Drar vidare

Väskan är packad med kläder och en bok, bilen står där nere. Ska plocka nerlite mat i en påse nu bara och leta fram nycklarna till landet. Sen ska jag iväg och äta lite mat på vägen och sen blir det färd till landet. Imorgon blir det golf med mr T och på lördag blir det tävling med lag: Tre amazoner och en gammal Volvo.

Efter tävlingen blir det hemfärd och snabba ryck för sedan drar trion in till stan och Cliffan. Någon som mer är sugen?


Nu har snart det gått 30 min sen jag parkera på 30 min parkeringen så bäst att ge sig iväg.

Underbar kväll slutade tråkigt

Satt på balkongen och åt som vanligt en riktigt god kycklingsallad och drack lite gott. Solen lyste och det var friskt och skönt. Snart byttes gott ut mot vitt vin och fläder och det är fortfarande lika gott och en riktig sommarhit. Säger det ingen har du int etestat gör de!

Snart fylldes våran skara av två ut till tre då Kråkan anslöt. Balkongen byttes ut mot soffan efter en stund och operation hur gör jag med mitt linne börjar. Förslagen och ideérna var allt ifrån att jag skulle sy in axlebanden, klippa av de helt men det slutade med att jag klippte av de där bak och knötihop de till ett halternecklinne. Bra idé och det blev riktigt bra enligt mig själv.

När vi kom ner till Bruket var det ganska mycket folk där och inne var det ännu mera folk där. Shit det var toook mycket folk och ändå förvånandsvärt lite folk man kände igen, men det kanske var ålderna var ung.

KLockan blev 02.00 och de stängde och vi säger vi tar det lugnt nu vi har ingen bråttom. När vi kommer ut inser Kråkan att mobilen är bort! Aaaa PANIK men det var inget mot när hon insåg att även hennes kamera och nycklar var borta från väskan. Detta är inget som bara ramlat ut ur väskan utan någon måste helt enkelt plockat de ur hennes väska vilket är stört. Vi kan acceptera både telefon och kamera på ett sätt men vem F*N tar ett par nycklar!? Efter letade och letade var vi tvugna att gå hemmåt... Trost att kvällen skulle sluta så trist den som var så rolig innan.

Tack tjejer för en underbar kväll ja tills 02.05 när vi kom på vad som saknades.


Lill-onsdag

Ojojo va länge man sov länge idag då men ojoj va skönt också. Vaknade upp 7.40 av att telefonen burra det var ett sms och blev lite konfunderad av det hela också men fått förklaringen sen nu. Helt plötsligt var vi tydligen ganska många som skulle lira på lördag men det löser sig. Jag vill ha tidig start bara så hinner göra mig klar innan åker hem bara.

Men idag är det som sagt lill-lördag och det som står på agendan är lite mera shopping för puff, ska försöka hålla mig undan shoppandet idag. Senare ikväll blir det Party och fått med mig en ut som jag aldrig varit ute med innan och det ska bli riktigt kul. Ålderskillnaden lär bli den största på ett tag men det säkert lika kul som vanligt. Ryktena säger att det är mycket folk och då är det bra att man har kompisar med vissa förmåner eller fördelar kanske man ska säga ;) Får se om några andra svar dyker upp, själv väntar jag på en jobbare men hon lät ju sugen så lutar nog på Party för Kråkan ändå.

Nu vidare på andra äventyr!
Ha en underbar dag!

Mysiga dagar

De senaste dagarna har varit riktigt mys och jag har njutit av sista semester veckan så gott det går, även om de hade kunnat varit lite roligare väder.

I söndags så blev det buffé hemma hos födelsedagsbarnet och det fanns jätte god mat i massor och vitt vin och fläder vilken underbar kombination det är. Har du inte testat måste ni helt klart testa de!

I måndags så blev det en slappoförmiddag. Efter lunch träffade jag min underbara vän och lillen och fick prata av sig lite vilket alltid är trevligt. Lite senare kom Mathilda förbi och vi var och handlade mat och hyrde film. Lagade tacos och snackade och sen blev det filmtajm. Först såg vi Benjamin Butters och efter den så blev det Aladin (på engelska). Måste dock erkänna att jag somnade under andra filmen... men jag var så sjukt trött. Jag slocknade så fort jag la huvudet på huvudkudden sen...

I tisdags (idag ju) så åt jag och Mathilda frukost ihop (japp hon slagga här) och sen blev det ännu en film. Ännu en Disney klassiker Herkules. Efter att sagt hej då till Mathilda i centrum så gick jag och fixa fika till mig och Lia som skulle komma på besök. Vi 17-tiden blev det tid att hämta upp Puff som ska slagga här ikväll. Vi har precis ätit och ska snart ge oss iväg för att kolla på Harry Potter på bio.

Nu är det dags att svida om från mjukisar till ett par vanliga byxor för bio i mjukisar är ju stört skönt men nää ingen hit kanske.

DAGENS GRATTIS!

Idag fyller Helena E 24 år. Stort GRATTIS till dig tjejen och hoppas att du har haft en underbar dag och att kvällen blir minst lika trevlig.

Helena är en av de kompisar som jag ha kännt längst. Tänker man efter har vi kännt varandra jätte länge även om det från början bara var att vi hälsa på varandra på klubben och spelade knappt med varandra. Men ju längre tiden har gått och ju äldre vi blivit så har vi delat en hel del med varandra och jag vet att jag alltid kan ringa om det är nått och du förstår. Det kan gå långt tid emellan vi ses under vintertid och du var borta och jobba under en lkängre tid så när du kommit tillbaka är det ändå samma.

Vet att du har mycket funderingar på allting just nu, men jag är övertygad om att du kommer välja rätt tillslut. Sen hoppas jag att det är några som hoppar av för jag vill verkligen ha kvar dig i Stockholm!

STOR KRAM OCH STORT GRATTIS TILL DIG IDAG!


Plöjt böcker som aldrig förr!

Under min resa har jag och min resekompis plöjt böcker som aldrig förr. Vi har gått ner till stranden och sen har vi varit väldigt "sociala" mot varandra. Jo men det är så klart att vi har snackat med varandra men vi har läst en hel del böcker också. 

Jag hade med mig tre böcker men aldrig trodde jag väl att jag skulle läsa alla heller. Det gjorde jag inte heller men jag läste tre stycken så lånade en bok och läste och min tredje började jag på planet hem och läsa.  

En hemsk men sann berättelse. Gillar ni som jag hemska böcker läs den!


En riktigt bra bok som inte var hemsk..
Det vände hela tiden och den var bra hela vägen!


Kanske int een bok jag hade läst om inte blivit tipsad av min vän. Men en bok som man inte släppte taget på. Läs den och det värsta är att det är denna värd vi till viss del lever i!?


Hemma igen!

Så har man varit hemma i snart ett dygn... eller inte hemma hemma men i Sverige. Mamma och pappa kom och hämtade mig igår på Arlanda och vi åkte till landet. Där blev det visning av kläder och saker jag köpt och en promenad med Lukas och så en underbart god middag. Somnade ganska tidigt eller gick och la mig i tid iaf sen somnade jag inte riktigt på en gång.

Idag har jag hunnit med att vara ute med Lukas på morgonen och lunchat med Puff på klubben. Det var trevligt =) som alltid ;)  Har även hunnit med att handla lite saker inför veckan som kommer och lite roliga saker som händer imorgon kväll.

Nu ska jag ta tag i kläder och tvätta och sedan får jag se om jag orkar ladda ner bilderna från kameran och sen har jag en del att skriva om resan. Men får se om kommer ikväll eller imorgon, soffan lockar ganska mycket nu kan jag berätta.

Imorgon flyger vi!

imorgon 07.10 är det sista incheckningen på Arlanda. Sen 40 min senare sitter jag och Susan på ett flygplan på väg mot Turkiet. Pratade nyss med Susan och frågade vart ska vi nu då? Svaret blev jag ska hem till mamma och kolla upp det nu, en exakt adress. Hahah hon som alltid har sten koll på allt!

Så en vecka blir det bad, solning, bokläsning (heter det så?), korsordslösning men framförallt bara slappa och vila upp sig. 

Så här ska jag nu njuta i en vecka fast frågan är kanske kan man njuta när det är +30 grader???
 

Lukas är på besök

Lukas kom igår morse och ikväll åker jag upp med honom till landet och till pappa. Mamma och pappa var bortbjudna och skulel iväg och spela golf och lämnade därför honom hos mig och jag fick sällskap av världens bästa. När de kom hade pappa packat ihop en liten väska till Lukas med saker. Ja i väskan fanns det hundmat, lite hundgodis och två små grisöron (Lukas favoritgodis) som han självklart fick igårkväll när det kom lite folk hit.

Imorse var det ganska skönt att verkligen ha en anledning att komma upp ur sängen...även om det tog emot och jag mycket hellre hade legat kvar och sovit ett par timmar till. Jag och Lukas gick ut och traska i nästan en timme och det var varmt ja det var det trots att klockan inte var mycket. Nästan hemma igen hittade Lukas en liten vattenpöl (ja knappt vatten i den) som han gick runt i och sen bestämde sig att parkera i. Han skulle inte flytta på sig i första taget, såg faktiskt lite kul ut.

 

Spontankväll

Var och spela lite basket ute igår med Nasse, Kråkan, Klacken och efter lite bsket så började vi prata om att dra en spontankväll till Tegel. Snacket dog ut lite och 4 själar åkt ehem på sina olika sätt. Själv gick man en promme med Lukas och sen så in i duschen och medans den tiden ahde Kråkan lyckats messa mig två gånger och sagt att det skulle minnsann visst bli utgång, ja och så blev de!

Lite förfest är hemma och sen så blev det 2 timmar på Tegel och till Nasse som vi sa leg det är lugnt man får aldrig visa leg där...ojoj så fel vi hade och leg fick vi visa alla tre (Jag, Klacken och Kråkan...Nasse banga utgången) Mötte lite gammalt basketfolk och lite andra vänner och kunde konstatera att det var tok varmt och massa folk. Sen visst ser det lite annurlunda ut från när jag var där 12 timmar innan och käka lunch.

Kvällen slutade med efterfest inte långt ifrån mitt gamla jobb och när jag sen kom hem kunde det blivit en till efterfest men jag sa nej tack! Lukas fick komma ut och rasta av sig lite men valde vilken utgång jag gick ut genom...

Idag skiner solen och varit ute i den i nästan en timme med Lukas och gått men nu blir det soffan och en bra bok. Även om det tar emot lite att inte sitta i solen och läsa men just nu känns soffan väldigt bra!

Kolmården 2009

Spenderade gårdagen på Kolmården och det finns massor, massor bilder att visa men har fortfarande inte fått in de på datorn. Var lite för upptagen med att läsa min super braiga bok och ikväll blir det bok två av samma författare. Tack för tipset vännen!

Vännen har inte bara gett bra boktips utan skrivit ihop ett bra inlägg om Kolmården. Kolla på in här så får ni se hur dagen på Kolmården var.

Säger återigen Tack för allt! ♥

Kolmården kort och gott!

Kan berätta att haft en underbar dag på Kolmården med trevligt sällskap ♥ Kameran är laddad med massor av bilder och mobilen är laddad med massa av bilder, så ja det kommer dyka upp bilder från dagen när jag får tid. Nu ska jag fixa lite middag eftersom jag bara ätit lunch idag och sen lägga mig i soffan och kolla på en film. Risken är dock att jag somnar i soffan...helt slut är jag nu.

Men tack för en underbar dag!

20.45 slog blixten ner!

Varit inne i stora staden med Susan i kväll och hittat lite böcker och hon fann lite bikinidelar. Större delen av kvällen har jag gått och nynnat på en låt och inte kunnat placera varifrån den kommit och än mer varför jag har den på hjärnan?! Men så där när vi stod och vänta på pendeltåget 20.45 så slog det mig. den kommer ju från 10 orsaker att hata dig!

Ps! Jag har tagit bort en grej från mobilen så nu vibrerar den inte lika mycket....

Mot stora staden...

Vilken skön dag...sovmorgon och sen har jag inte gjort någonting vettigt utan att vänt ut och in på tankar. Fick ett hjälpligt sms av vännen min och glad att vi ses imorgon.

Nu ska jag kolla kronorna på banken och se om jag har råd att göra av med några inne i stora staden. Ska ta bilen en bit oc parkera i Solna för att möta upp vännen där och sen är det jakt på olika saker. Bikini, bröllopsklänning, sladder till dörren....

Ja vi får se hur kvällen urartar, men en sak är säker den ska inte bli så sen som igår...imorgon 7.30 går bilen mot ett dagsäventyr.

Denna roliga maskin har jag roat mig med idag i 3 timmar...

Tävlingsvecka och mycket mer....

MIddag är i ugnen och kläderna i garderoben och maten i kylen. Känner mig ganska duktig att jag har fått in allting nu innan, jag brukar vara tok seg på sånt (nja kanske inte plocka in maten men kläderna).

Under v.28 så är det den årliga tävlingsveckan på klubben med massa av tävlingar och det har blivit mycket golf. Mån, tis, ons, tor, lör, under fre blev det bara att vara där och köra golfbil då min spelpartner blev sjuk =(. Fast sen så är det ju det dära med tävlingsveckan att det är inte bara golf utan det är ju en del runt om kring som grillafton och räkfrossa. Utöver dessa två fester så har vi haft egna små tillställningar så det har varit en full vecka eller vad sägs om. 

♦ massa golf....
♦ grillafton.... längsta drive...närmast hål....kaffedrickande....vinster i form flaska vin och handduk (undrar om handduken hade nått med mitt kaffedrickande)....
♦ räkrossa...live band...bröllopspartner.... dans och hoppande.... drinkar....räkor....
♦ sömn....fler tävlingar....grillafton i Abrahamsby....trevligt att vara gäst....mycket skratt....trevligt folk....
♦ pastakväll i stugan.... trevliga gäster....spontanfylla.....vin....rött vin....vitt vin.....vitt vin och fläder vilken hit!
♦ grillafton igen med en trevlig gäst..... Lukas fick vara med.....grisöron....fördrink på altanen....värme fast kallt ute....
♦ 12 timmars sömn.....samtal...ibland är tystnaden bästa vänskapen....
♦ sms...funderingar och tankar......

Ja mycket har man hunnit med och jag är trött och nu ska det bli skönt att lägga sig på soffan och göra ingenting!


Hemma igen!

Så var man hemma igen efter en mycket händelserik vecka.
Berättar mera om den snart, men nu väntar tvätt, disk, uppplockning och matinköp. Vad jag ska äta i veckan? bra fråga men handla måste jag göra och får väl passa på att köpa tunga saker nu när jag har den lilla röda i nästan en vecka.

Lever ännu...

Näää jag har inte gått under jorden.. jag har bara varit på landet och är fortfarande där denna vecka. Ingen dator betyder inge blogg och inge msn..ganska skönt faktiskt på ett sätt men jag har ju mobilen så jag överlever. Jag säger trots allt detta att jag klarar mig utan en mobil i en vecka helt övertygad!!! (eller inte)

Det har varit grillafton, räkfrossa, mys på landet och ikväll blir det filmkväll och pasta. Får se när kommer hem om det blir sön eller måndag. Det beror på vad som h'nder i helgen och till nästa vecka som kommer. Mycket som ska planeras in i veckan på 4 dagar. Golfrundor, ev kolmården, shopping i stan, träff med nasse. Ja vi får se hur mycket jag får ihop men vissa saker vill man ska fortsätta gå bra nu när det rullar på. Skulle verkligen behövt en analysrunda efter dessa fram och tillbaka. Ibland undrar jag hur tänker ni???

Dagens kloka ord!
Vänskap är bätre än ingeting!

Grymt tjejen!

Säger bara att detta är coolt!!!

Första tävlingen och även om hon inte vann hamna hon på hemsidan. (Johannesbergs GCC medlemssida)

Idag slår vi ut 10.15 och jag hoppas på flera 6 poängare!!!

Njuter av detta!

Går in genom dörren slänger av min mina flippisar och stoppar in nycklarna i nyckelskåpet. Stället matkassen på bordet och stoppar in maten i kylskåpet och tittar lite snabbt på disken och inser att den måste jag plocka in den som är ren och samtidigt tömma diskmatinen och diska det osm är skitigt. Maten som jag tog fram är inte tinad så den får stå framme lite till. Slänger telefonen i soffan och går och sätter på mig ett par mjukisar (i detta fall pjamasbyxor)

Ja jag njuter varje gång jag kommer hem och inser att här kan jag vara helt själv och göra vad jag vill och när jag vill och hur jag vill. Jag inser hur bra det här känns och att ensamheten som ibland kommer kan jag överleva eftersom att jag har värdens bästa vänner och familj.

Njuter att få vara i min egen lägenhet och orkar inte riktigt ta tag i packningen upp till landet. Ska bara vara borta i en vecka men känns som 100 saker jag ska ha med mig. Tänk till nu lite, i vanliga fall på när jag packar för landet på sommaren är det för en månad men nu en vecka. Denna sommaren blir ju inte som de andra. Det som ska packas för denna vecka är golfkläder för upp till 6 golfrundor, 2 fester och så lite vanliga kläder och kanske ska försöka få med nått träningspass.

Så nästa vecka kommer jag att tillbringa på landet med mamma, pappa, Lukas och min vän. Kommer tillbringa mycket tid på Johannesberg också men det är bara mys. Får se om vi hinner med ett besök till Abrahamsby också ;)


Fix och trix

Maria var över efter lunch och hjälpte mig med lite grejer. Vi har fått ner en hel del i källaren och vardagsrummet börjar likna ett vardagsrum nu med gardiner och inkopplad tv och lite grejer. Ny TV bänk har jag fått upp också och ljusen har börjat hitta sin plats. Varit förbi i centrum en stund också och fixat lite bla inhandlat lite mat, egentligen int ehungrig men äta bör man annars dör man!

Jag avslutar med att säga -Tack för all hjälp idag!
Kommentaren tillbaka var - Vilken hjälp, att stå med piskan eller?
HAHAHA Undrar hur det hade sett ut här om du inte hjälp till???


Morgonpromenad

Sitter hemma i vännens kök och väntar på lunch. Ja men ungefär så känns det, vännen står och fixar mat och när jag fråga om skulle göra nått fick jag till svar. Näpp! Så jag lyssna och sitter snällt kvar.

Uppe med tuppen imorse, nää inte riktigt men vid 9 tiden och sen ut i Ensta spåret och gå/halvjogga 5.4 km. Jösses va skönt efteråt!

Snart är korven klar och ägget kokat klart och till det blir det lite sallad. Smarrigt, jajaemensan!

Senare på dagens agenda står... fixa saker!

Sovmorgon

Tog en välförtjänt sovmorgon i morse. Sov så himla konstigt i natt och vaknade upp och blev "störd" mitt i natten och hade en fin disskussion ang vissas vara och inte vara.... vissa har fördommar och de går inte att ändra på helt enkelt. SOmna om sedan och sov ett par timmar till underbart. När vakna var hela rummet ljust och solen stekte, men var var den när jag vä kom upp inte framme i alla fall!!!

Nu blir det ett sms och en tur till Barkaby, ska se om kan hitta en present och kanske en till för någon fyller ju 18 snart... Får se vilka butiker som dyker upp på agendan idag.

Måste bara säga att jag hade den stördaste dröm. Kommer inte dra den nu men den handlade om pengar, fängelse, tystnadsplikt hmm kan detta ha nått med att jag somnade till Prison Break inatt??? Men att du skulle gå så långt som detta Mutola det trodde jag aldrig!!!


Semester

Säger bara
NU HAR JAG SEMESTER!!!


Räknar ner...

...timmarna till första riktiga betalda semestern =) öppnar imorgon så slutar redan vid 13 tiden kanske blir det tidigare för vi har inte många barn, ska jag gissa på att det blir en handfull och nästan lika många vuxna näää men tre. Imorgon ska jag städa klart målarhyllorna och målet är att det är klart till 9.15 så jag kan gå ut med barnen sen och steka!!!! 

Nu inte lång tid kvar innan semestern!!!

Sol sol sol

Ska hoppa in i duschen nu och duscha riktigt kallt och sen gå och lägag mig i soffan en stund innan ska iväg igen. Skulle kunna ligga kvar hela kvällen och vila och tror egentligen att jag behöver de. Fast får vila imorgon slutar tidigt då =) Ikväll ska det åkas till Åkersberga för att grilla och träffa laget, ska bli jätte kul saknar alla ♥

Säger bara att 5 timmar i solen på Ullna och lite för lite sömn i natt har tagit knäcken på mig. Jag är totalt färdig och insett att jag har fått bränna efter tröjan =(  eftersom Ullna är en "fin" klubb måste man ha kragtröja där och jag hade de och nu har jag fått en t-shirt rand och en fin v-bränna runt halsen. Men jag ska inte klaga den försvinner (randen) ganska snabbt men hade kunna varit snyggare ikväll utan då jag ska ha linne på mig. 

Nu väntar en kall dusch och soffan...  


Piff och Puff på nya äventyr

Puff sitter just nu i soffan och kolla på MIB och jag kom precis ut ur duschen. Börja kolla på filmen ja me men hon skicka in mig i duschen men orden: Gå in och duscha nu så hinner du se nått av filmen också! Hahaha bara hon inte tyckte jag lukta illa så... Har ju sett filmen 100 gånger men den är riktigt bra och man kan den utantill. Puff slaggar här och imorgon ska vi spela tävling på Ullna GK och detta dessutom från vit tee. Tydligen är det en massa som har jätte lågt hcp (jag snackar +hcp) men det ska bli skit kul och kunde knappt spela med roligare personer. Bosse bana, ordförande och Puff och jag. 

09.15 imorgon slår vi ut från okänd vit tee!

RSS 2.0