2011 i bilder

Ja så kommer det äntligen 2011 i bilder.

Januari

Firade in nyår hos bror och lite till folk och dagen efter vi skulle åka hem var det vitt vitt vitt


Februari

En av de Fredagarna jag öppnade så bestämde sig lokaltrafiken att ställa in all trafik pga av nysnö, det var att traska.

Vi påbörjade även "projekt Krokodilen"

Mars

Jag fyllde år, pappa fyllde år och några till.

Fick en fin syn efter en kväll ute i Malmö när vi skulle fixa "natta mat".


April

Var på Stockholms Stadion och såg på fotboll med Lina och Tony, två var buttra och en glad. (Fast för husfriden var väl det ok)

Var på vårpromenad


Maj

Var på turnering med tjejerna

Spenderade en underbar vecka i Turkiet med Tony och hans familj och firade Linda som fyllde jämt!



Juni

Firade Anoire 1 år!

Mamma fyllde jämt

Var på Bakken och kom hem med lite mjukisdjur

Smaka på Stockholm


Juli

Spenderade första helgen i Göteborg med hjärtat.

Firade 1 år med hjärtat

och lite mera 30 års fest (tema rosa)

Äntligen var hon hemma igen! Firades så klart med Kubb!

Middag på bruket


Augusti

Kräftskiva med släkten i Finnboda

10 års jubileum med jobbet!


September

Hjärtat fyllde år


Oktober

En underbar vecka med hjärtat på Mallorca



November

Ute i skogen med mamma och pappa

och vi hittade en hel del!


December

Fick en paketkalender

och avslutade året genom att fira med den bästa!


Kom inte in på blogg.se varför vet jag ej ...

Kom inte in på blogg.se varför vet jag ej så inlägget som var planerat blev ej av, de väntar fortfarande.


Haft en underbar dag ute på isen med maria...

Haft en underbar dag ute på isen med maria och den lille som börjar bli stor ;-) efter de en runda med mamma och pappa. Bra helg ju!


Belöningen efter 40 min åkning.

mms_img30520 (MMS)

Belöningen efter 40 min åkning.


Åka är kul men snöra är trist som sjutton!

mms_img22784 (MMS)

Åka är kul men snöra är trist som sjutton!


härlig lördag

Vaknade upp vid halv åtta och hade då drömt en massa. Somnade strax om igen och vaknade igen av att fick meddelande av Maria strax innan 12! Då hade jag ändå fått sms av henne vid 10 tiden också utan att vakna. Har drömt en massa massa konstigt i natt och kanske därför jag sov hela 11 timmar nästan, skönt för tror jag behövde de. 

Dryga timmen senare så började vi promenaden runt Rönningesjön (knappt 7 km) och det var riktigt skönt. Imorgon blir det skridskor på sjön istället. Får se till att komma ihåg att ta något kort då för de glömde jag idag. 

Åkte hem till mamma och pappa och fick lite lunch och efter det var mamma med mig och storhandla. Skönt med lite bärhjälp ibland. Har inte långt till centrum att handla men för långt att bära alla kassar hem själv efter att ha storhandlat, men samtidigt alldeles för nära att ta bilen det känns ju löjligt! Funderar allvarligt på att hicka en rolig/snygg dramaten och kanske även om det ser dö dumt ut handla mat i den. Får tänka lite till på de.

Nu blir det prison break =)

För er som inte minns eller sätt.


Fredagsmys

Så var det äntligen fredag. Veckan har gått så segt och varför vet jag inte... Men så var det äntligen fredag igen och den gick rätt snabbt dagen på jobbet. Har ett underbart jobb som jag älskar!

Gick hem till mamma och pappa och gav Lukas mat efter jobbet och hade även bjudit in mig själv på middag sen tidigare. Rätt skönt att slippa laga mat när kommer hem på fredagen och jag slapp komma på nått själv. Fick även komma ut på fredagsrundan med pappa och Lukas ganska skönt att bara vara ute och gå ibland lite så där lagom.
¨
När jag lämnade mamma och pappa satt de och tittade på På spåret och det är inte jag ett jätte fan av så begav mig hemåt istället. Tror det blir lite popcorn och One tree hill för mig snart :)


Varit och tränat utan musik och var mycket...

Varit och tränat utan musik och var mycket segare, brist på musik började jag sjunga sånger för mig själv. Sånger jag sjunger varje dag på jobbet...


Veckan går segt

Idag är det BARA onsdag och tycker att veckan går allt för segt... Imorgon torsdag och sen äntligen fredag. Har inga planer på helgen mer än på nått sätt ska komma ut på en lång härlig promenad i vintervädret. Någon som är sugen?

Veckan går som sagt otroligt segt men ändå har dagarna på jobbet gått ganska fort men känns som vi haft onsdag flera dagar nu.

Finns mycket jag ser fram emot, längtar efter det där sms eller mmset som kan komma vilken dag som helst eller så tar det längre tid. Spännande är det iaf! Sen räknar jag ner dagarna till nästa fredag vilket känns som en evighet dit men hoppas det går fort. Har lite roliga saker att göra innan så kanske går tiden lite snabbt ändå.

Klockan är just nu 22.22 (i skrivandes stund) och en gammal golfkompis lärde mig en gång i tiden att tittar man på klockan och hon är jämt ja typ 22.22, 18.18 och så så tänker någon på en just då! Lite skön känsla faktiskt att se kockan just då och tänka nu tänker någon på mig.  


Kanske testa skridskorna i helgen annars?


Ibland så...

... saknar jag detta väldigt mycket!



Men jag har aldrig ångrat de beslut jag tagit ang det!


Igår var det isbana här idag kan man åka s...

mms_img73775 (MMS)

Igår var det isbana här idag kan man åka skidor!


Lång fredag

Nej det är inte långfredagen jag pratar om utan en lång fredag. Haft planeringsdag i dag på jobbet och haft en ganska lång men bra fredag. Satt i bilen hem med en kollega och kom fram till de att vi har varit effektiva idag ändå. Ibland kan vi sväva ut i lite saker (som man alltid gör tror jag) men idag höll vi oss bra till de vi skulle göra. Fick prata om en hel del saker som kom upp också, sånt man inte alltid tänker på men behöver tas upp.

Dagen började dock inte lika bra, vaknade och mådde inte alls bra i halsen. Kände mår jag så här imorgon blir det inge Lidingö och EB för mig. Men ju längre dagen gått ju bättre mår jag, låt det fortsätta så.

Har lite planer på gång med en bildresume av året får se om kan fixa i ikväll annars i helgen.

Nu ska jag gå till kylen och se vad som behövs inhandlas och sedan ta en liten kort promenad.

Hej och hå

Blivit mycket mobilinlägg senaste tiden, jo jag vet inte lika kul men iaf lite uppdatering. Känns som dagarna bara rullar på och haft mycket i huvudet och det är mycket i huvudet. Men det hjälper att prata om det och träning hjälper mot de också. Försöker iaf inbilla mig de, jo men det hjälper att prata om det och jag mår toppen så inget sånt!

Nu är januari igång och jag har ju bestämt mig och jag har en plan och än så länge följer jag den. Det jag måste bli bättre på är att bestämma maten hela veckan. Skulle vilja få in rutin på att bestämmer och skriver upp maten i kalendern i köket så behöver man inte tänka sen när man ska laga mat eller dagen innan. Har tankar om det nu men måste bli bättre på de.

Precis bokat biljetter till Skåne, trevlans trevlans ♥

Har en hel del annat trevlig och mysigt att boka in med hjärtat också, en kryssning, en hotellövernattning och ja de lutar nog mot Köpenhamn fast rätt sugen på Oslo också.

Men nu kanske dags att krypa ner i sängen, var tok trött för en timme sen och höll på att somna till handbollen. Inte för den var tråkig utan jag var helt enkelt trött. Imorgon blir det buss till jobbet och sen en prommis hem eller knappt halvvägs där en bil står och väntar på mig, men får träna på kvällen istället.


Imorgon föredrar jag nog träningskläder


Jag har iaf slagit hjärtat i wordfeud

Ja för i WII brukar det inte gå och idag i biljarden gick det inge vidare heller. Jag som var så bra när vi var på Mallorca! Kanske var det bättre bord som gav sin förden till hjärtat idag. Ja kanske eller så kan jag bara erkänna att jag gav bort segern som jag brukar mot honom, han blir lätt lite ledsen annars och butter ;)

Vi skulle spelat biljard igår jag, hjärtat och Garpen men efter lite mer än en timmes väntan gick Garpen och fråga och de sa de kunde ta 35-40 min till då gav vi upp. Hade de inte sagt 1 timme från början hade vi ju inte väntat utan hittat någon annanstans att gå. Tur vi hade trevligt sällskap och en god middag innan de där de höll tiden på kölistan.

Haft en toppen helg och nu imorgon ny jobbvecka och nu ska det bli träning också! Men nu blir det soffan och slappa lite innan ska sova.

Blev biljard idag på ballbreaker istället....

mms_img21819 (MMS)

Blev biljard idag på ballbreaker istället. Ville ju sig inte riktigt igår!


Invigning!

mms_img10585 (MMS)

Invigning!


Blev en kvällspromenad med lukas och klart...

mms_img19565 (MMS)

Blev en kvällspromenad med lukas och klart han har reflex!


Ikväll ska jag laga nått jag aldrig ätit f...

Ikväll ska jag laga nått jag aldrig ätit förut och trots att det är lök i eller purjulök men nästan lika läskigt! Jag kanske är sjuk?!


Morötter och popcorn och lite dippa det är...

mms_img27500 (MMS)

Morötter och popcorn och lite dippa det är väl ändå ok, dricker ju loka till ;-)


Börjar året med kortvecka

Börjar arbetsåret med en kortvecka, var ledig i måndags och på fredag är det stängt. Så imorgon sista dagen med lugnet innan allvaret sätter igång på riktigt på måndag igen, då är nästan alla tillbaka och skulle tro på full rulle så här efter jul.

Skönt med mjukstart tycker jag och fått n hel del gjort, vi har en del pärmar att gå igenom som just nu bara står men fått iordning på en del iaf, imorgon blir det nya tag!

Nu blir de harry Potter kväll!

mms_img33371 (MMS)

Nu blir de harry Potter kväll!


Tonys kasslergryta

Igår slängde Tony ihop en kasslergryta och jag tänke bjuda på receptet för det var rätt enkelt och riktigt gott.  

Kassler (som du tärnar)
1 paket bacon
1 gul lök
1 gul paprika
1 röd paprika
ärtor
cream fraiche
salt
peppar
paprikapulver
curry

Stek baconen, sen i med löken och stek den mjuk, ner med kasslern. På med kryddor och låt detta steka en stund. Lägg ner paprikan och ärtorna och stek de lite innan ni har i cream fraichen och låt alltihopa koka ihop lite. Smaka av!
Serveras med pasta eller ris.


Så var det helt plötsligt 2012

Ja så var det helt plötsligt år 2012 och tycker inte det var så länge sen media och sånt gjorde det till en hejdundrandes grej att det var milenniumskifte. Nu är det år 2012 och världen har fortfarande inte gått under.

Hade en jätte mysig nyårsafton ute i Oxie, god mat, god dricka, trevligt sällskap ja vad kan man mer begära egentligen.

Första dagen på året var jag och hjärtat på besök ute i Annarpsdal och fikade, trevligt där också. det blev åter minijulafton och vi bytte lite julklappar med varandra. Blev för övrigt mycket julklappsbyte i helgen men det är så kul att ge ut julklappar så önskar nästan att det vore jul lite oftare.

Fått massa fina julklappar som jag tyvärr inte har kort på, men är super glad och känner mig nästan lite bortskämd efter helgen.  
 
På 12 slaget skålade vi i Champagne inne och sedan gick vi ut och tittade på fyrverkerier och jag lyckades få med något bra kort (detta med mobilen) på en av våra som small.


Lindas adjektivlek slutade så här: Det var...

Lindas adjektivlek slutade så här: Det var en helt stor nyårsdag. Pucko lena, gigantiska tony och minimala linda spelade spel. Det skulle säkert bli en gossig kväll. Tony var extra smarrig, så lite knäppt blev det.


RSS 2.0