fredagsmys

Öppnade imorse så slutade tidigt idag. Hunnit med att ta en powernap och gått och handlat och nu är det dags att ta tag i lite disk och lite kläder innan jag ska laga mat och sätt apå fotboll som börjar kl 19.00

Sen ikväll ska jag leka med nya telefonen =)

Tack!

Var lite nervös ett tag men så med mindre än 10 min kvar trycker Malmö in två snabba och får väl säga tack mff för att jag får en lycklig sambo ikväll!


Tillägg

Blev ingen bild så måste tillägga att det var kort vi spelade, Lena blev lite kinkig här bredvid!

Med vänlig hälsning / Tony

Åter till kortspel där Lena bara förlorar och förlorar ;)


Fredagkväll!

Fredag och en till arbetsvecka är slut och många har fått lön idag men själv får snällt vänta tills på måndag! Fast man kan roa sig ändå och ett sätt är detta.


Länge sen sist

Ja jag vet de var länge sen sist men jag är tillbaka igen :) Livet rullar på i Malmö och jag trivs både här hemma i lägenheten och på jobbet. Ja tänkte bara ge med mig ett livstecken och säga att jag återkommer snart igen. Hoppas de snart går att mobilblogga snart igen också. Nu lite tisdagsmys och snart sängen, öppnar imorgon 6:30


ÄNTLIGEN!!!

Ja så har det äntligen hänt!
 
Jag och Tony var nere vid Folkets park och spelade äventyrsgolf och resultatet blev Tony 46 och Lena 45. Så lyckligare kan ingen vara ;)
 
 

Bra helg!

Det var skönt att kunna gå hem från jobbet i fredags och känna att nu är det helg, trivs bra så det är inte det men varit mycket intryck första tiden. Ännu mer blir det väl veckan som kommer då jag också ska ha en inskolning. Imorgon börjar vi också gå på riktiga schemat och börjar med att stänga, så blev stängning även måndagar här nere också precis som de 3½ senaste åren uppe i Täby. Tycker schemat verkar bra och jag är ändå nöjd med mina tiden även om det nog kommer ta emot på onsdag att gå hemifrån innan 06.00 Fast man vänjer sig ju!
 
Helgen då, fredagen blev det handbollsfinal och TV tittande bara.
Lördagen var det storstädning på schemat och ja det är inge kul att städa men skönt när det är gjort! På kvällen var vi ute hos E & C och åt gott och drack gott, spelade spel och skrattade en massa.
Idag har jag varit och ätit lunch i Trelleborg och senare så tittade jag på handbollsfinalen och MFFs match med AnnaPanna. Handbollskillarna tog ju hem ett silver vilket inte alls var dåligt och riktigt kul match. Dock gick det inte lika bra för MFF då de torska matchen och får se om hjärtat har hunnit smälta förlusten när jag ska hämta honom senare ikväll när han kommer hem från Borås.
 
Nu blir det en kopp te för att förhoppningsvis förhindra att halsen blir krass.
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
 
 

äntligen helg!

Ja så var det äntligen helg och ska bli underbart att sova ut imorgon. Även om varit lugnt på jobbet tar de på krafterna att börja nytt jobb. Så på så sätt är jag glad att vi haft det så lugnt ändå!

Nu åter till OS

Lycka

Egentligen inte hänt så mycket. Jobbar och går antingen till eller ifrån jobbet eller ibland har det tom blivit både och. Skön promenad på 35 min i lugnt tempo. Idag var maten klar och färdig att serveras när jag kom hem, vilken lyx =)Har även varit och fixat gymkort så nu kan jag träna dygnet runt om jag skulle vilja de ;) fast tror jag väljer lite mer normala tider. Har en 15 min promenad dit och rätt lagom uppvärming och nedvarvning.

Nu till att tala lite om rubriken, ja jag är lycklig det är jag men inte den lyckan jag ska tala om först nu. Utan det är den lyckan Sveriges landslag visar idag efter vinsten i kvartsfinalen mot Danmark, det var äkta glädje och de var så underbart att se! Även fått se äkta glädje från besök på Legoland, lika underbart att se!

Imorgon blir det också lycka då jag äntligen ska få se honom live =)

 


Mina två favoritkillar!

Veckan har precis börjat och den gjorde det med en promenad till jobbet vid 07.20! Jag trodde knappt det var sant själv men jag gick till jobbet vid den tiden, har även blivit en promenad hem. På vägen hem fick jag sällskap av mamma i lurarna halva vägen, sen skulle jag in och handla och tycker det ser så fånigt ut när man går och pratar i headset (fast ganska bekvämt) men att göra det inne på Coop kände jag att nä det gör jag ej.

Kom dock precis på att kan vara gott med nått att dricka ikväll så blir en liten promenad till ICA på hörnet tror jag. Får bli en rask promenad för ska sätta igång med maten sedan det är ju fotboll kl 19.00!

Varit ont om bilder sista tiden så nu bjuder jag på en på mina favoritkillar från i somras

Första arbetsveckan klar!

Första arbetsveckan avklarad och det gick bra, det var väldigt lugnt. Fick lite sovmorgon i fredags vilket var skönt. På kvällen blev det Wii kväll och tror har lite träningsvärk i höften sen jag rocka rockring igår. På wii är jag så bra att jag rockar med 4 ringar men i verkligheten kan jag inte rocka mer än 3 varv med en ring.

Stora frågan idag är nog ändå VAD SKA MAN HITTA PÅ IDAG DÅ? Just nu lutar det mot att det blir OS i soffan, men jag kommer vara så rastlös snart att jag vet inte vad. Behöver hitta på nått känner jag!

2 arbetsdagar

Har varit på nya jobbet i två dagar nu och det har varit väldigt lugnt. Blir nog lite fler barn nästa vecka och lite mer att göra. Jag tycker det är en lagom start och rätt skönt att komma in i lite rutiner och inte direkt in i allvaret med inskolningar och liknande.

Blev ingen promenad hem från jobbet då regnet hängde i luften. Blev en kvällspromenad istället fram och tillbaka till butiken för att köpa lite frukt. Tänk att fick med mig hjärtat också trots att det var OS på TV. Hahha Var riktigt skönt och tror nästan hjärtat kan hålla med!

RSS 2.0