Börjar få resfeber...

Uch jag börjar få resfeber, käns som massa som jag måste göra som jag inte gjort. Typ PACKA, har inte ens börjat och känner hur det kryper i mig. Men hjärtat har lovat att hjälpa mig imorgon när han kommer och då kan det inte ta så lång tid, bara jag inte kommer på en massa saker jag glömt. Men tror faktiskt har läget under kontroll ändå iaf med kläderna, allt är tvättat så bara lägga fram kläder på sängen och slänga ner imorgon kväll. Fast vart ska jag då sova? Blir att ta fram kläder imorgon när kommer hem.

Har precis ringt och beställt en taxi till kl 04.00 men om det finns någon frivillig som gärna kör så välkommen ;) Just denna helg skulle mamma och pappa iväg och kunde inte köra, men de hämtar oss på Arlanda när vi kommer hem iaf.
Annars har jag växlat pengar - japp
Kollat att passet är giltigt - japp beställde nytt innan Turkiet
Skrivit ut biljett - japp
Har alla papper under kontroll - japp
Packat - nääää
Tvättat då? - japp
Börjat få resfeber - japp
Slagit in hjärtats packet - Japp eller nja både och heheh

Nu ska jag lägga mig i soffan och lugna nerverna lite innan jag ska krypa ner i sängen för sista jobbdagen denna veckan.

Jag som skulle berätta nått kul, men inläg...

mms_img25223 (MMS)

Jag som skulle berätta nått kul, men inlägget försvann och orka inte skriva om. Kan dock berätta att jag just slagit in hjärtats paket. Mer säger jag inte ;-)


Vad hände imorse?

Ja det är frågan jag ställer mig för statistikmätaren skjöt i höjden och hade fått en ganska många kommentarer, ja det var mer än två händer så säger jag.... Känns dock som många var typ, hej  kolla gärna in min blogg...

Men kul ändå men många läsare, men vilka var alla dessa?

Ska snart berätta om en kul grej som hänt idag.

God morgon! Tur att nån har koll... Kom på...

God morgon! Tur att nån har koll... Kom på igår kväll att har ju föräldrarmöte ikväll så centrum kan vi glömma. Imorgon blir de fixa saker.


helgen

Nu så kommer lite uppdatering som inte är från sms. Det har varit en fullspäckad helg med massa kul saker.

Hjärtat kom upp redan i torsdagskväll och det var ju supermys. I fredags var det öppning som gällde för mig och sedan iväg på möte så blev en timme övertid för mig (min tidiga dag ju!) Hem och sega lite i soffan innan vi knata iväg till centrum och handlade mat. Lagom när vi kom hem så kom Garpen över med mat som hon åt och stack sedan iväg för att kolla på match i min gamla hemmahall. Skönt med vänner som kan komma förbi och ha med sig mat och sen bara gå igen, hahah men älskar att det är så ändå. Själva åt vi middag lite senare och sen bara dega i soffan hela kvällen.

Startade upp lördagen med att äta lunch med lillfavoriten och hennes mamma och pappa. Strålande sol ute så det blev en promenad genom gamla stan och där fastnade vi på en pub och tog en öl i solen.

Till middag blev det taimat på Kop Phangan i Stockholm och då det var lö på ca 1 ½ - 2 timmar blev det en drink ute i solen först och sedan barhäng innan vi kom in i själva restaurangdelen och vilken middag vi åt sen. Jag talar för oss alla tre, jag, hjärtat och Garpen att vi var bra mätta och belåtna när vi gick därifrån.

Vilken dag!

I söndags då vad gjorde vi då? Hmm inte mycket, sov länge skönt och det behövdes var tok trött. Vi spelade en del wii och jag vann ju såklart jämt ;) Juste vi var ju på Bruket och käkade middag med stora lillfavoriten (är man 8 år han man blivit ganska stor fast ändå liten) och mamman och ja resultatet mellan Malmö FF-AIK blev 1-1 jag är mest glad att AIK inte vann.

Jo vi har också beställt taxfree till resan och snart åker vi!!!

Efter en lite onyttig (drickan) så avsluta...

mms_img32890 (MMS)

Efter en lite onyttig (drickan) så avslutar vi med grönsaker och ingen dricka :-P


På dejt med lilltjejen! Sötast i stan.

mms_img15198 (MMS)

På dejt med lilltjejen! Sötast i stan.


Glömde berätta dagens bästa. Sitter vid ma...

Glömde berätta dagens bästa. Sitter vid matbordet på jobbet och ett av barnen frågar om jag inte äter pizzasallad? Nä jag gör ju inte de svarar jag. Är nu allergisk? Ja de kan man säga att jag är svarar jag. Frågan kommer på en gång, blir du förkyld när du äter de då? Haha underbara de är ibland, ja jo nästan jämt ;-)


Dålig uppdatering på sista tiden, vet inte...

Dålig uppdatering på sista tiden, vet inte vart tiden tagit vägen bara. Men blir lite twittrande och kommer bli bättre här så bestämmer vi men nu ska jag sova!


Kom igen nu!

mms_img42502 (MMS)

Kom igen nu!


UNT-Cupen

I helgen har det varit full fart med basket i Uppsala. Har inte sovit där (skönt att slippa klassrum ibland). Så det blev en relativt tidig dag för tjejerna igår och en tidig morgon idag när det var avfärd från Täby 7:30. Jag sov på landet men åkte också strax efter 7:30. Vi hade två lag och efter en kvalmatch så var båda lagen i kvartsfinal i morse, kul! Ena laget fick möta ett 99 lag som för övrigt vann hela cupen och det var för tufft, tror de först fick lite motstånd i finalen eller möjligtvis i semin. De andra laget kom till semi men åkte där ut med ca 10 poäng.
Båda lagen har gjort en riktigt bra turnering och visar igen att detta är lag att räkna med.

Riktigt skönt gäng och trevliga föräldrar som är där och hejar på sina tjejer och hjälper mig och Johan vid träningarna.

Efter en avslutande lunch på IKEA så åkte några hem och några kollade på F-00 finalen och när jag kom hem efter den var jag helt slut. Kommer somna gott ikväll och jag har inte ens spelat.


Efter en heldag med basket säger jag nu go...

Efter en heldag med basket säger jag nu god natt och snart god morgon igen. Ska vara i uppsala kvart över åtta!


Häromdagen fick jag ett stort men mycket b...

mms_img51206 (MMS)

Häromdagen fick jag ett stort men mycket betydande vykort på posten. Tack för ni alltid tänker på mig <3


Nu blir de fotboll hemma hos mamma och pap...

mms_img13216 (MMS)

Nu blir de fotboll hemma hos mamma och pappa. Az Alkmaar-Malmö ff. Trodde nog inte skulle åka hit för att kolla fotboll men var faktiskt sugen att se denna match.


Tänker på hjärtat som är på resandes fot. ...

Tänker på hjärtat som är på resandes fot. Fotboll i all ära men 12 timmar i buss, då älskar man sitt lag!


Sötsugen

Åhh så sötsugen jag helt plötsligt blev, varför vet jag inte men det liksom vattnas i munnen på mig. Kanske dags att äta mat och kanske stoppas behovet lite. Somnade till på soffan runt halv sex och vaknade med ett ryck och efter det har jag varit så seg. Bestämt mig att gå iväg med alla olika sopor jag har som ska återvinnas, glas, papper, plast och lite så mest för att komma ut lite. Men måste dock byta om först för vill inte gå i min onepice, hur skönt det än hade varit.

Jag blev sugen

För en av de första gångerna blev jag sugen på att träna basket igen. Hade träning med tjejerna idag och efter de tränade u18 laget (tror jag de var) och de körde 11-manna som uppvärming och då kröp de lite i kroppen på en, hade gärna kört de jag med. Det är en av de första gångerna som jag känt suget efter att spela själv.

Annars har dagen varit bra, jobbade kort dag idag och soffan var skön när jag kom hem. Tänk att man kan bli så trött efter vissa dagar och efter andra dagar är man inte alls trött. Imorgon väntar en dag med jobb och sedan ev träning eller så blir det en långpromenad kan vara ganska skönt också men hoppas nästan på det förstnämnda och bästa med de är ju jag som bestämmer vad som sker. 

Nej nu ska jag nog krypa ner i sängen. 

Gammal bild från USM spel mot Norrköping i Tibblehallen 2 

Gossegoss

Som skrev tidigare idag så blev jag, Magnus och Lina krossade av tony i bowling idag. Ja han lirade riktigt j*kla bra och det var kul att se och ja man kunde inte annat än att le ändå trots den svidande förlusten. Efter bowlingen åt vi lunch/middag på Tusen & 2 och de hade riktigt bra burgare.

Annars har det blivit en del film i helgen, både i fredags och lördags kollade vi på film på kvällen. I lördags hann vi även med en golfrunda på Oxie GK och även om det inte gick så bra så hade vi trevligt och spelet gick iaf bättre och bättre och båda avslutade med ett par bra hål, det är det viktigaste.

Nu så toklängtar jag till den 30/9 då kommer sötis och dagen efter flyger vi =)

Juste har fått en trevlig inbjudan också, men mer om de lite senare.


Jag, Magnus och Lina har just blivit kross...

Jag, Magnus och Lina har just blivit krossade av tony i bowling och nu blir de lunch på TUSEN & 2. Bra söndag!


Nu blir de fredagsmys med film. Fått tips ...

mms_img11455 (MMS)

Nu blir de fredagsmys med film. Fått tips om filmen så nu får vi se hur den är.


Lång dag idag

Idag har varit en lång dag, åkte hemmifrån vid kvart i åtta och kom hem strax efter åtta.

Dagarna rullar på på jobbet och på måndag börjar nytt schema, ska bli intressant att testa. Jag har fått två tidigare dagar men går hem tidigare två dagar också, gansak skönt ändå och tror kommer bli bra detta. Idag har det regnat nästan hela dagen och några gick till skogen på förmiddagen och jag och en annan pedagog var inne på förmiddagen och var ute efter lunch istället. Slapp det värsta regnet vilket var skönt.

Direkt efter jobbet åkte jag till tjejernas träning och efter den var det föräldrarmöte. Ett glatt gäng med m¨ånga härliga individer.

Nu borde jag egentligen packa men finns så mycket som är roligare än att just packa. Även om int emycket jag ska ha med mig så är det så segt. Tar nog inte mer än 5 min egentligen men ändå. Ska bara (som Alfons säger). men ska faktiskt ta reda på min resväg till Arlanda imorgon nu efter jobbet.

Tack för idag och god natt!


Ikväll blir de pannkakor

mms_img12975 (MMS)

Ikväll blir de pannkakor


3 dagar kvar


Redo för en ny dag. Solen skiner och har s...

Redo för en ny dag. Solen skiner och har sovit underbart i natt. Nja kanske inte men önska kan man iaf.


Helgen

I fredags var det ett kärt återseende med mina gamla pluggarkompisar från Lhs (täbygänget). Vi var fem stycken som hängde en hel del under skoltiden och när vi gick ut bestämde vi oss för att fortsättas ses, ja iaf 1-2 gånger per år. Nu var det 2 år sen sist, shit va tiden går snabbt! Men det kändes inte som 2 år sen och det var en massa skratt och god mat och en massa gamla minnen. Vilken kväll!

För gårdagen hade jag inga direkta planer på dagen. Blev glad när Puff ringde och frågade om vi kunde ses en snabbis i centrum hon hade ärende där. Ja så blev en liten fika med bästa Puff och sötaste gullungen. Hon börjar bli stor nu och gick omkring i centrum nästan helt själv.

Kvällen spenderade jag hos en vän som jag tyvärr träffas lite för sällan numera, tiden bara rasar iväg och vet knappt vart den tar vägen. Men det bästa är att det är så skönt när man väl ses och jag älskar de där hängen och snacken som vi kan ha. Igårkväll blev det nostalgikväll med både Tre kronor och Rederiet.

dagen idag har spenderats i soffan och nu ska jag ta tag i dagen, en sväng förbi centrum och sen tvätta och städa.


Mer nostalgi

mms_img69803 (MMS)

Mer nostalgi


Nostalgikväll på hög nivå! Och riktigt tre...

mms_img50539 (MMS)

Nostalgikväll på hög nivå! Och riktigt trevligt sällskap, kunde knappt bli bättre ;-)


RSS 2.0