burr burr kallt

Kallt ute och känner mig kall nu med trots att jag just kommit ut ur duschen. Kanske är det som är problemet att duschade så varmt nyss och sen när man öppnar duschkabinen (eller vad man kallar de) strömmar de in kall luft och man fryser. Varit på ett E-L pass idag och det var ett tag sn var där nu pga olika anledningar, men nu tillbaka till passträning och inte bara egen träning. Var riktigt skönt idag, mycket folk och det är mer inspirerande då att köra lite hårdare. Nöjd med dagens pass!

Jobbet gick fint idag trots en man kort, man känner av att man är sårbara i dessa kräktider. Men som sagt det gick bra ändå och dagen flöt på riktigt bra, fick min korta dag dessutom och det var nice. Blev en promenad hem då bussen inte behaga att komma men trevligt sällskap i telefonen större delen :)

Imorgon är det onsdag och halva veckan har gått och så påbörjar vi nedräkningen till julafton!!! Får se om gör en ny julkalender som hade för nått år sen, ska tänka på saken.

Har ganska nice utsikt ändå, speciellt på kvällen när alla lampor i husen och på vägarna är tända. (Bilden är från förra veckan, nu har vi mera snö) 


Snö snö mera snö

Ute faller snön... eller inte nu men har fallit en massa snö och det är massa härlig snö ute. En härlig period att jobba på förskola eller? NJa idag var det på gränsen till för kallt på e.m men innan lunch var det skönt. Fast undrar vem som tyckte det var kallt, för det var ingen av barnen som klaga på att de frös!

På f.m blev det äntligen säsongspremiär för backen för mig. Missa ju de i torsdags och fredags när var hemma och sjuk. Vi var inte ute med alla barn på f.m för en del var inne och baka pepparkakor och då fick jag åka madrass, inte lika kul med massa barn i backen som man kan åka på... Det är väl klart man tackar ja och barnen frågar om jag vill åka med. Nää och det är inte fusk inför våran tävling för vi åker bara på madrasser nu som är mjuka och pulkor är hårda, så ja inte samma sak!

Annars kom jag hem för ca 40 min sen från möte på jobbet och det var kallt ute, tänkte gå en liten sväng men avböjde. Minus 13 grader och så lite vind på de, nej tack då känns soffan och en tidig kväll i säng mycket skönare!

Ps! Snö är mysigt

Första advent

Japp så var det första advent och haft mamma och pappa här hela eftermiddagen eller de kom till adventsfika kl 15.00 och mamma sitter just nu och syr och pappa är och handlar mat. Har fått en del gjort, upp med vantar och mössor och lite varma skor, nu ska bara flip floppen ner i källaren istället. Bestämt vart en tavla ska upp och vart en hylla ska upp, fått upp julgardiner som köpte igår. Även fått upp en julstjärna i vardagsrummet och så var det julpysslat...

Mamma sitter som sagt och syr mina gardiner som hängde i köket innan som jag fått starka order om att de ska upp igen tjugondaknut, bara göra som mamma säger. Själv ska jag plocka in min tvätt som ligger i hela sängen, åhh så tråkigt men tyvärr nödvändigt.

Lördagsmys

Började dagen med att vakna till av att fick mess och en fråga om IKEA, nja var lite tveksam just då. Trodde skulle bli resa ganska snart men orkade inte stressa med tanke på att hade inbokad skypedejt med Susan där långt borta. Men med lite eftertanke så var man lite sugen ändå och sicken tur att jag svarade ja. Ett par timmar senare åkte vi iväg till IKEA och han även med Sollentuna centrum (kort besök med utvalda butiker), BOOM och ÖB. Sen hem och lämna mina inköp och nää trist detta drog iväg ett mess och fick ett glatt svar tillbaka.

Blev ner till Centrum igen och hyra film och handla middag och upp i lägenheten igen för mysbyxor (för film kollas bäst i mjukisar) sen ut i kalla vintern.

Kvällen avslutades med trevlig middag och en Beck film, levande begravd som jag stundtals tyckte var lite ucsh... Trodde inte meningen att Beck var skrämmande....

Vilken lördag det blev ändå imorse var planen att bara ta det lugnt, men man lever bara en gång ;)


Ut i friska luften

Ska bege mig ut i friska luften tänkte jag. Knappt varit utanför ytterdörren sen i onsdags kväll, ja igår var jag utanför porten två gånger och tog emot lite mat av mamma o pappa. Men räknas ju knappt. Tänkte att jag skulle gått en runda runt huset igår men blev inte så, så idag ska jag ta mig runt huset tänkte jag och ev om jag orkar ner till centrum och lösa in min stora vinst på 50 kr och panta lite burkar. Nu har jag funderingar på vad jag ska göra, köpa en ny lott spara 25 kr i mitt bruna kuvert eller spara hela 50 kr eller satsa pantpengarna plus stora vinsten på nya lotter. Skulle haft lite hjälp av en tippare här istället så hade jag kanske vunnit lite mera. Jaja får se vad jag gör, lite sugen på en ny lott iaf.

Mår bättre idag och behållit maten, den lilla jag ätit. Det är ju fin diet man går på just nu, idag har jag fått i mig en liten smörgås, två skorpor och två glas avslagen cola och lite proviva. Känner dock inte ens någon hunger... Skulle man inte veta att varit sjuk igår så skulle man ju kunna tycka detta är hemskt! (tycker iaf jag)

Nää nu ut i friska luften och pulsa i snön. Idag saknar jag massor att vaa på jobbet, tänk va mysigt att få åka madrass i pulkabacken. Snälla snön ligg kvar på måndag.

Hoppas på stor vinst!

mms_img25039 (MMS)

Hoppas på stor vinst!


Sjukis och värsta ynklingen....

Känner mig som värsta ynklingen och det måste jag ju säga nu också och få beklaga lite. Fast måste erkänna att just nu känner jag mig mycket bättre än vad jag gjorde på e.m då var jag inte så kaxig. Började morgonen att vakna och må riktigt illa och gick och besökte toaletten och tänkte oj var inge bra men blir kanske bättre om en stund. Men icke sa nicke, dagen idag öppnade kollegan så ringde till henne vid strax innan halv 8 och hon hörde redan på en gång att jag inte mådde bra. Fick sen sova ett par timmar och efter 10 tiden har soffan varit min bästa vänn. 

Legat nerkrupen med strumpor, mjukisar och långärmad under täcket och ändå frusit (ändå ingen feber). Försökte få i mig lite proviva (1 dl) men gick ju i stöpet efter någon timme... Det är ju värsta dieten detta för idag har jag nog fått i mig ca 2 dl blåbärssoppa och sitter nu och knaprar på en skorpa. 

Pappa har varit här med lite mat åt mig, proviva, blåbärssoppa, skorpor och tomatsoppa under lunchen och vilken ängel. För en stund sen var det en till ängel här, min mamma var förbi med lite Coca Cola och så hade hon köpte en blomma, hon sa ja tyckte du behövde lite uppmuntran och det funka. TUSEN TACK MAMMA O PAPPA!

 

Wii kväll

I fredags var jag och söt bjudna på Wii kväll hos Puff med familj. Efter vi åkt roslagsbana, buss, tåg och promenerat en kort bit var vi framme. Trevlig lägenhet! Först blev det avslutet på filmen Happy Gillmore och jag och Puff kunde konstatera att det var ingen golfare som gjort filmen. 

Härligt med dipp!



Vilken koncentration!

Gulle ♥

 

Helt plötsligt var det mörkt ute och det snöa!


Det funka!

Fick en ny telefon igår och har sedan dess krånglat lite med den, den har inte riktigt velat som jag velat. Men nu tror jag de mesta har funkat och nu ska jag bara lita på den och hitta alla finesser på den. Fast det ska nog gå bra, ska lägga mig i soffan nu ett tag och se vad jag kan hitta på.

Går bra nu

Dagen på jobbet flöt på snabbt och utan något speciellt som hände, kändes nästan som fredag då många var sjuka och lediga och jag hade hälften borta vid mitt bord. Var ute på f.m och de fick en innedag på e.m.

Skulle ju bara till centrum och handla lite men tänkte okej går förbi mobilbutiken och ser vad de kan göra. De kunde göra en del, kanske blev det en 100 lapp dyrare än jag kunnat få de, men jag kommer nu ha ungefärlig kostad eller billigare än jag legat på innan och ringer för bra mycket mindre minutpris. Hade jag fått de en 100 lapp billigare hade jag haft dyrare minutkostad. Så förlängt abonemanget och fick en ny telefon på köpet, ska denna gång komma ihåg att gå ner till butiken inom en månad så får jag lite pengar att spendera där också om tar med en gammal telefon. En julklapp till mig eller till någon annan vi får se!

Kom hem och hade ju bestämt mig för att träna så bara byta om och ner till gymmet, kom på att måste undersöka en sak och visst och det funkade bra så nu har jag sänkt min månadskostad på gymmet också, riktigt bra faktiskt. Ska nu bara komma ihåg att ta ut min friskvårdspeng på 500 kr för denna termin så blir inte kortet så dyrt.

Blir en kväll i soffan och kom precis på att just nu går ju B.L finalen måste kolla reprisen på nätet, hur kunde jag missa detta?!

Mycket har hänt på få dagar

Vi börjar i torsdags, jag gillar torsdagar och denna torsdag extra mycket för direkt efter jobbet åkte jag ut till Arlanda och hämta upp den bästa. Hann knappt mer än hem innan stack iväg till tjejernas träning och sen kom jag hem med varm mat. Blev TV-spel i soffan och klockan rann iväg och oj jag ska ju upp tidigt till jobb imorgon. Kom upp och ivög till jobbet på fredagen men var rätt seg efter lunch, tur att jag slutade tidigt. Kom hem och la mig i soffan och fick mig lite vila.

Fredags kvällen spenderades i Huvudsta centrum där vi var bjudna på Wii kväll och nja Mario Kart är inte riktigt min grej, bowlingen gick bättre.

Lördags kvällen spenderades i Ellagård och morbror med familj var också där. Höstmiddag stod på menyn och jätte god mat och vi hade tillåtelse att säga att vinet var faktiskt riktigt gott. Jätte trevlig kväll med nära och kära.

Söndagen har gått i slapphetens tecken, bara varit hemma och gjort ingenting och haft det mysigt. Spelat TV-spel hela dagen. Ja nästan i alla fall, vi var och handla lite middag en stund. Det blev favorit i repris = tacos fast nu inte egen taco tallrik (som vi brukar göra) utan blev med mjuka skal.

Har nog några bilder på kameran som ska laddas ner och ska försöka få upp de. Nu blir det soffan en stund och sen sängen. Imorgon jobb och hoppas på träning, tisdag ska jag hjälpa till med tjejerna.

Sagt de för men tål att sägas igen, tack för ett par underbara dagar!!! ♥


God morgon! Vilken härlig syn man fick imo...

dsc02869 (MMS)

God morgon! Vilken härlig syn man fick imorse, det är vitt ute. Idag kort dag, riktigt skönt faktiskt!


Onsdag...

Så har det hänt nått kul idag, nja jag tror inte de. Jooo det har det ju jag har köpt en massa kuliga saker idag, ny kalender, en burk, servetter, en till liten sak och så WII spel, super mario det nya. Jag har trånat lite efter de innan och idag så gick jag bara in på GAME och där låg de och sa köp mig. Ja så vad skulle jag göra tycker ni!?

Annars gick f.m på jobbet lite halv segt trodde aldrig kl skulle bli 11 så vi kunde gå in till lunch. E.m gick betydligt snabbare och hade en rätt lugn sådan även om det var full fart på samma gång. 

Fick en promenad hem och tog inte mer än 25-30 min att gå och det var precis vad jag behövde. Gått och strosat lite i centrum och handlat lite som sagt och sen hem och dammsuga och sen imorgon ska jag nog lägga nya lakan och fixa lite tvätt.

Får se om vad helgen bjuder på, än så länge vet jag iaf att det är höstmiddag på lördag med familjen och morbrors familj. Sen vad som mer händer återstår att se, kanske eller förhoppningsvis får jag lite svar på de ikväll.

Träffat vännen idag, var ett tag sen. Trev...

Träffat vännen idag, var ett tag sen. Trevlig promenad och trevlig middag. Tack för att du alltid finns där oavsett vad som händer.


Oväntat vem som fick guldbollen, nja... Ka...

Oväntat vem som fick guldbollen, nja... Kanske inte


Det man inte har i huvudet får man ha i be...

Det man inte har i huvudet får man ha i benen. Tur att man har nära till centrum.


Kom just på en sak! Imorgon ska jag gå för...

Kom just på en sak! Imorgon ska jag gå förbi systemet och undersöka en sak.


Helgen är slut... =(

Va tiden går fort när man har roligt. Ja för roligt har jag haft i helgen, massa skratt och massa kärlek. Trots att helgen har gått förbi ganska snabbt så har det hunnits med en hel del känns de som. Nu väntar strax sängen på mig och kommer nog trots allt somna ganska gott ikväll, får väl krama nallen i natt istället och den ger mig inga blåa märken i pannan ;)

Tack för en underbar helg i Skåneland!

Flyget blev försenat i 35 min och ska gå o...

Flyget blev försenat i 35 min och ska gå om 13 min och vi har inte gått på ännu... Tror vi blir lite till försenade.


En liten rättelse, vellinge stavas tydlige...

En liten rättelse, vellinge stavas tydligen med E.


På tomtevandring i vällinge

dsc02864 (MMS)

På tomtevandring i vällinge


Titta en bild vad vi gör ;)

dsc02861 (MMS)

Titta en bild vad vi gör ;)


Blir lite fundersam när bara behövde säga ...

Blir lite fundersam när bara behövde säga sitt efternamn och god dag trevlig resa. När börja man sluta leg på flygplatser?


Ingen träningsvärk =)

Nää benen kändes faktiskt helt ok idag. Först en bit promenad och sista biten kunde jag cykla hem, det var lite halt med jag kom hem hel utan att ramla en enda gång. Hem äta lite mat och ner till tjejernas träning. 
 
Nu väntar jag på att lite tvätt ska bli klar (eller kanske bara undanflykt) sen ska jag packa. HATAR att packa det är så tråkigt även om jag ska packa till något väldigt trevligt. Ja och hela grejen är att det inte tar lång tid att packa heller, det är bara så tråkigt.

Nu samlar vi lite kraft i soffan!

Stumma ben

Benen känns som telefonstolpar, träningsvärk imorgon kanske?! Först halkig promenad igår och idag sen löpbandet ikväll. Promenaderna i sig är väl inget jag skulle få träningsvärk av men kan tala om att gå ute när det är halt ute är bra mycket jobbigare än när det inte är det. 

Fick ju två filmer hem idag, får se hur länge orkar hålla ögonen öppna till någon av de. Imorgon är sedan en full dag, jobba gå hem och hämta cykeln i ellagård sen hem äta lite och sen leka med en orange/vit boll en stund. Efter de blir det nog ingen träning själv utan hem och packa.

Nu ska jag njuta av soffan och lite tända ljus.

När kom hem hade jag fått post, Lycka!

dsc02859 (MMS)

När kom hem hade jag fått post, Lycka!


Nja var inge cykelväder inte... Tur att pa...

dsc02857 (MMS)

Nja var inge cykelväder inte... Tur att pappa skulle på besök hem till mig, blir bussen imorgon bitti.


Frusen

Imorse var det riktigt kallt ute, burr termometern stod på -6 grader när jag skulle till jobbet. På med överdragsbyxor (regnbyxor) och vinterjacka och så var man redo för att ta sig till jobbet på cykel. Efter lite samtal fick man komma ut i friska luften och det var efter en stund faktiskt kallt om fötterna, efter lunch var det skönare. Måndag betyder stägning för mig och direkt efter de var det möte. Gick ganska fort idag och vi fick paj och sallad idag, vilken lyx ;)

På vägen hem träffa jag mamma, pappa och Lukas. Så fick en promenad och sällskap en stund på vägen hem. Burr var kallt på vägen hem också men ändå inte mer än -2 grader när jag kom hem.

Imorgon kort dag på jobbet sen ska vi montera bort en diskmaskin jag och pappa, sen väntar förmodligen middag med vännen i centrum.

Ny vecka väntar

Men innan en ny vecka väntar kan jag sammanfatta helgen med ett ord GLÄDJE!

Vilken trevlig kväll jag hade igår, Tunisisk afton och allt vad de innebar. Blev ingen utgång, men en utgång planerad istället. Får se om vi får med oss några fler till den gången hade varit lite kul.

Dagen idag har jag spenderat med Okla. Även om var bra seg imorse när gick upp så hade jag en trevlig förmiddag med Okla innan jag satt och frös i en hall (förr burr va kallt de var i hallen) och kollade när Linköping mötte Akropol i div 2 södra. För första gången på länge blev jag faktiskt sugen på att värma upp och spela match. Inte haft den där känslan förr men den kom lite idag när kollade på.
På vägen hem blev det radiosporten och fotboll och det mesta som rapporterades var från bottenstriden och toppstriden, de lagen som låg i mitten var inte många minuter ifrån. Får väl grattulera Malmö FF till guldet i allsvenskan 2010 och ja trots att jag lyssnade så vann de ju ;) Vet en som är överlycklig i detta skede just nu och som varit så nervös i säkert en vecka, hahah gulligt.

Så imorgon ny vecka och jag som hoppades på att gymmet stängde 22 imorgon (men var ons) för möte med jobb till 19.30...

Ny vecka väntar och jag längtar redan till nästa helg!

Nu vet jag en som är glad!

Nu vet jag en som är glad!


Okla är i stan och spelar, första gången b...

dsc02854 (MMS)

Okla är i stan och spelar, första gången blivit lite sugen faktiskt.


Fick erbjudande om en öl, men nej tack fel...

dsc_0015 (MMS)

Fick erbjudande om en öl, men nej tack fel lag.


Det är höst ute fast med solen känns det n...

dsc02842 (MMS)

Det är höst ute fast med solen känns det nästan som vår! Fast det är kallt i luften, men ändå så skönt ute.


FREDAG!

Ibland är det bara så skönt att komma hem slänga sig i soffan och sedan gå upp till dukat bord och middagen klar. Saknar att bo hemma på fredagar ibland ;) eller andra dagar med visserligen. Just det här att man fick middagen serverad och inte behövde tänka på nått. Låter väldigt bortskämt jag vet och riktigt så var det ju inte men lite var det så på fredagar. Jag tränade till 19.30 kom hem duscha och sen var middagen klar. Underbart och mys!

Ikväll har jag planerat god middag fick lite inspiration och nu är det bara maten som ska fixas till också. Fast inte så jobbigt kanske det mesta reder sig själv kom jag just på. Sen blir det nog Idol framför TVn ändå.

Imorgon blir det Tunisisk afton och väldigt spännande kväll, ingen aning om hur många det blir eller vad som händer mer än vet att ska vara borta kl 17.00 och kanske ska ta reda på nya adressen och hur jag ska ta mig dit. Blir det utgång? Kanske får se hur jag gör själv ska träffa Okla på söndag för att luncha med henne vid elva halv tolv och sen iväg och kolla hennes match mot Akropol och kan inte ta bilen dit för då kan jag inte dricka mer än Cola dagen innan och skulle faktisk vara gott med en kall bira ;)

Nu ska jag njuta av denna fredagkväll!


Skönt med sovmorgon, trots de är det fortf...

dsc02840 (MMS)

Skönt med sovmorgon, trots de är det fortfarande frost ute.


Mycket datum just nu

Just nu är det mycket datum som ska fyllas i kalendern, men mycket kul är det. Visst att det är en del möten på jobbet som kanske är lite halvsega. Det kanske mest för att dagarna blir så långa, segt att vara på jobb mellan 8.30-19.30 men visst ska inte klaga finns de som har värre. Jag har iaf ett jobb att gå till dessutom, tänk på de som inte har de.

Fick mail av pappa också med några datum man skulle komma ihåg och det är ett datum att se fram emot. Älggryta är inget man tackar nej till nämligen ;)

Så bara en del av sakerna jag har inplanerade just nu är
* Tunisisk afton
* Träffa Okla och kolla hennes match och äta lunch
* Resa till skåne =)
* Personalmöten, avd möten måste in i planeringen också...
* Höstmiddag i Ellagård
* Myskväll hos kollegan
* Storebror kommer till Stockholm
* Julfest på jobbet
* Julafton*
* Ny resa till Skåne till nyår

Ja det var lite smått och gott fram till nya året börjar. Appropå nytt år måste beställa/köpa ny kalender!

Dagen idag då, jobbat som vanligt och efter jobbet fick gymmet sig ett besök. Skönt att komma dit och känna att musklerna får jobba lite.

Måndag gör jag ingen ting...

Jo men det har jag ju gjort, jobbat hela dagen och hem förbi mamma och pappa och massa datum skulle komma ihåg. Sen cykla hem och ner till gymmet. Idag blev det löpning på bandet och var ganska skönt, nästa gång blir det lite längre stund, idag sprang jag bara 10 min plus cooldown (super skönt) sen blev det lite maskiner och mattan. Skönt träningspass och kändes att det gav nått och det är väl ändå det viktigaste?!

Imorgon jobbar kort dag och sen ska jag iväg med mamma och förmodligen shoppa loss lite. Får se om jag hittar nått, eller om jag är på det humöret jo men har lite saker jag vill ha.

Vill avsluta med att säga att jag höll mig långt borta från Grimsta IP idag och ja det gick ju bra. Jätte glad för din skull, för vet hur mycket det betyder för dig!

NU blir det soffan och en filt att somna under.


RSS 2.0