Besökte lukas idag på lunchen och mamma oc...

img-20120529-wa0 (MMS)

Besökte lukas idag på lunchen och mamma och pappa hade fina blommor hemma!


Brunnsviken runt

Solen sken och det kändes som det var mitt på dagen och inte strax efter halv 4 som jag och Susan började traska runt Brunnsviken. En riktigt skön runda både för knopp och kropp. 12 km senare kändes det bra att få dricka lite vatten (även om jag hade med mig en flaska) och stå still med benen.

Får väl leta upp en Hälsans stig i Malmö också, behöver ju dock inte vara 4 km. Behöver inte ens vara Hälsans stig utan bara en bra runda!


Morsdag!

 

Idag är det sista söndagen i maj och vi firar morsdag!

Tidigare om åren har vi alltid firat morsdag genom att äta morsdag middag på golfklubben, men med nya förutsättningar så har det inte blivit så i år. Ny klubb nya möjligheter! Jag var inte uppe på landet idag, får fira mamma en annan dag och egentligen är det ju inte bara idag man ska berätta för sin mamma eller sin pappa (på farsdag) vad de betyder och hur mycket man älskar dom utan vilken dag som helst.

Ska träffa mamma och pappa i veckan så tror det blir bra ändå.

Men hoppas att du hade en underbar dag på golfbanan trots att det inte riktigt ville sig så vet du att i mina ögon är du bäst! Jag ska också vara singelhandikappare när jag är 60 plus!


Tacos är gott!

mms_img59167 (MMS)

Tacos är gott!


GRATTIS LINDA!!!

Idag vill jag önska ett STORT JÄTTE GRATTIS till världens bästa LINDA!
Hoppas att du får en toppen dag och massa kärlek! ♥

(Tänk att det är ett helt år sen!)


Kanske lite mer klass på paketinslagningen i år?! Fast man vet ju aldrig....


Förskolans dag!

Japp idag var det förskolans dag och det firade vi genom att gå på heldagsutflykt. Besökte två fina lekplatser och åt medhavd matsäck och njöt av det fina vädret. Det blev en ganska lugn och tyst promenad hem och när de kom in på förskolan igen var de nog rätt trötta och sega. Helt förståligt då det säkert var upp till 25 grader och knappt ett moln på himlen. Vi har haft en toppen dag och tror även barnen har tyckt de. De jag frågade hade iaf haft de.

Själv var jag ganska glad att jag slutade tidigt. Vaknade i morse och ville inte alls gå upp så var ganska skönt att komma hem tidigt och lägga sig i soffan och sova ett tag, dryga timmen. Imorgon blir det lite sovmorgon, skönt och sedan blir det middag och ev film med min egna psykolog ;)

Tackar hjärtat för han gjorde klart pussle...

mms_img42913 (MMS)

Tackar hjärtat för han gjorde klart pusslet igår :-) vi kämpa i helgen men blev inte riktigt klara, men igår så!


Helgen! Det går så fort och har inte haft...

Helgen! Det går så fort och har inte haft på datorn på flera dagar, ja kors i taket! Men skriver ett litet smsinlägg nu. Igår var jag och tony och spelade golf på Johannesberg efter att ha ätit lunch med mamma och pappa på deras nya bana. Den var i bra skick med de förutsätttningarna som finns. Idag blev Tony klar med pusslet tack för hjälpen! Nu åter till Betner direkt.


Firar lördagen med gotte

mms_img22321 (MMS)

Firar lördagen med gotte


Börjar likna nått

mms_img28549 (MMS)

Börjar likna nått


Ja!

Ja tänk om man skulle ta och gå och duscha och sen sätta sig en liten stund och göra klart pusslet innan jag går och nannar, japp så får det bli!

Juste jag har gjort en hästspark ikväll, spännande att se om den är lika god som jag minns? Just nu är jag lite skeptisk, hahah

Dagarna rullar på..

och de gör de fort! Lite för fort ibland samtidigt som jag vill de ska få fort fram till sommaren. (Ska sluta tjata om detta nu.)
Veckan som gått.
Måndags kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde mer än jobba.
Tisdag jobb och sen cykeltur till Ängsan där tjejerna hade träning. Började med att ut och springa i skogen, ganska skönt att komma ut igen. Måste ut snart igen (missar ju tisdag pga möte)
Onsdag hemma och skulle tvätta efter jobbet men bra som jag är sköt jag upp de. Otroligt trött och skönt med sovmorgon dagen efter.
Torsdag Ledig och på e.m var jag med tjejerna i Solnahallen och kollade på NM DU16 Sve-Fin. Sverige förlorade med 1 p i slutsekunden.
Fredag jobbat, var lugnt på jobbet så har röjt med mina papper. Efter jobbet hämtade jag bilen och sen har jag tvättat och sovit 30 min i soffan. Kanske skulle lägg mig nu men har ett pussel att göra klart!

Imorgon kommer älsklingen hit =) Vad vi hittar på får vi se.

Är i solnahallen och kollar DU16 landslage...

mms_img38967 (MMS)

Är i solnahallen och kollar DU16 landslaget ont finland


Börjar få ihop pusslet nu!

Idag är det 3 månader sen lilla Elsa kom till världen och jag blev faster. Stort GRATTIS till världens sötaste lilla Elsa. Kan passa på att GRATTA kusin Johan på 18 års dagen också.

Sen är nästan alla pusselbitar på plats när det gäller flytten till Malmö, känns jätte skönt och glad att allt löst sig så bra. Har hittat sista pusselbiten nu ska den bara sättas på plats, men ska nog ske snart! 

 

Bra helg!

Haft en bra och skönt helg, i lördags var jag ute och gick och kollade på fotboll innan jag åkte upp till landet för en super god middag och lite hockey. Idag har jag suttit en stund mot husväggen på altanen och njutit av solen. Blev inte så länge, jag blir så lätt uttråkad hahah.

Väl hemma i Täby mötte jag upp M och vi tog en promenad till Eldorado där jag åt en god kycklingsallad och promenerade sedan hem igen. Fortsatte våran pratstund i soffan och det var ett tag sen vi sågs och mycket som skulle uppdateras. Saknat detta och kommer göra det när flyttar också. Tur att finns telefon och datorer, även om inte det är samma sak men bättre än inget och går ju flyg i båda riktningarna Men flyttar inte imorgon så finns många dagar/kvällar kvar!

Imorgon ny arbetsvecka igen, lite konstig blir den då jag är ledig torsdag och sedan jobbar fredag igen. Sen kommer hjärtat hit och har lite planer, spännande va ;) Ja han ska få hjälpa till att gå igenom lite saker i källaren bla. Ser han säkert fram emot jätte mycket när han får reda på de! Hihi

Sitter på altanen på landet och njuter av ...

mms_img61400 (MMS)

Sitter på altanen på landet och njuter av solen.


Mys och komma till landet

mms_img16492 (MMS)

Mys och komma till landet


Blev en promenad

Jag skulle bara gå och posta en sak men det hela slutade med en promenad på dryga 30 min. Riktigt skönt och jag hann hem innan det började regna igen. Var rätt nöjd när jag kom innan 12 och hade redan varit ute och gått.

Nu ska jag roa mig med lite pussel och jag har ändå kommit en liten bit, hela ramen är klar och lite till!

Sen blir det fotboll, Djurgården-åtvidaberg, dock inte på plats med framför datorn. Direkt efter matchen upp till landet för middag och hopps på lite sol imorgon.

Kvällen eller kanske helgens utmaning!

mms_img29899 (MMS)

Kvällen eller kanske helgens utmaning!


Lycka

Vet en som är glad ikväll och jag är glad för din skull!



Börjar fatta

Ja nu händer det saker på både jobbfronten och lägenhetsfronten. Jobbet är ju klart men kan hända roliga saker ändå ;) lägenheten är inte klart, det är aldrig klart från man skrivit på papper som jag brukar säga men det går iaf med stora kliv framåt

Jag har nog börjat fatta mer och mer vad som verkligen är på gång och jag är så glad över detta, det känns riktigt bra!

På jobbet är utvecklingssamtalen eller som jag mera har avslutningssamtal, det jag har samtal med sak ju sluta hos oss och börja förskoleklass. Det är kul att se barnen hur de vuxit och många av dessa jag har nu var ju mina "första" som jag hade ett helt år. Dessa var man med och skolade in på den avdelningen jag var då och nu får man släppa de till skolan, det är extra kul att avsluta på detta sättet kan jag tycka.

Jag bara längtar till allt är riktigt riktigt klart!



Beslut!

Allting är klart, eller ja, allt utom lägenheten. Jag har sagt upp mig på jobbet och skrivit under mina nya anställningsbevis. Har gått ut med de till barn och föräldrar på jobbet och sagt de till tjejerna på basketen. Ja, så nu har de stora, men lätta bitarna fallit på plats och det riktiga äventyret börjar!?

Så nu är jag redo att berätta på riktigt, jag har bestämt mig! Jag ska flytta 62 mil härifrån ner till Malmö. Tankarna har varit många och de har funnits där väldigt länge på hur jag, men framförallt vi ska göra.

Resan har varit ganska lång men samtidigt har den gått fort ändå. Men mitt beslut att flytta har nog växt fram mer och mer och jag tror jag tog beslutet själv långt innan jag sa det högt. Som jag grubblade och grubblade på det, fram och tillbaka. Men sen så bestämde jag mig och då kändes det ganska naturligt. Egentligen ville jag bara säga det till alla, nu har jag bestämt mig! Ja det många kanske funderat på när det skulle ske, ska nu ske. Jag ska lämna Täby och min trygghet här för att flytta ner till Malmö för att finna tryggheten där hos min älskling! Självklart har jag en trygghet där men klart den inte är på samma sätt som jag har här hemma.

Sen kom den där dagen då jag hade fått ett jobb nere i Malmö och jag hade skrivit på papper och jag äntligen kunde säga det högt. Skönt att äntligen kunna säga det högt.

Innan när det var klart att jag skulle flytta men inte var riktigt officiellt än fanns det perioder jag bara ville säga till alla, jag ska FLYTTA TILL MALMÖ! Jag var ju så glad men kunde inte riktigt visa de för allting var ju inte riktigt klart med alla pusselbitarna nere i Malmö.

Just nu känns det jätte bra och spännande! Ganska skönt också när allting med lägenheten här blir klart, ska inte sälja nu på en gång utan försöka hyra ut den och det är på G iaf.

Ja, just nu känns allting jätte bra och ser fram emot sommaren, då det sker: Jag blir Malmöbo.


Kommer på saker hela tiden

I torsdags när gick hem från tjejernas träning slog det mig en sak. Att i augusti kommer jag inte ha med basket att göra. Första gången i aug på 19 år det händer, konstig känsla! För två år sen när jag själv lade av trodde jag det skulle vara samma sak, men så fick J mig att börja hjälpa till med tjejerna och det är verkligen ett val jag inte ångrar idag. Ett underbart gäng och varit riktigt kul att följt de i 2 år nu, de har gått så mycket framåt. Jag har lovat både tjejerna och mig själv att inte ta nått nytt lag i augusti. Jag ska ta tag i min egen träning på riktigt igen, känner att jag är motiverad och känner mig sugen på de. Sen också nytt jobb, ny stad, nya rutiner det kan räcka där i början ett tag.

19 långa år har det varit och 19 väldigt innehållsrika år också, klart det kommer kännas konstigt men ändå är det kanske dags att stänga boken ett tag. När själv slutade lira trodde jag att jag skulle sakna det mycket mera fast det gjorde jag inte ändå, jag var klar. Slutade med flaggan i topp och det kändes bra, på ett sätt känns det som jag gör det nu också. 

Samtidigt tror jag att jag på ett eller annat sätt kommer hålla på med basket igen inom en viss framtid men hur vet jag inte. 

Kör säsongen ut nu och ska försöka vara med på lite löpträning med tjejerna nu när de kör ute en gång i veckan av sina två pass. Vet dock att några dagar redan är förstörda av möten men något tisdagspass måste jag ju kunna vara med på.

Inte dags att summera tiden riktigt ännu, har fortfarande någon månad kvar till här med basketen.

 Detta kan jag sakna ibland! ♥


Härlig långhelg!

Hade som tidigare sagt en härlig lång helg! Träffat storebror och familj, varit med tjejerna i Byängshallen och deras sista EB, varit i Norrköping och kollat fotboll med hjärtat, varit i stan i fina vädret, sett Valborgsmässoeld, myst, ätit god middag med familjen.




fortfarande lite buttrix

Japp jag är fortfarande lite buttrix, det ville inte sig som jag ville med biljetten. Hur kan den gått upp 180 kr på mindre än 2 timmar, skumt, mycket skumt! Ja ja hoppas det löser sig på ett sätt ändå! Men fick en resa bokad ner iaf och denna resa en tor-sön =) Får se om hinner svänga förbi nya jobbet också, lite det som var tanken. Ska bli så skönt när vi slipper allt detta med resor hit och dit, att bo på samma ställe ska bli underbart!

Ska se på lite bilder från helgen så kanske blir glad!

 


buttrix

Japp det är jag nu, jag hittar inga biljetter som jag vill och har återigen konstaterat att det är billigare att flyga Malmö-Stockholm t.o.r än tvärtom, borde väl vara samma kan man tycka?! Men nää tydligen inte. Men det blir bra om ett par månader, fast då kommer jag dock inte flyga lika mycket men ändå när man gör de.

Ja och pricken över i så ligger Djurgården under hemma mot Örebro....

Den här sortens post är lycka!

mms_img21600 (MMS)

Den här sortens post är lycka!


4 dagars ledigt

Haft 4 dagar ledigt och 4 dagar med nära och kära. Varit fulla dagar och haft mycket mys med både hjärtat och med familj och vänner.

Min bror och familj har varit på besök i Ellagård under dagarna så de har vi passat på att träffa också.

Som sagt haft mycket trevliga dagar med allt från basket till en nästan 2 timmars tyst resa... Har nu efter en väldans massa år fått lite förståelse för hur mamma och pappa hade de efter vissa av mina basketmatcher....

Orkar inte fixa med kameran och telefonen för bilder nu, men det kommer. Imorgon ska jag försöka fixa min cykel efter jobbet och kanske har jag tur hittar jag ett par skor också. Starkt behov av de just nu. 

Nu sängen! God natt! 

Skål, solen skiner!

mms_img59508 (MMS)

Skål, solen skiner!


RSS 2.0