tibble som gäller. Det är inte så varje lördag men denna lördag är det så.
Börjar med att tjejerna har match 12.15 så samling med de 11.15. Deras match är väl slut klring 13.30 och då är det ingen ide att åka hem och vända bara, så det får blir lunch i Tibble innan våran samling 14.30. Vi har tidig samling idag men det är för vi har julmingel för våra fans (typ våra föräldrar) kl 15.00 och sen börjar våran match 16.15. Vi möter Borlänge i CC 16.15 och det ska bli riktigt kul. Får lite revange direkt på våran match i torsdags, även om motståndet är helt annurlunda. Förra mötet mot Borlänge var säsongens första och det blir även säsongens sista i denna delen av serien. Eftersom vi är klara seriesegrare har vi gått vidare och ska spela i topp 6 nästa del av säsongen som är efter jul. Men nu fokus på sista matchen!

Men allra först ska jag lägga ner lite fokus på mina tjejer och det kommer kanske få det lite tufft idag, då de bara är 6 stycken men det går nog bra. NU lite frukost och sen sortera upp deras linnen.


Disney samling

Jag bara älskar Disney filmer och har en hel del filmer här hemma. Det ska vara de klassiska och just nu så brukar jag köpa de om jag hittar de till bra pris och då gärna i specialutgåva. Får passa på att köpa de då efetrsom man inte kan köpa alla hela tiden. Lite bra med de ändå tycker jag ja att man inte kan få tag på alla jämt.

Kan nämna topp 3 utan speciell ordning.
* Lejonkungen
* Aladdin
* Björn Bröder

Sen har jag även en till favorit även om inte det är helt och hållet Disney utan Pixar också och det är Hitta Nemo och Monster Inc älskar de, helt underbara. 

Filmer 4, 13, 14, 27-32, 34

och filmer 35, 37, 39, 41, 43 och 45.

Tunga tankar, tung förlust.....

Du är den första jag ser när jag kommer in i Tibble, men du kan knappt hälsa. Vad är felet hur blev det så här från att det var bra. Men kan tyvärr inte skylla på dig idag, för du försvann ganska snabbt ur mina tankar ett sms och du var poff borta.
Idag fick vi 30 min på planen nere i källaren och vi fick höra uppvärmningsskivan utan en massa hopp. Olivia som glömde skivan och kom på det på bussen gjorde allt för laget och åkte hem igen och hämtade den eller var det hennes mamma som körde henne som vi kanske ska tacka.

Men som sagt allting kunde ju inte få vara bra, Mickan började med att "sno" det enda hörnet i omklädningsrummet och jag blev besviken. Men efter en stund erbjöd sig Mickan att lämna över hörnet helt själv och jag blev så glad. Det är så psykiskt men jag sitter verkligen alltid i ett hörn i omklädningsrummen.

Matchen har jag inte så mycket att säga om, tänkte först jag vill inte skriva nått alls om matchen. Fast för mig är det ett sätt att kunna reflektera över det och ändå få tänka till lite, få lite perspektiv på det.

Vi torska idag och det var våran första förlust för säsongen, trist var det och jag var inte alls nöjd efter matchen. Min första tanke var att jag SÖG! Men har kanske kommit ifrån den lite men ändå inte. Är inte så fullt besviken som jag var direkt efter matchen men ändå är jag besviken. Kan kankse hitta någonting som jag gjorde bra under matchen. Jo jag satte 100% på straffkasten 4 stycken. Sen när jag får min femte faul ville jag egentligen bara sparka iväg bollen och kasta vattenflaskan över hela planen men istället gick jag direkt av planen och satte mig besviken ner på stolen. Jag har lärt mig att jag måste bita ihop när det blir så här, det ser ju så J*vla illa ut annars.

Men besviken var jag, på allt, men mest tror jag på mig själv. Direkt efter matchen på väg hem kan mina tankar kortfattad beskrivas så här. Hatar verkligen att förlora och idag var en sån dag. Uch så j*vla lack. Inget funkar och allt blir bara fel och domaren tror jag verkligen ville ha ut mig. Förlåt det var inte meningen att du skulle bli min klagomur, men du brukar förstå.

Visst så här ett par timmar efter matchen kan jag se lite ljusare på matchen och min insatts men ändå så besviken. En kul sak är ju att vi fortfarande är seriesegrare!

Det närmar sig med stora steg

Ja mycket närmar sig med stora steg just nu.

* 20 dagar kvar till julafton.
* Garpen åker ju snart till Tailand för att fira jul, men klappen (klapparna) är klara ska bara slås in.
* Tror blir liten julklappsutdelning på söndag men va tidigt.
* Hade sista basgruppsdagen idag = skolan snart slut.
* 2 timmar och 49 min (i skrivandes stund) kvar till returen mot Blackeberg, ska bli riktigt kul är laddad.
* Börjar dra ihop sig på nyår och har ingen aning om vad som ska göras men lite tankar.
* Vattnet kokar nog snart därnere så dags att går ner och hälla i pastan och steka köttbullar.
* Match snart och det betyder att min uppladning börjar snart = göra lika dant hela tiden. Även om jag inte kommer gå till matchen idag iaf inte samma väg osm vanligt. Ska förbi Centrum med mamma men blir väl från Centrum till Tibble iaf kanske.
* Börjar pirra i magen, match snart och träffar jag dig där... vill jag de kanske kanske inte.


Bra dag!

Fick mess tidigt idag, ja men är kl 06.25 när man får mess och ställt klockan på 06.30 klart man tycker det är tidigt. I messet stod det iaf om hur underbar morgon det var idag och visst har dagen varit alldeles jätte bra. Hade en trevlig dag på skolan där jag vickade, kommer sakna det att inte kunna komma tillbaka dit och kunna vicka sen när jag förmodligen får ett jobb. Efter det var jag på en förskola och kikade och träffade personalen och det kändes bra, ska till en nästa vecka också inom samma företag så vi ska höras efter det, men just nu kändes det riktigt bra =)

Har nu bara ett prodjekt kvar ikväll och det ska jag nog kunna fixa.

Lång tisdag

Idag har varit en lång dag och mycket har hänt. Varit i skolan och redovisat vårat muntliga grupparbete inom samarbetsinlärning, det gick bra tycker jag. Jag gillar så våran grupp, den får en att skratta varje dag.
Var i skolan från 10.00-14.30 sen smet jag iväg 30 min tidigare så jag skulel komma i tid till min arbetsintervju. Det gick bra tror jag, ska komma och kolal på en av förskolorna imorogn och en nästa vecka. Ska bli spännande att se och höra lite vad de säger mera. Tänk om detta nu verkar bra och att jag kan skriva kontrakt snart, skulle vara så himla underbart.

Direkt efter arbetsintervjun så åkte jag till 94 träningen och hade träning med de. De var bara 8 st och jag saknade nog ändå en 5 st som inte meddelat varför de inte kom, lite tråkigt trots att jag mailat ut ett nytt mail. Får se hur många som kommer imorgon. Tycker mest synd om de som alltid är där, för de är ju samma som alltid tränar. De fick köra ganska mycket fys, eller de körde fysbanan som vi gjorde igår på våran träning, tror ska införa en fysbana varje tisdagspass. Imorgon blir det mer teknik och hoppas kunna gå igenom spelet lite mera.

Efter deras träning så hem och äta mat och sen bege sit ner till Skarpäng igen för egen träning. Den har jag inga kommentarer till....

Nu är det snart dags att sova, men försk kul att jag hade en topp 3 bland mina besöksrekord igår :D

Sex frågor och tre saker

Tre jobb jag har haft   

Elevassistent, shop/reception på Johannesbergs GCC, personlig assistent

Tre platser jag har bott på
Täby, Gottröra, Johannesberg 


Tre saker jag gillar att se på TV:
   

Prison Break, One Three Hill, Sport


Tre favoriträtter
 

Pappas special (grön pasta och fläskfile och kantareller), grillat och en speciell Club Macka - lök

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu
I min egna lägenhet, sängen, baskethallen 


Tre personer som jag tror kommer att svara på detta mail snabbast:  
(eftersom det inte är ett mail så utmanar jag istället)

Garpen, Mutola, Pappa   


Ett glas räcker sen är det Party!

Tänkte efter dagens urladdning (ja Blackematchen) så skulel det inte behövas så mycket för att få mig på pickalurven. Så under maten som blev framför Marias tv så drack jag massa med vatten för hade ju ändå förlorat lite vätska under matchen även om jag drack 2 liter då. Men tänkte lika bra att börja med att dricka en massa vatten.


Det blev lite mer än ett glas men visst blev det party. Det blev inge Singstar med det blev Stjärnor på is och det blev en skön blandning av MixMax, blå skivan och Justin.


Vi kom iväg lite senare än planerat men vi kom in snabbt ändå och första jag ser är en person som jag inte alls trodde skulle vara där. Senare under kvällen så fick vi även syn på koalan och det var ju lustigt för koalan har jag inte sett sen i april/maj någongång. Men plötsligt händer det!


Hade en underbart rolig kväll och det blev många skratt under kvällen men även djupare samtal. Kom också fram till under kvällen att man kan bli så glad över samtal man får 04.12 och när personen som ringer säger jag ringde dig för jag vet att jag kan ringa dig alltid. Självklart är det så och även om vi inte ses eller pratar så ofta, allt för sällan, så finns du alltid där oavsett vad. Detta samtal bevisade hur stark våran vänskap ändå är, trots milen ifrån varandra.
 
Jag hade en skit kul kväll även om den bjöd på lite chockar... men vad är en bal på slottet, kanske trist, tråkig eller kanske helt underbar! 

Många armband blev det....

Lila nagellack, jag är fortfarande i chock...

NEJ pappa den är inte så kort som den ser ut....

En julgran fotad 03.31 med det skrämmade är att var denna stod har jag ingen aning om.... eller jo föresten på torget kanske?

Vad betydde siffran 38 egentligen?

Hur gick det då med siffran 38 och vad betydde den egentligen. Jo Mickan kunde inte vara med på matchen för hon var sjuk, så i torsdags sa jag till henne att jag ska ta 3 returer och gör 8 poäng för henne. Ja 38! Mickan tyckte det var lite snålt men jag ville ju göra lite själv också ;) Hehe men lovade att skulle göra hennes först för om sen jag misslyckades så skulle jag gjort hennes iaf. Innan matchen kom hon med lite krav, det skulle vara 2*2 poäng och 1*3 poäng plus 1 straffkast (men ingen andone) men jag ville ju inte missa ett straffkast men då kunde jag börja på mina poäng istället.


Det började bra för min del och jag kände att jag fick en bra start och fick ganska snabbt i mina 4 första poäng eller Mickans poäng, sne fick jag straffkast och ser då hur Mickan går iväg för att fylla någons vattenflaska men satte båda straffkasten och nu var det bara en 3:a kvar till Mickan.


I halvtid ville Mickan öka på sina poäng och sa att hon hade en bra dag, hehe. Det blev ingen 3:a ledsen för det Mickan. Men jag gjorde mina poäng och returer för dig!


Efter matchen fick jag se lite stats och blev lite överraskad att jag tagit 10 returer varav 7 def, kul för de var inte igår. Annars så flöt allting på och det bara var så himla roligt att spela. Fick ett mess innan matchen där bla stod att kunna spela basket och njuta samtidigt är också en konst! Och i lördags så njöt jag verkligen, det var så sjukt kul att spela och det gick liksom bra. Efter matchen visste jag att jag satte 5/7 straffkast och det var jag nöjd med ändå. När jag blir arg då missar jag straffkasten men satte 3 raka missa 2 satte sen ytterligare 2 raka.

När jag senare på kvällen frågade coach om han visste hur många poäng jag gjort så kom jag på att egentligen spelar det ingen roll för jag är nöjd ändå och det han jag också skriva innan han svarade att jag gjorde 21 poäng och det var säsongsrekord. Jag hade verkligen en sån där dag då allt gick i för jag sköt nog inte i bollen en enda gång utan det var nog mest drivs på korgen lustigt nog.  


Vinst i Vällingbyhallen

Igår mötte vi Blackeberg borta. Matchen spelades sent på eftermiddagen eller tidigt på kvällen om man hellre vill se det så, 17.00 var det uppkast. Vilka som vann uppkastet har jag ingen aning om men vi vann matchen så mycket vet jag. Vi vinner tillslut matchen med 8 poäng (60-68) trots att de gör 7-0 på oss i slutet och vi gör en hemskt dålig avslutning.


Vi var 9 stycken som spelade istället för 12 detta för många som var sjuka eller skadade hela 5 stycken. När vi kom in i hallen och såg motståndarna så kände jag igen flera stycken från ungdomstiden mot Blackeberg, det var flera stycken som spelade i Blackebergs 83 lag. Innan matchen var jag lite nervös men efter en ändå ok uppvärmning utanför planen och lite stretching så var det dags att äntra planen för den sista uppvärmningen. Men shit va segt det var, begravningsstämning och att "tanterna" på andra sidan planen (motståndarna) hade bättre tempo i deras uppvärmning var lite som hördes. Under sista minuterarna så blir det lite bättre och vi kör motorringen för att få upp lite fart i fötterna.


Vi ledde under hela matchen tror jag rakt igenom eller det var någon gång i tredje de var uppe i 1 poängsledning men sen kom vi tillbaka och gick om. De spelade zoon matchen igenom och även om detta kanske var nyttigt för oss så är det lite halvtråkigt ibland. Fast måste erkänna att igår var det inte så tråkigt, jag tyckte det var så himla kul att spela så att de spelade zoon gjorde väl inte så mycket kanske.



Underbara laget i Örebro 2008

Vi har returmöte redan på torsdag då nere i källaren (5:an i Tibble) och där har vi även en av två träningar som är kvar tills den matchen. På tisdag tränar vi i Skärpäng och jag hoppas på löpning innan det passet. Vi har lite saker att tänka på tills på torsdag, en sak är våra turn overs shit vi hade alldeles för många matchen igenom... Stundtals blev vi lite stillastående och vi måste titta mera inside både för att skapa därifrån men även för att få ut bollen igen och spelet där. Ibland hittade vi det och då gick det bra. Men detta är inga omöjliga saker som vi ska fixa till tills på torsdag. Det går med bara lite vilja och vi kan räkna med att det kommer ett taggat Blackeberg på torsdag, för vi är fortfarande obesegrade och hade jag varit motståndare hade jag velat vara de lag som först slog oss.


RSS 2.0