Helt vanlig tisdag!

Ja idag har varit en hel vanlig tisdag, eller nästan iaf. Det är lugnare på jobbet och vi röjer lite inför aug och starten med ny personal på avd. Ska bli kul, även om hälften av våra nuvarande barn flyttar upp med E. Men de behöver nya utmaningar och även om trist att E också byter avd men det har jag vetat hon velat sen jag började.

Lagt in bilder från midsommar och golfen dagen efter på datorn. Bytte profilbild på fb så där får ni se en bild ;)

Annars har de inte hänt mycket. På återseende


Oj länge sen...

Klarade Malmömilen och har även bestämt mig att springa nästa år och kapa tiden rätt bra. Finns olika orsaker till att tiden kunde kapats redan i år men ändå stolt över hur genomförde loppet och det var underbart att komma i mål!

Nu nästa utmaning som är framför oss, imorgon kl 7.00!!! Slår jag och Tony ut från första tre på rönnebäck gk och ska spela gökottegolfen. En 2-manna scrambel, ska bli kul. Sen blir det midsommar ute i Oxie :-)
Så nu ska jag sova, tänkte bara skicka ut ett livstecken att jag lever.


Vad har jag gett mig in på?!

Ja den frågan ställer jag mig ibland när jag tänker på malmömilen och att jag ska springa en mil. Har gjort de någon gång under basketkarriären, men vi sprang nästan bar 5km som längst. Men de finns de som springer betydligt längre och inte dör av de.
Det är mest psykiskt jobbigt ibland, intalar mig de iaf. Här kommer finnas så mycket på vägen att se.
Var ute ikväll med hjärtat och sprang runt pildammsparken. Var jobbig runda, eller benen bara sprang men fick inte ner luften i lungorna. Men kom igenom utan att gå och de blev nästan 6 km och grymt stolt över mig själv!
Nu är klockan jätte mycket och jag ska sova. Natti natti!


RSS 2.0