Trötter

Just nu är jag väldigt trötter, känns att man var uppe vid 05.20 för att vara på jobbet 06.10. Men men är bara en gång i veckan så ska inte klaga. 
Känner mig samtidigt väldigt stolt, direkt efter jobb bar de iväg den korta biten till gymmet där jag körde ett pass. Vet inte varför kände mig extra stolt idag, bara en sån dag helt enkelt. 
Nu ska jag berätta nått jag också är stolt över. Det är att träningsväskan är packad och klar till imorgon. Stolt över de?! ja för alla som känner mig vet hur jag hatar att packa! 




Skräcken

Jag har gjort nått jag länge, länge ja i evigheter haft en skräck för att göra. Förra onsdagen gick jag på rasten och köpte mig en våg. Inte de som var skräcken utan att ställa sig på vågen sen har varit min skräck i många år nu. Har inte vägt mig på massa år och inte brytt mig heller. Vad vågen visar är egentligen inte de som betyder nått utan hur man mår är de som räknas. 
Men jag ställde mig iaf på vågen i onsdags kväll och skrev ner resultatet. 
Har börjar träna på nordic wellnes. Många possitiva saker som blev att de blev just de gymmet. Fick 30 % genom jobbet och de ligger 3 min från jobbet. Sen tränar en kollega där också, så kul att ha sällskap ibland. Men bästa är att kan träna på vilken NW club i Sverige men framförallt Malmö. Nä nu ljög jag lite bästa är faktiskt att kan träna direkt efter jobbet utan att gå hem först. 
Så mötte skräcken bara för att se om de märktes nått där också inte bara kroppsligt. 
Denna gången är jag riktigt taggad och har de stödet jag behöver från olika håll. Denna gången ska jag inte misslyckas, de har jag bestämt mig för!  

RSS 2.0