En gammal lista blir ny

Satt och läste igenom mina första blogginlägg då jag hittade denna lista, den är från 2007-04-28. Så nu kommer den igen, fast nu med nya svar!

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Telefonsamtal och vissa sms
Vad gjorde du kl 8 i morse?
Sov
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?
Pratade med en kompis på msn (samma svar)
Det sista du sa högt?
Hmm bra fråga, hej då kanske? (till mamma i telefon)
Vad har du druckit idag?
Vatten, avslaget Coca cola, lite inte avslagen Coca Cola
Vad var det senaste du åt?
Tortelini 
Vad var det senaste du köpte?
Tidning
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Svart (samma svar fast annan dörr)
Vad är det för väder hos dig just nu?
-11 grader och massa av snö
Godaste glass-smaken?
Gammeldagsvanilj (samma svar)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja jo kanske...
Sover du tungt?
Ibland, oftast. (samma svar)
Drömmer du mycket?
Nää inte spec, men går i perioder
Mardrömmar?
Sällan, men har ju händer...
Det första du tänker på en "bra" morgon?
Åhh sovmorgon och bara lite till
Det första du tänker på en "dålig" morgon?
Nej jag är sen och måste skynda mig en massa. (samma svar)
Vilket ämne var roligast i skolan?
Idrott (samma svar)
Trivs du med ditt jobb?
Stormtrivs 
Favoritklädsel?
Mjukisar (samma svar)
Favoritlåt just nu?
Hmm
Vad ser du om du tittar åt höger?
Min fondvägg
Vad gör dig glad just nu?
Pratar med en trevlig person på msn
Vad ska du göra härnäst?
Gå och borsta tänderna och lägga mig. (samma svar)
Höger- eller vänsterhänt:
Högerhänt. (samma svar)
Humör just nu:
Ganska bra
Favoritgodis:
Zoo
Kläder just nu:
Mjukisar, linne och munktröja.
Musik just nu:
Ingen alls. (samma svar)
Sommarplaner:
Jobba lite, semester, bara njuta, resa kanske.  
Hur många kuddar sover du med:
2
Spelar du nåt instrument:
Nop (samma svar)
Morgon- eller nattmänniska:
Nattmänniska (samma svar)
Vem är viktigast för dig:
Min familj (samma svar)
Bio eller promenad:
Bio och promenad
Är du kittlig:
Under fötterna (samma svar)
Snarkar du:
Inte vad jag vet och ingen har sagt något... (samma svar)
Stjärntecken:
Fisk (samma svar)
Äckligaste insekten:
Hmm fästing är det en insekt? (samma svar)
Vad längtar du mest efter just nu?
En lång härlig sovmorgon, blir nog på lördag.

Blandade bilder

Skulle leta fram en bild på ett brutalt blåmärke jag en gång fått under en basketmatch och hittade då en massa andra roliga bilder. Hittade en mapp på datorn som jag kallat bilddagboken och där var bilder från sep 07 fram till mars 09. Dessutom har jag massa andra mappar som heter -06, -07, -08, -09 och nu snart -10.

Får se vad för bilder jag hittade nu, ja de blir några stycken... men har såå många fler bilder.

Brutala blåmärket... april 08

Ja en bild säger mer än 1000 ord.. STOLT ägare av denna, min IDOL! feb 08

I juni 08 köpte jag mina skönaste basketskor (de är saknade)

sep 07 mamma, jag och Lukas på promenad på landet

maj 08 var jag bjuden på underbar lunch hos Mathilda


Dagen blev inte som planerad för mig

Skulle gå upp vid 9-tien och äta lite frulle och för att sedan få i mig lite lunch innan jag vid 11.30 skulle gå till Tibble för samling 11.45 för match 13.00 mot Luleå BG. Direkt efter matchen skulle jag iväg till Grimstahallen för att coacha mina tjejer mot Bollstanäs.

Inget av de har hänt idag utan istället har jag legat i sängen halva dagen (fram till 12.00) och sedan resten av dagen i soffan.
VARFÖR är kanske en bra fråga?

Gcik och la mig vid 22.45 efter att ha slummrat lite i soffan redan. Vaknar dock upp vid 3-tiden och känner uch jag mår illla. In på toaletten och jaha där var middagen. Mådde redan bättre och tänkte nått jag ätit men lång tid kvar till match jag kan spela. Men 2 timmar senare hade jag ingen lunch kvar heller... Nää så var allt borta tänkte jag. Fast när jag ringde till mamma vid 8-tiden var det bara att säga, jag ringer upp snart. insåg då också att matchen kommer jag inte kunna spela =( Inte ens läge att gå och kolla och bara att försöka lösa tjejernas match. Messa Kråkan eftersom inte ville ringa och väcka henne. Fick svar senare att min ängel löser de, stort TACK. Ringde coach och meddelade att mådde dåligt, och jag som var så TAGGAD! Hade tom drömt om matchen.

Nu hoppas jag på att må bra imorgon så kan jobba på måndag. Har ju mått bra idag sen imorse så klarar nog 48 timmar precis. Men får se hur mår imorgon och ikväll, om får i mig lite mat. Just nu består dagens föda av ett litet glas nypondryck, ett glas blåbärssoppa och 2 glas avsagen Coca Cola. Men börjar bli lite hungrig nu och funderar på att göra mig en omelett.



Bloggtorka...nää

Bara haft så mycket annat i tankarna...
Det har dalat ner och man har klättrat upp igen. Imorse var ingen bra dag eller på ett sätt ganska mysig resa på bussen men ändå inte. Tankarna virvlade i huvudet och tänkte bara jag kan komma till jobbet så de kan försvinna. Kom till jobbet och tankarna försvann ganska snabbt. Vilken syn man fick då när man kommer in på avdelningen, hahah det står 6 eller 7 sopsäckar med skräp och massa kartonger som också ska slängas och de väntar bara på grovsopshämtning. Nää vi brukar inte ha så mycket sopor på avdelningen men igår hade vi städdag och gick igenom vårt ena förråd och tre timmar senare var det en del som skulle slängas.

Trots lång dag idag (9 timmar) så har dagen gått ganska snabbt. Barnen leker så bra nu och det är lugnt och skönt på avdelningen. Vi fick berömm av en mamma idag som sa vad har ni gjort, de märks inte att de är 15 barn här. =)

Direkt till träning och det var en kul träning med mycket focus på defens. Skulle köra Janice till en kompis och har inte hunnit släppa henne i Löttinge innan jag möter en bil och ska bara försiktigt ut till kanten och bilen kör förbi, men mitt högra framhjul kör glider rätt ner i diket och jag satt fast. Tack super snälla familjen som hjälpte mig upp. Stora Volvon kom fram och körde upp den lilla röda. Ibland är det bra med en liten bil iaf ;)

Nu väntar jag på att köttet ska tina lite till så jag kan äta middag. Hungrig det är jag!


Min frizon

Efter en tung träning, ja kort kan jag säga att det var inte säsongens bästa så är jag inte på topp. Allting känns tungt och jag orkar inte riktigt med allt just nu, allt blir bara fel. Känns som är nere i en ljup svacka nu och tror att det handlar om en del beslut eller två stora som jag försöker acceptera eller har accepteerat och det är väl de som gör det tungt och jobbigt. Men inget jag ångrar verkligen inte det säger jag till alla som förstår vad det handlar om.

Sitter nu och tänker på att jag längtar till imorgon då jag kan komma till min frizon, ja mitt jobb! Jag älskar mitt jobb och kunde inte haft bättre kollegor och barnen är så underbara. Kan vara på dåligt humör och visst klart att det påverkar jobbet lite men det resulterar väl kanske mest att man får lite kortare stubin... Men annars så blir jag alltid glad på jobbet och barnen gör mig glada och mina kollegor med. Underbart när KO kommer och bara ger ut en kram och säger ja ibland behöver man de. Om ett skratt förlänger livet kommer jag leva länge!

Ja bästa sättet en deppig dag är att sätta sig på en stol eller i soffan och man behöver inte sitta länge innan någon kommer och sätter sig bredvid eller de sötaste är när de liksom backar in i en för att bara sätta sig. En annan underbar kommentar är -Lena vem ska få sitta i ditt knä nu? (innan samlingen och det betyder får jag sitta där) och när lilla charmtrollet drar den kommentaren kan man ju nästan bara säga Ja du får sitta där.  

Jag har bestämt mig!

Japp så var besluten gjorda och jag har bestämt mig och det känns ganska bra ändå. På ett sätt svider det och gör jätte ont och jag saknar det enormt men på ett sätt är detta stora steg i mitt liv och jag känner att det är ändå redo att ta de nu. Mycket som hänt de senaste halvåret och jag känner oavsett vad som händer nu så är det inget jag ångrar eller kommer att ångra. Kommer alltid sakna de ena och det andra kommer jag också sakna men med båda sakerna är det sånt man kommer över. Besluten är inga lätta saker men ändå så vet jag nog innerst inne att det är rätt som jag gör hur tungt det än är!


Appråpå beslut. Så i dagarna nu 24-26 Januari så tar en av bästa vännerna Puff ett av sitt största beslut också. Hon gifter sig i dagarna tre och jag skulle så gärna vilja vara nere i Tunisien med dig nu och inbjudan går jag förbi och läser varje dag. Saknar dig så och hoppas att du har de bästa dagarna i ditt liv! Vi ses när du kommer hem igen. Puss puss kompis!

Till er andra god natt! Får se när jag lyckas somna... däcka i soffan kl 20.00 och vakna upp 20.30...

Händelserik dag går mot sitt slut...

Sovmorgon i morse och så underbart, men det blir lite knepigt det där med pencilin?! Ska ta en morgon, en lunch en kväll, samtidigt så ska jag ta antingen 1 timme innan jag äter eller 2 timmar efter... Resulterade att jag tog första idag när skulle tagit andra typ, men tagit 3 st idag och nu väntar sängen.

Blev en tur med lilla blåa till Skärholmen och kan bara konstatera att Täby Centrum har sina fördelar men också nackdelar. Det är så trångt mellan alla butiker och Skärholmen hade en del roliga butiker också. Men visst han vi med en tur till Centrum också och där blev det stopp vid Telenorbutiken. Passa på att fråga om han kunde hjälpa mig med mitt abonemang och visst fick jag hjälp och gick därifrån med en ny telefon också. Sänkte mina kostnader i månaden och minutpris och samtidigt så skaffade jag mig ett 08 nummer och detta ska förhoppningsvis sänka mina kostnader lite.

Kvällen har spenderats i Åkersberga med laget hemma hos coach som bjöd på tacos och det gick klart hem. Trevlig middag och god efterrätt och sen blev det sällskapsspel. MItt lag vann inte, men vi kunde ju alla andras frågor men inte våra egna.

Nu blir det sängen och kanske lite leka med nya telefonen finns en del som ska flyttas. Imorgon match mot Blackeberg och jag vill verkligen VINNA!


Tillbaka på jobbet igen!

Ja och vilket välkomnande man fick då =) Gick in för att hämta "mina barn" inne på avdelningen bredvid när jag började och möts då av en liten solstråle som kommer och ropar Lena är tillbaka, klart man blir lite rörd. Sen kommer ett av mina "gamla" barn och kramar om mig. Hur ska jag klara mig brukar jag säga till henne när du börjar skolan och inte kommer och ger mig en kram varje dag och varje gång så skrattar hon bara när jag tar upp detta.

Kunde inte haft en bättre första dag på jobbet efter att varit hemma och sjuk i fyra dagar... Nja mina barn kunde dämpa sina röster lite när vi äter. För shit de är ingen lek vad de är bra på att snacka om allt och ingenting, men trots detta så äter de så himla bra och rensar alltid skålarna på bordet och går gärna ut till köket för att hämta mer mat. Men har kommit på att ibland undrar jag om de vill ha mer mat för de vet att de får gå till köket och hämta mera? Hahha de är inte dumma de små liven.

Idag hade jag som sagt en bra start efter fyra sjukdagar. Jag gick ifrån jobbet med ett stort leende =) och visst värmer det ett litet fruset hjärta att höra, Lena jag har saknat dig! eller jag vill bara kramas lite och så sträcker lillen upp händerna i skyn och man får en jätte kram.

Ja jag har nog världens bästa jobb!


Tränat idag

Idag har jag tränat första gången för denna veckan och det kändes bättre än jag trodde. Visst jag var totalt slut efter 5 min av uppvärmningen men sen kom man in i det lite bättre. Det som känns som jag tappat mest är i försvar man hänger inte riktigt me, men det är också en sak osm kommer snart igen. Har trots allt inte varit borta i en månad utan bara en knapp vecka, fast det känns som bra länge.

Idag gick vi mest igenom saker inför matchen i helgen och så sköt vi lite. SKön träning och imorgon blir det uppladdning med laget hemma hos coach som bjuder på middag =)

Imorgon kanske

Får vänta med att träna till imorgon kanske...Får se imorgon hur jag känner mig om jag kan vara med och skjuta lite eller träna lite lätt kanske. Halsen når bra nu idag och inte haft feber alls idag och igår kändes den ganska bra också.

Vill jätte gärna träna redan idag och funderade på att gå ner till Tibble bara för att kolla lite när de träna. Men så bestämde jag mig att det är bättre att vila fullt ut.

Match på söndag och jag vill ju tok gärna spela men inte jag som bestämmer det heller om jag får dressa eller inte. Blackeberg står på schemat och vi kan verkligen slå de och detta är lite för oss en måste match. Dags att bevisa att vi har här och göra.

Blackeberg borta men för ett år sen och då inte riktigt samma lag.


(foto:www.tabybasket.se)


Degat i soffan...

Prison break seasong 3 det är vad jag har roat mig med nästan hela dagen eller större delar av e.m. Hade satt klockan på ringning 7.30 så skulle kunna ringa ang en tid dill doktorn. När de ringde tillbaka timmen senare hade jag flyt och fick en tid kl 9.00 perfekt jag har bara 5 min ner. Kommer ner och får reda på att de bokat in mig till en läkare som inte är där. Hur kan man göra så?? Kollar man inte upp att de är där innan man bokar patienter till de? Fick i alla fall en tid 9.15. Hade vägrat gå hem igen faktiskt! Sen var det lite strul där fram och tillbaka och när fick provsvaren vad det var och pencilin skulle skrivas ut så kunde hon inte göra de, utan annan läkare fick göra de. Men sen när jag väl kom till apoteket så fanns de två recept där och väntade på mig, men olika stora doser?! Jag fick den större dosen och ska nu knapra 3 tabletter om dagen i 10 dagar mot Streptokocker (hur de nu stavas?). Inte de lättaste att svälja de kan jag berätta när halsen är så liten...

Jaja blir hemma tisdag och onsdag också och hoppas kunna jobba och ev träna lite lätt på torsdag. Bara halsontet försvinner, fast är ju inte så mycket mest svullen i halsen. Febern går upp och ner under dagen dock inga höga toppar. Tackar för de visserligen.

Är så sugen på nått gott, men vad kan de vara de ända jag kan tänka mig pga halsen är glass som jag inte har hemma. Annars har jag faktiskt fått i mig lite varm blåbärsoppa till frukost, några tortelini till lunch och en halv bit lax och lite bulgur till middag. Bra jobbat tycker jag!

Nu tillbaka till soffan.


Sjukis =(

Ucsh känner mig som världens mest ynkliga människa... Jag hatar att vara sjuk och varför ska jag då bli det nu? Haft på känn lite febervarning i början av veckan men ingen feber men halsen har spökat lite. Samtidigt har det inte suttit i halsen utan högre upp (bra förklaring va?!). Träna inte onsdag o torsdag och i fredag efter 2 timmar på soffan kändes det ok för att träna och det gick ändå helt ok. Igår var det match och först match med tjejerna. Med facit i hand kanske det inte var helgens klokaste val att spela men inte så att halsen gjorde jätte ont. Nej jag vet man ska verkligen inte träna med halsont, men det kändes inte som vanligt i halsen.
Matchen sen funkade ändå bra och efteråt så mådde jag ganska bra. Var på examensfirande på kvällen och det var inte förren sent jag började få ont i halsen.

Somna på soffan och vaknade upp och tog en tablett för att vila halsen lite och somna gott i sängen. Sov länge imorse och sen legat på soffan större delen av dagen. Runt 15-16 tiden började jag känna mig hungrig och även känna febern krypande... Nu har det gått upp lite känns det som trots tablett mot huvudvärken. Imorgon blir det inge jobb och vi som har utbildningsdag och ska prata hela dagen. Lite synd at missar de, men nu måste jag ha focus på att bli frisk.

Pappa ringer och väcker mig 7.30 imorgon så jag kan ringa läkaren om en akut tid imorgon. Var ju sjuk efter lucia och då de trodde jag hade halsfluss men var inget. Nu är det ungefär samma symtom fast nu har jag feber de hade jag inte då? Men är det inget så är det bara taskigt att jag ska bli sjuk igen efter så kort tid.

Nu tillbaka till soffan och först lite sportnytt och sen En annan del av Köping!


Min vän just nu.
(på bilden saknas dock ett soffbord och lite filtar och en lampa i hörnet...)




Fredag igen...

Så var det fredag igen och ja det är skönt, ännu skönare var att jag öppnade imorse (7.30) och det betyder att jag hade min tidiga fredag slutar redan 13.00. Hem till pappa och lämna bilen och fick skjuts hem. La mig på soffan och somnade efter inte så många minuter och vaknade upp efter ca 40 min och insåg att jag har tid och sova mera. Sov totalt lite över 2 timmar... Behövde nog sömnen för nu känner jag mig ganska utvilad och redo (så gott jag kan) för träning. Men vad ska jag skylla sömnbristen på då? Sömnlösa nätter, nää inte direkt för sovit ganska ok de senaste nätterna ändå trots allt.
Blev ett möte i tisdags men de i onsdags vart på ett sätt inställt, det körde ihop sig kan man säga! Fast var på ett annat möte och TACK underbara DU för att du fanns där för MIG!

NU är det dags att bege sig ner till träning och känner mig lite sådär. Men vill verkligen träna för har match imorgon men halsen mår sådär. Vet att inte ska träna med halsont, men det är ju liksom inte halsen som är ont utan mer högre upp liksom... Hur ska man kunna förklara och tror att tabletten gör mig svullen där också så nu är de undanstoppade till förmån för vanliga halsisar.

Till sist!!! Jag tror jag har bestämt mig ändå trots allt!

Nu sängen

Nu blir det att krypa ner i sängen och sova. Så frusen efter träning och dusch, eller det mystiska va att det kom typ 20 min efetr jag duschat?! Kände mig liksom febrig, för inte kan feber smitta genom telefonen heller?, tog och kolla upp de och nää ingen feber men tog en tablett och hoppas huvudvärken släpper lite och att jag jag slipper bli sjukis nu. Har inte tid att vara sjuk nu!

Får se om hinner med ett möte imorgon men annars blir det på onsdag och då är ju kvällen helt ledig också. Men hade gärna haft möte imorgon me... Ja men så tränar vi så himla sent, skulle gärna bytt torsdagstiden både med tjejerna och damerna mot imorgon.

Nä nu sängen!

SOV GOTT ALLA!


Totalt slut

Är totalt slut och skulle nog slockna på en gång om jag la mig i sängen, men samtidigt så vill jag kolla klart på filmen som började kolla på nu på 4:an. Redan ställt klockan och får se om somnar i soffan så får jag väl knata in till sängen sen.

Igår var jag hemma hos Maria för att fira hennes stora dag. Det var verkligen jätte trevligt och även om kvällen slutade tidigare för mig än för andra så hade jag kalaskul. När jag kom hem stupade jag i sängen och va underbart att komma från fest och vara nykter man sover liksom så mycket bättre än med lite annat i kroppen. Hehe.

Lyckades sova en 8-9 timmar i natt igen och sen var det upp och fixa lite saker och så han jag med lite lunch innan skulle iväg till Farstahallen för att spela match mot Polisen.
Vi kom dit tidigt och fick se en underhållande handbollsmatch (var nog färgen på matchdräckten som var mest uderhållande). Insåg att golvet kommer vara raka motsattsen till de vi är vana vid i T.CC detta såg ut att vara fullt med handbollsklister. Så nu denna fråga varför måste man ha så mycket klister när man spelar handboll?
Våran match då?
Jo men vi gör helt klart bästa matchen för säsongen men tyvärr blev det förlust med 61-51 (20-14  20-14  11-9  10-14) Vi vann ju sista perioden =)
Det var roligt och spela men samtidigt väldigt tufft. Nu gäller det bara att vi tar med oss detta spel till nästa match som är mot Lidingö på lördag!

Innan matchen fick vi sätta upp personliga mål för coach och jag har lyckats med mitt. Jag skulle ta fler returer än vad jag innan har snittat. Idag tog jag 10 (8 def 2 off) och jag har snittat nått på 5 tror jag. Så ja jag ökade de iaf och klarade de målet.

Nu börjar filmen igen och nu blir det till att vila i soffan.


Dags att byta om

Japp så var det hög tid att byta om. Presenten är inköpt, klänningen nystruken och champangen på kylning här ska bli kalas. Nja jo kalas ska jag på men klänningen är inte struken men blir typ klänning eller lång tröja och champangen är enligt mig lite överskattat, nää men faktiskt inte så förtjust i de. Dricker inte bubbelvatten och inte knappt vitt eller rött vitt heller och då kombinationen med bubblor och vin nää går inte ihop.

Men ska byta om nu och se vem hur sällskapet ska ta sig till vännen. Kan ana att det blir en lång kväll för vissa och kanske ett besök på krogen för vissa också. Om turen går dit är det lite flyt för mig för då har jag i princip sällskap hela vägen hem.

Känner mig lite halvkrasslig i halsen också och vägrar att bli sjuk nu när jag är frisk så överväger mjukisar på vägen dit över strumpbyxorna, trots allt -14 grader kallt ute. Burr burr

Fredag igen...

Så var det fredag igen och oj va veckan går fort, fast denna vecka har jag ju bara jobbat tre dagar tis, tor och så idag. Skön mjukstart på detta år och vi har verkligen haft mjukstart med barngruppen också, bara halva styrkan. Spenderade f.m ute idag eller vart inte så länge men 1 timme räckte det var ju ändå -13 grader kallt och de små klarar inte de allt för länge... Men madrass åkning och stjärtlappsåkning blev det för de flesta barnen och då håller de värmen. Jag fick lite gratis motion genom att springa upp för backen ett par gånger när jag fick åka med på madrassen och det är sååå kul. Men tackar för att backen inte är så stor ändå och i något gubb ville jag inte åka. Resten av dagen spenderade vi inne och barnen har lekt så bra och jag och KO har hunnit med lite skitgöra. ja eller skitgöra är det ju inte men sånt man kan göra samtidigt som barnen leker och sånt man inte gör annars, hängde ni med?!

Efter jobbet var det hem och vända och sen iväg till träningen. Blev faktiskt buss en station och slapp gå ute i -14 grader och var ju framme samtidigt så det vägde upp till buss. Skön träning med mycket spel.

Nu är det soffan som väntar igen och måste sträcka ut ryggen för känner att jag har träningsvärk i den nu... Ajaja kanske ska jag testa spikmatten en stund ikväll. Ja så får det bli!

Vad morgondagen bjuder på får vi se. Kvällen spenderas hon Maria men det blir lätt dryck i mina glas då jag lirar match på söndag, tror det kan bli starkare drycker i andras glas ;)

Baskettankar

Insett att det var ganska länge sen jag skrev nått om basketen. Innan handlade ganska mycket här om i min lilla blogg om basket och basket. Från första början var ju tanken att jag skulle blogga om hur det var utanför basketen när jag skulle rehaba mitt korsband som var av. Men sen när det inte var av eller 20 % är av men det funkar att spela med de 80 % som är kvar så blev det inte så. Fast ändå så var det mycket i början som handlade om basket. Tränar nog lika mycket basket nu och coachar även och coachar nog mera nu än gjorde från början (ja det gör jag för när börja blogga hade jag inge lag). Kanske därför blivit mindre tid att blogga basket?!
Nää tror helt enkelt att jag har fått ett annat perspektiv på basketen och även om den betyder massor för mig fortfarande och jag verkligen tycker om mina tjejer jag tränar så är det på ett annat sätt nu. Tror på ett possitivt sätt jag har gjort en förändring.
Bsket har varit med i mitt liv i nästan 17 år och varit en stor sak i massor av de åren. Klart att det kommer till en förändring men det är väl sedan hur man tar förändringen som påverkar livet.

Iår spelar vi åter igen i basketettan Norra och jag kunde inte vara gladare för de. Hade vi varit kvar i div 2 hade jag med största sannorlikhet inte spelat basket idag, det där kan jag bara spekulera i visserligen men som det känns så hade det varit så.

Ja vi spelar som sagt i basketettan och även om vi förlorat alla matchen denna säsong så tycker jag inte att vi är så dåliga som resultatet speglar. Vi behöver bara få det att lossna lite och få självförtroendet och lite flyt på våran sida. Jag är en otroligt tävlingsmänniska och alla som känner mig vet hur mycket jag HATAR att förlora. Hur jag överlevt denna säsong hittills vet jag knappt själv, eller jo för jag har fått en anann syn på basket. Basket är inte allt, men det är en stor del av min fritid! Låter som jag kanske inte bryr mig om resultatet och tror ni de känner ni mig inte för de gör jag, tro mig.

Vill bara avsluta med att säga att jag spelar i ett underbart lag och tränar ett underbart lag och allt detta får mig att fortfarande känna glädje och motivation att gå ner till träningen och tycka det är så himla kul att träna och spela matcher!

DAGENS GRATTIS

Idag fyller världens BÄSTA MARIA ÅR! Ålder är inget vi pratar om tycker jag och du tänk va många år kvar till pension du har ;) 

Det finns vänner och så finns det VÄNNER, du är en VÄN!



En simpel vän förväntar sig att du alltid ska finnas, En riktig vän förväntar sig själv att alltid finnas för dig.
En simpel vän undrar om du e kär, En riktig vän vet redan när den ser dig.
En simpel vän hittar man överallt, medans en riktig finns bara i hjärtat...


Kusinträff och hjälpredor på hemmaplan

Första dagen på jobbet efter semestern och ledigheten. Det var ganska skönt ändå att komma tillbaka till jobbet igen och träffa kollegor och barn. samtidigt som jag var på jobbet så var mamma och pappa hemma hos mig i lägenheten och hjälpte till att borra lite. De ringde också och frågade och de fick ställa upp glasen som skulle upp i glasskåpet, jomenvisst jag tog chansningen att låta de göra de. Det var ett bra val för det blev så fint, de hade även satt upp mina nya gardiner jag köpt.

Lite senare på kvällen kom kusinerna på besök på middag och alltid lika trevligt när de kommer. Av morbror fick jag fina lakanset i inflyttningspresent. Tack för en supermysig middag! 

Supersmarrig mat


Mamma och pappa har hjälpt till att fixa lite saker.


Mina nya lakan av morbror =)

 

Massage önskas

Läste just i garpens blogg att hon varit och fått taimassage igen och jag är inte alls avundsjuk nej inte alls eller joo sjukt avundsjuk. Hur man nu kan vara sjukt av något om man inte är sjuk, någon som hängde me? hahah
Ja jag skulle verkligen behöva få mig en ordentlig omgång massage, det är något jag ska önska mig i födelsedagspresent tror jag. Vilken bra ide jag kom på! Men det är ju långt dit och jag önska massage nu... Jag som fick massageolja och allt av kusinen i julklapp också. Någon frivillig massör som känner för att plåga någon en timme eller två?!

Välkommen 2010

Så var det dags att börja skriva 2010 eller -10 och det känns knepigt fast mest fult, tycker -09 ser mycket bättre ut än -10... men men jag lär mig nog tycka om de andra me snart.

Kunde inte fått en bättre start på år 2010 =) Spenderade nyårsdagen på fest hos min bror och ja det blev som vanligt alldeles för sent man kom i säng. Men tog igen lite av sömnen på planet hem idag, skönt det är när man bara glider bort och allting är så långt borta. Dessutom fick jag träffa en viss person idag också så vilken toppen start!

Åkte ju buss ner till Malmö i onsdags och på vägen ner började jag läsa en bok, Marley och Jag. Den är lättläst men så vart så fast i den och det var länge sen jag var i en bok och det är en underbar känsla. Inte många sidor kvar nu i boken och nu måste jag bara se filmen. Inte kommit till slutet men är nära men hört att den är så sorlig... Får bli att läsa klart i soffan ikväll för nu är jag pigg....

Blev en bussresa idag me, åkte från trelleborg till Malmö med buss och blev bjuden på en jätte trevlig middag inne i stan och fick sedan skjuts till Sturup. Tack för skjutsen och vi ses snart igen =)


RSS 2.0