Storstädning på G

Har kanske sagt det förr men idag känner jag mig laddad för det också det är det som är skillnaden mot förr. Idag ska jag verkligen storstäda hela lägenheten. Ska iväg till centrum nu och köpa dammsugarpåsar och försöka boka en tvätttid skulle vara skönt att slippa tvätta här uppe, går fortare och smidigare i tvättstugan. Funderade på att bjuda på några före bilder men nää blir inte så för det är för stökigt, men kankse bjuder på lite efterbilder istället ;) Måste ju sätta lite press på sig själv.

Ikväll ska jag laga spagetti och köttfärssås och om allt blir som jag vill så äter jag mat i ett rent hus vid 19 tiden.

Hängde i hissen. Undrar Varför? Haha

dsc02831 (MMS)

Hängde i hissen. Undrar Varför? Haha


Lördag

Stora delar av lördagen har spenderats i Husbyhallen och kollat på basket. Rättare sagt har tjejeran spelar tre matcher idag (2 olika lag). Först spelade ena två matcher och det gick bra och sen vart det lite dö tid för mig i Kista centrum (orkade inte åka hem) och sen spelade andra laget en match som också gick bra. En av tjejerna gjorde sin första match men det syntes inte och när hon stoppade i bollen i korgen var det ett jätte leende som kom fram, äkta glädje och det är ju helt underbart att se.

Ska värma maten nu som förhoppningsvis hunnit tina lite, är egentligen inte hungrig men måste ju äta middag så hittade en korvgryta i frysen som ska värma. Lite senare ikväll ska jag åka hissen ner och ut i friska luften och gå in på första bästa uteställe och ta en kall bira. Hahah tur att inte finns så många uteställen här att välja på blir inge svårt val med andra ord. Blir inge party bara lite bira och musik och snicke snack och spana in lite folk.

Hoppas på en trevlig kväll men blir det alltid med de sällskapet som får ikväll!

Ps! Fick ett sånt gulligt litet mail också innan idag, kul att kortet till den lilla också var uppskattat. Tydligen gick det fortare att skicka brev till Australien än vykort till Sydafrika. 


Så har man besökt Husbyhallen för basket i...

dsc02827 (MMS)

Så har man besökt Husbyhallen för basket igen. Men nu är de inte så gamla. Men riktigt kul!


Fredagsmys

Fredagsmys med Idol har det blivit ikväll. Kom precis hem och tänderna är borstade och ska bara tända ett ljus....eller det fick jag inte eftersom Mutola sa och så somnar du och det börjar brinna! Nää det skulle iof inte vara så kul. Efter att ha sett ett helt Idol avsnitt så måste man ju faktiskt se vem som åker ut ikväll. Nu blir det soffan och får se hur länge jag håller mig vaken där.


Fredagsmys hos vännen med idol.

dsc02824 (MMS)

Fredagsmys hos vännen med idol.


Vargen ska rastas och han fick med sig sin...

dsc02819 (MMS)

Vargen ska rastas och han fick med sig sin kompis ;)


Snart helg

Sitter och funderar hur jag hamnade här?! Oj det där lät väldigt stort kanske, men sitter och funderar på hur varför saker är som det är lite. Har en fråga som fick för någon månad sen och den snurrar så i mitt huvud, speciellt när jag är trött. Ikväll ska jag försöka sova tidigt, tror det lyckas antingen i soffan eller så kanske jag lyckas krypa ner i sängen tidigt. Vet annars en som kommer somna gott imorgon. 

Precis kommit ut ur duschen, åhh så skönt det var att duscha. Innan de har jag varit iväg och tränat små tjejerna och i helgen har de tre matcher och eftersom jag inte hade några helgplaner mer än städa så ska jag vara med tjejerna på lördag. Ska bli spännande att se och det är en viss skillnad att coacha 10 åringar än 16-20 åringar som senast var jag coachade. Efter tjejernas träning gick jag helt omotiverad ner till gymmet för att köra lite. Tänk va skönt det är när man väl gjort de och kan känna YES nu är jag klar! 

Så nu blir det lite slapp tid i soffan och ställa klockan till imorgon och sen blir det till att sova. 

Natti natti 


Älskar skrapa, dessa lotter kommer från li...

dsc02811 (MMS)

Älskar skrapa, dessa lotter kommer från lite trissvinster och pantpengar :) många lotter blev de!


Bokat resa nu

Har just bokat resa t.o.r Malmö, varför skulle jag jobba så änge just den fredagen för? Men men nu kan jag jobba hela dagen och hem och packa i lugn och ro och sen åka iväg till Bromma för att komma ner till Malmö. Sen åker jag hem på söndag kväll, vågade inte vänta med att boka resan till imorgon men för en annan gång ska jag undersöka ett alternativ som kanske kan funka någon gång...

Är iaf vilket fall som hellst glad att resan är bokad och den är värd varenda krona! Sen får vi se när nästa resa ska bokas men jag vet att vi iaf ska kolla lite på en annan resa när jag är nere ;)

Senast jag flög till Bromma flög jag med detta plan och nu flyger jag från Bromma får vi se om det blir samma plan?!


Är det där Garpen?

Är det där Garpen det var den kommentaren som kom upp till denna bilden när vi var på tekniska museet och de hade någon utställning bla om astronauter. En liten förklaring till bilden där det ser ut som hon kräks är för att de var repigt just där.

Kan ju även tillägga att personen i fråga som tyckte det var likt Garpen bara han sett henne via hennes blogg och aldrig träffat henne live. Därav tyckte jag kommentaren var ännu roligare.


En vanlig måndag

Har just skrapat fram 75 kr på triss, lycka! För någon helg sen köpte jag 4 trisslotter och vann 125 kr, sparade 25 kr och köpte 4 nya lotter idag. Idag var jag som sagt 75 kr och det betyder 3 nya lotter. De 25 kr som blev över åker nu ner i ett kuvert som går till semester 2011, ena semestern vet jag vart den går men den andra vet jag inte ännu, men jag gillar värme ;) Har även pantat lite burkar och fick ihop 40 kr där och för de köper jag lotter det är en sån där grej jag ofta gjort köpt lotter för pantpengar.

Ska se till att få lite tid och lägga upp en efterlängtad bild på "garpen" eller look a like fast är väl inte så likt egentligen kanske men lite kul kommentar bilden fick.

Tacos bjöds det till middag och snart blir det biggest looser på TV, ja jag har ju börjat kolla på den så måste man ju fortsätta. Igår råkade jag avslöja resultatet när reprisen gick, en person blev inte så glad. Ojoj förlåt!

Återigen en underbar helg!

Ser att det är någon eller några som varit inne många gånger och väntat på lite uppdateringar om helgen kanske. Just nu orkar jag inte skriva så mycket, ska göra mig klar för sängen och krypa ner under täcket.

Men kan berätta att återigen har jag haft en underbar helg!


Wii

dsc02809 (MMS)

Wii


Så var man ute på banan igen, lite kyligar...

dsc02807 (MMS)

Så var man ute på banan igen, lite kyligare an man är van vid. Men ska nog gå ändå.


Hur trevligt är det inte att sluta 13.00 e...

Hur trevligt är det inte att sluta 13.00 en fredag och dessutom ha någon som väntar där hemma!


God morgon! Så har första snön fallit, får...

dsc02805 (MMS)

God morgon! Så har första snön fallit, får se hur länge den stannar...


Fick trevligt samtal efter jobbet, får bes...

Fick trevligt samtal efter jobbet, får besök ikväll!


De hade med varandra att göra! Nu börjar j...

dsc02801 (MMS)

De hade med varandra att göra! Nu börjar jag fatta att jag verkligen vann :)


Spänningen stiger, har de nått att göra me...

dsc02800 (MMS)

Spänningen stiger, har de nått att göra med varandra?! De återstår att se.


Saker som får mig glad just nu!

Precis varit ute och gått en runda med vapendragaren, idag blev det lite snabbare och var riktigt skönt ute. Blev en dusch efteråt och när jag stod där och torka håret så insåg jag att ibland behövs det inte så mycket för att göra en glad. Men tror också det är så att just nu är jag glad och lycklig och det gör att man kanske reflekterar mindre?! Nää inte vet jag.

Saker som gör mig glad just nu!
 * Mister T, som tyvärr bor långt bort, men tycker om dig lika mycket för de, men det vet du redan!
 * De riktigt nära vänner jag har som jag bara behöver titta på för att de ska förstå hur man mår och känner!
 * Mina kollegor, ja för de är riktigt kul att gå till jobbet, jag trivs. Säger bara fy fan för att vantrivas på en arbetsplats..
 * Kommentarer som barnen fäller varje dag, finns en kille som jag skulle kunna skriva en hel bok med kommentarer. HAhaha
 * vill även ta upp en spec kommentar som fick idag, då man bara ler. Fick höra av en mamma att lillplutten hade sagt hemma i helgen, Jag saknar min fröken Lena. Ja vad ska man säga, så gulligt.
 * Inte att förglömma, min FAMILJ och LUKAS <3


Underbar helg

Så har man kommit hem från Arlanda igen och ska ära lite Ben & Jerry glass och tänka på dig, men självklart låter jag ditt paket vara kvar till nästa gång du kommer. I torsdags fick jag besök och idag var jag tvungen att lämna av besöket på Arlanda. Som vi sa idag i bilen på väg till Arlanda känns som vi har gjort en massa. I tor var det bara mysmiddag, i fredags jobbade jag först och sen middag igen och sen Tegel och liveband (därför vi gick dit), lördags besökte vi tekniska museet och tittade runt där och vart kvar ganska länge. Bästa kommentaren stod ändå Tony för, titta är inte det där Garpen? Haha det var nån astronat som träna i rymden, men det var lite likt så tog en bild så den kommer upp sen. Roliga är ju att han bara sett henne på bild, typ när jag visat hennes blogg. Lördagkvällen spenderades hemma i Ellagård och där det bjöds på grillade lamkottletter åhh va gott! 
Söndagen var en seg dag efter två sena kvällar i rad, man börjar bli gammal... Blev film och sen lite spontan bowling, jag förlorade 2 av 3 omgångar eller sista vann jag ju men Tony kanske inte konsentrerade sig så mycket sista gången... För bra att dala från ca 150 p till dryga 90 poäng.

Som sagt haft en helt underbar helg och snart efter lite glass blir det sängen.


Hur det gick med våra hjältar tillslut

Fick höra en låt idag, som ja man kan inte annat än att skratta faktiskt. Låten är ju helt underbar!!!


Vilken fokus, allt för miljön!

dsc02797 (MMS)

Vilken fokus, allt för miljön!


Lite seg är man....

Japp lite seg är man idag efter en toppen kväll igår. Började med mysig middag och spel i soffan. Jag vann den första och viktigaste omgången av Buzz, andra gången var inte lika viktig ;)
På kvällen blev det Bruket och lite rock an roll med band som spelade. Även om inte kvälllen blev så tok sen så var det rätt skönt att komma hem till sängen. Poff sa det så sov man i soffan och vi som skulle spela Buzz.... nää får spöa mister idag istället igen.

Planerna för ddagen är att besöka stora staden och kanske gamla staden. Ikväll blir det middag hos päronen och sedan får vi se var kvällen slutar.

Ha en skön lördag!

Lycka!

dsc02793 (MMS)

Lycka!


Fått finbesök idag :) och snart blir det m...

Fått finbesök idag :) och snart blir det middag och för en gång skull har vi bestämt vad vi ska äta! Lyckan är stor <3


När ska jag kunna träna igen???

Har känslan av att inte tränat på jätte länge, eller rört på sig har man ju gjort men inte varit nere på gymmet. Varit halvkrasslig nu i ca 2 veckor och i helgen var det inge vidare. Huvudet värkte och halsen sved och så har det fortsatt i veckan men även om mycket bättre nu. LIte snuvig men inte mycket och känner knappt av halsen alls, men varför ska jag då få huvudvärk? tror det sitter i bihålorna, känns som de. 

Var ute på promenad idag och analysrundan stod på schemat, fast fel att kalla den det nu kanske det var bättre ord för ett par år sen. Nu är det inte så mycket analyser längre och ganska skönt är ändå de. Men för de betyder det inte att det inte finns saker att prata om, nää finns fortfarande massor av saker att snacka om ;)  


Bästa kommentaren från kommentatorn i matc...

Bästa kommentaren från kommentatorn i matchen mellan holland-sverige. De står 4-1 och i 90 minuten kommer han på Sverige kommer förlora!


Måndag

Middagen var varm i alla fall för det är mer än vad man kan säga om cykelturen hem..Burr det var kallt om fingrarna. BJuden på middag hemma hos päronen, eller jag bjöd in mig lite fint igår ;) skulel hjälpa till att rensa svamp. Men när jag kom hem från jobbet hade pappa redan gjort halva jobbet nästan och när de gula kantarellerna var klara sa han jag tar trattisarna imorgon. Ja vad ska jag säga, nej nej nu gärna!

* Resulterade i god middag hemma i gamla huset och lite hjälp med papper som skulle fyllas i, nu bara läggas på lådan.
* Fick hem min cykel så kan ta mig till jobbet imorgon.

KOmmer hem och får se fint meddelande på infoTVn i trapphuset. Pga avgrävd värmeledning nått så är värmen avstängd i natt mellan 23.00-09.00 Får man erkligen göra så??? Visst tackar för att det inte är -15 grader men ändå, tycker kunde de inte fixa de på dagen när folk är på jobbet, inte när jag ska sova!

Riktigt skönt ute!

dsc02785 (MMS)

Riktigt skönt ute!


Seg lördag

Japp idag har varit en riktigt seg lördag. Inte gjort någonting speciellt mer än legat i soffan och kollat på tv. Ja jo kom iväg och handlade lite också så lite frisk luft har jag fått. Men annars har soffan varit skön. Vaknade upp av att halsen värkte, somna om och tänkte nu vaknar jag utan halsont. Men icke sa nicke, halsen var fortfarande inge bra. Så haft halsont och huvudvärk hela dagen nästan. Tjejmiddagen som var planerad då Pysen kände sig krasslig och flera var sjuka, siktar på ett nytt datum. För min del ok, för känner mig som sagt inte 100 själv så.

Nu blir det lite lax och bulgur och sen åter till soffan.

Kusinträff

Snart kommer lilla röda och hämtar upp för att dra mot nya äventyr i Edsberg. På schemat står kusinträff eller rättare sagt födelsedagsmiddag hos kusinen. Ska bli supermys för var så länge träffa den sidan av släkten, ja hela på en gång. Hela hela den släkten är inte så stor men vad gör de lika trevligt ändå =)

Ser fram emot kvällen och undrar så vad det ska bli till middag, Lasange? Etiopiskt? eller kanske nigerianskt? (heter de så?) ja det är väl de tre starkaste kandidaterna tror jag.


Det kom ett mail

Läste precis ett lite roligt mail av mamma. Kanske har ni läst den förut men kanske ska testa diskmedel... 

Har just fått en riktig snilleblixt!

Ibland när jag duschar tvättar jag kroppen med hårschampoo. Idag läste jag på flaskan: ”För extra volym och fyllnad”...
Skit! Inte konstigt att man går upp i vikt!!

Det blir nu till att duscha i diskmedel. På flaskan står det: ”Tar bort även det svåraste fettet”.
Tänk vad enkelt, nu kan man äta hela godisskålen och sedan lite diskmedel på magen….
 


En bild säger mer än 1000 ord

Ja det sägs att en bild säger mer än 1000 ord, vad ska man säga om dessa bilder då? efter lite tävlande så fick han sina priser och jag säger bara att du är så stilig så! Samtidigt vill jag passa på att säga att det var bra att hade batterier i kameran för det är nog ingen syn jag kommer få se igen.


Benhinnorna gör ont

Efter dryga två timmars promenad med Mate så gör mina behinnor ont ont. Vet inte egentligen om det är efter de eller pga att jag satt så mycket på knä igår och sträckte ut de, kan det vara så? Nää tror nog mer på de första! Hade iaf en underbar promenad med vännen och vi knata och knata och kom in i skogen och det var svart men som tur hade jag lilla ficklampan på bilnycklarna så vi klara oss lite. Men när vi kom up från skogen valde vi en annan väg (lite längre) men ljust och tackar för de för hade inte velat gå runt hela sjön i skogen.

Underbar promenad med en massa snack om allt och ingenting blev det iaf.

På promenad med en saknad vän, saknat dig ...

dsc02779 (MMS)

På promenad med en saknad vän, saknat dig massor <3


Återträff

Snart ska jag iväg och träffa en av de bästa vännerna som jag dock inte träffat på 100 år känns det som. Nej men det var verkligen tok länge sen och tror att det inte är sen hennes student innan sommaren. Blir en runda runt Rönningesjön så vi lär nog hinna prata av oss en hel del skulle jag tro ;)

Nu bara lite mat i magen så tar jag den lilla röda och beger mig...på återseende

Så här såg handen ut efter abc-kursen idag...

dsc02775 (MMS)

Så här såg handen ut efter abc-kursen idag. Fejkad brännskada såg illa ut även efteråt. Tvätta bort 'blodet' var inte så lätt... Men va bra kurs!


Grattis

Idag säger vi Grattis till en mamma som fyller år, nää inte min mamma men en annan mamma som har världens bästa son! ;)

En helg fylld av kärlek!

Skulle jag kort sammanfatta helgen i ett ord skulle jag skriva KÄRLEK ♥ Ja den innehöll massa kärlek av olika slag och är så lycklig att fått vara med och uppleva all kärlek denna helg. 

Kom ner i fredags och min kärlek hämtade upp mig. Efter en bilfärd ut någonstans och hämta musikanläggning blev det hem och säga hej till familjen och sen bar det iväg på middag hos hans mormor. Trevlig middag och jag förstod nästan vad alla sa... nja danska är inte min starka sida och inte när den gick så snabbt. Trevlig middag slutade i soffan och vi höll på att slockna redan strax efter halv 10 på kvällen. Då blev det Malmöspelet och jag och L höll på att göra Tony bankrutt men så hade han flyt och fick in en massa massa pengar och gjorde oss bankrutt istället. Vi gav upp och gick till sängs!

Lördagen och den stora dagen då festen skulle vara var en lång dag. Mycket skulle fixas och bara kul att se hur allt gick framåt och det blev så fint så fint i lokalen där allt skulle vara. Efter lite lunch och en dusch så fick man hjälp med håret och sminkning, vilken lyx att få det gjort av proffs! Även om jag (kan jag erkänna) var lite nervös var det verkligen jätte kul att få denna hjälp. Tackar enormt för de, är så nöjd med resultatet av båda delarna, TACKAR SÅ ENORMT er som fixa detta.

Kvällen var så trevlig och även om det var en massa massa nya ansikten och namn så kände man sig riktigt välkommen och alla var verkligen så trevliga. Sen fick man ju sitta bredvid den bästa också, kunde inte ha haft bättre bordsherre och även sällskapet bredvid var så trevligt.
Hade en underbar kväll men massa skratt, glädje, dans, prat, underbara uppträdande. Ja detta är helt klart en kväll jag kommer att minnas!

Söndagen var trötthetens dag, fast den värsta tröttheten kom nog ändå på eftermiddagen och kan säga att hann knappt sätta mig på planet innan jag slocknade, hade slocknat innan vi ens hann lyfta och vakna då det var en kort stund kvar somna och vaknar upp igen när vi precis hade landat. Ja jag var tok trött på kvällen men full av glädje.

Suttit och kollat på lite bilder jag tog och jag bara ler, bjuder på en fin fin bild och sen kommer det förhoppningsvis upp lite fler bilder imorgon. Ja det är ju någon som fick på sig en tröja som det iaf var två i lokalen som älskade! haha


Nu kan jag se på TV

NU är nya tv grejsamojsen inkopplad och det betyder att jag kan se en massa kanaler, eller 24 st tror jag det var. Men det är typ 20 mer än jag kunde när jag lämnade lägenheten i fredags (spec eftersom mina kanaler strulat så ett tag). Ringde en kille vid 18 tiden och sa, kan jag komma om 30 min istället för imorgon? Jo men visst passar så mycket bättre för mig egentligen, sen blev han lite sen men nu har han fixat allt och la tom ner min box i en kartong som jag hade, snällt där.

Nu ska jag fixa lite mat och så ska vi se om vi kan få ihop några bilder och några rader om helgen. 


Blev tyvärr inga bilder upplagda i helgen...

Blev tyvärr inga bilder upplagda i helgen, men det betyder inte att jag inte haft det bra. Tvärtom, haft det såååå underbart och trevligt hela helgen. Synd bara att den gick så fort.


Haha va ska skriva att är jätte glad att här

Haha va ska skriva att är jätte glad att här


Snart flyger vi! Härligt längtar så efter ...

dsc02768 (MMS)

Snart flyger vi! Härligt längtar så efter dig!


Det närmar sig!

dsc02767 (MMS)

Det närmar sig!


RSS 2.0