God morgon världen!

Åhh vad pigg man kan vara 06.14 eller nja... Men börjar faktiskt pigga på mig lite ändå, men ärligt hur pigg kan man vara när man går upp 05.40!? Glad jag slipper detta varje dag iaf, en gång i veckan räcker ibland blir de två beroende på vilken fredag de är.
Nä nu ska jag inte bara klaga för finns vissa som jämt går upp så här tidigt och jag slutar ju ändå jobbet 15.00 idag, det är rätt skönt ändå ;) nej men snart framme på jobbet så ha en trevlig onsdag!


På väg

Japp så var man på väg till veckans första träningspass. Är lagom promenad dit så man blir varm. Sen bara på med skor och man är nästan helt klar att köra. Snart framme :-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/238947/images/2013/pic_5107e8189606ee6ca1f846f1.jpg" class="image">


Fredag :-)

Härliga fredag du är välkommen! På väg till jobbet nu och det är en halv lång dag idag. Men fredagar är ändå rätt sköna. Ikväll ska jag bara ligga och titta på tv och inte göra nått, jo middag måste ju fixas. Imorgon städdag! Fy så tråkigt men precis som tvättning ett nödvändigt ont!
Trevlig fredag på er! :-)


Blir så trött...

...på detta att mina inlägg försvinner när mobilbloggar. Ska nog i fortsättningen bara blogga från iNar. Hur som helst så rullar det mesta på och tiden går fort.
Bilden som kom in i förra inlägget är min första 30 års present och kommer från Dormy, tack så mycket. (Även om är dryga månaden kvar)
Sen veckan efter jag fyllt år åker jag och hjärtat till Teneriffa :-) åhh längtar!


Veckan går fort...


Grönt

Ja vi har fått in lite grönt i lägenheten idag, nu när granen är borta. Vi var först inne på Ikea för att kolla om de hade nått kul men där var inget som locka. Vi tänkte vi provar på Plantagen och ser vad de har att erbjuda. Kommer dit och de har 50 % på massor av gröna inneväxter. Vi hittade en vi gillade och nu var bara frågan: Får vi in den i bilen!? Och ja, på något sätt lyckades vi få plats med den och få hem den.
Nu är den dessutom på plats :-)


Snön är tillbaka

Ja jag vet att den kom för några dagar sen men det är mys med snö. Jag älskar snö! Måste leta upp en bra pulkabacke till helgen om snön är kvar.


Tisdagstrött...

Usch va trött jag är, skulle nog kunna somna snart. Risken är dock att vaknar upp om någon timme och inte kan somna om och sova hela natten sen. Nä någon timme till kan jag nog vara vaken. Vi har ju tvätt i torkrummet som måste tas hand om innan 22.00 också! Se kan ju inte sova nu.

Ska sätta mig och göra lite nytta nu tänkte jag. Åh måste ju också leta kort från år 2012 också, det är kul.
Vilket informationslöst inlägg egentligen men ibland blir de så.

Nu kom hjärtat in med varm choklad till mig, gulle ❤


En helg i Täby

Sitter i soffan hemma i Malmö och tänker tillbaka på vad mycket vi har hittat på under vistelsen i Täby. Även om bor i Malmö nu och det är hemma så kommer Täby ändå alltid vara hemma ja iaf hemma hos mamma och pappa (barndomshemmet).
Hjärtat och jag kom upp i fredags och bjöds på varma mackor med bl.a. trattkantarellsstuvning, åhh så gott.
Skönt med lite sovmorgon på lördagen. Blev kort promenad till Skarpängshallen för att titta på blivande innebanystjärnor. Tyvärr blev det inte seger för As lag denna gång men man kan inte alltid vinna ;) Fick även träffa Mutola och fick skjuts av henne till Byängshallen där vi skulle kolla in blivande basketsjtärnor. F-00 mötte Uppsala. Vilken första halvlek de gör, bästa för säsongen? tyvärr räcker det inte hela vägen och blir en knapp förlust. Alla i laget måste bara inse att de är bra och nästa gång tar de Uppsala. Hann även med en herrmatch innan vi fick finbesök på kvällen. Jätte trevligt att träffas och god mat fick vi också.
Idag har jag gjort lite nytta på f.m och är just du snäll kanske du får reda på vad jag hittat på lite senare i veckan ;)
Även idag varit och besökt Byängshallen och idag var det damlaget som tog emot Djursholm. Blev Täby vinst!
Efter denna helgen och även efter Lund så har jag blivit riktigt sugen på basket igen. Får se vart de slutar...

Nu väntar snart sängen ska ju jobba imorgon igen.

Jag saknade visserligen Lukepuke I Täby.


Lite gulligt trots allt...

Det är bara börja inse att barnen på jobbet har valt lag. Ja och de är inte mitt tyvärr! I måndag när jag stängde berättade jag för några av tjejerna att jag sett MFF spela igår, då säger en av tjejerna -du skulle tagit med mig och E vi älskar Malmö FF. Lena vi gillar inte ditt lag! vi gillar Malmö.
Sen i tisdags hade tjejerna nått fuffens för sig och en av tjejerna höll på att spricka för hon ville gärna berätta egentligen. Men nä jag fick inget veta :(
I onsdags fick jag reda på deras hemlighet. Efter frukosten kommer det in ett gäng tjejer bärandes på MFF halsdukar och sjungandes på MFF hymnen, åh vi älskar Malmö FF. Ja vad ska man säga det var trots allt lite gulligt.
Vad som bör tilläggas är att tjejerna är 4 och 5 år. Även om deras ena fröken är tokig i Malmö FF har tjejerna själva kommit och sagt de vill kolla på MFF på smartborden. Tur det inte blev MFF-Dif iaf ;)
Ska bli skönt att komma upp till Stockholm i helgen, där folk hejar på rätt lag ;)


Snart måndag och jobb igen!

Har varit dålig på att uppdatera jag vet men har haft semester och den mesta tiden har jag varit i Lund. Mina gamla F-00 jag hjälpte till att träna har varit nere och spelat Lundaspelen. Sett alla matcher och de vann 5 och två förluster. Slutade med vinst i B-finalen efter förlängning. Riktig rysare!
Idag har jag och hjärtat varit och tittat på finaler i Skånecupen i fotboll.
Nyår då? Jo det var toppen :-)

Så var det jobb imorgon igen... Tiden går snabbt när man har roligt. Ja ett kort inlägg blev det mer om nyår och 2012 kommer nog ;-)


Smash

För ett par veckor sedan fick jag ett paket från Buzzador. I paketet låg det smash som jag skulle buzza, buzza innebär att låta andra ta del av smakproven och tala om för andra om produkten och efter en tid gör jag en slutrapport där jag talar om vad folk har tyckt om produkten, i detta fall smash.  
 
Jag har haft med mig smash till både jobbet, till familj, vänner och även nu senast när vi gick bort på nyårsafton. Reaktionerna har väldigt blandade och jag är fortfarande inte riktigt 100 på vad jag själv tycker den är god i mindre mängder, men nog inget jag skulle kunna trycka i mig en massa, inte som popcorn hehe. Fast på ett sätt är ju det bra, man tar bara någon bit för man är sugen.
Det har som sagt varit väldigt olika reaktioner ang Smash, vissa har älskat den vissa har inte alls tyckt om den. Jag skulle iaf kunna tänka mig att köpa Smash igen om den finns i små påsar, inte allt för stora.
 
Nu blir det spännande att se vad man får för erbjudande att buzza nästa gång.
 
 

RSS 2.0