Trött i knoppen.

Kom ner på träningen lite halv stressad och trött men inte så trött i kroppen mest i knoppen. Dagen har varit ganska full. Var i skolan mellan 8.00-12.00 och sen bar det av hemmåt och var väl hemma vid 13.30 tiden. Hade fått mina böcker i brevlådan, trevligt. Sen var det träning med F-94 mellan 16.15-17.15 och deras head coach är hemma från USA så idag fick jag träffa honom för första gången och vi hade träningen tillsammans. Det funkade jätte bra tyckte jag och jag ska ner till deras träning/träningar nästa vecka också. Det är ett roligt gäng.
Men efter deras träning så blev det in och hämta paket på ICA Rösjöhallen och sen iväg för att fixa lite mat. Var hemma vid 18-tiden och då var det bara att ge Lukas mat medans jag slängde i mig lite mat själv. Sen ut med Lukas och sen iväg på träning.

Ja det var mycket där ett tag och allt kom efter varandra. Men efter träningen så fick jag lite tid att rensa skallen, gansk skönt. Var ute med Lukas en liten till runda.

Träningen då hur funkade den. Jo det gick ändå ganska bra och jäg är så här i efterhand nöjd med dagens pass. Det var mycket spel i slutet 3 min matcher det är roligt. Ser fram emot träningen imorgon och ännu mer på matchen på lördag. KL 16.30 i Tibble CC sker uppkastet. 
 


Mitt första Buzzador paket kom idag

Idag var jag och hämtade mitt paket på posten från Buzzador. Ett paket med soppor, kanske inet låter jätte kul men det tyckte jag det var, ska få testa nya soppor nu ska bli spännande. Blir nog en redan till lunch imorgon och kanske kan bjuda Gugge som kommer över också om tiden finns. Annars blir det jag och pappa som testar i helgen.  

SMS "krig"

Vaknar upp av att jag hör från telefonen FULL FART FRAMMÅT FULL FART FRAMMÅT. Inser att det är Coach som ringer (eftersom endast en har den signalen) och svarar hallå. Ingen aning om vad klockan är men inser ganska snabbt att det är morgon och inte eftermiddag som jag först trodde det var. Vad är klockan då? Halv 11 får jag till svar, VAA. Nä klockan är bara 8.45 ja jag tyckte det var lustigt att jag inte ens vaknat av väckarklockan. Så säger han när ska du iväg då? Ja inte alls idag, jaha men jag kan ju ringa dig lite senare så kan du få sova vidare. Tack tack tänker jag, men inte kunde jag somna om.
Efter ca 15 min får jag meddelande av coach där han frågar om jag kan ta en träning i Skarpäng ikväll med F-98. Orkar inte svara tänker han vet ju att jag skulle sova lite till. Sen efter ca 10 min kommer ett nytt meddelande, där det står Du får en överraskning om du tar dem ikväll! /AIK ROCKAR FETT

Ja undrar vad överraskningen är eller var det kanske mina 20 SMS jag hade fått efter träningen med tjejerna. Tar upp telefonen när jag är på väg till hallen och det står 20 nya SMS, va jag fattar inte riktigt först. Men jag har på 1 min fått 10 likadana SMS där det stod AIK ÄR DOM BÄSTA HEJA HEJA GNAGET! Jätte kul! 
SMS "kriget" hade pågått sedan morgonen när han började med att skriva AIK ROCKAR FETT, utmanar han så. Jag skickar ju gratis SMS till alla =)
Det är ju ganga nice, ellä?  


Hann med 5 av 7 saker och är ändå lite nöjd.

Ja jag han med 5/7 saker på listan. Men det dök upp saker som jag inte hade räknat med. Ja som tex att jag rensade inte bara byxorna i garderoben utan blev mer eller mindre hela garderoben. Undantag då mina lådor med t-shirtar, toppar och underkläder. Men det kanske blir på söndag. Slängde eller ska ge bort till klädinsamling en hel sopsäk med kläder. Mest var det byxor som var för små, stora eller tröjor som jag inte använt på 3 år vad gör de i min garderob då?

Sen blev det att jag skulel iväg på F98 träning. Det var roligt, de var duktiga och är en rolig grupp, fast idag snacka de mycket mer än förra gången jag hade de.

* Rensa garderoben
* Lämna in Harry boy och kolla om ev vinst (bara blev inte av)
* Hämta ut mina böcker, hoppas att de kommer imorgon. (De hade inte kommit)
* Gå med Lukas runt Mörtsjön (blev inte Mörtsjön så tråkigt väder, men en lunchrunda blev det)
* Gymma
* Stava med Maria
* Kolla på Våra bäst år hihi

Rensar garderoben

En av mina punkter som stod på min lista var att rensa min garderob. Det som jag mest tänkte rensa ut är byxor som jag inte använder. Det hänger hängde allt för mycket byxor som jag inte använde, pga olika anledningar som fel storlek både små och stora och trasiga mm.

Det går väl frammåt och nu ska jag ta och kolla vad jag har för luvtröjor som ligger i garderoben, anar att de är
ganska många, men har ska ja nu också rensa. Va skönt när det är gjort. Kommer jag känna mig stolt.
Annars går det lite trögt med min lista än så länge.

* Rensa garderoben (håller på för fullt)
* Lämna in Harry boy och kolla om ev vinst
* Hämta ut mina böcker, hoppas att de kommer imorgon. (de har inte kommit, kommer på torsdag. Tagit tok lång tid)
* Gå med Lukas runt Mörtsjön (regnet har öst ner hela dagen då var det inge kul, blev en vanlig runda istället)
* Gymma (får bli hemma gymma, pga av olika saker)
* Stava med Maria (kl 19.10)
* Kolla på Våra bäst år hihi

Fenomenet listor

Det här fenomenet att blogga listor har jag funderat ett tag på. Visst jag har gjort det själv och har ju till och med en kategori som heter Test och Listor. Men varför är det då så många olika listor som går runt på olika bloggar och man "fyller i"?
Jag kan inte svara på det själv men kanske någon annan kan?

Bara för de ska jag göra en lista över saker jag ska göra imorgon. 
* Rensa garderoben
* Lämna in Harry boy och kolla om ev vinst
* Hämta ut mina böcker, hoppas att de kommer imorgon.
* Gå med Lukas runt Mörtsjön
* Gymma
* Stava med Maria
* Kolla på Våra bäst år hihi

Det var nästan värt väntan i 4 timmar

Skulle det vara segt och tråkigt så går jag hem sa jag innan det börja. Jag kom inte därifrpn från kl 17.50 när det sluta så jag kan samanfatta att det var bra.
Föreläsningen handlade om våran c-uppsatts eller examensarbete som det också kallas. Vi fick reda lite på vad det gick ut på och hur det skulel gå till. Jag känner mig lugnare efter detta nu och ska gå in på moodle och kolla lite också. Men det var intressant och lyssna på och jag höll mig vaken hela tiden även om jag höll på att somna vid 17 snåret, men det hade inget med föreläsaren att göra, det var jag som var grymt trött.


Låten betyder sommar 2006

Det behövs inga ord för denna låt. En av mina favoriter och den betyder sommar 2006 och alla minnen därifrån!

Tycker lite synd om mig själv!

Sitter nu i biblioteket och väntar på att tiden ska gå lite snabbare. har varit i skolan från klockan 9.00 ochkommer inte härifrån från kl 18.00. Ja jag tycker lite synd om mig själv, men måste man få göra ibland ju. Hade lektion mellan 9-12 sen har jag föreläsning om examensarbetet mellan 16.15-18.00. Så det är det jag sitter och väntar på nu, hoppas att det blir intressant annars har jag väntat helt i onödan. Extra synd är det om mig eftersom jag inte fått böckerna som jag beställt från internet heller så jag har inget direkt från skolan att läsa som kunnat fördriva tiden med. Men fick låna en bok av Blomman så lite har jag läst eller alla de sidorna vi ska läsa i den boken.

Nä nu ska jag gå och fprtsätta rita i min kalender så den blir lite mer färgglad.
På återseende!


Trevlig dag i stan.

Efter att jag varit och klippt mig idag så började jag knata bort mot Rådmansgatan. Där gick jag först in på 7eleven och köpte ett äpple. Då hade jag bara ätit 2 riskkakor och druckit lite vatten till frukost. Nej jag vet inte bra men jag försov mig ju. Konstiga var att jag var inte speciellt hungrig ändå.

Träffar min kompis där och vi börjar gå mot Odenplan för att lämna hyrfilmer, sen gick vi tillbaka in mot stan igen.
Vi började med att gå in på Gina där jag skulle kolla på en kortärmad skjorta. Hittar även ett par byxor som jag bara måste prova. De ska vara lite baggy men tänker att de kommer de inte vara på mig, men måste testa. Det slutade med att jag köpte min kortärmade skjorta och byxorna och de satt perfekt. Jag var så super nöjd. =)

Sen gick vi och åt, det blir mat på Kungshallen, men inte Tacos eller Kebab...Det blev en trappa upp på Ikki, jag gillar inte (vågar inte prova) Sushi men åt något som jag inte kan stava till här med nudlar oc grönsaker, det var jätte gott. Vi satt och prata om allt och ingenting men ganska mycket om resor.

Efter det så gick vi vidare och kollade i lite olika affärer. Vi var inne på Stadium där jag Mathilda hittade en väska jag letat efter och velat ha så länge. Ja jo den kostade ganska mycket, men det fick den vara värd. Den var super snygg. Hittade också på Carlings en hoodtröja med dragkedja som jag kollat på sen innan jul. Där löpte jag även 5 par strumpor och det bästa med Carlings var att där kändes det inte som jag gjorde av med pengar vilket jag egentligen inte heller gjorde (inte mina) för jag hade ett presentkort där från i julas.

Efter vi varit inne på Carlings så gick vi vidare mot Rådmansgatan igen där jag tog Tunnelbanan hem och Mathilda fortsatte hemmåt. En mycket trevlig dag som innehöll inte bara shopping utan en lunch och en fika och en massa prat och skratt också och inte minst en massa gå gå gå....

Vaknade upp och insåg att jag försovit mig.

Hade vaknat flera gånger innan men när jag vaknar upp utan att klockan ringt så börjar jag inse att hon var nog ganska mycket. Tittar på klockan och inser att hon är 10.00 och klockan 11.00 ska jag vara i stan och klippa mig. Inser ganska snabbt att kommer aldrig hinna med bussen som går kl 11.14 men det går en buss 11.25 som jag kanske kan hinna med. Springer omkring som en yr höna i ca 15 min innan jag springer ner till bussen. Fick jag med mig busskortet, japp. Sprang i 5 min och nere vid bussen och där fick jag vänta några minuter, när jag kommer till Daneryd så får jag vänta där i 6 min så klart. Åhhh hade jag inte tid med. Men kommer iaf till Centralen kl 11.00 och därifrån fick jag en rask promenad till frissan.
Sen vad jag gjorde hos frissan är väl inte så svårt att lista ut, heheh. Japp klippte mig. Är nöjd, lite kortare men inte så mycket men nu vågar jag ha det utsläppt utan att det ser konstigt ut. Jag är nöjd och Toker sa att det var jätte fint och jag litar på dig.

Nu ska jag försöka att sätta upp håret inför träningen, lite mer hårspännen kanske bara så löser det sig nog, det är ju lite uppklippt men men.

Efter jag klippt mig hade jag en jätte trevlig dag med Mathilda innen i stan.


Helgen

STAN (lördag)
Fick sova ut i lördags ja iaf lite grann. Knata upp vid 10 tiden och gick ner och åt lite frukost. Blev bara en halv grapefrukt och en macka. Fick skjutts ner till tåget av mamma och pappa som skulle handla.
På vägen dit en konversation mellan mig (L) och pappa (P)
P-Vilken tid skulle du träffa Maria?
L-Täget går 11.14
P-jag frågade inte när tåget gick.
L-Okej, men vi har inte bestämt någon tid, men vi skulle ta tåget som gick 11.14 så vi skulle ses innan det
P-Ja men säg det så istället då.

Men det tyckte jag jag gjorde från första början, trodde jag väl han fatta, men tydligen har inte kvinnor och män samma språk.
Träffade Maria nere på stationen och efter en stund kommer en kollega gående och säger men visst tyckte jag att jag hörde dig och pekar på Maria. Pratar jag så högt? Nää men jag kände igen skrattet, hahahha.
Vi åkte in till stan och kollade lite innan hon skulle klippa sig. Det blev kort, nää men inte så kort med det klipptes säkert av 1-1½ dm. Bestämde mig medans jag väntade att jag skulle beställa en tid för klippning jag med. Innan vi går säger Maria ja men gör det, kolla om hon har tid idag. Men nej så mycket spontan ska jag inte vara, blev tid kl 11.00 på måndag.

Innan vi åkte från stan vidare till Täby Centrum så hade vi hunnit med att käka lunch, spana lite kläder, kolla på skor, kolla på väskor och plånböcker. Hittade inget spec på rean som pågick i jätte många butiker men provade lite saker.  Åkte vidare till Centrum och fixa lite saker och sen tåg jag en promenad hemmåt.


PARTY (lördag)
Efter att ha hunnit vila lite och packat lite kläder (ja det är inte lätt att veta vad man ska ha på sig en utekväll) så blev jag uppplockat vid 17.45.

Gick vidare till  LL och där blev vi bjudna på middag. Det som det bjöds på var ugnslax och sallad, Trevligt trevligt och smarrigt smarrigt var det. Tittade en stund på Göta Kanal men när klockan slog 21.00 så bänkades det framför datorn och det blev Europe live via nätet. Det var från deras spelning på nalen och den sändes via nätet live, riktigt bra sändning var det. Efter ett tag så knatade jag och Maria vidare hem till henne, för att fixa iordning oss inför Tegel. Det blev lite mer partande och för mig klädbyte och sen så gick vi ner til Bruket.

När vi kommer ner till Bruket så inser vi att et är massor av människor där. Om det beror på att det varit löning eller det bar avar jätte mycket folk där, ingen aning, men tror lite på det första. Vi dansar vidare till strax innan 03.00 då vi började köa till garderoben...segt. Eftersom jag inte uppskattar att gå när det är mörkt ute eller klockan 3 på natten själv så blev det att slagga hos Maria istället.

Under kvällen träffade jag nästan hela Vallentuna ligan från golfen, bara 90:an som inte var där...men när jag träffar honom där då kommer jag känna mig gammal....

Sen så var det klart att jag träffa Kattastrofen också. Messa henne när vi var på väg in, skrev bara Tegel ikväll eller och får som svar. Jaa vi ses där. Träffar alltid henne där, har iaf gjort de alla de senaste gångerna jag varit där på.

DAGEN EFTER (söndagen)
Vaknade till liv ett par gånger men lyckades somna om igen. Vaknar vid 10 tiden och då kunde jag inte somna om, tvungen att tömma blåsan. Egentligen ville jag bara ligga kvar i sängen och fortsätta drömma. Drömde sån konstig dröm. Kortfattat kan jag berätta att det innehöll, rymmning från fängelse, hoppande bland gosedjurdet, prisutdelning från någon gala, sen var det massa personer från olika grupper av folk jag känner som skolan, basketen, trelleborg ja det var kort om vad den innehöll. Varför drömmer jag så konstigt när jag varit ute och festat dagen innan?

Det blev frukost framför Justin Timberlake konsert på DVD. Mee like :)
Efter frukost begav vi oss till videobutiken och hyrde två filmer. Underbar och älskad av alla och 28 veckor senare. Filmerna var ju väldigt väldigt olika och det visste vi från början. Jag gillade den första bäst, den andra var slutet lite konstigt på och jag undrar kommer det komma en film om ett par år som heter 28 månader/år senare?
Efter att ha tillbringat nästan hela dagen i soffan så kom kom Taxi W och plockade upp mig när den ändå var ute och körde.

Underbara pjamisar

Sitter och tänker och skriver ner lite tankar om helgen i mina nya pjamisbyxor. Fick de av mamma och pappa i julklapp och de är underbart sköna. Dessa skulle jag kunna leva i hela dagarna.

Bloggen är dum så bild kommer snart när det går.

TV tips!

Klockan 20.00 börjar Coyote Ugly på 5:an.
Ett filmtips en söndag kväll.
5 stjärnor av 5 möjliga av mig.

Dagens kommentar!

Den får Karl Petter står för idag. Efter att han dansat klart i Lets Dance säger han som svar på en kommentar från jurryn. - Ja jag är nog som en kastrerad hankatt, vet vad jag ska göra men kan inte göra det fullt ut. Hahahah
Så klockrent.
Min mamma sa att hon tyckte jag skulle skriva till TV4 och till honom och fråga om en date, pappa säger då ja då skulle du knäcka Mange. hahah gå ut med en Grisbonde. Så jag har lovat mamma att om hon fixar en date med honom så ska jag gå. Får vi se hur det går för mammas planer.

25 betyder löning eller?

Ja det borde betyda löning men eftersom jag inte jobbat spec mycket denna månad eller i dec (ingenting) så blir det ingen lön ;( men så kollar jag på mitt konto och har fått 54 kr i lön. Var de pengarna komm ifrån fatta jag ej först, inte ens min timlön? hmm Men pappa förklarade när han kollat på mitt lönebesked och det var nått med höjd lön och nått sånt. Fatta ungefär lite grann av det. Men väntar fortfarande på mitt studielån, men har jag lite tur kommer det på måndag. Började ny kurs i tis och då regestrerade de i tis eller ons och så brukar det ta ett par dagar innna pengarna kommer. Så jag håller tummarna för måndag för nu har jag verkligen inte mycket pengar.

Glädje besked

Fick reda på i tis redan att våra examinationer låg i T-huset och väntade på oss. Jag pallrade mig dit idag på lunchen för att kolla hur det hade gått, jag var nästan helt övertygad om att jag skulle få komplettera min individuella uppgift eftersom jag inte hade haft med så mycket litteratur till den. Fast det var svårt att få med litteratur eftersom det mest var en beskrivning på en uppgift vi hade gjort under våran vfu. Vi hade 2 sidor till förfogande och ja min beskrivning av aktiviteten tog upp nästan en hel.

Men öppnar upp kuvertet och kollar. Hittar min förra examination och hittar först inte var det står mitt betyg på denna. Men så hittar jag och jag har fått G. Va skönt, jätte skönt och ändå en helt ok motivering. Jag blev nöjd och G visste jag redan att vi fått på våran muntliga gruppexamination, vet inte ens om man kunde få VG där. Så nu har jag bara 2 terminer kvar och inga gamla kompletteringar som ligger efter, så underbart!


En tråd klipper jag aldrig!

Messade Carro idag och hon verkade ha det bra fast hon bara sovit i 3 timmar men man får ju sova när man blir äldre eller hur ;) 
Kommer sakna dig nu när du är borta. Visserligen "bara" 3 veckor men sen kanske du åker efter ett par dagar igen. När Puff åkte iväg i 3 veckor för att bli reseledare sa hon vi kommer hinna se sen när jag kommer hem, det blev en gång vi han ses. Hon var hemma i knappt en vecka och är nu brun som en pepparkaka och jobbar som reseledare.  
Tror du kommer att passa perfekt som reseledare och jag hade lätt velat haft dig som min reseledare när jag kom till stället. Får försöka att komma och hälsa på dig. Nu vet jag visserligen inte hur dt blir med mitt påsklov eftersom vi har en examination att lämna in dagen efter det slutar.  
Det var jätte kul att du kom tillbaka och lira lite boll igen i Täby linnet, jag blev så glad när jag fick reda på att det var säkert att du skulle komma. Klart en andledning för mig att fortsätta en säsong till, men nu sticker du :( kommer sakna dig. Men du vet att det är så här. Trodde vi hade klippt de banden nu, nej för jag kommer alltid att ha ett band kvar. Du kommer alltid att finnas bland mina vänner vad som än händer och jag hoppas du vet de.

image405

Skulle bara ta en liten paus...

...men det slutade med att jag satt i nästan 30 min och med världens bästa Lukas i knät. Kom hem efter att ha varit ute och gott med Mutola och så skulle jag bara sätta mig i stolen och kolla hur det gick i handlbollen. Lukas kom genast och sökte efter uppmärksamhet och helt plötsligt klättra han upp i knät på mig. Sen la han sig till rätta eller han tyckte nog det var bekvämare än vad jag tyckte. Det slutade med att jag kollade klart hela handbollsmatchen (mellan Tyskland-Sverige som blev en torsk för sverige) och med Lukas i knät. Men sen är han också världens sötaste vovve och världens gosigaste. 
 
image404

Ett litet Boktips!

Mias systrar av Maria Eriksson och Kerstin Weigl, en riktigt bra bok. 
Jag läste ut boken som är på 400 sidor på ca en vecka, en väldigt lättläst bok och svår att släppa när man började läsa den. Att jag läser ut en bok på en vecka händer typ aldrig....I boken får man följa tre kvinnor som kämpar och för sitt liv och är på flykt undan våldsamma män.

Jag har tidigare läst Gömda (av Liza Marklund) minst 2 gånger och sedan Asyl (av Liza Marklund) och Mias Hemlighet (Mia Eriksson) som handlar och Mia Eriksson. Gömda var också en sån bok som jag inte kunde lägga ifrån mig. Den var verkligen jätte bra, även om det käns konstigt att säga så om en sådan hemsk bok som det ändå är. Asyl var också riktigt bra, men blev nästan lite besviken på den tredje. Visst den var bra men inte på samma sätt som de andra två. Därför var jag lite kluven till att läsa Mias systrar. Tänkte att nu är det lite utjatat eller inte så men var iaf lite kluven. Men så fick jag den i julklapp och började läsa på den förra veckan och jag fastnade som sagt på en gång. Besviken blev jag inte. 
Gillar ni böcker av detta slag, hur ska jag förklara det, böcker som berör på ett sätt är denna en bok du ska läsa.


Det tog emot men nu är det gjort.

Mina älskade Stan Smith skor finns inte mera ;( Det är mitt andra eller kanske tredje par nu som jag nött ut, detta par var det hål i under sulan så jag blev alldeles blöt underifrån när det bara var lite blött ute.
Måste ändå erkänna att det kändes lite tungt att slänga de, men när jag kom hem och var jätte blöt om ena foten så sa jag nu gör jag det med en gång så hinner jag inte tänka. Tog de och gick ut och slängde de i soporna och nu kan jag inte ens ångra mig för soperna är redan hämtade och nu vet jag inte var mina skor finns. Men till sommaren kanske jag går omkring i ett par nya vita adidas, för jag har verkligen älskat alla mina Stan Smith skor.
image402

Vilket underbart gäng!

Var nere på ytterligare en träning igår med tjejerna och när man går därifrån kan man ju bara le. De är jätte roliga och idag var det inte fjollträsk vi tränade i, heheh.
De var visserligen bara 5 st på träningen idag, men de 5 som var där kämpa och nötte på riktigt bra. De bad om att få göra fys innan träningen var slut och så klart fick de göra de. De bad ju om det, nej men var inte så elak det blev bara några saker som grodhopp och utfallsteg....Efter ville de frivilligt göra plankan så visst.
Ska fortsätta att följa dessa tjejer ett tag nu denna säsong, hur mycket vet jag inte men kanske en gång i veckan eller nått sånt. Vi får se hur mycket det blir, men lite kommer jag vara med de som de ser ut nu iaf.

Ny kurs nya kursare

Ny kurs betyder nästan alltid nya kursare. Ja och så idag, fast vi var ju faktiskt 5 st nä 7 stycken från Täby och vi är 5 som nu ska läsa våran tredje termin ihop, det var 2 st från Täby som ligger en termin före oss tror jag. Sen var det folk från Sollentuna och Solnas basgrupper som vi var med. 
Våran lärare gav ett bra första intryck, han verkade bra. Lite flummig men ändå allvarlig. Han tog bla upp hur man lyckas göra 7 fel som vikarie i en år 3:a. Vi skrattade åt varje punkt, men det roliga var ändå att det var såna grejer som klassen tog förgivet men som han inte visste, men så fel det kunde bli. Roligaste var ju nästan när hela klassen var borta på väg till matsalen. Hahha Tidigare har han jobbat på högstadiet som man egentligen inte får säga som läraren sa men det kommer snart tillbaka så man kan lika bra säga det.

2 timmar gick ovanligt fort och jag tror detta kan bli roliga lektioner, men hur ofta insisterar läraren på att vi ska ha rast när hela klassen annars säger att vi inte behöver. Det var ca 35 min kvar av lektionen och han säger vill ni inte ha rast nu? Nä men vi slutar lite tidigare istället säger vi, nej men klart ni måste ha lite rast. Bara en bensträckare på 5 min okey då inte så att någon direkt sa något emot, han insisterade ju på rast. I
morgon ska vi träffa våran andra lärare som vi ska ha i den andra kursen ska bli spännande. Men man kan undra för imorgon har vi lektion mellan 13-16 och idag bara mellan 13-15, en hel timme längre imorgon. Så mycket mer att gå igenom?


Jag ser det snöar

När jag gick upp imorse gick jag utan att dra upp mina rullgardiner in i badrummet och när jag ser ut genom fönstret så såg jag, det var snö ute. Tänkte först bli inte besviken det är bara frost som ser ut som snö på taken, så tittar jag ut ordentligt genom fönstret och visst var det riktig snö. Varit ute och vandrat i snön också men Lukas en morgon promenad och nu ska jag gå iväg ner till bussen för att åka till skolan.

I söndags skrev jag till en kompis som var och åkte skidor eller om han varit och åkt skidor, att jag också ville ha snö och han kanske kunde skicka hit lite snö. Kanske har han gjort det nu? Jag blev glad iaf för jag älskar snö, ska det vara kallt kan det lika bra vara snö ute.
image400

2 nya filmer kom på paket

I helgen så satt jag och kollade runt på dvd filmen på cdon och jag hittade dessa två till specialpris.

Remember the Titans har jag inte sett men den säger alla att den ska var så bra, så jag tänkte varför inte. Alice i Underlander har jag inte sett som tecknad men har för mig att jag har sett den annars. Ja och så är det en Disney klassiker ja och de som känner mig vet att jag älska Disney klassiker. Min samling blev just nu en DVD film rikare. 

  

Schema

Just suttit och skrivit in mitt schema för nya kursen i kalendern. Hittills känns det väl ganska ok, inte så långa dagar vilket är skönt men ganska många tidiga dagar. Nja börjar 9.00 men måste man åka hemifrån senast vid 8.00 beroende på om åker tåg eller buss. Många gånger är det så att vi har lektion till 12.00 och då måste man verkligen ta sig i kragen och gå hem och läsa då. Kanske ska man äta lunch i skolan (matlåda) och sen så sätta sig i biblioteket i skolan och läsa, det är ju faktiskt ett alternativ. Tål att tänkas på.

Denna kurs ska bli intressant att läsa, vi ska läsa "Att organisera för, värdera och bedöma lärande" och samtidigt så läser vi "Yrkesetiska dilemman och professionella samtal"  Innan kursen startade såg jag inte riktigt fram emot den, men nu tycker jag det ska bli roligt.

Satt in de flesta papperna ja behöver också i min pärm och imorgon blir det att inhandla nytt block eftersom de inte hade de i Täby C på Akademibokhandeln. Men där hittade jag däremot en annan kul grej jag ska köpa. Men hör inte hit.
 Min underbara blåa pärm min underbara kalender.
 Min underbara kalender.
Varför är det så jobbigt att hitta ny kalender när den gamla tar slut?


Dagens kommentar

dagens kommentar blir ändå Frallans efter snacket på träningen idag.
-Nä det är inte de tre tornen. Det är de två tornen och den lilla borgen. 
Hahahh 

Resvägen var dubbel så lång som tiden jag var i skolan.

Imorse skulle vi ha introduktionsföreläsning mellan 10.00-12.00. Det börjar med att knappt alla får plats, aulan var helt propp full. Luften var nog inte den bästa heller, hade varit en timmes föreläsning innan oss, men skönt att vi inte skulle vara där klockan 12.00 iaf då det skulle komma en ny grupp. Det var två stycken som pratade för oss om den nya kursen AUO 3 och de snacka ca 1 timme, sen var de klara och vi kunde få gå hem igen. Det som kändes segt var att allt som de sa står redan på nätet nästan och vi fick ingen ny information direkt. 
Ett stort ? vi hade innan vi gick in i aulan var undrar var vi ska vara imorgon och vilket tid? Det fick vi inte reda på under informationen, vi kollar vårat schema på nätet ännu en gång men hittar inget. Men har nu fått reda på det eftersom läraren hade skrivit in det på nätet strax innan 12 så han kommit på att det inte stod där. Bra jobbat. 

Som P sa när vi skulle gå, det tog längre tid att ta sig till och från skolan än själva tiden vi var här. Ja stämmer bra det, men fick sluta redan kl 11.00 och hela dagen framför sig så ska inte klaga egentligen.

Jag har varit och ätit lunch med mamma och fick låna bilen så nu ska jag till Centrum och köpa ett nytt block som jag kan ha, ett sådant som är delat i olika ämnen, eller det är 3 eller 5 block i ett liksom.

Sen blir det gymmet, skönt att ha det gjort och inte gymma precis innan träningen ikväll, även om jag inte är så sugen nu så är det skönt när man har varit där och gymmat.


Tar det som en komplimang

Efter matchen igår var det fest hemma hos Lindeberg. Snart åker hon till Egypten i 3 veckor för att utbilda sig till reseledare. För att fira detta hade hon alltså lite partaj. Det bjöds på pasta och coscos sallad till de som var hungriga och för de som var törstiga fanns det bål. 
Men en av de första jag möter är A och hälsar. Han var och kolla på matchen och en av de första sakerna han säger till mig är. Va arg du blev, du blev helt röd i ansiktet. Ja en tjej putta på dig och man såg hur arg du blev och så blev du alldeles röd i ansiktet. Det han snackade om var från matchen.

Ja pratade med honom om detta lite senare på kvällen och sa det du sa ska jag ta det som en komplimang, hoppas nästan det ellä? Ja men det skulle jag göra och det var väl skönt det.


Nervositeten släppte

Vissa matcher betyder mer än andra. Denna matchen för mig var viktig.
Jag hade omedvetet spänt mig hela veckan för denna match. Fast egentligen inte så omedvetet jag var ganska medveten om att jag var nervös inför matchen. Jag som inte brukar bli så nervös inför matchen. Fast inför denna var det annorlunda. Missade så många matcher i början av säsongen pga skada och sen så visst jag han spela ett par matcher, eller var med och dressa 4 tror jag men var väl egentligen bara 2 jag lira.
 Sista matchen vi lira mot BK Järva så gick det ändå ganska bra tyckte jag och det kändes som att jag var på rätt väg. Men den matchen var den 8 dec och nu hade det gått så pass lång tid igen innan vi hade match, 42 dagar sen. Över en månad och under den tiden hade vi lite julledigt, men har nu tränat fullt sen 7 jan. Så kan inte säga att vi inte haft träningar, inte det. Men jag saknade matchliret.

Jag var nervös för jag kände att detta var den matchen jag skulle visa vad jag...... Nä kan inte förklara och de som vet det de vet och de får veta. Jag behöver egentligen inte förklara för någon annan heller för de som betyder vet och det är det som är det viktigaste. 
Som sagt jag var nervös men när jag väl gick in på plan första gången så var det inte samma sak. Kändes som jag var mera avslappnad än på länge och var precis som någon sa, ta det bara lugnt du har inget att bevisa. Vet inte var det kom ifrån men det hjälpte iaf. ·Det mesta flöt på för mig och när jag fick skjuta mina 2 första straffkast och det satt så blev det ett lugn även där. Slutade på 19 p med en 3:a och även om jag höll på att börja gråta efter matchen så var det enbart at trötthet och glädje. Det var så mycket som släppte, tankar känslor och det var en undrbar känsla för nu vet jag vad jag kan. Tråkigt att vi inte har match i helgen, för jag vill lira mera nu snart.


Underbar Vinst!

Sitter dagen efter och tänker tillbaka på en match som innehöll så mycket känslor. Det blev en vinst och det var otroligt skönt. Vill inte tänka på känslorna som funnits där om vi inte hade vunnit. Egentligen kanske inte denna match var mycket viktigare än vilken annan seriematch som helst. Men jo på ett sätt så var den det, det var inte bara att vi mötte de som låg 2:a i serien och vi torska förra matchen mot dessa med 17p. Men för mig var det så mycket annat som spelade in också, tror det var därför jag vart så knäckt och trött efter matchen. Jag var helt slut.

Vi mötte Blackeberg och visst var vi revansch sugna sen förlusten förra matchen mot de och idag gick det hela vägen hem. Vi vann med 65-61 (20-8, 16-18, 11-21, 18-14).
Vi började första perioden med att stänka i ett par treor, åhh va skönt. Sen är matchen ungefär som en dimma för mig det flöt på liksom. Det är mest känslor av matchen som är kvar.
När vi svingade bollen hittade vi ett par riktigt sköna lir.
I halvlek lever vi med 10 poäng och när vi sitter i omklädningsrummet så hinner jag trycka i mig 2 clementiner och en riskaka, ja jag var nog lite nervös. Men kanske var det de som gav mig den där extra kicken inför sista halvlek.
I andra halvlek så börjar de ta in poäng på oss och inför fjärde har de plockat upp hela vårat försprång och det står nu 47-47. Perioden går och de svänger lite och Blacke går om och är uppe i 5-6 poängsledning då Lesse stänker i bla två 3:or och vi kan gå om. Vi går om och leder nu med bara någon minut kvar av matchen.
Matchen är äntligen slut och vi står som segrare. Underbar känsla som utbryter och det känns som att denna seger var otroligt viktig. Den var inte bara viktig för matchen i sig utan för laget skull.

På vägen hem så pratade jag och en i laget om att det var så otroligt skön vinst. Att vi inte tappa och taget om matchen när de gick om oss, utan att vi tog tag i det allihopa och vi lyckades vända och vinna. Sen att en 92:a kommer in och stänker i ett par 3:or både i början och slutet och gör 19p det är grymt!


Vad som försegår i mitt huvud innan match

Ja det är mycket det iaf så kan jag kort och gott förklara det. Nej men tänker gör jag nog inte så mycket, även om idag jag måste göra det. Fast det är inte tankar som jag har haft på sniskan innan för de har jag stoppat bort nu ett tag, det bestämde jag mig ju för. Men det som bekymrar mig nu är att det regnar ute och ganska mycket. Hur ska jag komma till matchen då? Jag brukar alltid gå till matcher och har gjort så i ca 3 år regelbundet och det är jätte skönt. Snö som slask, men det brukar inte regna och inte så här mycket. Ser ut att bli lite mindre regn nu och jag kanske kan gå ändå, wiee :)

image395Annars har ja lite grejer som jag alltid gör innan match. Samlingen är idag 15.30 det betyder att jag borde gå vid 15-tiden. Innan dess så brukar jag hinna med att raka benen, klart man ska nyrakade ben när man lirar match, äta lite lunch och packa väskan. Ja det är väl som det flesta gör kanske, men jag brukar försöka trycka ihop allt detta under sista timmen. fråga mig inte varför men känner alltid att jag får lite bråttom och nu måste jag gå om jag ska vara i tid. Men kommer alltid iväg så jag har ca 25-30 min på mig att gå men om jag går i raska takt tar det max 20 min att gå, men vem vill stressa. Samma musik i öronen och alltid samma musik under bron och sen måste man lyssna på just den låten i sista backen och innan man kommer in till Tibble sätter man på favvo låten. 
Ja ni kan kalla mig knäpp men jag trivs med detta och det är det som räknas. 

Nä nu ska jag gå ner och äta lite lunch i förhoppningen om att jag slipper stressa allt för mycket innan matchen. Men det är som vanligt då. 
Sen håll nu tummarna för regnet avtar och jag kan gå, hur jag annars kommer till matchen vet ej. Hoppas på taxi mamma.  


Tränig

Idag hade jag en likadan känsla efter träningen som igår.
Känner mig lite nervös inför matchen imorgon. Brukar inte känna så här men imorgon känns det som om jag verkligen måste bevisa vad jag vill. Vet inte varför jag har denna känsla nu, man ska väl lira för man tycker det är kul. Jag som inte ens bruklar bli nervös. Ska inte tänka imorgon och inte på detta, nä bar aut och kör det blir nog bäst så.
När kom hem så fråga pappa om jag var irriterad och ja sa som det var och ändå va skönt det var. Men släpp det nu sa han, när jag sa att man får väl vara irriterad? Ja men låt inte det förstöra kvällen nu. Nä gick in i duschen och duscha av mig allt irri. Skänt att nästan allt försvann och kändes mycket bättre sen faktiskt.


Fick sova ut imorse

Och va underbart skönt det var. Vaknade till och kollade på klockan och hon var bara halv 7 åhh vad skönt bara vända sig om och somna om. VAknar upp vid halv 10 och inser att jag sovit över 9 1/2 timma, va underbart. Tittar på våra bästa år och masar jag ner mig där nere och läser lite i Mias systrar. Sen har jag spelat lite PS2 Sonic och kollat på ytterligare ett avsnitt på Våra bästa år och läst mera i min bok. Vad har jag mer gjort idag, tvättat en maskin satt igång diskmaskinen och plockat ur den även om det är jätte tråkigt, men det är gjort.
Hunnit prata lite med min bror också och konstaterat att jag hade 122 bilder från nyår, slog honom med hästlängder alltså. hihi. Blir nästa projekt skicka bilder till Kråkboer.
Får väl ta hand om tvätten nu och sätta igång en ny ljus tvätt sen. Men först ska jag gå ut med Lukas och sen byta om inför träningen. Bussen går om ca 35 min, undrar om jag hinner med allt? 
Det var min dag än så länge!

Känner mig bara trött

Har ni haft känslan av att man bara vill vara någon annanstan eller bara gråta. Den känslan fick jag efter träningen idag, jag orkade inte och jag ville egentligen bara gråta. Men någonting sätter stopp för det ändå, kanske skönt. Var så pigg och på bra humör innan träningen, vad hände sen? Vet inte. 
Match på lördag och jag är nästan lite nervös inför den, brukar inte känna denna känsla som jag har nu. Vill int ekänna denna känsla som jag känner nu, vill ha bra känsla bra känsla i magen och i huvudet. Men nej jag orkar inte mera, men var tvungen att skriva av mig lite. Kanske lättar då istället för att fundera så mycket på det. Sen vet jag att det inte bara är detta osm jag är grejen, det finns andra saker jag har börjat inse som inte har med basketen att göra. Men det som jag mest börjat inse nu är att vi har nästan bara 1 1/2 månad kvar av säsongen, kommer vi åka på någon cup som jag kan spela? Vet inte men annars är ju säsongen slut innna jag ens fyllt 25 år. Mycket är väl också i mina tankar är detta min sista säsong, vad vill jag göra sen, ska jag fortsätta en säsong till eller hur ska jag göra. Inget beslut jag behöver ta nu men ändå snart. Uch jag vill inte, ibland känner jag mig gammal, jag vill inte behöva tänka på detta nu.
Nej nu hoppar jag i säng och försöker sova istället.
Natti!

Stanna hos mig för alltid Lukas och jag saknar dig Molly.

Vi har haft hund sedan jag kan minnas nästan eller så känns det. Molly var född den 3 april -89 och Lukas är född runt det datumet men -99. Det skiljer nästan exakt 10 år mellan de. Molly gick bort 98 och det tog inte många månader knappt ett halv år tror jag innan vi hade fått Lukas hem till oss. Han ersatte inte Molly och det skulle han aldrig kunna göra. Molly var Molly och Lukas är Lukas. De är ganska lika men ändå så otroligt olika men det gör ingenting och det är egentligen bara bra för jag älska de lika mycket ändå.

Molly var en liten, svart labrador med en enorm egenvilja, hon visste vad hon ville. Hon sa (skällde) nästan aldrig. De gångerna hon gjorde de var ibland på landet när någon gick förbi nere på vägen, hon försvarade tomten och sen fick inte andra hundar gå för nära bilen. Annars aldrig, jo pappa har berättat om när de var ute med hemvärnet och låg ute på träning på natten. De skulle försöka smyga sig närmre de, då hade hon låtit som om åskan hade gått, det var ett dovt dovt muller som hördes. Ja jag skulle då inte vilja smyga på henne.
Annars viftade hon alltid på svanen och kom alltid glatt och hälsade på en när man kom hem från skolan. Hon älskade mat och åt nästan allt, tom sallad med undantag för Isbergssallad den petade hon bort. Annars var hon en liten dammsugare och tappade man mat på bordet gick det 5 sekunder sen var den borta. Men sen lärde hon sig också vissa knep, som när farfar gick ut i köket i Torekov följde alltid Molly med och man hörde nästan alltid -Oj jag tappa en bit korv (eller en bit bröd). Hon var ju inte dum. 
Glömmer aldrig den dagen pappa var tvungen att åka iväg med henne, även om det nu är 10 år sen snart. Saknar dig Molly och älskar dig för alltid.

Lukas du var så söt nu du var liten och du är fortfarande lika söt men inte lika liten. Lukas mitt lilla muskelpaket, en stor svart labrador, ja du väger väl ca 10 kg mer än Molly gjorde. Så olika ni är, tex du är inte allt så glad i mat. Nej det ligger tre röda saftiga lövbiffar på diskbänken och du väljer att sno kniven som ligger brevid, knäppis. Min fjärrkontroll har du tagit säkert 1000 gåner, hahah och alla dina "byten" hittar man på samma ställe, bakom bordet. Du biter inte sönder saker bara ska ha de där. 
Men du gör mig lite nervös ibland, för ibland när man kommer hem får man ropa på dig din slöfock för att du ska komma och hälsa när man kommer hem. Jag blir ju nervös att du inte ska komma en dag utan ligga kvar i soffan. 
Älskar dig så och vad skulle jag göra utan min egen lilla nallebjörn, världens gosigaste hund. Lämna mig inte nu, du har många år kvar.


Nu kommer några av 200 bilder...

Hade lite problem att ladda upp bilder innan så nu kommer lite bilder från helgens partaj. 

Kvällen innan partajet så var jag hemma hos Garpen och för ovanlighetens skull satt vi lite framför datorn, vi kolla Lets Dance och Garpen bestämde vad hon skulle ha på sig till partajet. 
 Garpen framför datorn
 Garpen lagar mat, medans jag fick kolla på Pippen på TV, tack snälla du :)


Partaj bilder som man vågar visa....men efter lite funderingar bestämde jag mig för att låta de vara små, men klicka på de så blir de stora. Ja jo det blir en förklaring till bilderna en del kan behöva det och kom ihåg detta är bara några av många men de är bara för få utvalda, hahaha.

1) 2) 3) 4) 
5) 6) 7) 8) 
9) 10) 11) 12) 

1) Någon som inte vill vara med på bild....
2) Klart Gucci (undrar om det stavas så?) ska få vara med på bild  
3) Smile
4) En av 15 likadana, hahaha
5) Spegelbild
6) Bomba varför alltid bomba?
7) Vilka dessa var som dök upp i trappen är fortfarande en gåta
8) Varför jag fota detta, ingen aning men hade 3 likadana kort på dessa stenar, hmm måste varit fin tanke
9) Kul att fota är det
10) Utanför i kön
11) Utanför Bruket tror vi är på väg hem
12) Kebab innan promenad hem

 

Så var det bara 1 år kvar

på skolan. Om ett år, plus minus en vecka, är jag om allt planerat klar med min lärarutbildning. Wieeee och det bästa av allt som jag känner nu är att jag tycker det ska bli så skönt att komma ut i verksamheten på riktigt. Innan har jag tyckt det varit ganska skönt när man hade 3 terminer kvar att man just hade de 3 terminerna kvar. Ingen press att man skulle ut och jobba. Fast efter denna kurs och min vfu (3+4 veckor) på förskolan så känns det helt rätt, lite som att jag har hittat hem. Det är inom förskolan jag vill jobba, men klart det kan ändra.

Hade redovisning idag, våran mmuntliga och det gick bra tycker jag och vi fick beröm av läraren så det kändes bra. Jag var inte alls så nervös heller som jag annars brukar vara. Kunde nästan allt jag skulle säga utantill och eftersom jag var programledare så fick jag ju ha lappar att hålla i. hihi


Redovisning nästa

Idag (ja tis) har jag haft en bättre dag. Skolan gick bra och vi har övat vårat program vi ska ha, det heter ALLT OM SKOLAN! Jag är programledare och har i studion tre gäster, två pedagoger och en lekexpert. Det ska bli roligt att ha denna redovisning och för en gång skull känner jag mig inte så nervös för att jag ska stå och prata inför en massa folk som jag egentligen inte känner. Men eftersom jag ska vara programledare så får jag ha lappar att bläddra i, de känns ganska tryggt att kunna "gömma" sig bakom. Gjort klart alla lappar idag och matlådan är fixad så ska väl hoppa i säng nu så man kan sova lite innan redovisningen som förmodligen blir efter lunch.

Arg och frustrerad

Så har man avverkat ännu en träning, ja lite så känns det idag. Vet inte riktigt hur jag ska känna men just nu känns det inte roligt. Förra tis var jag så glad och allt verkligen satt, vi sköt i ca 40 min effektivt nere i Skarpäng. Men idag så ville inte skottet funka och bollen ville inte gå som jag ville, försvar kändes också mesigt. Jag blir arg, mycket på mig själv för att det inte funkar och så klart det påverkar mitt spel på plan. Inte så att det blir bättre även om det blir det ibland kanske, men verkligen inte idag. Tror visserligen egentligen kanske inte att det oftast blir bättre om jag blir på dåligt humör, det påverkar mig nog mest negativt.
Men jag blir ibland så frustrerad och arg. Idag var en sån dag.
Imorgon ska jag inte träna tidigt då kommer jag inte hinna hem och äta mat innan har träning med tjejerna. Så blir nog ett skottpass imorgon, eller kanske ska hitta på något annat än att skjuta. Kan känna för lite benfys och sen något annat, kanske?!


Harry Potter är slut...

Jag har idag läst klart Harry Potter och Dödsrelikerna och den slutade inte riktigt som jag trodde men slutet var bra. Man har hört så mycket hur den skulle sluta och så men det var inte riktigt som jag trodde, men jag gillade slutet. Detta är en av de bästa böckerna tycker jag, spännande hela boken igenom. Jag var fast när jag väl läste sen tyvärr har det dykt upp hinder på vägen då jag inte kunnat läsa men nu senaste veckan har jag läst nästan varje dag. Lite synd att det inte kommer flera böcker nu, men på ett sätt så var ändå slutet bra och skulle de göra flera böcker nu så vet jag inte riktigt om det skulle bli bra. Så nu får man väl börja se fram emot när Harry Potter och Halvblodsprinsen kommer ut på bio.

Men det kanske är så att jag borde läsa alla böcker på engelska nu, läst de två först på engelska men kanske ska ta och göra det en gång läsa alla på engelska och då blir det såklart att läsa om första igen. Det blir väl 4 gången läser Harry Potter och de vises sten då. Lika bra varje gång.  

Jag fick pappa att tappa hakan...

när jag frågade om det fanns mera rucolasallad. Skulle göra matlåda till morgon dagen och inte helt ovanligt blev det resterna från middagen. Idag åt vi lax med citron på som var gjord i ugnen och till det bulgur med rucola, oliver, solrosfrön och rödlök. Även om jag från början var väldigt misstänksam mot bulgorsalladen så var den god, men i min matlåda blev det en eget ihop plock av det bästa. Det blev en bit lax och sen bulgur och lite solrosfrön och så frågade jag om vi hade mera rucola och pappa såg ut som han skulle tappa hakan. Jag chockade honom ganska mycket och hans kommentar var, vi skulle haft en bandspelare nu. Synd då finns inga bevis på att jag har sagt att jag ville ha rucola, hihi. 



 

Kan inte lägga upp bilder

Skulle lägga upp lite bilder från gårdagen men när jag försäker händer ingenting. Åhh så less jag blir.

Partaj med Singstar, Buzz som sluta på bruket.

Jag förstår inte varför jag alltid får så bråttom när jag i stort sett har haft hela eftermiddagen på mig. Fast det blir inte lättare sen att mamma som lovade mig lift till Maria säger är du klar nu ca 30 min innan jag skull vara klar, inte kunde jag heller veta att hon glömt att köpa en sak och skulle handla också. Men jag hade lite tur och mamma med hon slapp köra mig, Camilla ringde vid 18.40 och frågade om jag ville ha lift. Man tackar :)

Så kommer hem till Systrarna som hade kalas och blev lite present öppning och de verkade gått hem :D 

Timmarna mellan 19.00 och 23.45 då vi gick flöt på bara fint och vi sjöng Singstar, spela Buzz, skrattade och pratade en massa, fota en massa massa och däremellan så han vi med att fylla på vätskeförrådet också och även få en och annan popcorn i magen. Det där med att fota är underligt, jag lyckades ta ungefär 200 bilder under hela kvällen och det var inte bar ajag som lyckades med konsten att ta ca 200 bilder, hihi. Skönt att vi satt på varsin sida av rummet då så bilderna inte är exakt likadana.

Kvällen fortsatte mot Bruket där vi fick stå i kö en liten stund och i början var det ganska segt och jag har insett att jag skickade iväg 5 eller 6 st mess till Maria eftersom hon redan var inne, men vad det stod var inte riktigt läsligt. När vi kommit nästan hela vägen fram så hade jag en fin konversation med honom och han hälsade så mycket GRATTIS till födelsedagsbarnen.

För att slippa lite kö till garderoben verkade det vettigt att gå vid 02.40 tyckte vi, det var jätte lång kö ändå ju. Men eftersom Garpen stod så långt fram gick jag fram till henne vips så var de andra också framme där och vi fick jackorna ganska snabbt, helt plötsligt var det bara en stor lucka där.

Kvällen slutade på Orienten och sedan en lång promenad hem till huset, men va skönt det var med frisk luft. Som Garpen har uttryckt sig på sin blogg så pratade jag en hel del på vägen hem. Om vad har jag ingen aning om? Men jag kom på mig själv iaf eftersom jag sa - oj då, jag har verkligen snackat hela vägen hem.

Väl i säng slocknade jag ganska snabbt kan jag säga, sista gången jag kolla på klockan var hon 04.01


Film och kortbevis

Har just suttit och kollat på en ca 190 bilder från gårdagen och en kortfilm på ca 10 sekunder och en som var knappa 2 min och ja det var roligt. Det var de stora bevisen på hur kul vi hade igår. Jag hade jätte kul och det syns på en del av bilderna... Filmen vet jag inte om jag har några kommentarer på men det var snabba ryck fram och tillbaka och upp och ner och zoom och ja sådär. Hahahhah

Dagen efter...

Kanske är lite dagen efter idag. Vad passar då inte bättre att få göra ingenting. Efter lite frukost vid 12.30 så kolla jag och Garpen på en jätte bra film, jag höll på att börja gråta mer än en gång kan jag berätta. Sen när Garpen skulle åka hem för att fixa en del saker lifta jag till Maria  för att spela Buzz. Sen har vi spelat Buzz och bara degat framför TVn. Varit i centrum och ätit lite och det var skönt att komma ut en stund ändå.
V pratade om det här att det är skönt att hänga bara efter en dag man varit ute och då är det alltid extra trevligt med sällskap. Då gör det liksom inget att man är bakis eller lite dagen efter båda sitter liksom i samma sits, hehh. 

Ska kolla Miami Ink nu och sen blir det väl hem till verkligheten och fixa innehållsförteckningen till grupparbetet som ska in imorgon.

Snart är det PARTY

Gjorde en lista för ett par timmar sedan och den är nästan klar. De två sista på listan ska jag göra när jag har hoppas in i duschen och fixat mig lite. Måste hinna äta lite mat också inom en timme. Oj undrar om jag hinner. Varför får jag alltid jätte brottom när jag ska bort och har varit "ledig" hela e.m imorse var jag faktiskt på match med små tjejerna. Ett tag trodde vi nästan vi kommit in i en ishall....men det tar vi imorgon.

Sortera tvätt
♦ Plocka in tvätt
♦ Åka till Centrum och fixa en grej
♦ Bädda sängen med lakan till Garpen i arbetsrummet
♦ Städa undan väskor på mitt rum
♦ Slå in paketen

Min korta tupplur blev en lång tupplur

Ja jag satte klockan på 45 min, men sen stängde jag av och snoza i nästan 1 timme till. Det var helt underbart, men egentligen förstår jag inte att jag kunde sova så mycket trodde inte jag var så trött. Men tror kanske att sömnbristen denna vecka och dela dagarna i skolan mån, tis, tor och fre tagit mer på mig än jag trott. Men nu har jag fått sova ut en stund och det kändes helt underbart.
Harry Potter boken blev inte utläst, han inte öppna boken innan jag slockna.

Nu har jag en del att fixa.

♦ Sortera tvätt
♦ Plocka in tvätt
♦ Åka till Centrum och fixa en grej
♦ Bädda sängen med lakan till Garpen i arbetsrummet
♦ Städa undan väskor på mitt rum
♦ Slå in paketen


Trötter

Nu är jag lite halv trötter men ska lägga mig på sängen och blunda ögonen en stund. Men först ska jag äntligen få läsa klart Harry Potter boken, längtar så vill veta vad som händer nu och har inte mycket kvar. Men lite trist ändå försen är det slut liksom inga mer böcker.

Sovit jätte skönt inatt även fast det var på en soffa, men somna ganska snabbt och vakna bara upp en gång. Det var lite bättre än senaste gången jag sov på en soffa, sov inte allt för mycket den gången.

Igår innan jag gick och la mig så ställde jag klockan på 07.25 och imorse vaknade jag upp från en dröm och kollar på klockan 07.24 och klockan ringde bara stunden efter och tänker hinner snoza en gång. Men bara någon minut efter det så skriker telefonen SMS FÖR DIG SOM INTE VÅGAR PRATA jag nästan flyger upp för att stänga av och läser det, blir hämtat 8.15 så knatar upp ur soffan. 
Vaknade som sagt upp från en dröm. Länge sen jag drömde så länge och verkligen kom ihåg vad jag drömde, drömmen berörde mig jätte mycket. Denna dröm måste betyda att jag sov ganska ljupt. Drömde om personer som var över ett år sen jag träffa och den var så konstig. När jag åt lite frukost så var jag tvugen att skriva upp drömmen, den var så konstig, men han inte skriva klart så slutet fick hamna på mobilen. 

Nej nu väntar sängen på mig, vila lite uppe tidigt idag ju och ska iväg ikväll på party så måste vila lite.  

Nästan som hemma men borta.

Sitter hemma hos Garpen och kollar på Lets Dance. Fförra året tittade jag nästan inte en enda gång men detta är ju riktigt kul, jobbigt att ha erkänt detta nu för pappa men det har jag iaf gjort nu.
Har ätit en gammal klassiker, våran egna nachos tallrik, men denna gånen med vegetarisk färs men lika gott var det.

Garpen har köpt en ny kamera till sig själv i julklapp. Att ta kort är jätte kul det tycker jag med men tror ändå att Garpen är snäppet värre än mig och nu med sin nya kamera är hon farlig hihi. 
Har redan blivit utsatt för blixten....nej så farligt var det inte, tar jätte bra bilder. Undrar om beror på den bakom eller kameran?!

Ikväll blir det att slagga här passar på att stanna i Solna land. Imorgon ska jag iväg till Bromma för att med min tränare coacha 94 tjejerna som jag hade under TBC. Så han hämtar upp mig här i Solna land så blir det inte så jätte tidigt för mig, sparar iaf 20 min och det är 20 viktiga minuter på morgonen.

Sen så imorgon kommer Garpen till Täby land och partar. Först blir det lite födelsedagsparty och sen så efter det så blir det Tegel med allsäkerhet. Eftersom det är lite halvknöligt att ta sig tillbaka så får hon ta storebrors (gamla) rum. Vi pratade om det att känna sig hemma hos folk. Sa det att det är så skönt att komma hit för man känner sig liksom hemma och hon sa ungefär samma sak. Känns tryggt att höra att någon säga, ja jag skulle kunna sova hos dig även om bara dina föräldrar var hemma, känner mig hemma där. Jag tycker precis samma sak! 
 

Samma stol i 8 timmar

Kom till skolan kl 8.45 och satte mig på en stol sen lämnade jag stolen kl 17.05. Jag lämnade stolen ibland för att fylla vattenflaskan sen fram och tillbaka till micron för att värma min matlåda. Suttit med vårat grupparbete från 9-17 idag och då var jag tvungen att sticka och då var vi inte riktigt klara ändå. Jag ska göra innehållsförteckning på söndag och skicka in och hoppas att de fick ihop det till slut.

Snacka om att jag var rastlös i slutet och att vi kom in på helt andra saker ibland. Tex på skedmannen, hahahh. Kommer man fram och frågar efter en sked vad ska man tro. Undrar vad han tyckte när han hade lämnat tillbaka skeden, vi var väl inte allt för smidiga. Men jag var iaf tyst, sen att C sa till mig Lena tyst, jag bara tänkte sa ju ingenting. Men sen hade hon en förmåga att läsa mina tankar idag.  

Liknelse

Golf är som en kärlekshistoria.
Tar man det inte på allvar är det inge roligt. Tar man det på allvar blir man olycklig.

image378

Ett slag för matlåda

Kom hem från träningen och hoppa in i duschen sen gick jag ner och gjorde min matlåda inför skolan imorgon. Det är något visst med matlådor. Jag gillar det, idag eller imorgon blir det kycklingwook med ris. Klart det är godast när det är helt färskt men ändå något visst med det hela. Idag var det köttbullar och makaroner och hade tom avanserat mig så att jag hade ketchup och parmesan ost med mig. Blev nästan försvånad över mig själv ! 
Så jag vill bara slå ett slag för matlådan, helt klart underskattat.  
Tips på bra matlåder tas tacksamt emot.


Det är inte fredagen den 13 idag heller?!

Hade sovmorgon imorse och tänkte jag ska var ai skolan kl 11.00 så jag går strax efter 9.45 det går ju en buss 10.02 och en 10.04 tänkte jag. Kommer ner till bussen några minuter i och tänker varför står det ingen här? Kollar på tidtabellen och då inser jag mitt misstag, NEJ! bussen går inte alls nu den går inte var 10 min längre senaste bussen gick för en kvart sen och nästa går om en kvart. Kommer komma till skolan precis 11.00 om jag har lite tur. 

Börjar gå mot Enebytorg och hinner ända fram till Enebytorg Centrum innan jag stannar för att vänta på bussen i 2 min. Bussen var i tid och nästan lite tidig, inget mig emot en morgon som denna när jag var sen. Kanske hinner till skolan i tid iaf. Efter det har jag så otur man kan ha istället. Kommer till Mörby och precis när jag kommer ner till tåget går det, får vänta i 4 min på nästa och när jag sedan byter vid T-centralen så ser jag dörrarna åter igen stängas och nästa tåg kommer (visserligen) om 2 min. Men hade jag inte behövt vänta de där 6 min hade jag kommit till skolan 8 min i 11 och hunnit i tid istället för 2 min i och fick halvspringa hela vägen till klassrummet, men kom bara 2 min sent så var lugnt.

Sen hade vi handledning och sen går vi upp för att värma våran lunch. Vi ställer in maten i mikrovågsugnarna och poff säger det efter en stund så lägger alla av. Nej jag vill ha varm mat och inte fes ljummen. Jag och S går och köper dricka och passar på att kolla om vi kan få hjälp någonstans. S säger nu köper jag mat istället jag tänker jag äter mina köttbullar och makaroner kalla då. Nej men då tar de inte kort i varken caféet eller restaurangen. Vi går tillbaka och möter en och hon bara skrattar och säger då kan ni leta länge när vi säger att vi letar efter en vaktmästare. Finns bara en vaktmästare på hela skolan tydligen och han var säkert på lunch.
Väl tillbaka till matsalen får vi reda på att vi kan värma vår mat och vi går till annat hus eller väntar till kl 13.00 men de har vi inte lust med. Eftersom C mat var frusen så gick vi bort till Campus istället. Där kunde vi värma våran mat. Äntligen fick vi lunch =)
 
Efter lunchen väntade 3 timmar med grupparbete som tar vidare form imorgon. Vi chansar inte igen utan går direkt dit vi satt idag och det är ju närmare till tunnelbanan därifrån också. Ja något bra med det hela.


Ibland är världen bra liten

Ibland är världen bra liten. Det är inte bara i trakterna kring Stockholm och Täby som är litet och jag stöter på samma familj och släkt överallt. Nu har det sträckt sig ända ner till Skåne. 
När jag satte igång mailen idag såg jag att någon hade kommenterat bloggen, va kul. När jag läser namnet blir jag lite stum. Det efternamnet är inte många som har och jag känner bara igen det hos mina kusiner på mammas sida, min morbror och hans tre barn. Det var min mammas kusins barn alltså min nästkusin (syssling) som hittat till min blogg när han sökt på efternamnet. Va roligt! 

Han bor också precis som min bror nere i Trelleborg och vi har konstaterat att världen är bra liten. Jag blev lite chockad men självklart så skrev jag tillbaka till honom, min mamma visste precis vem det var och även min bror när jag nyss pratat med honom. Jag känner ju igen namnet det gör jag men har ingen bild men när vi såg senast kan jag nog inte varit mer än 1 eller 2 år. 

Lite bilder från mitt skåne besök

Har inte tagit i tag i detta och skrivit ner om mitt besök nere hos storebror från den 29/12-07-->3/1-08 men det kommer kanske imorgon. Hade en otroligt rolig tid nere i Trelleborg eller i kråkboet som jag kallar det och menar verkligen inget illa. Det är ett underbart hus.
Men igår så la jag iaf över mina bilder från kameran till daort från min skåne resa. Så tänkte lägga upp lite bilder här nu.

image372
Lillkussen och han som inte är lite längre...

 Laban så söt!
image374
Emil gillar sin julklapp, "knarket"
Fina julgranen hos Magnus och Lina

Skottet kändes bättre än på länge

Klockan är något efter 19 och är i princip klar för att gå till träningen. Tänker jag går vid 20-tiden eftersom jag bara har 3 min till hallen idag. Sätter mig och läser en bok Harry Potter senaste (som är så himla bra) men eftersom mamma sitter framför min datorn så lägger jag mig i hennes säng och läser istället för på mitt rum. Efter ett tag kan jag inte hålla uppe ögonen och säger mamma väck mig om 10 min, somnar poff och vaknar en kvart senare, mamma säger vad är klockan nu då? när jag frågar varför hon inte väckt mig.  Lite yrvaken tar jag på mig träningskläder och tar väskan och går ner till hallen.

Vi var bara 2 st som skulle skjuta idag, tre stycken hade tränat med juniorerna passet innan. Men innan vi börjar träna så stretchar vi ut varandras lårmuskler. Ajajaj smärta var det när det kom till höger ben, måste stretcha det ordentligt nu.

Coach ger förslag på skott från olika positioner. Det blir totalt 5 positioner och vi har 10 min på oss att sätta 12 från varje. För att göra det lite roligare så får vi göra 1*armhävning för varje vi inte har satt på tiden, men varje 3:a  vi sätter får han göra 1 armhävning för. Första omgången går bra +14 för oss, andra omgången efter studs och skott +2 och sista omgången som var 3or fick vi -6 så totalt hamnade vi på +10 till oss.
Skottet kändes lite som coach sa att det såg avslappnat ut, det kändes så också. Sköt mycket mycket mer avslappnat nu än vad jag gjort på länge. Innan juluppehållet eller egentligen efter att jag kom tillbaka efter skadan så har skottet känts helt knas. Men idag kändes det mer som om det var jag som sköt, det kändes som det gjort innan. Men ändå så sköt jag värdelösa straffkast, först missa jag några sen när vi körde sätta 10 så sköt jag 10/16 men andra gången lite bättre 10/12.
Men glad för att nu sköt jag som jag vill att det ska kännas. Håll i denna känsla nu!


Skonad från ordentlig träningsvärk

men istället har jag skavsår på vänstra hälen. Men det är kanske litet som en halv lillfingernagel men det gör f*n ont ändå. Fick det av mina gamla löparskor som jag hade när var ute och gick i söndagskväll. Gick bra att träna igår kände inget i basketskorna kanske för de är ganska mjuka i hälen. För i mina vanliga skor gör det ont att gå i. Blir ingen runda ikväll, skulle gått idag med men blir inte så. Imorse bytte jag skor 3 gånger inna jag hittade ett par som blev bra.

Men egentligen så tar jag hellre detta skavsår än ordentligt med träningsvärk, jag kan ju gå i trappor utan att få jätte ont. Eller det mest hemska träningsvärken är  "jag-kan-inte-gå-på-toa" träningsvärk (tack Garpen för ordet) och den trodde jag nästan att jag skulle ha idag men icke. Skönt, så tydligen är man mer vältränad än vad man tror....


Träningsvärk imorgon?

image371Träning idag och va skönt det var att komma ner i hall igen. Det kändes inte som att det var så länge, nä visserligen har man ju hängt i hallen nu under Täby Basket Cup men inte tränat själv. På träningen idag var det mycket spring spring fast mycket med boll. Vi lärde oss en ny övning som verkade så rörig ibörjan men rätt som det var så var vi inne i den och vips så sprang vi bara i den. 

Träningen var rolig även om den innehöll en hel massa spring och inbakat med lite ben fys och lite mera spring. Tror att kommer känna av utfallsstegen i morgon. Det är en övning man får träningsvärka av oavsett när på säsongen det är ju. Men utfallssteg är iaf bättre än grodhopp för jag bara hatar grodhopp.
Men skönt att komma igång igen och lira boll.  

GRATTIS MARIA!

Ett stort GRATTIS på födelsedagen!
image369

Ikväll kommer stavarna fram

Så var man mätt i magen och kan gå och sätta på sig lite varmare kläder. Sen ska här ut och travas igen. Långkissar på och fingervantar och mössa och stavarna i handen för nu ska vi ut och traska Mutola och jag igen. Längtat efter detta ända sen vi började att gå att få gå när det är snö ute, något spec med att träna på vinterna ändå. Men nu har vi inte gått på nästan en hel månad pga olika saker som sjukdom och så. Men snart så smäller det alltså.

Härligt! så glad analystimmen kan starta igen, hehe

På IKEA hittar man alltid saker

Uppe tidigt imorse eller jag hade iaf ställt klockan på ganska tidigt, redan kl 9.00 men knata inte upp ur sängen förrän vid 10 och visst är det underbart att snooza innan det.

Det snöade lite och var någon plus grad så egentligen perfekt pulkaväder, men vi hade bestämt för att strunta i pulka idag och åka till IKEA först. Med facit i hand så var det bra för det blev lite regn senare och var nog inte lika kul pulka väder sedan och det kommer flera dagar för pulka åkning.

image363Vid 11 blev jag upphämtad och vi tog först en tur på Barkaby, där hittade jag ett par Nike skor och jag föll för de på en gång och de passa perfekt. Jag var ju bar atvungen att slå till även fast det inte var sånna skor jag hade tänkt att köpa men nästan, dessa var lite lägre men funkar nästan lika bra ändå.

In på Donken och ner med lite mat så man skulle orka med att gå på IKEA. På IKEA hoppade vi över en massa saker och gick bort till det roliga på en gång. Jag hittade en liten söt nalle till Lukas och den piper lite och han blev överlycklig. Jag brukar säga att pappa skämmer bort honom men jag skämmer nog bort honom med leksaker (gosedjur) men han älskar de ju så och att se hans lycka när han får ett ny leksak är vart varenda krona. Vad skulle jag göra utan dig Lukas älskar dig så.

Köpte även lite ljus till mamma och det blev vanliga ljus, värmeljus och blockljus och så köpte jag en grej man kan skiva äpplen med, får se hur bra den är. Billig var den iaf 19 kr och har tidigare tittat på den fast på andra ställen men mycket dyrare så detta är väl nån kopia kanske men får se hur den funkar.

Sen hitta vi denna lilla söta krabat på IKEA också ;)

Som om man var 10 år igen!

Kommer ni ihåg när man var en sådär 10 år och skulle ha övernattning med kompisen. Man pratade om vad man skulle ha med sig och packade väska och så på kvällen åt man popcorn och kolla på film eller spela spel och låg och pratade halva natten fast man borde sova. Nästan så var det i fredags, kändes som man var 10 år igen :p

Efter en 6 1/2 timme i en baskethall var man ganska mosig i huvudet och vad passar då inte bättre än popcorn och fläderblomssaft. 

Mate skulle slagga hos mig och vi skulle ha video- och spelkväll. Vi började med att fixa popcorn och att böåsa upp luftmadrassen som sedan täckte hela golvet. Sen spelade vi Buzz Mega Quiz, Mate ledde hela tiden till vi kommer till Final countdown då jag går in och vinner. Vi byter till Hollywood Quiz och jag krossar i en omgång men vad hjälper det när omgången efter Mate tar alla frågor och man dessutom då får sno poäng av motståndaren....Nästan alla mina poäng ryker och jag får bara 750 p kvar. När vi nu kommer till Final countdown så hinner jag knappt svara på frågan och har dessutom fel och Mate vinner.

Ojoj va klockan helt plötsligt var mycket. Kanske dags att få en blund i ögonen.
Vi sätter klockan på 10.00 eftersom vi ska upp och se på final kl 12.45 men när väl klockan ringer så poff stängdes den av och vi gick upp kl 11.00 underbart att få sova ut lite.

Efter lite letande av diverse saker som Luke snott så kommer vi iväg och kollar på matchen. 

Sammanfattningsvis en massa skratt och en massa mera skratt.

Visst är ålder konstigt ibland. Ibland har den ingen betydelse ibland och ibland är det jätte skillnad. Det är bra konstigt det där, förstår mig inte på det egentligen men det är väl lika bra det.


Något måste vara paj

Något måste vara paj på mitt rum, det är för j*kla kallt härinne. Aaaa ska krypa ner under täcket snart och burr det är kallt här inne på rummet. golvet är iskallt och det är tur att mattan täcker nästan hela golvutan nedanför sängen, men precis innan sängen ligger inte mattan och där är det kallt kallt. Uch vill ha min vetevärmare men prkar inte vänta på den i 5-10 min för den ska bli varm i micron.

Jaja men dagens I-landsproblem var iaf tidigar idag när Jag, Olli och Mate konstaterade att rulltrappan var trasig och vi skulle behöva gå upp för en stoppad rulltrappa, va jobbigt..... 

B-semi

Kl 17.00 skulle jag vara Skarpängshallen för att coacha laget men samtidigt skulle jag vara i Näsbydal för att vara hallchef och sitta i sek. Hur skulle detta gå ihop? det hade vi ingen lösning på riktigt imorse, men det löste sig och 16.40 kom någon och avlöste mig så jag kunde i ilfart åka till tjejerna som redan hade börjat värma upp. Härligt och de var jätte taggade. Det var kul att se de så glada och man såg att de lyste spelglädje ifrån de.
Vi skulle möta ett Solna lag och även denna match visste vi inte så mycket.

Tjejerna kämpade igenom hela matchen men det blev tillslut en förlust med 34-18. Inför sista perioden låg vi under med 12 poäng och målet var att försöka minska detta. Vi var nere i 8p när det återstod några minuter, men bollen ville inte riktigt våran väg och motståndarna lite för snabba stundtals för oss. Försökte pressa i slutet men vi hann inte riktigt hitta våra spelare så högt upp i banan som vi ville.

Trots förlusten så tycker jag att de gör en bra match. Jag frågade om tjejerna hade något spontant efter matchen och en av tjejerna säger -vi var bra. Ja det tycker jag med de tappa lite för mycket i andra perioden och även lite i första men annars så var det godkänt. Såg en helt annat spel denna dag än vad jag gjorde först matchen med de. Kan säkert också förklaras med att det var första matchen för mig med de och för de med mig, motståndet var annorlunda och lite sånt.

Jag tycker att det har varit jätte kul att fått vara med under turneringen och coachat tjejerna nu, och tror det kommer bli några träningar med de nu och kanske även någon match nu i januari.


Går man upp tidigt hinner man med mycket...

Går man upp tidigt hinner man med mycket....ja jo ibland. I fredags när klockan var 12.00 så befann jag mig i en gymnastikhall för att kolla på F-92 match under TBC. Innan den tiden hade jag redan hunnit med att coacha en match med F-94 i TBC, hunnit med att ta en power nap på 25 min, stressat in i duschen och ut igen, lagat två likadana pastasallader med köttbullar och utan paprika, morötter och ärtor hihi och hämtat upp toker och lagom till uppkastet var jag i hallen. F-92 Täby vann matchen och jag och Toker drog vidare till Centrum för att äta och kolla lite bla på Body Shop.

Efter mat som inte var på Taco Bar utan på Sandys så var vi i Tibble en kort stund och kollade på match och sedan åkte vi till Näsbydal för att ta tid och skriva seketeriat.

Sitter man sek i massa timmar så får man roa sig på olika sätt.....

image360
 Små barn eller kanske trötta barn roar sig lätt....
image361

Morgonmatch slutade med seger

I fredags hade tjejerna tidigt match. Matchen började redan kl 08.00 så det var samling 07.30 i hallen. Jag var där redan 07.20 och då kände jag mig ganska pigg. Träffa våran klubbchef och pratade lite om kommande veckor och detta lag.  
Sen när jag kom ner i hallen så var jag inte så pigg längre, drack upp min chokladmjölk jag köpt på vägen och fick en liten "sockerchock"  och vakna lite till liv lagom 10 min innan matchstart.

Vi hamnade sist i våran grupp som visade sig varit tuff. Ettan i gruppen vann alla sina matcher men sen de två andra lagen plus vi vann varsin match men efetrsom vi hade sämst inbördes så kom vi sist. I våran grupp fanns däremot 3 finallag. Västerås och 08 JKS (som vi slog) möttes i finalen där Västerås vann och Blackeberg vann B-finalen. Så man kan säga att det var en tuff grupp ändå.

Eftersom vi då kommit 4:a i gruppen fick vi spela B-kvart mot 3:an i en annan grupp. Vi visste inget alls om laget vi skulle möta, men de visste mer tydligen om oss....
Tjejerna spelade riktigt bra stundtals och att det var så tidigt på morgonen märktes inte alls på tjejerna. De springer på bra och kämpar i försvar. Tjejerna är riktigt laddade och det är en annan glöd idag än vad jag såg de i den tidigare matchen, nu vill de verkligen vinna och tror de känner att de kan göra de. De sliter hela matchen och vi vinner tillslut med 40-31. Kul att få se tjejerna så glada och för de var det bara att ladda om till nästa match som skulle vara lite senare på eftermiddagen då de skulle spela B-semi.


Första matchen som coach på 5 år

Det var 5 år sen sist tror jag som jag coachade ett lag. Då coachade jag ett F-88 lag, då var de väl en 14 år och idag hade jag ett gäng flickor som är födda 94. Aldrig träffat tjejerna innan men sett de spela en match förra året. Det var alltså jätte länge sen jag coachade ett lag. När jag började träna 88:orna var hälften nya och de gick i 6:an och det var en utmaning, men riktigt riktigt kul. Men tillslut tog det för mycket tid och efter 3 år var det dags att de gick vidare och jag hade inte tiden kvar.

I går så började TBC (Täby basket Cup) och jag hade fått frågan om jag kunde hjälpa till att coacha ett F-94 lag. Okey kan vara kul. Det var skit kul att coacha igen, jag saknar det nästan lite. Skulle kanske vilja ha ett lag som var lite yngre som man kunde starta upp igen men detta var riktigt kul. Även om vi mötte ett av Stockholms bästa lag och åkte på stryk med ganska mycket så var det roligt. Det är bara att ta nya tag till imorgon bitti då vi ska spelka B-kvart kl 08.00 ojoj tidigt. Vara i hallen 7.30 men sen kanske jag hinner hem och sova en liten stund innan jag ska sitta hallchef 15.00-21.30.

Men roligt var det att coacha igen, hoppas på bra spel imorgon va kul det skulle vara om de vann.

Borta bra men hemma bäst!?

Borta bra men hemma bäst!?
Det är frågan. Varit borta nu i en vecka och kom hem idag vid 22 tiden. Planet som jag flög hem med var försenat dryga timmen så tillbringade en extra timme på en Sturup. Har som sagt inte varit hemma från den 26/12 och kom hem tidigare idag (igår enligt klockan). Hann med att blogga lite när var nere hos kusinerna i Ängelholm men från 29/12 07-2/1 08 har jag bott hos min bror och inte alls hunnit med att blogga. Finns massa att berätta om de dagarna. Men det blir ett långt långt inlägg imorgon eller så.

Haft en underbar tid nere i Villan som huset går under för namn. Eller som jag brukar kalla det Kråkboet. Inte alls negativt menat nu bara possitivt. Det kommer från Harry Potter och jag tycker det ser lite magiskt ut huset där det ligger. Mysigt <3

Saknar även mina kusiner från Ängelholm, hoppas vi ses snart igen!  

GOTT NYTT ÅR ALLA

Gott nytt år alla vänner och alla andra!
Vet att detta kommer lite sent, (förklaring kommer snart, i nästa inlägg) men bättre sent än aldrig ;)  

image359

RSS 2.0