Ligger och funderar på vad de kan vara i d...

foto0059 (MMS)

Ligger och funderar på vad de kan vara i detta?!


Äntligen december

Imorgon är det äntligen 1 december och som jag har väntat på denna dagen. Nu närmar det sig jul på riktigt och det gillar jag.

Imorgon får jag även öppna min paketkalender =) och hjärtat får sin nyckel ;) 

 

Inlägget försvann

Igår började jag skriva på ett inlägg där jag egentligen inte hade nått kul alls att berätta utan mest skrev för att skriva av mig lite, men så haka datorn sig och så stängdes sidan ner och sen var det borta. Orkade inte skriva om det och därför blev det som det blev.

tråkigt sms

Idag på rasten fick jag ett sms och blev så glad när insåg att jag trodde det visste vem det var som skicka, kunde det vara så att min telefon var klar och redo att hämtas. Ja var från Telenor, men den hade blivit iväg skickad igen för en extra koll, skulle till en extern verkstad för kontroll/reparation. Åhh så besviken jag blev! Jag vill ha min telefon nu!!!!Som tur var ringde hjärtat precis efter och då kändes det genast lite bättre, men ändå jag vill ha min telefon nu.

Annars idag då, jobbat och stängde som vanligt på måndagar. Idag hade jag cyklat och efter jobbet åkte jag hem till mamma och Luke (pappa bortrest med jobbet tror jag) och vi åt tacos tillsammans mycket trevligt och gott. Fått på en cykellampa fram på cykeln igen, den andra råkade jag ju knäcka av...

Nu blir det soffan och en varm kopp te skulle jag tro.

Trevlig första advent!

foto0056 (MMS)

Trevlig första advent!


Heldag men vännen min

Skönt att sova ut i morse sov till strax innan klockan ringde vid tio tiden. Skönt att vakna utan huvudvärk =) Men hostan fanns minsann kvar!

Efter lite frukost och en dusch blev jag uppplockad och vi hann med Sollentuna Centrum, Enebybergs Centrum, LUXX (eller vad butiken hette), BOOM, Arninge där både ÖB och XXL Sport och sist men inte mins Täby Centrum. Ja sen hem byta till mjukiskläder och lämna bilen i Ellagård och sen hem till Maria och äta mat och fixa med lite julmys. Efter Så Mycket Bättre höll ögonen på att gå i kors och tänkte lika bra att gå hem på en gång innan jag somnar. Ska snart krypa ner i sängen.

Efter att varit inne i alla dessa butiker kan man ju undra om jag hittat nått?
Jodå en hel del. Har dock inga kort utan kan lägga ut några bilder imorgon när jag plockat upp en del som jag kan lägga ut.
Köpt Jeans, lång t-shirt, Ljusstake, inflyttningspresent till Tony ;) (skrev bara för att retas nu, hihi), cykellampa, ljuslyktor, inslagspapper, julklapp till Anoire, julkort + frimärke. Tror det var allt för denna gång.

Tack för en underbar dag och kväll, även om kvällen inte blev så sen.


Granen vid storstugan är uppe, de börjar n...

foto0050 (MMS)

Granen vid storstugan är uppe, de börjar närma sig jul :)


Sängen kallar

Japp nu kallar sängen och stora frågan är väl om jag kommer lyckas somna efter att ha sovit i dryga timmen efter kom hem från jobbet idag. Blev ingen träning med tjejerna, hade aldrig orkat de. Sista timmen på jobbet funderade jag på om jag inte hade feber, så blev bussen hem idag och ingen promenad.

Annars har dagen på jobbet rullat på bra, blev lite ommöblering som ska göra sista grejen på imorgon. Tog även bort två mattor som ska läggas tillbaka imorgon igen (då hoppas vi det är städat under de). Vi var ute på förmiddagen och det var riktigt skönt eftersom jag har haft huvudvärk till och från hela dagen, tror det har med att göra att fått tillbaka min hosta. VILL INTE!!!

Men men ska sluta klaga nu och tycka synd om mig själv ;) Passet igår på gymmet var lugnt men skönt ändå att kom iväg trots att jag kände mig som jag gjorde när kom hem.

Nu ska jag stoppa i mig en alvedon och sen krypa ner i sängen och försöka sova. Den lilla febern som finns i kroppen kan försvinna i natt, imorgon fredag sen helg då får jag sova ut och vila upp mig.

Natti nått

Ps bara 7 och 8 dagar kvar nu ;)


Gick helt okey på gymmet, dock kände jag m...

Gick helt okey på gymmet, dock kände jag mig alldeles febrig efter duschen. Tog tablett och mår lite bättre nu, håll de så här nu.


Så var man på väg ner till gynmet, känns s...

Så var man på väg ner till gynmet, känns som det var 100 år sen... Känner mig dock inte helt topp men kanske bättre sen.


Kudden kallar

Kan den inte bara släppa, min huvudvärk! Tror visserligen att jag har den lite för att jag behöver sova, så jag ska snart krypa ner i sängen och lägga mig mot kudden.

Saknar min gosegoss och jag saknar min telefon som är inlämnad på lagning. Alla bilder jag hade på den finns visserligen på datorn men varje gång jag får ett sånt där mys sms får jag inte se fina bilden eller höra signalen som bara du har! Ja dagens I-landsproblem!

Men saknar min gosegoss massor och räknar ner till andra advent som just nu känns väldigt långt bort.


Myspys


Höstmiddag

Igår var det höstmiddag hemma hos mamma och pappa. Det bjöds på tre rätters middag, god dricka, livliga men härliga diskussioner och ja det hela var en god stämning. Eftersom jag inte kunde ta med mig Tony som jobbade fick jag ta med mig min andra andra hälft Garpen. Sen saknades både pysen och hennes man och Filip som var bortresta och sjuka.  

Till förrätt blev det trattkantarellssoppa och jag hade kunnat äta mig mätt på den, jag älskar den. Sedan blev det renstek och till efterrätt blev det någon äppelpaj, riktigt gott var allt.

Mamma ute i skogen och letar ingredienser till middagen kanske ;)


Kärlek

Att vara kär är nog en av de bästa känslorna man kan få uppleva, ja efter att vara älskad förstås men en kombination av de två är kanske det allra bästa ändå.

Det är skillnad på att få kärlek och vara kär, kärlek kan man få av många. I mitt jobb får jag kärlek av barnen i stort sett varje dag, bara en sån liten mening som Fröken jag tycker om dig! Det värmer, eller att det kommer en liten knodd och kryper upp i knät eller bara vill sitta brevid det är också kärlek.

Lukas vår hund (ja eller mamma och pappas egentligen) han får man otroligt mycket kärlek av varje gång man träffar honom. Det är en obeskrivlig kärlek han ger en, en sån som man aldrig glömmer. Precis som jag aldrig glömmer Molly vår första hund.

Familjen är också kärlek och den är älskad och kommer alltid att vara! Ja sen inte glömma speciella vänner som alltid funnits där i vått och torrt och alltid kommer finnas där!

Men den där känslan att vara kär är ändå speciell. Att vara lyckligt kär som jag och ha känslorna besvarade måste vara det bäst ändå. Att ta emot en massa känslor och kärlek varje dag är otroligt upplyftande och får en att må bra. Även om saknaden efter min älskling är enorm ibland så vet jag att det går och allt kommer ordna sig, se jag lyssnar på dig ;)

Denna sång är speciell med många minnen och den får mig alltid att le!


helgen

Helgen som varit var fylld av kärlek på alla möjliga sätt och jag längtar tillbaka samtidigt som jag längtar 16 dagar framåt då jag får träffa min älskling igen.

Kom ner redan i Torsdags kväll. Var ute på Arlanda i god tid men jag hade lite panik på vägen. Hörde om bilolycka men skulle tydligen varit för 1,5 timmar sedan på vägen och det gick i snigelfart, men när vi kommer ut på motorvägen gick det inte fort... Jag höll på att få lite lätt panik men paniken kunde släppa efter någon kilometer då det helt plötsligt rullade på riktigt bra.

Fredagen 11-11-11 stora dagen med stort D, nä inte för mig men för E och C som skulle gifta sig. Själv var man uppe tidigt och blev sminkad av Linda och sen till frisören L skulle klippas och lockas och jag fick lockar. Linda blev så fin och själv är jag nöjd med min frisyr.
När bruden gick in i kyrkan var det nästan att man blev lite tårögd, det var väldigt fint allt i kyrkan. Efter kyrkan blev det mat och en del tal och lite sånt. Ingen jätte fest, men inte så konstigt kanske med tanke på att bruden var höggravid! Men en mycket trevlig dag och mycket kärlek i luften.

Lördagen gjorde vi typ ingenting under dagen ganska skönt att bara kunna slappa och göra ingenting på en hel dag. Kvällen blev det lite spel och drinkar, undrar om det inte var på nått konstigt sätt jag som fick dricka mest. Det där spelet tremänning (eller vad det heter?!) det är ett bra konstigt spel!

Söndagen vaknade vi inte försen 11.30 och insåg oj var klockan så mycket. Jag som hade tänkt höra av mig till bror min och se om de ville ses, men lite sent... Skulle höra av mig under lördagen tänkte jag men tiden försvann ju bara. Söndag blev också relativt lugn, en runda in till stan och fixa farsdag present och årets första julklapp.

Oj långt det blev nu, men får väl återkomma med en bild när jag har det från mig själv i klänning från bröllopet.

Sol eller snö kom fram

Gick hem från jobbet idag och kom väl iväg strax efter halv sex och det var kolsvart ute. Visserligen ganska skönt att det är lite ljust på morgonen, gör det hela lättare att gå upp. Fast tycker dock det kan komma lite snö så det lyser upp lite på kvällarna också. behöver inte vara massor, men 2-3 cm hade varit lagom och så en 2-3 minus grader ute så det inte smälter bort. På gården får det dock gärna vara lite mer snö, men man kan ju inte önska sig allt heller.

Åh vad jag längtar till december, först fö...

mms_img32399 (MMS)

Åh vad jag längtar till december, först för jag får träffa min älskling igen och sen har jag fått en paketkalender. Tack så jätte mycket :-)


Nu blir de speltajm

mms_img70457 (MMS)

Nu blir de speltajm


Undrar vad som finns i denna? Haha jag vet...

mms_img17400 (MMS)

Undrar vad som finns i denna? Haha jag vet och susan vet. Tony vet snart ;-)


Tog inte bara 20 min...

Nää det tog närmre timmen, men då skyller jag på att jag har lagt in och hängt upp tvätt också. Tror jag är klar nu som hjärtat sa tror du är klar? Ja jag brukar alltid komma på nått i sista minuten och nu har jag just kommit på att måste lägga ner nycklar till mamma och pappa så jag kan ta en snabb dusch efter jobbet imorgon. Undrar om får ner några av skogens festligheter i väskan eller så får det bli nästa gång jag åker ner, har lite kul annat med mig ju. Fick ju lite hjälp av Susan att fixa ihop lite kuliga saker.

Packa packa

Packa packa som är så tråkigt, åhh vad det är trist och vet att sagt det förr men lika tråkigt nu som då! Även om ska packa till nått kul så tycker jag det är lika trist och jobbigt varje gång. Men om jag börjar nu kanske jag är klar om en ca 20 min (borde inte ta längre tid, egentligen kortare) och kan jag fortsätta skriva sen hur det gick. Klockan är nu 20.58 och jag startar genom att ta fram väskan nu!


HUR SKA MAN PRIORITERA?

Fick ett mail av mamma idag, det var lite roligt och värt att läsa igenom.

Det sägs att det är
nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!

Man måste också dricka
2 liter vatten varje dag och sedan kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat på toa. Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen, annars är det illa!
Du ska också ta ett glas
rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte ens att märka det.
Man ska också äta nötter och bönor/ärtor varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärtor. Du ska
äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!

Och så en sak till: efter varje måltid ska du
borsta tänderna. Borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.

Man måste också
sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad, vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme).

Du måste också hinna med att träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.

Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs.
läsa minst två dags- och några stycken kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet.

Du ska också ha
sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.

Du ska också
hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.
När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst
29 timmar. Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt!

T.ex.
duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.

Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan
ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det , du kommer att behöva det.
Sen om du skulle få 2 minuter över,
skicka detta mail vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet, vilket är som sagt väldigt nyttigt.

Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärtor), vet jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU.
Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna samtidigt!

Att få höra att man har en sån positiv inv...

Att få höra att man har en sån positiv inverkan på någon det gör att man blir lite extra glad.


Vart tar tiden vägen

Tiden bara rullar iväg och vipps så var vi inne i november, 6 november idag och ja snart är det december också. Tiden går lite för fort ibland, jag hänger inte riktigt med. Fast på ett sätt är det bra att tiden går fort för att dessa tre veckor av längtan efter dig har gott ganska fort faktiskt. Snart ses vi igen och jag räknar ner timmarna till på torsdag kväll då vi ses.

Veckan går nog ganska fort ändå, har en del inplanerat.
Måndag jobb som vanligt nästan. Ska på möte på HK del 1 av 4 för att bli hälsoinspiratör ska bli spännande. Så där försvinner dagen efter lunch. Sen in till Sollentuna C och kolla lite när ändå är i trakten.
Tisdag jobb och öppnar sen hem och vila lite eller nått för att sen tillbaka och ha avd-möte. Så var den dagen förbi.
Onsdag helt vanlig jobb dag, eller nej tror vi har besök på jobbet och så har vi börjat med samtalen ju. På kvällen ska jag packa.
Torsdag har en känsla av att denna dag kommer vara ganska seg, bara vänta på att timmarna ska gå. Sen så äntligen flyger jag ner igen. 

Massa ljus tända, det är mys. (korten ska ...

mms_img12948 (MMS)

Massa ljus tända, det är mys. (korten ska upp på väggen)


Filmmaraton med susan ikväll eller startar...

mms_img17842 (MMS)

Filmmaraton med susan ikväll eller startar nu!


Dagens middag :-)

mms_img68910 (MMS)

Dagens middag :-)


Veckan bara rullar på och även om de är hö...

Veckan bara rullar på och även om de är höstlov i skolorna och vi har betydligt färre barn än vanligt på jobbet så har det varit mycket. Imorgon möte på morgonen men på kvällen blir de etiopisk mat med kusinerna, längtar!


RSS 2.0