Grillning med kusinvitamin!

Vi hinner med mycket på jobbet nu, det är skönt för det händer grejer och det är mycket som händer och det är både kul och spännande.

Efter jobbet blev det hem till Ellagård lämna cykeln och hämta bilen för att åka iväg till Kyrkbyn till kusinvitamin. Där blev det grillning och en super smarrig sallad till middag och ja en del uppdatering på en del saker som hänt sen sists vi sågs.






Solen skiner och jag är mest inne...

Jag har såna här dagar världens bästa jobb, ja det är iaf vad vi många gånger får höra av föräldrar. Men jag tycker att det är det bästa jobbet jämt faktiskt, jag trivs toppen. Jo klart att det är lite skönare när solen skiner och man (barnen) slipper galonisar som ska på och av och allt blir blött. Fast de älskar ju att leka med vattnet så de klagar ju egentligen inte då heller.

Men såna här dagar när solen skiner och det är över 25 grader varmt och man får vara ute hela dagarna och jobba vem klagar då ingen. Nää men det är det där ju också att jag har knappt varit ute varken idag eller igår och risken är att blir inne en del imorgon med. Vi (målare) målar om och ska bygga om två avdelningar inne nu så jag och en kollega har varit rätt mycket inne just nu. Det kommer bli SKIT bra när det är klart och nu väntar vi mest på att målningen ska bli klar så kan vi komma igång med att möblera också.

Men nää jag klagar inte heller för är skönt om så mycket som möjligt är gjort så kan man njuta av solen lite sista veckan på jobbet. Tur att barnen är så trivsamma med allt som de är och att det är fint väder, annars hade det varit tuffare, nu går det riktigt bra!

Bakken och golf

Vad skulle vi hitta på under lördagen var stora frågan först och det slutade med att vi åkte till Bakken i Danmark och åkte lite karuseller och hade allmänt mys och kul. Kom hem med en massa gosedjur gjorde vi också.

I söndags var vi på Oxie GK och spelade golf jag och Tony. Det var en annorlunda upplevelse att spela på konstgräs på greener och tee, ja snabba var greenerna iaf men jag föredrar ändå vanligt gräs.

Sägs att en bild säger mer än 1000 ord så bjuder på lite bilder från Bakken, ja de få jag tog.

Sitter denna verkligen fast???


Panik!!!

Inte så kaxig nu va ;)
(i "elektriska" stolen)

Jo men den var obehaglig

Våra vinster


MIdsommar

Midsomar firades nere i T-Town eller som vanligt folk kallar det Trelleborg, fast ska man vara exakt så var det ute i Fjärdingslöv. Dagen till ära i ett stort jätte tält och vi döpte om det till Cirkus Villa höja. Eftersom jag inte har någon bild på det kan man göra beskrivningen med ett avlångt cirkustält modellen midre. Det räckte dock gott och vält till oss dryga 20 st som firade midsommar där. Tre stora runda matbord, ett matbord och ett musikbord och plats för en värmefläkt ja det var typ det som fanns där i. 

Eftersom jag saknar bilder så tänker jag inte fylla ut allt med text utan kortfatta det så här. 
* GOD MAT
* TREVLIGT SÄLLSKAP
* ROLIGA LEKAR
   (doppa penna i flaska, spotta grodor, kasta frisby upp på gravkulle i motvind, kasta stövel baklänges mellan benen och hoppa jätte säck två stycken ihop)
* ÖL
* JORDGUBBAR mmm

Avslutade dock inte midsommarnatten med sju sorters blommor under kudden men dock sovande i ett tält och nej inte partytältet utan ett fjälltält. Gjorde en ganska bra upptäckt också att det inte är riktigt meningen att man ska ha dubbelmadrass i de även om det går fin fint.

Tack alla för en underbar midsommar!

Hemma igen efter en toppen helg

Anar att jag haft den där rubriken x antal gånger förut. Men japp så är det att denna helg snart är slut och det har som vanligt hänt en hel del. Fast när jag kom hem idag hade jag ingen lapp eller brev med någon telefon i så blev lite ledsen men då kommer den väl i veckan och då blir jag TOK glad, som jag väntat. (Ja det var ju det där med att skapa sig ett beroende) ;)

Helgen har varit bra med missat lite det där med kamera, speciellt på midsommar men var ju andra som tog kort. Men hade iaf utan kamera jätte trevligt, men mer om det och allt annat som hänt i helgen imorgon för nu blir det TV en liten stund sen sängen.

Natti folket!


Kalasfirandet i helgen

I Lördags firades mamma som fyllde jämt i måndags. Hon fick paket från mig och Tony och även Magnus som fyllde år i fredags fick sina paket. Paketen verkade uppskattade och mamma bara skratta när hon tog upp älgskyltskudden. Ja vi andra också för den delen.

KL14.00 väntades gästerna komma men en stund innan började bilar som körde förbi tuta nere på vägen. Ja ni får se bilder nedan. Jag hade sagt till mamma att jag skulle göra det, men undrar hur mycket hon verkligen trodde att jag skulle göra det. Hahaha skulle gjort mycket för att se hennes bli igen när hon fick se skyltarna för första gången eller när första bilen tuta. 

Kalaset vart jätte trevligt och helt ok väder, inte för varmt och inte för kallt. Blev till och med ett dopp i sjön på eftermiddagen. Ja när lillkusinen säger Lena du badar alltid, så klart du ska göra det nu med ja då kan man ju inte göra henne besviken. Helt ärligt trodde jag det skulle vara kallare i vattnet, även om det inte var allt för varmt nu. 

I Söndags regnade lite grann på morgonen men ju längre dagen gick ju mera regnade det. Det blev en fika med mamma, pappa, Magnus, Lina och Tony vid Steninge slott innan Magnus och Lina åkte hemåt igen. Jag och Tony åkte till Solnaland för att fira lillprinsessan som också hade kalas på Lördagen. (Så blev att fira henne dagen efter.) 

Första skylten

Andra och sista skylten 
(på långt håll)

  
(och närmre)


Grattis lill prinsessan!

Stort GRATTIS på 1 års dagen idag Anoire!

Kan knappt tro att det var 366 dagar sen din mamma och jag skulle fika men istället ringde hon och sa att vattnet hade gått och var på väg in till BB. Så en dag senare var du kommen, dock 5 veckor för tidigt. Nu har redan 1 år gott och ja kan knappt fatta att du blivit så stor!

Jätte GRATTIS igen till allas våran lilla prinsessa.


Vardagslyx

Det är inte var dag man först blir upphämtad efter jobbet och sen kommer hem till 2 rättersmiddag. När jag kom hem hade hjärtat i princip gjort maten klar och först bjöds det på, ja vad ska vi kalla de, avokado och räkor, gott var det iaf! Jag rensade tallriken, ja trots att det  var avokado på men som sagt gott var de! Till middag sen blev det smarriga oxrulader och färskpotatis och sås. Nu har jag precis tagit ut en blåbärspaj ur ugnen ;) Måste ju fira att både DIF och Malmö FF gick av planen idag med varsina 3 p.


Kaos i tvättstugan

Hur stora är oddsen att två av tre tvättmaskiner lyckas paja?! Ja och ena maskinen i tvättstugan höll på att behålla min tvätt! Ja det kan man fråga sig.

Gick ner i tvättstugan igen och hoppades att den maskinen som blivit knas var klar, men icke. Nu stod det 18 min istället och sen helt plötsligt 0 min. Bra då kan jag ta ut den tänkte jag, trodde jag ja. Kaos jag får inte ut tvätten ur maskinen. Ringde i smått panik till mamma som kom och lugna mig, men kunde ju inte hjälpa mig få ut tvätten. Som tur fick jag smshjälp av älsklingen som tipsa om jour på fastigheten som jag ringde till och fick hjälp av. Stängde av huvudströmbrytaren till tvättmaskinen och efter 20 min kunde jag trot eller ej öppna maskinen =) Men ska göra en god insats imorgon när jag vaknar att ringa felanmälan.

Blev inte mycket dammsuga ikväll, ja fanns ju sina själ blir att göra direkt imorgon.

Nu god natt!

Det vill sig inte

Nää det vill sig inte just nu för mig, så var tvungen att ta en 5 min andas paus.

Dagen idag, jobba 8-16.30 helt ok dag. Cykla hem gå till centrum, möta mamma, köra hem mamma och iväg och handla. Köpte sånna där fula foppatofflor idag. Nedsatta och alla säger de ska vara så sköna så ok, jag ska ge de en chans på landet. (Brukar ju annars låna mammas där och de är för små).
Sen hem laga mat och sätta igång tvättmaskin. Då gick de galet, den vill sig liksom inte. Det är precis som att den inte kan hoppa mellan de olika grejerna den ska göra. F*N!!! Maten blev försenad och in på datorn och kolla om tvättstugan var ledig, tack för de. Då hinner jag med mina två maskiner som är kvar och torka de också. Kommer ner efter ca 35 min och ena maskinen har blivit knas så den är det 24 min kvar på. På med den igen och laddar en till maskin med redan blöt tvätt (den från min egna maskin) och när den är klar har tvätten 30 min på sig att bli torr. Undrar om jag klarar de?!

Nu har mina 5 andas minuter tagit slut och jag ska ta fram dammsugaren, ja bara för jag älskar att städa!



Måndag-Tisdag

Blir ett försenat GRATTIS till mamma idag istället för igår. Direkt efter jobbet igår åkte jag upp till mamma och pappa på landet. Hade med mig en kruka med minirosor och en magnet och en nyckelring, de riktiga paketen får hon på lördag när Tony är med. fick grillad kyckling och bulgur igår, riktigt gott! Till efterrätt var det nån chokladtårta av nått slag eller inte tårta men nått sånt och jordgubbar till de. Smakade en liten bit men mäktig var den. 

När de sen tittade på Tv fick jag upp datorn och skulle försöka boka lite biljetter, men det var lättare sagt än gjort. Slutade med att Tony fick boka de åt mig eftersom datorn är segare än segast på landet ;) Men klagar inte man kan iaf använda den och kan koppla upp sig med mobiltbredband.  

Insåg imorse att jag glömt jeansen hemma och fick ta shorts idag också, men med facit i hand så var de riktigt bra. Jeans hade kunnat blivit varmt idag. Fick skjuts av pappa till jobbet och så här på kvällskvisten kom jag på att cykeln står i Ellagård, smart.

Sommarfest på jobbet och fick fint packet av alla barn och föräldrar och en blombukett av en familj, behöver inte vara mycket för att det ska vara gulligt eller lite omtanke bakom. Tack!

Kan också berätta att min telefon är på väg tillbaka till Sverige =)


Hemma igen efter en toppen helg

Ja så var man hemma igen efter en toppen helg nere i Oxie hos världens bästa! Sa de idag när vi åkte bil att det känns inte som tiden går så super snabbt längre, det säger inte bara poff så är tiden slut igen. Kan också vara så att de senaste gångerna vi setts så har vi ändå hittat på en massa saker. Fast det är ju inte så ändå, för idag har vi gjort typ ingenting. Låg och spela spel på mobilen ett ganska bra tag efter frukost, men det var mysigt att bara göra ingenting. Men känns skönt att tiden inte bara rinner iväg för vill ju ha så mycket tid som möjligt när vi ses.

Fick bilder idag av tony som han tagit i Turkiet med sin mobil, fanns ett par riktiga guldklimpar ;)

Jag gillade bla denna från vårt besök på Marina.



God natt folket!

God natt folket!

Och nää jag har inte packat tills nu faktiskt, det tog bara ca 20 min och sen var jag klar. Sen tog jag en dusch och nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas att det blir fredag riktigt snabbt. Kommer säkert komma på nått jag har glömt imorgon, men som tur ska jag inte till världens ände utan fixar de isf. Kom på en sak jag hade glömt att stoppa ner, BH ja det kan vara skönt ibland faktiskt. Hehhe

Så ha en trevlig helg nu alla, för det tänker jag ha!

Borde packa...

Borde egentligen packa nu och sen ta en lång härlilg dusch och sen krypa ner i sängen. Fast det är så otroligt tråkigt att packa och trots att det ikväll borde ta max 10 min för jag vet ju vad jag ska packa ner. Men ändå, det är så tråkigt. men ska ta tag i det nu verkligen!

Jag ska ju packa till nått kul som jag ser fram emot. Längtar massor till imorgon och hoppas dagen går fort. men fredagar brukar vara rätt lugna på jobbet så tror dagen imorgon går rätt fort faktiskt. 

Nej nu ska jag packa!  

Turkiet bilder

Saknar Turkiet och tiden vi var där, vill tillbaka och njuta. Tiden som kommer finns visserligen en massa kul planerat och kommer få träffa Tony min prins en massa nu och det är underbart ♥

Låt oss nu drömma tillbaka för en stund.

Arne krokodil hade egen pool, inte illa!
 

Lättare sagt än gjort att komma upp på madrassen...


Undrar vad som finns här?


Magisk utsikt


Tänkte på dig Maria ;)


Här inne vet jag en som hade trivts, hade kunnat spendera hela dagen här...


Nu blir de lite ihopklipp











Smaka på Stockholm

Klockan 13.00 eller var det 14.00 för exakt 9 år sen tog jag studenten. Ja men nu är det inte det detta inlägg ska handla om.

Nationaldagen spenderades inne i stan med två nära och kära. Länge sen sist men ändå kändes det inte som de när man väl snackade, men det är så det är med riktiga vänner.

Smaka på Stockholm i Kungsträdgården fick sig ett besök av oss. Staden bjöd på mycket folk, lagom varmt och lite svalkande vindar ibland. Fanns massor av olika stånd att välja att köpa mat ifrån, alla inte så barn vänliga med lillkillen hitta nått som passa ändå. Kanske inte de roligaste stället för barn att vara på men hörde inga klagomål under hela tiden vi var där. Hittade en rolig luftbana till honom sen också som han sprang sig slut i.

varför skriva en massa text, bjuder på lite bilder istället.


Fanns mycket folk att spana in under lunchen

Bjöds på underhållning, tror på svensexa eller nått. 
Sjunga det kunde han!

Gick ner till vattnet och helt plötsligt kom det en massa män på hästar?

Försvann lika fort som de kommit

Avslutade med ett par varv i en hinderbana, iaf en av oss
Upp för repen....

Sen ner igen....


nya rep...

och ner på andra sidan...

in genom hålet...

och ut på andra sidan...


Dessa bilder får avsluta detta och tack för en super trevlig dag i stan!

Söndag - veckan går för fort

I vanliga fall hade det ju varit jobb imorgon men eftersom det är nationaldagen är vi lediga. Själv jobbade man i fredags men får iaf tre dagar ihop med ledighet. Visst hade varit skönt att vara ledig fredag och då fått hela fem dagar ledigt i rad. Men precis haft en veckas semester och kan behöva den dagen jag får för fredagen sen istället.

Igår åkte jag upp till landet och hjälpte till med lite grenar som skulle bort. Även om massor redan var gjort när jag kom. Var super härligt väder när jag kom upp och blev lite fika och så på altanen innan jag slockna framför så ska det låta i soffan därinne. Grillat till middag sen slår aldrig fel och inte en fördrink ute på altanen heller innan ;)

Idag så fixade jag äntligen mitt medlemskap på golfklubben och är riktigt nöjd med utgången. Nää kunde inte ha blivit bättre och jag är fullvärdig medlem inte greenfee-medlem som jag hade tänk från början. Gick även årets första 18 hålsrunda med ett godkänt resultat. Var ganska kul ändå att lira, speciellt de hålen man lira bra på. Men det jag vart mest förvånad över var faktiskt att jag inte tappat någon större längd?! Väntar fortfarande på årets första birdie men hade chansen på minst 3 som sen blev par, gjorde lite till par också utan birdie puttar.

Nu får vi se när nästa runda blir och vart den blir.

Planer inför imorgon är inte riktigt spikade, beror lite på väder. Verkar som solen ska skina men frågan är hur varmt kommer det blir?


Hejhej bloggen igen

Ja jag som hade tänkt och blogga och berätta om min resa men så blev det inte riktigt. Fick besök i tisdags och idag åkte tyvärr min älskling hem igen, men vi ses nästa fredag och sen efter de nästa helg och ja en massa helger på rad och snart är det semester ihop igen =)

Fick ett samtal i måndags kväll, när slutar du imorgon, när slutade du på onsdag, ledig torsdag va? Hmm mer än så fick jag inte veta, men klart jag hoppades innerligt på att det var så att han skulle komma och nästan timmen senare (kändes som lång tid iaf) ringde han och fråga om jag bjöd på middag imorgon (tisdag) jo visst kunde jag de =) Gulliga pappa hämtade upp Tony på Arlanda i Tisdags medan jag jobbade och när jag kom hem var han där och vänta på mig, lycka! Blev en löparrunda i tisdagskväll men sedan vart det inte jag som bjöd på middag, Tony fick laga den fast jag betala...Så lite fick jag bjuda på, men har man en kock till pojkvän så ;)

Onsdagen var det planeringsdag och vi kom en bra bit till på vårt projekt på jobbet och det är verkligen super spännande. Möte på tisdag för alla föräldrar och ser fram emot vad som händer även om risken finns att blir lite rörigt innan semestern men i augusti är förhoppningsvis allt fint igen!
Kom hem efter jobbet och totaldäcka i soffan. Fick en hemmagjord smoothie och piggna till lite och på kvällen var vi hos Puff och lilla prinsessan. Blev lite vin och kortspel, jag förlorade =(

Idag hade vi bestämt oss för att åka och spela golf. Först var vi dock hemma hos mina päron och leta efter golfklubbor som skulle finnas där men som inte fanns av en fin anledning. Pappa hade redan hämtat de! Fortfarande får jag inte ihop hur mamma kunde glömma sina nya golfklubbor hemma i Täby?! HAHA
Blev en runda på 13 hål (4 uppvärmningshål) och Tony var jätte duktigt, 18 pinnar på 9 hål, inte illa! Kom tillbaka till stugan och fick middag direkt från grillen.



Måste säga att det hänt grejer med spelet sen förra året då han spela första gången! Nu är det mer avslappnat och mjukare.



RSS 2.0