Kval nästa =)

Igår blev vi klara för kval till basketettan när vi slog Västerås hemma och idag tog vi ytterligare en vinst mot Blackeberg. Båda matcherna har spelats hemma, den igår spelades i CC och den idag spelades nere i källaren (5:an). Det är två skilda saker att spela i CC och nere i källaren. CC är stor och den känns så mycket större också än källaren som kan kännas lite liten ibland. Men att den känns lite liten gör det även att publiken kommer närmre. Idag var källaren nästan full längst kanterna och även om var lika mycket folk igår på läktaren så försvinner de ganska snabbt på en läktare som rymmer flera hundra. Men jag gillar att spela i CC och jag gillar även att spela i källaren så skulle inte välja bort det ena alternativet för de andra.

Matchen idag mot Blacke visste vi från början skulle bli mycket tuffare än matchen mot Västerås igår. Det var tuffare redan från första start. Första perioden slutar 26-23 och andra slutar 17-17 vilket betyder att vi leder med 43-40 i halvlek, göra 43 poäng är bra men att släppa in 40 är lite för mycket. I halvlek pratar vi om att gå in och fortsätta kriga och inte släppa detta nu, för att låta Blacke vinna tredje med 10 poäng gör det tufft att vända. Vi förlorar dock tredje med14-19 och ligger nu under med 2 poäng inför sista perioden som vi vinner med 26-23 och matchen slutar 73-72 och vi segrar och blir riktigt glada. 

Matchen idag var tuff det var den. På ett sätt kändes det som det var våran match hela tiden, vi skulle bara vinna den och när de gick upp till lika och även gick om så vek vi inte ner oss utan vi fortsatte kriga och vi gick av planen som segrare vilket var jätte skönt och vi tar med oss en positiv känsla inför kvalmatcherna som börjar snart. 

Jag ser fram emot kvalet riktigt mycket!!! 
(men just nu mest mot sängen)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0