Jag ser de snöar jag ser de snöar de var v...

Jag ser de snöar jag ser de snöar de var väl roligt hurra! Men nä nu är de inge kul längre, nu vill jag ha grusfria vägar och vår.


13 år sen rip mormor

Uch jag kan fortfarande minnas dagen som igår. Hade varit på fotbollsträning och pappa hämtad mig och en kompis. Jag frågade hur det var med mormor och han sa bara ja vi tar de sen. När kom hem satt Mange i soffan och kolla på TV, jag tänkte då kan det inte ha hänt nått eftersom han sitter där. Pappa kalla in mig i köket och jag satt i hans knä när han berätta...

Älskade mormor du sa alltid jag fylla 80 år och se mitt första barnbarn ta studenten och allt sprack med ett par månader. Exakt 13 år sen idag och du är fortfarande saknad, men ser mer och mer av dig i min mamma ;)

Ditt minne lever kvar i mig föralltid! ♥


veckan än så länge...

Ja denna vecka har varit minst sagt full... Börja med att stänga i måndags som vanligt, igår var det föreläsning, Maten i förskolan i 4 timmar. Enligt mig lite långt men intressant jag har lite svårt har jag för att koncentrera mig mellan 17-21 när jag jobbat under dagen först. Idag har jag varit på halv dagskurs, Hållbar utveckling och den växte i mina ögon. När man hunnit reflektera lite under dagen så blev den bättre och bättre. Får se hur vi går vidare med detta, på nått sätt lär de bli iaf.

Imorgon träning med tjejerna och en vanlig jobb dag, nää har ju ett läkarbesök inbokat på morgonen. Men fredag är en vanlig dag.

Idag när jag kom tillbaka var barnen minst sagt konfunderade att jag satt vid "frökenbordet" och åt. Där kan man tydligen inte alls sitta och äta. men kände inte att sitta helt själv vid ett lågt bord och äta så fick bli de.

Innan jag var på rast idag fick jag 1000 frågor av en liten parvel. Hon var så allvarlig men samtidigt var de så oskyldigt. Lite gulligt var det faktiskt, hon satt verkligen och funderade.
Bla kom frågorna: Har du en prins? Vad heter han? vad brukar ni göra? Har ni varit på bio ihop? Brukar ni pussas? Har du SOVIT ÖVER hos honom? Pussades ni på bion? Så helt plötsligt, jag har sett folk pussas i en rulltrappa. Sen fler frågor, är du gift? ska du gifta dig? Vad får man när man gifter sig? HAHAHA värsta utfrågningen.

Ja ibland kan man bara le! (ganska ofta)

150 kr för allt, de är rätt bra pris ;-) k...

mms_img56897 (MMS)

150 kr för allt, de är rätt bra pris ;-) kan tacka att hade 2 presentkort som hjälpte till att dra ner priset. Ja sen fick jag lilla tuben och proverna på köpet. Gillar ja :-)


Vad gör man inte för kärleken ;)

Ja vilken underbar helg det varit och en massa har vi hunnit med känns det som.

Fredags blev det fredagsmys med våfflor. Våffeldagen dagen till ära och det var riktigt gott med våfflor och var lite hungrig när kom ner också.

Lördagen bjöd på solsken och fotboll. Tänkte t.o.m. på min morbror och tänkte överraska honom men får bli till en annan gång, butiken var stängd efter matchen. Ja ni som sett tidigare vet att vi var och tittade på Malmö FFs genrep inför Allsvenska premiären. Ja vad gör man inte för kärleken ;) Men matchen var inge vidare, har sett Malmö spela bra mycket bättre. Eller så är det så att jag verkligen har dåligt inflytande på de som söt säger. Så det gäller att jag går och kollar på DIF-Malmö FF. Hihi. Hann även med en tur in på ett centrum och hittade iaf ett par jeans, även om jag verkligen HATAR att prova jeans hade jag en tålmodig med mig. Tack söta du! Ja vad gör man inte för kärleken ;)

Kvällen bjöd på utgång och säger bara inte var dag man dansar till Lasse Stefans ;) Kvällen bjöd även på en massa skratt, Fia med Hutt, mer skratt, tårar och en massa glädje. Ja en riktigt toppen kväll helt enkelt och en annorlunda utgång men skulle helt klart kunna göra om de ändå. Stämningen var på topp =)

Trodde inte skulle vara så pigg på morgonen när jag vaknade med tanke på att jag sa till sötis under natten, håll i mig sängen snurrar ;) men när jag vakna mådde jag faktiskt bra! (ja helt ok iaf) Åt en trevlig frukost med nybakta bullar, så vem kan klaga... Solen lyste även idag och vi begav oss till rangen för att slå lite. Ja man vart ju lite sugen på att spela faktiskt, är nog första gången i år som jag känner de på riktigt. Vetat att ska spela men nu blir jag sugen på de också. 

Ja söndagen betydde ju tyvärr även hemgång för min del då jag jobbat idag. Haft en sådan toppen helg med dig som vanligt och saknar dig redan massor hjärtat. 


Så har man testat klubborna i år igen, jo ...

mms_img32588 (MMS)

Så har man testat klubborna i år igen, jo men visst ska man spela i år.


Fia med hutt var inte igår...

mms_img64218 (MMS)

Fia med hutt var inte igår...


Solen skiner och det är vår värme i luften...

mms_img64214 (MMS)

Solen skiner och det är vår värme i luften. Malmö ff spelar genrep mot BK Häcken. Ja vad gör man inte för kärleken ;-)


Står på arlanda och laddar mobilen men all...

Står på arlanda och laddar mobilen men allt jag önskar nu är att planet ska gå snart. Bara dryga 90 min innan får träffa älsklingen igen. Längtar!


Cykelpremiär

Ja den blev uppskjuten någon dag men idag var dagen D inne jag skulle cykla till jobbet igen. Igår stod jag och "träna och träna"  för att få upp dörren när jag väl kommit på hur jag skulle lösa de. Så idag blev det en skön tur till och en skön tur från jobbet och även till tjejernas träning. Skönt att kommit igång med cykeln igen, har längtat lite efter den.

Nu ska jag packa och sen ta en dusch innan jag ska krypa ner i sängen. Imorgon är det lång dag på jobbet sen så direkt till Arlanda (kommunalt) för att flyga ner till Skåneland. Ja så tyvärr missar jag en vecka i fjällen, blev medbjuden dit av ett barn nästa vecka. Gulle!

En annan kul sak från jobbet idag, barn söta med deras fantasi. Vi hade rörelsebana idag och jag slängde ut en massa krokodiler på golvet. Krokodilerna är laminerade bilder på krokodiler, som vi sen sa barnen skulle akta sig för. De gick in med en sådan skön inställning att de verkligen var riktiga så de nästan trodde på de själva. Hahha pluttar.

Fredagsmys


Inspirerande föreläsning

Igår var vi med jobbet på en föreläsning som hette, hjärnspråk (tro de var så iaf) och även om jag så här idag inte direkt kan säga vad jag hade ut av den så var den bra. 2 timmar gick riktigt snabbt och föreläsaren var riktigt bra. Hon var rolig men samtidigt allvarlig och efteråt tyckte jag de var bra att jag hade gått. Men som sagt vet inte riktigt vad jag tar med mig från den, men kanske finns det nått där bak. Eller en sak fastna, det hon sa om att förvirrad är ett förstadie till lärdom och ja jo så kan man ju se de, eller vad säger ni?

Tisdag kom och så gjorde solen me!

Ja och dagen har bjudit på en hel del höjdpunkter, så tänkte bjuda på några av de. Fast först ska jag börja med att beklaga mig, jag som skulle vara duktig och allt imorse och cykla till jobbet (hade pumpat den och så igår) ja och idag då. Ja jag kommer inte in i cykelförådet, keytagen lyste grönt eller den där grejen man håller den emot men dörren gick inte att rubba. Jag drog och drog i den men inget hände, drog iväg ett mail när jag kom hem från jobbet så får se om den funkar imorgon eller på torsdag. Skulle ju behöva cykeln!

Jaja till höjdpunkterna då!

♦ Solen har skinit en massa idag och vilket underbart cäder det har varit kan bara njuta. Ja och den lilla poolen vi har på gården, den har barnen haft tok kul i. Haha de fick klä av sig ytterkläderna ute, en del stövlar kunde man ju hälla ut vatten ur. Men huvudsaken är väl att barnen har kul och ingen klaga en ändå gång på att de var blöta, men tror inte var en ända som inte bytte nått när de väl kom in sen.

♦ Fick en skön promenad i solen hem från jobbet. Så halvvägs fick jag se nått som man bara kunde le åt. En liten pojke och hans pappa (jag antar att de var som och pappa) som står vid en vattenpöl som barnet som kanske är i 3 års åldern står och hoppar i och pappan bara tittar på. Barnet såg ut och ha jätte kul och pappan log lite, till det hela hör det att barnet hade bara stövlar och vanliga byxor och jacka. Fri uppfostran eller så bara såg pappa att barnet hade kul?!

♦ Fick ytterligare en härlig promenad hem från tjejernas träning i Jollen. Ja och visst den var inte att klaga på den heller men idag var de många 24 st... Tur att hade stor hall.

♦ Glad för DIN skull nu, verkar som en del bitar faller på plats och det är du värd.

♦ Bara 3 dagar kvar till fredag!


Måndag är så mallig först han är...

Ja och jag är glad att denna måndag snart är slut, ska snart krypa ner i sängen hade jag tänkt. Var så toktrött när jag vaknade imorse och ville bara ligga kvar i sängen.

På jobbet rullade de på och fick mess av pappa som sa att jag kunde väl lämna bilen när jag slutade. Okej jag går från Ellagård istället för från hela vägen från jobbet. Det blev inte så, fick skjuts av pappa hem istället han skulle ändå ut och åka. Så kom hem och har diskat, pumpat cykeln och gjort klart mitt fotoprojekt. Nu ska den mer eller mindre bara upp på väggen.

Imorgon är det en full dag, massor som händer och jag ska cykla till jobbet tänkte jag så upp i tid. sen iväg och träna tjejerna i Jollen och sen hem igen och köra ett gympass. Näää nu ropar soffan och min mysfilt på mig. Fast ska vara smart och krypa ner i sängen i tid också inte sova i soffan.

Imorgon får vi se om solen kan titta fram också!


söndag kväll

Ja blev en del tvätt och fortfarande inte lagt in i garderoben...illa. Men kom av mig lite. Pappa kom förbi och skulle hjälpa mig med två saker och inget av de ville sig utan mitt lilla tavelprodjekt får ligga på golvet en liten stund till innan jag löst de helt klart, men snart så. Inhandlade saker idag i centrum så. Träffade även på Mutola i centrum som kom haltande från tåget. Fick skjuts till Valla Tai och hem till henne och äta lite mat sen var jag hemma lagom till Solsidan. 

Hunnit med att växla några ord med min bror också som hade änglavakt i Torsdags och vi tackar för de, uch kunde gått riktigt illa. Bra regel de infört nu hemma, inga tofflor i trappen! Uch får inte skrämmas mer sådär, ÄLSKAR DIG!



  

Blev ingen sovmorgon idag inte...

Idag var tanken att jag skulle sova ut ordentligt. Nja riktigt så blev det inte, rättare sagt blev det inte så alls! Jag sov lite halvdåligt från 6 tiden och när jag vaknade kl 8 så kunde jag inte somna om. Bestämde mig efter knappa 30 min att gå upp ändå. Trodde verkligen skulle somna i soffan men icke.

Kl 10 bestämde jag mig för att gå ut på promenad och kl 12 gick jag ner till gymmet och det var en underbar känsla att komma hem vid halv 2 tiden och insett att jag har redan hunnit med att vara ute i solen under en timmes promenad och även hunnit med att göra ett gympass.

NU har jag tvättat en massa och nu bara slänga in de i garderoben och diska som gäller, sen tror jag det blir soffan ikväll, vet en som kommer somna gott inatt iaf.

Basketlördag

Igår var jag uppe tidigt, strax efter 8 och solen lyste skönt ute och vad passar då bättre än att spendera dagen i en baskethall. Japp precis vad jag gjorde eller från strax innan 9 till strax innan 15. Så blev ett par timmar i hallen blev de. Tjejerna hade matcher i EB och totalt skulle båda lagen få spela 2 matcher var, så blev det inte riktigt för ena laget då det måste blivit nått knas då andra laget inte dök upp och sen inte nästa lag heller. Men löste sig bra tillslut ändå.

Men redan 9.15 spelade ena laget sin första match och efter lite vila även sin andra match. Vilken kämparglöd och vilja och va kul de var att se de spela och hur mycket de utvecklas hela tiden. Det har hänt massor bla med deras spelförståelse, kul! Sen måste jag ju även säga att jag var imponerad av en tjej i motståndarlaget som dessutom var ett år yngre, men vilken jäkla talang! Men en en gång är det bevisat en spelare kan inte göra laget, inte ens när de är i denna åldern.

Men när andra laget skulle spela sin första match fanns inga motståndare, men det löste sig så passa att de fick spela mot lite Täbykillar i samma ålder som precis spelat en match och hade lång tid till nästa. Beskedet mottogs med blandade miner av tjejerna men som de lyfte sig under matchens gång. Från att varit lite försiktiga i början så gav de verkligen allt i slutet. Det var tufft det var de, men imponerad av de för de gav aldrig upp.

Ja så spenderade man ännu en dag i en baskethall. När jag kom hem var jag trätt och somna på soffan och senare på kvällen bjöd mamma o pappa på middag. Det är ju alddrig fel ;)

Nu ligger korten på rätt plats...tror jag ...

mms_img63422 (MMS)

Nu ligger korten på rätt plats...tror jag iaf... Ska vi se om kan få in de i tavlan också.


Glömde att berätta igår att jag var hos en...

Glömde att berätta igår att jag var hos en pt, kändes bra och fått ett program jag inte tror ska tröttna på heller... Blir ju att testa fredag kanske annars helgen. Jag är taggad iaf!


Vilka fina paket

Fick inte bara en underbar 3 rättersmiddag av sötaste utan även lite paket i fredags när jag kom ner.

Jag fick ju filten som jag mös under igårkväll, åhh så skön den är och varm och gosig.
Ett par örhängen med lite bling som små hjärtan, jätte fina.
Sen fick jag en sån fin klocka och jag som funderat på om skulle köpa en klocka till mig själv i present. Den var super fin och nu ska jag verkligen börja använda klocka och nu har jag en anledning till de också. En mycket fin anledning också ;)


Helgen i Skåneland

Helgen spenderades som ni säkert förstått i Skåneland, en liten bit utanför Malmö. Kom ner till Skåne under fredagskvällen efetr suttit på ett tåg i några timmar... Blev hem och bytte om lite och sen fick vi skjuts in till stan. Där blev det 3 rätters middag underbart gott var de, Italienskt (pappa du hade älskat de). Vi gick vidare och tåg en öl för att sedan gå vidare till flera öl. Där splittrades dock tyvärr matsällskapet men tack för en jätte trevlig middag. Vi åkte vidare in i stan och mötte upp söts syster och lite folk. Var på typ en pub som hade livemusik och ja det blev lite fler öl... Kvällen slutade med bussfärd hem och hemma lagom strax efter 3 tiden. Sov gott kan jag säga efter att ha gått upp strax innan 6 på morgonen.

Lördagen bjöd på sol och en promenad i skogen. Var mysigt och en trevlig promenad och den rundan kan jag tänka mig springa senare i vår/sommar. Kvällen spenderades i soffan framför melodifestivalenkatastrofen.... Nää enligt min mening van ej rätt låt. Senare blev det lite golfspel med ps3 och tur att någon hade tålamod med mig för instruktionerna var jag inte så haj på att ta in. Blev en runda tillslut och tävlingsmänniska som man är var jag inte så nöjd...

Söndagen bjöd på hemmamys i soffan, ja lite golfspel på ps3 han vi med och lite skidor på tv också. Gick betydligt bättre denna dag än dagen innan och jag lyckades tom vinna =) Helgen avslutades med en super god middag.


Dags att krypa ner under myspys filten fic...

mms_img18227 (MMS)

Dags att krypa ner under myspys filten fick av värrldens bästa pojkvän i födelsedagspresent! Risken finns att jag somnar i soffan ikväll ;-)


Grattis på födelsedagen till världens bäst...

Grattis på födelsedagen till världens bästa 8 åring! Hoppas att du får en underbar dag!


Ute i skogen och går. Ingen snö och lite s...

mms_img52784 (MMS)

Ute i skogen och går. Ingen snö och lite sol, det är myspys


Titta djurgårn i malmö!

mms_img60592 (MMS)

Titta djurgårn i malmö!


Så hamna man på en pub med massa god öl...

mms_img50895 (MMS)

Så hamna man på en pub med massa god öl...


32 min kvar och nu ser jag ingen snö längr...

32 min kvar och nu ser jag ingen snö längre, ganska skönt faktiskt. Ser lite från emot att den försvinner.


Sitter på ett tåg på väg ner mot ..... Ja ...

Sitter på ett tåg på väg ner mot ..... Ja såklart malmö! Börjar bli lite uttråkad nu faktiskt, men framme om 93 min skönt!


GRATTIS UNDERBARA KUSINER!

Idag fyller Anna och Filip 26 år! STORT GRATTIS till ER.

Anna kom hem från Umeå lagom idag och jag åker lagom till Skåneland imorgon, men vi hinner förhoppningsvis ses i nästa vecka en kväll. Har ju inte träffat henne sen i julas.

STORT GRATTIS TILL ER BÅDA P ÅERAN STORA DAG!


(bilder är från -87)


Bilder

Dukat för fest!



Förrätt


Lite paket jag fått...





Kalashelg!

Ja helgen har varit kalashelg i många bemärkelser. Haft en kalas helg och även haft en del kalas. I fredags blev man ju ett år äldre och planerna för fredagen sprack när det vart kräksjuka på natten till fredags dit jag skulle. Nää kunde och vågade inte riskera nått. Mycket tråkigt :( men var förbi och hämtade upp en jätte fin bukett med tulpaner. 

Spenderade kvällen hos mamma och pappa istället, det var trevligt det också. God mat och trevligt sällskap. Fick lite paket också. Började med att jag fick en till bukett med tulpaner och även en vas till. Mamma och pappa sa vi trodde inte du hade de hemma, de känner mig ganska bra ;) Hade tagit med mig paketet jag fått på posten av Magnus och Lina (ja och katterna) också. Tänkte också på vägen hem att detta är en av få födelsedagar som jag inte har ätit ihop med Garpen hemma hos mamma och pappa. Annars har hon liksom varit där i en massa massa år.

På lördagen var lite släkt här från mammas sida (de som bor kvar här nu). Blev trerätters med lite hjälp av pappa och även om det inte blev pappas special verkade alla mer än nöjda. Det är alltid extra kul när maten går hem ;)

Söndagen blev det lite fika med fruktsallad då H o S och lillskrutten kom förbi. Även Mutola kom förbi och smaka lite. Söndagskvällen avrundades med lite rester från lördagen med trevligt sällskap och sen var det Solsidan ja kunde helgen blivit bättre? Skulle vara att sötis inte jobba utan var här då, men får träffa honom nu på fredag igen :)

Bjuder på lite bilder i ett eget inlägg!

Tack mina underbara vänner!

mms_img33746 (MMS)

Tack mina underbara vänner!


GRATTIS PAPPA!

Stort GRATTIS till världens bästa pappa som idag blir ett år äldre! Varit hemma i Ellagård och firat pappa med mamma och Lukas. Fick god mat och trevligt sällskap så vad ska man klaga på?! INGET!!!
Fick tom sällskap hem en bra bit vilket var skönt för hade aldrig gått bakom tennistälten själv. Skönt kvällsväder ute och härlig promenad blev det.

Nästa helg åker mamma o pappa till fjällen och visst är man lite avis ändå ;)


Årets första semla, en mini blev de iställ...

mms_img45420 (MMS)

Årets första semla, en mini blev de istället för tårta.


Vilken film!

Ja vad ska man säga om inbjudan jag fick, vilken film. Helt underbar, skådisen i filmen spelar sig själv och ja helt klockren är han så kan jag säga. Jag bara log hela filmen igenom. Tyvärr måste jag dock tacka nej för är i andra delar av Sverige då, men lovar att ska fira dig en annan dag ;) För du tror väl inte jag glömmer bort dig bara för jag inte är hemma.


Fick ett brev idag av vännen och nu ligger...

mms_img24819 (MMS)

Fick ett brev idag av vännen och nu ligger skivan i datorn o väntar på att starta, spännade :-)


RSS 2.0