Det närmar sig slutet...

Idag spelade Garpen sin sista innebandy match på väldigt länge, kanske hennes sista på denna nivå någonsin. Vet fortfarande inte hur det gått men hoppas på att de fick med sig en seger och att hon är nöjd med sin egen insatts. Ja och allt detta får mig att inse att det kanske är dags för mig också snart, ja eller att jag kanske gör min sista basketmatch på denna nivå eller även i Täby linnet. Efter 17 år på basketplanen tror jag det kasnke är dags att börja tänka om det verkligen är detta jag vill. Förra året hade jag bestämt mig jag skulle lägga av, det var trist bara att jag skulle sluta på det sättet som det blev. Men så fick vi chansen att gå upp till Basketettan ändå och då kunde jag ju inte hoppa av, jag gav det en säsong till.
 
Men hur det blir till nästa säsong ja??? Ja jag vet svaret redan och ju närmare sista matcherna för säsongen jag kommer ju säkrare blir jag på hur jag ska göra. Men kan säga att det har grubblats och tänkts och funderats och jag älskar ju detta och jag älskar att spela matcher och jag älskar att spela basket och träna och laget betyder mycket för mig och allt detta har jag vävt in i det hela. Mycket av detta är det också som fått mig att tro att jag vet vad jag kommer att bestämma mig för.

Men även om allt känns bra egentligen så är frågorna och tankarna många?!




Frukost/lunch

Ska ta på mig lite kläder och gå ner till centrum och hämta ett paket jag har fått och ska då passa på att köpa tacos med mig hem. Blev så sugen på de men orkade egentligen inte gå ner till centrum bara för de, men så kom jag på paketet och då fick jag lite energi att gå ner.

Strax efter 14 ska jag hämta upp mamma och vi ska iväg och fixa lite saker.

sluta här...

0-7b3aca342cb6a57d76141ac71f060579.png

sluta här...


om 10 år

0-3fd408efcff371c44a82cc9a3228142f.png

om 10 år


kom ihåg!

4d203fcef9a68080091aaf1912270b38.png

kom ihåg!


middag ikväll!

12da6cbacc845de33cb119e471b990e0.png

middag ikväll!


...

Vi torska med 4 poäng, jag kan fortfarande inte lägga i bollen...= ARG men tog dock 10 returer så får väl vara glad åt de ett tag då och mina 2 st 3:or de satt iaf.

NU är det snabba ryck för ska med tåget om 20 min in mot stan och möta upp kusinerna. Vad som händer ikväll och vart den slutar får ni se senare ikväll om ni har tur.

Taggad

Fick en välbehövlig sovmorgon imorse och sen har jag kollat lite på TV och inte gjort så mycket. Utanför fönstret är det vitt vitt vitt men börjar klarna upp nu och ser lite droppar på fönsterrutan nu, kan det vara så att det smälter?

Ska få i mig lite mat och fixa lite saker innan matchen, jag typ packa väskan men matchkläder. Sen är det bara att ta väskan och knata ner till hallen och börja värma upp. Hoppas på en bra uppvärmning och en ännu bättre match. Ska bli riktigt kul att spela match igen och senaste matchen vi spelade blev ju en vinst och hoppas att detta håller i sig idag!

Bilder är från en Solna match 06/07


En dag ska jag se dessa live!


Dagens middag kommer härifrån.

2b611c0716ea5978e465999666b4e76e.png

Dagens middag kommer härifrån.


Träningen då

Rätt rolig träning även om den var jobbig. Fast egentligen kanske inte så jobbig men för mig som är lite krasslig kändes det super tungt... Blev lite uppvärmning och jag var då redan trött, men sen när vi skulle spela över hela plan 1-2 det tog knäcken på mig och krafter tog bara slut. Blev inge 3-3 match för mig även om det kändes lite dumt att gå av, men skulle aldrig orka.
Tjejernas träning höll D i och de gick ganska bra de lyssna så i början men i slutet märktes det att de hade tagit in mycket info, då var de sega och trötta.

Själv ska man inta sängläge alldes strax men först ska jag skriva in lite i min kalender.


på väg till träning... Men visst ä

6abb807672ae1b7f113613a80d573d0c.png

på väg till träning... Men visst är det kallt ute men lite mysigt ändå.


Host host

Burr burr kallt ute när vakna imorse, så kallt så slapp skrapa rutorna från bilen. Hade bilen för idag med för hade lånat den igår kväll. Bilen börjar rulla och allt är bra tills jag ska lägga i tvåan och det går inte nej nej kan inte köra på ettan och så nu fick jag in tvåan. Kommer till jobbet och nää ingen utgång på f.m får se hur vi gör efter lunch. Jorå då blev det utgång, det var +8 grader i solen (japp trot eller ej) men -16 på baksidan, tur att vi höll oss på framsidan. Inga barn klaga utan hade lika kul ute som de brukar ha.

Jag insåg på e.m att jag kanske inte ska träna, hostar fortfarande och nu har det satt sig i nästan också även om det är på väg att bli bättre. Hoppas på att träna imorgon. Insåg att jag skulel missa bussen när kom från jobbet men hade ändå lite flyt och fick lifta med en kollega en bit och fick sedan en ca 12 min promenad hem. Det var SKIT kallt i ansiktet och insåg även då att det var nog bra beslut att inte träna ikväl, blev helt slut av den promenaden.

På väg hem sen blev jag erbjuden skjuts och även skjuts till att handla mat och nää det tackar man inte nej till. Tackar så mycket!!!


gissa vart jag har varit och

0-26c5642ad7b91be666eb7dca43f51393.png

gissa vart jag har varit och handlat mat?


GRATTIS FANNY 20 ÅR firades med överraskningsfest

Igår (söndag) var det Fannys 20 års dag och det firades i lördags med överraskningsfest. Det var verkligen jätte trevligt och lite roligt att träffa lite nya människor. Pratade med en person och insåg att plötsligt är inte värden så stor ändå utan denna kände en som jag också känner lite grann, hahaha.

Det var en hur kul kväll som helst och jag tänker inte kommentera mera av kvällen utan det får bli så nu, kan dock avslöja att jag var lite lyrisk när vi fick se alla brandbilar. Hahahah

        FANNY har pracis kommit in och hon var minst sagt förvånad, men mest såg hon så glad ut =)



Vi fick se en brandbil =) 


Inte skönt nånstans...

Avverkade 30 min ute i snöstormen flr dryga timmen sen och kan konstatera att det blir nog inte kjol ikväll inte. Litar inte på lokaltrafiken i detta väder och för att slippa riskera att frysa benen av mig blir det iaf jeans. 
Lukas tyckte det nog var trivsamt så länge han fick gå och lukta där han ville.... eller tyckte han verkligen de ibland såg de ut osm han ville hem och aldrig sett honom springa in genom min dörr så snabbt innan.

Nu har laddat magen med lite mat så nu ska in i duschen snart och göra mig klar för kvällen. Vad som händer ikväll kan jag inte berätta nu men de som vill får reda på det senare imorgon....

Uppe tidigt en lördag

När M ringde strax efter 11-tiden trodde hon att jag sov, brukar visserligen ganska ofta ligga kvar i sängen ganska länge på lördagar om jag inte har nått för mig alls. Ja som denna lördag, eller nähä så var det ju inte. Vaknade upp strax innan 9 tiden och tänkte snart kommer vovven och slapp iaf bli väckt av att telefonen ringde. Pappa ringde kort därefter och efetr en massa strul med dörren (som visade sig vara fastfrusen) så kom Lukas in till mig. Jag har lovat att passa Lukas idag och eftersom jag ändå skulle upp vid 9-tiden och möta honom så kunde jag ju passa på att boka tvättid mellan 10-13 så var nere i tvättstugan vid 10-tiden och ska snart ner igen och ta hand om sista tvätten. Men uch så trist det är!!!

Ska väl ta på mig en massa kläder snart också och gå ut och gå med Lukas, någon som är sugen på en liten promenad ute i det härliga vädret?!

Skön promenad

Analysrundan stod åter på schemat och den är saknad ska jag berätta. Ingen träning idag så tackade inte nej till de när frågan kom igår vad jag gjorde efter 20.00 idag. Blev en extra lång runda idag eller vi var ute i nästan 90 min och sista tiden var det rätt skönt att stå i lä. Det fanns mycket att prata om men det som var extra skönt med rundan idag var att det var inget analyserande utan bara rent fakta prat och det var rätt skönt. Annars är rundan känd för att vara rätt analyserande men ibland är det skönt att få ventilera fakta också.
När kom in till hissen fick ja se att det var -6.7 grader kallt och blåste 6.9 m/s vilket gav en köldeffekt på -14 grader, ja inte konstigt att man tyckte det var skönt i lä.

Imorgon fredag och veckan har gått galet snabbt...

Nytt badrumsskåp sökes

När kom hem igår igår från matchen i Södertälje så kom jag hem till en syn i madrummet som jag inte ville se. Skåpet som vasken sitter på hade brakat i golvet och handfatet hängde lite löst. Så ringa pappa och "gnälla" av sig lite och idag var han och kollad upp det hela som jag hade stablat upp med hjälp av en pall och soptunnan. Det är tydligen en ganska bra provosorisk lösning. Så ikväll har jag och pappa varit och kikat på nytt skåp, men hitta inget som var intressant och blir att kolla lite till.

Så nu blir det sen middag, blir Nasse special. Pasta, räkor och creme fraiche idag med smak paprika och chili (ska egentligen vara saffran men jag föredrar faktiskt denna smak.) 

Blir nog en TV-kväll idag, sen är det ju lill-lördag så ska fira med en semla ;)  

ÄNTLIGEN!!!

ÄNTLIGEN DÄR SATT DEN!!! Årets och säsongens första vinnst med damerna och det kunde inte kommit vid bättre match. Samling senaste 18.15 ombytta och klara, matchstart 19.00 i Södertälje. Kom dit strax innan 18.00 och åt lite kycklingsallad som hade köpt hemma, vi är just nu 4 spelare varav en är krasslig och en har en jätte mensvärk. Åhh det känns bra detta och vi får reda på att det är bara 3 som saknas, alltså blir vi bara 7 spelare till matchen. Uppladdningen var nog inte den bästa egentligen eller med facit i hand så vart den ju de....

Matchen sen då? Vi börjar med att göra 4-0 på de och vi gör det med fart och jag tänker bara vi inte tappar nu detta. Det gör vi inte utan fortsätter att spela så himla bra. Alla spelar bra och vi spelar verkligen som ett lag. Vi spelar bra hela första halvlek och går till halvtidsvila med en ledning på +10 p. (kommer inte ihåg siffrorna) I tredje tappar vi lite men de kommer aldrig ikapp riktigt, det vi tappar är lite fokus och laganda och vi börjar gnälla och "skälla" på varandra. Vi en time out blir vi påminda om att spela som ett lag och bort med negativ fokus. Vi rycker upp oss igen. Fjärde perioden går långsamt i början och ca 3 min in i perioden stukar Ollie foten och vi är nu 6 spelar kvar. De 7 min som var kvar känns som de går väldans segt men helt plötsligt är det bara 1.32 kvar och sen helt plötsligt bara 15 sekunder kvar och vi leder med 19 p och vi kommer vinna matchen. Tror slutresultatet hamnar på 48-67 men inte 100 det har inte kommit upp på nätet ännu.

Glädjen är obeskrivlig efter matchen även om jag själv är mer glad nu än jag var direkt efter matchen. Finns saker som jag är missnöjd med i mitt spel, men vi spelade i 40 min ändå som ett lag och vinner som ett lag. 

JAG ÄR SJUKT GLAD!!! 


YES!!!


Helgen

Idag är det alla hjärtans dag och ja jag kan hålla med om de som tycker den är lite överskattad, finns det någon man tycker om ska man visa det varje dag eller när man ses inte bara en vissa dag på året. Men visst hade jag haft någon annan än nallen att krypa ner med i sängen kanske jag hade resonerat annorlund vem vet men nää tycker den är lite äverskattad i alla fall.

Haft en bra dag och helg.
Lördagen bjöd på dop av lill skrutten och så snäll och söt hela dopet och pappan kunde med glädje öppna doppresenten när han fick klartäcken att det inte rörde som om en djurgårdsnapp. Senare på kvällen var det dammatch som jag berättade om i tidigare inlägg. Sen hade jag en dejt med datorn eller framför datorn kanske, hehhe. Fastnade framför datorn i ett par timmar och han tom komma över det där stadiet där jag var trött.
Söndagsmorgonen var seg och var riktigt trött när vaknade... Hade lite problem med att få ihop laget till matchen och det var lite krisit där ett tag, men löste sig tillslut. Efter coachat 2 matcher så blev det hem och slocknade på sängen och vaknade 15 min senare och trodde jag sovit en hel natt. Tog den lilla röda och begav mig till Solna för att hämta upp Garpen och vi drog vidare till Kista för att äta mat. Hitta ingen bio så bestämde oss för att gå och kolla lite, jag skulle ju köpa strumpor. Hittade dock inga strumpor men en massa toppar och ett linne hittade jag.

Så man kan säga att helgen har varit bara bra!

Även träffat min idrottpsykolog idag och fick chansen att talat ut om ett och annat så skönt. En mening som jag blev glad över var, Åhh jag blir så glad för din skull! 

Helgens ord måste ju ändå vara: Var spontan du kan få ut nått gott av de!  

3 matcher på 2 dagar

Igår var det dammatch mot Luleå BG och helt ärligt har jag inte så mycket minnen från matchen. Vet inte varför har trängt bort de men så är det. Jo jag vet att jag hade dålig straffkastprocent 3/6 inte bra... Sen hade jag ett par tok layups, hahah mer gå layups... Siffrorna får tal sitt språk, sen om de är rättvist eller ej?! Me de ljuger iaf inte 56-93 (13-21, 8-28, 17-25, 18-19) Att förlora andra med 20 poäng är ju inte okej. 
Ny träning imorgon och ny match på tisdag. Hoppas att smällen under knät är lika bra som idag då ska de nog gå bra att träna utan att känna av nått.

Börja dagen med att tjejerna hade match. Var lite kris där ett tag, bara 4 spelare men en sjukling hoppade in igen och vi var 5 st. De 5 som spelar gör en riktigt bra match och kan inte mer än glädjas åt hur de genomför matchen. Trots detta är det årets första förlust som kommer mot ett öag de egentligen med full styrka vinner över. Men svårt att spela i 7 min med 4-5 och men dryga minuten kvar 3-5. Vi tappar i sista minuten och sista sekunderna går de om och de med lite flyt. Vi förlorar med 48-51. Visst vi missar mycket i anfall stundtals men ändå så gör tjejerna en kämpar insatts de 5 som spelar. Många av de som spelade är inte vana att ta de ansvaret som de fick idag och gjorde de bra.

Dagens andra match var två av mina tjejer som redan spelat 40 min en match innan med och spealde u20 match mot SBBK. De kom idag med ett ungt lag och även om vi hade en del yngre så var vi nog äldre men framförallt större. Vi vinne rmatchen med 2 poäng tillslut men kunde lika gärna varit 10 poäng upp till oss. Men det var skönt med en seger och tror det ar en viktig seger inte bara för u20 utan även för de damlagsspelare som var me.


Match imorgon

Imorgon 18.30 är det uppkast mot Luleå Stars. Matchen går sent vilket är lite ovanligt och dessutom är det ju en lördagkväll. Vad ska man hitta på hela dagen för att "fördriva" tiden fram till samling. Vill ju inte bara ligga i soffan och göra ingenting. Vilken tur då att jag vet exakt vad jag ska göra, jag ska nämligen på dop.

Ganska skönt att få skingra tankarna på nått annat än basket innan matchen väl är. Sen när det väl är dags att byta om är det full fokus som gäller på basketen och det är skönt att få tänka på den då och "sluppit" göra det hela dagen.

Ska första segern komma imorgon?


FREDAG

Så var det fredag och det är hur skönt som hellst... Slutade tidigt idag men stannade kvar en stund på jobbet och fikade. Efter jobbet blev det en tur in til stan och min nya kärlek, japp det blev ett kärt återseende och jag hittade lite roliga saker att ta med mig hem, bla en liten tavla att hänga på väggen.

Hem och var så trött så trött så höll på att somna på roslagsbanan, plockade upp den lilla röda hos mamma och hem och sova 30 min och sen till träningen.

Efter träningen blev det att handla lite mat och nu sitter jag och gör ingenting.

Jag var ingen miljonär....

Ja plötsligt händer de... fast inte ikväll =(


Kanske är jag miljonär?!

Kom just på att jag har en trisslott i plånboken, tänk om jag är miljonär?!
Fast å andra sidan med den turen jag haft på sistonde kommer jag inte vinna mycket...eller plötsligt händer de!

Idag har varit en mycket bättre dag och det är mycket skönare att ha sånna dagar än den som var igår, den var inge bra eller den var jobbig. Fast ändå var inte hela dagen jobbig och pest jobbet gick bra och vi fick gjort en massa saker. Sen åkte jag in till stan för att tanka lite i en affär som jag dock gick helt fel till så kom aldrig in dit, kanske imorgon kom jag på just nu. Slutar ju 13.00 då, hmm bra ide. Men hade ändå en skön stund inne i stan själv, hur kul lät det där då?! Men det var liksom skönt att gå och stosa lite själv och hittade en t-shirt och en längre t-shirt på Monki också så det var nice.

Måste få bjuda på en sån härlig konversation idag vid maten, barnen är för söta ibland.

Ett av barnen som jag har brevid mig i maten sitter så fundersamt och tittar på mig....
Jag - X vad tänker du på? 
X - jag tänker på dig....
Jag - jaha vad tänker du om mig då? 
X - jag vill att du kommer hem till mig idag.
Jag - men det går inte idag, jag ska iväg och träna direkt efter jobbet.
Y - Lena vad är ditt jobb?
Jag - men det här är ju mitt jobb, jag jobbar ju här!
P - Lena bor du här?
Jag - Näää

Hahaha men det bästa är ändå, Lena vad är ditt jobb?

Varför?

Just nu är det mycket som snurrar i mitt huvud och jag orkar inte riktigt mera just nu. Överväger just nu starkt på att försöka ta ledigt 3 dagar v.12 och åka med mamma och pappa till fjällen ändå eller ska jag försöka ta hela veckan? Men det är det där med semesterdagar. Funderar på att åka upp med de om de åker på sön och åka hem igen på ons. Får ändå 2 dagar med möjlighet till skidåkning ju och det kanske är just vad som behövs för att ladda batterierna. Lite kluven till att ta hela veckan, handlar ju om att vill ha semesterdagar kvar också. (För ev fler spontana resor)

Fick ett sånt bra sms av Maria vännen och hon satte nog precis ord på mina tankar. TACK

Imorgon efter jobbet ska jag försöka åka in till stan och besöka en nyfunnen kärlek, bara att gå in där så får man ett lugn i sig och avslutar som en klok person och även mycket god vän brukar säga KÄRLEK och OMTANKE!  


Träningsmatch mot Eskilstuna

Kom precis hem från träning med tjejerna och innan de så hade vi damer träningsmatch mot Eskilstuna. Matchen skulle börja ca 19.45 samling ca 19.00 Det var en otroligt seg start och jag var helt ärlig lite rädd att vi skulle dippa totalt som våran start på uppvärmningen såg ut. Men så blev det inte, vi spelar riktigt bra basket och spelar som ett lag och det var så kul att lira. Vi leder inför tredje men då sätter de in en annan växel och kommer ikapp och drar ifrån. Vi kommer ikapp igen och det är jämt långt in i sista. Några minuter kvar och det står 60-60 vi missar något och där vänder de matchen. Hade vi fått i bollarna då, hade de sett annurlunda ut tror jag.
Men vi förlorar tillslut med ca 10 poäng, de rann i slutet vi fick inte i bollen och vi var tvugna att stoppa klockan. Vi förlorar inte matchen pga våran uppvärming det vill jag säga, för det handlar inte om den. Men när vi kommer in i tredje och leder matchen och de sätter in en ny växel så är vi inte med och det är där vi tappar matchen.
Åhh så frustrerande att vi inte kan lyckas vinna en match, jag ville verkligen vinna idag. Men nya matcher i serien kvar och vägrar gå från tabellen med en nolla i vinstkollumen.

Söndag

Vaknat upp och somnat om idag tre-fyra gånger men åhh så skönt att sova. Telefonen börja ringa för en halvtimme sen och hörde på singnalen att det var inte mamma eller pappa som annars kan ha en förmåga att ringa och väcka mig. Maria ringde och väckte mig och man märkte att hon var på ett strålande humör, hon var ute och gick. Senare skulle de till Ikea och fråga om jag ville med? Men tackade faktiskt nej, måste ta tag i saker här hemma. Städning och tvätt står på schemat och inget som ska ha från Ikea just nu så kommer bara sprida pengar där just nu. Kände att även om hade varit trevligt att åka med och få snackat lite och strosat på Ikea så var det nog rätt beslut idag iaf.

Nu ska jag sätta igång en tvätt för att ju tidigare den är klar ju tidigare kan jag ta tag i att sortera tvätten. Ska nog kolla pengarna på kontot också och kanske om har lite tur blir det en tur förbi centrum, skulle behöva nått nytt!


Debuten gjord och jag är såld!

Så har jag äntligen kommit dit och gjort min önskade debut. Plockade upp vännen min och den röda satte fart mot Hornsgatan och kreativ insikt. Behövde bara komma in i butiken så kände jag mig rofylld och lugn liksom och ingen stress av allt som fanns i butiken. Butiken går inte att beskriva med ord, du måste besöka den för att förstå! 


Tack för bilden Maria

Jag hittade iaf lite roliga saker, kommer upp lite bilder senare när fixat de till datorn. 

Men fixade en tavla till jobbet, som känns lite som vi på avdelningen och jag föll för den på en gång. Även hittat stenar till mina underbara kollegor. Så ja om du läser KO så kommer du inom en snar framtid att få en present, men schh så länge ;) 

 


Du får inte....

Du får inte.....

Texten säger en hel del och den är fin det är den och kan lyssna på den om och om igen just nu. Men frågan är om tiden är svaret, du får ta den tid du behöver för att förstå vad du vill du får be en bön att tiden du behöver räcker till.
Tror att kanske tiden redan runnit ut och nu mer än innan!  


God morgon!

God morgon! Ja eller om det är en god morgon eller ej det vet jag inte riktigt, men jo så gott det kan bli kanske....
Frågan är kanske vad jag gör framför datorn så här tidigt, jo sitter och äter frukost. Brukar alrig äta frukost framför datorn men idag blev det så för tänkte kolla om det stod nått på SLs hemsida om inställda bussar eller så, men verka gå som de ska.

Kan passa på att beklaga mig lite också, har så j*vla ont i min kind, tror att det är en visdomstand som håller på att komma upp. Haft ont i sidan av kinden när ska gå och lägga mig i veckan men igår var det inge bra runt hela dagen och maten var svår att få ner stundtals. Uch uch och idag när vakna så gjorde de så ont, blir att ladda upp väska med lite alvedon tror jag.

Nää du dags att klä på sig resten av kläderna kan ju inte gå till jobbet i bara thights och tröja, hahah nää dagen till ära ska jag ha kjol på mig. Kommer nog chocka många på jobbet :p

Hur är det med din prins?

Ja det är en bra fråga, hahah. Idag när vi sitter och äter lunch så säger ett av barnen bara helt plötsligt, -hur är det med din prins? Hahah och ja vi börjar prata om honom och om jag hittat honom eller inte och om han verkligen kommer på en svart häst och vart han bor. Eller rättare sagt jag behöver inte säga så mycket utan barnen berättar själva ganska bra. Jag har numera övergått från att han kommer på en häst utan kanske mer i en svart Ferrari eller som ett av barnen sa i en röd sportbil.

Men kan konstatera lite saker efter lunchen iaf.
* Han bor i ett slott, sen vilken färg det är är fortfarande ganska oklart, kanske brunt, grönt, blått, gult ja det vet de inte riktigt.
* Jag sa att det kanske inte är en prins utan en vanlig kille som kommer men de köpte inte barnen riktigt.
* Finns en fara att han kommer på ett piratskepp, fast om han är pirat så kan jag inte gifta mig med honom för att pirater kan inte gifta sig!
* De vill gärna att jag tar med honom till förskolan och visar upp honom. (hahah)

När vi ändå är inne på barn och vad barn säger för tokigheter kan jag berätta vad en av tjejerna sa idag. Det var nått om att jag hade en mamma och pappa. Tjejen tittar på mig och säger nää det har du inte, för fröknar kan inte vara barn! 
Jaha så var de konstaterat!  

RSS 2.0