Papper skrivna

I lördags skrev jag på papper och skickade in. Dock när jag postade lika stort kuvert idag insåg jag att skulle nog haft ett till frimärke, min adress står dom avsändare så om posten vill skicka en faktura på 5kr varsågod. Hoppas bara de levererar brevet som de ska. Får bekräftelse när de kommer fram, de borde vara imorgon. Så nu är det bara och vänta och se, spännande. Ska inte ha för stora förväntningar nu bara. Men hoppas jag alltid! Hänger ni med ;)haha inte de ni får snart reda på allt.
Postade ett annat kuvert idag till Skolverket, en komplettering så jag kan få ut mon lärarlegitimation. Att de skulle vara så svårt när ni maila för länge sen och skriva vad jag skulle komplettera men skit samma nu är det gjort isf.

Annars då? Jo det rullar på var o Danmark igår i 5 timmar! Besökte en butik Bilka och kom hem med allt från kläder till alkoholhaltiga drycker.
Har en del att fixa inför helgen men ska nig bli bra tillslut.

Nu blir det sluta ögonen för o sängen ligger jag redan.
God natt!


Lång vecka

Ja veckan har varit lång... Ja även om den gått rätt snabbt har den rent jobbmässigt varit lång. Blev tre stängningar och en öppning, normal vecka en öppning och en stängning (ok en vecka i månaden två stängningar, men inte denna vecka) nä ska faktiskt inte klaga. Som hjärtat sa häromdagen, men egentligen älskar du ditt jobb. Jo men gör jag ju egentligen.
För hur underbart är det inte att komma på morgonen och det kommer någon och ger en kram eller när någon säger men lycklig röst Nu kommer Lena :)
Ja jag trivs det gör jag. Även om man ibland undrar när man under lunchen helt plötsligt har en liten knodd som använder sopptallriken som trumma, haha.


Mycket på G!

Det är mycket på gång just nu. Lite lugnare på jobbet visserligen eftersom det är sportlov i Malmö så vi har haft färre barn. Även om personal är sjuk har vi lyckats få lite extra tid till planering och det är toppen!
Snart kommer mamma och pappa ner också. Ja lite släkt och vänner också vilket är jätte kul. Är ju så att jag nollar snart... Veckan efter de blir det resa till Teneriffa. Ska bli underbart med lite värme och lite ledighet.
Så mycket planering och fix i ca 2 veckor nu sen massa kul!


1 årskalas

Idag har vi varit och firat underbara brorsdottern som fyllde 1 år på alla hjärtans dag. Det bjöds på spagetti och veg köttfärssås, tydligen en favorit hos födelsedagsbarnet. Mycket,
Å mycket gott var de! Bjöds även på hemmagjord glasstårta. Eller var inte glass och inte sorbe utan hade fint namn inte kommer ihåg, smaskigt var det iaf.

På väg hem från kalaset tittade vi förbi Oxie och tittade på melodifestivalen.

Nu ligger jag i soffan och somnar nog snart. Men säger inget till hjärtat tycker han bara jag ska lägga mig. Inte alls lika mysigt i en tom säng som i soffan ;)


Torsdag 14/2

Först vill jag säga grattis till sötaste brorsdottern på 1 årsdagen! Du knatar på redan och gjort ett tag nu, snart snackar du väl också. Tänk Vad tiden går snabbt!

När kom hem idag från jobb och bank besök hade jag fått kort. Till vårt lilla hjärta stod det. Kram mamma och pappa. Underbara mamma och pappa, Älskar er <3


Oj redan torsdag

Ja Shit tiden går fort och veckan har varit fullbokad. Det har gått i ett!
Stängde i måndags sen middag och träning. Gymmet hade fel på ventilationen så det var riktigt varmt.
Tisdags slutade tidigare men börja också tidigare... Möte på kvällen.
Onsdag öppning son vanligt sen iväg och fixa roligheter, mer om de i april då kommer ev. bild.
Torsdag idag och bytt tid med kollega så började 7 ist för 8. Direkt efter jobbet till banken.
Ja och så öppning imorgon igen... Men betyder helg tidigt, ska bli riktigt skönt!


Våffelsöndag

Dagen igår vart riktigt lyckad :) god mat trevligt sällskap och mycket skratt.
Idag har vi varit en runda på emporia med SL och ätit och efter det blev det hockey. Ingen vidare hockey dock, synd. Sverige förlorade mot Finland med 5-2 och Inge vidare reklam gjorde de för sig inför VM heller tyvärr.
Var så sugen på våfflor ikväll så det blev middagen, super gott är det!


Middag ikväll

En bild säger mer än 1000 ord sägs de.


Onsdag och fotboll

Så har halva jobbveckan gott. Öppning idag och var lite halvseg imorse men fick ändå i mig en macka innan jag gick till bussen. Dagen flöt på bra och blev en promenad hem. Lite kyligt men skön promenad.

Varit iväg och tränat. Idag blev det crossen och även lite löpband. I lurarna denna gång blev det Mia på Grötö avsnitt 3. Gillar hennes röst och behöver inte titta hela tiden utan går rätt bra att bara lyssna. Så Mia på Grötö gör träningen lite lättare.

Nu sitter jag och funderar på om inte jag ska diska nu innan fotbollen börjar. Skönt att ha de gjort. I halvlek ska jag slänga ihop en fruktsallad, gotte!

Detta är mys


Längtar

Åh vad jag längtar tills veckan efter jag fyllt år. Då åker jag och hjärtat till Teneriffa och njuter av sol och värme. Ska bli mysigt att komma iväg tillsammans <3
Men först har jag helgen innan att se fram emot, då kommer mamma och pappa ner och även bästa vännerna kommer och lite släkt!
Som sagt mycket att längta till nu :-)


Hemma och sjuk :-(

Igår var jag tvungen att gå hem innan mellanmålet. Hade känt lite på morgonen på bussen men tänkte de var mest för jag åkt baklänges och kollat på mobilen. Men helt plötsligt mådde jag så illa. Vågade inte ta bussen hem så fick gå hem, värst var att stå still vid övergångställena. Jag hann iaf hem och det är jag glad över så slapp kräkas mitt i Malmö... La mig i soffan och halvsov under en filt och när hjärtat kom hem hade jag lite feber men gick över lite senare på kvällen. Skönt!
Idag är jag också hemma, ingen höjdare att gå till jobbet dagen efter man kräkts, visserligen var jag ju där hela dagen men ändå. Mår lite bättre idag iaf och räknar med att jobba på måndag igen. Har ju helgen på mig att kurera mig.

Det här med träningen denna vecka föll i stöpet för mig också. Tränade i tisdags och sen skulle jag träna onsdag, fredag var de tänkt. Men drog på mig en sån hosta och ja idag blir det ingen träning. Fast en promenad ska jag ge mig ut på.


RSS 2.0