STORT JÄTTE GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA KA...

STORT JÄTTE GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA KATRIN SOM FYLLER 18 IDAG! Du har alltid en mycket speciell plats i mitt hjärta! Och tänk att det var 9 år och en dag sen jag började jobba med dig!


Fina armbandet jag fick

mms_img38490 (MMS)

Fina armbandet jag fick


Känner mig sjukis

Varken tid lust eller ork att bli sjuk nu, men huvudet värker och näsan droppar. Känner att mina bihålor och jag inte riktigt är kompisar längre. Dagen började ju bra och jag kände inget! Men de kom krypande fram åt eftermiddagen och när jag kom hem så sa det poff. Nää blir soffan nu och sen i säng tidigt!


Skåne tur och retur över helgen i bil!

Började med att det tog knappa 2 timmar till Södertälje med bil pga av att det var kö. Slutade med mörkerkörning genom hela Skåne och vi var framme i Oxie strax efter midnatt. Där blev jag avsläppt och mamma och pappa hade en liten bit kvar till Trelleborg där de skulle sova (hos Magnus och Lina). I Oxie fick jag en räksmörgås när jag kom fram, sicken lyx! och betydligt godare än maten på Gyllene Måsen (haha, skrattar för mig själv varje gång). Fick även ett super fint armband av Tonys föräldrar från deras resa till Paris. Tack så jätte mycket! (kunde dock inte ta något kort nu, det blev inge bra, nytt försök senare)

Lördagen firades Lina som fyller 30 år idag (söndag). det med bullkalas och ja som ni såg på mobilinlägg från lördagen var det många sorters olika saker att välja på och då hade jag inte med de två olika sorters tårtorna hon gjort. Till middag lite senare blev det Lasagne gjord på cornfärs. Riktigt god! 

Söndagen var det upp tidigt då vi var på Dormy strax efter 10.00 för att kolla på golfklubbor. När vi kom dit och skulle parkera bilen var det kö in i varuhuset. Så inte bara vi som skulle vara där när de öppna, när vi gick över parkeringen mötte vi folk med klubbor som kom ut. De har säkert hängt på låset och vetat exakt vad de ville ha. Vi kom därifrån med en klubba och lite bollar. 

Blev en tur ut till Limham (stavas de så?) och där besökte vi mormors grav och satte en fin blomma och när vi var ute så kom det en störtskur så besöket blev ganska kort. 

Blev även med ett besök en av de två golfklubbar Tony fixat medlemskap på och det blir nog super det där, jag tror på de.  

Ja det var ungefär det vi hann med innan mamma och pappa kom vid 12.30 och det blev 65 mil tillbaka till Täby igen med bil, denna resa dock utan köer.

Hoppas du vet hur mycket jag älskade dig!


Inte var dag man blir bjuden på riktigt bu...

mms_img46591 (MMS)

Inte var dag man blir bjuden på riktigt bullkalas. Stort GRATTIS Lina en dag för tidigt!


På vägen ner till skåne har vi just avnjut...

På vägen ner till skåne har vi just avnjutit en mysig fredagsmiddag på restaurang gyllene måsen ;-) haha


Kreativitet

Haft en lyckad dag (som så många andra dagar) på jobbet idag!

Idag pratade vi blandannat om former och färger på samlingen och tog sedan en liten promenad till skogen. På vägen skulle de ut och leta former och de hitta former överallt, på lyktstolpar, brunnslock, skyltar mm. Lika lyckliga varje gång och vi fota och fota vad barnen hitta för former. I skogen sen gjorde barnen former av pinnar och kottar och tillslut av varandra och vilken kreativitet de visade, helt underbart. Vi pedagoger bara stod och njöt. Men det slutade inte när vi kom hem igen utan även vid maten och resten av dagen hittade de rektanglar, trianglar, cirklar, kvadrater, ovaler, ja sexkanterna var lite svårare att hitta.

Vi fick också en hel del bilder som vi skrivit ut och ska sättas upp imorgonbitti. Får se hur vi går vidare med detta, kanske blir de att leta former inne eller markera de former de hittat.

Blir så imponerad av barn och deras kreativa sida i såna här lägen och dessa barn är i 4-5 års åldern. Vilket intresse för att lära och de bara suger in kunskapen. Tänk om de hade samma förmåga till de när det gäller att inte springa inne eller prata alla på en gång i samlingen ;) Samtidigt kanske det är charmen med dessa att det just är så?!

Lyckad (golf) helg

Nu så kommer det där "vanliga" inlägget som jag tänkt skriva nu i ett par dagar. Dagarna bara rullar på och en sak har jag kommit fram till att jag sitter inte så mycket framför datorn som jag gjorde för nått år sen. Fast på ett sätt så känns det som det borde bli mindre tid nu än vad de var då. Då tränade jag basket minst fyra gånger i veckan plus tjejerna jag tränade och alla våra egna matcher plus deras. När kom hem från träning kunde jag inte sova så satt man ofta framför datorn och störta skillnaden sen flytta hemifrån (fast det är mer än 2 år sen) är att jag inte har TV i samma rum som datorn.

Jaja nu var inte alls detta jag tänkte skriva om, utan om helgen.

Startade helgen med ett stort 10 års kalas på Vaxholms kastell. Nej inte för kastellet utan företaget fyllde 10 år. Det var fixat super bra och kunde egentligen inte klaga på nått, skulle varit vädret sista timmarna men då skulle vi ju ändå vara under tak så det var lugnt. Det delades dessutom ut finfina regnskydd ;) 



På fredagkväll kom även Tony hit =) Lördagen blev en rätt tidig morgon då vi skulle vara på golfklubben kl 10.00 och Tony skulle spela upp. Har nog aldrig sett honom så nervös och stel när han spela första hålen. Men det gick bra ändå och han klarade uppspelet och sitt första skriftliga prov i golf. Efter det gick vi ut själva och då var nervositeten som borta och han spelade super bra golf! 25 poäng på 9 hål från röd tee! Själv gick det också helt ok faktiskt.

   

Lördagen spenderade vi sedan med ett restaurangbesök på Madonna (nää åt inte pizza) och hemma i Ellagård och hundvakt. 

På söndagen blev det mera golf och återigen en kanonrunda av Tony, även om han denna gång "bara" skrapade ihop 20 poäng (tror jag de blev). Nu är han bara ett regelprov från officiellt hcp, och oj va fort det gick ändå. Så stolt och glad för din skull!

Avslutade söndagen med en riktigt god middag med kantareller och fläskfilé innan det bar av till Arlanda igen.

Som så många andra gånger, en toppen helg ♥


Hade börjat ett "vanligt" inlägg på datorn...

Hade börjat ett "vanligt" inlägg på datorn men datorn fick spel och jag såg framför mig alla mina bilder försvinna. Som tur lugnade sig datorn och de funka igen. Orkade dock inte skriva om de igen. Men imorgon har jag lite att berätta om från helgen bla.


Snart kommer de riktigt ögongodis till cen...

mms_img10203 (MMS)

Snart kommer de riktigt ögongodis till centrum.


Datorn ville inte som jag ville så får bli...

Datorn ville inte som jag ville så får bli ett mobilinlägg. Varit en lång dag på jobbet så avsluta kvällen med lite jordgubbar och mjölk i soffan. De är ju så underbart gott :-)


Golfrundan idag gick bra! Avslutade med en...

Golfrundan idag gick bra! Avslutade med en riktigt fin birdie. Grattis hjärtat till resultaten i helgen.


Fläskfilé med kantareller

mms_img67906 (MMS)

Fläskfilé med kantareller


Idag ny runda på banan. Det börjar bra iaf...

mms_img38211 (MMS)

Idag ny runda på banan. Det börjar bra iaf. Slutresultat kommer senare.


Lycklig pojkvänn idag och ja stolt flickvä...

mms_img29847 (MMS)

Lycklig pojkvänn idag och ja stolt flickvänn! Först fixa han uppspel och teorin sen en niohålsrunda till så skjuter han 23 poäng, så nu bara en runda på 18 poäng ifrån officiellt hcp! Grattis hjärtat!


Före igår hade jag underskattat vitsen med...

mms_img29843 (MMS)

Före igår hade jag underskattat vitsen med dessa, men de är ju toppen! Hade en toppen dag igår, vilket 10 års kalas!!!


Äntligen fredag imorgon!

Så är det äntligen torsdagskväll och det betyder att det är fredag imorgon och som jag väntat på denna fredag. Inte bara för att det är 10 års jubileum med jobbet eller att världens bästa idrottspsykolog fyller år utan för imorgon får jag äntligen träffa världens bästa igen! Som jag har längtar denna gång, längtar alltid massa men denna gång extra mycket. Saknat dig massor och känns som det var en evighet sen vi sågs.

I helgen är vi hundvakt och Lukas men ska nog gå bra, fast han är inte så förtjust i min lägenhet. (Han är inte så förtjust att vara borta över huvud taget, hemma och landet är bäst!) Får se om vi kanske sover i Ellagård istället. Annars inga direkta planer jo på lördag är det golf som står på schemat, ska bli kul och kommer gå bra!

Nu ska jag snart göra mig redo för sängen, har en lång dag framför mig imorgon.


Saknar


Känner mig tyvärr totalt omotiverade till ...

Känner mig tyvärr totalt omotiverade till träning nu. Men på väg till gymmet ändå. Har övertalat mig själv att de kommer kännas så bra efteråt.


En kusin...

När syskon får familjer
är glädjen särskild stor
när en bror har blivit far
och en syster blivit mor

en kusin är inget syskon
men ändå näst intill.
För man får varann för livet
men träffas när man vill.

Kusinbanden är starka
fast man lever helt isär.
Och kanske blir man lika
av de gener som man bär.

En släkt är som en väv
- och kusiner extra garn.
Och väven blir större
när även de får barn.

(dikten är från ett vykort men tyckte passa bra nu efter helgen)



Släktträff i Fiskeboda

I Lördags var det den årliga släktträffen på pappas sida. I år var vi i Fiskeboda som tillhör stiftelsen barnens dag. Vi hade en stuga med 26 bäddar och vi var nog 23 tror jag och då saknades ändå nästan 10 st. Vid 15-16 tiden var alla samlade och det blev lite bad och lek i vattnet. Det var väldigt långgrunt... På kvällen blev det kräftskiva och dagen efter var det packning och fika och lek som gällde.

Lördagskvällen var mysig och lite lägerkänsla senare på kvällen när alla satt och berätta tokigheter och minnen.

Men helgens kommentar tror jag ändå att K stod för. Ska du säga!

Istället för mer text så bjuder jag på lite bilder istället. 


stugan där vi bodde


badet


grunt var det rätta ordet! 
ett av charmtrollen fastnade också på bild ;)


dukat för fest


såg inte bara smarrigt ut


haklapp och hatt undrar när hade de senast när jag åt?


nån slags brottning!?


här var det sumobrottning på G iaf!

Tack för en underbar helg tillsammans med släkten! ♥


Snart blir det kräftor :-)

mms_img29587 (MMS)

Snart blir det kräftor :-)


Här ska helgen spenderas, i fiskeboda. Var...

mms_img74142 (MMS)

Här ska helgen spenderas, i fiskeboda. Varje år har vi släktträff och iår vart de här. Alltid lika kul att träffas. Nu blir de bad :-)


Nu ska jag skrapa fram en storvinst. Panta...

mms_img59761 (MMS)

Nu ska jag skrapa fram en storvinst. Pantat burkar och lite loppisvinst :-)


De regnar ute igen. Lite mysigt är de ändå...

mms_img58938 (MMS)

De regnar ute igen. Lite mysigt är de ändå när de regnar och nu på kvällen gör de inget.


Vad händer egentligen?!

Känns som dagarna bara rullar på fast det är bara Tisdag. Haft möte idag och det blev en del diskussioner, men bra att alla kan säga vad man tycker! Avslutades bra och vi har kommit en bit på vägen och det känns bra och det kanske är en av de viktigaste sakerna och vi alla tror på detta.

Rätt glad att dagarna rullar på bara för ju närmre helgen vi kommer ju tidigare får jag träffa bror och hans fru (min vad de nu blir?). De kommer på fredagen och på lördagen åker vi på släktträff och på kvällen ska vi äta kräftor åhh så gott. Jag älskar kräftor!

Efter det är det bara en vecka kvar till jag får träffa min älskling igen och jag längtar och längtar. Känns som myclet har gått emot just nu med tider och lite så och idag ännu en trist tid, men tur ibland att man har så underbara kollegor så kunde byta en stängning mot öppning =) Har precis hittat biljetter också så nu ska jag bara fixa de så är ett nytt datum fixat.


Kände att detta linne skulle jag bara ha ;-)

mms_img21403 (MMS)

Kände att detta linne skulle jag bara ha ;-)


Helt plötsligt var de som nån släckte lamp...

mms_img37444 (MMS)

Helt plötsligt var de som nån släckte lampan ute.


En regnig söndag....

Dagen började ju bra och såg ut som skulle vara uppehåll. Jag och Susan möttes upp och packade den lilla blåa full med allt från golfklubbor till handväskor. Kom till Täbygalopp strax efter halv 11 och redan när man parkerat bilen så var folk där och kollade in i bilen. Fick sålt en driver och nån dvd film sen kom regnet och det regna och regna och regna. Många bilar gav upp strax innan 13 och vi också när vi fick en väg ut. Då var allting blött, men jag gick ca 125 kr plus iaf på den korta tiden.

Blev lunch på Ikea och sen en tripp i varuhuset. Ja vi åkte till Ikea bara för att kolla lite ;) Men hittade lite roliga saker iaf.

Nu är halvlek mellan Djurgården och Gais tycker det är dags at djurgården trycker in en boll i mål!  

Tack kompis för en trevlig men blöt dag!


De regnar rätt mycket!

mms_img27496 (MMS)

De regnar rätt mycket!


Tack =)

Idag var jag förbi tjejernas huvudtränare och fick mitt paket som skulle fått på sommaravslutningen (men då var jag i Turkiet) och inte varit förbi honom på hela sommaren.

Så idag öppnade jag upp paketet och fick två jätte fina Matteus muggar.


Veckan börja bra =)

Smygstartade med en powerwalk i söndags, riktigt skönt!
I måndags blev det vila var tokträtt efter att vaknat 05.15 och låg och dega i soffan hela kvällen.
Tisdags besökte jag gymmet första gången på 100 år... Stod på löpbandet i 30 min, powerwalk 10 min, joggning eller lite långsammare löpning 15 min och sen gick jag sista 5 min igen. Avslutade inne i EL-rummet med lite mage.
Igår gjorde jag inget eller jag gick ju hem från jobbet och det även i tisdags och idag. Lämnade in cykeln på service i måndagskväll och idag var den tillbaka så har precis kommit hem från en cykel tur från Arninge. Även om det stod skyltar regionalt cykelfält (nått sånt) och sen riktning Täby Centrum var det lite svårt att hitta, tur att man har gått de där vägare i Hägernäs ett par gången innan så man hade lite koll ändå. För följa deras skyltar var inte det lättaste de var nämligen väldigt få. 

Imorgon fredag och oj va veckan har gått fort! Får se vad som händer till helgen, inne på två alternativ. Antingen blir det Skåne eller så blir det förmodligen loppis. Får se som sagt hur kvällen slutar. Vill verkligen ner egentligen för saknar dig så! Men samtidigt är det knas med tider och sånt.  


Skräll?!

Ja vad ska man säga, kan bara säga STORT GRATTIS!!! Malmö spelade 1-1 mot Rangers och är vidare mot Champions League kval. Såg matchen på datorn men kan avslöja att det lät som det var mer än 19 tusen på läktaren. Vet en som just nu är överlycklig och som säkerligen inte kommer kunna prata imorgon ;) Men men Grattis till segern!

Bli MFF supporter?!...

Fick för knappt 2 timmar sen ett samtal från en mycket glad MFF supporter. Fick höra hur de sjöng om Djurgården och hur de är fotbollsmördare... Jag kan inte hålla med om det men är det DIF som får skulden för de som hände i lördags kan man inte annat än beklaga, visserligen om det är MFF som har gjort de är det lika illa. Hjärtat var dock helt övertygad om att det var djurgården så han vågade tom föreslå ett vad.

Är det Djurgården som får skulden så blir du (jag alltså) MFF:are, men om det mot förmodan (enligt honom) skulle vara Malmö som får skulden så blir jag (Tony) Djurgårdare. Det var ju lite lockande men lite för rädd för att det skulle vara DIF så jag avstod vadet.

Hur går matchen mellan Malmö-Rangers då? Just nu ligger Malmö under med 1-0 och totalt blir det 1-1. Så nu gäller det för Malmö att kunna trycka in en boll nu.

På väg hem från jobbet fick jag se två gla...

mms_img29405 (MMS)

På väg hem från jobbet fick jag se två glada rådjur.


1 Augusti

Ny månad nya förutsättningar som gäller.

* Börjat jobba igen, ganska skönt att vara tillbaka faktiskt.
* Ut och träna nu igen, bara ta sig i kragen. Började igår med en power walk, dagens blev dock inställd, blir imorgon istället. Själv har man ganska nyligen kommit hem efter lämnat in cykeln på service och sen middag hos mamma och pappa. Kommer förmodligen däcka i soffan snart också med tanke på att jag vakna 05.15 och sen inte kunde somna om. Vadå du kanske var utsövd, brukar inte ha problem att somna om en liten stund till.
* Tillbaka till de duktiga reglerna som var från Januari till Turkiet. Inte fallerat så mycket men tillbaka till de och lite träning så ;)

Nej nu lockar soffan.


RSS 2.0