Här har jag precis badat. Inte farligt kal...

dsc02590 (MMS)

Här har jag precis badat. Inte farligt kallt men lite blåsigt...


Riktigt glassväder :)

dsc02583 (MMS)

Riktigt glassväder :)


Så har man tillbringat en natt i ängelholm...

Så har man tillbringat en natt i ängelholm hos fasters familj och jag trivs alltid lika bra där! Nu dormy sen glass i torekov.


Elefanten och demonen har fått en egen pla...

dsc02569 (MMS)

Elefanten och demonen har fått en egen plats i bilen.


Avslutar halva skåne runt med glass!

dsc02567 (MMS)

Avslutar halva skåne runt med glass!


Så ligger man på en luftmadrass utanför...

Så ligger man på en luftmadrass utanför trelleborg som så många gånger förr. Haft helt underbara dagar nu sen i sön kväll. Ikväll blev även längre än vi trott men bara trevligt. Nu är det ett par dagar med familjen som gäller innan hela släkten ska träffas till helgen. Nu är det Natti Natti!


Snart så får man äntligen gå på tåget.

dsc02560 (MMS)

Snart så får man äntligen gå på tåget.


Fick nyss ett jätte gulligt sms. Jag längt...

Fick nyss ett jätte gulligt sms. Jag längtar till tåget är framme!


13.21 ---) 18.16

Då sitter jag på ett tåg mellan Stockholm och Malmö. Ska nog gå ganska bra att fördriva tiden, ha ju en super tjock bok att läsa. Ja eller super och super men den är tung, eftersom jag är lite efter i mitt läsande då jag läste snabba casch vid midsommar så har jag nu bestämt mig att börja läsa Stig Larsson triologin som mamma nu tjatat om att jag bara måste läsa för den är såååå bra. Sett filmerna innan och visst de är bra får se om böckerna är så bra som alla säger.

Väl framme i Malmö blir jag uppmött och sen så vad som händer i 2 dagar vet jag inte riktigt, lite planer på att besöka Köpenhamn imorgon.

Annars ser veckan ut så här:
Sön-tis kväll Malmö
Tis kväll-tor morgon Trelleborg hos bror
Ondag när bror o fru jobbar så blir det Skåne "runt"
Tor-fre Ängelholm hos faster
Fre-sön Jonstorp med hela pappas släkt.

Ska bli skönt att komma bort lite nu sista veckan på semestern och Skåne är ett underbart landskap!


Detta kan vara den godaste glassen som fin...

dsc02556 (MMS)

Detta kan vara den godaste glassen som finns!


Bra att veta om golf!


Det där paketet som kom...

För ett tag sen berättade jag ju om ett paket som jag fick från buzzador, men glömt bort att berätta vad som var i paketet. Det var Berocca boost!

Detta var nått som skulle testas och buzza bland kollegor och kamrater. Berocca boost är ett mentalt uppiggande kosttillskott med vitaminer (B och C), mineraler och naturligt guarana. I och med att den skulle vara upppiggande och hålla i sig hela dagen så passade denna perfekt att testa nu i sommar. Hade varit lite intressant visserligen att testa under basketsäsongen men nu kom den nu och passa lika bra nu.

Jag har testat Berocca Boost bla en en 18 hålsrunda i 28 gradig värme (då man brukar bli totalt slut) och efter lite lunch skule vi in till Norrtälje för att äta glass. Den där tröttheten som i vanliga fall brukar komma kom aldrig och visst var man lite seg på kvällen men slapp den där riktiga dalen. Även efter att ha solat en hel dag passar den utmärkt och även haft vänner som änvänt den dagen efter. De har sagt att man får den där pigga känslan och känner sig pigg och kry.

Jag kan rekomendera Berocca Boost för de som är aktiva nu i sommar men även bara för de som ligger och solar för vet hur seg man blir av de ;) Men en Berocca får en på fötterna igen! 



Fredag igen...

Började dagen med ett telefonsamtal när klockan var så där runt kvart i nio och trodde inte skulle somna om, tänkte lika bra att gå upp. Blev inte riktigt så, somnade om och vaknade visserligen till någon gång men vaknade tillslut upp ordentligt kl 11.15?! Ojsan va klockan var mycket jag som tänkte besöka gymmet cirkus 11 men det blev istället kvart i 12 och började med nästan 30 min på cykel (alltid lika skönt) sen in i EL rummet och körde två varv. Mutola (hihi) fick sen slå av sig lite och sen på klpbandet eller den där konstiga maskinen men nää ingen ork alls så blev stretching istället.

Var väl hemma runt 13 tiden och sen har jag hunnit med att tvätta 4 maskiner och hängt och vikt all tvätt, ska bara in i garderoben nu. Handlat lite mat och slappat i soffan. Det känns som jag sprungit milen för är så seg och helt slut i kroppen. Tror inte att det är nått som håller på att bryta ut utan tror bara är lite trött, men lite C-vitamin mår man inte dåligt av.

Nu blir det soffan igen och kanske lite TV-spel.

Den där känslan man letare efter

Ja idag hittade jag den där känslan som varje golfare letar efter. Nä det var inte det där super slaget som leder till en Hole In One. Utan bara den där känslan som man letar efter när man allting går som man vill. Hittade den känslan idag iaf de första 9 hålen, kan inte klaga på andra 9 hålen heller visserligen. 
Första 9 gick det mesta åt rätt håll och gick på 39 (3 över par) och andra 9 starta kanske inte så bra med en dubbel men den kan jag ta då första bollen gick rätt ut i skogen...Sista 9 hålen slutade med 3 st dubblar vilket inte är ok, men en birdie och 5 par. slutade på 41 slag (5 över par) 

Så slutade på 80 slag från GUL tee vilket är 5 bättre än min hcp. Så det blev lite poäng 41 st och nytt hcp 4.5 och nu gäller det att börja tävla lite för att sänka mig.
 

Kan det bli mer landet känsla!?

dsc02554 (MMS)

Kan det bli mer landet känsla!?


Ni är väl på landet?

Igår hade vi besök av Helena och familj och strax efter 17 så ringde Helana och sa, ni är väl på landet? Jadå men hon hade glömt att numera parkerar vi på baksidan av huset. Tyvärr kom jag på lite för sent vad skulle svarat, nää men vi skulle ju ses i Täby, hahah nää kanske var lite för elakt.

Hade en jätte trevlig kväll! Orkar inte riktigt skriva nått nu utan bjuder istället på lite bilder. Näää det tog på tok för lång tid att försöka få upp någon bild, får bli när kommer hem eller ikväll senare.


Avverkat en timme på gymmet

Blev tyvärr ingen lunch idag med kusinvitamin Pysen, trist för vi har inte setts på så länge men vi tar det när jag kommer hem sen och hon med. Var lite seg imorse men bara att bestämma sig att å iväg till gymmet och så blev de. Fick även med mig min vapendragare dit och alltid trevligare att vara två.
Blev milen på cyklel och sen lite EL träning och sen kom hon på den smarta iden att vi skulle boxas. Oj va roligt det var men jobbigt! Avslutade med att saknta ner på cykleln i 10 min. Vill inte ställa mig på löpbandet nu då mina vader har varit helt knas en tid och börjar nu bli bättre.

Så nu ligger det tvätt i maskinen och väntar på att bli klar, får hängas på landet sen. Japp så snart ska jag bege mig upp till landet igen för att vila upp mig ett par dagar.


Ville inte att helgen skulle ta slut...

Kanske risk för långt inlägg men får bli så...

Helgen har varit helt underbar och jätte mysig och önskade bara att den inte skulle ta slut faktiskt! Började med att jag blev väckt av telefonen vid 06.30 i fredags och sen när tyckte jag det var kul?! (fast denna gången klagade jag inte) Skulle bege mig till Bromma strax efter 07 men blev ändrade planer då jag fick sms om att planet var försenat. Men runt 08.20 var jag iaf på Bromma och väntade, planet skulle komma in 35 men på skärmarna stod det att det kom in tidigare =) Första jag ser gå av planet var dock inte den jag väntade på utan en annan skånepåg som känner genom min bror, jo jag blev lite förvånad kan jag säga! Sen kom pågen jag väntade på =)

Hem och slänga oss i soffan och sen blev det en tids TV spels spelade, WII och varför förlorar jag alltid?
Lagom vid lunchtid gick bilen först till Ellagård och vattna blommor och hämta post, men vart gjorde jag av posten? Till centrum och köpa vattenmelon och jordgubbar till kvällen. Där någonstans insåg vi att vi var hungriga och parkerade bilen i skuggan och det blev lunch på ja vad de nu heter mittemot Metro. Sen gick bilen äntligen till landet!

På landet blev det golf och tillslut kom vi även iväg till golfbanan och sa hej hej mamma o pappa och efter en hink blev det banan som fick besök. Jag säger bara jag är mäkta imponerad och jag vet någon som inte besökt en golfbana för sista gången ;) Kvällen spenderades ute och den innehöll både super god mat och dryck, kubbspel, häng på altanen och ja en del mygg.

Kan sammanfatta fredagen som LYCKAD! 

Lördag, hemfärd från stugan och väl hemma igen mera WII spel och sen bar det iväg på fotboll... En lite nervös för skulle stå i malmöklacken (men hellre där än i AIK klacken) och en annan för resultatet. Tyvärr blev det de sistnämda som fick ge vika och resultatet ville inte rätt väg som en viss sötis ville =( 
Blev trevlig och god middag hemma iaf och någon häll skenet uppe riktigt bra ändå trots förlust. 

Ännu en dag LYCKAD! 

Söndag vad ska vi hitta på vad ska vi hitta på var stora frågan? Minigolf blev de och hamna på Åkersbergas äventyrsgolf och efter lite sms så gick ryktena om att denna var Åkersbergas bästa men också svår. Kan bara hålla med om de och efter 2 varv förstår jag fortfarande inte hur man kan gå runt på 25 eller 26 slag på den! Men kul hade vi =) 

En underbar helg gick till ända och sa hej då på Bromma men vi syns snart igen och då om precis en vecka, Lycka =) bokade biljetten idag! 

Bjuder kanske på lite bilder när fått de från mobilen...


Inte många moln var det här inte... Skönt ...

dsc02547 (MMS)

Inte många moln var det här inte... Skönt är det iaf. Ligger vid norskogen och solar :)


Nu lämnar vi bromma bakom oss men säger so...

dsc02545 (MMS)

Nu lämnar vi bromma bakom oss men säger som skylten välkommen åter!


Någon tror han äger på minigolf iaf! ;) vi...

dsc02544 (MMS)

Någon tror han äger på minigolf iaf! ;) vi får se vad resultatet visar...


Över 200 malmö supportrar som gick av tåge...

dsc02536 (MMS)

Över 200 malmö supportrar som gick av tåget vid solna station, jo lite mäktig syn faktiskt!


Så var man här!

dsc02523 (MMS)

Så var man här!


Hemma och städar

Hemma igen för ett par timmar ja eller för en natt iaf och ska passa på att dammsuga lite och bädda sängen med lakan (för just nu är den tom). Fixa lite frukost inför morgondagen kan vara bra också.

Imorgon tidigt tidigt ska jag bli väckt av ett telefonsamtal eller sms och sen bara sätta sig i bilen på väg till Bromma för att hämta upp finbesöket =) Sen blir det lite chill innan vi drar vidare till landet för att kanske bada och prova på att spela golf. Undrar hur detta kommer gå, men han har ju en bra tränare så måste gå bra ;) Grillning på kvällen och på lör fm åker vi hemmåt igen för att ta oss in till någon pub tydligen och dricka öl inför hans stora match. Malmö-AIK och jag är så snäll och följer med och står i Malmöklacken, måste ju betyda nått iaf och inte att jag har blivit malmöfan iaf! (det är en sak som är säker) Sen hade det varit lite segt att sitta hemma själv meddans han var där... Men lovat att inte störa honom under matchen, han kommer vara tokladdad så hoppas faktiskt malmö vinner.

Söndagen får vi väl ta som den kommer... trist bara att åka ut till Bromma på kvällen igen =( men men kan inte göra så mycket åt saken nu. Men snart ska jag neråt i landet också ju och då hoppas jag vi ses igen!

Nu räkningar att betala.

Inte ofta lena har klänning men till grill...

dsc02488 (MMS)

Inte ofta lena har klänning men till grillafton har det blivit lite tradition :)


Vilken dag och vilken kväll!

Började tisdagen med att att ta ett dopp i sjön med mamma. Solen lyste och värmde upp allt som fanns att värma. sen bar det iväg till golfklubben och blev en del kära återseenden, många kramar blev de.
Ja som tidigare skrev så var det kanonstart kl 13.00 på krögarcuppen igår. Solen stekte och allas humör var på topp! Jag är faktiskt ganska nöjd med mitt spel eller det var 3 hål som var tråkiga men men... Solen stekte verkligenoch på hål 7 tog jag upp paraplyet en stund, men då det visade sig vara en bromsmagnet så tog jag ned de när jag kom till hål 10. Efter knappt 4 timmar var det skönt att få sätta sig och ta en kall Cola, men inte lika skönt som det var att ta sig den kalla duschen efter ett tag ute i solen.

Hem och byta om och på med sommarklänningen ;) nu väntades det grillafton. Alltid lika gott och det fanns grillade räkor, grillad lax, grillat kött, bakad potatis, sallad, såser ja allt var super gott. Ja och till maten blev det så klart en kall öl.
Efter prisutdelning, ja jag kom 3a och fick en dagens lunch i restaurangen, då blev det den traditionsenliga tävlingen. längsta drive och närmast hål. Längsta drive gick inte så bra...trots att jag redan lovat bort skumpan, ooops! Hahah men som grodan sa så kanske det inte är så bra att vara kaxig innan haha. Men det gick ju bra för mamma och hon sa ju Lena har ju redan lovat bort skumpan på fredag. För mig gick det bättre i närmast hål där jag fick en flaska vin i pris. Kvällen fortsatte i skrattens och värmens tecken. Solen lyste klart och värmde underbart och vi satt ute till strax efter 23 tiden då vi begav oss hemmåt. 

Tack alla för en underbar kväll! 

Idag steker solen lika skönt men jag ska ligga hemma och jobba på brännan ;)  
 

Dagens vinst :)

dsc02491 (MMS)

Dagens vinst :)


13.00 startar krögarcuppen, årets bästa tä...

dsc02480 (MMS)

13.00 startar krögarcuppen, årets bästa tävling :) kanonstart och jag börjar på hål 2.


Underbar kväll!

Kom upp till landet strax efter 18 tiden och då bar det iväg med en gång nästan till badet. Riktigt skönt i vattnet kan jag berätta att det var, de hade mätt upp de till 25 grader i morse. Kom hem från badet och det blev taco middag på altanen. Vart kvar på altanen en lång stund, var visserligen inne en stund och pratade med min lilla groda ;) men sen gick man ut på altanen igen och så vart vi kvar där till klockan blev 22.45 då började mycket komma lite för mycket och skönare att gå in.

Imorgon är det golftävling som gäller och sen grillafton och då kommer puff och bebben också =)

Mot landet

Snart bär det av mot landet igen. Väntat på pappas leverans som kommit, hämtat paket från posten, pratat med malmöfan om biljetter till helgens match och andra biljetter med, tvättat och just när skulle hänga upp den kom det lite regn så hängde den inne. Men tror ni inte det var strålande sol igen när jag kom ut men orkade inte hänga upp den ute då, så den fick hänga inne..

Nu ska jag bara få ihop väskan med kläder och så packa ner de jag köpt så ska jag sätta mig i bilen och åka. Juste måste hem förbi mamma och pappa och hämta tvätten också först.

Sol och värme

Sitter i sovrummet nu och det är tokvarmt, fläkten är på men vet inte om blir så mycket bättre jo luften rör sig iaf. Kan inte sova och det är nog för det är så varmt, men nää jag klagar inte det får man inte göra när värmen är här!

Dagen har gått i solen och värmens tecken. Har legat på en brygga med min apendragare och solat i 4-5 timmar och däremellan har det blivit lite dopp för att svalka sig. 26 grader i vattnet underbart =) kan man verkligen inte klaga på. Blev en fin simtur över hela sjön också men nej tack inget hopp från klippan. GALNA är vi inte!

Kvällen spenderades i soffan, varmt var det och fläkten gick för full gång. Nu är det sovtid snart och får se hur lång tid det tar för det är varmt, men börjar svalna lite nu. Värsta med fläkten är att den låter ju så, kommer inte kunna somna... Men nää man får inte klaga när solen är här, jag njuter!


Nu ska rensas kläder...

dsc02475 (MMS)

Nu ska rensas kläder...


VM-finalen på TV och ett lite läsning. Ja ...

dsc02474 (MMS)

VM-finalen på TV och ett lite läsning. Ja jo man måste hålla sig uppdaterad om vad som händer i huset. Haha


Händer grejer nu

Ja jag har inte hängt med riktigt i bloggandet nu under semestern känner jag. Igår kom jag hem från landet efter att ha golfat med pappa. Mötte upp Maria och det blev lite nya saker, underkläder, bikini och Maria slog på stort och köpte massa färg. Hem till henne och målade om balkongen och vips så var den vit istället.
Dagen idag skulle börjat på gymmet men lite huvudvärk och risk för senare solsting stoppade de. Det blev att införskaffa lite mat och sen åkte vi ner till bryggan och la oss i solen. Solen försvann dock efter dryga timmen och nu blev det rastlöst i kropparna. Nää men fanns en del saker som skulle fixas ju... Så blev att plocka ihop och bege sig vidare mot andra äventyr.

Hunnit med en massa idag sen, varit i Skärholmen Centrum, Kungens Kurva Ikea, Barkaby Ikea, Bauhaus, Jysk, Rusta. Där på de olika ställen blev det lite olika shopping och innan den lilla resan började så var vi iväg och Maria köpte nytt "svart gräs" til balkongen som vi la ut och klippte. Det börjar bli jätte fint nu (inte för att det inte var de innan men...)  

Så är så nöäjd med denna fartfyllda dag! Ska lägga mig i soffan nu och bara njuta och hoppas att det blir en rolig match ikväll annars blir det min nya film!

Vilken underbar dag!

Vaknade till så där härligt av att fick sms och insåg att klockan var typ 7, la ifrån mig mobilen när jag sett vem som skicka. Dessutom finns bara en som skickar så tidigt, var ingen panik att läsa kände jag. Gick sedan upp vid halv 9 då jag inte kunde sova längre. Tänkte kolla på sommarlovsmorgon (måste ju checka ett avsnitt så man är uppdaterad tills man jobbar) medans jag åt frukost men hitta inget, brukade det inte alltid gå 9.15? Ja ja blev nått nyhetsprogram.

Gick en runda med Lukas och han fick till sin stora glädje bada och efter de la jag mig i solstolen och njöt. Njöt av den stekande solen och med Lukas brevid mig kunde det inte bli bättre. Låg och njöt i flera timmar. Sen blev jag bjuden på lunch på klubben och sen på glass i Norrtälje, jag har de bästa päronen! till middag blev det korv med bröd, låter inte så kul kanske men riktigt mysigt att sitta ute och äta och då är allt trevligt.

Avslutade som bilden innan visa med att stoppa fötterna i fotbad och det var underbart! Ska köpa fotsalt när är hemma under helgen. Efter det blev det jordgubbar och vattenmelon och Champange =) Inte var dag man dricker äkta skumpa men idag skulle mammas HIO firas. Japp mamma gjorde ju en HIO idag på International golf club at Arlanda. (Inte våran hemmabana) GRATTIS!

Imorgon blir det golf med papps sen på kvällskvisten åker jag hem till mina nallar ;)


Härligt detta :) kommer bli min kvällsritu...

dsc02458 (MMS)

Härligt detta :) kommer bli min kvällsritual. Ska köpa fotsalt!


Strax efter 9 idag fick jag sms av pappa. ...

Strax efter 9 idag fick jag sms av pappa. Trodde han skulle väcka mig. Men stod bar. Mamma gjorde precis en HIO! Ja vad ska man säga coolt!


Golf och sol

Blev ingen lång sovmorgon idag utan flög upp ur sängen vid halv 8 tiden. Flög inte helt frivilligt upp men magen sa att jag var tvungen. Frukost serverades ute och gott med gröt och lingonsylt. Mamma och jag packade våra väskor och våra bagar in i bilen och begav oss till golfbanan. Jag och mamma gick ut strax innan 9.00 och ja de 9 första hålet tog längre tid än de sista 9 hålen. Spelet kom också betydligt bättre igång efter vi vänt på scorkortet (även om jag inte skrev).
Skön dusch och anmäla oss till grillafton nästa tisdag. det blir nog lika trevligt som alltid. 

Efter lite lunch blev det solstolen som gällde och kan avslöja att tog inte så lång tid innan mina ögon gick i kors och jag sov gott. Blev en härlig power nap på ca 15-20 min. 

Till middag serverades hemmagjorda hammburgare, smarrigt och till efterrätt blev det även idag jordgubbar. 

Imorgon blir det sovmorgon och sedan stek på altanen medans mamma och pappa spelar golf. Sedan blir det en tur till Norrtälje och ska se om de har någon god glass där ;) 

Nu är det fotboll i soffan! 

På dejt med mitt favorit Pucko!

Nu fick vi äntligen till den och fick till den där dejten vi så länge talat om.

Kom hem till Puckot strax innan 18 tiden och möter hennes syster och första hon säger är Vad gör du här?! tack för den inte ens hej! hahha nää men jag kliver rakt in i huset istället och hittar mitt Pucko framför datorn. Blev lite snicke snack och efter ett tag ut och spela kort i kvällssolen. Blev bjuden på korvgrillning och jordgubbar och glass till efterrätt.

Hade en mycket trevlig kväll inte bara med mitt lilla älsklingspucko men även me de andra familjemedlemarna som dök upp.

Kom även på att tiden har gått så fort och vi har nu känt varandra såå länge och det bästa av allt är att jag älskar den relationen vi har tillvarandra. Det är kärlek ♥ känt denna liva varelse sedan dagen innan hon fyllde 9år och i augusti fyller hon 17!

Älskar dig!


Morgonen börja på gymmet slutar på landet!

Började dagen med att besöka gymmet idag var även lillkillen med. Som en äldre herre sa det ska börjas i tid ;)
Hem och in i duschen och kolla upp bussen till landet, dom gick ofta skönt. Gick hem till Mutola och där fick jag hjölp att göra om min bloggdesign, man tackar för de. Sen får man tacka extra för skjutsen till bussen, skönt att slippa gå den biten ändå.
Så nu sitter jag på landet och myser och hörde nyss mamma säga ska vi fixa jordgubbarna nu. Ja det tackar man inte nej till. Jag älskar jordgubbar ♥


Mys med kusinen

Mötte upp kusinen inne i stan igår och vi åt mat och sen skulle vi köpa jordgubbar och fick 3 liter för samma pris som 1 liter. Fast vi sa stopp vi två stoppade han ner en till, han hade väl ångest för att slänga de. Så 3 liter svenska jordgubbar för 20 kr inte illa! Vi tog bussen in till Djurgården där vi först gick föbi minnesgården eller vad de kallas för Estonia. Aldrig varit där innan bara gått förbi skylten och pilen så många gånger. Men det var ändå en speciell känsla att gå förbi och titta på alla namn som stod där, UCSH säger jag bara!


Gick vidare och hamnade på Skansen. Vi gick runt som två små barn och tittad på alla söta djur. Även om klockan var mycket var det så varmt och skönt och vi mötte en hel del andra som också verka tycka de. Satt på en klippa och titta ut över vattnet och åt våra jordgubbar och bara njöt av svensk sommar!

Tack kusin för en myspys kväll =)



Underbar kväll!

Ja kan kort nu bara sammanfatta kvällen!

♥ Underbar kväll med underbart folk!
♥ Vilket väder vi fick, när klockan var 00.03 så var det fortfarande 20 grader ute, nää då kan man inte klaga.
♥ Stan var full med glada människor.

Ja just nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska säga mer än att det var en underbarkväll med underbart folk och är riktigt glad att fick följa med.

Synd bara att du inte kunde följa oss hela kvällen, men alla förstod och vi tänkte flera tankar åt dig efter du gått det ska du veta.

Vad dagen bjuder på får vi se men ryktas om bad och sol.

Nu blir det bira och mat sen blir det tävl...

dsc02418 (MMS)

Nu blir det bira och mat sen blir det tävling!


Fått spännande paket

dsc02417 (MMS)

Fått spännande paket


Nu har jag semester :-D

Nu har jag semester :-D


Sommarkramar

Solen solen e gul =)

Man kan inte kllaga på värmen vi har ju just nu så det tänkte jag inte heller göra. En (kort)dag kvar till semestern eller först helg sen en månad semester! Ska bli skönt med semester även om den är otroligt oplanerad, men lutar mot mycket sol och bad om vädret tillåter.

Idag var det några till pluttar som lämnade våran avdelning och fick sommarkramar och mys av de. Vi har fått fler paket idag av barn/föräldar. Jag blir lika rörd varje gång och det är tanken som räknas i varje paket och alla vi fått har de liksom tänkt till om. 
Vi har bla fått:
Paket från Body shop (liten nessesär med tvål, massageolja, liten massagegrej och nått mer)
Godishjärtan, (rosa små hjärtan som nästan ser ut som stenar)
En bok, den var jätte bra och där var det tanke bakom de olika böckerna.
Halsband
Blommor
Sen paket från hela gruppen, handduk, bodylotion, lite mer body lotion, skruppsvamp.

Imorgon blir det mer kramkalas då sista dagen är innan sommarlovet och nästan alla lämnar oss för största avdelningen :(

Men det som betyder mer än paketen vi fått är de ors som de säger och man verkligen hör när de menar de. Idag när krama en mamma hej då sa hon Hur ska vi klara oss utan dig! Åhh jag vart så rörd, min lille plutt ska byta upp sig nu. Men vi ses ju på gården för inne kan han tydligen inte hälsa på?!

RSS 2.0