Regnig morgon

Imorse när hjärtat åkte till jobbet innan 7 nån gång så stod regnet som spö i backen. Men nu kl 12 skiner solen igen och jag ska fixa lunch och sen ta en promenad in till stan för att sedan möta bror och lilla E.
Imorse lyssnade jag klart på min bok och börjat på en ny nu. En man som heter Ove. Hört en hel del positivt om den och de jag hört av den är den bra.

Detta är en bild från igår fm men tror det regna ännu mer i natt och imorse.


Ta dag i dagen!

Klockan är nästan 10 och jag har legat och lyssnat i 2 timmar på denna underbara samtidigt hemska bok. Tack vara buzzador och storytel har jag fått chansen att prova storytel en månad gratis. Jag är inne på min tredje bok och jag har fastnat lite för detta med ljudbok.
Men nu dags att ta tag lite i dagen, fast boken följer så klart med!


Mycket golf...

Ja det har blivit en hel del golf på sistone och det blir stabilare och stabilare iaf. Tur att nått är positivt ;)
Men idag ska vi inte spelstils, vad vi ska hitta på är en bra fråga men jag vill bada eller sola eller nått kul. Får se vad som händer.


Jag ville ju sova...

Idag skulle jag sova jätte länge, i min egen däng åhh så skönt. Då vaknar jag innan 7 helt värdelöst! Känner jag mig själv nu kan jag ligga vaken upp till nästan en timme innan jag lyckas somna om, för egentligen är jag ju trött.
Jaja vad är en bal på slottet....


3 år

Du fick mig att lämna Täby för Malmö. Ett beslut jag absolut inte ångrar, visst saknar jag Täby ibland men att få bo här i Malmö med dig är det bästa ändå!

Tre år med dig idag och snart har vi bott tillsammans i ett år också. Tiden bara rinner iväg känns det som.

JAG ÄLSKAR DIG HJÄRTAT!


Borta bra men hemma bäst...

Ja så är det ändå. Efter att varit på resande fot sen förra lördagen. Vi börja trippen genom halva Sverige med ett besök i Norrköping. Efter en natt på hotell blev det Kolmården. Vi hade strålande sol men trots detta rörde djuren på sig mycket och såg alla djur!
Efter Kolmården blev de upp på landet i Gottröra.
Spenderade några dagar där med både golfbesök på johannesberg och Norrtälje besök.
På torsdagen åkte jag och hjärtat till fjäderholmarna och bara njöt av vädret. Fredagen blev de först golf med Susan och sedan middag ute i Solna. Shit vad den lilla snackar nu, värre än mig ju ;)
Igår körde vi ner mot Skåne igen, stanna till på Värnamo gk och spela 18 hål. Gårdagens resa slutade sedan i vejbystrand och där har vi spenderat natten innan de blev en tur till torekov.
Nu är vi hemkomna från MFF-Åtvidaberg (4-0)
Nu bara ladda batterierna för golf spel i massa dagar nu.

(Ber om ursäkt för stavfel och ev konstiga meningar men är rätt trött)

Bilden är från gottröra


Semester

Visst är de underbart med semester?!
Jag njuter av första dagarna och har nu spenderat ett par dagar ute i gottröra pch spelat golf, precis som förr.
Imorgon blir de fjäderholmarna på dagen sen på fredag golf igen.


RSS 2.0