Valborg

Solen skiner och det ser ut att vara jätte varmt ute, men så går man ut och inser att det blåser kallt och är inte så jätte skönt ute ändå. Har detta trotsat vädret och gått ute i långa shorts och collegetröja och ibland åkte flisen på. På morgonen var vi i skogen och nere vid vattnet och mata änderna eller rättare sagt skrämmde änderna och kasta bröd i vattnet. De blev nog lite rädda när 15 barn kom ner springande, nää men de (änderna) var snälla och vi fröknar konstaterade att de levde som ett homopar. Det var nämligen två killar som försökte skrämma iväg den enda tjejen. HAHHAH

Fick gå lite tidigare idag, jätte skönt och jag har hunnit med att sova i nästan 1 timme. Var lite trötter efter att suttit uppe och pratat med någon i natt.

Ska snart börja välja kläder inför kvällens bravader. Kvällens planer är att åka in till stan och T.G.I Friday´s och sen vart kvällen leder vet jag inte alls. Men tror att kvällen kommer innehålla en en del killsnack, men vädå träffas fyra singeltjejer så vad mer kan man begära. Så tror att det blir en toppen kväll, själv har jag inte bara bestämt mig vad jag ska ha på mig och hur jag ska ta mig till roslagsbanan, cykel eller gå? Lutar mot en promenad i blåsten.

Vid denna brasa tillbringade jag valborg 2007 med en av mina bästa vänner (som även är med ikväll). Jag minns den kvällen som kall men vi var och kolla på elden för lillkillens skull, eller var det bara en undanflykt att gå ner kanske? För visst är det ändå lite mysigt att stå vid en eld och titta på.   


Underbara kommentarer

Jobbar man på dagis förskolan så får man dagligen höra helt underbara kommentarer.

En kille i 5 års ålderna sa en dag. Jag vill inte bli stor, för jag vill inte gifta mig med någon fånig tjej.
Försöker förklara att man inte alls behöver gifta sig med någon tjej när man blir stor.
Då säger han: Jag vill bli en morbror!
Vad är det då?
Ja det är en sån som leker och passar en när mamma och pappa inte kan. 

Idag så pratade jag men en kille i 4 årsåldern om att jag ska til Turkiet i sommar, han kommentar till det hela är: Lena då kommer du inte förstå vad de säger?
 

Bra dag!

Slutade jobba för 30 min sen men ska tillbaka till jobbet igen till kl 18.00 då vi ska ha möte i 2 1/2 timme och sen så får man sluta för dagen. Vilket annat jobb går man hem för att sedan komma tillbaka för att gå på möte? Men jag klagar inte, vem kan få vara ute i solen i 3-6 timmar per dag och få betalt för det dessutom? Hahah underbara kommentarer varje dag små oskyldiga kramar som bara gör en glad. Att se deras lycka gör mig glad och de är så små och oskyldiga ibland. Idag hade jag dessutom mitt första egna utvecklingssamtal, det gick bra! Känner mig vuxen idag och det kändes inte så nervöst som jag trodde. De två andra jag har varit med på var jag nog egentligen mer nervös för, varför vet jag inte.

Nu ska jag iväg och fixa lite saker för att sedan återgå till jobbet för att gå på möte. Spännande nja....

Så var en veckas semester bokad i värmen

Japp så var en vecka i ofantlig värme bokad. Nää inte Thailand men en flygresa 3 timmar till Turkiet och sedan en timme med bil ska vi hamna i en lägenhet någonstans. Resan sker i sommar och till vilket pris?! Ja för samma pris som man får en t.o.r till Sturup med flyg.

Det ska bli rikitgt najs, att bara komma bort till värmen och bara chilla och jämna ut brännan lite och läsa lite böcker och bara vara. Ska bli helt underbart =)

Snart måndag igen...

... och helgen har gått fort som vanligt. Hunnit med en del i helgen känns det som ändå.

• klippning
• stan
• sova
• sett klart One Three Hill säsong 5 (ok ett avsnitt kvar)
• golf
• flyttat första sakerna
• bara ta det lugnt
• haft det underbart skönt i solen
• promenerat
• bio
• semesterplaner


Ja så varför inte passa på att visa lite bilder när vi ändå pratar om helgen.

Spännande det där med sugrör....
exklusiva restaurangen...
en syn jag gillar

Nasse min stora kärlek ;)
Garpen hjälper mig att flytta första lasset


Utlandet i sommar!?

Kanske kommer det bli en vecka semester utomlands i sommar och då snackar vi spontant. Fick förfrågan idag och ska till på måndag bestämt mig, jag tror jag redan bestämt mig men de vilkoren som gällde idag. Jag är PÅ! Kan bli riktigt nice och timingen kunde ju inte komma bättre heller. Vid tillfället kommer jag ha en lagom fin golfbränna och sen kommer jag tillbaka men en fin jämn bränna som inte bara är fin i linne och shorts/kjol. Sen priset som verkar nu, man kan inte tacka nej!

Mamma sa jaha så har ni bokat nu, nää inte ännu men på måndag om allt går som planerat!

Vart resan går?? Den karamellen får ni suga på lite till, för jag vill inte säga nått från allt är klart men 3 timmar med flyg och 1 timme bil sen bör vi vara framme.


Solen skiner och det är helg

Ja och vad kan man mera önska sig?

Som sagt solen skiner och det är helg, sen vad som händer i helgen är inte riktigt klart. Jag har lite planerat men inte allt. Ska iväg in till stan och klippa mig (trots barnens protester) men blir bara lite toppning och så till att trimma till sneluggen lite. Sen ikväll har jag inte bestämt mig ännu för vad som skall ske. Bjuden på (hemma)fest men är rätt sugen på att bara ta det lugnt också och ingen alkohol. Har ju blivit spontana utgångar nu hela denna månad och ingen lördag hemma bara och t adet lungt. Så funtar faktiskt på det ändå. Sen så slipper man sova bort hela soliga söndagen imorgon också. Men som sagt inget bestämt och får se hur jag känner efter klippningen.

Hade även tänkt att försöka att hinna med att slå lite bollar på rangen och vara ute i solen. Får se när får in det i planeringen imorgon eller idag.

En bestämd sak är iaf att imorgon sker första flyttlasset till nya lähenheten och kanske blir lite städning, det är ju inte städa sen flyttstädningen i feb. Så även om ingen varit där sen dess så kan jag tänka mig att det blivit lite dammigt. Den tädningen kan jag faktiskt ta, för ju snabbare jag fixar saker ju fortare kommer jag ju in och kan bo där =)


Dagens GRATTIS!!!

Dagens Grattis går till min kära kollega KO som idag blir 4+2 år.

Underbart att man kan ha en på jobbet som man kan få skratta med. Vad hade jobbet varit utan bra arbetskollegor, ja det är en bra fråga? Ja det är helt klart att det påverkar mycket i alla fall.

Barnen fick glass och vi i personalen fick en super god tårta =)



Nu är lång arbetsvecka över

För cirkus 30 min sen kom jag hem efter en lååång arbetsvecka. Jobbat knappt 50 timmar denna vecka och visst det känns, men ändå så är det inte så farligt. Men det har varit en lång vecka med möten, utvecklingssamtal, planering, förberedelse men samtidigt så var all förberedelse och planering värt de för vilken gensvar vi fick =) Sen så kan man inte klaga på vädret i slutet av veckan heller, helt underbart och det är verkligen en löneförmån jag har. Igår var jag ute i nästan 5 timmar och idag har jag varit ute i nästan 4 timmar så nää jag klagar verkligen inte.

Fast ska erkänna att jag är rätt trött nu. Det är inte bara jobbet som varit planering med mycket har hänt utanför jobbet också. Vi har inget kök hemma, så klart det påverkar när man inte kan laga mat hemma. Skrivit på alla sista papper till min lägenhet idag. Så nu äger jag lägenheten och ingen annan, jag har tom idag köpt min första försäkring, som pappa sa nu börjar du bli vuxen.

Ikväll blir det en lugn hemma kväll framför tvn. Tror också det blir lite avsnitt av One Three Hill säsong 5.


Frukostssuccé ;)

Japp vad mer ska jag säga än om i morse att det vart lyckat. Strax efter 7.30 kom de första "gästerna" och strax efter 9.00 gick de sista "gästerna". Allting gick jätte bra och vi fick mycket beröm av föräldrarna vilket alltid är kul, men det roligaste var att de verkade så mena de. Det var liksom ingenting de bara sa utan det kom så ärligt =) Efter frukosten gick vi med hela gruppen ut i skogen och på vägen hem var det trötta ben som lunka fram.... Jag fick mana på några trötta lite extra och när det inte ens går att jaga de med trollet, ja då är de trötta. heheh Kom tillbaka till en härlig biffstroganoff och barnen (ja tacka nej) fick glass till efterrätt då vi firade ett födelsedagsbarn. Efter vilan var tröttheten som bortblåst och sen var vi ute från hela eftermiddagen. Även mellis ute vilket är mycket mysigare än att äta inne.

Efter att varit ute i 3 ½ timme så slutade jag och då blev det en liten tur med bilen och sedan till Centrum för att fika med KO. Blev en trevlig fika stund och samtidigt en stund att varva ner och reflektera lite över dagen. Mycket trevligt var det och jag tackar så mycket för maten.

KO fick en så här fin Latte (eller vad det var för sort)

Min sallad var så här smarrig.


Det händer grejer nu =)

Idag fick jag reda på en riktigt rolig grej =) fast kan inte säga riktigt vad ännu, för allt är inte 100 % klart och med lite otur så sätter någon djävul käppar i hjulen för detta... Men jag kan avslöja att för en gång skull har basketgudarna hört mina böner och börjar nästan tro att det finns några sånna?!

Det är jätte kul om allt går i lås men det gör inte vissa beslut lättare, eller jo lite lättare gör de men jag måste ändå tänka grymt mycket. Kanske ännu mera nu.

Återkommer om mera info.... när jag kan ge mera info.

Sova tidigt idag...

Ja jag skulle tro att kommer somna tidigt idag, för ännu en låååång dag på jobbet. I måndags var jag på jobbet i 12 timmar och idag har jag varit där i 11½ timmar. Idag har vi fixat inför morgondagen, då vi har föräldrarfrukost. Så imorgon blir också en ganska lång dag, uch vilken vecka... Men man ska inte klaga så länge man trivs och får ut nått av arbetet. Imorgon blir det att vara på jobbet från strax efter 07.00 til 16.30 då jag slutar. Men första timmarna behöver vi ju inte kolal barn så mycket och sen går vi till skogen så det ska bli mys.

Även om det kommer bli nästan en 50 timmars vecka så är det roliga saker som vi ska hitta på ändå och därför har jobbat över och kommer vara där tidigare.

Så till alla mina vänner och ni andra där ute HA EN UNDERBAR KVÄLL!!

Bilsamtal

Hur kan det komma sig att man kan ha såna bra samtal efter man åkt bil och bara ska gå ut ur bilen och säga hej då? Har funderat över detta innan och tanken slog mig idag igen.

Haft en bra dag idag, efter jobbet så åkte jag till banken och skrev på lite papper. Efter det blev det att åka hem och gå ut med vovven och sedan la jag mig på sängen och somna i 10 min. Gav mig iväg till Solna för att träffa lite lagmedlemmar för att äta mat hos coach. 7 stycken blev vi som åt och hade trevligt som alltid men laget. Efter maten blev det en promenad till Solna hallen för att kolla basket, Solna-Sundsvall. Matchen slutade med Solna seger med 70-61 fast matchen var egentligen aldrig spännande utan det var Solnas match hela tiden.

Efter matchen blev det en liten promenad igen och sedan så åkte vi hem till Täby. Jag fick sällskap av kapten och en gäst, efter att gästen klivit av och sagt hej då skulle vi bara säga hej då men så fastnade jag och kapten i ett samtal. Man börjar prata inser att man kanske ska stänga av motorn och inte låta gå på tomgång (måste tänka på naturen). MEn man kommer alltid fram till bra saker i dessa bilsamtal. Jag och toker har haft en del underbara bilsamtal, ja man vädrar allt och oftast så kommer de efter en situvation som man varit inne i eller nått sånt, ämnet är liksom aktuellt.

Ja vad det är som gör dessa bilsamtal så bra vet jag inte, men de slår liksom inte fel de blir bra liksom och oftast så glömmer man bort tiden. Man vet att man egentligen borde gå men gör det inte för man vill ju prata klart.....

Den lilla röda har fått höra en hel del...

Låååång dag

Började jobbet 8.30 och gick ut genom jobbet kl 20.30 vilket ja för er som inte är snabba 12 timmar senare. Japp jag spenderade halva dygnet på jobbet idag... Inte så mycket mer att säga där.

Åkte direkt från jobbet till simhallen och mötte upp M och simmade i ca 25 min och sen bastade vi det var typ det bästa på hela timmen var där. Simmade lite över 1 km och ja inte osm M hade sagt 1 mil....hahha

Nu är det dags för sängen snart. Måste vara pigg imrgon när viktiga papper ska skrivas på, men viktigaste papprena skrivs på fredag =) 

Renovering på G

Efter matchen med tjejerna kom jag hem till ett tomt kök, ja eller nästan men nu är det tomt. När jag kom hem fanns fortfarande kyl och frys i köket. Nu mera har vi kök i vardagsrummet kolla bild längre ner.

Ska också kort berätta att vi tyvärr torskade matchen idag med 65-63. Vi mötte Alvik som kommer från elit B och vi från div 1 så med tanke på de så var det ändå ok. Stundtals så lirade de riktigt bra och det är mot såna här lag de hör hemma. Synd att sek. var kasst och förstörde mycket för oss. Det är inte ok att sätta fel faul på fel lag, en ok men typ 3. Sen att domaren inte gör mer än att säga ok vi byter här bara hon får spela igen det är ju pinsamt. Jag ska helt klart klaga på de och säga till kansliet på tis när jag ska lämna in domarkvitton.

Nu tillbaka till operation storstädning... det kommer bli såå fint det nya köket tror jag. Var tvungen att fota lite nu hur det ser ut nu när det är tomt och hur vårat vardagsrum ser ut nu.

Ger er lite bilder istället för ord....


I hörnet här kommer vasken att vara, kommer bli grymt. Det stora hålet är från kylen och frysen.

Här är vårat provisoriska kök, tillvardags annars vardagsrum
 
Här är alla saker från köket och hallen....tanken som slog mig när jag kolla in här och sä här lever folk!
(ja iaf enligt tvprogrammet rent hus)

Party

Det blev party igår och visst hade jag kul och har saknat att vara ute med dig också, som alltid. Det blev ganska sent vi kom in och då var det full fart därinne redan.

Kvällen bjöd på mycket.... bla sa det poff poff några gånger, men jag var helt oskyldig och denna gången var jag faktiskt de. Var inte ens inblandad, hahah men min vän fick hela ölen på benet...Träffade också lite kompisar som jag kännt sen de var så små och inte alls var mogna för krogen... Det var trevligt för de är så gulliga när man träffar de. Så det blev lite kramkalas och vem skulle banga på att krama på lite fd hockeyspelare ;)
 
Kvällens kommentar: GIllar du inte att kramas? Va ska man svara på den, klart man gör!

Att vara lite spontan

Det blir fecke ikväll ändå. Hade verkligen inte planerat de men så fick jag lite sms och nyss så ringde de. Taxin kommer förbi om någon timme så då gäller det att vara klar.
 
Länge sen vi var ute tillsammans och visst man ska vara lite spontan, så varför inte och speciellt nu när pappa erbjöd mig en fördrink och mitt eget barskåp är tomt. Så nu är det väl bara att hoppa in i dischen och tacka ja till pappas erbjudande om drink.

Operation storstädning

Så var det lördag igen... ja och vad händer denna underbara soliga lördag då? Eller nää soliga var till och ta i, det är ju ingen sol ute, den har nog gått och gömt sig. Fick sova länge imorse och det tror jag behövde.

Nyss så började damfinalen i innebandy den visas på TV och TVn står på därnere men jag är här uppe och ska snart städa operation storstädning. Ska städa hela rummet och börja packa ner saker för snart händer de. Nästa fredag ska de sista papperna skrivas och innan dess ska jag ha hunnit med en massa saker, inte bara packa ner massa saker utan också att adressändra. Nu känns det jätte roligt och jag ska försöka att komma ut imorgon och kolla på lite färg eller ev tapet.

Men nej nu när ändå inte solen lyser jätte starkt så ska jag ta tag och börja städa....

Här bor jag om inom 3 veckor, ja iaf inom 1 månad =)

Solen skiner

...och mina kinder bränner, jag tror jag har fått färg idag =) Precis kommit hem och ska bara ta mig en macka eller nått litet och äta och sen åka iväg till min vad kära kamrat och gå en runda runt Rönningesjön. Ser fram emot detta och trro det finns lite att prata om.

Hade en så trevlig lunch idag och man kan ju inte bli sur på de små, hahah. Säger bara små barn roar sig lätt och jag hade svårt att få stopp på de tillslut....

Sluta med flaggan i topp!?

För några veckor sen kunde jag läsa detta på en av mina bästa vänners blogg. 

L: -det sägs ju att man ska lägga av när man ligger på topp. Hur roligt skulle det då vara att säga till dina framtida barnbarn att det sista som hände var att du blev avstängd för spel och detta i ett avslutande kval...nä, fy fasiken alltså! Du vet att det bara finns en sak att göra va? ;)   

När jag läst detta så var beslutet inte så svårt... trodde ja ja, fast kom nästan så längt så jag hade tagit ett beslut. Efter 10 dagars vila eller paus från basketen så saknade jag det mer än jag trodde ändå och tyckte jag det skulle bli kul och såg så fram emot att komma ner och träna igen. Efter tisdagens träning var känslan inte riktigt den samma, men det var ju första träningen för alla på lite över en vecka sen sista kvalmatchen. Kollade på u23 match igår och ingen vidare välspelad match men var ändå lite sugen på att lira. Efter träningen idag så vet jag inte alls vad jag vill eller hur jag känner. Det är så mycket tankar som snurrar i mitt huvud nu så jag kommer nog bli knäpp. En sak är jag så lycklig över då är att jobbet är min frizoon.

Förra året hade jag bestämt mig! När slutsignalen gick så var jag helt övertygad att jag hade spelat min sista match i Tibble CC. Det kom ett brev och fick mig att ändra tankesätt, de trodde på mig och jag kunde ju inte bara ge upp. Det skulle ju på ett sätt vara att svika de som ändå trodde på mig som jag såg de priset som. Årets sista match i år slutade med att jag lämnade planen och kom tillbaka 10 min senare med en trasig vattenflaska och en trasig snuttefilt. Är det så jag vill berätta om min sista match... Nää på ett sätt inte, nu vet jag varken vad jag vill eller hur jag känner åhh jag vet inte alls.

Blir det att dressa igen i höst?


Fotot: Garpilarpen

Kollat match från sidan igen....

Så har man kommit hem från en inte allt för kulig match. Varit i Brännkyrkehallen och kollat på U23 match, det var kvartsfinal i Mitt i Cupen, vi torskade mot Skuru. På ett sätt saknade jag inte att inte spela, jag fick ju inte för gammal.... fast på ett sätt skulle jag gärna spelat. Kan inte säga att det var något skönlir direkt näää alldeles för mycket slarv och det som jag kanske reagerade på mest det var att ingen tog tag i det. Det saknades ledare på planen. 

Så nää kommenterar inte så mycket mer om matchen, torsk med 13 poäng. Säsongen är slut nu och snart drar det igång med möten av olika slag, men först träning imorgon och kan ana en riktigt jobbig jobbig träning eller en soft träning. Vilket ska jag tro på  jobbig eller soft och vilket önskar jag egentligen? Hmmm egentligen önskar jag en riktigt jobbig en men på ett sätt en lätt en för har så j*vla ont i foten igen. Ska ringa läkaren imorgon, det ilar och gör bara ont kan inte förklara och kan samtidigt kolla upp min cm ruta i axeln som gör att jag får spunk ibland.

Uppkast Täby-Skuru

Basket ikväll igen...äntligen

Japp så var det slut på ledighetet, ikväll ska det liras basket igen. Jag har inte spelat basket på 10 dagar (ja missade ju sista matchen) och har känts bra med ledigheten men samtidigt så saknar jag laget och träningarna lite. Men hur mycket vet jag inte riktigt har ju hunnit med att göra massa annat som jag inte skulel gjort annars. Simmat, gått runt sjön, bara chillat, promenerat lite mera. Men ikväll är det träning som gäller och jag tror inte kommer bli någon mördarträning me tanke på att de är U23 semi imorgon för laget (minus jag o finskan). Så jag tror och hoppas på en del spel och lite boll övningar i fart. Men först innan egen träning så ska ner och ladda upp små tjejerna inför deras åttondel i helgen.  

Filmkväll

Fick ett sms idag och frågan om filmkväll och inte att man tackar nej, speciellt inte när filmen är en man velat se enda sen den gick på bio. Om den var bra? Ja så se den ni som inte gjort de.


Årets första runda

Tror det är rekordtidigt för mig att spela golf. Så här tidigt har jag nog inte spelat innan, förra året var tidigt men då var det 1 maj. (var tvungen att gå bak i bloggen och kolla). Även om det i år blev premiär på lilla banan (9 hålaren) så blev det 18 hål. Jag och Garpen var ute och svinga och som hon sa efter rundan, om det går så här bra nu hur bra kan det inte gå då i sommar???

Ja du Garpen jag kan bara säga att jag tror du kommer komma ner ordentligt i sommar, i början kommer det nog gå fort spec när du har hittat lite känsla för avstond och liknande. Det är det svåraste kanske men kan berätta att varje år så får jag ta mig en funderare hur långt jag slår med alla mina klubbor me. Kanske kan jag också komma ner till mitt mål i sommar men lite hjälp av dig. Eftersom jag redan fått intrycket att du gillar att träna och stå och nöta så kommer jag nog göra dig sällskap och det kommer nog löna sig för mig me. Kom ju fram till de att nu måste jag börja träna för att sänka mig, mohahah.


Ja men hur gick golfen då? Jo men det gick helt ok för att vara första rundan och för att vara 12 april. Vädret var underbart och även om mamma frös så betyder inte det att jag och pappa gör de. Hade jag inte 3 puttat på så många hål hade jag haft betydligt mindre slag. Fast ändå så gjorde jag hela 3 birdies och det har jag nog aldrig gjort på lilla banan innan, 1 första 9e och 2 andra 9e.


Blev några timmar i en studio

I fredags så tillbringade jag och Garpen nästan 3 timmar i en studio. Vi har länge pratat om att göra detta typ "bli modell för en dag" och när jag i Mars fyllde år hade Garpen slagit slag i saken 4 år tidigare än planerat. Hon hade genom lite kontakter fixat så en kille, Sebbe skulle fota oss och fixa bilderna. Han hade även fixat en sminkös (heter de så?) och hon var jätte duktig. 

Det var skit kul och även om det var stelt i början så släppte det lite... Det blev nästan 200 bilder i olika poser eller inte så många olika poser men några. Det ska bli grymt kul att se bilderna sen, jag har redan lite ider =)

Lite bakom kulliserna bilder....

Lunchen väntar...

Säger bara är det int eunderbart att man inser när man vaknar 12.30 att lunchen redan är fixad. Bara gå ner och hugga tag i maten och det ska bli så gott. Pastasallad mee like!

Gårdagen var helt underbar och jag hade jätte roligt hela dagen. Spontaniteten flödade och det började med en massa fotto och slutade med lite lustiga telefonsamtal.

Nu ner till pastasalladen och sedan lutar det mot promenad i vårsolen och sedna golf. Den lilla röda styr även mot Gottröra så får vi se vad som händer där.


Planerna ändrades

Dagens planer ändrades ganska snabbt helt plötsligt igår. Från att ha planer på att åka till Södertälje och kolla lite basket bla på F95 från Täby så blev planerna att ta fram stora leendet och det där lilla extra. Vad som händer och sker berättar jag om senare men kan avslöja att jag ska få Garpens födelsedagspresnent. Resultatet lär vänta ett tag men tror att eftermiddagen kommer innehålla en massa skratt.

Kvällens planer är fortfarande att försöka få biljetter till Solna-Uppsala ikväll. Ska dit med Nasse och får se om någon mer ska dit, alltid lika kul att hänga med Nasse och det blir nog en riktigt bra match ikväll. Ryktena går om att det förmodligen blir fullsatt ikväll i Solnahallen, sista (5:e) avgörande semifinalen.

Nu hopp in i duschen och plocka fram lite olika kläduppsättningar, ojoj, börjar bli lite nervös inför vad som komma skall.... Önskar en en härlig långfredag och hoppas att alla kom hem ordentligt från lilla färden på kvasten igår.

Blev TV kväll

Japp så var torsdagen snart till ända och en av bästa vännerna var som sagt här på middag. Vi har skrattat och pratat och bara hängt... länge sen sist så det behövdes.

Efter middagen blev det tv tittande och vi han med att kolla både på Vem vet mest (heter så tror jag), Sjukhuset och sen på det nya programmet Hjälp jag är med i en japansk tvshow. Det var riktigt roligt och de bli verkligen förnedrade i TV men roligaste var ju ändå när programledaren pratar japanska med publiken och de svenska kändisarna inte fattar någonting.

Sen bestämde vi oss för att se film. Gick upp och kollade igenom filmmagasinet och vi har inte riktigt samma smak vad gäller filmer, men kommer alltid på en bra tillslut. Idag blev det som många gånger förr en Disney klassiker och idag en som hon inte sett. Lilla Kycklingen och den är bara så rolig, man skrattar sig genom filmen.

Tacos middag för två!

Ikväll kommer en av bästa vännerna hit på middag och vi ska äta Tacos. Det var länge sen vi sågs och går för länge sen mellan gångerna nu också. Men du ska veta att jag tänker på dig och önskar vi kunde ses oftare, tänkt så mycket tid vi tillbringat tillsammans och nu ses vi nästan aldrig mera det är synd =( jag saknar dig massor och även om avståndet inte är långt så känns det jätte långt ibland.

Men ikväll blir det Tacos för två ;) Ser fram emot kvällen och tror att den kommer innehålla massor av kul saker. Jag har lite att berätta från dagen, men säger bara att jag har skrattat så tårarna runnit på jobbet idag. Mohahahah

(Bilden är från en av de gånger de blivit tacos för 1)

Jag somna rekordtidigt

Nää blev inget blogginlägg igår, jag som hade såå mycket att berätta. Hade en del bilder att lägga upp bla min kollegas fina påskägg och så min påskpresent jag fick av KO. Men blev som sagt inget inlägg igår, jag somnade.

Satt framför datorn en stund men bestämde mig för att kolla på Du är vad du äter som börjar 20.00 och 20.10 la jag mig i stora sängen och kolla och 20.15 sov jag, vaknade upp strax efetr 21 och sprang in i badrummet och gjorde mig klar för sängen. Bestämde mig att gå och nanna tidigt... låg klar i sängen redan vid 21.10 och jag somnade igen på ca 35 min. Men att somna så tidigt och då redan sovit i 45 min gjorde att jag vaknade 05.30 imorse och var PIGG. Låg kvar i sängen och lyckades somna om 20 min innan klockan ringde. När jag kom till jobbet idag så fick jag höra, är du redan här. Då var väl klockan ca 07.53 och jag börjar 08.00 ja jag var ju pigg. Jag kom dit och personalen var nu fler än barnen... 2 fröknar och 1 barn. Hahahah men inte så länge till. 

Haft lite barn idag knappt 10 st och de har lekt och lekt och lekt. Vi blåste upp ballonger på rasten och jag känner hur mina händer luktar ballong... spelar ingen roll att de är tvättade och spritade, de luktar ändå!

Får väl passa på att göra lite reklam vartifrån vi fick ballongerna också, det är ju faktiskt ett gott syfte.  

Skogspromenad

På f.m var vi ute i skogen med barnen. Oj va snabba de har blivit på att klä på sig...även idag med galonisar. Vi gick och vi gick och tillslut (nä inte en enda sa att det var långt) var vi framme vid ängen. Där åt vi banan och njöt av solen frisk luft. Sen var det skattjakt, påskharen hade häng upp lite skatter i skogen som barnen hittade. Det var tuppar, hönor och fler hönor. Vi tillbringade f.m i skogen och på e.f har vi varit inne och lekt och lekt. Barnen har haft bla haft disco och bara varit inne och lekt.

Jag förberede lite inför morgondagen då vi ska göra stora påskägg. Imorgon blir det en lugn dag med få barn och en mysig pysseldag inne skulle jag tro, ska bli tråkigt väder ute...

Cyklade hem och har sedan hunnit med att vara i centrum med mamma och ätit mat och nu ska jag för en gång skull sätta mig och kolla på tv. Hoppas att det är något roligt.

Massor av frisk luft

Så var denna dag snart över också och oj oj vad dagarna försvinner fort... Det gäller att njuta av vårvärmen så mycket som möjligt och det har jag gjort idag.

Åt påsklunch på jobbet idag och det var gott potatis, köttbullar, korv, ägg och lite lax åt jag. Sen bjöds det på sill också men då var jag som barnen för feg för att smaka, nää men tycker faktiskt inte om sill och jag åt ju faktiskt en liten bit lax det fick räcka ;)

Efter jobbet så träffade jag en av mina bästa vänner Toker och vi gick på promenad runt Rönningesjön. Vi hade med oss matsäck som vi åt vid en soligt (men lite blåsig) rastplats vid Skavlöten. Efter att ätit den efterlängtade lunchen/middagen så gick vi vidare. Under promenaden han vi diskutera massor fram och tillbaka och fram och tillbaka. Alla dessa val och hur de påverkar oss som människor.... hur vi än väljer kommer det styra våran framtid. 

 På väg hem från Hägernäs så messade jag M och fick svaret att ja jag ska gå nu. Det blev ytterligare en promenad men nu i lite högre tempo, ja men det var ju också två olika typer av promenader. Lika sköna båda två men på olika sätt. Analysrunda är tillbaka fast dock idag inte så mycket analys.

Kan konstatera att min dos av frisk luft idag är nådd... Ute från 13.00 till 19.45 ja jag var inne dryga 15 min därmellan och vände och äkte igen men annars mycket frisk luft men sååååå skönt.

Dagens träning

Ingen träning med basketen förrän nästa tisdag och det känns väl både och faktiskt. Skönt på ett sätt för ny får man verkligen chansen att vila upp kroppen och foten behöver nog denna vila. Fast på ett annat sätt känns det trist att inte träffa alla i laget, även om kommer träffa en del ändå men inte på samma sätt. 

Så ingen träning betyder att jag får kryp i kroppen och att jag blir rastlös... Så idag tog jag äntligen tag i det som jag tänkt på sen i januari, jag köpte ett årskort på badet. Invigde det idag genom att simma 1 km och sen gå och basta i 15 min och det var jätte skönt. Hoppas på att kunna komma ner och simma snart igen för det är verkligen avslappnande.


Skön dag

Våren ät här och nu hoppas jag att den stannar. Orkar inte med något aprilväder, vill ha enkel vår bara. Påskolov på skolorna men det betyder att vi har förre barn än vanlig vecka ändå. Ganska skönt och man märker hur barnen gillar de, klart det är skillnad att vara 11 istället för 21. Idag har vi påskpyntat hela förmiddagen (ja de barnen som ville) och på eftermiddagen har vi varit ute. Underbart att kunna vara ute i solen från ca 12.30 till 16.45 ja jag hade rast där i 30 min då jag var inne men det var väl ganska skönt men lite paus.

När jag kom in på rasten fanns där dessutom ett jätte stort påskägg fyllt med godis.

Ikväll är det ingen träning men ska äntligen införskaffa mig ett årskort på badet så ska iväg och simma ikväll. Hoppas på att det inte är så mycket folk där, jag och simma är väl inte den bästa kombinationen. Nää ingen katastrof har ju kommit 3 i en tävling i typ 4:an eller nått i simning, då tävlade vi i lag. Så det är min merit i simning.

Underbart lag <3

Idag hade vi sista kvalmatchen och vi vann med 24 poäng mot Järva. Ja det var otroligt skönt och ja vi fick innbördes på de också. Så nu kommer vi 3:a istället för 4:a i kvalserien och även om bara 1:an och 2:an går upp så är 3:a bättre än 4:a. Kan bara säga att jag kommer be till basketgudarna nu och hoppas att de hör mina böner. Jag brukar aldrig be men ikväll innan jag somnar ska jag göra de.

Ja jag fick som sagt inte spela matchen och kommer inte kommentera detta nu. Varför eller så, gjort en gång och de som vet vet och orkar inte förklara igen. Det var inte rättvist och att få höra denna mening i fredags betydde massor för mig. Lena du ska veta att du inte gjort något fel. Så detta inlägg kommer inte handla om matchen i sig, även om jag kan berätta massor kul från den hahhaha utan kommer handla om laget.

Idag har jag förstått betydelsen av laget och hur mycket det verkligen betyder. Jag kan säga att jag hade inte kommit så här långt utan er. Jag vet inte hur jag ska beskriva detta för att ni ska förstå vad jag tycker. Kan bara säga att jag var så glad idag innan matchen, under matchen och efter matchen och det trodde jag helt ärligt inte att jag skulle vara. I efterhand har jag kommit på att det är tack vare er det fungerade. Ja jag vet inte vad jag ska säga mer än tack ♥


Piff och Puff

I lördags hämtade jag upp Puff i Mörby och då inte sett henne på jätte länge. Alltid lika kul att träffa henne och vi har haft BIG uppdatering av allt som hänt i våra liv, allt från förlovning och planerade bröllop till avstägningar.

Vi åkte upp på möte på golfklubben och det gick bra, sen fick vi träffa lite roligt folk också =)

Bestämde oss för en promenad i Solna istället för på banan. Det blev en underbar promenad med Lukas i nästan 90 min ute i solen och långa stunder nere vid mälaren.


Filmkväll med skräckis

Jag var nervös igår när vi gick ifrån videobutiken.... ja jag tycker inte om skräckisar egentligen, men varför då utsätta sig själv för att titta på de? Men men så blev det igårkväll ändå. Eden Lake den skulle vara jätte äcklig och jo visst var den äcklig men inte så som jag trodde fast den var på sina sätt vidriga. Jag kommer då inte tälta det första jag gör i sommar.... 


Underbara SOL

Varit ute i solen i nästan 90 min med Lukas och Puff och ska nu iväg och träffa Maria och gå ut i solen och kanske äta en sen lunch. Eftersom solen fortfarande lyser blir det uteservering. Jag njuter av solen och jag mår bra!!!


Så var det helg... =)

Så var det fredag och jag har gjort det vanliga på fredagar. Tränat till 19.30 och sen kommit hem till nylagad middag som står på bordet kl 20.00 när man kommer ner nyduschad, det är ju underbart. Måste passa på att njuta nu för efter 1 maj blir det inte så längre.

Träningen gick bra fast jag var grymt omotiverad innan men det gick ändå bra. Förklarar varför omotivationen senare, men ja det har med matchen att göra och den där inte så trevliga dommaren. Känslorna har börjat landa men vad hjälper de du har ju redan blåst i pipan och gör så inte jag får sitta på bänken på söndag.

Öppnade idag och då får jag sluta tidigt, och mycket tidigt 13.00. Fast en dag som denna så kände jag att jag had nog gärna varit kvar på jobbet, solen sken och det var ju underbart väder ute och jag säger det igen jobbet är en frizoon för mig.

Nu ska jag ringa en bästa vänn som bor långt bort och berätta om matchen igår.

Fick höra en mening idag som betyder sååå åmycket. Lena du ska veta att du inte gjort något fel! Tack och det betyder mycket att veta att hela laget finns på min sida ♥ Men tyvärr är det redan dömt och även om du ber om ursäkt så hjälper inte de mig nu. Men men nu är det bara att släppa och inte låta detta förstöra min helg.

Hade fel...

Detta är inte det största skämtet på LÄNGE det är det största skämtet under min basketkarriär. Så glad att jag slutar tidigt imorgon redan kl 13.00 imorgon.

Matchen kommer jag ej kommentera men ska säga så här mycket att det är inte vårat spel eller så som är det största skämtet utan det är dommaren. Det blev avstängning och rapportering och nu ska det bli rapport tillbaka, det är sjukt hela grejen. Själv hoppas man på under, men är förberedd på att det inte sker det är lättare att ta smällen då. Tror man inte för mycket så kan jag ju bara bli glad.

Imorgon mellan 7.30 och 13.00 ska jag jobba och jag som kallade jobbet för en frizoon men för första gången känner jag jag vill bara vara hemma och inte göra någonting. Ska ringa några samtal efter jobbet imorgon och får se hur jag mår om jag går ner till tjejernas träning. Skulle chansa på att jag kommer behöva sova lite efter jobbet imorgon. Snälla ge mig sol imorgon.

STÖRSTA SKÄMTET!!!!

Jag kan inte säga nått mera än att detta är det STÖRSTA SKÄMTET på länge!!!

Underbara gamla kollega

Igår var jag sugen på promenad och drog iväg ett sms men efter svaret så blev det istället fika hos tanten. LIte uppdatering på både nätverk och annat. Hon hade även bakat en jäte god äppelpaj, den var underbar. KOm på att jag skulle ha fikabröd på fredagen och sa att jag skulel frågat henne tidigare. Är hon inte för underbar när hon då plockar fram 20 vaniljbullar ur frysen och räcker över. Åhh världens snällaste och jag slapp och fixa fikabröd ikväll eller köpa ikväll.

Sen är det inte fy skam att hon bakar de godaste vaniljbullarna i stan!!!

Taggad låt

Finns en låt som jag lyssnat på innan 98 % av mina matcher jag spelat iår. Vet inte varför den kom med egentligen på min spelningslista för den passar egentligen inte alls in där bland de andra låtarna. Fast denna låt har fått mig att bli glad och tänka på nått annat innan matchern så den fortsätter jag att lyssna på.

Imorgon smäller det 19.45 i Tibble 5 kom och titta vet jag, vi behöver ert stöd.

Nu till låten som får mig att le, hahaha säger jag bara innan men lyssna ni kommer garanterat att le ;)

Frizoon

Jag har min frizoon och det är jobbet, det hjälper till att man har de bästa kollegorna och de bästa barnen att jobba med. Visst kan få spelet på de ibland, men nää det händer inte ofta. Sen hur arg man än blir på de så går de över på 1 min och de kommer ändå och vill sitta brevid en i samlingen eller hålla handen. Tycker ibland nästan det är så att de man "skäller" på mest är de som som tar mest kontakt.

Att höra dessa små oskyldiga kommentarer gör min dag!


RSS 2.0