Blir snart äldre...för gammal blir jag aldrig!

Japp så var det bara 4 dagar kvar tills man blir ett år äldre, nää för gammal kommer jag aldrig bli. Satt innan och funderade lite på vad jag önskar mig, fått frågan innan också och hmm vet inte riktigt faktiskt. Jo har en del jag önskar mig och kan väl säga lite:
One Three Hill box säs. 7 
Grapfruktkniv
Halv 8 hos mig kokboken (verkar lite kul) 
Jeans
Byxor
Smycken
Pengar till Turkiet (fast jag vet att de är trist kanske att ge bort...)
Nått annat kul till Turkiet
Göteborgspasset, under ett visst datum
Kul saker till Göteborg.
Underkläder

Jo men fick ihop lite saker ju iaf.

Födelsedagen kommer firas på jobbet och tidigare ikväll fick jag middagsinbjudan. Tack snälla söta ni! ♥ Så blir att fira pappa på Onsdag när han fyller år, och så får jag firas av de på lördagen. När ska kunna fira med sötis vet jag fortfarande, men det löser sig det vet jag. Men ibland är det bra att veta hur man jobbar först. Sen är kanske inte min ålder nu nått spec att fira ;) Fast en födelsedag är ju alltid en anledning att äta god mat med nära och kära.

Handla mat...

Japp sitter och funderar på om jag ska orka gå ner till centrum igen och handla lite mat. Jag har visserligen korvar hemma men inte alls sugen på de. Köpte en bok på bokrean som heter 100% lättlagat, nått för mig ;) och hittat en del kul recept på lite köttfärsgrytor. Så sitter just nu och funderar på om jag ska testa ett, ja för lite sugen är jag. Kommer säkert bli massa mat över och perfekt att frysa i matlådor då ju. Nää nu blev jag lat och gör så här att jag skriver vad jag ska köpa och så imorgon efter jobbet när jag har min tidiga dag går jag och handlar och lagar mat innan jag ska träna. Japp så får de bli!


Gullunge

Varit på middag hos Puff och träffat världens sötaste gullunge. Ja ett riktigt litet charmtroll och fick ett stort leende när jag kom in genom hallen. Gulle! Jag och Puff åt middag och lagom när vi var klara och satt och prata kom hennes mann in genom dörren. Ja och vad ska jag säga, han är grym på svenska efter bara halvår på SFI. RIKTIGT GRYMT!!! Ikväll pratade vi bara svenska och jag är grymt imponerad.


På dejt hos världens sötaste gullunge!

mms_img24379 (MMS)

På dejt hos världens sötaste gullunge!


Nya hörlurar :-) och nu träning.

mms_img49957 (MMS)

Nya hörlurar :-) och nu träning.


Dålig uppdatering

Ja det har varit dålig uppdatering i veckan jag vet, men som sagt dagarna har bara runnit iväg och vet inte riktigt vart de har tagit vägen. Haft ett par långa dagar på jobbet och inte ens hunnit med att träna när kommit hem. Nää måste bli änfring på den biten. Nu regelbundet tis och torsdag inga undanflykter och gärna ett eller två pass till, helgen blir bra med ett pass.

Har en skypedejt snart och efter det blir det till att iväg och träna. Ska på middag i Huvudsta ikväll och innan de ska jag ha hunnit med lite saker är tanken.

Dagarna försvinner så fort...

Ja de senaste dagarna har försvunnit så fort. Som en knodde på jobb sa idag, varför kan man inte stanna klockan? Ja det var en bra fråga och varför kan man inte bara stanna tiden ibland? 

Helgen närmar sig med stormsteg. Just haft en underbar helg känns de som. Fredagen bjöd på fredagsmys och god köttbit och potatis och morötter i ugn. Så enkelt och gott, varför gör jag inte detta oftare. Lördagen bjöd på middagsrepris eller blev fyllda kycklingfiléer och potatis och morötter i ugn. Åhh så smarrigt det var, tur att jag har en mästerkock till pojkvän ;) 

Lördagen bjöd på solsken så vi hade lite planer på skidor, men insåg att utför skulle bli svårt men klart vi kan alltid åka på längden och eftersom söt aldrig gjort detta måste vi ju prova. Men istället för att gå ut och njuta i solen så fixade vi lite betalning till sol och värme ist och satte oss i bilen och åkte till Fyrishovsbadet i Uppsala. De hade både vattenrutschkanor och strömmar och massa annat kul ;) Jag var faktiskt lite glatt överraskad att det var så pass mycket "äldre" folk som var där. Bubbelpoolen var väldigt poppis av alla åldrar och för vår del blev det inge bubblande. Men hade en riktigt mysig e.m och efter middagen blev det bio, Sanctum 3D. Det var bra men kanske inget jag skulle hyra igen på bio för att se igen. Men efter att ha sett denna i 3D kan jag tänka mig att Avatar var häftig i 3D. Trist att vännen inte kunde följa med och se den, men förstår dig helt i ditt beslut, tänkte på dig under kvällen ♥

Söndagen var en riktigt bakisdag utan att vara bakis. Vi låg och spela mobilspel, tur att det inte var min mobil vi spela på för då hade den åkt genom rummet. Va arg och butter jag var ett tag när det verkligen inte ville sig för mig. Men söt sa bara du klarar den snart de vet jag. Vilket tålamod han hade med mig. Kolla även en massa TV och till middag blev det god VallaThai. (fast den brukar vara godare)

Sen började jobbveckan i måndags igen och denna med besked. Måndag möte, tisdag möte idag fri kväll, imorgon möte igen och fredag stängning Men nästa vecka får vi lugnt istället och kan förhoppningsvis röja lite. Sportlov nästa vecka och vi har många barn som fallit bort helt plötsligt.

Dålig uppdatering ja jag vet. Men långa da...

Dålig uppdatering ja jag vet. Men långa dagar nu i veckan. Mån, tis och tor möte. Fredag stängning då finns de annat som prioriteras. Men kommer lite kul saker snart.


Den kreativa sidan kom fram till frukost i...

mms_img63568 (MMS)

Den kreativa sidan kom fram till frukost idag :-)


Onsdag igen

Japp så var det onsdag igen och jag har hunnit komma hem från jobbet efter en skön promenad hem. Nja ska vara ärlig jätte skön var det inte, det blåste lite men orkade inte springa till bussen så blev lite vardagsmotion istället. Tänkte inte träna idag för att mina ben är helt slut och kroppen också, varför vet jag inte men tror behöver sömn. Har sovit ganska mycket de två senaste nätterna och varit så skönt. 

Igår var det träning för små tjejerna och höll på att inte bli någon träning, kom inte in i hallen genom omklädningsrummen först. Men efter ca 30 min var vi äntligen inne. Underbart att höra att tjejerna verkligen såg fram emot att vilja springa idioten och göra plankan. Det var aldrig nått som vi damer såg fram emot att köra när jag spelade. För min del blev det även plankan på kvällen efter deras pass då jag var och körde ett EL pass på gymmet. Riktigt skönt även om var riktigt trött innan och för att inte tala om hur trött kroppen var efteråt! Var ett tag på väg att inte köra passet men tänkte åhh va skönt de är efteråt när man väl kört. 

Fast idag blir det vila och soffan ;) Ska laga lite kyckling och nått mera kanske bulgur, får se vad som finns hemma.  

Alla hjärtans dag!

Japp så var det alla hjärtans dag!

Suttit och tittat tillbaka från tidigare år då jag bloggot och kollat vad jag skrivit om denna dag då, ja inte så mycket och visst kanske som jag skrev för ett år sen att tycker den är lite överskattad men kanske resonerar annorlunda om jag inte bara delar säng med nallen varje natt. Nu är det ju så att jag har världens underbaraste pojkvänn som jag älskar men ändå så tycker jag faktiskt att dagen är lite överskattad. Fast iår måste jag säga så har det inte kännt så mycket hysteri kring denna dag. Fast klart jag tycker självklart inte man ska ta bort den, den är ju faktiskt lite mysig ändå.

Även om man inte får dela den med sin pojkvänn kan det bli en toppen dag och även om jag ser fram emot att få träffa söt igen.

Dagen har flutit på bra, jobbet har flutit på. Åhh idag blev jag hembjuden till min lilla plutt, han sa när jag fyller år ska jag bjuda dig på mitt kalas. Tack gulle plutt! Vi prata om alla hjärtans dag idag på jobbet och de flesta av barnen visste att det var idag och man ska krama den man tycker om idag!

Efter jobbet fick jag samtal och blev medbjuden på middag, tackar som frågar betyder mycket! Hade en super trevlig middag med mina två vänner och prata lite gamla minnen. Runt runt på en bobby car glömmer aldrig!

Men många tankar går också till mina vänner som är på olika delar i världen och i Sverige som jag träffar alldeles för sällan. Åhh vad jag saknar er, kan ni inte komma hem snart!

Massa kärlek till er alla idag och ja varje dag!


Vart försvann solen?

Det som var så fint vädder ute på f.m och jag som skulle gå ut och gå i solen. Fick sällskap med mamma, pappa och Lukas så klart och ungefär lagom till jag kom dit och klev ut ur bilen försvann solen. Men visst promenaden var skön ändå och fick lunch när vi kom hem igen. När jag klav in genom dörren och tog av mig ytterkläderna sa jag, vet ni vad jag är sugen på? På en SEMLA, men jag ska inte ha någon nu. Nää så blev ingen semla och ingen bulle för min del heller. Känner mig duktig! 

Efter besöket hemma så har jag handlat lite tråkiga saker, typ spray att fixa duschkabinen med och schampo och sånt. Vad ska hitta på ikväll vet inte, får se men tror soffan är ganska skön ;)  

Tur att jag har världens bästa pappa o mam...

Tur att jag har världens bästa pappa o mamma. Pappa hämta upp mig efter jobbet när han skulle åka o handla, jag slapp pulsa hem i snön. Pappa berätta nyss att mamma o pappa skottat av min parkeringsplats och snart kommer pappa o hämtar mig för att bjuda på middag. Älskar er!


Våran ena hiss i huset är läskig just nu.....

mms_img22880 (MMS)

Våran ena hiss i huset är läskig just nu... Inte bara blivit mindre uch va dörrarna skrapar.


Kul att inga bussar går idag och jag börja...

Kul att inga bussar går idag och jag börjar om 35 min och skulle ta bussen om 7... Bara börja gå om jag ska komma fram idag. Kul väder!


Bra dag

Onsdag och nja den kunde börjat bättre, missade nämligen bussen och blev ett par minuter sen. Men ringde när missat bussen och fick lugnt höra ta det lugnt bara det är ingen fara. Skönt att höra istället för jaha (suckande).

Dagen flöt sedan på, var ute på f.m men tror med facit i hand det hade varit varmare och skönare på e.m då sken ju solen. Men men så är det ibland. Möte efter dagens slut och det gick bra och nya ideer kom fram, gillad en tanke spec, bort med den bara....Men ingen bestämt men jag gillade tanken iaf.

Var i valet och kvalet om skulle gå ner och träna, skulle ju bli så sent. Men så skönt när jag sen gick in i duschen och tog en varm dusch. Denna vecka blir det bara på crossen på FG men 30 min på den idag och idag var det ingen backträning utan blev random, ganska skönt och höjde även idag upp efter 10 min. Snart ska jag gå på den högre leveln från början och sen höja lite mera.

Lovat mig själv att sova tidigt idag så nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket. Natti folket!!!

Tränat framför TV:n

Tisdag och har kort dag på jobbet, ganska skönt ibland. Imorgon och på torsdag är det långa dagar med möte på kvällarna.

Var med tjejerna idag och det gick bra, fick röra lite på mig där också och röra en boll även om det är en av de få gångerna jag har haft basket träning i över en timme utan att skjutit på korgen en enda gång. Jo sköt kanske en gång idag.

Väl hemma så var jag tvungen att handla lite saker, ja är det sista rullen toapapper som man har hemma är det lite kris eller kan bli lite kris och ville inte riskera de. Eftersom hade varit duktig och ätit innan tjejernas träning så blev det träning framför TV:n direkt efter handlat. Efter julen på mellan dagsrean köpte jag ett Wii fit plus och kört det lite innan men idag var jag ute efter träningen och det var grymt kul. 32 min träning gick fort (kan inte stava till tjoff eller tror inte det är ett ord..) Nu pratar vi inte om 32 min framför TV:n utan det var träning i 32 min själv stod jag nog längre framför TV för att byta program i spelet och titta på instruktioner och lite så. Men kul var det iaf och inte sista gången jag gör detta!

Vrida TVn lite så kör vi!



Söt kunde i helgen konstatera att skålen på TV bänken består nu inte längre av Rollo som innan utan av nått annat.  


Gull unge

Loggade in på fb bara lite kort innan skulle iväg och träna och pling sa de, fick ett mess ända från Sydafrika. Mamman därborta undrade om skype och webcam och visst, hon skulle överraska lill tjejen. Så helt plötsligt fick jag prata med lilla E igen som hade på dagis för drygt ett år sen men som flyttade till SA förra januari. Läser ju deras blogg och skriver lite kommentarer där eller på fb och brukar få lite tillbaka ibland men detta var riktigt kul. Gullunge som satt på andra sidan och först vem är de? Det är ju din gamla fröken Lena. Efter en stund, hej Lena hej hejhejhej Leeeenaaa. Gulle, var riktigt kul att se dig och imorgon ska jag hälsa till alla dina gamla kompisar även om du fått nya ;) och nu sa kan du hälsa dina kompisar.

Härlig brun färg hade du men antar att man får de där borta ;) även om de hade lite kallt nu enligt lilltjejen, det var ju bara 20 grader och klockan var snart 20.00

Så ibland är Internet ganska fantastiskt faktiskt, prata och se någon i Sydafrika utan att det kostar en krona!


Massa kul i kalendern nu!

Jag skickade iväg ett mess till söt idag där jag bara skrev Turkiet, Göteborg och Mallorca =) och fick ett jätte gulligt svar tillbaka. 

Ja för just nu är det en massa kul som väntar!


* Först i maj så åker jag ner mer söts familj till Turkiet för att fira hans syster som fyller jämt ;) och ser fram emot de massor, ska bli skönt med lite sol och bad innan den riktiga sommaren kommer. Varit i Turkiet en gång men då var det inte på hotell utan i lägenhet utanför Istanbul med Garpen som hade kontakter där. Det var riktig nice de också men nu åker vi till Alanya och till SunFamily Villa Moonflower.

* I Juli ska jag och söt på miniweekend till Göteborg och kolla på Iron Maiden på Ullevi. Det ska bli skit kul och vilket häftig upplevelse, tack söt för att jag fick följa med och dela detta med dig! Bokat hotell och det verkar riktigt nice och bara ett stenkast från arenan så det kan inte bli mycket bättre.

* Ja och sen var det ju det där vi bokade i helgen. Vi bokade äntligen en resa som vi tittat och pratat om så länge. Hade ju stora turen (ja var då ingen skicklighet) att vinna presentkort på fritidsresor med ICA FUBB lotteriet och jag och söt skulle ut och resa. Vi hade lite olika förslag och lite olika idéer men kom tillslut fram till ett hotell vi tror på. Ser mysigt ut och vi hittade till bra pris. Så i början av Oktober åker vi till Mallorca och Cala Millor, vi ska då bo i en lägenhet på Marins Cala Nau. Kanske inte kommer vara tok varmt men så där lagom i september/oktober när sommaren är slut så kan det vara skönt med lite värme och kommer ju vara varmare än i Sverige och bad och solväder och det räcker för mig ;)

Ja sen att jag innan och mellan dessa saker har lite andra saker att se fram emot gör inte saken sämre. Pappa och jag fyller år samma vecka, Storebror och mamma fyller år samma vecka, mamma dessutom jämt. Har en kusin som tar studenten. Ja det finns mera att se fram emot, massa födelsedagar bla. Sen fyller söt år precis innan vi åker till Mallorca.


Nyttig helg

Ja vi kunde konstatera de idag att denna helg har vi varit riktigt nyttiga, inget spec onyttigt om man inte tänker på ölen då. Igår heta räkor till middag och andra räkreceptet får vi spara en gång när vi hinner in om systemet innan. Middagen var jätte god och detta kommer jag göra igen! Till efterrätt blev det fruktsallad, ja och inget mer! Var lite sugen på glass men höll mig undan, känner mig lite stolt.

Idag bokade vi en resa =) Wiieee äntligen fick vi det gjort och vi som skulle gå ut och gå en promenad i det fina vädret, så blev det inte men en resa till MALLORCA! Längtar redan, vi har massa kul att se fram emot =)

UNderbar helg

Blev upphämtad av Tonys mamma på flygplatsen och trodde inte han skulle vara hemma när jag kom dit, han hade ju jobb på en till match. Men när jag kom in genom dörren så låg där någon i soffan som kände igen. Fick ett stort leende på läpparna. Sen fick vi jätte god hemmagjord räksallad till kvällsmål. Fredagen spenderades bara i soffan och det var mys.

Lördagen skulle vi in till stan och kolla om vi kunde hitta nått kul. Vi höll på att aldrig komma iväg, vi tog det väldigt lugnt på morgonen och skönt var det att få sova ut lite. Hittade en tröja men glömde nästan bort att skulle kolla på ett par leggins, men var inte så sugen orkade inte riktigt men var ganska kul att någon annan hitta lite fina saker, var minst lika kul de. På vägen hem fixade vi fika bröd, första gången detta år, jo men någon gång måste man få unna sig de ;)

Hmm vad skulle vi hitta på sen på kvällen, nja vet inte riktigt. Tony kom med förslag att träffa E & C och ta en bira eller två och kanske äta om de hade lust. Visst lät trevligt. Vi fick skjuts in till stan och jag hade ingen riktig koll på var vi skulle eller var. Sen när vi tagit ut pengar frågade jag vart ska vi då? Fick till svar att nä vi ska inte träffa E & C utan du får se. Världens underbaraste hade bokat bord på restaurang till oss och det var hur mysigt och trevligt som helst. Vi åt deras fondy buffé och vi fick in massa goda såser och massa kött till bordet och en gryta att doppa i. Var verkligen så mysigt! Efter middagen gick vi en promenad och sen träffa vi E & C ändå och tog en bira som blev flera som slutade med kortspel. En helt underbar lördagskväll, kärlek <3

Söndagsmorgon skulle vi upp ganska tidigt eftersom Tony skulle iväg och jobba under VM:s sista matcher. Men vid 10 tiden kommer någon ner och knackar på dörren och frågar, är ni vakna? och kommer in med frukost på sängen, ja jag tänkte ni skulle få lite mer tid för er själva. Åhh så gulligt, tackar massor för denna omtanke.

Ja så även om helgen var lite kortare än vanligt så var den helt underbar tillsammans med hjärtat!

Blev sen upphämtad av bror och svägerska och spenderade ett par timmar med de innan jag flög hem igen.


RSS 2.0