Helg och kalas!

Hade min tidiga fredag i fredags och slutade 14.00 riktigt skönt. Men allt gick inte som jag ville men var hemma till 16.15 och då var det bara att fixa hjärtats paket innan han skulle komma hem. Fixade lite och gömde sedan paketen och vid 17.15 blev vi upplockade då vi skulle vidare och äta innan Redhawks skulle möta Djurgården i hockey. Djurgården vann tillslut med 2-1 :) vi passar på att säga tack för biljetterna!
I lördags firades sedan hjärtat med paket och tårta och cupcakes. Hjärtat stod för det mesta med maten medans jag och Linda stod för efterrätten. En trevlig kväll som slutade med att hjärtat fick helt oväntat fick vinna i Buzz sport.
Idag har vi varit med bror och familj i Ängelholm för att fira lilla kusinen fylla 14 år. Stort grattis på födelsedagen!

För att sammanfatta helgen kan jag bara säga att den varit toppen och med en massa mys. Träffat min brorsdotter och bror och fru och fasters familj, ja och hjärtats familj. Det ändå som saknades var mamma och pappa. Saknar er <3 men vi ses snart ju :)

På bild, hjärtat delar MFF tårta och Lindas och mina cupcakes.


Grattis hjärtat!

Någon var lite bortskämd imorse, paket och frukost på sängen ;) men det var han värd. Man fyller bara år en gång per år och tur är kanske de. Stort jätte grattis än en gång hjärtat!


Resa till Stockholm bokad

Ja ikväll bokade jag lite spontant så där en resa till Stockholm. Blir att komma hem till mamma och pappa och Lukas en helg. Ska bli mysigt, jag saknar de. När man har de 10 min bort så tänker man inte på samma sätt som man gör nu. Men samtidigt var att flytta ett av de bästa valen jag gjort.
Nej nu måste jag verkligen sova. Jobba tidigt imorgon och sen hem och fixa lite innan de blir hockey på kvällen. Malmö-Djurgården väntas.


Ny leksak :)

Ligger och leker med min nya leksak, jag kallar honom iNar. Mycket nöjd med nya paddan :-)


Träningsvärk?!

Kan man då träningsvärk av att jobba då har ja nog fått de hur illa de än låter. Ryggen känns mycket bättre på ett sätt, men känner fortfarande av den. Aldrig varit så skönt att ligga på golvet som de är nu, helst skulle jag köra nån typ av sträckbänk. Annars känns det som jag har träningsvärk i ryggen och är helt slut i den. Låter konstigt, ja det tycker jag också!
Annars leker livet och imorgon ska jag både tvätta och slå in paket och kolla fotboll (tror dock inte live) Wiiiii dock inte till att tvätta kanske men de andra :)
Och ikväll ska jag leka med min nya leksak, paddan :-)


Jobb imorgon :)

Japp imorgon blir det jobb igen efter varit hemma sen i tisdags eftermiddag. Varit hemma med rejält ryggont, suttit eller sitter nere i korsryggen. Var hos en riktigt bra kiropraktor i torsdags som knäckte ut ryggen och det behövdes nog för knaka på flera ställen.
Men som sagt imorgon blir det jobb igen. Ryggen är inte 100 ännu men blir inte bättre av att jag bara är hemma utan behöver röra på mig, så då kan jag jobba :)


Ryggont :(

Det suger att ha ont i ryggen! Ville bara få det sagt, även om det är bättre nu än var i början av veckan.


Jag vet...

...har haft dålig uppdatering ett tag. Men kan kort berätta om helgen. I torsdags kom världens bästa Susan till Malmö och det var så kul att se henne på Sturup när hon kom. Jag jobbade i fredags men blev en fika med hjärtat och Susan på min rast iaf. Efter jobbet mötte jag upp Susan och även Lindeberg som varit i Lund på jobb. Kul att du ville komma förbi Malmö. Kvällen bestod sen av god mat hemma, bowling i trevlig miljö och sist men inte minst en öl på lilla torg.
På lördagen var det så skönt att sova ut. Sen blev det Malmö runt med Susan och hjärtat (Carro flög hem vid lunch för vidare aktiviteter i Stockholm). På kvällen blev det party och ja de var trevligt och kul. God mat, god dricka och trevligt sällskap.
På söndagen mådde jag oförtjänt bra faktiskt och tror Susan och hjärtat kände iaf lite lika dant. Blev en promenad till Möllan och sen en tur till folkets park för att spela minigof. Jag var riktigt kass och Susan och Tony del första platsen.
Efter att ha sagt hej då på Sturup avslutade vi kvällen med familjemiddag på lite olika delar av Sverigel. En i Solna och två i oxie.
Tack för en underbar helg! <3


Världens bästa svärmor!


Rundtur i malmö

Är på rundtur i Malmö ett av stoppen blev bron.


Kocken har talat

Ska jag göra de? Ja men du sa ju jag skulle göra de. Ja fast de jag skulle göra behövdes inte göras ännu. Ja och tänkte de går dubbelt så fort om jag gör de ;)
(dubbelt jag skulle nog säga ännu fortare... Men de erkänner jag inte egentligen)


Kul post

Inte varje dag man får kul post tre dagar i rad. I måndags brev från Eskilstuna, tisdags brev från Täby och idag onsdag vykort från mamma och pappa som är uppe i baggården i Härjedalen.

Ja och Som de skulle vara slut på de roliga nu då?! Nej för imorgon kommer min egen idrottspsykolog och även min bästa vän hit :) så på fredag mellanlandar Carro här.


Slumpen är ingen tillfällighet

Jag fick en gång en bok utav en av mina bästa kompisar. Slumpen är ingen tillfällighet, vi hade tidigare talat om detta ganska mycket (och gör fortfarande) att allt sker av en mening, ja iaf mycket.

Idag när jag gick i hem från jobbet lyssnade jag på Marta fotbollsspelaren (kan inte stava efternamnet) det slog mig när jag hörde henne tala att nånstans måste de varit meningen från början att hon skulle komma dit hon är nu. Enligt mig en sommarpratare som är värd att lyssna på. Jag har laddat ner flera stycken olika pratare från Sveriges radios app, perfekt att lyssna på till eller från jobbet.


Besök och Ikea

Riktigt skönt att sova länge igår. Vi började med att Städa lite och sedan sprang jag fram och tillbaka till Ica för att handla de vi glömt medan hjärtat började med maten. Magnus och lina och Elsa kom på besök och vi har nu en till finblomma att ta hand om och även god olja till sallad eller kanske mat.
Trevligt att ha bror och familj på besök och roligt att kan träffa de lite lättare nu när vi inte bor så långt ifrån varandra.

På kvällen blev det även ett besök på Ikea för mig och hjärtat, ja och många små summor blir lätt en stor på Ikea. Men nu har vi fått lite saker vi pratat om ett tag så de fick de vara värt.


Lördag

Lördag och klockan har precis hunnit slå 19 och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska äta ikväll. Måste fixa nu snarast. Inte lika lätt nu som för ett par månaders sen när jag kunde gå ner till centrum och fixa nått på 10 min. Visst har en Ica nere på gatan men vet inte vad jag vill ha ju! I centrum fanns ju allt. Är ju dock inte långt in till stan och där finns all världens mat, problemet är nog att jag inte riktigt orkar ta mig dit heller.
Får se vad jag hittar på till middag och lördagsmys. Tony är iväg på kick off med jobbet så blir en kväll i soffan själv.


Segt...

Ibland är det gott med pannkakor, men det är bra segt att steka.


Rast

Sitter och njuter av sommarvärmen eller nä det gör jag inte idag, igår var det skönt väder. Idag lite kyligare men fortfarande räcker långärmat så det är skönt. Sitter nere vid kanalen och har rast ganska skönt att komma ut nu. Vi har haft aktivitet inne på f.m och sen slutar jag efter mellanmålet då de troligtvis går upp på gården. Nu titta solen fram skönt!


Middag

En bild säger allt!


Match

Det är inte var dag men idag fick jag följa med, ska erkänna inte alla gånger vill följa med heller... Varit på en träningsmatch innan men nu i klacken. Matchen var rätt bra i första halvlek sen tappa de. Slutresultat 1-1


Ny telefon :)

Jag vet jag är inte först men lika lycklig är jag för de! Har skaffat mig en iPhone 4S. Var först i butik och pratade med de men ringde sen kundtjänst och då sänkte de kostnaden med 100 kr och bättre förutsättningar, jag tackar och tar emot.


RSS 2.0