På väg hem över ängarna som för drygt 1 år...

dsc02252 (MMS)

På väg hem över ängarna som för drygt 1 år sen. Valborg ikväll, någon eld? Får se


Regn ute men vad gör de? Skön promenad och...

dsc02249 (MMS)

Regn ute men vad gör de? Skön promenad och lite snack med vännen var de som behövdes. Nu väntar soffan.


Avsked ska göras korta!

För ett tag sen kom jag hem från en av mina barndomsvänner och även en av mina absolut bästa vänner. Finns alltid där i vått och torrt! Nu reser hon till Australien imorgon och stannar där för studier 1 år sen efter de vet hon nog inte ens själv vad som händer. Jag har planer på att besöka henne, en av mina stora drömmar är ju faktiskt att åka till Australien.

Kan bara konstatera att avsked ska hållas korta. Avslutade kvällen med en bamse kram och då kändes det liksom som att vi ses snart igen. Men det kommer vi göra också för vet att tiden kommer gå fort. Sen när kom ner i bilen slog de mig hur länge hon egentligen är borta, att vi inte alls kan ses nästa vecka eller om en månad. Men jag vet att oavsett vad som händer så kommer det att vara som igår vi sågs.

Vad ska jag säga, detta läste jag på hennes blogg när jag kommit hem....
För bara en stund sedan lämnade min barndomskamrat lägenheten med en bamsekram. Jag vet att oavsett var i världen vi befinner oss kan vi ta upp snacket när som helst. Det kan gå dagar, veckor, månader....vi pratar precis som om det var igår. Vi har gjort det förr och det kommer förhoppningsvis fortsätta så livet ut, vilket jag verkligen uppskattar.


Rör ihop detta och det blir en succé tårta!

dsc02241 (MMS)

Rör ihop detta och det blir en succé tårta!


Kommer sakna dig massor!

Finns inte så mycket att säga mer än kommer att sakna dig sjukt mycket. Men jag vet att vad som än händer eller hur länge du än blir borta så kommer vi alltid att stå kvar på samma ställe ändå på ett sätt. Du har liksom alltid funnits där för mig oavsett vart i livet vi befunnit oss.

Du kommer nu göra kanske en av ditt största resor och ännu har vi inte sett målet på de, men jag är så säker på att det kommer gå så bra och att du kommer bara leva litet!

Men tänk på oss här hemma ibland också och skicka gärna lite sol till oss.


Midsommar i Gottröra 2006 


Helgplanerna ändrades

Det blev inget besök från söder :( du får krya på dig ordentligt nu så hoppas jag vi kan ses nästa helg istället. Ja och vem vet då kanske du får äran att följa med mig och handla jeans värsta jag vet själv ju, så stackars dig. Eller så blir det ett besök på hotell Gasten lite senare när de har öppnat... Vet inte om det var så bra vadslagning för det är ju jag som drabbas av de båda två. Hmmm jajaj vi får se vad de blir för resultat på måndag, jag hoppas ju självklart på jeansen. 

Så det var mycket fram och tillbaka igår vad jag skulle hitta på. Bestämde mig snabbt igår kväll för att jag behöver komma bort och slippa tänka så åker upp till landet på morgonen (idag alltså) men så när jag vaknade så där härligt vid 8 halv 9 så nää jag behöver nog stanna hemma. Bestämde mig för att stanna hemma och tyckte att det var ju ändå lite synd att missa u20 slutspelet, så blev att jag stanna hemma och spenderade delar av lör kvällen i tenstahallen istället. 
Ja matchen började 17.30 så det var så där lagom till middagen ju som jag vart bortbjuden på imorse. Men kommer fler helgen. Matchen då jo vi vann efter förlägning och puh ja det var otroligt skönt faktiskt! Vi var tycker jag bättre laget. Så ny match imorgon och nu väntar middag för mig och till efterrätt ska jag äta poppcorn =) Det var tok länge sen.   

GRATTIS KO

Japp idag fyller en av de bästa kollegorna man kan få år! Har alltid så kul med dig även om jag tyckte du var en biatch första gången vi möttes ;) Hahah men det där har vi talat om och jag vet ju din uppfattning om mina då "bara" 25 år.

STORT GRATTIS KO!


Varför skiter sig allting alltid?!

Ja så var det fredag och ja jo det var ganska lugnt på jobbet. Kan konstatera att det var en tokdag runt lunchen men jag tror det var för vi hade en gäst vid vårt bord idag. Men visst är det skönt att man kan skratta så man börjar gråta ibland.

Veckan har varit upp och ner inte bara känslomässigt utan även med annat. Det är mycket nu men ändå så känns det som saker och ting faller på plats ganska bra. Det är ok nu kan det komma nu då så slipper jag vänta längre och kan börja knarka nu också, så slipper kanske dessa svängningar....

Blev inge besök i helgen, trist men tyvärr blev de så och tyvärr inte mycket vi kan göra åt. Ibland händer saker som man inte kan rå för. Nu har det kännts så lite hela veckan eftersom det var flygförbud ena dagen och nästa dag fritt fram och sen nästa totalt stopp. Ingen har vetat och detta är en sak som man inte kan göra nått åt och tyvärr så blev det så. Men hoppas på nästa helg istället.

Ska hitta på i helgen då, jo jag ska ta det jäkligt lungt tror jag. Åka ut till landet och bara mysa med mamma och pappa och Lukas imorgon och äta lite god mat och bara njuta av våren. Men framförallt bara ta det jäkligt lungt, behöver de eller framförallt behöver min kropp de!

För er som spekulerar gör inte de!

Ska jag tro på de!?

Jag tror på det när jag ser det så säger jag om flera saker just nu!
Ska flygen börja på igen? jag tror på det när jag ser de.
Ska jag åka iväg i en bil på fredag? jag tror på det när jag sitter i bilen.
Ska jag orka upp imorgon? jo jag måste nog de.
Ska jag vänta på det dära..? tror på det när jag ser de. 

Ja några av de frågorna jag grumlar på, men bara göra som en kompis sa. Man ska inte tänka och fundera så mycket på de sakerna man inte kan göra nått åt och det är just vad detta är som jag funderar på nu.  

Huvudet säger boom boom

Ja huvudet säger boom boom och varför vet jag inte. Tagit en tablett men verka inte hjälpa så ska lägga mig i sängen och kommer troligen somna ganska snabbt. Kanske är de jag behöver sömn men har sovit bra i natt och i helgen. Visserligen vaknade jag kl 06.00 och ville inte somna om förren strax innan jag skulle upp vid 7 tiden, det var segt, men fick ihop en 7 ½ timme ändå...

Imorse var jag nog inte riktigt vaken eller inte igår kväll när jag packade basketväskan för träningen ikväll. Tänkte att vi hade möte ikväll så måste packa väskan och åka direkt. Kommer till jobbet och inser att det är nästa måndag vi har möte, åhhh får släpa väskan hem igen då. På vägen hem får jag en fruktansvärd huvudvärk och det är den som inte riktigt släppt ännu. Tog en tablett och hoppades på att kunna träna men insåg efter ca 1 timme att nää ska nog inte träna.

Nu väntar sängen på mig! Sov gott alla!

Tack för middagen!

Fick ett sms där det ungefär: Kanske kan få bjuda middag ikväll :) och nää det var inget jag tacka nej till och liten stund senare traskade jag iväg och fick super smaskig mat. Visst är det underbart med vänner som man vet alltid finns där för en oavsett. Skönt att få prata av sig lite och få ventilera tankar och funderingar.
Det var supermysigt och så enkelt och nu tror jag det blir filmtajm för mig och ja jag ska tänka på hunden. Hehehe vad nu detta kan betyda?! Nää ska inte kolla Hundtricket.

Så var vi tyvärr ute

Japp så var vi tyvärr ute ur Lions med tjejerna, vi förlorade idag mot Alvik och även om det var jämt större delar av matchen blev det förlust med 20 p. Men det var mycket för att de skulle försöka ta ikapp 10 underläge sista 2 min och då rasa det åt andra hållet. Tyvärr så blir det så ibland. Men jag är över det hela stora nöjd med matchen och idag visade de upp att de kan spela zoonförsvar riktigt bra också, kul att se speciellt eftersom vi typ aldrig har tränat på de. Men det är bra facit inför Göteborg.
Dock är jag lite upprörd på hur de har "lottat" Lions. Vi vinner våran serie helt överlägset för förbundet placerat oss i fel division och därför vi får spela Lions. Det är helt ok vi hade ju chansen att vinna helt klart. Så blir det gruppspel där först med 3 matcher och vi krossar motståndet och i går vinner vi med 10 p i åttondelen helt ok. Men så idag får vi möta Alvik som är ett bra lag och jag tippar på vinner Lions nu, vi borde mött de i final. I en kvartsfinal efter oss möts två lag som vi krossat i grundserien i Lions och även vunit mot i serien. Jag är iaf nöjd med att vi spelar en bra match och kul att få möta lite motstånd för en gång skull fakiskt. Vi har inte mött riktigt tufft motstånd under hela serien egentligen utan vunnit med för mycket varje match. Jo Täby basket Cup mötte vi tufft motstånd.
Vi skulle spelat i div 2 och kanske kunnat vunnit några matcher och förlorat några inte som iår i div 3 och krossat de flesta lag. Men detta kan vi bara tacka förbundet för, de gjorde nått knas och la oss i fel serie.

Ja ja kan inte grämja sig över detta något mera, nu kan vi bara se fram emot Göteborg! Då blir det tufft motstånd då vi lirar i u18 serie, får visserligen hjälp av 2 u18 spelare o 2 u17 spelare men ändå.




Vinst med 60-50

Ja vad ska man säga vi vinner och tjejerna gör ännu en stabil och bra instats. Men jag höll på att bli bra rädd innan matchen då jag trodde att vi kanske inte ens skulle få spela matchen för att jag inte hade protokoll med mig. Shit hur hade man förklarat de för tjejerna!? För tydligen är det så att de lag som står som hemmalag ska ha med sig protokoll, tur att vi inte är hemma lag imorgon. Ja att vi skulle stå för sek viste jag, men att det ingick protokoll i de hade jag ingen aning om. Men men det löste sig bra även om jag var lite nervös där ett tag, tänkte hur lång tid tar det fram o tillbaka till Tibble?

När ser deras spelare kan jag bara konstatera att de är fler än oss, ja kanske inte så konstigt då vi var 6 stycken... Men de var också längre än oss och verkade sätta de flesta skott de sköt nära, det var så mycket jag såg. Men vi rivstartar och gör 14-0 på de. Vinner första med ca 10 poäng och känns som vi har ett litet grapp om matchen även efter andra perioden. Tjejerna själv snackar om att lugna ner spelet och inte gå in i deras spel och hur de ska lösa deras press. Vi vinner även tredje perioden men förlorar fjärde, men vinner ändå med 60-50 och kan inte annat än vara stolt över hur tjejerna genomför matchen. Vi leder med som mest med 20 p och med som minst i andra halvlek med 7 poäng tror jag.

Imorgon möter vi Alvik 95, ingen aning om vad de är för lag mer än att de är dommarens lag tydligen. Han sa imorgon får ni det tufft då möter ni mina tjejer. Ska bli intressant imorgon. 12.30 spelar tjejerna kvartsfinal i Lions Cup. Tyvärr var de inte kvalifiserade att spela Mitt i Cuppens slutspel då de fick spela i helt fel serie iår. Men men nu ser vi till att vinna imorgon istället!

Äntligen helg

Denna kväll har jag länge väntat på, att bara vara ledig ochdessutom då sluta lite tidigare än vanligt är inte helt fel. Jag jag har ju rullande på fredag och idag vart de 16.00 och det var skönt.
Började dagen med att vara inne, trots att planerna på fredagar ALLTID är ute annars och med facit i hand så var det riktigt vettigt. Ut med barnen efter vilan sen och vi var ute hela eftermiddagen. Super skönt i solen stundtals men blåste lite ibland och inte lika skönt men ska inte klaga egentligen. Det finns de som har de värre och kanske är fast på en flygplats någonstans. Ja uch säger jag bara och jag hoppas nu att trafiken sätter igång så den kör nästa vecka. Om den inte gör de får jag väl ta och vänta i några veckor till... men vill inte de nu, kan inte lite tur komma hit nu också för en gång skull.

Helgen som kommer kan bli full av basket, vilket är båda dagarna men kan också bli bara lördag. Vinner tjejerna på lördag spelar de ny match på söndag. Vi får se hur de går, men fullt lag hade jag trott på de mera men desas tjejer har bevisat att de kan så jag troa självklart på de nu me!

Ska förbi Dormy med pappa imorgon på f.m också men har sagt att jag vill ha sovmorgon så vi kör inte kl 9 direkt!

Jobbat och tränat

Igår blev det ingen träning för mig, kom hem strax innan 21.30 då jag kom ifrån jobbet strax efter 21 tiden. Ja lite segt ja men vad gör man inte för jobbet... hahah nä inte riktigt så men ibland måste man planera och gå igenom allt möjligt. 

Igår fick jag spendera hela 4½ timme ute i solen eller nja den var stundtals bakom mål men idag kom den fram och var underbart väder ute på e.m. Mellanmål ute och aldrig har man sett barnen klä på sig så snabbt =)

Imorgon ska vi leta vårtecken och hoppas solen håller sig framme på f.m och även på e.m.

Tränat idag och lugnorna känns väl inte så mycket mindre än vanligt trots hostat i en vecka. Kände mig dock lite som bambi på hal is, det var halt på golvet. Men ganska kul ändå att spela basket igen och så vart det lite fys också, undrar om den kommer sätta sina spår genom träningsvärk? Efter egen träning blev det träning med tjejerna och det vart ganska lugnt pass så här efter påsk. Men om en månad så åker vi till Göteborg så de gäller att de börjar träna nu.

Själv ska jag sova nu!


En oförglömlig kväll!

Först vill jag bara säga Tack till Kirran som tänkte på mig denna kväll och bjöd in mig till Garpens Farewell party. Som bilderna tidigare visat så har ni fått lite hum om vad vi hittat på.

Jag kommer inte kunna beskriva denna kväll med ord för det finns inte det plats för och jag har inte ord på de. Det var länge sen jag hade så här skoj!

Alla som presenterade sig presenterade ju sig självklart med namn men det rörde till det för mig ordentligt eftersom jag är van vid att höra de vid deras smeknamn via Garpen själv eller hennes blogg. Garpen har underbara vänner och jag kände mig så välkommen av alla och jag hade verkligen tok skoj hela dagen. 

Fick se den värme som du sprider och vad omtyckt du är av alla och jag vet att du kommer att vara saknad av många, men jag vet att vi alltid kommer ha kontakten vad som än händer och det värmer mitt hjärta.


Nu blir det party, men sorligt är

0-53b8d9ef5f8f42b3f460034c58fce96d.png

Nu blir det party, men sorligt är det varför det är party! Men en vän som du är alltid kvar.


Party

6760fe108af73a3a582b756d7cb4e3c2.png

Party


Drar vidare mot nya äventyr!

Dagen fortsätter snart mot nya äventyr. På de två tidigare inläggen visas vad vi hittat på hittills och vad som händer senare får kvällen utvisa. Ja jo jag vet ju lite men inte hur den kommer sluta eller vart.

Bussen går om 35 min så bäst att fixa klart allt nu!


Nu har vi varit här! Hur kul som h

72d4373e68f26fdd48b779e610763b86.png

Nu har vi varit här! Hur kul som hellst.


Det blev pankaksbuffe

11a0e7dddbe96442bd0707c220a93c65.png

Det blev pankaksbuffe


Fredag

Så var det fredag igen och ja det är faktiskt ganska skönt tycker jag. Mamma och pappa som jag pratade med på väg hem idag från jobbet skulle upp till landet menjag tacka nej. Blir en lugn hemmakväll idag och får se vad dagen bjuder på imorgon.
Öppnade idag och det gick bra och det betyder att jag slutade tidigt och det är skönt. Var och handlade lite mat till kvällen och hämtade ett paket jag hade fått. Var inte tandkräm som jag trodde de skulle vara utan en liten skål och en ungnstermometer, vet fortfarande inte riktigt vart de kommer ifrån men har mina aningar. 

Nu ska vi se om kan fixa lite mat till kvällen! 

Kollar Järfälla-Umeå i kampen mot

0-2217ea420477fe3220132b72cdec4b08.png

Kollar Järfälla-Umeå i kampen mot damligan.


Bilder från fjällen

För någon vecka sedan var jag iväg med mamma och pappa på skidsemester. Det var så otroligt skönt och hemresan gick smidigt men visst lite halvsegt med 9 timmar i buss men 3 av dem flöt på väldigt fort och enkelt även om det ibland kändes som en berg o dalbana. Igår tömde jag kameran på bilder och hittade ju en hel del från jag var iväg med mamma och pappa och tänkte bjuda på lite bilder nu.

Stugan

Pappa <3

Mamma <3

Lukas <3

I backen

Jag vallar skidor pappa gör brasa

och så ut i spåret...

och solen sken =)

vackert



Hosta sätter stopp för träning

Hostan är nog värre än snuvan, inte så farligt hostig heller men den sitter liksom nere i lungorna och kommer inte orka springa många meter så jag bestämde mig att inte träna idag. Jag har varken tid eller orka att bli sjuk nu.

Efter att ha spenderat nästan 3 timmar ute i friska luften och solen idag så slutade jag och iväg på ett litet möte. Ja och efter mötet så känns det kanske ännu mera rätt det beslut jag har tagit. Jag vill inte ta på mig mera nu och jag får se hur det ser ut inför nästa säsong men jag står fast viid min åsikt.

Fick sms av Mickan och imorgon tar vi lilla röda och åker till Järfälla och kollar om de kan slå Umeå i kampen om en damligaplats. Sen på torsdag hoppas jag på att kunna träna.

Mathilda bjöd mig på denna för län

08f3cb6035e7d2f9f8427fb5ae0ac73e.png

Mathilda bjöd mig på denna för länge sen och jag är kär!


Påsken närmar sig sitt slut

Japp så var påsken nästan slut då, imoron är det tillbaka till jobbet igen som vanligt. Har haft fyra dagar av välförtjänt ledighet och det har hänt grejer kan jag lova! Brunnsviken runt, vänners land, stugan i Gottröra, påskägg, trevliga överraskningar, trevliga samtal ja mycket har hänt.

Påskafton spenderade jag med familjen N.... och några av deras grannar ute på deras landställe i skogen. En bit från Brottby var vi där det både fanns många hundar, snö, basketkorgar, fotbollar, bandyklubbor och vargar! Hämtade upp F och J på vägen och tur var nog de så jag hittade, även om F sa snart ska vi svänga NU!! Hahah bra vägbeskrivare.
 
Började e.m framför brasan ute i snön i bara t-shirt och det var jätte skönt väder, fick även äran att vara med och leta påskägg. Sen drog tävlingen igång. Fotbolls- och bandygolf. Det var jätte roligt men blev efter ett tag lite kallt om fötterna då det var ganska mycket snö på vissa ställen. Resultatet kunde knappt bli jämnare då det blev delad första plats på två lag och tredje laget bara 1 slag efter. 

Efter tävlingen blev det grillning av mat och efterrätt ute och det var verkligen supersmarrigt! Efter några timmar framför brasan gick vi vidare in och där blev det Buzz och Party Alias. Kom fram till att geografi inte var min starka sida då jag skulle förklara ordet florens och sa att det låg i typ Frankrike.


Tack för en supertrevlig kväll. Kom upp ganska tidigt på söndagen runt 10 vakna vi iaf men oj vad tiden gick fort när vi snacka och helt plötsligt var hon nästan 11.30 och jag och N kom på att lite frukost skulle nog smaka. Eter frukosten blev det en härlig promenad i solen och sedan var det dags för mig att dra vidare till stugan i Gottröra där jag spenderade resten av påsken. Ytterligare en promenad och underbar middag av pappa och mamma så somnade man gott på kvällen.

 


Årets första Tussilago!

Årets första Tussilago hittade fann jag på en promenad med Lukas och mamma och pappa ute i Gottröra nu för någon timme sedan.


Kom till landet och titta vad jag

509e37c93892308e085462c6118637e6.png

Kom till landet och titta vad jag blev bjuden på!


Brunnsviken runt

Blev upphämtat och bilen gick mot Hagaparken där vi skulle parkera och gå Brunnsviken runt. Fast det blev lite äventyr på vägen, först förbi Tattoplace och sen när bilen skulle parkeras var det nått knas. För är det inte bra lustigt att radion spelar fast man dragit ut nyckeln?? och även fortsatte när man plockat ut radion, hmmm nått osm inte stämnde. Som tur fick Mutola tag på sin personlige servicekille och vi kunde möta upp honom och Mutola fick hjälp. Fortfarande är vi lika ovetande hur detta kunde hända?! 

Så tillbaka till Hagaparken och gå en runda på 12km och det blev nog några 100 m längre för vi kom visst lite fel en gång. Ooops! Men väl tillbaka till bilen hade vi inga böter iaf. 

Skön runda var det i alla fall och speciellt när solen lyste.  


Tack bästa kollegor!

0-475c242756fdfa610661199e4ce8d4b2.png

Tack bästa kollegor!


1 april....

Japp så var det april och våren känns just nu ganska nära och mycket närmare än den var imorse. Då var det regn och regn när vi traska ut i skogen. Trots regnet så hade vi en trevlig prommenad och påskharen hade lämnat olika spår av sig.

Inga direkta aprilskämt har jag sett vad jag vet om iaf.. Jo det sl hade skrivit i om i Metro om att svininfluensansprutan också gjort så att man nu har ett chip i armen och kunna använda de som acces kort. Haha lite kul skulle vilja suttit i en sån där bur och stämplat kort bara för att se om någon gått på de.

Vet inte varför men jag är så trött så jag vet inte vad, somnar snart. Ändå har jag somnat tidigt nu i veckan och tycker att jag sovit bra, kanske därför jag är så tokigt trött nu?! Nej nu dags att laga mat och det blir tacos ikväll eller en variant av tacos.

RSS 2.0