Totalt färdig

Ja det är så jag känner mig nu. Totalt färdig och totalt slut i hela kroppen, som vi skulle haft värsta mördarträningen. Men vi hade en ganska enkel träning, visst en del löpningar blev det men egentligen inte alls speciellt hårt. Men med facit i hand så kanske (egentligen vågar jag inte skriva detta eftersom pappa/mamma läser..) jag skulel tagit det lite lugnt idag. Men nää det gick bra fram till jag blev trött, då tog det slut totalt. Tog det lugnt och gick av, började komma in i det igen (andningen) coach sa att jag inte skulle gå in någe mera.... Jag lyssnade och gick och satte på mig långärmad. Sen kom det tillbaka, kändes som pulsen slog jätte fort men ändå inte att hjärtat slog fort utan det bara konstigt. Andas andas och sen gick det över efter ett tag. Aldrig kännt mig som jag ska svimma innan, men gjorde jag typ idag. Reste mig upp och benen typ vek sig.... lite läskigt men det gick ju bra och jag mår bra nu och jag svimmade aldrig heller, inte ens att det svartna för ögonen, så var inte farligt mamma!

Nu ska jag fylla på med lite blodsocker och C-vitamin innan jag ska krypa ner under täcket och krama nallen. Tur att nallen finns du är min bästa vän! Tänk så mycket du har fått höra och du finns fortfarande vid min sida efter 26 år ;)


Kommentarer
Postat av: Garpen

Åh Lena, gav träningen något?

Inte värt det...lyssna på din kropp, varken du eller laget tjänar på att du tränar fast du borde vila. Börja lyssna på din kropp...trust me, I know!

2009-03-24 @ 10:33:16
URL: http://garpilarpen.blogg.se/
Postat av: S0fie

Men vännen du måste vara försiktig. Får inte ta slut på dig själv. Jag vet att du är äldre än mig men det betyder inte att du är gammal vänne utan du har långt kvar att leva:)

Puss på dig saknar dig

2009-03-25 @ 21:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0