Helg!

Så har man gått på helg och firar med ett spiningpass, eller pass och pass jag kör intervall på cykeln. Kändes rejält i benen när toppade.

Haft planeringsdag idag på jobbet och pratat med nya kollegan och även med två nygamla, vi fyra ska bilda avdelning och känns jätte kul just nu. Tror det blir toppen.

Får se vad som händer i helgen, vi har lite planer men lite öppet.

Ha en toppen helg nu!

Så här såg de ut innan...


Mål milen

Först måste jag bara säga gott o se Djurgården göra 1-1 nyss på AIK.
Igår blev det att trotsa sista dropparna som föll från himlen och ut och springa. Tänkte bara ta en kort runda men blev en lite längre. 5 km senare kändes det riktigt bra ändå.
Idag blev det gymmet och när träningscykeln inte ville som jag ville gav jag upp den och ställde mig ändå på löpbandet.
Tycker egentligen inte om att stå på löpband men tror har blivit lite sjuk för idag var det helt ok, ja plus då att ska springa Malmömilen helt frivilligt! Men gillar att ha ett mål.


Skoja inte med mig

Blir då förbannad! Nyss så skrev jag en massa och nu är det bara borta, bara rubriken kvar.
Kort och gott tänkte jag bl.a. Berätta att om en månad ska jag springa Malmömilen. Varje gång jag skriver eller säger de så blir jag så nervös, men men de blir nog bra det här!


Nytt att berätta


Helt slut men vilken dag!


Tömmer lägenheten

Är uppe i Täby och håller på att tömma lägenheten. Gick lite trögt i början tyckte jag men nu har en del försvunnit så det riktigt skönt. Fortfarande ett vitrinskåp som ska bort och köksbordet. Men de har jag en spekulant på som förhoppningsvis kommer och kollar imorgon.
Imorgon ska jag förbi gamla jobbet och hälsa på igen och sen tillbaka till lägenheten och få bort lite lampor :-)
Sen på kvällen blir det fotboll med mamma och ja jo tror nog pappa kollar också ;)


RSS 2.0