Paket!

Snart bara 24 dagar kvar till julafton och jag har för andra året i rad blivit bortskämd med att få öppna ett paket varje dag i 24 dagar. Jag måste varit snäll ;)
Ps har även sett tomten och tomtemor så för er som tvivlar, ja de finns.


Grattis Leif!

Stort grattis till dig Leif idag! Hoppas du haft en toppen dag och får en lika om inte bättre kväll.
Stort GRATTIS!


Trött

Mitt hela inlägg försvann nyss...

Kort kan sammanfatta att är lite seg idag eller rättare sagt blev på rasten. Tur man ska jobba lite till snart då blir man pigg igen.

Körde hjärtat till jobbet kl 7 och sen lämnade jag bilen på service och sen en promenad och buss till jobbet. Efter jobbet blir de buss hem promenad och lösa ut bilen och sen hämta hjärtat. Hem laga mat och sen ikväll konsert :-) full dag helt enkelt.


Mormor <3

Självklart var vi även förbi mormors grav i Malmö också. Även om det är dryga 14 år sen du lämna oss så är du lika saknad förde och aldrig glömd. Ditt minne lever kvar i mycket!


Farmor och farfar <3

Är på väg hem från Landskrona med hjärtat. Farmor och farfar ligger begravda där och eftersom vi inte var hemma i Skåne under allahelgona så gjorde vi en tur dit idag när jag slutade tidigt och hjärtat var ledig.
Även fast det är dryga 7 1/2 år sedan ni gick bort var det mycket känslor som bubblade i mig och det kom när vi skulle lämna graven. Jag saknar er, det gör jag <3

Jag la dit en krans under deras sten och två sten hjärtan på deras sten.


Huvudvärk

Ja som rubriken säger har jag huvudvärk och vill bara veckan ska gå fort fram till fredag. Öppnar på fredag vilket betyder jag slutar tidigt, skönt. Ska bjuda Tony på lunch sen ska vi till Landskrona där farmor och farfar ligger begravda och sen tillbaka till Malmö igen där mormor ligger begravd.
Till något helt annat igen, Får se om blir promenad hem idag eller bussen. Skönt bägge alternativen så tror magen och huvudvärken får göra hur jag gör. Nej snart tillbaka till verkligheten igen då rasten snart är slut.


Hur gick det med kakorna?

Jo det blev klara igår kväll (natt). Vi var och tittade på handboll på em sen blev de hem och baka, äta middag och sen baka klart kakorna.
Så här blev de! :-)
Nu kanske ni tänker bara sex olika burkar, men tittar man i ena burken finns de två sorters kakor.



7 sorters kakor

Tony var sugen på baka småkakor så ja då gör vi 7 sorters kakor, tur vi får gäster imorgon ;)


Tillbaka till vardagen

Hjärtat har lagat mat och jag ska diska, ja det är som vanligt på Branteviksgatan. Det är inte illa att vara sambo med en kock ;) händer att jag lagar mat också och igår lagade vi mat tillsammans.
I söndags var jag och 7 andra tjejer på Gekås Ullared. Första men troligen inte sista gången för mig. Även om Linda tyckte jag var dålig på att handla på Ullared så hittade jag faktiskt lite saker, eller ganska mycket. Lite kläder lite julklappar, lite till hemmet och en hel del annat smått och gott.
Kanske ska tänka på refrängen snart, börjar ju trots allt 6.30 imorgon.


God morgon världen!

Klockan är 06.52 och jag har varit vaken i nästan två timmar helt frivilligt. För att fira pappa, nä bästa pappa är hemma i Täby och jag är ju hemma i Malmö. Eller faktiskt så är jag inte i Malmö just nu utan i en bil på väg till Ullared.
Hoppas du pappa får en underbar dag fast jag inte är där. Men vi ses snart ju, mamma och pappa kommer till Skåne snart :)
Nu fokus på vägen, nä inte jag som kör men det är tidigt på morgonen...


Lycklig fredag

Hade lång dag på jobbet idag med stängning och började med reflektionsmöte på morgonen. Skönt med fredagskväll efter en sån dag... Hjärtat plocka upp mig nästan hemma och väl hemma fick jag underbara blommor av hjärtat.


På handboll

Öppnade idag vilket betyder att jag slutar tidigt. Blev en vila i soffan när kon hem, riktigt skönt även om inte sov...
Ja och nu ska precis andra halvlek mellan HK Malmö-Skövde börja. Det blev handboll live idag.


Diskare

Jag konstaterade ganska snabbt in i mitt och hjärtats förhållande att jag var diskaren och han kocken. Ja helt enligt alla traditionella könsroller, Haha. Nä jag trivs som diskare och tror han trivs ganska bra som kock också faktiskt ;) vi brukar göra så att den som lagar mat slipper diska och jo det händer att jag lagar mat också och då mer än köttfärssås och spagetti.

Nu kanske jag har fått detta att låta lite som jag är besviken eller klagar, men så är det verkligen inte. Jag får laga mat om jag vill så kan faktiskt laga mat :p
Men tackar inte nej till en sån här middag som jag fick idag.


Täbybesök

Sitter på ett plan på väg hem till Malmö igen efter flera dagar i Täby. Jag och Tony flög upp i fredags efter vi jobbat. Så i fredags var det "bara" middag hemma hos mamma och pappa, men inte helt fel det ju ;)
I lördags var vi en runda i centrum och letade skor. Kom hem med ett par med hööög klack till mig och ett par utan klack till Tony :) På kvällen blev det först middag med lite vänner på T.G.I.F innan vi drog vidare till Cliff Barns. Mycket trevlig kväll och en och annan affärsidé kläcktes.
I söndags började jag med att köra in T till Gamla stan där han ladda inför match. Själv såg man matchen hemma med mamma, pappa och miss AIK. Ja hon var glad efter matchen iaf. Hämtade T inne i Solna och hem till middag.
Idag har jag varit och hälsat på gamla jobbet. Vilken känsla att mötas av en massa barn som kommer springandes och säger hej Lena, gullungar. Fick stanna över lunch och det tackar man inte nej till när det var en av mina favoriter S bjöd på idag, Kasslergratäng :-)

Jag har även hunnit med att träffa några "gamla" barn som är nyblivna skolbarn nu, även om det var helt oplanerat så var det riktigt kul. En fika hos ett "gammalt" barn hanns också med innan fotbollen.

Mycket trevlig Täbyvisit helt enkelt. Nu bara två veckor kvar sen kommer mamma och pappa ner.

Tack alla för en mycket trevlig helg!
Tony hälsar också på en liten hörna ;-)


Lördag

Vi fick bord :) ibland har man tur!


RSS 2.0