Lite bilder från seriespelet

Såg att Pernilla hade lagt upp lite bilder från seriespelet på hemsidan så jag bjuder på de här.



Om det var tufft på Täby GK från blå tee så undrar jag hur det blir på torsdag då det är tävling på Ullna GK och vi ska lira från vit tee. Puff och jag är de ändå tjejerna tydligen så vi får lira från vit tee som killarna, kunde inte vi fått lira blå men tydligen blir det samma för alla. hur underbart är det inte att driva ut en kille då? Det är en scramla så allt hänger ju inte på mina utslag men det ska bli riktigt kul. Mest intressant ska det bli på par treorna, de kommer bli långa!!!

Daimtårtan ligger i soptunnan....

och istället så blev det en kladdekaka. Så Susan jag har redan använt mig av mjöl!! Nä daimtårtan hände nått med rean igår och när tog fram den idag var den totalt misslyckad och det går typ inte att misslyckas med den. Som min kusin sa, Hur lyckas du misslyckas med en daimtårta?? Ja jag så jag slängde ihop en kladdekaka men kom på när den skulle ner i formen att jag har ju inge ströbröd eller coccos att bröa med. Men tog lite smör och det gick jätte bra!
Kakan gjorde succé eller iaf sa kollegorna att den var mycket god.

Hade en mycket trevlig kväll med mycket tee eller iaf vissa av oss ;) men ännu mera snack och prat men hann få fram lite tankar om vad vi ska göra också.

Tackar för en mycket trevlig kväll =)

Storhandlat och nu storkok på G

Så har man kommit hem från första riktiga egna storhandlingen. Ja jo har ju veckohandlat innan men denna gången var det basförådet som skulle byggas upp och vips så rinner kronorna iväg, men det är ju inte så att jag ska köpa sånt här varje vecka inte ens varje månad... Det blev bland annat socker, ris, bulgur, storpack tortelini (sååå gott), kakao, vaniljsocker, mjöl mm och JO Susan man måste ha mjöl hemma!!!

Ikväll blir det att göra lite storkok och slänga in i frysen så det bara är att värma på sen. Inga lappar så blir väl en överaskning när plockar fram det sen en dag. Ska börja med att göra en supersmarrig och enkel korvgryta med pasta. Sen innan kvällen är slut ska jag hunnit med att grädda och göra en daimtårta. Det är mormors gamla recept och godare tårta får man leta efter. Ja jo det skulle vara mormors kladdekaka då, men det är ju ingen tårta. Psst! Glöm inte uttala E i kladdekaka ;)

Nu på med radion och in i köket.

Juste ja varit duktig och bokat tvätttid till imorgon när jag slutar tidigt, så blir att sortera tvätt efter jobbet imorgon.

Vilken dag!

Sov underbart till kl 12.30 att det var underbart var en liten överdrift eller en ganska stor. Sov i vilket fall som helst fram till 12.30 då jag insåg att jag somnade poff när la mig i sängen igår imorse (strax efter 04.00). Lustigt att det kan ta dryga 50 min att gå 50 meter, men som en person sa går man inte rakt så...

Gick förbi TC och inhandlade lite solkräm och mat. Kalla det vad du vill men det blev det första jag åt så borde vara frukost sen att det var vid 14 tiden vad gör de? Kan man ha lunch kl 00.30 så kan man äta frukost kl 14.00 hehe.

Tillbringat eftermiddagen på min kära väns balkong med trevligt sällskap och ett glas rosé juste de var igår. Idag var rosé glaset utbytt mot vatten och hade en bok med mig och läste väl lite i den. Kropparna stekte vi i olja, nää var inte så farligt som det låter det stekte inte klockan var ju efter de bästa soltimmarna. 

 

Senare mot kvällen hämtade vi upp lilla bubben och jag fick följa med ut till Lidingö och se LL nya lägenhet. Den var super fin! Jag och Maria snickrade en TV bänk medans LL och lilla bubben lagade mat. Lyxigt att gå och sätta sig till dukat bord och super gott med tacos, det tackar man inte nej till. Vi fick även ihop ett skåp som skulle in i badrummet.

Insåg på vägen hem att det känns som kort vecka denna vecka som kommer, men myckes ska hinnas med.  
Måndag - Jag stänger. Ska iväg och storhandla måste skriva lista.
Tisdag - Jag öppnar = slutar tidigt, får besök av kollegorna på kvällen.
Onsdag - Jobbar vanlig dag. Puff kanske kommer på kvällen =)
Torsdag - Ledig. Golftävlig på Ullna med Puff, Bosse bana och ordförande. Lagavslutning med basketen?
Fredag - Öppnad slutar tidigt och sista dagen innan 4 veckors semester
Lördag - Hoppas på sol
Söndag - Hoppas på sol och njuter av att vara ledig på måndag.

SOL

Dagen har bestått av SOL SOL SOL och nu skiner solen också.

Blev tidig morgon och ut på Täby GK igen samma som gårdagen efter jobbet och även denna gång en runda jag helst vill glömma snabbt (redan glömd). Säger bara TACK MAMMA du är en ängel ♥

Ska snart ut på balkongen och lapa lite mera sol även om den inte tar så är det underbart! En kall Xider i handen och en trevlig vän på balkongen vad mer kan man önska sig?!

Dagens tanke. Varför tog jag inte chansen, kanske hade prinsen stått där framför mig??? 

Trötta ben...

Det var trötta ben som kom i mål efter att ha sprungit ute i Enstaspåret idag. Vi var hela 3 stycken där idag och började med att snacka av oss lite, vet int ehur många gånger vi sa att nu måste vi starta innan vi blir gör sega. Så väl ute i spåret sprang vi 3 olika rundor. Jag valde att springa femman men att inte springa under bron så kortade det med någon kilometer. Med facit i hand är jag glad att jag gjorde de. Som Frallan sa när kommit i mål, jag fick aldrig upp något flås benen var för trötta, jag kunde inte annat än att hålla med. När vi satt och snackade i gräset sen fick jag mess av Mutola att hon skulle ut och gå lite och vi möttes upp för att ta analysrundan. Ingen temporunda med tanke på att hon varit sjukis (är på väg att bli frisk). Riktigt skönt att ut och gå efter löpningen och tänk vad mycket man hinner tala om under rundan.

Kom hem och såg att mamma varit förbi och hämtat upp mina golfklubbor inför imorgon och även lämnat lite ren tvätt hemma hos mig. NEJ jag lämnar inte tvätt till mamma så hon tvättar den, utan detta var tvätt som jag hade haft i tvätten innan jag flytta. Sen har min underbara mamma lämnat lite saker i tvättkorgen som jag sakt att jag saknat. Hon hade löpt torkhanddukar till mig. Söta mamma hon vet allt vad jag behöver ♥¨eller kanske det var pappa som hade tänkt till det vet jag inte ;)

Löpning i värmen

Ska alldeles snart gå till Ensta för att möta upp resten av laget som kommer dit. Känns som det var 100 år sen träffa laget sist och idag tror jag dock att vi inte blir så många. Kommit in en bit på sommaren och nää jag ska inte säga nått jag har ingen aning. Nasse kommer inte så mycket vet jag. Får se vad som står på schemat idag men jag hoppas på något inte allt för jobbigt, har glömt min lilla hjälp under pollenperioden hemma hos mam o pap (ligger i basketväskan) så får sde hur det går med de. Men ska bli riktigt skönt att komma ut i spåret. 

Nej nu ska jag ta och gå, kan ju vara bra att komma i tid...  

Lägenhetsfix!

Så har man satt sig ner framför datorn efter att ha fixat lite i lägenheten sedan jag kom hem. Sitter och funderar på att koka ett ägg också kanske... är lite sugen men samtidigt lite hungrig åt lite tortilini till middag. Hmm tror faktiskt ska koka mig ett ägg och se om har nått gott te att göra iordning. Ska koka två så har jag ett till frukost imorgon, ibland så är jag ju smart!

Pappa kom förbi och skulle borra lite saker som jag skule ha upp. Tackar Marias mamma för lånet av borren, Tack Tack och samtidigt tackar jag Maria för all hjälp och påskyndning idag ;) Utan Maria hade jag nog fortfarande levt i flyttkartongernas rike. HAhaha och har även en TV nu, var nere och köpte en som jag hade kollat ut.

Även fått upp min magnettavla i köket och börjat fylla mina två bokhyllor i vardagsrummet. Har även bestämt mig för att införskaffa ett nytt vardagsrumsbord och så ska jag köpa en till DVD/CD hylla för mina 2 är fulla med DVD skovor nu.

Jag fick frågan av en kompis idag, trivs du i din lägenhet och svaret är Jag trivs så himla bra =)

När var ute och fixa äggen så såg jag vad Maria hade skrivit på magnettavlan. Åhh det var kanske inte mycket mer starka ord som betyder mycket ♥


Fick ett sms...

....i söndags. Det var kort och rakt på sak, utgång i helgen? Ja vad ska man svara jag var ju såå sugen. Japp jag är på på lördag! SÅ på lördag blir det fecke, får se om det blir 15 trappor eller 1 trappa upp.

Så är det någon mera som är sugen på utgång på lördag så vet ni säkert vart resan går ;)

SKÅL


Snacket går vidare

Ordkriget i årets viktigaste golftävling drar vidare. Fick idag ett inte så lite kaxigt sms av M och jag skickade vidare till prylen och bara skratta, ja vad ska man göra. Ser fram emot denna matchen så mycket och börjar nästan bli nervös över matchen. PRYLEN vi måste bara VINNA det finns inget annat som räknas!!!

Jag kan inte träffa M om vi inte vinner! han kommer vara för kaxig och min telefon kommer aldrig sluta pipa med sms om vinsten.

Men eftersom jag och PRYLEN okey mest jag, är sjukt dåliga förlorare så kommer vi vinna! Dessutom kommer M blir generad över vårat nya golfspråk hahahaha han kommer inte kunna koncentrera sig. Fast den ärliga frågan är väl om jag kommer kunna säga det efter en perfekt drive eller jag bara kommer att garva.

GRATTIS GARPEN!

I helgen så blev Garpen nu en officiell golfare, hon lämnade in sista scorkortet och nu är det enda som saknas att hon har sitt officiella hcp (36) är att min tränare M säger OK och ber de ta bort plus tecknet framför 36 nu. Ja och varför han inte skulle göra det är det ingen som vet, hahah när men han ska fixa de på tor/fre. Garpen blev även medlem på klubben i sön så nu är hon verkligen en riktig golfare med eget golf ID och allt.

Vi spelade i lör och det gick väl helt ok i 10 hål för mig och 8 blandade hål bla de 3 första som gick trögt. Fast med tanke på hur länge sen det jag spelade så är jag nöjd! det är mer än man kan säga om sön spel. Jo fanns glimtar där som jag tänkte jag har inte tappat allt men det gick trögare så kan jag säga. Stora ljushålet var hål 16! Sååå nära att jag äntligen puttade i min örn (eagle) på de hålet men fick nöja mig med en liten fågel (birdie). Hål 16 kommer även att gå till historien för det var på det hålet jag addopterade bort min bebis till Garpen och hon föll för min älskling på en gång. Bebisen fick ta med sig tiger som stöd första tiden i det nya hemmet men jag ska leta upp en ny snuttefilt till min bebis. Jag är på jakt! 

Jag säger bara ta hand om min bebisälskling nu Garpen! 

Garpen svingar nu mot nya mål!
 

Egen lägenhet och nu med internet!

Ska snart sova andra natten i lägenheten. Ikväll känns det 700 gånger bättre än förra gången, men då var jag ju typ sjuk också visade de sig ju.

Midsommar helgen är över och jag är sjukt sugen och egentligen ska man passa på idag för sedan imorgon är det andra bullar. Eftersom jag inte vet vart min sladd eller min blåtand till datorn är så blir det inga bilder från midsommar idag. Det får bli en annan dag kanske....

Helgen kan iaf kort sammanfattas och säga att den har varit helt underbar! Det var verkligen en helg jag behövde och sen att tillbringa den med trevligt sällskap och mycket skratt gör det inte sämre det inte. 

Sen undrar jag varför diskussionen om hur jag skulle klara mig utan mobiltelefon eller inte kommit upp igen. Jag hävdar fortfarande att jag skulle klara mig utan den i en hel vecka dag!!! Får se om nått händer ikväll med mobilen eller den är tyst....

Blev inte som jag tänkt mig!

Första natten blev inte som jag hae tänkt mig... Nää inte alls eller den började bra och jag kunde roa mig underkvällen efter flytten med mms och sms m sommarens hetaste tävling. Säger återigen bara kasta inte sten i glashus!

Mådde inge ba innan  jag gick och la mig men trodde att det var en kombination av allting, sol hela dagen, drukit lite, späänningar mm. Kändes nästan som feber så när kom tillbaka till mamma och pappa tog jag tempen, nop ingen feber 36.5. Tog en tablett och åkte tilllgenheten och gick och la mig. Smnade runt midatt men vaknade upp 3½ timme senare och det var bra raka vägen in på toa. Jag som HATAR att kräkas, tårarna rann fråga mig inte varför men jag gråter alltid om jag kräks. Kröp ner i sängen igen och lyckades somna om men sov dligt fram till klockan ringde vid 630 insåg att jag kan gå till jobbet och ringde bossen och en kollega och berättad. Återigen kräk jag ner i sängen i hopp om att sova. Inte fören 10 tiden somnade jag ordentligt och då sov jag till nästan kl 13.00 och sen efte det har jag mått bra. Känns nästn som jag är lie bakis men annars mår jag bra. 

En sväng förbi Mörby och sedan förbi Solna för att hämta upp mitt sällskap till helgen. Helgen spenderas i Gottröra utan dator och kommunikation (eller har ju faktiskt både mobil och fast telefon där).  

Till er alla stora eller små som läser önskar jag en trevlig midsommar!

Så händer det grejer i Ellagård!

Samtidigt som en lämnar Ellagård så har det precis kommit en liten ny till Ellagård och grannskapet. Säger ett stort GRATTIS till grannarna som kommit hem med en lite kille.

Japp så idag är det stora dagen jag flyttar och lämnar mitt barndomshem efter 26 år. Känns riktigt bra, men samtidigt är det ju ändå en stor grej. Jo men visst jag har bott själv i huset innan och inte så att jag inte kan ta hand om mig själv. Handla mat och sånt fixar jag, hahah det är inga problem.

Får se hur det blir med uppkoppling av nätverk ikväll, kanske får ni se lite bilder kanske kommer jag inte in på nätet från efter helgen.

Säger bara på återseende och om vi inte ses innan  midsommar ha en underbar midsommar!


STOREBROR 30 ÅR!

Idag fyller Magnus "Mange" Storebror 30 år. Önskar dig en jätte bra födelsedag och nyss när vi talades vid lät det som du haft en bra dag. Hoppas att du får en fortsatt toppen dag men paket och tårta. Hoppas att jag kan komma och besöka dig i sommar och att ni sen kommer upp till sensommaren/hösten. 

ÄLSKAR DIG! 



En bror

En bror ger stöd och trygghet

som pojke och som man.

När man behöver hjälp

Så gör han vad man kan.

Han ger gärna goda råd,

ett handtag och sin tid.

I livets alla skeden

Så finns han här bredvid.

Tillsammans har man minnen

från en tid i samma hus...

Alla lekar som man lekte

Och en hel del hyss och bus.

Ja, en brorsa är en dyrgrip

Som liten och som stor...

Och nog var det extra bonus
att få just dig till bror.


IKEA besök

Precis kommit hem från IKEA och det blev en hel del, mest ljus men jag känner mig så nöjd efter besöket =) När jag plockade upp sakerna för mamma och visade så blev jag så kände jag ja det var bra saker jag fick ihop även och hundralapparna flög iväg.

Även bestämt mig för att nu ska jag köpa ett soffbord. Har ett i glas som kommer från mamma och pappa men det vill jag egentligen inte ha, vill ha ett svart! Så det får bli ett LACK stort i svart, får se när de ska inhandlas. Just nu är det det och en TV som ska köpas och ja visst ja en hel massa skafferivaror. Mjöl, socker, havregryn mm hmmm kan man önska sig de i inflyttningspresent? HAHAHA


Bilder från skåne!

Regn regn och mera regn på vägen ner...

detta bjöds det på när vi kom fram...

en av mammas present från oss barn...
(det står love och mother på ringarna)

är han inte söt Emil?!

och så har vi Krokodil som är lite mindre...

Skåne

Skåne är ett underbart landskap, där finns inte bara trevliga miljöer och härlig luft och en massa vind utan en massa trevliga människor också. Har släkt som bor där på lite olika håll och i helgen var det Trelleborg som stod på kartan och storebror skulle besökas.

Haft en jätte bra helg. Kom ner i fredagskväll efter att ha åkt bil i 8 timmars regn, inte så kul men jag var visserligen fast i en bok så jag klagade inte så mycket. Kom ner och blev bjuden på en spännande dricka, som jag inte druckit förut den var god. Sen var det läggdags och det blev en bra plats tillslut och jag slapp riskera att sova på golvet efter halva natten.

Lördagen fick jag chansen att sova ut på och det behövdes och var skönt. Höll på att glömma att GRATTA mamma min men jag kom i alla fall på det först i familjen! Efter frukost åkte vi till mormor (Malmö kyrkogård) och besökte henne, alltid en viss obehaglig känsla att besöka henne innan sen gör vi fint och man går därifrån ganska glad ändå.

Efter hemkommet besök från Malmö så blev det tårta och mamma fick sina paket ja alla utom de någon viss (pappa) hade glömt i bokhyllan... Lagom efter tårta och bullar kom Linas familj och det var nu dags att fira Magnus 30 år. Det blev paketöppning och jätte god mat och god tårta igen (men nu hemmagjord). Kvällen blev inte jätte sen men kom i säng efter midnatt någon gång och då var jag bara tvungen att läsa klart min bok.

Fick sova ut lite på söndagen också till min stora glädje. Efter en promenad i värmen (20 grader) och blåsten så var det dags att sätta sig i bilen och åka hem. Åkte förbi farmor och farfar som ligger i Landskrona (kyrkgård) sen var det hemfärd som gällde. Resan hem var seg seg seg.

Men nu skönt att vara hemma i Täby igen!


Presenter klara

Idag har jag varit med mamma och fixat födelsedagspresent till storebror. Det gick bra, hittade vad jag ville hitat och har även schoppat en sommarklänning =) och en present till mamma. 

Är riktigt trött och orkar egentligen inte skriva nått, funderar på att gå och lägga mig och läsa vidare i min bok. 14 år till Salu, en hemsk bok men kan inte släppa den. 

Imorgon åker vi ner till Trelleborg för att fira storebrors 30 årsdag! Ska förbi centrum imorgon och kolla på en sista grej.

Får se hur det blir med detta ikväll....

 

Okla är i stan

Okla är i Täby mellan måndag och fredag och vi bestämde förra veckan att vi skulle ses, så klart vi måste göra det nu när hon är här. Idag blev det en date =) och vi möttes upp i centrum. Letade efter present till storebror och hittade ingenting... eller jo hittade men de var så fasligt dyra (1500-3400kr nej tack!) men har lite planer på att kolla imorgon och tur att slutar tidigt på fredag. Skulle kolla lite till mamma också vilket var ännu svårare, hittade en present som jag inte köpte men kanske ska fixa. Kan inte skriva vad här eftersom hon läser ibland, men får gå på jakt på fredag en del är ju redan fixad.

Jag och Okla köpte med oss mat och gick och upp till lägenheten och pratade och pratade och en del sms blev de. Hehe. Det var allt ifrån att boratbikini kunde vara en bra 30 årspresent (fast inte till en storebror...) till att Zlatan är gammal malmöspelare.
Jätte kul att träffas var det och som vi sa det får inte dröja så länge till nästa gång, det tar ju ändå inte mer än 2 timmar till varandra...Men när vi ses är det som igår och det är alltid lika trevligt och finns alltid så mycket att prata om.


Sommarfest

Idag var det sommarfest på jobbet men som ett av barnen sa det går ju inte att ha sommarfest nu när det inte är sommar ute. Imorse när vi träna sånger regnade det ute...=( men så ju längre dagen gick ju mer slutade det att regna. När jag kom tillbaka från rasten sken solen dock utan värme men bättre än regn och nu hade den 2 timmar att torka upp gräset som vi skulle stå på.

Allting gick bra barnen fick massa applåder av föräldrar och släkt som var där. All personal fick en varsin jätte hängkruka med jordgubbsplantor, så fina var de. TACK SÅ JÄTTE MYCKET!

Under min skoltid kan jag inte minnas en skolavslutning i regn och under min arbetstid på skola kan jag inte heller minnas någon skolavslutning med regn, så inte idag heller kunde ju inte bryta trenden med fint väder.


Sova tidigt!

KLockan är inte mycket och har precis kommit hem känns det som eller kom för kanske knappa 90 min sen men det känns som nyss. Funderar faktiskt på att gå och lägga mig och kanske läsa en bok det var ett tag sen ju. Imorogn blir det lite finare kläder är ju ändå sommarfest, kan ju i alla fall ta på mig en kjol.

Orkar inte skriva mera, men kan berätta att mötet jag var på med jobbet gick bra och hörde även att mötet med basketen gick bra ändå.

Imorgon blir det träning för första gången på jätte länge känns det som. Men ser verkligen fram emot de =)

Nää tror det faktiskt blir sängen nu.


Det börjar likna ett hem

Nu så börjar det likna ett hem. Soffan är på plats, soffbordet är på plats, vardagsrumsmattan är på plats ja mycket är på där det ska stå just nu. Men har fortfarande lite kvar att få upp på sina platser, men det blir kvällsgöra nu ett par dagar.

Idag känns som hunnit med en massa massa. Hunnit med att tvätta fem maskiner och inte viste jag att det var så kul att tvätta, hahah. Fick en finbesök av Maria och Alexander och lite hjälp att sätta upp lite möbler. Tack för hjälpen och sällskapet. Sen tack så jätte mycket för blomman ♥ när mamma och pappa kom sa de oj har du blommor här! 

Även hunnit med att handla i centrum, en tur till Rusta och på vägen mötte jag L och luncha/åt middag ihop på restaurang gula måsen. På vägen hem åkte jag förbi lillkillens fotbollsträning och lämnade en sak åt Mutola men stannade även kvar och kolla på träningen. Det snackades en del mammorna emellan där men kan helt klart hålla med om en del. Säger som jag skrev i kommentar på  carpediemdamens blogg. "Ja jag måste ju säga att C var den som var en bra tränare men framförallt kanske det viktigaste en bra förebild. Visa småkillarna på plan hur de ska göra istället för att stå vid sidan om och säga. De gör inte som de säger utan som de gör! " 

Efter träningen tillbaka hem och fixa lite innan jag åkte hem till mamma och pappa igen för att sova.

Lite bilder från gårdagens flytt bjuder jag på.

Denna låda kom ner från vinden. Fick av familjen W i Eggby när tog studenten för exakt 7 år sedan igår.

Mycket var det som skulle med

Fick passa på att gå här när de gick...

tillslut var det fullt.

Så var det ny dag

Japp så var det söndag och imorgon är det måndag och ny vecka igen. Jobb jobb jobb men det är tur att man har ett jobb som man trivs med, annars hade det varit tufft. Mycket som väntar nästa vecka bla möte basketen men de missar jag för infomöte för nya barn (eller för föräldrarna) sommarfest...

Ska iväg till lägenheten nu och montera ihop möbler och plocka in kläder och porslin och dona och ha mig. Blir nog bra detta när det blir klart på brors 30 årsdag. För då ska sängen flyttas, går inte att få till det innan för jag behöver pappas hjälp att få ner den för trappen. Den väger ju hur mycket som hellst och i helgen som vore det optimala drar vi till Skåne för att fira storebros stora dag.

Får se om det blir någe mer snack ikväll... vet en som kommer vara trött ikväll i alla fall ;)


Årets första...

...svenska jordgubbar är ätna. Pappa köpte jordgubbar och lämnade en hel liter hemma hos mig och jag kan inte bli gladare. De var jätte goda och gissa vad jag kommer ha i filmjölken imorgon. Inte varje dag man har jordgubbar i filmjölken!
Jag sörjde den svenska fotbollsförlusten mot Danmark med detta.


FOTBOLL

Om ca 1 min börjar matchen och då måste TV vara på och maten stå på bordet...men det kommer ju aldrig hända, inte att maten står på bordet i alla fall, men på spisen kanske!


Bil hyrd

Igår var det IKEA som besöktes och etter besöket var jag och mamma i lägenheten och lasta av grejer. Idag ska flera saker lastas av. Vi (pappa) har hyrt en skåpbil och ska flytta lite saker, eller ganska mycket saker. Nu ska jag fortsätta tömma vitrinskåpet.

Det som ska flyttas är bla:
 ♦ kökbord o stolar
 ♦ garderob
 ♦ bokhylla
 ♦ vitrinskåp
 ♦ DVD-hyllor 2 st
 ♦ några flyttkartonger med blandat innehåll
 ♦ vardagsrumsbord

IKEA =)

Mamma hämtade upp mig efter en lång dag på jobbet. Egentligen var inte dagen så lång men den kändes riktigt lång och jag var sååå trött på väg till IKEA och huvudet värkte.. det gick över efter en tablett.

Mamma och jag strosa kring på IKEA och jag kom hem med bla en ny servis...nja rättare sagt 12 nya tallrikar i 3 olika storlekar och 8 små ljupa, en vardagsrumsmatta, två lampor till vardagsrummet, en TV-bänk, rivjärn, skärbräder ja och lita annat smått och gott. 

Nu ska jag plocka ner allt från vitrinskåpet.   

Lycka till!

Garpen ringde och sa Tjena jag tänkte bara berätta att X ringer dig snart för att ställa lite frågor ang golf. Ja lite när man köper utrustning och så. Ja så X ringer om några minuter och jag hann nästan bli nervös. Men jag måste berömma X för att även om du inte visste mycket om golf eller ingenting som du sa så gillade jag dina ideer starkt och det var inga dåliga ideer heller. Jag gillade de starkt!

Me dessa ideer hoppas jag att du kommer långt och jag önskar dig all LYCKA TILL!

Lustigt att tala med en person som man aldrig har träffat eller pratat med innan men att det var så "enkelt" att prata med och inte alls som någon telefonförsäljare. Får be Garpen fixa utgång på Garbo snart med förfest i Solna så kanske man får träffa personen man just blivit kallad för proffs av ;)

Det är sol där jag är!

Det var i alla fall vad jag försökte intala barn och personal idag och j atillslut så hade några lärt sig att där Lena är är det snart sol. Optimisst javisst!

Haft en jätte mysig dag (trots skurar) på Täbys egena bondgård. Träffa också en viss "kändis" som guidade oss runt och du fick mycket beröm av alla, barnen lyssna så på dig och några händer fick du värma det var gulligt.

Glömde däremot kameran på jobbet.... jag som har bildbevis på att jag vågade klappa en ko, ja eller nästan klappa... den ville ju äta upp mig...

Rent blev det!

Det revs bort papper från golvet, det dammsugades, det skrubbades, det torkades med disktrasor.... det ändå som är kvar att göra i städ väg är putsa fönsterna mamma ;)

När jag kom hem till mamma och pappa och berättade allt vi gjort sa de bara ja men tur att du har en extra morsa som får dig att göra lite saker. Konstigt att de säger samma sak som du sa, hahah. Jag är jätte tacksam för all hjälp och din lista ska snart börjas pricka av. Får nog sällskap till IKEA redan på fredag det var någon här hemma som var sugen att åka dit. Det enda hon då ska komma ihåg är att vi jag ska handla till mit hem!!!

Sist men inte av minsta betydelse blev dörrmattan utlagd.

Fick en kommentar efter ett mms.
Fint klinkergolv, men det är en stor skitfläck där ;)
Vet att personen bara är avis...

Tack!

Jag har vissa vänner som jag vet att oavsett tid eller rum så kan jag höra av mig, de finns alltid där oavsett. Me dessa har jag delat många skratt och helt underbara stunder med men även en del tårar och mindre roliga stunder. Vi har delat spenderat många timmar på konstiga ställen ihop och gjort konstiga saker, akuten.....en öde ö.... snutit sig i strumpor i brist på annat (bör tilläggas att de slängdes sen)....

Ni fanns där och visste vad som behövdes sägas nu, egentligen inte mycket var ju jag som var tvungen att prata av mig mest egentligen. Fast att höra rösten det blir bra fick mig att må lite bättre.


ÄLSKAR DIG!

Finns inga ord...

Säger bara gör aldrig om det där, du skrämde livet ur mig och jag klarar mig inte utan dig. Jag är fortfarande liten och behöver dig mera än du tror.

Nu lovar du att du tar hand om dig.... jobba för dig = ingen stress. Jag får inte ihop det men så länge du inte blir stressad blir jag glad =) 


RSS 2.0