Fysisk och psykisk träning...

Vi skulle gått till gymmet idag men blev en tur till Bulltofta och elljusspåret där och trots klockan bara var strax efter 18.30 var det tillräckligt mörkt för att det skulle vara extra jobbigt. Så blev psykisk träning på köpet. Ska dit och löpa igen men gärna med lite mer ljus ute. Elljus i all ära men jag tyckte nog lamporna kunde varit lite närmare varandra. Annars var det ganska skönt när man klev ut ur duschen och kröp ner i soffan.


Spontanköp

Vi var på emporia idag efter middagen och hittade en klocka för halva priset så jag slog till.


Bokat och klart

Resan är bokad :-)


Tvätta är tråkigt....

Ja tvätta är otroligt tråkigt och ännu tråkigare är nog att sortera tvätten sen och lägga in den igen. Men måste man så måste man. Vi har tvättat 8! Maskiner ikväll, sista tvätten ville inte riktigt torka så den hänger lite varstans på balkongen, ja vad gör man.

Annars har dagen varit bra, var en stund i Trelleborg och hälsa på bror och familj och lilla guldklimpem går nog snart, bara hitta balansen lite mer. Men att gå är kul med lite hjälp och hon reser sig och sätter sig ner helt själv.

Hjärtat slängde ihop en god middag av de vi hade i kylen. Bacon och grattis sås och ris, vart riktigt gott.

Snart blir det sängen och imorgon jobbdag igen. Sen hem och iväg och storhandla.
Hoppas ni haft en bra helg.


Shoppat

Detta skrevs redan i onsdags men ville inte bli publicerat rätt så de kommer nu istället. Igår hämtade hjärtat upp mig efter jobb och vi åkte iväg och hämtade upp Linda och drog vidare til Burlöv centrum för att titta lite på HM. Var lite sugen på att hitta någon eller några tröjor när jag ändå hade 20%. Kom därifrån med en stor påse som innehöll hela 7 tröjor i olika slag, en finjacka, en halsduk, en mössa, ett par örhänge och ett par tofsar. Ja jag tror det var allt men det blev ju en hel del ändå. Jag hittade någon tröja som jag skulle prova men sen gick hjärtat och Linda iväg och kom tillbaka med många fler klädesplagg... 
Mycket satt bra också på en gång och även om jag själv kanske inte hade valt att prova just de tröjorna var det ändå min stil. Ibland är det bra att gå utanför sina ramar och prova nått nytt. Jag är super nöjd och glad att vi åkte iväg och kollade =) Egna personal shopper är inte helt fel ;)

Fredagsmys

Ikväll har jag varit med svärfar och kollat MFF-DIF, jo Tony var också där men han stod i klacken. En kul match trots att Djurgården fick stryk med 3-1 :( men är lugnt här hemma just nu och har en glad sambo. Han tyckte nog matchen var så bra så att nästan på en gång när vi kom hem sattes matchen igång på datorn. Ja det är riktigt fredagsmys här ;-)


Kladdekaka

Detta är världens bästa recept på kladdekaka! Tack mormor <3


Änglamat

Idag åt vi fläskpannkaka med lingonsylt. Till det hela drack jag mjölk och blev så sugen på änglamat så som jag alltid fått den hemma. Ja mjölk och lingonsylt, kan även ha skorpor i men inget jag har haft. Tony var väldigt misstänksam och nä det gick inte hem hos honom. Fick honom att smaka iaf.
Ända jag kunde ändrat på var att haft mammas och pappas hemmagjorda lingonsylt, men vi skulle göra slut på den vi hade öppnat först.


På Täby besök

Ja som skrev lite tidigare har jag varit hemma i Täby på besök i helgen. Ja Täby är ändå hemma på ett sätt fast jag åker nu hem till Malmö, där bor jag ju. Jag åkte direkt efter jobbet i fredags, tack Rigmor för skjutsen till flygplatsen.
När kom hem till mamma och pappa blev det middag med de och Susan som tittat förbi. Det bjöds på hemmagjord skagenröra och sen pappas special och glass med hjortronsylt till efterrätt. Trevlig fredagskväll!
Lördagen började med en promenad ner till Skarpängshallen för att titta på innebandymatch. Efter matchen fick jag en kram av hemmalagets kapten, inte illa ;) rätta laget vann med 4-2 och var jättekul att se Alexander spela. Efter det blev det häng med Maria och Alexander, lunch och en runda i centrum.
På kvällen åkte jag och hämtade upp Susan för agera vidare till Helena och seif och lilla prinsessan. Hon har förövning blivit så stor och snackar en massa. En jätte trevlig middag var det där.
Idag söndag har och mamma hängt lite. En runda i centrum och en tur till Arninge blev det, jag hittade dock inge kul. Hunnit med middag hemma med mamma och pappa och innan pappa körde mig till Arlanda åkte vi förbi landet och hämtade upp lite saker. Har även fått med mig lite godsaker hem :-)
Så nu sitter jag på planet och ska snart landa hemma i Malmö igen. Ja och nu är jag hemma i lägenheten igen och vi ska se om den vill publicera inlägget nu istället.

Världens bästa Lukas <3


Det kommer mera

Står just nu och väntar på att få gå på planet till Malmö. Varit i Stockholm i helgen och myst lite och de kommer mera om de snart. Får se de går att blogga från planet om får igång de gratis wifi som norwegian erbjuder, har fått de innan men gick inte på vägen upp. Annars blir de tisdag då ska på föreläsning direkt efter jobbet imorgon.


Kärlek

Fick en present av hjärtat idag när jag kom hem från jobbet. Såååå fint :)


Fick ett infall...

Igår var vi hemma på middag hemma hos Tonys mormor som bjöd på födelsedagsmiddag. Trevligt sällskap och riktigt god mat :) Vi sov i Oxie och när vi kom hem fick jag ett infall till att baka. Det blev en ny favorit i repris cupcakes, men denna gång med dumle.


Torsdag

Är det kanelbullensdag så är det och ett glas mjölk till detta är vardagslyx ;)


Måndagsmys

Ikväll blir det fotboll och mat vid bortalagets hemmaarena. Syrianska-Malmö


RSS 2.0