Det man inte har i huvudet får man ha i be...

Det man inte har i huvudet får man ha i benen. Tur att centrum inte är så långt bort!


Förstår inte...

Nää jag förstår inte hur jag kan vara så trött??? Kanske är det att hösten närmar sig eller så är det för jag inte tränat på tok länge. Jag tror själv på alternativ två eller försöker intala mig de. Jag har verkligen saknat att träna men av olika anledningar var det säkert en månad sen jag körde ett ordentligt pass på gymmet. Nää jag räknar inte mina rehab pass här hemma under min veckas sjukskrivning. Men snart så ska jag ner till gymmet och träna, fortfarande rehab men ändå. Ryggen mår förövrigt bra så hoppas att den mår lika bra ikväll efter ett pass. Ska prova på den där läskiga crosstraining saken också, har ju innan föredragit cykeln framför den men sjykgymnasten sa den var bra. Löpbandet var inte lika starkt rekomenderat ännu.

Planerna när jag kom hem från jobbet var, vila kort, gymma, handla, äta och tvätta. Planerna just nu är inte riktigt de samma, de är mera handla, gymma, äta, tvätta. Sen ikväll ska jag göra klart mitt prodjekt och posta iväg till släkten.

Ojoj va tiden drog iväg, nu måste jag iväg till centrum innan de stänger och fixa till ikväll så jag kan posta allt imorgon.


Bowla var ett tag sen och man är lite ring...

dsc02625 (MMS)

Bowla var ett tag sen och man är lite ringrostig


Gör som grodan lev på hoppet! Detta var kä...

dsc02621 (MMS)

Gör som grodan lev på hoppet! Detta var kärlek och omtanke, Jag blev alldeles rörd!


Så var man här igen :)

dsc02620 (MMS)

Så var man här igen :)


Tackade ja ändå....

Ikväll har jag tagit ett stort beslut och ja jag tackade ja. Nää jag ska inte gifta mig, hahha. Men från att jag tackade nej och någon dag senare pratade med min vapendragare om detta så började jag tveka om jag verkligen skulle sagt nej. Pratade med mamma häromdagen också och hon fick mig också att tänka i andra banor, hennes kommentar var, men du har ju en sån fin klänning, den du hade på bröllopet!

Så idag när vi pratade önskade jag att skulle kunna komma in på det på nått sätt först gick de inge bra, kunde ju inte bara, Du jag har tänkt på en sak. Men sen helt plötsligt så kom vi in på det naturligt och då så sa jag hur jag kände just nu och japp blev att tackade ja. Det var ju jätte trevligt att höra lite från andra sidan också och det gjorde beslutet ännu enklare. Just nu känns det jätte bra och faktiskt inte så nervös just nu, men vet att kommer vara de sen, men samtidigt så känns det som sagt riktigt bra!


Middag med gamla gänget

Idag så träffades gamla skolgänget från gymnasiet och åt middag, även om vi var sex stycken så var det två som saknades, Oskis och Sussibussi. Det vart uppdatering om vad som hänt senast och lite om framtiden.

Mycket som sades kommer att stanna där eller är svårt att förklara vad vi prata om så avslutar bara och säger att det var en trevlig middag.

Men jag säger bara ibland ska man inte skriva historia innan det har hänt, men att förutspå historia är en annan sak.

Tillbaka igen efter en vecka hemma...

Äntligen tillbaka på jobbet igen efter en vecka hemma. Visst hade gärna varit hemma en vecka till men då gärna fått betalt för de, för tyvärr inte helt gratis att vara sjuk en vecka. Fast sen helt ärligt är det ganska skönt att vara tillbaka och inne i lunken igen. Idag börjar skolan och det betyder att alla barn (även föräldrarlediga) är tillbaka. Vi hade nästan full grupp och det gick bra och det är en väldigt rolig grupp måste jag säga.

Fick träffa "gamla" pluttar som blivit stora nu och fyttat upp en avd och klart man blir lite rörd när de kommer fram springande med öppna armar och kramar om en med en stor kram. Ja det är värme och man blir lite rörd, det är väl bra att plutten är kvar i 2 år nu så han inte försvinner redan nästa år till skolan. Men tiden går fort och snart så börjar väl lillplutten i skolan också.

Som sagt dagen idag flöt på och ja ryggen kändes lite men inget jag gjort eller så utan idag kändes det mer som är stel i en muskel, får se vad sjukgymnasten säger imorgon. Började med en lång dag idag och imorgon har jag en kortare dag, skönt!


Ja vann stort!

dsc02618 (MMS)

Ja vann stort!


Trevligt sällskap och god mat!

dsc02616 (MMS)

Trevligt sällskap och god mat!


GRATTIS SUSAN!

Idag fyller en av mina allra bästa och älsta vänner år!

Jag saknar dig massor och finns så mpnga tillfällen som jag vill ta upp telefonen och ringa eller messa dig och berätta nått som hänt, men nu är du så långt bort och det blir så svår. Men vet att oavsett var vi än befinner oss på jorden så finns du alltid där och det är så enkelt att prata med dig. Spelar ingen roll vad som än händer, månader i USA, Thailand, kvällar på akuten du är alltid där och alltid någon som jag alltid kommer ha nära mitt hjärta! En vänn som du försvinner bara inte. I ♥ U

STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN 19/8


Skåneveckan del 4

Ja så var det dags att avsluta Skåneveckan med del 4. Ja denna delen sträcker sig från fre kväll till sön förmiddag. Den utspelar sig i Jonstorp och den mesta delen på ett vandrarhem i Jonstorp. Jag skulle inte kunna berätta allting för det skulle bli alldelesförmycket utan har satt ihop lite bilder till nära och kära (släkten) som de snart ska få på posten.
Kan kort berätta om släktträffen.
Fredag - Mötte upp släkten som var där och för några blev det pizzakväll och senare var det bara allmnänt slöhäng och en massa skratt.
Lördag - Fria aktiviteter på f.m till kl 14.00 då det skulle bli fika. Ja vad hittade jag på? Hmm Jo jag och Hannabanna banan följde med våra mammor o pappor och vovvar och åkte och tog en promenad och ett dopp i det stora blå.
Runt 14.00 tiden blev det fika och efter fikat en helt underbar 5-kamp som Anna o David ordnat upp. Riktigt bra gjort och roliga grenar som passa alla. 
Sen lite fritid och några åkte och badade och några stanna hemma och när vi kom från badet var det så fint dukat i lilla stugan. Det blev middagsbuffe och alla hade haft med sig något att äta och bjuda på. Riktigt trevlig kväll blev det, med en massa mera skratt och bus. 
Söndag - Blev det en ganska lån och seg hemfärd, eller inte så farligt seg färd från vi kom till Södertälje, då vi vart fast i kl i 45 min. Hade visserligen flyt och kunde komma förbi olyckan som skett precis där två körfält var avspärrade... Som sagt kunde varit värre. 

Hade jätte trevliga dagar i Jonstorp och vi ses hela tjocka släkten nästa sommar igen och det ryktas om att vi ska vara i Stockholmstrakten då.   

Fick ett sms

På f.m fick jag ett sms och jag är lite imponerad måste jag säga att han lyckas varje år komma ihåg men mest imponerad iår är jag nog att det kom idag på rätt dag och allt fått det en dag förtidigt nått år. Nu gäller det bara att jag kommer ihåg det imorgon.

Undrar om mamma kommer ihåg, hon brukarju alltid komma ihåg annars ;)


För jag har världens gulligaste mamma som ...

För jag har världens gulligaste mamma som tänkte på mig i en spec butik.


Varit ute och gått

Ja och det gick bra eller jag känner mig lite stel men ingen direkt smärta. Men samtidigt inser jag att det är bra att jag inte jobbar imorgon för tror helt ärligt inte hade orkat med en dag nu ännu, blir så trött av bara promenaden och känner att måste vila ryggen nu. Får se hur blir på torsdag ska diskutera lite med pappa och prata med kollegan ikväll tänkte jag. Nu har jag precis stretchat ut ryggen och ska lägga mig i soffan en stund och kolla på en film kanske för tror inte orkar sitta upp länge. Suttit en stund innan promenaden framför datorn och nu tror jag filmen äntligen är klar, pappa ska få se den ikväll och sen är det bara bränna skivor som är kvar och hitta adresser.


Fotboll och egen kräftskiva

I lördags hade vi jag och T våran egen lilla kräftskiva. Hela f.m gick dock åt att leta fram ett ställe som visade Malmö-Gefle matchen och roligaste samtalet var till en pub inne i gamla stan där det på hemsidan stod att de visade allsvenska matchen och i då synnerhet Elfsborgs hemma matcher.
T - Hej kommer ni visa Malmö-Gefle idag?
Han som svarar - Nej men jag kommer visa den på pubben brevid.
T - Okej tack
Hahah nej vadå men jag kommer visa den i pubben brevid, alltså ägde han båda ställena. After som det stället heter var tydligen ett ställe Malmöfans brukade vara på. Fast för oss blev det ändå Tegelbruket då vi hade gått förbi på väg och handla och frågat om de skulle visa matchen, trots att AIK spelade samtidigt. Jo men de skulle de göra och se när vi satt där så kommer det en till och säger, jaha så det finns likasinnade här. Han var också ett Malmöfan. Dock blev ju matchen ganska kort då den bröts efter 45 min pga regn.  

På kvällen blev det kräftor och till de lite aioli som vi T hade gjort, jo jag ringlade ju i oljan ;), det blev paj, bröd och ja liten nubbe (provisorisk sådan) och juste en sallad av tomat, avokado, balsamvinäger och olja toppad med solrosfrön riktigt gott.

Kräftorna blev de DN tipsat om i en artikel ICA handlarnas jättekräftor och vi hade lyckan att få 22 st i paketet. (stod 17-22st) Kan bara hålla med de som skrivit i DN för dessa var riktigt goda de får topp betyg av mig också.


Dagens första ordentliga prövning ut och g...

Dagens första ordentliga prövning ut och gå. Jo men det funkar, får se hur mår när kommer tillbaka.


Så var helgen över

Så var helgen över och det har varit en toppen helg. Känns som vi hunnit med en del fast samtidigt käns som vi i nte gjort någonting... Vi har bla spelat golf, spel sälskapspl, kollat på fotboll, ätit kräftor åhh så smarrigt, spelat wii, spelat fotbollsgolf, lunchat på golfklubben. Ja jo så det blev en del ändå. Som T sa på vägen hem, det blir svårare för varje gång man ses att åka hem. Ja igår var det lite jobbigt att komma hem till tom lägenhet, men ett telefonsamtal på kvällen lite senare muntrade upp de, sover du? Jag vet inte riktigt.

TYvärr fick helgen lite trist avslut på fotbollsgolfen då jag kände att jag inte kunde ge alltoch humöret senare på kvällen av mig var nog lite nedstämd. Gjorde nått på andra hålet och kände av i ryggen att det spännde till, men gick att spela vidare, då var man väl varm. Natten var viss del en plåga och imorse när vakna ajajaj. Har inte jobbat idag och blir hemma, tis och ons till och börja med också. Vill ju komma iväg och jobba för blir ju så lätt uttråkad här hemma. Kan inte sitta för länge, inte stå för långe inte ligga för länge, bästa är att röra på sig. Ska försöka gå ut på en lite promenad nu får vi se hur det känns. Centrum fram och tillbaka kanske?

Vi har bestämt ny träff =) och får se om det blir ett Malmöbesök nu denna gång, lutar lite mot de men inte 100 bestämt.

Så sitter man framför en ytterligare malmö...

dsc02610 (MMS)

Så sitter man framför en ytterligare malmö match... Börjar bli illa, men måste ju betyda nått, men inte att jag bytt jag iaf!


Favorit i repris :)

dsc02609 (MMS)

Favorit i repris :)


Redan torsdag!

Så var det redan torsdag och imorgon har jag min korta fredag och kunde inte bli bättre för imorgon kommer T också.

I tisdags var jag på Allsång på Skansen med lilla puckot som inte är så lite längre och vi firar snart 8 år ihop. Shit kommer fortfarande ihåg hur nervös jag var när jag klev in genom biblioteksdörren där första gången. Men allt har sedan dess bara rullat på och ja nu är vi här efter snart 8 år på dagen. Allsången var ok, inte riktigt min musiksmak som var där men funka...

Dagen igår hade jag Carpediemdamen på besök och fick hjälp med en film från släktträffen och efter 5 timmar så vart den nästan klar. Tack för hjälpen det var guld värt! Tror har fått ihop all musik nu också och den ska bara in och sen lite smått och gott som ska pluppa upp. Fick även lite gjort i sovrummet, en tavla kom upp eller två kan man säga. Ja och lite sånt vart fixat, du borde komma hit oftare så är snart lägenheten helt klar ;)

OSm sagt fredag imorgon och jag har kort dag. Efter jobbet in till stan och hämta upp T och sen får vi se om vädret tillåter så blir det kanske lite golf.

Nu till soffan och SATC skulle jag tro.

Full fart redan och knappt 2 timmar kvar.....

Full fart redan och knappt 2 timmar kvar... Är med puckot på allsång


Skåneveckan del 3

Fredagen i Skåneveckan är värd ett eget inlägg. Dagen var planerad från min sida ganska länge eller iaf delar av den. Att vi var på Dormy på f.m är inge kul att berätta om...

Strax innan lunch packade vi in oss i bilen, pappa, mamma, jag och kusinerna Anna och Hanna och Lukas. Första stoppet blev ljusfabriken och mamma o pappa köpte ljus. Nästa stopp var de jag såg mest fram emot TOREKOV! Men tyvärr ville vädret inte samma sak som vi andra i bilen ville. Det verkligen spöregnade... Trist men en nostalgitripp i Torekov skulle inte lite regn få stoppas oss. Vi gjorde allt det där man "måste" göra när man är i Torekov.












Spontant beslut

Igår fick jag samtal från mitt lilla Pucko och hon frågade om jag ville/kunde följa med på Allsång på skansen och tog ett hastigt med lustigt svar att ja jag följer med. Så imorgon efter jobbet tar jag mig till Puckot och sen åker vi in till Skansen och ser vad kvällen bjuder på. Jag har inga förväntningar så detta kan bara blir bra.

Håll nu tummarna för vädret ska bli bra!!!

När tekniken strular är det bra att det fi...

dsc02608 (MMS)

När tekniken strular är det bra att det finns vänner som ordnar upp de för en. Tack


Skåneveckan del 2

Japp så dags för del 2 i min Skånevecka. Kom som sagt med hjälp av mr T till Trelleborg och till Magnus och Lina och alla katter och även mamma o papap var där. Blev lite prat och efter en stund konstaterade de att vi kan faktiskt sitta ner istället för att stå upp. Blev kvar uppe lite längre än alla trott. Säga hej då till mr T som skulle jobba dagen efter. Själv fick man gå och lägga sig på en madrass helt själv. Sov väl sisådär den där natten, luftmadrass är ju inte det bästa och spec om man inte riktigt pumpar upp den utan kändes mer som sov i en vattensäng, jaja men man ska inte klaga.

Vi kom väl iväg vid 9-10 snåret någon gång och nu skulle vi se Skåne, ja för att hitta på medan M & L jobbade. Vi åkte från Trelleborg upp till Svedala→Ystad→Kåseberga→Simrishamn→Kivik→Brösarp→Tomelilla→Ystad→Smygehuk→Trelleborg. Ja så det blev en del åka bil men var av på några ställen och tittade. Bla i Kåseberga där vi gick till Ale stenar, nått känd stensättning. Där var det även en hel del flygare, ja har inge bra namn på de men sånna som som flyger utanför klippor, tror har en bild på de. I smygehuk köpte vi fisk till middagen och var nere i en riktig liten fiskebutik nere i hamnen.

Lina kom hem samtidigt som vi och plockade fram god dricka och sa ja men ni har ju semester och ja jag kan väl lossas ;) Kvällen blev inte så sen senare M & L skulle ju jobba på tor och vi skulle vidare till Ängelholm.

På torsdags morgon fick jag reda på att T skulle åka samma väg som vi skulle och hade vi lite flyt så skulle vi kunna träffas på vägen. Jag, mamma, pappa och Lukas satte oss i bilen och vårat första stopp skulle vara i Malmö, malmö kyrkogård. Där besökte vi mormors grav. Sen vidare till en annan kyrkogård i Malmö där mammas mormor låg (tror va så). Körde igenom Malmö på en lite tripp och körde förbi alla gamlas lägenheter, där mamma växte upp, där pappa växte upp och så förbi en del skolor där de gott.

Nästa stopp Landskrona och där besökte vi farmor och farfars grav och även en till grav (pappas farbror och nått mer). När vi var där ringde T och han var också i Landskrona men hade bråttom till Helsingborg så vi kunde inte ses :( men även han skulle upp till Höganäs så där skulle vi kunna ses :) Vi körde vidare och en bit utanför Helsingborg fick vi tråkiga besked, vi skulle inte kunna ses ändå han skulle inte upp dit... Trist när vi var så nära. Väl i Höganäs blev det lunchstopp på ett mysigt litet kafe och sen vidare till stora Outleten som finns där där de säljer glas och mera glas och tallrikar och ja en massa sånt i andra handssortering eller utgående modeller. Då kom glada nyheter T var på väg till Höganäs ändå och vi kunde ses iaf en kort stund. Fick träffa honom på parkeringen och även om inte var så lång stund så var det trevligt att få säga hej när man var så nära.

Sen var det raka vägen till Ängelholm och vi var framme i Ängelholm lagom till 17 snåret och hämtade upp kusin Anna på stationen.

Sen blev det kramkalas hemma hos fasters familj och Lukas och Laban fann varandra direkt igen, så kul att se.

Vad som hände på fredagen tror jag får ett egen del och kommer förhoppningsvis imorgon.


Överraskning från frysen

Igår kväll plockade jag ut en matlåda från frysen som tänkte kunde äta idag eller imorgon till middag. Ja och lite överraskning blir det då jag inte har märkt lådorna om det inte är nått spec och idag när jag tittade vad det var så var det verkligen inget jag trodde att det skulle vara. Vart ganska överraskad av att hitta det jag hittade men klagar inte det blir smarrigt.

Fredagsmys

Det blev landet ikväll men bara ikväll åker hem imorgon e.m eller mot kvällen. Har lite att fixa hemma inför besök jag får nästa vecka =)

Veckan har varit jobb och det har varit tungt på ett sätt fast väldigt enkelt på ett annat sätt. Det har varit lite barn och vi har klippt pch klippt... Nästa vecka ökar vi barngruppen med 6 gånger och får se hur den nya gruppen ska utveckla sig. Vi behåller ju några små knoddar men många nya och ska bli intressant hur gruppen blir.

Nu blir dt lite friidrott och slapp i soffan. Imorgon ska jag sova länge och sen hem och starta mitt prodjekt, ska även skriva om Skåneveckan del 2 och del 3.


Skåneveckan del 1 bilder








Skåneveckan del 1

Förra söndagen strax efter lunch gick tåget som skulle ta mig til Skåne och mer exakt till Malmö där blev jag uppmöt och vi åkte vidare en bit utanför Malmö. Där fick jag träffa hela Mr Ts familj (japp både mamma, pappa och syter). Efter en jätte god middag blev det lite kubbspel och sen en cykeltur runt i området. 

Måndagen fick vi sovmorgon och strora frågan var som vanligt, vad ska vi hitta på? Det blev Tivoli i Danmark i Köpenhamn. Hade en super trevlig e.m/kväll på Tivoli. Det blev lite karuseller och en del spel, kom hem med en del söta nallar ja tror de blev 4 st och jag vann faktiskt en helt själv och sen dela vi på en. När vi var på väg hem fick vi glädjande besked att vi blev hämtade vid tåget på väg hem, man tackar för de.

Tisdagen var ju samma fråga fast nu var den kanske ännu större, Vad ska vi hitta på? Dagen innan hade vi lite ideer ju. Ja det slutade med att vi bestämde oss för att åka till Tosselilla. Vi kom iväg vid 12 tiden och frukost/lunch. På Tosselilla hade vi lika roligt som två små barn, hahah, men gäller att ha barnasinnet kvar. Det blev allt från basket på jätte hög korg, vild mus (karusell o inget annat), mini golf, tittande på djur för T tyckte vi skulle gå genom skogen för det var ju kortare ( Ja okej det såg kortare ut..) och bad och vattenkana. Åkte en jätte läskig som jag trodde jag skulel dö i först men som sen visade sig inte vara så läskig och jag ville tom åka igen. Men Tossestupet eller vad den hette var lite äcklig faktiskt. När vi kom hem sen så möttes vi av en hund och jag han tänka men de har ingen hund och nää men på altanen satt hans mormor. Jag han inte ens bli nervös, för ja det kan jag erkänna att jag var på söndagen! Hans mormor var jätte trevlig och nää hon har inte skrämt bort mig ;)

Helgens kommentar står nog ändå hans mamma för när vi kommer hem från Tosslilla och T berättar var vi vart utbrister hon, nää men ni är väl för söta!

Fick middag och sen fick jag skjuts till Trelleborg. Där träffa vi mamma, pappa, Magnus och Lina. Blev lite snicke snack om ingenting och sen var det dags att säga hej då ;(

♥ Hade ett par underbara dagar och att träffa din familj var jätte trevlig och de var super trevliga och som mamma frågade var de lika enkla som mr T. Ja de var de och ja det är possitivt att vara enkel som mr T frågade ;) ♥


Veckan går fort

Japp så har man varit hemma ett tag och hunnit med en del vettiga saker... eller inte. JObbat har man gjort och ojoj va mycket vi har att göra not! Lite barn och nästan så man känner sig rastlös men tänk va mycket vi har fått gjort och vi har klippt o klistrat namn, snickrat möbler, klippt lite namn till, satt upp alla namn, tvättat lego hunnit med att handla ja det var bara lite.

I måndags han jag med ett läkarbesök för att kolla upp min hosta haft i 3 veckor. Gick väl ok, men fick inge svar egentligen utan ta denna inhalatorn och andas i på morgonen och kväll och gör så i 3 veckor och sen kom tillbaka efter 3 veckor. Jaha så nu knarkar man morgon och kväll och idag börjar jag känna lite att det släpper men vet e sjutton egentligen. Men får väl se vad han säger om dryga 2 veckor och hur det är då.

Som sagt lugn på jobbfronten men ändå så är jag så trött när kommer hem, mamma fråga idag om jag inte sov ordentligt på nätterna men jo tycker jag ändå. Men det är mycket nu runt omkring allting så har väl sina naturliga förklaringar att man är trött.

Imorgon är det fredag och vart helgen ska spenderas är ännu inte klart.

Borta bra men hemma bäst!

Ja men så är det väl ändå att borta är bra men hemma är bäst!

Haft en underbar vecka i Skåne och önskar att jag fick göra om den igen, skulle kunan ta samma upplägg en gång till det har varit fantastiskt. Först underbara dagar nere hos mr T och sen i en bil runt halva Skåne med mamma o pappa i nästan 2 dagar med mellanlandning i Storebrors (o Linas) hus sen till kusinerna och blev en trip till Torekov och åt glass. Sen från fre kväll till söndag morgon har jag spender i Jonstorp på ett vandrarhem med släkt från pappas sida och vi var 27 st och då saknades ändå en kusin och en ingift faster.

Haft underbara dagar med nära och kära. Skåne hoppas jag vi får besöka igen för denna vecka har varit kärlek hela veckan lång!

Får berätta mera om allt senare och har en massa massa bilder som ska göra nått kul med, undrar vad?!

Men nu soffan och imorgon jobb....


På väg hem från en underbar vecka i skåne,...

På väg hem från en underbar vecka i skåne, så mycket kärlek hela veckan!


RSS 2.0