Två nya kompisar

Här kommer två av tre nya kompisar som jag skrev tidigare om.


Tack igen!

Tack igen till alla som var med och firade min stora dag den 2 mars. Fick en del presentkort på cervera och även pengar och idag försvann de sista. Det blev en ankarsrum assistent i söndags och idag blev det en grönsaksskärare och en knivslip. Var lite inne på att köpa en tillsats till assistenten men vi beslöt oss för en annan istället då vi tror styck får mer nytta och den är lite smidigare att ta fram bara ibland.
Mycket lycklig är jag över dessa inköp. Så stort tack igen till alla er som bidrog till detta. Ja tack alla andra också för alla fina presenter.


Fotboll på tv!

Fotboll är kul och speciellt landskamp brukar vara kul. Men detta med att ligga tyst i över 90 min är jobbigt... Menar inte för de att ska prata massor men blir lite som Sunes skrik och gapsjuka han fick på biblioteket. Detta med att man "ska" vara tyst det är då man kommer på massa saker man vill berätta. Haha fast idag har det gått riktigt bra, fast hoppades fotbollen gått lika bra ;) men kommer lite mål nu för Sverige i andra tror jag.
Dock lika bra att vänja sig eftersom allsvenskan börjar snart och när ett visst ljusblått lag spelar då är det ingen idé alls att prata då hör hjärtat bara fotbollen ;)
Men som sagt jag älskar fotboll egentligen även om inte låtit så just nu ;)


Hemma igen!

Blir ett kort inlägg. Är hemma igen efter en underbar semestervecka på Teneriffa. Njutit av sol, bad, värme, god mat, god dricka och självklart trevligt sällskap.
Nu säger jag dock god natt, jobbet och vardagen väntar imorgon igen.


Oj illa

Ja jag vet att det är illa att datorn aldrig kom igång och jag inte visade några bilder från festen... Men jag skyller på att nästan ingen skickat bilder till mig ;) hihi
Ikväll har vi mellanlandat i Oxie för att imorgonbitti åka vidare.

Hur gick det nu för mig att packa idag då? Haha jo det tog sin tid, får lätt panik varje gång jag ska packa. Denna gången gick det dock ganska bra ändå hade ju hjälp av världens bästa ;) Tillslut sprang jag fram och tillbaka i Lgh och hämtade saker och avslutade med att göra lite iordning till lägenhetsvakten som kommer nästa vecka. Tyvärr missar jag kusinen och även min farbror som är i stan nästa vecka.

Är på bra humör ikväll, ska ju på semester så bjuder på en liten halvbra bild....


Mycket har hänt...

Ja det har hänt mycket sedan jag var inne och bloggade senast. Det är anledning till att inte bloggar också.
Kommer ni ihåg jag skickade in ett papper, det var till en mäklare. Sen gick allt snabbt, han sålde lägenheten på 4 dagar! Aldrig trodde jag det skulle gå så fort men det gjorde det och tror fortfarande inte riktigt har fattat de. Men väldigt glad det gick som det gick, för väldigt smidigt var det.
Sen i lördags var det 30 års kalas här på branteviksgatan. Släkt och vänner var här och så glad att så många kom för att vara med och fira min dag.
Kort sagt en händelserik vecka. Nu 5 dagar kvar till vi åker till Teneriffa :-)

Får sätta igång datorn imorgon och ladda in lite bilder som kanske kan bjuda på från lördagen.


RSS 2.0