Fler juniorer

Veckan innan midsommar hade vi knatte/juniorläger här ute på klubben. Vi hade två läger som skillde sig ganska mycket åt egentligen. Andra lägret var det mer barn från trakterna häromkring och det var flera av de som varit med två år tidigare också. Men då har man sett de på lägrena och sen inte sett de förren nästa läger igen. Men nu börjar det hända saker. Nu har de bestämt sig att spela golf och nu börjar det bli lite liv i luckan här igen.

När man själv var liten knatte och junior så hängde man mycket i shoppen och reta väl gallfeber på de som jobba där då, precis som de kan göra nu. Nä det är mest charmigt när de är här, det är kul med en massa små. (nästan jämt...)

image72
Junisar

Väntans tider...

Nje nje jag är inte gravid, inte den sortens väntans tider. Varit hemma i Täby för att ta lite tvätt och träffa lite vänner. Kände inte för att vara på landet ikväll. Ikväll var några vänner på besök och åt mat.

Men nu sitter jag och väntar på att diskmaskinen ska bli klar, kan inte åka upp till landet förren den är klar. Så sitter i väntans tider. Men väntar inte bara på det egentligen. Undrar om man kan få svar på en fråga som man så undrar över.

image71

Denna väntar jag på. Kanske e den klar nu?

En annurlunda onsdag

Var ute och spelade golf med vå kompisar igår.
Kommer in och det blir bestämmt att mat står på schemat. I ett steg på väg ner för trappan säger den ena ja men ska du följa med på onsdags klubb ikväll? Under maten blir det lite prat om det och får reda på att onsklubben är hemma hos den ena killen i norrtälje. Jag som först trodde att det var en klubb som hette så. Det blir bestämt att jag ska följa med men måste först förbi landet och hämta lite andra kläder. Den lilla röda får stå kvar på klubben och hans vita bil och åker först förbi landet och sen är vi på väg till norrtälje. Har fått en beskrvning på hur lägenheten ser ut och hur stor den var. Den var fin med en liten balkong där vi satt och drack lite bira och en och annan gin o tonic. Två GT, en öl en underbr dusch senare gick vi ner till ett ställe som tanken var att vi skulle få sittplats på. Så blev inte fallet, det var en massa folk där.  De träffade lite folk de kände men när en inte kom in för de var fullt gick vi vidare till ett annat ställe och tog en öl. Därifrån fick vi ner till ett ställe där det blev lite mer dricka och lite dans. Här var det också ganska mycket folk. När vi på kvällen bestämmer oss för att gå ut och ta lite luft så hör vi av vakten nu kommer ni inte in igen. Det var alltså fullt. En ut och en kommer in. Det hela slutade med att vi promenerar hem, går längst ån som rinner där och ser en gubbe i vattnet som vi bara var tvungna att prova om man kunde träffa med en sten. Heheh jag träffa inte han. Nej ingen riktig gubben eller näcken, det var någon staty.
Sen var man snart hemma där man skulle slagg. Skönt att promenera en bit innan man ska lägga sig. Kan ju säga att jag var inte jätte pigg imorse när an skulle upp, men hade lovat att köra. Men mådde inte dåligt så kände egentlige inte så bakis mest trött. Bakisen kom nu, nu känner jag mig riktigt bakis. Hur kan man göra det så här 18 hål, 1 timmes jobb och en timmes tupplur senare? Ja borde väl må bra nu eller?

Tänkte skulle vara tid för en lista...

En annurlund lista.

Tio första
Första bästa kompis: Hmm Erik tror jag
Första bil: Mammas
Första kärlek: Max
Första husdjur: Molly
Första semester: Torekov skulle jag tro
Första jobb: Riktiga inte bara sommarjobb. Elevassistent
Första köpta skiva: Målarrock (eller den kanske jag fick?)
Första riktiga kärlek: Ja det du!
Första piercing: Öronen maj 2006
Första konsert: Monica Zetterlund, om jag inte har helt fel..men jag somna..

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken: Xcider, grön
Senaste bilfärd: Till jobbet
Senaste filmen du såg: Hmm var länge sen såg en hel film
Senaste ringda telefonsamtal: Till puff
Senaste bubbelbadet: Ålandsbåt mars 07
Senaste spelade cd: Mix 1
Senaste kyss: På fyllan?..
Senaste gången du grät: När jag var jätte arg, riktigt j*kla förbannad.
Senaste måltiden: Chilicorn Carne med ris (till lunch)

Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
Blivit raggad på av bra kompis flickvän/pojkvän: Ja
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja
Fastnat med blicken i någons urringning: Har nog alla, men föredrar killars helt klart, men inte för mycket.
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Haft ett one night stand: Nej, detta kan läses av mamma
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Tror inte det. Det säger man bara när man menar det.

Sju saker du har på dig just nu
1. Skor
2. Kjol
3. Örhängen
4. Piketröja (jobbar ju)
5. Hårnålar
6. Underkläder
7. Mascara


Sex saker du gjort idag
1. Åkt till jobbet
2. Duschat
3. Jobbat
4. Ätit lunch
5. Pratat i telefon
6. Träffat trevliga personer

Fem favoritsaker utan rangordning
1. Min familj och släkt <3
2. Vänner
3. Golf
4. Basket
5. Resor

Fyra personer du kan berätta allt för
Maria, Lia, Susan och Lukas

Tre val
Blått eller rött? Blått
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad men tunn....

Två saker att göra innan du dör
1. Åka Vasaloppet (blir det så 2008???)
2. Gå på Kinesiska muren


En sak du ångrar
Att jag brydde mig så mycket....


Sovit för mycket???

Efter seriespelet på Wäsby GK var jag skit trött, men bestämde mig för att inte sova. KLockan var ändå ganska mycket efter lunch och tänkte somnar tidigt istället. Så blev det, borsta tänderna strax efter 21.30 och kl 22.15 sov jag. Vakna till vid 7 tiden men lyckades somna om och gick inte upp förren 9.45 underbart nästan 12 timmars sömn, när fick man de senast?

Var ganska seg igår med. Börja med att gå en promenad med Lukas och sen kratta jag lite kottar på tomten. Ingen sol ute så sätter min inne och läser en liten stund. Läser en helt underbart bra bok nu. Den heter??? hmm borde veta när den e så bra. Solen tittar fram och bestämmer mig för att gå ut, just då ringer telefonen. Pappa säger att om jag kommer ner till golfklubben bjuder de på lunch eftersom vi inte har någon spec lunch hemma mumsigt. När kommer hem från lunchen lägger jag mig nere i mammas solstol och läser min bok. Solen skiner och det är riktigt skönt efter en stund börjar ögonen tröttna och bestämmer mig för att lägga mig på mage och sola ryggen. I med musik i öronen och efter bara någon låt sover jag, sover i ca 45 min och sen vaknar jag pigg och glad. Vad ska man hitta på nu? Pappa ska ner til badplatsen för att ta årets första dopp. (Tog jag för länge sen..) orkade egentligen inte åka med men bestämmer mig för att ändå åka med.

Efter badet funderade jag på att ta en löpartur men hade ingen riktig ork all. Fick med mig mamma på en cykeltur istället. Den blev lite längre än planerat och vi cykla bort till Abrahamsby, vet inte hur långt det är men en ganskla bra bit. Vi var ute i ca en timme. Det var riktigt skönt att cykla och få bara tänka och prata med mamma och allt möjligt. Ja och inte bara basket och golf.

Skulle upp ganska tidigt idag, börja jobba 7.30 bestämmer mig för att gå och lägga mig i tid. Somnar nog vid 23-tiden men vaknar vid kvart över 3 och kan inte somna om förren vid halv 6- tiden. Låg och bara gjorde ingenting där. Halvsov lite mellan halv 6 och halv 7 men så segt och inte kunna sova. Men var jätte pigg. 

Får se när man somnar ikväll efter över 10 timmar på jobbet och ska ut och lira golf direkt efteråt också. 
 


Seiespel på Wäsby

Idag och igår har vi spelat seriespel på Wäsby GK och i torsdags var vi där och spela in. Inspelet kändes okoncentrerat men gick ganska ok, greenerna var grymt snabba. Igår var det foursome på morgonen och på eftermiddagen bästboll. Foursomen spela jag med Puff och känslan var lite att vi skulle jävlas med varandra. Slog hon ett bra slag slog jag bort mig och slog jag ett bra slag slog hon bort sig. Ungefär så var det hela runda.... Bästbollen gick inge vidare den heller, uch den gick verkligen inte bra. Nej den vill vi inte tala om.

Singeln idag gick mycket bättre. Gick på 80 slag och på 37p. Jag var nöjd men jag kunde gått bättre ändå. Min caddie jag hade idag var den bästa. Tack tack! Men jag var nöjd med mitt spel idag men ändå så kunde jag satt fler puttar och kunde ha spelat några mindre slag utan att jag skulle gjort något speciellt med spelet. Men jag ska verkligen inte klaga över mitt spel, för jag är nöjd. Gjorde en birdie så gick äta en glass sen efter lunchen också. När komm in sa jag till min caddie -Jag gjorde ju en birdie så u får jag en glass. Han svarar bara skulle du bjuda på glass? Efter maten och efter jag och Puff lämnat mammas vagn i bilen så gick jag och fixa glass. Jag älskar glass :D

Kvällspromenad med pappa.

Detta hände igår med efterom inte datorn ville vaa med mig då så kommer det idag istället.

Det blev sill och potatis till middag idag (igår), eller mamma och pappa åt det jag fick köttbullar istället för sill. Känner mig så liten just när skrev det där. Helt plötsligt ringer telefonen och jag springer in och svarar, hör inte vem det är men låter som en försäljare som sökte pappa. Hinner få fram att det är till pappa och han ska bara skjuta ut stolen och då, BRAK! Pappa ramlar in i staketet på altanen, stolen har gått sönder. HAHAHA

Efter den lilla olyckan gick jag och pappa på en lite prommenix med vovven.


Tog med min kameran och fotta lite, här kommer resultatet. Eller de kommer när min dator inte tar 100 år att ladda en bild....

Var är solen?

Var är solen? Solen kom fram igår och nu är den borta igen eller den har gömt sig bakom lite moln, för idag är det molnigt. Men det var därför jag skulle jobba idag, fäör det inte skulle vara sol. Imorgon hoppas jag solen kommer tillbaka för då ska jag sola opch vara ledig. Kanske ska dra med mig mamma på en cykleltur imorgon med. Undersöka Gottröra trakterna lite, ja så ska jag nog göra. Cykla är härligt.
Nu back to work!

Utgång!

Kommer hem och in i duschen och sen kom Susan som skulle med ut. På med lite kläder och sen var det dags att knata bort till annan vän där det blev mat och lite spel. Fia med Hutt, hur kommer det sig att Susan alltid vinner när vi kör det eller Fia med Knuff, hon måste fuska. Jag kan väl också slå 4 sexor i rad när ingen ser :p

Kvällen startade med promenad och avslutades med en promenad hem kl 03.30  Därmellan blev det först middag, tacos, några mess, några telefonsamtal, Fia Med Hutt, en shott, lite grön dricka, massa dans, massa skratt, lite nej men okey då och kl 03.00 åkte en kebab tallrik med pommes ner och sist en härlig promenad hem.

Lite bilder från kvällen!

image67
På väg!

image68

image70
Smarrig Tacos

image69
Fia Med Hutt

Stressad hemfärd!

Efter att ha jobbat hela dagen och kan inte säga att jag var jätte pigg när jag åkte hem. Förbi landet och hämta de jag skulle ha och sen hel till täby. Mamma påpekar att det ser ut som det är lite luft i däcken på bilen. Tur att pappa skulle åka ner förbi macken han me så han kunde hjälpa mig, ja för jag är så himla tekisk. Men det ar inte så svårt, när jag kollat två däck och ska kolla tredje säger pappa ja och nu får du publik också. Hejehej, träffa man en kompis sen skulle han åka iväg trodde jag men skulle ju prata med honom. Men han åkte inte skulle bara flytta bilen. Ojsan insåg nog efteråt att jag kanske nästan var lite otrevlig, men varför han hade inte gjort något. Sorry!

Varför frukost?

Frukost är bara jobbigt att äta tidigt på morgonen. Vet att frukost är dagens viktigaste mål, men det är inte kul att äta frukost. Ibland kan det vara jätte gott. Ja om man är på restaurang typ eller hotell eller så och äter frukost och kan ta lång tid på sig. Då kan man äta mycket och även om det är tidigt på morgonen. Men som idag, gå upp halv 7 för att äta frukost är inget kul. då är det bara jobbigt. Idag avstod jag frukosten och tog med mig 2 bullar med ost och skinka och 2 bananer (tänka sig bananer) till frukost. Redan ätit den ena mackan och nästa ska jag nog äta snart. Lunch blir det runt 12 snåret. Då sover jag hellre 10-15 min längre idag och tar med mig frukosten till jobbet. Tur att man har ett jobb där man kan äta en macka eller liknande ibland uinder dagen.

image66

Får jag en sån här frukost kan jag äta även tidigt på morgonen

Vilken vecka

Vilken underbar vecka det har varit, j eller tis-tor och imorgon är det rolig dag.
Tis Krögarcuppen (krökarcuppen) med grillafton på kvällen.
Ons Parmästarna (bakisslagen) med räkfrossa på kvällen.
Tor Texasscramlan sen skulle jag jobba men blev inte så mycket för blev utskickat till "barhäng"
Fre Lady Scramlan 2007 på arlandastad med mamma.
Lör jobba hela dagen och sedan Tegel.

Riktig rolig vecka. Jag ska sova nu för e stört trött.

God nat!

En lista var det här...

Tänkte får väl peta i lite svar här, känns lite som att fylla i en kompis
mina-vänner-bok.


Ditt namn: Lena
Längd: 170 centimeter
Spelar du något instrument: Nä
Vem är snyggast:
Vem vet mest om dig: Förmodligen min mamma, nä
Vad vill du ha just nu: Sommar
Vilka sjukdomar har du: Pollenallergi (mot gräs och 140 andra pollen) om det räknas
Fobier: Mörker
Känner du en snygg kille: Japp
Har du körkort: Japp
Åsikt om jultomten: Han finns! Har sett han på T-Centralen
Vill du gifta dig: Om hittar den rätte kanske.
Tycker du att du är attraktiv: nja
Din hårfärg och frisyr: Rättfärgat (enligt Kicki) Kortklippt men ändå lite långt.
Skolväska just nu: En axelväska som rymmer det mesta, pluggar ju faktiskt så skolväska ok...

Har du glasögon: Nä, solglasögon ibland
Hur ser din plånbok ut: Svart
Favorittv-program: Prison Break
När ska du festa nästa gång: Hoppas på lördag
Vad köpte du senast: Kallender
Hur mycket pengar har du: Alltid för lite, men klarar mig
Hur svarar du i telefonen hemma: Hej det är Lena
Senast kramat: Susan
Vem sov du hos senast: Mina kusiner
Stjärntecken: Fisk
Ögonfärg: grön/blåaKroppsform: Ja du....
Kall favoritdricka: Mjölk
Varm favoritdricka: Choklad
Alkoholhaltig favoritdricka: X-cider
Säger ofta: typ
Saknar du någon: Japp
Du fikade senast: Med Susan om man räknar med lunch.
Senast sedda film: Beck tror jagHur känner du dig nu: Helt ok.
Kan du laga mat: ja
Vad pluggar du: till lärare
Vad tycker du om fötter: Nja ingen åsikt
Är du smart: Så klart?..Ju mer man vet desto mindre förstår man?.
Snarkar du: Nej
Är du aktiv i skolan: Ibland om jag vill
Lesbisk: NejNär och varför grät du senast: När jag senast var riktigt riktigt arg.  

Samtal

Senaste dagarna har jag haft ett par riktigt bra samtal. Ett av de kan man säga var minst sagt oväntat, kanske därför det blev så trevligt då.
Samtal ett var i fre. Jag och en kompis är ute och spelar golf och vi pratar lite om förra sommaren och han säger helt plötsligt -Maybe I call him? så tar upp telefonen och ringer honom och han svarar. Trevlig överraskning får man nästan säga, inte hört av honom på ett tag nu. De börja först snacka en massa polska och jag fatta noll??? Sen fick jag prata och då fatta jag mera. Det var ett trevligt samtal och helt oväntat egentligen. Kul =)

Andra samtalet var igår och även blandat med idag. Två olika personer me de sa egentligen samma sak. Har egentligen inget att förlora på att ta upp mobilen och ställa frågan. Kan ju inte vara så svårt egentligen och gör det inte mer kompliserat än vad det är, för det är inte det så jag ska inte göra det till det heller. Det ända jag kan få är ett nej. och om jag får ett nej kan jag ta det, för det kommer inte komma NEJ på rakt ut tror jag utan på ett litett annat sätt. Men sen är ju inte så att jag ska fråga någon om vi ska gifta oss, hahah det hade varit värre med ett nej då. Varför kom jag in på det nu för???
Ja det är mycket som rör sig i mitt lilla huvud just nu. Mycket tankar mycket frågor.



Men frågar man inget får man inget veta. 

God morgon...?

God morgon alla glada! Ja eller kan man säga god morgon, jag kan väl inte avgöra nu om det är en god morgon eller ej... Fast den har ju börjat bra i alla fall även om man redan är på jobbet och klockan inte ens är 08.00. Känner nästan att jag sitter ich tycker lite synd om mig själv som inte får sova ut på morgonen, jo men kan vara helt ärlig och det gör jag nästan. Jag har inte sovit ut på hela sommarlovet känns det som. Jag som bara skulleta det lugnt och jobba lite ibland. Har blivit så att jobbat ganska mycket och när jag har jobbat har det varit tidiga mornar, ja som idag. Idag var jag ovanligt pigg, var här redan innan 7.30. Imorgon då ska jag sova åhh så skönt, kommer säkert kunna sova ända till 8 sen kommer jag väl vakna.

Stora funderingar på hur jag ska göra? Sova på landet eller i Täby??? Landet är det svalare och nästan lite skönare, men Täby kommer jag kunna sova lite längre och bara kunna ligga och dra mig framför tvn som jag inte kan på landet. Kanske blir  Täby ändå, inget bestämt får se hur jag gör. Stora problem jag kan ha ibland.

Hmmm tankar från en fundersam typ!

Ingen råtta här inte.....

Jag är varken gnagare eller kontorsråtta. Har alltid sagt jag ska aldrig sitta på kontor och jobba. Bara sitta framför en dator och fiffla med en massa siffror, va tråkigt. Insett att jag blir rastlös om det inte händer något på 10 min. Idag har jag suttit och suttit och inte gjort mycket. Det var seniortävling på morgonen och så har jag fixat deras resultat. Ja då gör jag lite, men bara sitta av tiden när de är ute och spelar och ingen vare sig ringer i telefon eller kommer in blir lätt lite segt. Spec efetrsopm jag sitter själv och jobbat idag från 07.30 och ska jobba till 18.00 samma visa imorgon. Men imorgon kommer lite  golfpaket och boende som ska fixas. Ja det kommer en massa människor va roligt.

Ska tiitta om det är några fler som anmält sig till någon tävling nästa vecka som jag kan skriva in.

Lena snart åter bakom ett tangentbord igen...

Fick fint besök :)

Idag kom Lia på besök till landet. Vi satt och prata och så gick vi en promenad till sjän och tog ett bad, det var lite kallt i vattnet. Sen var det dags att börja med maten. Det skulle bli kyckling och pasta och sås. Vi skulle grilla kycklingen och jag säger bara att bilder säger mer än 1000 ord. Behöver ine skriva någonting bilderna som kommer snart säger nog allt. 

Men maten blev jätte god och besöket av Lia blev jätte trevligt.  

Solen tittar fram...

Solen har börjat titta fram, så Lena blir så glad. Men det kanske är lite kallt att bada ute...hmmm. Vi får helt enkelt se hur vi ska göra, kanske tar ett dopp här i poolen. Kan man basta också om man vill. Men som sagt vi får se hur det blir. Kanske blir inget bad alls.
Men glad för nu tittar solen fram =)

Regn...

Varför ska det regna? Ja och idag av alla dagar denna vecka. Idag ska jag jobba halva dagen och sen ska Lia komma ut till landet på besök och då skulle det vara fint väder. Men visst det kan slå om, snart kommer solen jag tror på det. Jag skullle ju sola idag efter lunch när jag jobbat klart, så regnar det. Vi som kanske skulle grilla, kan ju grilla under paraply men hur kul är det? Nä men tror ändå kommer skippa grillen och kära på en pastasallad med köttbullar istället. Det var ett tag sen och det är så gott.
Nu har det nästan slutat regna, kanske kan solen titta fram ändå. 
Tack för mig så länge i regnet!

Ny punkt på min lista.

Idag avslutades Vänster SM på Johannesberg G&CC. Det har gått där i tre dagar nu och japp jag har jobbbat alla tre dagar. Inte bara jobbat, blivit inspererad också. JAg ska lära mig spela gof från vänster. Så en ny punkt på min "innan jag dör lista" ska vara att pela ett Vänster SM i golf. Sa dag att jag ta officiellt handicap från vänster och nu har jag ett större mål med det hela. Spela ett SM. Tur att det finns flera klasser, öppen (nej där kommer jag inte ställa upp i), sen med handicap och så var det en klass för damer (men blev ingen för få med) och så en 50+. Kanske de jag kommer ställa upp i, men om så fallet har jag iaf ställt upp.


Seriespelet...ojoj

Spelade seriespel på fredagen oc lördagen. I fredags var det först 18 hål foursome och efter lunch var det 18 hål bästboll. Sen på lördagen 18 hål singel. På torsdagen skulle vi spela in så det blev totalt 72 hål på 3 dagar. Får på morgonen sms av den i vårat lag som har lägst handicap, kan inte vara med på inspelet, feber och halsont. Sluta med att hon inte kunde spela alls :( Men så börja vi med foursomen som kunde gått bättre men var ok ändå, men det gick nte lika bra för våran andra boll. Lunch. Sen var det dags för bästboll, den gick väl också ok, men kunde även här tagit några slag. Vi tog upp oss någon plasering och behövde inte starta första bollarna på singeln.
Singeln gick sedan åt pipsvängen...Ja riktigt illa, hade parfross och kunde inte göra par. Jag kan bara tacka min caddie för att han ändå kunde hålla mitt humör uppe. Jag är så glad att du följe med och va caddie åt mig. TACK! Hoppas att du orkar gå med mig nästa omgång också, men då ska jag verkligen inte spela så illa.

Nu är dt en gång kvar av seriespelet iår och det kan ju bara gå bättre...Eller så får man inte säga så sa jag på DM också och då gick jag 2 slag sämre nästa runda. Men men nya tag nu. Nästa vecka är det Johannesbergs veckan med tävlingar. Wieee ska bli kul :)

Jobbar...

Sitter och skriver in scorer från Vänster SM som spelas på Johannesberg G&CC just nu. Kommer en bunt med scorkort och så skriver man in och så lugnt igen ett tag. Snart kommer klass A de spelar utan handicap och där är det några med lågt handicap med. Nu kom de in fler scorekort, åter till matningen av siffror.....

RSS 2.0