Packa...

Japp borde packa nu, så inte behöver stressa med de sen. Även om jag ska hämta hjärtat ikväll kl 20.00 på Arlanda är det till att packa väska för helgen. Ikväll åker vi upp till landet och sover där för att imorgon åka vidare till Fribergs golfklubb där vi ska spela en runda. Efter rundan ska vi checka in på Fribergs herrgård för en övernattning där. De var en julklapp från F-00 som vi nu ska utnyttja, från att sett bilder från Friberg och hört en kollega tala om det tror jag det kommer bli super mys.
Håll nu bara tummarna för att vi slipper regn imorgon när vi ska spela golf.
Nej kanske dags att packa lite!

Tiden går så snabbt

Japp så var det redan torsdag och jag har bara en, två, tre, fyra och en halv dag kvar innan semestern. Även dags att lämna in nycklarna till jobbet och om drygt fem veckor börjar jag jobba nere i Malmö. Mitt inne i Malmö på en lägenhetsförskola, med de yngsta barnen. Känns lite pirrigt, men samtidigt riktigt bra.

Kollat på fotbollen ikväll, ja inte som igår när jag mesta dels låg och sov. Jag var så trött kunde inte hålla ögonen öppna!

Även kollat igenom alla bilder från midsommar och det finns en del guldkorn faktisk. Tror måste göra nått kul med alla bilder, helst skulle jag vilja göra en film men vet inte om har tiden för de!

I helgen blir det myshelg med älsklingen! Håll tummarna för sol på lördag, tack!

Bättre sent än aldrig

Japp så vart det idag, då jag totalt missat att jag skulle träffa gamla kursare. När fick sms så fick jag sååå dåligt samvete och tur fick tag på mamma som kunde köra mig. Tusen tack MAMMA!
Haft en toppen kväll och kan knappt fatta att det är 3 ½ år sen vi gick ut lärarhögskolan.
Nu blir det sängen, natti natti!

Inlägg nånstans i cyberrymden!?

Ja jag saknar minst tre mobilinlägg jag gjort de senaste dagarna när datorn inte varit uppe. Vet inte vart de tagit vägen alls. För att kortfatta dagarna.
Åkte ner till Malmö i torsdags och kom i tid till Arlanda och väl framme i Malmö blev det grillstopp i Oxie, mycket gott!
Fredag, midsommarafton och den tillbringades på Dalabadets Camping, mycket trevligt.
Lördag, hemfärd och en tur förbi Villa höja. På kvällen blev det grillning och fotboll och även lite golf.
Idag söndag ska vi hitta på nått att äta till frukost och sen blir det nog IKEA, vädret ser inte allt för lockande ut för minigolf.
Kommer bilder från helgen när lagt in de på datorn. Det blev en hel del från midsommar, vad sägs om 500!!!

Några bilder från oxie

Fina blomman Tony fotograferade

lite golfande blev de

innan grillning, men krattan vad gör den med i bilden?!

far och son - så fina 

Ville inte riktigt vara med på kort...

men se nu

fundersam


Avtackad på jobbet

Idag på jobbet blev jag avtackad. Några kollegor börjar sin semester redan nästa vecka så trots att jag jobbar nästan 3 till så blev det idag på rasten.

Så fina kollegor och chefer vi har på jobbet. 

 
Fina blommar jag fick av cheferna, den skulle klara flytten ;) sen fick jag även ett presentkort på Åhlens

Fina Thomas Sabo smyckerna jag fick av kollegorna!


Malmöbesök

Kom ner till Malmö i torsdagskväll och var riktigt trött efter flygresan. Jag som alltid brukar kunna somna på planet men lyckades inte riktigt med de denna gång så var ganska skönt att krypa ner i sängen när vi kom fram. I fredags var jag och besökte nya jobbet och det kändes återigen bra. Ska jobba med de minsta nu. Lite annorlunda från nu då jag jobbar med de äldsta på förskolan. Ser fram emot detta och det finns så mycket att göra och så mycket pedagogik med de små så detta ska bli kul!
 
Efter besöket det blev det en rundtur i Malmö först med buss och sedan till fots i Malmö och ja jag hittade hem! På kvällen blev det fredagsmys med fotboll. Fast den var ju inte så mys eller egentligen inte den matchen som ställde till de utan den första mot Ukraina. 

I lördags blev det lite shopping och sedan grillning i Oxie. God mat och trevligt sällskap! 

Idag blev det en tur till Trelleborg för att fira bror ett år äldre, STORT GRATTIS och så fick jag mysa lite med sötaste Elsa.



Grillning på gång i oxie :-)

mms_img69212 (MMS)

Grillning på gång i oxie :-)


Besökt nya jobbet och nu på gående fot i m...

mms_img24043 (MMS)

Besökt nya jobbet och nu på gående fot i malmö. Får se om jag hittar hem ;-)


Fint flyg så här i EM tider, fast har viss...

mms_img40052 (MMS)

Fint flyg så här i EM tider, fast har visserligen flugit detta förut.


Lycka! Idag gick de bra, hämtade ut triss...

Lycka! Idag gick de bra, hämtade ut triss vinst på 100 kr, växlade in en massa turkiska pengar jag hittade och fick en slant och sedan pricken över i en vinst på svenska spel som gav 508 kr plus! Men största lyckan är nog ändå imorgon runt 22.15 :-) <3


STORT GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA IDAG!!! <3

STORT GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA IDAG!!! <3


Avslutning *2

Japp idag har det blivit avslutning gånger 2. Började kl 15.00 med att det var sommarfest på jobbet. Vi har den förmånen att föräldrarna fixar allt runt omkring och vi sjunger med barnen som start. Det är lite lyx att bli bjuden på detta ;) Strax innan 15.00 sken solen upp ordentligt och även om det efter ett tag var riktigt svart omkring så höll sig regnet borta. Fick några regnstänk när körde hem strax efter halv 5. Vi fick en fin blomma och en receptbok på sommarfestligheter i sommarpresent. Jag har redan hittat recept som jag vill testa!

Lite senare på kvällen var det dags för basketavslutning med F-00. Tjejerna började med att springa runt Rönningesjön, själv gick jag och en till spelade (som inte skulle springa) motsatt håll och mötte upp de som sprang. Riktigt imponerad av alla tjejer som tog sig runt hela sjön, nästan 7 km!
Efter löpningen bjöds de på korv och dricka. Johan hade satt ihop en lite tipspromenad, ja om mig hahah. 8 st frågor och 3 lag på 6 rätt, då hade de ena laget egentligen 7 rätt men kryssat i fel svar! De snubbla sedan på målsnöret i utslagsfrågan. 
Fick ett kort från Eskilstuna inramat och ett kort där alla tjejer skrivit på som var där! Tusen tack! Kommer sakna detta gäng, det är ett underbart gäng och bjuder alltid på massa skratt. Det ska bli roligt hur många av de som är damlagsspelare om några år.

Kan samanfatta dagen som en dag med mycket känslor på svaj men även mycket kärlek!






För 90 min sen helt slut efter crossen på ...

mms_img74629 (MMS)

För 90 min sen helt slut efter crossen på gymmet för 45 min trodde jag jag skulle somna i halvlek, men nu med lite mat i magen riktigt taggad för fotboll! Ukraina-sverige :-) kom igen nu sverige!


Biobesök och golfat

Igår var det en mysdag med Maria. Först lite shopping i Sollentuna centrum och Täby Centrum även om jag inte tömde plånboken värst mycket men lite fixat fick jag. Lite senare blev det biobesök i Täby Centrum och filmen var riktigt bra, snow white and the huntsman! Efter filmen gick vi hem till mig och fick ner lite saker i flyttkartonger och kollade gamla bilder jag hade i datorn. Även startat ett projekt som jag hoppas går att genomföra.

Idag hämtade jag upp Garpen strax efter 10 och vi begav oss ut till landet och hämtade upp mina klubbor och tog hem lite saker från landet som ska med ner till Skåne Det blev dock inte så mycket, lite bollar och lite peggar och nån tröja.
Vid 12 tiden slog först jag ut sen Susan ut på Johannesberg och banan är riktigt fin efter omständigheterna kring klubben. Synd vad som händer på en sån fin bana och vilket klubbområde det finns och alla möjligheter till bra golf och god mat det funnits. Jag har spenderat många många timmar på den klubben...

Nu blir det lite fotboll innan sängen kallar!

18 hål med golf framför oss

mms_img13747 (MMS)

18 hål med golf framför oss


Ett minne blott!

mms_img67945 (MMS)

Ett minne blott!


Bra dag!

Idag har varit en bra dag, solen har lyst och alla har varit glada. På jobbet hade vi en liten egen avslutning med våra stora barn som börjar förskoleklassen i augusti och hela f.m vart lyckad. Barnen såg ut att ha riktigt kul. Till lunch blev det långbord och efter maten fick de glass! De var så söta när de fick glass och de lyste lycka i ögonen på de. En av killarna sa, Åhh Lena vi som inte ens får äta glass på dagis! Haha men idag var en speciell dag! 

På eftermiddagen var vi ute och solen sken och det blev varmare och varmare och jag hoppas på riktigt fint väder fram till helgen! 

På kvällen var jag nere på min näst sista F-00 träning, ja den sista basketträningen var idag för på tisdag är det ett kombinerat löppass med avslutning med picknick. den sista tiden har gått så fort nu och börjar inse att det är ganska snart jag flyttar och allt måste vara klart. I helgen ska skrivbordet tömmas och rensas, målet är att flytta datorn till köksbordet så länge! 

Ja och som extra plus kom skattepengarna idag, men de åkte direkt in på sparkontot. Visst ska se om hittar nått kul men tror behöver de i augusti sen. Ja och så vann jag 190 kr på oddset också, så helt enkelt en bra dag!


6 juni

Nationaldagen idag och inte hört nationalsången en endast gång idag, lite underligt ändå måste jag tycka eller!?

För 10 år sen idag tog jag studenten och solen sken och det var strålande sol hela dagen. Dagen idag bjöd på sol den också och var inne i stan med bästa Maria och Alex och smakade på Stockholm. Massor av folk en dag som denna, tydligen inte varit de de andra dagarna. Kanske inte så konstigt pga hur vädret sett ut. Vi fick sedan skjuts hem, man tackar man tackar! Passar också på att tacka för en trevlig dag!

10 år sen, vart tog tiden vägen!?


3 träningar kvar nu bara

Idag insåg jag att det är bara 3 träningar kvar med tjejerna och nu bara 2 (har varit på en ikväll) på torsdag och sen avslutningen med laget på tisdag! Det har varit jätte kul att följa tjejerna i 2 år och de har vuxit mycket som basketspelare! Jag som trodde att jag kunde vara med och hjälpa till ibland, men det har varit svårt att hålla sig ifrån träningarna måste jag ju erkänna. Ja så har man inte haft nått annat speciellt (som möte på jobbet) har jag ändå varit där och så var kanske inte planen från början från min sida. Men har varit jätte kul att få vara med tjejerna och kommer sakna de när jag flyttar. Får se till att pricka in en helg med Täbybesök när de har match så kan kolla. Hoppas också på att de kommer till Lundaspelen nästa år i början av januari och då är det inte så långt att åka för att se de lira. 

Men ännu är det inte slut, fortfarande två träningar kvar innan de går på sommarlov och jag vinkar hej då och säger lycka till med allt! Ni kommer kunna gå långt både som lag och som individer inom sporten, ska bli kul att se om några år vilka som är på väg mot damerna då! Jag kommer följa tjejerna från Malmö.  

Varit hemma hos gamla kollegan och ätit li...

img-20120604-wa0 (MMS)

Varit hemma hos gamla kollegan och ätit lite mat och snackat och kom hem och bläddrade igenom reklamen som kommit och fastnade vid dessa och kände, jo jag vill ha dessa! Ni andra får tycka vad ni vill, själv gillade jag de!


Effektiv

Jag har varit effektiv sedan jag kom upp vid 10-tiden. Blev ingen golfrunda idag, vädret spökar och så mycket lockade det inte. Men ska snart in till stan för att träffa Garpen en stund och får se vad som händer.
Mamma kom hit och vi har packat 3 flyttlådor med olika saker, även om inte ser ut som nått är borta så är det en del iaf. Sen har vi eller jag gått igenom träningskläderna och lite t-shirts som en gång i tiden tränade i. Blev två ICA påsar till UFF (eller liknande) och en stor sopsäck som slängdes, där åkt också 3 par skor med.

Känner mig effektiv idag!


Mycket som skulle fyllas i

Fick inbjudan och vara med och tippa EM, ja lite kul men shit de var ju inte lite jag skulle fylla i.. Och när jag tippar går det aldrig som jag vill så kanske ska ta och tänka tvärtom. Som tur har jag ett par dagar på mig, men dagarna nu går ju swish förbi så lika bra att börja snart.


Jordgubbar med mjölk kan vara den bästa ef...

mms_img55298 (MMS)

Jordgubbar med mjölk kan vara den bästa efterrätten!


Dagarn bara rullar på

Ja och jag hänger inte riktigt med känns det som. Idag är det fredag igen och ja snart är det väl måndag igen.
Igår skrev vi papper på lägenheten, ja att hyra ut den. Känns extra skönt nu när det är klart så nu bara börja packa. Sagt att jag ska ta tag i det i helgen så tror det är dags att börja med de också. Jo men ska packat någon kartong innan helgen är slut. Helt plötsligt så är juni slut som precis börjat idag och när juli börjar måste jag packat klart. Ja trots att jag inte flyttar ner från i slutet av juli så går mina saker ner i början/mitten av juli så då måste allt vara klart ju! 

Har massa kul inplanerat i kalendern nu, ja eller nästa helg tror jag är tom men sen är det nästan nått kul som händer varje vecka =) 

Nu en snabbis ner till centrum för att ändra lite i middagsplanerna, inte så sugen på potatissallad längre den kan ätas imorgon. 

 

RSS 2.0