Täby-Stockholm-Malmö-Trelleborg-Sturup-Arlanda-Täby

Japp så ser min lilla resplan ut, ja som den ser ut just nu i alla fall. Imorgon 11.25 sitter jag på en buss som precis börjat rulla mot Malmö. Ja en 8 timmar senare får vi se vem jag möter upp i Malmö på stationen. Ska på ett eller annat sätt iaf fira nyårsafton med min Storebror och hans vänner. Det är fest som vanligt i Villan och det ska bli jätte kul att träffa Magnus och Lina igen och ja klart de andra som kommer också, får se vilka de är men blir säkert super trevligt. Tyvärr måste jag åka hem redan dagen efter eftersom ska vara tillbaka till TBC 2 januari. Flyger hem på kvällen den 1 jan och vem som kör mig dit får vi också se ;) 

Men nu är det kanske dags att slå igen resväskan och krypa ner under täcket och sova lite. 

NATTI NATTI!

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA! 

Här ska nyår firas...

 

2009 i frågor

Haft en tanke om att jag kanske skulle ta och sammanfatta 2009 i ett litet inlägg.. Mycket har hänt så kan jag säga och ja varför inte en bild eller ett par meningar från varje månad eller nått sånt ja men har jag tid med de.. Kanske blir 2010 då och så försvann tanken tills vännen sa att hon hittat en fin lista och ja men den var ju super så det fick bli en sån istället och ja som hon skrev det är många redan i bloggvärlden som har gjort denna. 


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Köpt en lägenhet och flyttat hemifrån, hållit tal på bröllop (min brors)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Kommer inte ihåg några nyårslöften…

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Japp

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej inga dödsfall…

5. Vilka länder besökte du?
Hmm Turkiet tror de var de bara…

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Lite vinster i Basketettan ;)

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
6 Januari börja jag jobba, 3 Oktober min brors bröllop och ja 18 November var jag på bio ;)

8. Vad var din största framgång 2009?
Blev klar med min utbildning och fick JOBB på en gång!

9. Största misstaget?
Hmm

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Första natten i lägenheten fick jag typ migrän, huvudet snurra och spydde (aldrig haft sen dess) Sen avslutade jag med en 2 veckors period av ont i halsen… =( Men bara 3 dagars sjuknärvaro på jobbet första året bra med tanke på att jag jobbar med små knoddar.

11. Bästa köpet?
Min egna lägenhet

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Min lägenhet

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket, mina vänner, utbildning klar och JOBB, lägenhet, kärlek, LUKAS (världens bästa hund)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Friend like you, Brand new day, Var ligger landet där man böjer bananerna. 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag, 2009 är ett bra år  

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Sagt till min familj hur mycket jag ÄLSKAR DE!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Analyserat fel saker…

18. Hur tillbringar du julen?
Med nära och kära (ni var saknade Storebror och Lina)

19. Blev du kär i år?
Jag är kär i den här låten sa jag en dag på jobbet, mina kollegor svara trodde du var kär i någon annan.. Så ja jo det finns känslor…

20. Favoritprogram på TV?
Hmm Ensam mamma söker kanske…(har jag följt iaf)

21. Bästa boken du läste i år?
Under Turkiet resan läste jag en hel del bra bästa kanske 14 år till Salu

22. Största musikaliska upptäckten?
Barn sånger… inte sjungit så mycket barn sånger och skrattar sen jag var liten knodd…

23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Ja umgås med min familj och goda vänner

24. Något du önskade dig men inte fick?
Vet inte ens vad jag önskade mig…

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jobbade och så var det traditionsenlig middag med Susan på besök ;)  

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Vet inte just nu är jag glad… Kanske lite varmare sommar, fler vinster i Basketettan…

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Avslappnad

28. Vad fick dig att må bra?
Mina nära och kära, livet!

29. Vem saknade du?
Min bror, Lukas, Vänner som flyttat eller bor långt bort… Katrin saknar sig ofta vi ses för sällan…

30. De bästa nya människorna du träffade?
”Chefen” och ”KO” och alla små knoddar som får en att le varje dag.
Tony


IKEA med mamma

Mamma plockade upp mih vid 17 tiden och då hade jag hunnit med att diska lite idag och ja jo fixat lite saker här hemma också. Så skönt att sova ut imorse, blev ju rätt sent igår kväll...

Skulle bara till Arninge och titta lite där men min känsla sa att IKEA var nog en hit idag. Ja och det blev lyckat. HIttade en massa ljus stora och små (massa små på rea), lite annat smått och gott men det bästa av allt var att jag hittade ett smalt skåp till badrummet =) Så nu är jag så glad över de. Blir att snickra ihop imorgon, orkar inte idag.


Det går upp och ner

Igår var en dag fylld med saker att hålla sig sysselsatt med och ja det behövde ända fram till kvällen. Blev promenad på förmiddagen sedan bar det iväg till Sollentuna och Stinsen för att titta i lite affärer och avslutades med en tur till Danderyd på väg hem för att köpa mat på vägen hem. Ryktena som sa att det var god mat där stämde och efter så var det 3 mätta med glada tjejer som traska ut ur Mutolas lägenhet. En på väg till en bil och en på väg hem och en förbi kiosken och hyra film och köpa godis. Följde med Mutola till video 48 timmar (kanske inte heter så längre?) och där blev det ja lite godis tillslut för mig med. Bröt sviten utan godis i nästan 2 månader, ja förutom på julafton slank de nere lite choklad... Men sen 1 januari är det stopp igen, så gott är inte ens godis. Men oj jag som har sååå mycket chokladaskar hemma, någon som är sugen?!

Kvällen bjöd på film i soffan eller började med att sova 40 min framför Robinson, inge bra tidpunkt att sova vid 20-tiden, man blir så pigg sen... Jajaj men knata iaf in till sängen efter 12 slaget någonting. Då hade jag fått säga en del vad jag kände och även lyssnat och nu känns allt mycket bättre.

Dagen idag vaknade jag vid 9 tiden men lyckades sen somna om och vaknade inte förrän mamma ringde vid 10.30. Blev en tur till tippen och där träffa jag en av världens bästa mammor (ja min är ju bäst!). Hon fråga bor du fortfarande kvar hemma och vad gör du nu, pluggar eller jobbar? HAHAHAH vad jag garva åt hennes knodde (mitt gamla assistent barn) som jag pratar med kanske varannan vecka iaf och hon vet att jag jobbar på dagis och att jag har flyttat. Men inte sagt ett knyst till mamma sin, hahah, vi som pratat så att hon ska komma hit på besök.

Blev en tur till Sollentuna med mamma och hitta ett par jeans som jag innan jag prova lyckades riva upp hela benet med. Skulle nog stämt butiken eller krävt ersättning för skadan... Fanns också en massa andra kuliga affärer och hitta bla stenar i en butik som jag vill ha, blev inge köp idag men jag ska köpa dessa snart. Kom sedan till T.C och var så lycklig att valde Sollentuna centrum en dag som denna istället. Avslutade Centrum besöket med middag och fika med 2 underbara vänner. Tack för allt!

Denna sten är ifrån
www.kreativinsikt.se



Julafton och juldagen

Så var dagen man väntat på så länge över för drygt 17 timmar sen... Ja som Pysen sa iår gick julafton jätte fort, lite trist för det är en sån mysig dag. Man umgås med släkt och familj och ja man slipper tänka på nått egentligen. Var ute med Lukas och gick en promenad när jag kom innan lunch och fick med mig Fillepille och det var trevligt att bara vara ute och gå i snön.

Dagen flöt på, det var glögg, julbord, Kalle Anka, blev en liten till promenad, gröt och rimm, julklappsutdelning och iår debuterade Pysen som tomte med bravur! och sist men inte minst serverades det nötter, mandelmusslor och choklad. Stora frågan nu var är Aladin eller Paradisasken som alltid ställs fram?! Iår blev det en annan ask men ja det funkade de me.

Fick trevliga klappar av olika slag, de ligger fortfarande hemma hos mamma och pappa så bilder kommer senare.

Fick sms nu på kvällskvisten och efter lite spontana svar så blir det stan och utgång med Kråkan och Toker. En galen kombination och undrar hur denna kväll slutar.... Någon annan som är på så är det stan som gäller!

Lillejulafton

Så var det några minuter kvar (i skrivandes stund) av lillejulafton eller kanske mera känt som dan före dopparedan. När mamma frågade mig i helgen om jag skulle komma och äta mat hos de var svaret självklart så kommer jag och äter spagetti och köttfärssås hos er på lillejulafton, det är som det ska vara. Så knatade hemmåt till mamma och pappa efter jobbet och fick låna bilen för att ta mig till centrum för att fixa en lott inför kvällen och sista klapparna. Smart som jag var tänkte jag att jag tar ju min egen parkeringsplats och slipper leta på centrumparkeringen. Ja bra val tills jag kom till platsen och den är övertäckt med snö...Hem och hämta skyffel hos mamma och pappa och så tillbaka och skotta fram parkeringen. Sen tillslut var allt klart. 

Kvällen har sedan spenderats i goda vänners lag framför uppersittarkväll med Bingolotto och WIEE jag vann hela 100 kr. Blir nya lotter imorgon eller i helgen, dock inte Bingolotter. Själv satt jag under hela programmet och var lite grinig och besviken att de tagit bort luckorna som man kunde vinna när man fått bingo och ringde in. Men men tiderna förändras. 

NU är det snart läggdags för imorgon är det en lång dag. Först ska sista klapparna slås in. 

GOD JUL PÅ ER ALLA!  

Tjejkväll

Idag har jag haft trevligt besök på kvällen, det var gamla skolgänget som var samlat igen, men du var saknad S. Det blev för ovanlighetens skulle Tacos när detta gäng samlades...En hel del uppdatering och fick höra att bröllopsklockor ringer och det är lustigt hur par kan träffas...

Även lilla skrutten fick vara med ikväll och är underbart söt, träffat lilla skrutten en gång tidigare men idag var hon då sötare ;)

Imorgon blir det att jobba sista dagen för året och sedan ska jag stänga och gå hem till mamma och pappa för att äta spaggeti och köttfärssås som alltid på lillejulafton. Lite senare på kvällen blir det bil hem och sedan 5 min promenad för att besöka vännen för uppesittarkväll.

Är skrutten inte söt!
(dock är bilden lite suddig...)


Måndag...

Japp så var Måndagen över och den gick ganska fort ändå men känner samtidigt att jag fått en hel del gjort men samtidigt mycket som skulle behövas göra mera.
Idag har jag åkt pulka madrass med barnen och visst är det underbart kul!? Härligt att de har kul och rör på sig ute för då kan man vara ute i 1 ½ timme utan att de små knoddarna gnäller, jag fryser det är kallt... Imorgon blir det nog pulkabacka bara det är 90 % som har hjälm med sig.

Efter jobbet gick jag en runda med den lille gnagaren i Centrum och fixade lite saker och han är så snäll och underbar och har koll på saker det har han. Perfekt att låna idag när saker skulle fixas tror får låna honom en gång till snart för snart fyller någon lite äldre....;)

Slagit in lite klappar ikväll men även hunnit fundera lite och tänka och varför ska man göra de så mycket. Blev glad av telefonsamtal sedan och tack för meningen och tack för ett värdefullt samtal senare också. 

 

Trevlig kväll

Blev en liten spontankväll hemma hos vänner och lillplutten (som inte är så lite längre). Skulle bara komma förbi och hämta paket som tomten lämnat men så blev jag fast. Blev lite snack och va skönt att få kunna snacka av sig lite ibland behövde de just nu. Blev en promenad med lillen till Statiol och handla lite gott och va mycket snö det är ute och va mysigt det måste vara att vara sex år och bara kunna leka så i snön.

Dagens kommentar stod ändå lillen för när han skulle låna min kamera och fotta, så säger han till sin mamma. Ställ dig där så ska jag fotta till bloggen! Hahahhaha han har varit med förr ellä

Ja och bilden då jo här är resultatet!
Snygga långkallingar ;)


Blev inge match för mig =(

Blev inge match för mig igår, vaknade och kände att halsen var inge bra. Men var och kollade på matchen i alla fall. Tyvärr blev det ytterligare en förlust och det blev med en runt 20-30 poäng... Men vi som ändå spelade helt ok i första halvlek och ja vad händer sen... Fjärde är väl ok igen tror jag men hela matchen genomsyras av att vi gör för enkla misstag, en massa bortpassade bollar på att vi slänger den i händerna på motståndarna innan vi ens kommit över halva plan.

Men nu är det vila en vecka under julen och hoppas att vi drar igång med träningarna sen efter de i mellandagarna.

Säger bara NYTT ÅR NYA VINSTER (ja kanske första...)

Åhhh jag blir tokig!!!

Detta rent ut sagt är bara SKIT! Jag har inte missat en match på 100 år för jag varit sjuk men imorgon blir det så om det inte händer ett mirakel typ. Men inte tränat sen förra tisdagen då vi spela match (sen tor+fre var det jobb) och dessutom haft ont i halsen sen i fredags. Åhh jag som trodde var på väg att bli frisk igår men så idag när jag vaknade så nähä =(

Pratade med coach idag och jag hade bara velat säga att det var bra inte att jag vaknade imporse och inte alls mådde bra. Nu en stund efter jobbet så tänkte jag åhh jag mår typ bra men så inser jag att nää jag är inte frisk och halsen gör fortfarande ont.

Blir soffan för mig imorgon och får se hur jag mår imorgon för vill verkligen se matchen men åker inte bil in dit själv i snökaoset (vet inte ens om bilen är ledig...) och kommunalt genom halva stan nej tack faktiskt. Hoppas att jag vaknar och mår lite bättre iaf än vaknat och gjort de senaste dagarna. Fast visserligen onsdagen och torsdagen mådde jag nästan bra på morgonen ju.

Friskis

Ja så var man tillbaka till jobbet idag igen. Ja och vilken dag, nej ska verkligen inte klaga haft en riktigt bra dag. Börjar med att bli mött av min lilla skrutt som kommer och skriver Lena är häääär! Ja klart man blir glad ;) Sen fick jag en teckning av ett av barnen som hon hade sparat i sin låda till mig, med mitt namn och allt...Naw

Händelserik dag blev det idag för många barn också. Först kom tomten och dela ut paket och sedan blev det långbord och julbord till lunch sen ut i pulkamadrassbacken.

Sen så blev det lite att fixa och så blev det stort kramkalas innan hemgång. Ja men kommer sakna min lille bus och ska bli kul att få höra hur hon har det sen långt därborta. Men jag har ju fått en ängel som varje gång jag har på mig kommer tänka på dig!


Hemma idag och imorgon

Så hemma idag och blir hemma imorgon och hoppas på att kunna vara tillbaka på jobbe på Torsdag. Träffade en läkare idag som på en gång trodde det var halsfluss och var förvånad att jag inte hade feber, men vad visade provsvaren då negativt. Ingen halsfluss som hon trodde (nästan var säker på) Så nu har de skickat prov på odling och får reda på i veckan om svaret... Hoppas på att det bara är virus då och då ska det läka ut om någon dag igen. Sen prata hon om körtelfeber men kunde man inte testa med blodprov nu för det var för tidigt, jaha men har man inte feber då också?! Ja ja det är hon som är läkaren.
Matchen ikväll blir att få reda på resultat efteråt för kommer inte ens pallra mig dit, men skulle behöva pallra mig till centrum egentligen för att handla mat men orkar inte. Får göra det imorgon istället för har redan bestämt med kollegorna att är hemma imorgon med.

Hoppas fortfarande på under att det blir bra tills på lördag så kan spela eller iaf dressa då. För vad skullle det vara för mening att jag blir sjuk nu, det fattar då inte jag?

Sjukis

Sitter just nu vaken och väntar på att telefonen ska ringa ungefär 8.35 och efter de hoppas jag på en tid ganska snart till läkaren. Min hals mår inge bra alls och vaknade kl 03.20 inatt och hade så ont så jag inte viste vad jag skulle göra. Tog värktablett och hoppades på att kunna somna om till iaf till runt 7-tiden så kunde ringa KO och meddela att jag inte kommer idag. Så nu sitter jag och väntar på att telefonen ska ringa för att sedan kunna avgöra om jag kan sova lite till nu eller måste vänta med mera sömn om några timmar.  

julklappar

Dagen slutade iaf lite bättre an hur den började... Idag var dagen jag inte skulle komma försent, två kollegor hade möte när jag startade och bra tänkte jag bussen är där lagom så jag är där ca 13 min innan jag börjar. Väl i Täby Centrum så kommer ingen buss... efter ett tag får jag höra att den är 6 min sen, jaha ja okej så jag ringer mina kollegor och meddelar att bussen är sen. Men ingen buss kom sen heller utan fick snällt bara vänta på nästa som gjorde att jag istället blev 13 min försenad. Går av bussen och ska dra ner träjan lite och ritch det går hål på den, kul... kommer till jobbet och inser att jag har hål i strumpbyxorna så bara att ta fram nål och tråd.

Dagen flöt på lite bättre sen, förutom halsontet då. Fick mina första julklappar och även inhandlat mina första klappar.

Fixat julklapp till mamma, kusin vitamin och till mr T. Fast alla tre ska faktiskt utökas lite och till två av de har jag ideer säger dock inte till vilka ;)

Sen har jag kommit på lite jag önskar mig själv också.




Jag mår bra men inte min hals

Blev ingen träning idag, halsen mår inge bra alls och nu på kvällskvisten mår den SKIT. Hoppas på att förkylningshonungen jag fick av chefen är en mirakelkur men just nu känns det tyvärr inte som de. Om den inte det sker ett under inatt så tror jag tyvärr det blir att ringa jobbet och sjukskriva mig och istället ringa läkaren och få en akuttid. Har redan förvarnat mina kollegor om detta och idag var jag på jobbet mycket mycket för att det var lucia och luciafika för föräldrarna. Trots detta har halsen ändå mått bättre under dagen en vad den gör nu, kanske inte hunnit tänka efter då och kunde tom äta lunch kunde ju knappt äta middag ikväll.

Men förövrigt så mår jag riktigt bra, kanske ska t adet där samtalet som jag drar ut lite på nu. Jag är lycklig trots avståndet och tiden går ju faktiskt ganska snabbt ändå. Nyss fyllde man i önskemål om sommarsemester och idag fick vi julklappar av barnen på jobbet... Tänk va snabbt tiden går!

Nu hoppas jag på under tills matchen på lördag så jag är frisk då, träningsmatchen imorgon kan jag redan glömma tyvärr =(

Mini projekt på G

Idag mellan tjejernas match och herrarnas match var jag i Centrum och köpte bla julkort och så ett litet kit till ett mini projekt jag ska göra också. Ingen aning om det funkar men ska testa iaf ;) Juste kom på att jag behöver ju ett strykjärn då..hmm men det får lösa sig, kanske hittar välfungerade lim annars men det tål att tänkas på.

Julkorten ska ja roa mig med att skriva idag framför TVn tänkte jag och även mitt lilla miniprojekt ska jag starta med. Vi får se om det blir en bild en dag på mini projektet.

Ha en trevlig lördag kväll!!!

Hur mår halsen då? Nää inge bra, hade så j*kla ont i morse, men även om det är bättre nu och knappt tänkt på det under matcherna så är det inge bra. Vila ikväll, vila imorgon och hoppas kunna träna på måndag eller tisdag.


Basket, basket, basket

Idag har det varit basket, basket ch ännu mera basket på schemat och trots detta har jag inte studsat bollen själv någonting. Nää för om jag tänker efter tror jag knappt att jag har hållit i en boll?!

Började dagen med en välförtjänt sovmorgon och sedan lite frulle och kl 11.15 så var jag i Tibble. 12.15 hade jag match med tjejerna mot Bollstanäs, så nu var det lite av en seriefinal som vi sedan vann med 16 poäng tror jag. Detta är nog spelmässigt bästa matchen av tjejerna och våra två inhopp gör riktigt bra infrån sig. Kul! Hann med en sväng till centrum och fixa lite saker inför två små prodjekt, bara ett kvar nu att fixa. Mötte upp Fanny och vi fixa lunch och gick sedan och kolla herrarna spöa något lag i CC och det var där vi skulle ha u20 match sen trodde vi, men dubbelbokat (eller olika besked från olika håll) så blev det nere i källaren istället. Inleder bra och leder med 12-3 men tappar lite i andra men leder inför tredje, då lägger Tensta i en högre växel och går om och i vi börjar slarva. Det står lika med ett par minuter kvar men då gör de 9-0 på oss och nu måste vi stoppa klockan och vi förlorar tillslut med 6-8 poäng. Lite synd men spelet blir bättre och bättre och de blir mer samspelta och de visar i perioder att de har bra spel som lag. Tensta är serieledarna men så bra tyckte jag inte de var...vi hade kunnat tagit de.

En kul sak som skedde under matchen och helt otippat var att helt plötsligt så ser jag min mamma sitta på läktaren. VA gjorde hon där?! Nää men hon var tydligen där och titta på mig, hehe sött och pappa kom också en stund senare och hade varit ute med Lukas.

Fredagkväll

Kom precis hem från julbord med jobbet och det var trevligt. Lagom mycket folk, lagom stort, lagom mat ja det var lagom helt enkelt. Trevligt sällsak mindre trevlig charmig personal, men alla har ju inte gått en charm kurs som vi ;) hahah

Ja men en trevlig kväll helt enkelt!

Missa dock träningen idag igen (igår möte ju) men idag kanske det var lika bra för min hals mår inge bra alls, den gör ont. Ska krypa ner i soffan nu med en stort kopp te med honung i. Får vi se om det blir nått kul från telefonen också, hoppas på att den spelar en liten fin signal... S.D!


Vill inte ha denna känslan..

Jag hatar hatar hatar känslan som jag hade igår och jag vill inte känna den igen. Måste få tacka mina tjejer som gör en riktigt bra träning tillslut och de fick mig ändå på bra humör. Nää för kan erkänna att jag var inte glad när jag kom ner till den.

Inte haft denna känsla under hösten alls, inte alls på samma sätt men igår var det inge helt ärligt inge kul. Kändes såå tomt! Men vad ska jag säga, göra, känna efter detta är så svårt. På ett sätt måste jag ändå vara näjd men på ett annat sätt är jag grymt besviken på allt och allting. Efter ett sms som ändå var helt ärligt imorse så kändes det lite som att jag kunde "fick" tänka så och ja men ändå. Har inget mera att säga än att detta är så J*KLA trist och jag hatar det! 

Men får se det ljusa i tunneln och jag är ändå nöjd men 28 p,8/10 straffkast, 7/11 2:or, 2/4 3:or 4 (2+2) returer (borde tagit någon mer kan tyckas...), 2 assist, 2 T.O ja på 28 min.

NU blir det ledigt ikväll och imorgon och på fredag är det jobbaktiviteter som styr kvällarna...

Första segern?!

Imorgon möter vi BK Järva och ett av lagen, ja alltså vi eller Järva kommer komma ifrån CC med första segern. Jag hoppas på att det är vi så klart. Spelar vi som ett lag och bra i fyra perioder så har vi en bra chans och jag hoppas verkligen vi tar den. Idag var vi många på träningen igen och kul att kunna lira lite 5-5 och extra kul var det att Chippen var nere och gjorde debut i träningskläder efter sin operation.

Imorgon 18.30 smäller det som sagt och må bästa lag vinna! Jag hoppas på att vi gör en hel bra match och då kommer vi komma ifrån hallen som segrare!!!


Måndag...

Så var det Måndag igen och helgen gick snabbt men ändå så kändes det som den var ganska lång på ett sätt. Så tillbaka till jobbet och det var en underbar stämning trots att nästan alla barn var tillbaka till skillnad från förra veckan. Ganska skönt att komma till en måndag morgon och sen bara få ta det lite lugnt. Hade en lugn samling trots att jag hade en lite klätterapa i knät och sedan blev det bak på schemat och det luktade liksom jul på avdelningen och ska ta tag och baka lite själv i helgen tänkte jag om jag får tid och hittar den deg jag vill ha.

Imorgon kort dag och det passar ju bra eftersom jag har match på kvällen sen. Ska smöra lite för mina kollegor och kolla om jag kan gå 10 min tidigare så hinner jag med en buss tidigare istället för att vänta på nästa i nästan 30 min... Så hinner jag hem och power napa lite innan matchen också.

Så var man tillbaka igen!

Ja insåg just att det var ju ett tag sen man uppdaterat här men det har sina naturliga förklaringar.

Torsdags så blev det jobb som vanligt och direkt till tjejernas träning och sen egen träning och sedan fick jag besked om att planet som skulle lyfta och jag var så glad över kanske inte alls skulle ha de passagerare med som jag ville. Så fredagen blev lite jobbig dag faktiskt men såg fram emot middagen hos KO på kvällen och även en annan vän erbjöd mig sällskap, tack söta ni!
Efter jobbet på fredagen hämtade jag upp min andra kolega och vi begav oss till KO och jag visste fortfarande inte om jag skulle till Bromma på kvällen eller inte. Men intalade mig att det chefen sa stämde, har han inte bestämt sig ännu så vill han verkligen komma. Ja och så helt plötsligt när vi satt och prata på kvällen ringde telefonen och jag fick possitivt besked =)

Blev en tur till Bromma på fredagen och hämtade upp mr T där ;) Nu skulle jag äntligen få revange i Buzz, fast så blev inte fallet jag fick åter igen stor spö =(
Lördagen blev det en tur till Skansen och deras julmarknad och vi skulle besökt gamla stan också men regnet satte stopp för detta. Handla middags mat och medans jag lyckades fixa köttfärsen så hann han med att hacka gurka, tomat, lök, championer, fixa ost, sallad. Ja men har man en bakgrund på hotell och restaurang så... Ja och till middag blev det tacos. Sen fick jag spö i Monopol och nu snackar vi verkligen stor spö, fattar inte vad som gick så snett.. (Stort av mig att erkänna detta)

Idag så blev det en ny tur till Bromma och säga hej då istället för hej! Tack för en super helg och vi ses snart igen!


Fick ett sms på kvällen där jag skrev att jag bara låtit honom vinna i allt. Fick till svar att du har alldeles för stor vinnarskalle att låta mig vinna över dig i nått... och det värsta är att han har en poäng i det också.


Bli friska nu

Hela förra veckan var vi få på träningen och det var länge sen vi var så få en hel vecka... Trots detta manfall på folk så har vi haft bra träningar och riktigt roliga också. Mitt humör har inte varit det bästa pga detta att vi varit så få, spec innan tis då var jag inte glad men gick från träningen riktigt glad och det blev en riktigt rolig träning trots de få deltagarna (3+a.c) I torsdags var vi lite fler (det dubbla) men fick ändå spela lite 4-4 eftersom vi startade lite tidigare och körde lite med mina tjejer som var där och träna.

Så nu imorgon hoppas jag att vi är fullt lag som tränar för på tisdag är det match mot Järva och då kommer ett av lagen gå därifrån med sin första seger och jag hoppas och tror så klart på oss. Så låt oss nu göra en bra träning imorgon och så spöar (eller iaf slår) vi Järva på tisdag!

Så alla som är sjuka eller inte känner sig helt friska knapra c-vitamin!

TISDAG 18:30 Tibble CC


Amor Vincit Omnia

Tillbringat kvällen med mamma och det var nog länge sen det var så trevligt att tvätta och jag har fått gjort en hel del annat medans tvätten gick också.

Började med att mamma och jag åkte förbi BOOM (vilken underbar affär) och där hittade jag en julstjärna, en svart med glitter i och jag vart riktigt nöjd, även om jag ville ha en röd. Sen hittade jag också en text som jag ville ha och blev nästan kär i. Tittade på den från första början och sen innan vi skulle gå ut så var jag bara tvungen att gå tillbaka och titta lite till och så blev det en tidig julklapp till mig själv.

Fick middag av mamma och pappa och sedan blev det hem och tvätta i 3 timmar... Kul nja men fick rent 6 maskiner och en del annat han vi också med under tiden. Var i centrum och köpte Ice Age 3 och mamma köpte andra Stig Larsson filmen, spikat upp mina ord, bäddat om sängen m.m

Dessa ord pryder just nu min sovrumsvägg...
(kärleken övervinner allt)


Känns som någon väntar på info...

Har haft ungefär det antalet besökare jag brukar ha men jag har haft jätte mycket fler sidvisningar än vanligt, alltså inte folk som tittat utan samma folk som varit inne flera gånger. Undrar vad de väntar på att få reda på, kanske samma sak som jag väntat på. Ja och jag kan säga att jag har fått svaret nyss =) och ja jag är glad och det blir säkert super bra!

Leta ljulstjärna kom hem med spikmatta

Träffa mamma efter jobbet och vi skulle ut och se om vi kunde hitta någon fin ljulstjärna men istället kom jag hem med inte bara en spikmatta utan två. Pappa hade tidigare sagt att man kunde få två stycken för en på Claes Ohlsson så gick dit och tittade men de hade bara Medium och jag ville ju ha en lite större egentligen. Gick ner till Hälsoaffären och där hade de samma erbjudande och då slog jag till. Det blev 2 stycken en lila och en grön i Large. Så är det någon som är sugen på en spikmatta till bra pris hör av er annars så har jag en ljulklapp fixad till någon ;)

Det blir att testa ikväll efter egen träning och efter tjejernas träning.


RSS 2.0