You are always on my mind!

Skulle skriva om en helt underbar helg med överraskning och massa mys men är så trött och ska försöka få ihop nått imorgon istället. Ja det var en helt som bara var helt perfekt, eller hade gärna stannat ett par timmar till men trots den korta vistelsen var det helt perfekt.


Tvätta trist men tyvärr nått väldigt nödvä...

mms_img56724 (MMS)

Tvätta trist men tyvärr nått väldigt nödvändigt ibland.


Haft en sån underbar helg! Även om är tok ...

Haft en sån underbar helg! Även om är tok trött nu efter lite sömn i natt så ska jag inte sova i soffan nu.


Fick en sån överraskning, men va gulligt! ...

mms_img70689 (MMS)

Fick en sån överraskning, men va gulligt! Middag på restaurang och kunde inte bli bättre.


Så var man äntligen på arlanda igen!

mms_img18058 (MMS)

Så var man äntligen på arlanda igen!


vilodag

Idag blev det en vilodag, tänkte gå ner till gymmet men nää orkar inte, kroppen orkar inte och behöver sömn. Jag som skulle lägga mig tidigt igår och sova tidigt hur gick det med de? Nja inge bra, men ger det ett nytt försök idag. Tankarna var att gå ner till gymmet men stannade som sagt hemma. Igår var det träning med tjejerna och imorgon med. Tänkte besöka gymmet efter deras träning då är jag redan ombytt och klar. 

Nu fixa lite mat och sen hålla mig vaken i soffan iaf i 3 timmar till... 

Basket just nu...

Saknar jag att spela basket just nu?! Ska jag vara hhelt ärlig, Nej det gör jag inte. Men samtidigt tror jag att det är bra att jag gjorde de val som jag gjorde i aug och tackade jag till erbjudandet, hade ju sommaren på mig att tänka men har gjort helt rätt beslut. Käns bra att få denna del av basket som jag får nu och jag har inget huvudansvar vilket också är skönt. Jag är med på de helger som jag kan och ca 1 gång i veckan på träningar, några gånger flera. Kanske ökar till tisdagar ibland nu för kommit på att hinner ju hem till de passet jag vill gå på sen ändå och lite extra träning är aldrig fel ;) Så länge jag inte har besök här så funkar de ju med. Kärleken går faktiskt före ;) 

Så har precis kommit hem från en träning med tjejerna (00:or) och vilket gäng, 24 st idag på träningen och ja de snackar en del men ändå så träningsvilliga och idag var det en lyckat träning. Tyckte iaf jag, men får se hur rösten säger imorgon, måste hitta min visselpipa. När det var ca 15 min kvar frågade jag vad de ville göra och de hade ju kommit upp både idioten, staffetter och match, blev ett rungande ja till MATCH. Men när träningen var slut och var 2 min kvar ville någon springa idioten och nästan alla tjejer sprang med, härlig syn att se alla tjejer springa och gjorde de med fart också =) 

Nu blir det soffan för min del och lagt upp ett nutt pussel (1000 bitar) och om en timme är det handboll! 

Detta kan jag dock sakna ibland, dra på matchstället och nu kör vi!!!

 

Klart!

mms_img60820 (MMS)

Klart!


Händer saker....

mms_img71330 (MMS)

Händer saker....


Går framåt

mms_img70481 (MMS)

Går framåt


Lördagsmys

mms_img33477 (MMS)

Lördagsmys


Blev pussel, men är bara 520 bitar men för...

mms_img39018 (MMS)

Blev pussel, men är bara 520 bitar men första biten som tar tid...


Skönt med helg nu

Är skönt att det är helg idag och ikväll ska jag faktiskt försöka sova lite tidigt ja för att vara fredag då ;) Så frågan är om jag ska sätta mig och börja på pusslet fick i julklapp eller om jag ska hoppa de. Risken är att om jag sätter mig att jag blir fast i flera flera timmar...Fast nu har jag tråkat framför datorn tillräckligt så tror det blir lite pussel ändå. Skulle kanske egentligen kunna gå och lägga mig men risken är att jag vaknar tidigt imorgon vid typ 6 eller i natt. Vet inte vilket som är värst?!

Även om ska upp ganska tidigt imorgon så är det bättre en än vardag. Blir hämtad 8.45 och sen ska jag till Lidingö för att spendera dagen i en baskethall med småtjejerna. Men är kul och ja annars hade jag aldrig gjort de ju.

Från Lidingö blir det hem till mamma o pappa och äta middag och förhoppningsvis hinner jag se lite handboll också imorgon, Sverige spelar ju.

Dagen idag har varit bra, vi har rätt lugna fredagar då vi har många borta, idag var nästan halva gruppen borta... Fredagar är på det sätter sköna att avsluta veckan med. Efter jobbet blev det träning och det känns som att tiden på crosstrainern går fortare och fortare. Idag blev det 15 min random och sen 15 min hill....Så skönt när man var klar och hemma och nyduschad.

Nu till soffan och om en vecka blir det någonannans soffa och jag längtar massor!

Tänk att så lite ord kan betyda så mycket!...

Tänk att så lite ord kan betyda så mycket! Att så lite kan betyda så mycket. Veta att de finns där när man behöver de och sen få veta att man varit en insperationskälla de var nog kanske en av de största sakerna. Tänk va viktigt de är att veta att man går till jobbet och mår bra!


Dagen idag!

Vaknade upp av tredje alarmet och tur var väl de för kunde lika bra försovit mig eftersom jag lyckas med att stänga av två alarm tidigare. Hoppades på minusgrader så vårt lilla expriment på jobbet skulle fungera, men varit runt nollan hela dagen och då ville inte vattnet frysa som vi hade ute. Men frammåt 4 tiden hade det blivit lite isyta på vattnet. Så nu håller vi alla tummarna för minusgrader i natt. Kunde också konstatera när jag gick hem att en liten plastmugg med en träklädnypa tar längre tid på sig att frysa än en liten plastmugg med ett gem i. VArför ja jag har inge bra svar. Någon annan?

Varit nere på FG och avverkat 30 min på crosstrainern, får se när nästa pass i veckan blir. Imorgon möte så då hinner jag inte skulle jag tro men blir kanske på fredag.

Hade ju hoppats på handboll ikväll men eftersom tv4sport nu helt plötsligt lagom till VM försvunnit så får vi se vad annat som visas på TV ikväll. Eller kanske ska sätta på en film om inte hittar npt kul på TV.

Upprörd

Nää inte över handbollsmatchen faktiskt, eller var ju skit trist att de spelade som de gjorde men tyvärr inget jag kan göra åt.

Nää utan blir lite upprörd hur man kan ha så dålig timing och ringa just då som man gör när man gjorde. Man gör bara inte så!!! Nu får vi ser hur allt löser sig men lite rädd för att stämningen kommer vara lite låg ett tag. Men måste se frammåt nu och allt kommer säkert lösa sig. Pratar i gåtor, ja jo men kan inget annat säga nu. Inte mer än att jag är inte direkt drabbad utan har ändå mitt på det torra men bli ändå upprörd man ringer inte bara då, man kunde gjort de lite annorlunda även om det inte var helt oväntat men ändå.

Så nu ska jag ta en varm dusch och sen krypa ner i en nybäddad säng. Problemet är bara att jag måste bädda först, har inga lakan i sängen =(

Natti

Helgen

Så var helgen slut och jag ska snart lägga mig i sängen och försöka sova. Inte trött för 5 öre, varför vet jag inte men kanske somna ändå....

Helgen har varit jätte skön, precis som en helg ska vara. Ja jo prinsen kunde fått vara här med mig så hade den blivit extra bra ;)

I fredags slutade jag tidigt och kom hem låg på soffan ett tag och sen iväg och träna. Men musik i öronen gick 30 min på cross trainern förvånansvärt fort! Sen var det lite god kyckling och softa i soffan.
Lördagen spenderade jag med Helena och lillprinsessan inne i stan. Först en fika/lunch sen en härlig långpromenad genom hela stan, eller gick från Sergel, genom gamla stan ut på söder in på kreativ insikt och så vidare tills vi kom till bron innan fridhemsplan. Ja och jag hade förstås koll på vart vi var och skulle gå hela tiden... På kvällen blev det ännu mer slapp i soffan och handboll förstås =)

Lillprinsessan, sötast i stan!

Idag söndag har jag och pappa (mest pappa, jag titta mest på) byggt och satt upp nästan hela vasken i badrummet klart. Pappa börja jobba i lördags men silikonet skulle ju torka över natten. Nu är det bara kranen som ska i och lådorna ska på plats sen kommer det en fin bild på bygget. Tack snälla pappa ♥

Åh var verkligen i valet o kvalet om skull...

Åh var verkligen i valet o kvalet om skulle gå och träna idag, men efter 30 min på cross trainern är jag tok nöjd :-) nu hem och laga kyckling till middag och krascha i soffan.


Vem har satt upp ingen reklam på min dörr?

Ja det var frågan jag ställde mig när jag var på väg att sätta nyckel i dörren. Först reagerade jag att grannen mittemot har ingen sån skylt och har hon satt upp den nyligen eller? Sen när jag såg att det satt en skylt ingen reklam låt bara mig vara i fred på den som jag trodde var min dörr kollade jag lite snabbt på namnskylten och insåg nej jag bor inte här. Då slog de mig att när jag gick in i hissen och tryckte på våningsnumret så tryckte jag även av misstag till den undre våningen, hahaha jag hade gått av på fel våning. Är man lite trött eller har lite mycket i huvudet när man går ut genom hissen på fel våningsplan.

Varit nere på tjejernas träning och bestämde mig att inte träna själv ikväll utan köra ett pass imorgon när skutar tidigt. Var ett bra val för har så ont i huvudet just nu och ska lägga mig i soffan och vila lite. Har en halv grape som jag ska äta, mumsigt.

Känns bra just nu!

Igår blev det en lång promenad hem från jobbet var ute och knata i säkert 50 min, trotsade mörkret och gick hem ändå. Var inte så mörkt ute men lite är det ju faktiskt vid 17.30 tiden. Hem och genom porten och rakt till centrum för att handla hem lite frukost. Träffa coach för småtjejerna och blev hembjuden på fika och lite planering för våren. Han och lagföräldern skulle träffas och han kom på samma dag att kanske var lite sent att fråga mig då, men passa ju bra att träffa honom då. Blev en promenad dit och fick skjuts hem. Eftersom jag inte hade planer för kvällen så passade de ju bra att gå dit och få reda på lite planer inför våren, veta lite datum är bra iaf. Sen får vi se om kan vara med eller ej.

Idag slutade jag tidigt men blev ingen promenad hem...Men har besökt FG idag igen och idag blev det cykeln i 30 min. Först lite blandad backträning sen "plan mark" och vilken skillnad vad man kommer framåt Man cyklar mycket längre på "plan mark". Kom lite över 11 km (1.1 mil låter mer) tillslut.

Imorgon är det jobb som vanligt och får se vad som händer på kvällen, träning eller ej kanske med nya spelet till WII för imorgon ska jag tvätta också.

Dock torkas tvätten här hemma ;)


Äntligen nu kör vi!!!

Äntligen så har man varit nere på FG igen och kört ett pass, dock inget sånt pass utan ett eget. Ställde mig på den där j*kla crosstrainern som jag egentligen hatar men ändå skön. Ställde in på random och 30 min...Fokusera på tv serien som går på TV så går tiden lite snabbare tänkte jag, ja jo lite snabbare gick de. Åhh bara 1.30 kvar åhh ta i nu tills jag inser att nää då har de bara gått 20 min. Tankarna snurra i mitt huvud, kliva av efter 20 men nej jag vägrar ge upp nu var ju inte så att jag var trött de var bara tråkigt! De sista 10 min gick fort de brukar de (konstigt nog) göra. La mig på mattan körde lite bål, kände i benen att de ville gå lite och blev 5 min på löpbandet bara för att gå lite lugnt. Stretching och sen handla lite mat och frukost. Handlat nyttigt och känner mig så stolt!!! =)

Nu in i duschen och sen blir det tacos till middag, bestämt mig att göra en wrap typ.

Har sagt de förut och säger det igen men nu känns de på mer allvar än någon annan gång. NU KÖR VI! Har lite mått som inte kollat på sen jag och Garpen mätte de 1 maj för några år sen. De kanske kommer fram sen i maj, för det är då första delmålet är.

GRATTIS PÅ STORA DAGEN!!!

Grattis på stora dagen, idag fyller Maria år och ikväll blir det in till Söder för att fira med lite öl och kanske lite till öl. Vet att du är s negativ till bilder, nää men måste vara bra får inte vara vilken som hellst...Så vi skippar bild och lägger in en liten sång istället ;)


Ledig bara så där!

Ja det kändes lite som det idag att man var ledig lite bara så där. Men trettondagsafton betyder att man är ledig idag och visst hade gärna varit ledig imorgon med, men ingen lust att offra en av de få (känns de som) semesterdagar jag har. Öppnar imorgon tidigt men betyder att jag får gå hem lite tidigare än vanligt också och hinner vila upp mig inför kvällen. I morgon fyller nämligen någon år som ska firas med ett par bira!

Nu innan jag går och lägger mig ska jag se om jag kan framkalla lite kort till min tavla och kanske för en gång skull kan få upp den också.

Så nu ska jag bara torka ur håret efter duschen och sen kolla om jag kan få fram lite kort.

Nyårshelgen

Vilken underbar helg!

Planet började med att gå i tid ner till Malmö och väl framme blev jag upphämtad av Taxi L. När kom dit fick jag träffa sötis i uniform, inte illa ;) och efter middagen blev det paketutdelning. Fick så fina paket av söt och blev alldeles rörd. Kommer en liten bild lite längre ner i inlägget för er som missat de mobilinlägget.

Nyårsafton och var skönt att få sova ut. Efter en supergod räksmörgås till lunch var vi redo att bege oss mot Annarpsdal för att fira in det nya året, eller enligt inbjudan till nyårsfesten så var det år 1986. Ja jo kunde man se lite på brors kläder, men de jag reagerade på först när jag såg honom var Har du sidbena?! (brukar inte ha någon bena alls). Magnus o Lina hade nyårsfest och det var inte mycket man såg på vägen dit kan jag berätta, det var vitt vitt och vitt. Det var dimma och massa snöhögar på sidorna på vägen, funderade ett tag på om jag var i Norrland?! 
Väl framme så delegerade kökschefen (Magnus) ut arbetsuppgifter till de frivilliga som kommit dit tidigare. Jag och Tony fick göra svampstuvningen, fast måste erkänna det var mest Tony ;) Tony fick lite senare på kvällen även ansvara för köttet och detta blev mycket uppskattat. Kvällen bestod av Super god mat med både förtugg, förrätt, varmrätt och efterrätt. Efterrätten intogs under andra delen av musik frågeleken (som mitt lag vann) som var efter tolvslaget. Tolvslaget firades ute men det var inte mycket mer än så vi var ute heller. Det blåste JÄTTE mycket och mitt ute på landet på en gård så finns inte mycket som ger lä. Såg lite raketer och skålade in nya året och sen gick vi frusna in. Kvällen fortsatte med Chitt Chatt och mitt lag vann igen =) Den röda tråden var VI (vi på festen) och även om de var lite långsökt ibland så gillade jag iden. Sen fortsatte kvällen framåt småtimmarna men vid 4-tiden var det rätt skönt att krypa ner under ett täcke och sova lite.

Nyårsdagen gick i seghetens tecken, ja när vi kommit hem blev det inte mycket gjort men behöver man inte göra en sån där dag heller.

På söndagen fick vi lite roliga saker gjorda. Vi bokade hotell till Göteborgsresan och har börjat spana på vår resa som vi ska göra. På söndagen fick jag även en julklapp av hans syster, gulligt och man tackar och bugar ska se till att den används. Sen fick jag även paket av hela hans familj och mormor och när vi är i Turkiet ska jag få bada med delfiner, COOLT! Tackar för den paketen också så jätte mycket. 

Sen blev det iväg till flygplatsen och ja nu var planet 30 min försenat så blev en fika på flygplatsen innan jag åkte hem. 

Har haft en helt underbar helg nere i Skåneland!  

Mina underbara paket från söt!


LIte om julen

Sitter här i en av mina underbara julklappar jag fått. Det jag sitter i nu är en underbar fleece morgonrock och har precis tagit en härlig varm dusch.

Julafton spenderades hemma hos mamma o pappa (som alltid förståss) där var också Storebror och fru, morbror och fru och deras tre barn plus Pysens man. Julafton är alltid julafton och det är helt underbart! Tänkte lägga in lite bilder eftersom bilder oftast säger mer än 1000 ord, men då jag inte har några bilder på mina julklappar från julafton ska jag försöka komma ihåg vad jag fick.

* Morgonrock i fleece
* Stor kniv
* Örngott
* Disktrasor
* Lite olika spel, perfekta i små format
* Pussel
* Pizzatallrikar
* Ljus
* Tavla med foto
* Salt och saltskål
* Hopfällbar pall till hallen
* Martina Haags senaste bok (signerad o allt ;) )
Tror att de var de jag fick på julafton, hoppas inte glömt nått då får jag väl skämmas men uppskattade alla paket mycket mycket.


Släkten samlad







Årets julklappshög


Varit lite segt här

Ja jo det har varit lite segt här med uppdateringar, men nu är tanken att jag ska ta en varm skön dusch och sen ta mig ett stort glas vatten, nja blir nog måltidsdryck och försöka printa ner lite om jul och nyår. Men som sagt först en varm skön dusch!

Vitt vitt så långt ögat kan nå, skulle näs...

mms_img51546 (MMS)

Vitt vitt så långt ögat kan nå, skulle nästan tro att man var i norrland och inte långt ner i skåne.


RSS 2.0