Nu ska den av och jag får en midda

0-4cc67427666ffd2c845f328f81691b43.png

Nu ska den av och jag får en middag gratis!


Träning just nu

Jsut nu känns det som träningen ligger lite på is och det är tråkigt. Igår var vi 4 st på träningen men gjorde ändå ett bra pass tycker jag och idag ja då var vi 2 som var därnere och det blev en U20 träning. Eller rättare sagt U20 fick damtiden och så fick damerna vara med om det kom någon och det blev ja jag och Fanny som kom. Många sjuka eller bortresta eller vet inte var de andra är. Lite känns som vi skulle behöva ha möte och gå igenom vad som händer nästa säsong eller inför nästa säsong och ja lite så. Fast igår bestämdes ändå att det blir 3 pass i veckan nu fram till ja så länge vi har halltider, men kan ju alltid kära ute också.

Överlevde igen

Japp så har tisdagen gått till ända snart också och jag har överlevt ännu ett besök som skjutit upp läääänge. Det bästa var nästan när man kom in i väntrummet, rogivande musik och det var så lugnt där nästan lite mysigt. De visste precis hur de skulle få folk att slappna av.

Dagen på jobbet gick bra och efter vilan var vi ute och vi åt mellanmål ute också, super mys. Visst det är lite jobbigt när alla knoddar ska ut för alla ska ha overall och så regnbyxor på, tacka vet jag de fodrade regnställen! Toppen bra verkligen!

Åhh men visst ska det ändå bli lite skönt när våren kommer på allvar även om den hänger i luften nu, men bort med all slaks bara nu. Jag längtar till sol och värme och det kan jag säga fast jag även älskar snö men nu är det lagom att det blir vår.

Jag överlevde

Det tog 20 min och jag överlevde... Var tokigt nervös innan jag gick in i rummet och hörde hur det surrade runtomkring när jag gick där i koridoren och fick rysningar bara av de. Satte mig ner i stolen och de började med att ta bilder och kände mig lite lugnare för han som jag fick träffa idag var lugn. Tog lite bilder och sedan vänta på dommen, men han sa att det såg bra ut och jag kunde pusta ut. Sen skulle han bara kolla lite och detta gick förvånandsvärt smärtsamt också och fick höra ja men du bör använda tråden en gång per dag. Sen kom det värsta när han säger jag ska bara ta bort lite tandsten.... Åhh jag rös till när han sänkte ner stolen och det ilade i framtanden och han slutade och frågade om det ilade... Ja fick jag fram och nästan så tårarna kröp fram också, men klarade mig.

Jag bara HATAR tandläkaren men har gjort mitt nu och varit duktig och varit där. Hade en ny tandläkare idag och var verkligen super nöjd. Inte bara för att han sa att jag hade fina tänder och inte behövde komma till en tandläkare nästa gång (om 1½år) utan bara en tandhygenist eller tandsköterska, ja vad de nu heter. Utan också för att han var lugn och det gjorde liksom inte så ont. Men får fortfarande ilningar och rysningar från ljudet när han satte igång saken han skulle ta bort tandsten med och då tog han bara lite på framtänderna.


20.30-21.30

Jag släcker släcker du?


Borta bra men hemma bäst!

Så är man hemma igen och ja det har varit ett par underbara dagar. Kan berätta mera vad som hänt sen fast inte hänt så mycket egentligen jag har slappat och bara njutit och ja bara slappnat av. Trots detta har jag fått info om vad som hänt på hemmaplan då det varit mycket turer kring en sak som fick sit slut i torsdags och ännu ett avslut idag, idag var det skönt att få ventilera och även få respons på det som hänt. Jaja
Igår njöt jag av en god middag med trevligt sällskap då vi hade avslutningsmiddag för chefen och ska till samma ställe snart och hämta mat.

Detta skrev jag innan jag åkte Åker buss hem på söndag och kan nästan se fram emot den resan också hur konstigt det än låter. På en resa på 9 timmar kan mycket hända jag och jag har possitiva känslor inför resan. Kan kommentera detta nu, ja det var en lustig bussfärd och de tre sista timmarna gick ovanligt fort och ja det var både possitiva men samtidigt konstiga känslor som spred sig i min kropp...

Nu är jag hungrig och nu vill jag ha mat.

Ps! Har sprungit årets första 5a i Ensta idag och det var massa snö, men så skönt det var efteråt! Canelen sa en bra sak också, tänk at alla andra 5or du springer iår kommer vara lättare än denna och det ska jag tänka på!

Ensta 5 km årets första löparrunda

4255106253689690afd12b294e73e00e.png

Ensta 5 km årets första löparrunda. Tre ord! Snö trött snö


Hoppas detta stämmer, men just nu

1d5dbdd51e126376ea0b553bcb0ea665.png

Hoppas detta stämmer, men just nu tror jag det faktiskt!


En askungesaga?! En lättläst bok i

317970e2a1b1aefdbc322a7b621b84b1.png

En askungesaga?! En lättläst bok iaf.


En timme har gått och precis lämna

410576ee331430af6b97ace9298fe4d0.png

En timme har gått och precis lämnat Hede. Har några timmar kvar...


Sol och massa snö. Kan inte direkt

4a50f88ea012bea529f5fb807a8ab446.png

Sol och massa snö. Kan inte direkt klaga.


Dagen tur gick till Ramundberget

0-3ebabe1da62505363b0c66848f38cb2f.png

Dagen tur gick till Ramundberget


Ska rensa tankarna i några dagar

Imorgon kl 08.00 kommer bilen och hämtar upp mig. Bilen som hämtar upp mig ska ta mig till ett ställe långt härifrån där jag kan koppla bort allt och alla och bara ladda upp batterierna. Nää ska inte till landet utan till fjällen och till Baggården in the middle of nowhere. Men ska bli otroligt skönt att komma bort om även är för bara sön-ons. Åker buss hem på söndag och kan nästan se fram emot den resan också hur konstigt det än låter. På en resa på 9 timmar kan mycket hända jag och jag har possitiva känslor inför resan. Senast gjorde en bussresa var ju till Trelleborg och det var ändå ganska avslappnade.

Blir förhoppningsvis skidor både måndag och tisdag och sen ska jag bara njuta på kvällen framför brasan. 

Ska försöka få iväg nått mobilinlägg om hur resan är och till er alla ett par riktigt sköna dagar för de ska jag ha.  

Sista matchen...för säsongen

Har spealt sista matchen för säsongen, har några matcher med tjejerna kvar och sen Göteborg och så är det slutspelet med u20 kvar. Men för egen del så är dammatcherna slut och det är med delade känslor det är så. Sista matchen spealdes idag mot Järfälla basket som med vinst över oss blev seriesegrare och nu väntar kvalet mot Damligan för deras del.

Matchen får vi se om skriver nått om mera sen när alla känslor landat för just nu är det mycket upp och ner. Men inte alls som förra året när allt var ner och det var skit jobbigt efter kvalmatcherna. Har inte alls samma känsla iår, helt ärligt just nu känner jag ingenting?!
Orkar som sagt inte tänka på matchen nu fast jag är ändå nöjd med hur sista matchen ser ut. Speciellt om man tittar på resultatet och periodsiffrorna ;) Täby - Järfalla 64-77 (11-23, 15-22, 18-18, 20-14) Ja men vi vinner ju faktiskt andra halvlek med 6 poäng det är inte illa! Sen struntar jag faktiskt fullständigt hur de hade fördelat sin speltid och allt sånt, för vi gör iaf en bra avslutning på säsongen och jag är riktigt nöjd med de.

Dagens kommentar står nog ändå våran ass.coach för när han kommer fram efetr matchen och bara tittar på mig och säger. Lena nu är du trött va... Svaret var ganska enkelt JAAAA

Nostalgisk

Efter matchen (som ja det blir nog några ord om den senare eller när jag hunnit landa i alla känslor...) så träffade jag upp Susan som sett slutet av matchen. På kvällens schema stod nu middag och bio.

Med facit i hand blev det, Burger King och Farsan (på bio) och efter de en promenad hem och sen kollade vi igenom flera års bilder vi hade. Kan bara konstarera att även om jag inte tycker jag har så bra koll på mina bilder så fick jag höra de av Susan några gånger att jag hade koll. Heheh jo men hittat en system som jag gillar och det funkar. Men dags att bränna skivor tror jag, för den dagen datorn krachar är jag otröstlig.

Vi har alltså suttit och kollat igenom en massa massa bilder och skrattat och delat minnen med varandra.

Hittade bland annat dessa...


haha bjuder på denna







Behöver jag säga mera :)

0-5529f875cf9bfa33456b971c4769bccd.png

Behöver jag säga mera :)


FREDAG

Säger bara åhh va det är skönt att det är Fredag! Veckan har varit full på många olika sätt. Men nu jobbvecan över och imorgon är det basket * 2 som gäller. Sen blir det lördagsmys med Garpen. Planen är att det blir en lugn lördag och ska verkligen hålla oss till för jag är totalt slut i både kropp och knopp.

Nu till soffan!


12 timmar arbetsdag

Äntligen hemkommen från jobbet, ja efter sådär 12 timmar. Varit en lång lång dag även om det varit en hel del skratt och trevliga stunder så är jag helt slut i huvudet nu när jag kommit hem. Det tar på krafterna vissa dagar mer än andra. Tackar KO för resan hem och fick några steg i friska luften också ju det var skönt.

Men det är sånna här dagar man får tänka på de bra stunderna och vilket underbart jobb man har.

Dagens sötaste kommentar kom visserligen igår men ändå ;)
Fröken vet du vad? Jag tycker om dig jätte mycket... Naw man smälter ju och det gör det jobbet värt att vara där i 12 timmar och planera för de små då också.


Tankar snurrar...

Så igår spealde vi match och det blev en ganska klar förlust mot Järfälla. Nä men helt ärligt ingen var väl förvånad över de, men ändå så var jag såå besviken efetr matchen. Vi kan bättre än det vi visade igår och vi har nu en match kvar att visa de. På lördag möter vi Järfälla igen och nej ingen som tror på seger då för oss heller, det köper jag. Men vi har ju allt att vinna! Jag vill bara gå ifrån Tibble CC på lördag och känna att man är helt slut och att vi som laget verkligen gett 100 hela matchen.

Det är sista dammatchen för säsongen och vi har som sagt inget att förlora! Imorgon möte så missar träningen men fredag är det träning som vanligt och ska bli skönt att komma ner och skjuta loss innan det smäller på lördag. Känner mig redan taggad, denna matchen på lördag är väldigt speciell.

Överkörd

Är totalt slut i hela kroppen och nu väntar en varm ducsh och sen somna i soffan framför ONe Three Hill säsong 6 jag är kär <3


Hur roar man sig i tvättstugan i 2

0-44ee1fffbae27844e773df27a2021e21.png

Hur roar man sig i tvättstugan i 25 min. Jo man var med sig detta och så snabbt går tiden!


Vad blir det för mat?

Jag kan egentligen välja helt fritt just idag vad jag ska äta. Ingen träning, ingen stress till nått, jag har bilen, ingen tid att passa mer än tvättstugan mellan 19-22 men eftersom jag bara ska tvätta macthställ så kan jag tvätta kl 21.15 om jag vill....

Så nu är bara stora fråga vad sjutton ska jag äta. Vet inte alls vad jag är sugen på???


LIte från söndagen

Precis kommit hem från ett mycket trevligt kalas, det bjöds på tårta, muffins, kaffe, läsk, trevligt sällskap och många skratt.

På vägen hem träffade jag en ny granne som nyss flyttat in i porten brevid i en precis lika dan lya som mig.

Nu värms maten i micron och snart ska jag iväg på en av de sista matcherna denna säsong. Vi har tre matcher kvar och ikväll möter vi BK Järva och de ska bli kul, lite nervös men det är ok. Man kan vara nervös i magen men inte ui huvudet, det fick jag höra av en av våra tränare vi hade under USM 1999. Det har liksom fastnat den meningen.

Tidigare idag när jag var i centrum och leta present till 7 åringen så hitta jag en sak til Susan och var tvungen att berätta lite ju. Skrev ett sms till henne men avslöja inte vad det var och tänker inte göra nu heller. Men skrev nått sånt här, har hittat en sak till din långa flygresa så se till att packa ner pennor. Tror att Susan kan roa sig med detta ett bra tag och om jag inte känner henne helt fel kommer det vara perfekt, frågan är kommer hon kunna håll asig till flygresan...

Kalasdags! Liten har blivit stor o

6b76cdaf3a2ac04bae936c1289b8da3c.png

Kalasdags! Liten har blivit stor och det ska firas.


Vad bjuder kvällen på?

KLockan börjar smått ticka iväg och jag börjar fundera på om inte ska laga lite mat. Det kan ju vara lyckat kanske att inte äta kl 20.00 för en gång skull på helgen för jag "glömmer" bort att laga middag. Slog mig just att jag inte ätit nått idag, eller jo jag åt två rostmackor (för en gång skull) med ost på vid 11-tiden men annars har jag nog bara druckit lite mjölk och ett glas Cola. Men blir middag snart som sagt!

Sen då vad händer i kväll, ingen aning och förmodligen ingenting. Hoppas på att det finns nått kul på TV men jag hade egentligen hoppats på att skulle fått min One Three Hill box som jag kunde kolla på annars. Ingen lust helt ärligt att kolla på melodifestivalen men kommer troligen växla förbi den ändå.

Nä som sagt nu middagsdags och en kväll framför TVn. Händer själva då?

Egentid

Nu är det dags att på med lite sköna kläder, ja mjukisar och en varm tröja och kanske en mössa på huvudet. Ska leta upp ett headset till någon telefon och ta med tvätten ner till tvättstugan. Slänga in matchkläder och ev lakan i maskinen och sedan gå ut och gå en promenad. Solen skiner så man får passa på medans man har tid. När all tvätt är klar så blir det att ta tag i sovrummet. Japp när helgen är klar ska det vara klart, blir nog en vända ner till källaren också.


Tack för middagen!

Kom precis hem från mamma och pappa där jag varit på middag. Innan de var det träning och den gick  fort och det var bra tempo hela tiden = kul träning! 

Match på söndagkväll mot BK Järva som ligger precis före oss pga av innbördes mot oss. Men tar vi de går vi förbi de och skulle vara såå skönt! 

Men visst är det inte helt fel när mamma frågade i e.m om jag ville ha middag ikväll. Mamma sa ja men så kan du låna bilen och så väntar vi med maten tills du kommer. Ja jag slutar ju träna 19.30 så var väl hemma kring kvart  och maten stod på (soff)bordet framför Lets Dance strax efter 20.00. Nu ska jag gå och kika på vem som åker ut ur Lets Dance

Liten har blivit stor!

HIPP HIPP HURRA för det är ingen vanlig dag för det är ALEXANDERS födelsedag! Ett jätte GRATTIS på storta 7 årsdagaen. Hoppas att du har haft en underbar dag och får en underbar kväll och helgen blir säkert toppen kul med massa kalas.

STORT GRATTIS IGEN!!!


Fick mig att rysa

Bara tanken på att jag skulle behöva hjälpa dig att ta sprutan fick mig att rysa och ja tårarna var faktiskt inte långt borta. Igår när var och hälsade på dig och de skulle sätta sprutan kunde jag inte ens titta, du sa de är klara nu du kan titta igen. Ja uch jag och sprutor är verkligen inte bästa kompisar...

Nu är mina tankar hos dig och hoppas allt blir bra och skönt att du är hemma ikväll i alla fall och imorgon kommer jag förbi och ser hur du har det. Men glad att de bara är någon dag du är kvar och jag är helt övertygad om att allt kommer bli så himla bra, jag känner det liksom på mig. 

 


Onsdag

Veckan började i Måndags med för lite sömn, möte som drog över, ingen middag, direkt till träning, middag tok sent vid 23 tiden. Måndag blev Tisdag och dagen var kortare men hade fortfarande mycket att göra....Träningen gick bra och tjejernas med. Blev firad på jobbet av kära kollegorna och fick ett jätte fint linne (perfekt i sommar) och en super fin topp =) Så idag var det Onsdag och börja med en skogspromenad med barnen och frukost i skogen, det var mys. Blev en tur till Danderyd och där blev man med bil och sen hem och tvätta lite och sen bjöd pappa på middag.

Solen lyste på oss på eftermiddagen och då passade vi på att vara inne. Nää men var ute på förmiddagen och barnen ville vara inne så de fick faktiskt bestämma. Men tror att imorgon kanske blir lite eftermiddagssol på oss =)

Kom tillbaka och gör trion hel!


Fin magnet jag fick av Storebror o

-64bbeb742cfbf5ffa56b19ed99674fd.png

Fin magnet jag fick av Storebror och Lina.


Tankarna snurrar... När var och hu

4069f887b9a771832fca07dce7e628ed.png

Tankarna snurrar... När var och hur?


Snart träning...

Ska iväg på träning nu både egen och med tjejerna, tjejerna ska få springa idag det har inte tränat på ett tag och ingen match i helgen så de kan behöva få upp lite tempo igen.... Själv hoppas jag på en träning med bra tempo och mycket spel.
Gårdagen var kaosig på många sätt och är rätt skönt när denna dag är över faktiskt.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lite bilder från kalaset

Japp så var helgen över och snart är det Måndag igen, men innan den är över tänkte jag bjuda på lite bilder från lördagen då vi firade ju pappas 60 års dag med släkten både från pappas och mammas sida och tror vi fick ihop det till 21 st och då saknades ändå 14 st! Men kul att så många kom säger jag bara <3

Av sina syskon plus familjen fick han vinglas....



och nått att ha i glasen...


Maten...


mera mat


dryck och ost...


efterrätt


Pappas syskonskara med familj...



Har tyvärr inga bilder på de andra presenterna som han fick, men de var minst lika uppskattade. Även om inte med på bild här så var även släkten från mammas sida där och av de fick han konjak och whiskey.
JA och så klart var mamma, Storebror o Lina och jag var där såklart!


Vi hamna här... Lite mysigt faktis

7a367d3fbde55e29ed52590eb2ea51e9.png

Vi hamna här... Lite mysigt faktiskt!


Söndag

Så var det söndag igen. Vad ska dagen erbjuda idag? Ja det som är planerat är en promenad inne i stan men familjen. Storebror och Lina åker hem i kväll också men innan de ska vi hinna med en promenad som sagt. Kanske blir det en fika i stan ingen aning? Ska komma ihåg att ta med mig kameran så ska vi se om kan bli några roliga eller fina bilder.

Kalaskväll

Vilken underbar släkt jag har och idag var nästan hela släkten samlad både pappas sida och mammas sida. Även om det saknades hela 12 personer så var det upp emot 20 st skulle jag tro. Varit en super duper eftermiddag/kväll som skrattats och pratats och umgås. Tror pappa är glad och nöjd med hur allt gick och det är väl det som är huvudsaken. Själv är man rätt trött i huvudet nu och ska nog lägga mig i soffan med TV på eller i sängen och sova.

Tack underbara släkt!

kladd(e)kaka

1d9dd5a6d8b54e4bdd3c61f1b8f6a736.png

kladd(e)kaka


resa bort skulle vara nice men nu

0-20ed3a76b1653cf114d0688bfe4c4b03.png

resa bort skulle vara nice men nu ska någon hämtas eller?


Helg!

Äntligen helg och ska lägga mig på soffan nu en stund innan jag ikväll ska åka ut till Bromma för att hämta finbesök från Malmö. Ska bli riktigt kul att träffa Storebror och Lina igen och sen åker vi hem till mamma och pappa och ska fira min födelsedag lite.

Men just nu är det skönt att det är helg, även om dagen varit lugn hade mer än hälvten av barnen borta och de har lekt så fint och bra idag. Men varit två veckor som inte sett ut som vanligt och klart de påverkar.

NU soffan!

Tack för kvällen!

Tack vänner för trevlig kväll! Blir aldrig misslyckat med er och tackar igen för presenterna men det är ju ändå sällskapet som räknades.

Bjöd på laxpytt och sås och det blev ja gott =) Måste jag laga fler gånger här hemma inte ens svårt ju...

Min dag!

Ja idag är det min dag och den började lyckad med att jag försov mig. Hade ställt klockan och allt var frid och fröjd och jag vaknade innan 07.00 för att snoza lite till drygt 07.00 och sedan gå upp och åka till jobbet. Fick mess som vaknade av och kollade vad klockan var och inser att hon är 7.45 SHIT jag börjar 08.00 men var på jobbet ca 08.15 och chefen hade öpping idag så det var ganska lugnt. När kommer dit så säger hon men åhh att jag inte sa de du kunde ju fått sovmorgon idag, fast sov inte hos mamma och pappa ändå så det var lugnt. Barnen sjöng så fint på samlingen och efter lunch gick deras önskan in och japp de fick glass.

Fått massa fina sms och några kort och en hel del grattis på FB, tackar för allting! 

Ikväll har firats Garpen och Mutola och tack så jätte mycket för fina paketen, mina vänner känner mig ändå rätt bra kan inget annat säga ;)

Imorgon ska firas med mamma och pappa och Storebror och Lina som kommer med flyg imorgon. Wieee ska bli så kul att träffa de igen, saknar de! Sen på lördag kommer hela (ja nästan) tjocka släkten hit och ska fira pappas halvvägs till 120 dag!

TACK ALLA VÄNNER!


Tankar och känslor

Kroppen värker eller mest benen men slut i hela kroppen och känner mig överkörd av en ångvält. Det är mycket nu, mycket på jobbet, mycket tankar om basket, mycket med basketen, lägenheten, mitt liv ja om allting! Längtar riktigt till söndagen efter sista matchen och jag sitter i bilen på väg till världens håla nämligen Baggården. Ska bli skönt att komma bort bara för några dagar, ledig mån-ons. Jag (mamma) bokade bussbiljett hem idag och jag kan nog åka lite skidor på f.m på onsdagen eller iaf göra nått på onsdagen. Ska bli otroligt skönt att komma bort och bara ta det lugnt. 

Kom hem från match idag mot Alvik och känner ingenting eller jo klart en massa tankar som snurrar och en del lättnad en del sorg men en massa ? Fast ändå så vet jag hur det ska bli, fast ändå är framtiden så oviss, lite skrämmande att tänka på den. Nää skiter i de nu, har 3 matcher kvar. BK Järva borta och de ska vi bara vinna över åhh så taggad inför den matchen och förra matchen hemma är jag ändå (trots förlust) lite nöjd med min insatts. Sen har vi Järfälla hemma och borta och visst även om vi kommer åka på pisk så ser jag fram emot dessa matcher tok mycket. Vi har inget att förlora, bara allt att vinna. Jo en sak kan vi förlora och det är våran stolthet men det är väl de då. Men behåller vi den så!!!

Sen så ja imorgon blir man ett år äldre och för första gången ska jag vakna upp själv och inte fira med mamma och pappa alls på födelsedagen. Valde visserligen detta själv, då Maria och Susan kommer på middag och så firar jag med mamma, pappa och Magnus och Lina på fredag när de kommer. 

Läste nyss en grej som beskriver det hela lite just nu. Kom in på en blogg och läste bla detta om helekopterlooken... Jag far runt som ett rotorblad. I huvudet känns det som om det är små små helikoptrar som kör in i varandra, slåss om det väldigt lilla utrymme som faktiskt finns där. Och med rotorbladen i huvudet springer jag i ett litet hjul som bara går runt runt.

min tröst ikväll! Helt slut i hela

6e1524619be1dfd57b212ac2ee843fc6.png

min tröst ikväll! Helt slut i hela kroppen, den värker.


jag är kär!

0-12d6b71a93d8215961c1715cd1cce344.png

jag är kär!


GRATTIS PAPPA!!!

Idag fyller världens bästa PAPPA år! Han fyller halvvägs till 120...

STORT JÄTTE GRATTIS PAPPA och kom ihåg att jag ÄLSKAR DIG!


Poff sa de

Poff sa de så var det gjort... Det tog ett klick så jaha då var det borta, kändes riktigt skönt på ett sätt fast samtidigt efteråt fick jag en klump i halsen fast ändå så mår jag bra. Det var enkelt och japp nu är det gjort!

För världen är du bara någon, men för någon är du hela världen!


RSS 2.0