hemma igen

Vill först säga att det är kul att det varit en jämn strid besökare varje dag under tiden jag varit borta. Inte kommit några inlägg pga av saknaden av Internet och varför inga mobilinlägg är helt enkelt för att jag stängde av datatrafik utomlands och då kunde jag inte skicka mms.

Jag har haft en helt underbar vecka som jag nu ett tag har suttit och funderat på hur jag ska kunna sammanfatta och det är svårt. Ska försöka få ihop en liten snutt av nått sen, men måste ha lite musik först och jag önskar en speciell skiva!

Men för att kortfatta resan innan jag återkommer med mer info så såg den ut så här:

Lördag - Nedresa till Turkiet, kom fram sent men blev ändå ett besök på Queens garden och Kral kebab.

Söndag - Poolhäng

Måndag - Massage på morgonen och sen 2 timmar på stranden hem lagom till lunch.

Tisdag - Dimchay.

Onsdag - Delfinshow och simma med delfiner.

Torsdag - Fira Lindas födelsedag vid poolen med massa skoj.

Fredag - Gick runt och shoppa nere i staden.

Lördag - Besökte Alanya kalesi (Castle of Alanya) och hemfärd kl 17.00 från hotellet.

Söndag - Bara slappardag och hemfärd till Täby igen =(

Ja men som sagt känns som man hunnit med en hel del och en massa kort har det blivit, bjuder på lite senare. Även hunnit med lite mer poolhäng på eftermiddagarna än vad som står utskrivet men då var det oftast bara bad inte så mycket sola.


Nu säger jag hej då sverige nu sitter vi p...

Nu säger jag hej då sverige nu sitter vi på planet och ska snart flyga


Om dryga timmen blir de hej då sverige och...

Om dryga timmen blir de hej då sverige och ytterligare några timmar hej turkiet!


Mot incheckningskön, snart så flyger vi. J...

mms_img11108 (MMS)

Mot incheckningskön, snart så flyger vi. Jaja eller som tony påpekar om 3 timmar :-)


På väg mot Malmö! Idag sverige imorgon tur...

mms_img24968 (MMS)

På väg mot Malmö! Idag sverige imorgon turkiet :-)


Min mamma är bäst! Ringde nyss till henne ...

Min mamma är bäst! Ringde nyss till henne och hade lite problem, hon skratta mest och sa javisst. Hon kommer över om ca 45 min och hjälper mig. Älskar dig!


Favorit

Saknar dig kompis!


Tvätta och torka lite smart

Ja det är inte vad jag gjort ikväll kanske. Jo tvätta smart gjorde jag och fått en massa tvättat, men efter att ha hängt upp första tvätten i torkskåpet och slängt in en del i torktumlaren kände jag mig nöjd. Ja fast bara till jag kom tillbaka efter 40 min och tanken slog mig utanför dörren, satte jag igång torkspåket? Nää så klart jag inte hade gjort och dörren på vid gavel. Så där hängde massa blöt tvätt istället för torr. Blev att fylla på med ytterligare blöt tvätt och en del fick hänga utanför. Det hela resulterade att en hel del av tröjorna och buxorna jag tvätttat just nu hänger på tork här uppe i lägenheten istället. Funkar men lite klantigt....

Varit nere i källaren också och hämtat upp mina sommarskor (massa flipflop) och nu har jag lite svårt att välja skor att ha med mig. Känns som blir lite mycket att ha 3 par flipflop, ett par ballerinaskor, ett par typ gympaskor (åker i) och sen kanske ytterligare ett par snygga svarta låga skor. Ska ju trots allt bara vara borta i en vecka, men har ju redan ratat mina Converse. 

Får se hur mycket jag får plats med imorgon när jag ska packa. men först hem till mamma så ska hon få sy ett par byxor och fixa en kjol. 

Snart massa massa sol =)

 

Lite nytt in i garderoben

För några helger sen när Tony och Linda var här uppe besökte vi Barkaby Outleten och hittade lite roliga saker som inte visat och idag har jag och mamma varit i Kista gallerian och hittade jag lite till =) Bästa idag var att jag gjorde inte av med så mycket pengar (nä mamma betala inte) men hittade saker till bra pris, sånt gillar vi =)

De vita Nike skorna köpte jag på Nike men de svarta skorna köpte jag igår med mamma o pappa i Centrum.


Perfekt till stranden

Klänning som jag fick av Tony i påskpresent ♥

Sista köpet i Barkaby

Dagens skörd i Kista gallerian.
Börja gå in på Cubus och hitta linne (59 kr) och kjol (59kr) och inte ens på rea, får se hur kvalitén är men lite fina så jag slog till.



Sen en kofta

Linnebyxor från HM, jag föredrar uppvikt ben

Sist men inte minst en tröja, ja bara för du säger jag är en apa ;)


vilket gäng!

Vilket underbart gäng jag har fått vara med denna termin, F-00 är en jätte fin grupp. I Fredags var det föräldrarmatch i slutet av träningen och tjejerna genomförde den bra, föräldrarna är lite för långa just nu... Roligast var i slutet av matchen då jag (Johan var dommare) slussade in fler och fler tjejer på planen och när det var ca 10 spelare såg man på föräldrarna att dom började tycka det var lite många på planen men de märkte inget innan. Slutade med att vi spelade 21 tjejer mot 15 föräldrar.

Bilden är från Eskilstuna

 

Jordgubbar med mjölk och lite socker vilke...

mms_img55812 (MMS)

Jordgubbar med mjölk och lite socker vilken underbar efterrätt!


Torsdag

Igår sov jag massa, somnade först i soffan och sen när väl la mig i sängen så lyckades jag somna där också. Behövde väl sova antar jag.

Idag torsdag och det sas att det skulel bli åska och oväder men inget som jag märkte av när cykla till jobbet imorse. Under dagen har det sedan varit varm, riktigt varmt stundtals men lagom till jag skulle gå in och ha samtal kom regnet. Stora droppar och när jag var klar med samtalet hade de ett litet uppehåll, men sen kom jätte dropparna och homlen öppnade sig. Jag ni som sett bilden innan kan se att jag var blöt. Jag var helt dygnsur när jag kom hem.

Nu sitter jag och hör på datorn som låter som en fläkt, den letar virus och genomsöker hela datorn. Hoppas det är klart snart för i detta oljud kommer jag inte kunan somna.

Ska gå och göra KO dunderkur hon säger att det hjälper mot allt. Ja skölja näsan... För har en sån huvudvärk och antingen är det nått knas eller så sitter det högt högt upp i bihålorna, tror egentligen inte de men kan ju alltid chansa.

Sen blir det sängen, Natti!


Kul att man blev lite blöt...

mms_img61130 (MMS)

Kul att man blev lite blöt...


Skulle kolla hockey men somna i soffan lag...

Skulle kolla hockey men somna i soffan lagom till den börja (20.00) men vakna efter 30 min men somna om och vakna nyss, men är iaf en period kvar iaf. Natti


Vänner

GODA VÄNNER ÄR SOM STJÄRNOR. DET ÄR INTE ALLTID MAN SER DEM, MEN DE FINNS DÄR!


EEM basket Cup

I fredags åkte vi iväg med 20 tjejer på basket Cup i Eskilstuna och igår kom 20 trötta men glada tjejer hem till Täby. Skulle nog tro att de flesta var rätt trötta när de kom hem igår, det var jag kan jag avslöja.

Haft en underbar helg med tjejerna och det är verkligen ett toppen gäng. varit jätte kul och se hur alla lyft sig och tagit så många kliv framåt under dessa dagar och matcher. Varit både tuffa och lättare matcher men våra tjejer har kämpat in i det sista gått av plan efter alla matcher och kunnat säga att de gjort en bra match. 

PÅ lördagen var det lite struligt fram och tillbaka efter den ena åttondelen med ena laget och innan den andra åttondelen för de andra laget. Det hela slutade iaf med att motståndarna blev diskade i första åttondelen men inte i andra åttondelen. Sen att vi tyckte båda lagen skulle bli diskade är en annan sak, men tyvärr inget vi kan göra åt nu. Förstår om en del av tjejerna var upprörda på kvällen, men det är stort av de att ändå ta tag i det själva så bra och verkligen dagen efter stötta sitt andra lag och de som spelade kvarten då sa under matchen också, nu gör vi detta för det andra laget. Gulligt!

En toppen helg har jag haft med 20 tjejer födda -00 och deras huvud coach och fem föräldrar som stöttat under hela cupen.

Årets första riktiga synd, men är man på c...

mms_img52842 (MMS)

Årets första riktiga synd, men är man på cup så är man och solen skiner och över 20 grader ute. Njuter


SMS-inlägg

mms_img66235 (MMS)


Basketcup imorgon

Imorgon kl 13.15 rullar det iväg ett par bilar mot Eskilstuna. I bilarna sitter 20 st förväntansfulla (förhoppningsvis) 10-11 åringar som ska iväg på sin första cup. Ska bli riktigt kul att få åka med och följa båda lagen under turneringen. Vi har delat in de i två jämna lag och matcherna under gruppspelet ligger perfekt, nästan alla matcher med de olika lagen ligger efter varandra och i samma hall. Sen efter gruppspelet får vi se hur det blir. 

Första gången jag var där hette det Sprite Cup och vi var väl 10-11 år. Ja det är som tjejerna nu. Men det jag minns bäst är nog ändå när vi var där för en sådär 14 år sen med F-83 och vi kom på en 2:a plats då vi förlora i finalen mot Akropols 84:or. Har faktiskt lite minnen från den matchen eller iaf att Akropol hade en jätte stor tjej i deras lag och de var riktigt bra. Innan i semin eller om det var kvarten hade vi slagit Eskilstuna för första gången och vi tog igen ett 10 poängsunderläge på en halvlek (då spela vi två halvlekar, inte som nu 4 perioder). Vi var tok lyckliga den matchen. Klart finalen var kul också men det är nog vinsten mot Eskilstuna jag minns bäst. 

Efter det har jag varit I Eskilstuna med
F-83 som spelare (då hette de Sprit Cup) vi kom bäst 2:a
Coach F-88 ett par år, final i B-slutspelet ett år och även gått till A-slutspel (då hette det Dumle Cup)
Coach F-94 ett par år final i B-slutspelet ett år och även gått till A-slutspel (då hette de Billys Cup)
Nu med F-00 och hur det går återstår att se (nu heter det Eskilstuna Miljö och Energi Cup) 

 


Fixa nytt pass idag. Jag var ute i god tid...

Fixa nytt pass idag. Jag var ute i god tid jämfört med paret bredvid, de reste nästa helg, jag först om 16 dagar. Åh längtar!


Mysig helg

Så har ännu en helg gått för snabbt förbi. Även om den gick för fort så har vi hunnit med en hel del under helgen och känns som vi utnyttjat tiden bra, men samtidigt är det så mysigt att bara vara.

Fredagen flög jag ner och fick lite och äta när kom fram. Goda kycklingspett och ananas och melon och nä ananasen var inte farlig ;) Sen blev det slapp i soffan bara, mysigt att äntligen få ditt sällskap i soffan igen.

Lördagen, Valborgsmässoafton. Kalas i Danmark och jag var lycklig över min bordsherre! Ja det tackade jag för. God mat, trevligt sällskap runt bordet, många tal blev det och jag förstod inte mycket av vad de sa ibland. Danska är inte min starka sida alltid. Kul när alla vid mitt bord skratta jätte mycket och jag verkligen inte fatta nått, såg tydligen rätt kul ut...

Efter kalaset blev det en drink och fylletornet på altanen innan vi var hos hjärtats mormor och åt grillad korv. Tillbaka för en till drink och sen åkte jag Tony, hans syster och kompis till Pildammsparken med ca 15 000 andra för att se valborgselden. Det var mysigt och mycket folk, överallt fanns det picknickfiltar och engångsgrillar. Blev en del kort tagna men de är kvar i mobilen (och det är nog bra de, haha) 

Söndagen åkte vi iväg på fotboll jag och hjärtat. Trelleborg mötte djurgården och var ingen höjdarhalvlek den första och sen brast de för djurgården, 3-0 i baken på mindre än 10 min det är inte OK! Sen började de iaf att spela fotboll, men då räcker de inte att göra 2 mål bara. ÅHhhhh

Avslutade helgen med en supergod tacotallrik ala Tony ;) 

Fick ett startpaket inför Turkiet också ju av linda och Rigmor, tusen tack! 


Räknar ner dagarna nu....

I morse fick jag ett helt underbart sms =) blev så glad för nu finns ett datum på när du kommer hem igen!
Japp så nu finns en del att räkna ner till:

Eskilstuna med småtjejerna, 3 dagar
Åker till Skåneland igen, 17 dagar 
Turkiet, 18 dagar
Åker till Skåneland igen, 38 dagar
30 års kalas, 39 dagar
60 års kalas, 46 dagar
Äntligen är du hemma igen, 64 dagar
Semester, 69 dagar
Mallorca, 151 dagar


Borta bra men hemma bäst!? Jovisst men när...

Borta bra men hemma bäst!? Jovisst men när är med dig är jag hemma och de är bäst!


Detta trodde inte jag att jag skulle få me...

mms_img20359 (MMS)

Detta trodde inte jag att jag skulle få med honom på för en månad sen... Men tack hjärtat de var gulligt!


RSS 2.0