Ibland behöver vuxna också tanka

Ja och då menar jag inte bilen utan tanka lite kärlek. Så är det ibland underbart att jobba med små knoddar som jag gör, man blir glad och får ibland sån spontan kärlek att vem som hellst blir glad.

Idag var nog en sån dag som behövde lite extra varför kan jag inte förklara men det var bara så, det är ju så ibland. Får man då en liten knodd uppkrypande i knät eller bara en kram så värmer det. Några av mina änglar har blivit stora men träffar de varje dag ändå och är det inte då underbart sött att få höra. Jag vill ha en kram, ja man smälter kan ju bara säga att kommer sakna dig om till sommaren då du börjar skolan. Men det är väl de som är charmen att jobba med barn, det kommer alltid nya små knoddar och livar upp ens vardag.

Sen får man väl säga det igen (ja så KO inte känner sig bortglömd) att jobbar ju med stört sköna kollegor som jag inte vill byta bort!


En låt till dig...


Road trip

Just kommit hem från en liten (ganska stor..) road trip med Puff. Vi startade efter 9-tiden idag och kom hem ja strax innan 18-tiden. 

Vi körde igenomlän, stockholms län är det jag kommer på just nu, får se om puff messar innan jag skrivit klart. 

Puff fann en jätte fin höst jacka och lite saker. Själv kom man hem med en toppluva, röd och svart randig (ja mamma jag vet att jag har mössor), mjukisbyxor (ja det med..), ett par skor, vattenflaska och legins.

På vägen hem gjorde vi en liten runda och kom förbi detta ställe och ja klart vi var tvungna att göra ett litet stopp. Hihi



Tack Puff för en mycket trevlig liten dagsutflykt.


DAGENS GRATTIS

DAGENS GRATTIS går till den Katrin, stort GRATTIS på 16 årsdagen.

Svårt att förstå att du fyller 16 idag för det betyder att det var 7 år och 1 dag sedan jag började jobba med dig. Träffade väl dig någon dag innan men det var ju i 5 min så det räknas ju inte. Det sa klick redan från början och vi blev ett radarpar ganska snabbt. Du är en person som betytt och betyder jätte mycket för mig. Saknar att inte träffa dig varje dag längre och nu mera träffas vi allt för sällan.

Vi han dela så otroligt mycket med varandra under de 3 åren vi jobbade tillsammans varje dag (mån-fre). Jag växte som människa något otroligt att jobba med dig, du gav mig en helt annan syn på saker och ting.

Har ett blått hjärta på min nyckelring och den kommer alltid att sitta kvar där och fick nästan lite panik när den en dag lossnade. Sen har jag också fått den undebaraste tavlan av dig, glömmer aldrig din kommentar, " Jag sa att jag hette Lena" 

NU önskar jag dig en JÄTTE BRA OCH UNDERBAR FÖDELSEDAG!!!
 

Fredagskväll...

Så var det fredag igen och denna tillbringar jag hemma själv i min soffa. Skönt ibland att vara själv men visst är det så att man saknar sällskap ibland....rätt sällskap. Inte besökt varken ICA eller Sollentuna kanske e dags nu?! Hade visserligen erbjudande om att spendera kvällen med mamma o pappa på landet men väljer hellre att sova ut imorgon. Ska bli skönt efter en full arbetsvecka.

Ensta spåret var skönt idag trots lite smärta i foten, men den mesta smärtan är ju nu efteråt och det går att överleva. Mycket kul som står i kalendern när det gäller bsket också måste bara få in allt i kalendern.

Nej nu poppcorn i soffan och tillbaka till min bok som är så braaaa. Hittat glädjen i att läsa en bra bok nu i sommar och med en massa ljus tända kan det inte bli mysigare.
 

Ibland behöver man lättas upp

Idag är en sån dag och jag ska förmedla lite roliga saker som faktiskt händer på jobbet. Det är inte bara regnigt och tungt som idag...Även om jag inte tog största smällen, jag var ju iväg och låna böcker med 4 st barn. Jag vara inte kvar med drygt 20 knoddar som skulle kläs på och dessutom fullklädda för regn. När jag kom tillbaka glad ihågen för mina knoddar hade varit så duktiga var mina kollegor inte lika glada och sen när vi skulle gå in blev det sååå försenat, vi åt nog 25 min senare än vanligt och detta påverkade allt med raster och allt. KO kommentar innna hon gick hem var den bästa, gruppkram gruppkram ja och så blev man lite gladare.

Nu ni som orkat igenom denna del kanske undrar när det roliga skulle dyka upp. Nja roligt och roligt men man får tänka på alla de possitiva saker jobbet tar med sig.
* Ja jo jag hade en mysig stund med mina fyra knoddar och självklart fick de springa i alla vattenpölar på väg hem från biblioteket.
* Jag har sååå undebara kollegor ♥
* Barn är ändå ett fantastiskt mysterium
* Det värmer ens lilla hjärta att få en lite knodd uppkrypande i knät bara så där.


Händer grejer på planen

Nu händer det grejer på basketplanen. Även om träningen idag (hade int etränat för halsen men ändå) blev utbytt till seketeriatskurs så har det hänt lite grejer. Med tjejerna 94 tjejerna börjar det formas lite saker kring och det mesta ser just nu possitivt ut, bara de kommer tro på vad jag säger nu så. Där har jag nu fått med mig Kråkan och ska bli riktigt kul att få med henne på ett hörn där och coacha och träna med henne igen. Sen har det varit lite prat om u20 och det kan jag ändå tycka verka lite kul och en viss utmaning i det hela.

Vårat lag får vi reda på mera kul saker på torsdag om allt går rätt till och det ser fram emot. Ser fram emot träningarna nu också och hela denna säsong. Vill så j*vla järna motbevisa för alla som inte trodde på oss inför detta som komma skall. Sen ställer vi oss frågan också hur det är med gymkortetsexistens eller inte... jag hoppas innerligt på ett ja där, frågan är om det blir ett nej vad får vi annars!?

Men just nu vill jag hellst bara bli frisk och kunna träna igen!

Sjukis

Hade packat bsketväskan för att åka direkt till träningen efter 12 timmar på jobbet. Men det blev att åka direkt hem och kurera sig istället. Hade lite ont i halsen igår kväll men så vaknade jag imorse och hade ju inte ont i halsen, YES tänkte ja. Men ju längre dagen gick ju mer kände jag i halsen... Buuu så blev ingen träning för mig =(

Har nu även lovat min kollega att kolla upp detta om det inte blir bättre, kans ju inte gå och ha ont i halsen var och varannan vecka.

KM 2009

KM 2009 går till ett av historiens sämsta resultatlistor. Ja resultaten var sååå illa på flera sätt, det var en som spelade bra idag Grattis till dig! Annars så vet jag inte vad som hände. Igår spelade vi 16 av 18 hål i regn som himlen vore öppen eller som någon satt på kranen. Tyckte så synd om killarna att de skulle gå ut ett varv till, men lagom till vi gick av 16 hålet så slutade det ju regna och himlen började spricka upp. Ja killarna hade tydligen fått riktigt fint väder sen på sin andra runda. Dagens runda var det bara blåst som var hindret ja och så mitt otroligt dåliga spel men var det kom ifrån vet jag inte. 

Men tar med mig lite saker från helgen ändå. 

* Jag kom därifrån med en bronspeng... putta bort silvret på sista hålet eller mitt dubbelslag på 10:an 
* Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta vid flertal tillfällen...
* Vi har fixat en tröstar dag eller planer på en i alla fall. 
* Ätit god mat hela helgen. 
* jag har varit så possitiv hela denna katastrof runda så känner inte igen mig själv. Tror det var därför det gick så dåligt, tror måste bli lite arg för det ska kunna vända.  
* Golf är roligt nästan jämt!

Kick Off med jobbet!

Började så bra med att jag lyckas låsa mig själv ute på jobbet. Ja hur jag jag lyckades göra det är en historia i sig men för att göra den kort så kan jag säga. Hämta väskan i bilen → ytterdörren stängs → kommer på att nyckel är inne och dörren låst → jag var utelåst! 

Kick offen var mycket trevlig och det beror nog mycket på mitt trevliga sällskap. En av de första kollegorna vi möter frågar, hur mycket har hon druckit? Vadå jag körde ju bil! Ja men tröttheten tog nog ut sitt pris. Jag skratta i alla fall stundtals så jag grät och har än en gång insett vilket underbart jobb jag har men framförallt vilka underbara kollegor jag har. 


Här är jag igen!

Nää jag har inte gått i ide bara för att hösten närmar sig med stora kliv eller för att basketsäsongen har startat igen. Dethar bara varit fullt upp senaste tiden. Lämnade lägenheten i fredags morse och kom hem idag runt 18.20 och det är skönt att vara hemma igen.
Vad jag har hittat på ja allt från att bli utelåst till att spela en massa golf.... Berättar lite mera snart efter jag tagit hand om tvätten.


Tankar om allt och ingenting

Ja först kan vi säga GRATTIS till gamle coachen som fyller år idag. Idag har även storebror och coach (också gammal) namnsdag. Grattis till er!

Igår fick jag sms på morgonen och skrev och tacka för gratulationen och skrev även de vad glad man kan bli av ett sms. Jag blev riktigt glad och det var precis vad jag behövde. Idag när jag skickade grattis fick jag ett fins sms tillbaka och jag blev glad.

Mycket tankar har det varit kring telefonen måste jag säga den senaste tiden. Förstår inte varför man ska fundera så mycket.. Skit i allt kanske och gör som en av knoddarna på jobbet sa, bara att åka till ICA eller ja Sollentuna går också bra.

Men i söndags blev jag faktiskt ändå lite glad men samtidigt chockad av att det inte var någon tystnad. Hade verkligen ställt in mig själv på de men när den inte kom så blev jag ändå glad. Jag ville ju bara få ut de sen väntade jag mig inget. Men av den jag trodde på så kom inget sååå jag blir såå fundersam. 

Så skönt när basketen drar igång då släpper man dessa tankar lite och ja tiden försvinner lite... men när man bor själv så kommer de lätt tillbaka ändå.

Näää säger bara Sollentuna eller ICA nästa! Hahhah

DAGENS GRATTIS

Dagens GRATTIS går till en av mina allra bästa vänner och även en av de vänner jag kännt längst. Det är en vän som på samma sätt brinner för en idrott och det är därigenom vi en gång träffades. Första gången var på en dammig fotbollsplan och jag skulel chansa på i Skarpäng. Sen dess har vi gjort en massa saker ihop och följt varandra genom livets olika skeden och stadier. Spelar ingen roll vart på jorden vi har befunnits oss eller hur länge vi varit ifrån varandra det är alltid samma sak n är vi möts.

Hoppas att du haft och har fortfarande en toppen dag! Känner man dig rätt är du väl hemma hos din mamma och pappa och äter pannkakstårta ;)



Jag sådde några blommor, en för varje vän

Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en

Det blev höst och vinter och blommorna de dog

Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log

Sen kom regnet med moln stora grå

Nästa gång jag fann dem så var det bara två

Sen kom solen med allt ljus den har

Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar

Du härdades i solsken, du drunknade i regn

Men en sak är säker, du är en riktig vän


Gölliga päron

Idag fick jag middagssällskap av lagets två kaptener och hade en trevlig middag även om den inte blev som den skulle, eller rättare sagt middagen blev inte vad den skulle men det smakade väldigt gott ändå.

Precis innan skulle knata ner till träningen kom mamma och pappa förbi med mina saker från frysen. Sen hade de även med ett stort paket till mig. Va?! Ja så sa de grattis på namnsdagen, men gulliga ni. Vi brukar inte fira namnsdagar men på senare år har jag och Magnus (som har namnsdag imorgon) fått något extra. Tror mamma tycker det är lite kul att få köpa nått och visst jag tackar och bugar. I paketet låg 4 små handdukar (2*vitt o 2*blått) och ett badlakan (blått). Söta päron man har ibland för de var inte det ändå. I frysboxen låg det även vitlöksbröd och SVAMP! Jag ska festa till en dag och steka kantareller för de är ju så underbart gott =)

TACK MAMMA OCH PAPPA och TACKAR er andra som jag fått mess av idag =) Det värmer ♥


Det var mörker...

...inne i min lägenhet igår. Varför jo för att jag (ja jag tar åt mig lite) och elbolaget hade missat lite saker. Vipps så hade man ingen ström och det var mörkt och kylen funka inte och hur skulle jag laga mat??? Bara ringa mamma och pappa och be de tömma min frys och så fick jag dessutom mat hemma hos de, man tackar.

Efter träningen igår fick jag ladda up med ljus både i köket sovrummet och badrummet så jag kunde se nått. Det vart riktigt mysigt och nästan så man ville vara uppe bara för de. Men kände ändå att det var nått som saknades....

Idag när jag kom hem hem efter jobbet så hade jag ström igen och nu får vi se hur jag ska gå vidare med mina synpunkter. Nu väntar en varm dusch och sedan en liten stund i TV i soffan och sen sängen.

Bilder från helgen

Hade lite tråkigt så ritade lite...

HIttade lite bilder i mobilen från helgen


Det blev ingen seger inom familjen...

..men det var jämt och det blev ändå en hedrande 3dje plats. Mamma ledde med 2 slag inför andra dagen och gick ut i ledarboll. Bakom var det jämt 2 slag till 2:an och 3 slag till 3:an. Tyvärr blev det inge bra dag idag och Monica spelade bättre idag och tog ikapp och på sista hålet avgjordes det, de gick i båda två på 6 slag och Monica vann med 1 slag. GRATTIS säger vi till henne! Andra platsen förlorade tyvärr mamma på sista 18. Men men hon verkade ganska glad ändå. Hon har ju trots allt ett par stycken segrar på D50 KM redan. Nästa helg är det stora KM som gäller men då bangar mamma men jag ska spela =)

Själv är man trött efter dagen som beståd av att vara på golfklubben 7.30 och sen där till 14.00 då allt var klart. Under tiden alla spelade roade jag mig med att rita lite och prat med Puff. Sen var det hem och packa ihop väskan på landet och sen köra hem. Har hunnit med en runda i Ensta och nu sitter man nyduschad och ser fram emot TVn och lite mat i magen.

Mamma på hål 17

och på hål 18

Tidig morgon...

Dagen kommer att spenderas på golfklubben där jag ska vara tävlingsledare på special-km. Så idag var det en tidig morgon, var här redan 7.30... kul kul jag som trodde jag hade helg och kunde sova. Men icke sa nicke!!! Imorgon blir det nog en tidig morgon också, men får väl nöja mig med att får kräftor ikväll och kommer nog sussa gott på kudden på landet. Sover alltid bra på landet och vad det är det vet jag inte om det är luften eller om det bara är så att jag slappnar av när jag är där.

Ska ut och träna lite tänkte jag idag sen får jag se hur jag bedriver dagen mera här på klubben, kanske tar en simtur i poolen vi får se.

Hoppas att ni får en trevlig dag!
(och psss håll tummarna för min mamma idag när hon tävlar)


Regnet de bara faller ner...

Jag som parkerade bilen på 30 min parkering för jag tänkte skulle åka iväg och träna lite golf. Kom upp i lägenheten och sen hör jag hur det låter och regnet det bara faller ner, det var som himlen öppnade sig. Åhh så trist och allt mitt sug efter att träna golf försvann... Får sysselsätta mig på annat vis istället kanske blir en runda ikväll med min vän musiken i öronen och så ut och traska. Tror inte blir någon löprunda, hostar fortfarande men kanske en promenad kan kanske vara skönt. Känner att behöver rensa ut tankarna lite efter en dag som denna.

Nu väntar soffan på mig och min bok likaså.

Maten på spisen

Maten i köket kokar du...vad har du för dig... ja sen kommer jag inte på mera, denna sång sjöng vi alltid på min praktikplats innan maten kom.

Min mat står också i köket och väntar på att bli klar. Spagetti och köttbullar en favorit.

Ikväll blir det ensta träning med laget men aaa jag har ont i huvudet men ändå ok, halsen mår bra nu i alla fall så ska testa. Kommer dock inte springa någon mil och det blir tal om de, hahah nää tror faktiskt inte det blir någon mördarträning. Direkt efter träningen blir det att åka iväg och storhandla. Men största problemet är att jag inte alls vet vad jag vill ha. Aaaaaa vad ska jag köpa, ska försöka skriva upp lite saker som jag behöver.


Analysrundan

Fick ett sms under dagen om en fråga om jag hade ont i halsen eller om jag ville ta analysrundan? Ja jo halsen mår sådär och huvudet sådär men fått lite tips på hur ska göra de, kanske ska förska ta ett halsprov ändå, har ju faktiskt frikort så varför inte utnyttja de ;)

Det blev en analysrunda och ja va skönt de var det var ju så underbart att komma ut och traska av sig lite och prata av sig lite kanske. Skönt också när det inte är så mycket som gror i huvudet på mig och då mår jag bra även om man visst mår bra av att ha lite som gror i huvudet på en. Speciellt om det är bra frön... 

Storstäd klart!

Underbara sovmorgon imorse =) Njöt när jag tittade på klockan och kunde sova 1-2 timmar till utan att vara stressad att skulle upp och göra nått.

Dagen flöt på och satt och prata med en vän och jag bara skratta han hade sånna problem, vi kunde dra en jämförelse med prison break hahah. Tänkte kl 12 slutar jag snacka då ska jag städa.. nja funka inte men klockan 13.00 då...det sprack de me.. kl 14 då.. nja sprack där me. Men vid 14.15 så sa vi stopp och jag måste verkligen städa nu så jag hinner med. Lustigt hur tiden bara rinner iväg så där och vi prata ju egentligen om ingenting... Jaja jag fick mina skratt.

Nu har jag storstädat hela lägenheten och ska bara hoppa in i duschen och sen gå iväg och köpa glass till familjen kommer. Är så glad för hela familjen kommer snart, inte bara mamma och pappa utan även Magnus och Lina =) träffa de igår efter rundan men idag kommer de hit. 
Det har dammats och dammsugits och torkats av och flytatt kartonger och ja det luktar rent, nää brukar inte smuts med ni fattar vad jag menar... (hoppas ja)


Vad har dagen annars bjudit på för en andra? Jag håller i alla fall tummarna för vännen min att allt gått bra, är såå glad för din skull =)


Underbara helg

Gårdagen var helt underbar! Kan citera min vän "När man har så trevligt hinner man inte tänka på att ta kort". Jag hade förövrigt med mig kameran men blev bara 2 kort på grönan. Efter grönan blev det promenad, snack, bira, promenad och hade helt underbart och solen sken och det var lagom varmt ute.

Idag har jag njutit i solen på golfbanan. Vi fick riktigt trevligt sällskap av två sundsvallsbor som skulle vidare imorgon till Göteborg och kolla på Madonna, jo lite avis var man ändå.

Efter rundan blev det fika på landet med hela familjen och imorgon kommer hela familjen hit så det blir storstädning och bak imorgon!

Nu väntar soffan på mig =)
(på bilden ser det väldigt tomt ut och i verkligheten är det inte lika tomt som på bilden... vad som saknas får ni själva klura ut....)
 

Nya äventyr väntar runt hörnet!

Slutat för dagen och kommit hem nu. Ska byta om lite och sätt apå mig bekväma men ändå lite roliga kläder och bege mig in till stan för nya äventyr. Kanske hittar vi något som får en att släppa tankarna och det var ju helt stört men varför skulle jag drömma så underbart konstigt i natt då?! Det var bra fast ändå int ebra i drömmen, värsta var ju att det var så äkta, det skulle verkligen kunna bli så eller inte alls....

Nää nu ska jag kolla upp när tågen går och leta fram bussremsan och sen knyta skorna och sen traska. Eftermiddagen och hur länge det blir återstår att se ska i alla fall spenderas på Gröna Lund med min underbara vän. 

 

Varför?!

Varför ska jag envisas om att lura mig själv???

Vet ju svaret eller vet om tystnaden så varför då lura sig själv om det. Sagt att det är sista gången och nu säger jag det inget. Bästa vore ju egentligen att trycka på delete knappen men det vågar jag inte :S 

Säger det igen och nu ska jag verkligen mena det. Nu ska jag sluta lura mig själv!!!


Shit va veckan går fort!!!

Började jobba i måndags (eller smygstartade 2 timmar i söndags) och jag tyckte det kändes riktigt bra ändå. Visst jag hade gärna haft denna vecka ledig också nu när solen kommit fram så mycket, fast visserligen hade inte jag kunna legat på stranden nu ändå som som kropp mår nu... Men jag har ändå saknat arbetskollegorna och allt det där på jobbet lite. Jag trivs verkligen jätt ebra på jobbet och har underbara kollegor ♥ Det har varit underbart skönt med 4 veckors semester eller om man säger 1 månad tänkt va mycket längre det känns?!

Denna vecka har varit lugn och vi har inte haft många barn, utan varit riktigt skönt och vi har hunnit med massor känns det som. Jag är numera en vattenmelon och inte röd! Fast tror det där med rödarummet sitter kvar ett tag till...

Att komma tillbaka till jobbet denna vecka nu när solen tittar fram skulle väl många tycka vara tråkigt. Fast det är då man inser vilket underbart jobb man har. Är ute hela f.m och stora delar av e.m också och det är stek på gården. Kan dock tycka synd om alla som sitter på kontor med kostym och "fina" kläder inte som en annan som kan gå i linne och shorts, me like =)

Imorgon är det fredag och jag öppnar vilket betyder att jag ska ge mig hemifrån 07.00 och jag har väl tur som vanligt att första barnet kommer efter 30 min eller så kanske min kompis kommer efter 1 min. HIhi får jag ju sällskap i alla fall och får någon att prata med ;) Jag öppnar med det betyder ju också att jag slutar 13.00 vilket jag tycker är underbart att göra en gång i månaden trots att jag jobbar full tid!


Säger bara dagens ord...



Frågan är behöver jag säga mer???

Ajajaja

Ajajaja jag har bestämt mig för att få klaga lite för jag har en sån j*vulsk huvudvärk, värsta är att det börjar kännas som när jag flyttade in första natten och ja då vet vi ju vad som hände sen på natten och hoppas gärna över det igen. Ska ta en tablett nu och lägga mig i soffan och försöka vila lite. Kan vara så att det är en viss dag i månaden men brukar verkligen int emå så här dåligt av de. Vill inte börja få sånna här känningar nu efter en massa massa år av fritt. Men får se om det int eblir bättre imorgon får jag försöka få en tid till läkaren och kolla halsen och bihålorna för de gör lite ont. Uch har inte tid att vara sjuk nu! 

 

Tillbaka efter semestern!

Strax efter 08.05 så var jag nere och låste upp cykelförådet för att hämta ut mig kära cykel för att trampa till jobbet. Där var det kära återseende och visst vi såg igår men idag var det mera på riktigt. Barnen kom idag och de droppa in lite då och då. Helt plötsligt kom vi på juste frukt kanske de vill ha också. Idag blev det bara "nya" barn som kom till oss och de ser så små ut ibland, ja speciellt när de satt vid borden eller skulle tvätta händerna heheh de når ju knappt upp. Men viss charm har dessa nya krabater också ;)

Hade en riktigt lugn första dag och kunde passa på att njuta av solen en stund också idag. Både innan lunch och efter mellis.

Min kära kollega KO sa jaha ska den bilden nu hamna på nätet med kommentaren jag jobbar! Heheh så kan väl inte göra henne besviken. 

Svårt att kolla i kameran med solen rakt i ansiktet :P



Nej nu väntar sängen imorgon är det en lång dag som väntar. Jobbar 8-15 inte långt ju... men sen möte 15-20 puhh 


Med facit i hand....

Är jag glad att jag int edrog vidare efter varit på Cliffan. För imorse när jag vaknade hade jag såååå ont i halsen. Redan i torsdags morse när jag vaknade kände jag att jag hade lite ont i halsen men sen inte tänkt mer på de förrän idag. Nu mår halsen ganska bra men känns istället i bihålorna och huvudet är alldeles tungt, men vägrar att bli sjuk nu när jag ska börja jobba igen.

Kvällen på Cliffan var toppen och jag gillar verkligen stället och folket där. Säger det igen har ni inte varit där gå dit det är sååå bra. Alla jag pratat med säger samma sak och så många människor kan inte ha fel.

Det där att hade ont i halsen imorse kan ju ha lit emed att göra att man dansade och svettades som en tok igår och sen när man lämnade stället var det lite kyligt ute men inte ville man ta på sig en jacka då man var ju tok varm. Fast jag trro mer på att jag haft nått i kroppen som bara inte velat bryta ut förrän nu lagom tills jag ska börja jobba. Ska faktiskt prova med allergimedicinen och se om nässprejen får det lite att släppa (ibland så är jag smart!)

Fick erbjudande om att dra vidare till Norrtullsgatan eller var det var igår efter att Cliffan stängt. Var först på och skulle ju få skjuts hem och allt och blev erbjuden drinkar och bira men tackade tillslut nej ändå. Blev inget och idag är jag glad att jag valde att åka hem när jag åkte hem.

Rosa tjejmaffian...

Vi fick tyvärr ett samtal på morgonen och våran fjädre partner kunde inte spela med oss. Men jag hoppas att allting gått så bra som det kunnat i situvationen som råder. Säger bara att du hade lyckats bra med flaggorna dagen innan och det hade varit jätte kul att ha dig med.

Så iställer för fyra blev vi tre men det gick ändå och ut och spela skulle vi. Det började så bra med birdie par birdie par par sen bogie par par par så första 9 gick vi på -1 och det var ju bra men sista 9 gick inte lika bra och vi hamnade totalt på +3 vilket var 3 slag sämre än vårat mål =( vi hade kapaciteten att gå några under men kanske inte riktigt koncentrationen och flytet på våran sida alltid. Men det är sånt som tillhör golfens underbara charm.

Rosa tjejmaffian hade säkert roligast under de 18 hålen vi spelade ihop och bara de är väl värt en vinst!

Nej men veckan som kommer krävs faktiskt lite träning för snart är det KM och då ska jag lärt mig spela bra golf i 18 hål!

RSS 2.0