Flytt på G...

Ja så sover vi näst sista natten i lägenheten idag. Imorgon får vi nycklarna till nya lyan och allt känns jätte bra. Jag längtar så tills vi fått de mesta på plats och ja bara kan njuta av en god frukost efter en god natt sömn, ja och självklart avslutades kvällen med bubbelbad. 
God natt! 

Stolt

Det går bra nu och jag är stolt över mig själv faktiskt. Förra veckan blev de en del 30 min promenader och någon på 50-60 min. Gick tom båda gångerna när skulle vara på jobb 07.15, ja jag vet jag gick, fortfarande i chock. Haha. 
Idag blev det promenad tur och retur till jobbet riktigt skönt. 
Måste bara säga att hoppade tårtan i måndags också, trots det var födelsedagsfirande på jobb (då är kaka ok). Kände inte jätte sug så hoppa. 
Nu ska jag nog sova. 

Ny vecka

Ja så är set måndag igen. Ny vecka nya möjligheter! Får se vad som händer med veckan, lite promenader ska de bli iaf och lite handboll. Det är ju handbolls EM i Danmark och även om vi inte kommer vara på plats så går ju matcherna på tv. Det är typ matcher hela tiden på kvällarna nu, fast jag tror jag nöjer mig med Sveriges. Ja ja nog om de nu. 
Det rullar vidare på jobbet. 
I Stockholm har de kommit snö, jag vill också ha snö, fast inte slask men snö. Lite grann iaf så det blir vitt för om så bara en dag.  
Nu snart framme på jobbet. Ja blev buss dit idag, har man sovmorgon är den mycket värd, spec när man sovit kasst. 

God fortsättning

Ja vilken avslutning på 2013 det har blivit. Jag måste faktiskt börja med att berätta vad som hände på julafton. För att göra en lång historia kort så friade Hjärtat till mig. Så inledde alltså 2014 som nyförlovade, vilken bra känsla. 

Helgen innan julafton så var vi på hovs hallar och bara mys. Åt god mat och bara njöt av att göra ingenting. 

Julafton spenderades hos Tonys familj, hans mormor och ena morbrors familj. Hade en jätte bra julafton. Den 25 blev de bio med samma gäng, 100 åringen. Jag gillade filmen även om boken är ännu bättre. Men svårt att få med allt, men de hade gjort de bra. Den 26 var de dags att fira julafton med mamma, pappa och brors familj. Ännu en mysig julafton och god mat :-) 

Nyår firade vi in ute i Höllviken och det var jätte trevligt. 

Nu blir det snart sängen för mig. Även om inte ska jobba imorgon så kanske de blir en tur till Lund och kolla lite basket. 



RSS 2.0