Nya jobbet imorgon

Imorgon kl 8.00 är det nytt jobb för mig och lite pirrig är jag.
Så nu blir det sängen och ska försöka sova lite, tror kommer vända mig många gånger i natt. Tror somnar snabbt men kommer nog vakna och vara orolig att försovit mig. Tur jag har som har världens bästa älskling som kör mig imorgon :) Lite mindre pirrigt.
 
God natt!
 
 

Bildbomb

Ja så nu kommer det äntligen, en bildbomb med en massa bilder från lägenheten i Malmö. Nu har jag och hjärtat kommit till rätta och fått iordning på alla saker, nya som gamla. Senaste tillskottet kom lite oväntat häromdagen då vi blev erbjudna ett nytt (begagnat) soffbord som vi gladligen tacka ja till. Tack så JÄTTE mycket än en gång, det blev så fint.
 
Idag var vi på tippen med kartonger från källaren så nu är det även fint där.
 
Fast nu till bilderna!
 
Hjärtat och C har byggt fin stomme till garderoben!
Flyttlådor i massor
Så här blev det när allt var klart!
Hallen från vardagsrummet
Köket
Sovrummet
Vardagsrummet
Balkongen

Veckan i kort än så länge...

Sagt det förut men tiden bara rinner iväg just nu och det har varit väldigt mycket sista tiden. I måndags kom jag hem till Täby men blev en kort visit för i torsdags morse flög jag hem till Malmö igen. Ja så nu kan man väl inte skriva hem till Täby mer, för nu är Malmö hemma!
I tisdags fixa jag och mamma det sista och i onsdags lämnade jag över nycklarna till de som ska hyra lägenheten nu.
Igår var det både golf och grillning nere på stranden på schemat och idag har vi haft vattenkrig. Ja så jag lever och mår bra.
 
Det jag saknar i Täby är närheten till mina vänner som finns där! Det där enkla som gick innan, ska vi ta en promenad ja vi ses om 5 min, det går inte längre... Men är de riktiga vänner spelar det ingen roll vart man bor, man fixar de ändå!!! Han träffa Garpen över en middag i tisdags iaf och det var super mys =)
ja klart jag saknar närheten till mamma och pappa också, man inser mycket vad de betyder när man helt plötsligt inte har dom i samma ort.
 
Nu blir det hemmagjorda hamburgare och OS invigning med vänner här nere i Malmö!

tillbaka i Täby en kortis

Japp så var jag tillbaka i Täby igen men bara för en kortis. Nu lockar fotbollskväll men har en del att fixa med adresser och lite så på datorn så kommer återkomma snart igen. För det har hänt grejer, gjort massa kul och lite så.

Uppe med tuppen!

Japp idag var vi uppe med tuppen klockan ringde 05.45 och bara känslan av att ställa klockan på nått med 05... Jaja när väl kom upp var jag ovanligt pigg och Tony fixade en dubbelsmörgås åt mig, man tackar! Körde Tony till jobbet och sedan körde jag vidare mot Trelleborg och Fjärdingslöv. Bror som lite kaxigt sa för någon dag sen kom du på morgonen vid halv åtta jag är vaken, trodde nog inte jag skulle komma så tidigt. Vaken var han väl kanske inte men han sa de, jag vaknade 10 sekunder innan du ringde hahah.
Fick frukost och inte var dag man får avsluta frukosten med att mysa med sin brorsdotter. Efter frukosten gick vi ut för att bygga tält, stort partytält som ska användas imorgon då lilla E ska firas.
Det gick bra fast hade varit lättare om det inte blåst så mycket, några gånger trodde jag helt ärligt att taket skulle flyga iväg.

Åt lunch och sedan hem mot Malmö (känns fortfarande lite ovant att skriva så) Hittade till Mobilia och fixade lite saker där och hittade hem också.

Nu lagar Tony mat och det luktar väldigt gott, marinerad fläskfile och potatisklyftor i ugn och till de sallad på gurka, tomat och riven fetaost över.

Hej regnet!

Lagom till jag skulle gå och fixa lite mat till kvällen kom regnet, himlen öppnade sig. Som tur var stängde himlen av kranen efter en stund men den droppade rätt bra ett tag efteråt. Cykeln ville inte alls som jag ville, verkstaden nästa, så fick bli att gå... Tur hade jag att bussen kom precis och slapp gå i regnet, på vägen hem gick blev det en rask promenad dock utan regn.

Nu kommer snart bror min och det blir en snabbvisit till Danmark.

God morgon!

Så var man hemma igen, hemma i Malmö. Lite skumt att skriva så men det är ju så det är nu. Lite skumt men ändå bra!
Varit ett pars dagar frånvaro från datorn. Som skrev i tidigare inlägg har jag och Tony tillbringat ett par dagar i Vejbyslätt med mamma och pappa. Tony åkte hem i tisdags kväll och jag kom tillbaka igår. Igår gjorde jag och mamma en utflykt till Helsingör sen blev det tåg från Helsingborg hem för mig.

I tisdags var bror och familj var på besök och då blev det en tur till Torekov igen, vi hade ju varit där på måndagen, men vad gör de det är mysigt. Men tisdagen bjöd på lite mer värme trots det blåste.

Varit riktigt skönt att komma bort ett tag på lite semester, men nu tillbaka till lägenheten och flyttkartonger innan bror ska hämta upp mig i em så ska vi åka över till Köpenhamn en snabbis.

Fortfarande snålt med bilder jag vet men håll ut de kommer!

Tillbaka igen!

Så var man tillbaka igen. Har varit ett par dagars frånvarande men mycket pga flytten.
I fredags så körde jag, mamma och pappa ner till Malmö med alla mina saker. Det vart en hel del... Så fredagskvällen gick åt att bära lådor. Lite senare blev det "flyttpizza" i Oxie och tror jag har ätit Malmös godaste pizza.
Lördagen bestod av att fixa inredning till garderoben och en tur till IKEA för att fixa en bräda som var trasig. På kvällen blev vi bjudna på middag i Oxie och ganska skönt faktiskt att slippa laga mat.
Dagen idag har fortsatt i uppackarens tecken.
Så här på kvällskvisten har vi åkt iväg till Vejbyslätt utanför Ängelholm. Mamma och pappa har hyrt en stuga här i en vecka och vi passar på att ha lite semester vi också.

Kommer lite bilder på lägenheten när allt är klart.

Nu ska jag njuta av kvällsolen och ett glas vitt med fläder.

Rensar datorn

Sitter och äter popcorn, dricker lite saft och lyssnar på Johan Guidetti och samtidigt väntar jag på att bilderna ska komma ut från datorn och in i min externa hårddisk. Det tar sin lilla tid att föra över bilder men men, det är många bilder och nu kan jag ta med mig de ändå eftersom jag inte ska ha med mig datorn. Inte bara bilder som ska över utan även en hel del dokument!

Annars idag har jag sålt mitt skrivbord och hurtsen matta och ett handfat (eller det sålde jag igår). Har även fixat lite med saker här hemma. Men ändå mycket kvar, ja som alltid jag i sista sekunden. nej men vet inte vad det är men kommer inte igång bara. Fick hjälp av Maria igår och idag av mamma, pappa hjälpte också till med en del. Tusen tack! Imorgon kommer mamma också och hjälper till och jag tror faktiskt att vi kan bli klara! det är tur de ju ;)

Flyttlådor hit och dit!

Just nu är vardagsrummet fullt med flyttlådor och andra lådor. Idag har jag tömt badrummet och även plockat ihop tv-spel och även fått ner lite från väggarna, lite bilder och sånt. Nu händer det saker. Imorgon blir det sovrummet som får sig en omgång.

Passar på att tacka för den hjälp jag fick idag på kvällen, tänk vad mycket lättare det är att packa och vara motiverad när man är två!

Lade ut två annonser på blocket idag, en om en matta och en om ett handfat. Handfatet var hämtat innan timmen hade gått. Super!

Så nu får vi se hur det går med skrivbordet och hurtsen och även mattan jag lade ut idag.

Imorgon blir det som sagt sovrummet som ska få sig en "omgång" och blir intressant om de blir några kläder som får stanna. Jo måste ha lite kläder med mig ner ju ;)


Kom på en sak!

Kom på en sak just nu men vet egentligen inte vad det är. Nått i Tonys väska som jag inte fick veta vad det var, inte nu iaf men senare, ja kanske i september sa han sen. VA!!! Fattar ingenting! Jag trodde det var en pocketbok först men han stängde väskan. (jag blev mest nyfiken för han läser aldrig böcker och tänkte vad ska han läsa nu?!)
Det är tok länge till september och jag som är så nyfiken och helt plötsligt säger Tony jag vet inte heller vad det är. Misstänker nått från i lördags men har egentligen ingen aning. Vet att han pratade med garpen och Helena, för Helena sa det till mig innan hon gick -Jag har pratat med Tony men du får inte veta!
Men kan lika bra vara nått helt annat där och inte alls ha med att göra att det pratade. Men jag är så nyfiken nu när jag tänker på de!

Nu sängen

Kusinerna har precis lämnat lägenheten och jag bör väl lägga mig i sängen och sova så kan komma upp i tid imorgon. Har rätt mycket att fixa och stå i imorgon så nu blir det sängen efter en trevlig kväll!
God mat, mycket skratt och trevligt sällskap något mer man kan begära?! Ja jag skulle ju ha vunnit i Monopol!

Det gick inte...

Tydligen går det fortfarande inte att mobilblogga så min bild från promenaden idag har inte kommit in. Snart kommer kusin vitamin gånger två på besök så kanske dags att börja med maten.
Gäller att tömma kyl och frys nu innan fredagen. Får se hur det går idag med de, gick rätt bra i lördags.

En underbar lördag med vänner!

Vill bara snabbt säga tack till er alla som gjorde min lördag till en underbar dag. Blev en toppen, Ville inte kalla det hej då grej egentligen!
Ska under kvällen se om har någon bild att bjuda på från gårdagen.

Min bästa vän

Hej alla Lenas vänner och bloggläsare!
Jag tänkte skriva ett litet gästinlägg här på Lenas blogg. Personen vid tangenterna är Susan, även kallad Garpen...en tjej som har Lena som bästa vän och som känt Lena sedan 18 år tillbaka. Vi har gjort allt tillsammans, Lena är mer som en syster än en vän och Lisbeth & Stefan är som mina extra föräldrar.
 
Just nu pågår en avskedsfest för Lena eftersom hon ska flytta ner till Malmö och joina Tony. Är jag egoistisk hade jag önskat att Tony joinat oss här uppe i Sthlm men nu får jag chansen att åka till Zlatanland, vilken jag gör mer än gärna, så länge Lena är lycklig är jag glad!
 
 
Antar att det finns fler där ute än jag som med spänning väntar på inlägg från livet i Malmö, så Lena....när du läser detta, kom ihåg att vi som befinner oss norrut vill veta allt...ja, kanske inte exakt allt men allt som är rumsrent ;)
 
Love ya girl and don´t be a stranger!
 
The one and only!
Garpen
 
 
 
 
 
  

Sista dagen

Idag öppnade jag på jobbet och gick sedan hem innan lunch redan. Hade ett par timmar från mina friskvårdstimmar som jag tog ut lagom sista dagen. Så nu har jag lämnat in nycklarna och tagit hem alla mina saker, det blev en del. Två eller tre pärmar och lite annat smått och gått ja och så lite kläder.

Åt lunch med mamma på café mumma i roslagsnäsby. Vi åt varsin supergod cesarsallad. En trevlig lunch och en promenad med Lukas senare åkte jag hem och fixade lite inför helgen och snart ska jag åka ut till Arlanda för att hämta älsklingen!

Skrivbord och hurts

Här kan ni se min annons på blocket

Dags för middag kanske....

Ja klockan börjar bli mycket och jag insåg nyss att jag inte har ätit middag ännu. Kanske man ska göra, ska bara värma köttfärsen och koka lite spagetti. Jag skulle ju bara fixa min annons på blocket och ändå missade jag storleken på skrivbordet, smart man kan vara. Så nu väntar jag bara på att den blir godkänd så jag kan gå in och ändra det. När den är klar ska jag lägga upp den här. Ska försöka sälja mitt skrivbord och min hurts.

Annars har dagen bjudit på sol och massa sol. Har plaskat lite i en balja på jobbet med en av våra yngsta. Jätte kul att stampa i vattnet så det skvätter!

Inte långt kvar nu...

Nej nu är det inte långt kvar på jobbet. Tisdag, onsdag och halva torsdagen. Ja det känns lite att det snart är slut, men njuter av sista tiden.
I fredags var det kramkalas på jobbet och många hej då blev det! Klarade mig nästan utan tårar... Även om jag har 2 ½ dagar kvar så vill jag passa på att säga TACK till alla underbara kollegor, barn och familjer, kommer sakna er ♥
Har fått en hel del fina presenter och kort och sådant som man blir så glad av. Gulligt när barnen ritar och skriver själva, många ord kommer jag ta med mig från förskolan och alla barn och föräldrar.
Här är några av de fina blommor och saker jag fått från barn och föräldrar.

Underbar helg!

Haft en underbar helg med massa kärlek, värme och sol =)
Hämtade upp Tony på Arlanda i fredags kväll och vi åkte direkt till landet där vi fick grillad kyckling och pasta.

Upp tidigt på lördagen för att åka iväg till Friibergs GK och spela 18 hål. Vi klarade oss undan regnet och fick i stort sett sol alla 18 hålen. Spelet var inte det bästa, men banan var fin.

Checkade in på Friibergs herrgård och började med ett dopp i poolen och sedan blev det lite fika på altanen. Gick en runda i området och spelade lite biljard innan vi åt middag. Super god middag, speciellt huvudrätten och efterrätten. Det blev vin till middag och jag uppskattade alla tre olika viner vi drack, något jag inte hade gjort för 2 år sen... Börjar bli vuxen nu!
Avslutade kvällen med efterrätten ute på altanen och det var en riktigt skön sommarkväll (speciellt om man tagit bort myggen)! Sov riktigt skönt på natten och båda hade glömt ställa klockan men vaknade till vid halv nio och då gick vi och åt frukost.
När vi checkat ut bar det hemåt till Täby igen och där har vi införskaffat och spanat på roliga saker.
Underbar helg som sagt!
Får passa på att tacka för den underbara julklappen jag fick av tjejerna (F-00 Täby basket) som gjort denna helg möjlig!

RSS 2.0