Valborg i malmö

mms_img22267 (MMS)

Valborg i malmö


Precis checkat in på arlanda! Känns bra at...

Precis checkat in på arlanda! Känns bra att vara här igen för vet att snart får jag träffa världens bästa! Saknar dig massa men inte lång tid kvar nu :-)


Vår!

Snart är det fredag och jag sitter på ett plan på väg söder ut och längtar så. Mysigt att få se hur långt våren är kommen där nere.

I lördags när jag var ute och gick på landet fick jag se lite härliga vårtecken.


Charmigt att det satt två stycken på en...
jag höll på att sparka på den, uj!

VÅR!

Mera vår

härlig syn


Längtar till....












Glad påsk

Ja GLAD PÅSK till er alla!

Spenderat fredag kväll till söndag eftermiddag på landet och bara njutit av att vara där uppe. Varit ute och gott och bara haft det allmänt mysigt. Natten till idag var dock inte lika mysig, jo somna så gott men sen vakna jag och titta på klockan 02.38 och sen kunde jag inte somna om! Kolla på klockan senast 05.12 men sen vet jag att klockan var efter halv sex när jag somna då jag hörde klockan i vardagsrummet slå när hon var ja 05.30. Men förvånandsvårt pigg nu faktiskt, men hade en faslig huvudvärk när kom från landet innan idag.

Kvällen har spenderats i huvudsta och där bjöds på god middag och trevligt sällskap.

Resten av min kväll ska jag spendera i soffan eller ja varför inte i sängen kanske?!

Härlig promenad pålandet.

mms_img59526 (MMS)

Härlig promenad pålandet.


Ja man har fått några påskägg i år, har ju...

mms_img30340 (MMS)

Ja man har fått några påskägg i år, har ju även fått lite påskpresenter som inte är med på bild.


Bättre sent än aldrig

Fick nyss ett samtal från en som sa har du suttit och väntat hela dagen nu? Nja nästan men har ju undrar när de skulle höra av sig. Igår var jag och tog bort 3 av 5 stygn. Sjuksjöterskan tyckte inte att de två sista som satt vid nästan skulle tas bort igår men att vänta till efter påsk var lite lång tid. Hon fixade så att antingen skulle jag få åka till Mörby vårdcentral och ta bort de eller så skulle de komma hem någon till mig och hjälpa mig. Trodde de skulle ringa på f.m och så kunde man veta, men icke. Började nyss fundera hur jag skulle kunan få tag på någon eftersom jag inte hade några nummer. Så precis ringde en sjuksyster som sa jag ska komma och hjälpa dig idag. Även om hon inte kommer från vid 18 tiden så vet jag nu iaf en ca tid och lättare att veta när kan bege mig till landet. Som sagt bättre sent än aldrig.

Nu dags att sätta igång en tvätt, handla lite som mamma och pappa behövde och så ska jag packa liten väska med kläder.

Även om hon kommer sent så kallar jag detta sörvis, att man kan få hjälp med detta trots att det är stängt och att det ändå är så smidigt.

Sitter och små skrattar för mig själv...

...när jag läste senaste kommentaren, tro mig ;) Hahah denna korta mening Tro mig har dykt upp i en del inlägg och kommentarer sen helgen och det är ju bara tre stycken som fattar och alldeles för jobbigt att återförklara då blir det inge roligt. Så ni som läser detta får helt enkelt stå ut ett tag till med detta för när läser ordet eller någon säger det sitter jag bara och skrattar för mig själv, Tro mig. Hahah

Lite bilder

Ja sa ju att hade lite bilder på G från vissa delar av helgens bravader. Bjuder på lite bilder idag då.

Inte var dag (kväll) man ligger på en luftmadrass under bar himmel



Fast där kunde man ju inte sova så bara knata hem med madrassen



Innan matchen, detta är kärlek!



Sötis på matchen ♥
(dock fel supporterkläder)



I söndags hitta jag en restaurang till en av mina vänner ;)



men för oss blev det stopp någon annanstans och detta bjöds de på



Helgen bjöd på en massa kärlek, tro mig ;)


Tro mig

Haft en helt underbar långhelg. Ja jag skulle kunna skriva hur mycket som helst känns det som om vad vi hittat på och vad vi gjort men har inte alls orken till de nu tyvärr. Kan bjuda på de lite kortfattat. 

Torsdag: Tony och hans syster kommer upp och operation få igång pumpen till luftmadrassen börjar lite senare på kvällen. Gick tillslut, får se om kommer någon bild senare. Får se om kan få bilderna på mail ;) 

Fredag:
Vi skjuts till och från jobbet, tack gulle! Operation på e.m som jag överlevde trots att sprutan var riktigt läskig. Men hade de bästa sjuksköterskorna som tog hand om mig. Så nu är man två fläckar mindre...
På kvällen var det fotboll och det gick bra i ca 90 min, sen lagom till fjärdedomaren håller upp skylten med 3 min övertid så gör fel lag mål =( Men kvällen var räddad ;) (Vi kunde umgås med Tony, nu var jag lite stygg men ärlig hihi) 

Lördag:
Vi gjorde Barkaby Outlet och hann även med ett besök till Kista Galleria. Fick även redan på att Claes Olsson i Täby centrum har nog inga pumpar, det är inte säsong för de?! Kanske om vi kom tillbaka imorgon skulle de kunna leta fram någon. Bättre att säga nej vi har stängt istället för värsta bortförklaringen 2 min innan stängning.  
På kvällen blev det Bruket och lite bira med Maria. Live band på scen, det var de som locka.

Söndag: Blev en sovmorgon och inge Skansen utan gamla stan istället, även idag han vi med en kort runda på Täby Centrum. Avslutade kvällen med en myspys promenad, riktigt härligt väder var de.

Måndag igen: Fick skjuts till jobbet och sen var det avsked och in på möte för mig. Varit ute sen kl 12.30 med undantag på 30 min rast. Gick hem från jobbet och läste en underbar sak! Sen ut och traska igen, analysrunda men utan analys gillar denna rundan bättre ;)

Har lite bilder på G så ska försöka få in de på datorn.

En glad en arg undrar hur de gick....

mms_img60484 (MMS)

En glad en arg undrar hur de gick....


Liten pelare ivägen men gör inte så mycket...

mms_img60482 (MMS)

Liten pelare ivägen men gör inte så mycket faktiskt. 0-0 Och nu startar andra halvlek. Kom igen djurgården!!!


Idag känner jag mig riktigt stolt klarade ...

Idag känner jag mig riktigt stolt klarade två till sprutor. Mitt stöd fick tyvärr vänta utanför men hade underbara sjuksköterskor som stötta mig, tänk om alla kunde vara så!


Uppe med tuppen

Klockan ringde 05.50 och jag var inte direkt sugen på att gå upp och det gjorde jag inte heller, låg och drog mig så länge jag bara kunde. Frukost kunde jag äta på jobbet senare. Kl 07.00 var jag iaf på jobbet och började fixa iordning inför föräldrarfrukosten. Det var riktigt bra och vi har bara hört possitiva saker efteråt, kul att alla var så nöjda.

Sen har dagen känts jätte lång, när kom hem efetre jobbet stupade jag i soffan och vaknade strax efter 18 tiden och var så där pigg. Hunnit med att ät alite mat, städa lite, tvätta lite och ska snart ta fram bröd ur frysen. Ikväll när jag får finbesök från Skåne blir det KO-mackor till kvällsfika.

en liten kul sak som jag tänkte på innan idag. Ett av barnen på jobbet säger nästan alltid varje dag till mig, Lena du är fin! Så säger jag tillbaka du är också fin! det är så gulligt, Lena du är fin. Säger jag inte tillbaka så står han där och säger de till jag verkligen har hört de, men "räcker" även med att säga tack söta du eller va glad jag blir så är han nöjd. Gull unge. Kom på idag också att han vet ibland också precis när han ska säga de för att få mig glad. Om jag blir irriterad eller nått på nått som händer kan han komma Lena du är fin, ja man kan inte annat än att le.

Nu kommer mitt besök =)


Lycka

Imorgon kommer sötis hit och han tar med sig sin kära syster. På fredag blir det fotboll DIF-Malmö och vi får se vem som får trösta vem. Ska iaf bli jätte kul att de kommer upp båda två och ser fram emot morgon dagen. Mycket som står på schemat nu innan veckan är slut, föräldrarfrukost imorgon så ska vara på jobbet 07.00. Fast det är ett trevligt tillfälle så tröttheten kan man trycka bort. Får se om hinner och orkar med att köra lite cykel imorgon på gymmet också. Cykla kan jag ju iaf göra, men måste också hinna dammsuga av lite och så måste jag tvätta lite så jag har lite kläder. Hehe

fredag är det inte bara match utan ska också genomgå en smärre skönhetsoperation och har jag tur får jag någon som håller mig handen ;) men vi får se. Jag är mest nervös hur de ska lägga bedövning mellan ögonen och jag vill ju inte ha värsta plåstret där sen, hur löser de de? Stripsa ihop de tycker jag verkar bra, för sy där ska jag inte behöva tycker jag.

Nu väntar sängen på mig. Natti allihopa!

Stolt över mig själv!

Det var inte länge sedan jag och pappa satt och diskuterade min sprutfobi. Ja jo lite är det något man skrämmer upp sig för själv men jag tycker inte om sprutor så är det helt enkelt. Inte sprutor och inte stickor, när jag var liten tog mamma ut en sticka och jag gick och spydde efteråt. Ja jag har mina skäl att inte gilla sprutor, inte bara detta...

Ja men nu var det där med sprutor. Idag skulle jag ta bort två leverfläckar som kliar, doktorn tyckte för övrigt de såg fina ut och trodde inte var några problem alls, men iaf. Ja och så var det där med bedövning?! När kommer in på rummet ser jag hur han håller på med en spruta och sväljer ner en klump. Sen gick det faktiskt riktigt bra, tror eller ej. Nu är jag mest nervös hur jag ska få bedövning när jag ska ta bort en på halsen och en mellan ögonen på fredag. 


När sprutan var klar och han väntade lite frågade systern mig säkert två gånger om jag mådde bra och om de gick bra, hon var så gullig och det var skönt att hon var där. När han väl började skära i mig så frågade hon återigen om det gick bra, undrar om jag var blek i ansiktet? men sa att det kändes inget och jag mest var nervös för sprutan. ett stygn blev det också på midjan men armen kom undan med ett plåster. Så om 10 dagar ska jag tillbaka och plocka bort stygnet. 

Så även om steget inte var så stort för mänskligheten var detta ett stort steg för mig. Vara helt omedveten om att jag var tvungen att ta spruta och sen klara av det ändå helt ok. men som sagt nu är jag mest nervös över fredag och då ska jag gå halva dagen innan det är gjort. 

Blev tyvärr inget EL-pass eller pass på gymmet för mig idag, får vänta tills har läkt någon dag iaf.  

Känner mig stolt idag! Klarade två spruto...

Känner mig stolt idag! Klarade två sprutor och ett stygn, fast stygnet kändes inte ;-) men ändå!


Allt från bastu till basket

Japp helgen gav på en härlig blandning av aktiviteter eller söndagen gjorde de. Lördagen var en riktig slappar dag och vi låg och sega oss i soffan största delen av dagen, kan kalla det kolla sportlördag. Lördagkvällen bjöd på middag i Ellagård och på menyn stod pappas special och jag var mer än nöjd! Sa till Tony att han inte fick ha för höga förväntningar nu, men kanske svårt som jag snackat om den ;) men han sa att de levde upp till förväntningarna Skönt!

Söndagen började vi med bastu och bubbelpool, underbart skönt. Detta måste man göra igen! Sen var vi på basket och kollade. Gulle som följde med.

Nu håller jag tummarna att vi kan se matchen på fredag tillsammans!

Tack för en underbar helg!


Vad är bättre fika än detta? Och någon gån...

mms_img36300 (MMS)

Vad är bättre fika än detta? Och någon gång får man unna sig nått extra, tack för bullarna som kommer hela vägen från skåne :-)


Varför

Vad finns det för mening att vakna strax efter 04.00 på natten och inte sen kan somna om från efter 05.15? Ja speciellt när man ställt klockan på 06.10? Ja kan någon förklara det för mig. Värsta är att jag var klarvaken men ändå så trött, hur det nu går ihop förstår jag inte.

Nu ska jag städa lite, dammsuga, plocka in rena kläder som tvätta igår, bädda rent sängen och diska. Gå ner och handla lite mat och sen hoppas jag på att kunna ta en 30-45 min tupplur för är såå trött.

Ikväll kommer söt hit så gäller att vara pigg när ska köra och hämta honom på Bromma. Längtar massor!


Höll på att blåsa bort utanför huset, fick...

Höll på att blåsa bort utanför huset, fick veta att de blåste 20 m/s så kanske inte så konstig känsla.


Säger bara 45

Det är mycket just nu men då tänker och säger jag bara 45! Åhhh som jag längtar.


Gulle

Igår ville två av barnen göra halsband och visst fick de de, ena sa det är till dig fröken. Jag tackade och sa ja men perfekt jag som glömde halsband idag och det andra barnet säger jag vill också göra till dig. Ja man tackar man tackar, när den ena knodden var klar fick jag halsbandet efter jag knutit ihop de. de andra knöt jag ihop och hon gick iväg. Efter ganska lång tid så kom hon och sa jag har ett paket till dig, tack tack men eftersom jag skulle gå på rast la jag de på bordet. Sen glömde jag bort paketet och såg de när jag skulle gå hem, trodde aldrig det skulle vara nått i, jo kanske en täckning eller så de brukar ibland slå in de i paket. Öppna paketet och blev nästan lite rörd, för där var ju halsbandet jag skulle få. GULLE! kunde ju inte tacka då utan fick bli idag.

Ett paket till mig, hon hade tom bett andra fröken krulla snöret, gulle!




Ändrade planer

Dagen blev inte riktigt som planerad eller inte så mycket förändringar men lite framåt kvällskvisten.
Jobba jobba och samtal och de gick bra. Skönt att vi satt igång med samtalen nu, ska upp med lite lappar om tider imorgon. Imorgon möte på f.m och sedan möte på kvällen, avd-planering på torsdag ja det är mycket nu.

Kom hem och slängde i mig lite mat och insåg att jag kommer inte orka gå på EL passet idag. Cykla fram och tillbaka till jobbet sen fram och tillbaka till Jollen, även om de inte är så farligt jobbigt men kroppen är trött just nu. Träning med små tjejerna och det gick bra, härligt att se så många rosenröda i ansiktet (ja även de som inte brukar bli så mycket). Kom hem och hade huvudvärk och ställde mig och sortera tvätt..tråkigt och in med en tvätt i maskinen (måste nog hängas upp snart) och efter de ställde jag mig och diska lite.

Nu är jag trött i både knopp och kropp och ska försöka sova tidigt ikväll. Fast först soffan en liten stund.

Derby ikväll

Hade ingen lust att stå i AIK-klacken och hittade ingen som ville gå med mig eller egentligen var jag inte jätte sugen på att gå på matchen. Just för att det var derby i Solna. med facit i hand var det bra att det blev som det blev. Försökte hitta någon som ville se matchen på TV med mig men lyckades ej. Försökte med mamma och pappa men de var lite sådär...

Tills i e.m då pappa försökte få tag på mig men då jag inte ville svara från jag hade stängt. Brukar kolla telefonen efter mellis typ men idag var det lite rörigt och blev inte så helt enkelt. Men pappas undrade iaf om vi skulle se matchen på bruket och ja tack ville jag gärna. Pappa fixade bord och ja vi hamnade bredvid två AIKare :( men tur var väl att de var just de två som vi kände.

God mat och trevligt sällskap, ja det var väl de som var bra, för matchen var inge vidare bra. Tyvärr blir de nog mycket skriverier om de där bengaliska eldarna som de ska envisas med att tända. Matchen blev inte bara försenad i början utan även mitt under andra halvlek fick de vänta ut de. Trist inramning på en match som har nästan 29000 på läktaren....

Matchen slutar 0-0 vilket också är trist! men nya tag och 3 poäng väntar i nästa match.

Nu gäller de :-)

mms_img29577 (MMS)

Nu gäller de :-)


Tittade på basketkval igår

Igår var jag och mamma och tittade på basketmatch i Järfälla. Järfälla spelade mot Arvika och en av några matcher i kvalet till Damligan. Av matchens inledning kan jag inte säga att jag blev direkt imponerad av något av lagen. Slarv och enkla misstag av båda lagen. Järfälla tog en ledning på 4-0 (inte så stor men) och sen fick Arvika göra massa mål. Men Järfälla kom ikapp och ledde med något poäng i halvlek. De var lite upp och ner vilka som ledde och men Järfälla hade nog lite mera övertag. När det återstod några minuter kvar av matchen så ledde Järfälla med ca 10 poäng och när matchen slutade hade de ryckt till en 20 poängsseger.

Kan nog säga att Järfälla ändå var värd denna seger! Får se om kan komma iväg på någon mer kvalmatch för de var kul att kolla. Om jag blev sugen själv, nää inte direkt. Visst på ett sätt men på ett sätt inte. Skulle jag vilja spela skulle de vara i ett ettanlag men samtidigt har jag inte den orken att jag skulle vilja pendla någonstans för att spela. Den tiden lägger jag hellre på annat just nu.

helgen snart slut...

Vilken seg söndags eftermiddag jag har haft. Somna en stund i soffan efter jag kom hem från tjejernas matcher, men var bra seg.

Ska ner till centrum nu för att handla lite mjölk, mjölk är gott. Får se hur det blir med träningen idag, fick ju ett fint pass i morse vid 9 tiden. Illa att man blir trött på att springa fram och tillbaka på planen ett par gånger... Skyller på att jag inte var uppvärmd och seg i kroppen. (Kondition är inte vad den varit förr.)

När varit i centrum ska jag laga lite mat och sen åka och plocka upp mamma och vi ska iväg till Järfälla för att kolla kvalmatch till damligan. Blir andra dammatchen jag ser denna säsong, sett en av Täbys damlags matcher tidigare under säsongen. Men om ska vara helt ärlig tror jag denna imponerar lite mera. Får se om får tillbaka suget att spela nu då ;) 

Fredagen spenderade jag i Ellagård med Lukas som sällskap. Mysig fredagspromenad med honom, vi lunka på där i våra egna tankar. Lördagen var jag på dop och det var trevligt att återse lite vänner. Plocka upp mamma och vi åkte till Sollentuna centrum och jag hittade ett par shorts, en tröja och ett par skor (som måste byta för de var för stora). Middag i Ellagård igen men nu var mamma o pappa hemma. Trevlig lördag som var fullbokad hela dagen, skönt med en slapp söndagseftermiddag. 
 

3 matcher idag

Japp det var upp med tuppen imorse... igår kunde jag inte sova längre än till dryga 9 och imorse hade jag gjort mycket för att sova lite längre, men upp strax efter 8.15. KL 9.00 var det samling i Byängshallen för tjejerna hade tre matcher på schemat. Det var intensivt och tufft för tjejerna, men bra träning inför E-tuna. Även om matcherna inte kommer ligga så thight då men mycket matcher. Kul att se hur tjejerna hela tiden utvecklas och att de har kul på planen! Idag blev det två vinster och en förlust (ja trots att man inte ska räkna).
Ser fram emot att åka på cup med tjejerna för de är ett kul gäng och det finns flera spelare i laget som kan komma gå mycket långt om de bara vill!!!

Kvällens sällskap en utslagen lukas. Vi ha...

mms_img56899 (MMS)

Kvällens sällskap en utslagen lukas. Vi hade en trevlig kvällspromenad, det gick inte så fort men vi båda gick och lalla i egna tankar.


RSS 2.0