3 dagar kvar!!!

Idag 3 dagar kvar om 35 min bara 2 dagar kvar till bröllop utanför Trelleborg. Kanske många bröllop där men inte osm jag ska gå på och som jag bryr mig om. Finns bara ett jag ska gå på och jag bryr mig om just nu och det är min brors.

Stora frågan är väl ska jag hålla tal eller inte?! Det lutar mot ja och om jag får ihop det blir det så.

Packa klart får jag göra imorgonbitti. Nu blir det lite tankar åt talet och en smörgås i handen. Kanske inte hörs från på söndag kväll när jag kommer hem. Måst eladda kameran den kan jag bara inte glömma nu ju. Jag ska ta sååååå mycket kort!

Ha det super bra nu och jag håller tummarna på lördag att laget spelar bra basket. Själv kommer jag vara i helt andra tankar förmodligen eftersom vigseln äger rum ungefär samtidigt som matchen.


Premiären avklarad....

Dagen efter seriepremiären

Det känns som jag blivit överkörd av ett tåg i 180km/h.
Kroppen är helt slut, varenda muskel är helt slutkörd, rösten är lite hesare än vanligt nu i hösttider – ändå är det inte jag som spelat matchen.
Jag stod på sidan och såg oss bli nermalda i en köttkvarn – sakta men säkert. Till slut var det bara 6 friska tappra tjejer, som kunde slutföra matchen.


Detta är våran coachs egna ord efetr matchen (från våran hemsida) Jag kan dock bara hålla med honom speciellt om första meningen. 

Nu kommer mina tankar och reflektioner efter matchen.

Siffrorna 48-72 säger väl en hel den... Ja vi var överkörda helt enkelt, men finns inte att säga och titta på periodsiffrorna 14-18, 13-25, 9-15, 12-14 så ser man att det kunde ju varit jämt ändå. Men rinner iväg i andra och lite i tredje och efter de så orkar vi inte ta tag i det.

Efter matchen i omklädningsrummet pratar vi mycket om vad det kan bero på att vi verkligen presterar så långt under vårat max (som jag verkligen tycker vi gör idag). Funderingarna är många, för lång uppvärmning, dålig musik (kom inte upp men jag tänkte tanken), folk som var sjuka och saknades, halvkrassliga spelare, Petra som gör sig illa efter ett par minuter. Ja det som kunde påverkat mest är väl att Petra gör sig illa och uch svaret där är inge kul :( vi behöver verkligen Petra under säsongen och att hon nu är borta är sååå tråkigt. Vi har ju inte direkt många långa långa spelare i vårat lag.
Men egentligen kan vi inte ens skylla på någon av de sakerna som tog upp efter matchen. Vi bara var inte bra, fast så kan man ju inte säga. Nää men vi tog tag i det som lag för sent. Värsta men det mest possitiva är ju att vi kan ju såååå mycket bättre. 

Önskar nu alla stort LYCKA TILL PÅ LÖRDAG! Själv ska jag på min brors bröllop så missar tyvärr matchen. Hade så gärna spelat men svårt att vara i Trelleborg samtidigt osm ska vara i Skåne. 

Läste sms efter matchen om fråga om gärna en lag och en eget resultat. Bra sms, fick mig att tänka till lite på min egen match. Klart är jag skit besviken men kan ändå se ljusa sidor.
* Glad att jag lyckades lacka till lite tillslut.
* När jag hörde deras coach säga åt min försvarare att nolla mig i andra halvlek tänkte jag så fel du ska få. Hahah jag fick rätt! =)
* Tog 12 returer, 6 offensiva och 6 defensiva det var inte igår...
* Poängen är inte allt och visar egentligen inte hur man spelat men skrapade ändå ihop 17 pinnar...
* Idag fick jag samtal som blev riktigt glad över. =)
* KLart man blir glad när man får läsa detta: Matchens lirare: Lena 17p och 12 returer på 33 minuter är väl ok

Alltid stavas alltid med två l.

Ja som sagt alltid stavas alltid med två l och aldrig, aldrig med två l. Det är en av de kloka sakerna jag kom på i lördags. Finns en del till kloka saker jag kom på men det håller vi inne med.

Söndagen var det sängen som lockade ett ganska bra tag, när man äntligen fick lite sömn i ögonen så var man rätt trött. Min planerade bilfärd till Solna blev utbytt till en bussfärd till Solna. Sen kolla jag på innebandymatch i Solnahallen. Jag kom in precis i andra perioden och då ledde Zunda med ett mål. Den perioden var ändå ganska ok, men tredje och sista perioden var riktigt grisinnebandy ett tag. Inte för att jag är någon innebandyexpert men tillräckligt mycket matcher har jag sett (och spelat, visserligen skol DM typ...) för att veta att det där var inte bra innebandy. Efter sista perioden stod det 3-3 och det slutade med golden gool eller sudden death kalla det vad ni vill, men första målet vinner. Alltid lika förundrad över hur man inte kan avgöra en match på ordinare speltid ( i detta fall 60 min) men sen kan man avgöra inom loppet av några minuter. Zunda avgjorde idag och GRATTIS till segern!!!

Efter matchen så blev det en tripp till Puff och sen in till söder för att äta middag. Tre utvultna och hungriga tjejer gick in på en indisk restaurang och beställde mat. Så poff kom maten in och den rykte verkligen och den var sååå god och hade så trevligt sällskap.

Började söndagen bra när klockan slog över från lördag till söndag, då var man glad :p och så fick jag ett lika trevligt avlslut =)

Grymt gott bröd!

Åhh så god mat med ris till!



Ojojoj

Jag har ännu inga kommentarer på gårdagen. Men kan säga kort och gott ojojoj. Ja det spårade på många olika sätt och när man vaknade imorse, eller somnade väl aldrig riktigt så mådde nja... Jag har mått bättre!

Nu ska jag gå ner med två säckar sopor och en påse glasflaskor och sen blir det snabb dusch och sedan tåg och buss till Solnahallen för att kolla innebandymatch. På kvällskvisten blir det middag med två väldigt betydelsefulla vänner jag har ♥

Operation storstädning...

...pågår just nu och jag ska bara fixa klart planerna inför imorgon kväll. BLir en innebandy match och sen middag inne i stan med Puff.

Om dryga timmen ska jag knata ner till centrum eller funtar fasiken på att ta bilen hur löjligt det än låter men kommer aldrig få hem alla kassar själv annars. Sen så ska jag troligen ändå iväg och köpa nått att äta på också och lite så och då kan man ta två flugor i en smäll.

Nej nu åter till städningen, lite grejer ska ner i källaren också.


Varför är du så tyst...


Annorlunda träning...

Eftersom hallen idag skulle målas eller rättare sagt golvet skulle målas och lackas om så blev våran träning förlagd utomhus på vallen istället. Först hade jag möte med tjejerna och Kråkan var där och presenterade sig och tror det gick in nått hos tjejerna iaf.

Vallen träningen var rolig men såå jobbig. Började med att jogga i prattempo i 5 varv (=2km) och sedan så var det intervaller som stod på agendan. Vi sprang 4 olika intervaller de var från 200 m ner till 100 m. Så ungefär 200m, 150. 120 m och 100 m det är vad jag skulle chansa på iaf. Detta gjorde vi sen 3 eller 4 gånger och ja man var rätt slut efter de. Men träningen var inte slut nu heller bara att knata in genom dörren till lilla hallen och så var det smidighet/fys i ca 30 min och efter det välbehövd stretching. Jag var så borta i mina tankar när jag var på väg hem så kom inte på förrän jag gått över bron att juste ja cykla ju! 

Imorgon är det näst sista träningen inför premiären och jag ser verkligen fram emot att spela match i CC igen =)


Varför är livet inte en saga...

Varför är det inte som i sagornas värld att man träffar prinsen och sen lever lycklig i alla sina dagar? Ja det är för enkelt sa en av mina bästa vänner (och efterstom jag lyssnar på henne så...) kanske det är så enkelt att livet vore för enkelt då?!

Imorse fick jag ett sms kl 06.32 där det stod. Äntligen morgon, har längtat efter denna stund sedan igår kväll! Idag kommer jag lära mig något nytt, visst är det fantastiskt och roligt! Ha en bra dag!
Personen som skickade detta mess måste ju leva i någon dröm värld kan man tycka ibland. Men om man bara tänker efter så är det en underbar tanke och kanske just detta man ska tänka varje morgon. Ja inte ta livet så allvarligt. Inte analysera varje blick, varje sms, varje tangentslag på msn, ja han/hon hälsa nu men inte nu.... Nä jag ska sluta analysera och just nu bara blicka frammåt i possitiva tankar.

NU till soffan med en god sallad och sen iväg och träna. Ja tänka sig jag kommer säkerligen lära mig en massa på både min egen träning och tjejernas pass.

 


Lång måndag

Är egentligen trötter och borde sova men är för uppe i varv efter träningen och är dessutom hungrig. Måste nog äta en frukt eller nått innan jag nannar. Ja idag har varit en otroligt lång måndag... 12 timmar på jobbet och de sista 3 var möte. Planerade föräldrarmöte som vi snart ska ha och så blev det ett bildspel klart. Även om inte så avanserat (datorn är ju inte den nyaste vi har...) så blev det bra och vi fick ihop äver 90 bilder. Det slog mig sedan på vägen hem att då har vi ju gjort en hel del med barnen ändå, även om det ibland nte känns som de. Chefen läste upp två riktigt bra dikter också som ska läsas på föräldrarmötet, den ena om lek och den andra om tiden i förskolan. Ska få med den hem en dag och visa den ena var så klockren!

Det blev ett möte med mycket skratt spec. sista timmen, det var inte bara jag som var trött tror jag även KO hade ju varit där lika länge som jag denna dag. Tur att man får skratta så mycket som vi får på jobbet varje dag. Även om man ibland inte är så lycklig på knoddarna så är man den mesta tiden glad. För det är en viss charm av att mötas av en liten knodde som kommer på morgonen och säger, jag vill sitta i ditt knä. Ja jo men lite gulligt är det ju ändå det är då man känner sig betydelsefull.



Ja så direkt efter mötet var det full fart till träningen och jag hade nästan önskat att vi råkat jobba över tiden och jag insett kl 21.00 att oj träningen började 20.30. Men nää vi glömde inte bort träningen och jag åkte iväg och träna. På nått sätt fick jag ny energi i bilen och även om inte träningen var den bästa från laget med fokus så var det bra fart träningen igenom.

Nu blir det sängen...

 

 

 

 

 


Rätt eller fel.....?

Ja det är just nu mycket som snurrar i mitt huvud... Skrivit lite grejer inför jobbet imorgon och det gick väl ok men inte där tankarna snurrar.

Gjort ett telefonsamtal idag och imorgon bara ett kvar sen är det bara en sak inför bröllopet kvar tror jag. Ska det bli ett tal eller inte?!

Under helgen har det uppstått mycket tankar och funderingar och jag vet inte hur jag ska tackla de. Igår var jag så trött så orkade inget och kände inget sug inför nått, kvällens planer sprack tyvärr av den anledningen och jag är ledsen för de. Med facit i hand behövde jag verkligen sova och visst det var skönt men det fanns ju lite tid att fundera istället.

Tankarna för sig fram och tillbaka om jag gjorde rätt eller fel och jag har väl hört både och idag. Får se om dryga 2 veckor om hur svaret blir....

Sen fick jag reda på tråkiga saker, eller jag är glad för din skull det är jag men jag kommer sakna dig massor nu. Det senaste året och spec i sommar har jag verkligen förstått hur mycket du betyder för mig och du är endå en av de vänner jag känt längst, även om vi kanske inte var bästa vänner som små men du betyder så mycket för mig. Nu efter jul och nyår reser du bort och blir borta ett år eller blir det längre, jag hoppas du kommer hem sen. Du gav mig de svaren jag behövde idag eller inte behövde. Du sa rakt ut vad jag skulle göra, inget knyssel men tyvärr så kan jag inte lyssna på dig denna gång. En chans sen ska jag göra som du säger jag lovar.

Ja mycket funderingar har det blivit. Fast samtidigt kring en del funderingar som bara kom upp igår på banan och så ja efter bröllopet får vi se vad som händer. Kanske kan det bli en bira eller så har jag fallit ner igen...

Trevlig basketsöndag

Började med att jag sov ut länge och skönt. Har under denna helg insett att jag behövt sova riktigt mycket. Mellan fre-lör sov jag nästan 12 timmar och mellan lör-sön blev det nästan 10 timmar. Underbart att få sova så mycket och jag hoppas nu att jag kan somna i ganska bra tid i kväll bara. Ska iväg och fixa lite mat nu och sen blir det att laga storkök med mat. Blir en variant av wookad kyckling fast inte wookad...

Hade match med tjejerna idag som i år spelar i U16 div 3. De har gjort om alla serier så de heter bara div 1,2,3 som jag förstår de, fast tror det finns 2 div 3 eller nått. Vårat mål är iaf att vinna serien och sen vinna Lions eftersom de får oss att gå upp en div. Började med att jag träffade en kille som lite försynt sa hej, jag tror jag känner igen dig? Haha frågade om han dömde och han sa japp och vi kom fram till att det kanske var därifrån inte vet jag annars. Han sa jag kommer tillbaka snart ska bara byta om, trodde han skulle dömma men näää han satt bara där på andra sidan. Istället hade vi en bra dommare och en som inte var lika bra. Men skit i deee tjejerna spelade riktigt bra stundtals och vi vinner med 24-60.
Många pluss får de för att de kunde focusera på sitt spel och inte på varken motståndarna eller dommarens ibland konstiga dommslut, kul att se. Alla 7 som spelade gör bra insattser och vågar mera och mera =) Det kommer bli bra detta.

Nu till köket och laga lite mat.

Lördag

Kom hem från golfbanan för ett tag sen, satte mig framför datorn för att kolla lite saker och nu håller jag på att somna. Sov i nästan 12 timmar i natt och skulle nog behöva sova riktigt länge i natt me.... Det var så underbart igår när kom hem efter matchen så plocka jag upp kusinen på vägen. När vi sen kom hem och jag gick in i duschen tog hon hand om resten, hon duka och värmde på maten.


Kusinen i köket =)

Etiopisk mat som är så gott, det uttalas injera men hur det stavas ingen aning??? men gott är det i alla fall. 

Ser kanske inte så gott ut men det är de och man äter med vänster hand höger använder man för att håll glaset.

Vi kolla lite på tv och jag slocknade när Dirthy Dancing började och vaknade lagom till eftertexten, gick in i min säng och sov hela natten. Sov i nästan 12 timmar och ändå så seg och trött nu.

Garpen hämtade upp mig och vi har spenderat hel heldag på golfbanan. Det blev lunch och 18 hål och så på de en fika =) Fick reda på lite tråkiga nyheter som jag visserligen anade men ändå. 12 säsonger har du ju funnits där och nästan kanske inte längre =( trist...

Haha fin golfklädsel :p men tur att man inte var på Ullna...


Träningsmatch mot Polisen

Igår var det dags för träningsmatch mot Polisen. Vi fick planen ganska tidigt och kunde börja värma lite, min vad var stenhård och först så trodde jag knappt det skulle gå att springa. Men efter ett par vändor fram och tillbaka så blev den mjukare och mjukare.
Vi inleder matchen och efter en liten stund står det 8-16 tror jag men ingen riktigt som vet vilket lag som leder?? Hahah men tydligen så ledde vi =) Vi vinner första halvlek och vi spelar riktigt bra och det var så himla kul att spela. I andra halvlek så kliver de upp mycket högre i banan på oss och detta gör att vi stressar lite och vi får inte ut samma lugn och samma skott lägen som i första halvlek. De kliver upp på våra skyttar betydligt mera och stundtals så stressar vi iväg lite halvbra avslut.

Trots att vi tillslut förlorar matchen med 3 ynka poäng så var det så himla roligt att spela. Vi hade en trevlig publik de som var där och kolla och stämningen på planen var också bra.

Om jag ser på mitt eget spel så är jag mest nöjd med första halvlek, så jag bla sköt i 4 st 3:or det bara gick så lätt. I andra halvlek fick jag inte alls samma utrymme att skjuta de skotten eftersom de klev upp mycket mer på alla våra skyttar. Jag hade en glad känsla när jag kom hem och sa till kusinen när jag åkte hem i bilen. Jag är glad trots att vi har förlorat det är ju lite konstigt. Hon sa JAAAAA! Hahah hon känner mig väl eller....

Nu ser jag verkligen fram emot seriepremiären 29 September hemma mot BG Fryshuset 18.30 i Tibble CC

Frukost

Frukosten står på bordet och jag ska bara kolla när bussen går till jobbet. Låter kanske oruttinerat att kolla bussen 15 min innan man börjar, ja det är det också! MEN eftersom jag har en kollega som bara är så underbar så fick jag mess av henne igår där hon skrev, du kan komma lite senare imorgon om du vill. Åhh jag blev så glad, precis vad jag behövde idag, jag skrev jag kommer vid 9 tiden =) hade tänkt att gå. Fast jag har tänkt om lite, gå med basketväskan var inte så jätte kul... så ska kolla när bussen går om den går något bra annars så blir det promenad med väskan om ca 20 min ändå.

Så dagen ser ut som följer.
JOBB stänger
Direkt till Näsbydal
TRÄNINGSMATCH mot POLISEN =)
KUSINEN kommer förbi med ETIOPISK mat =) 

Ha en underbar dag det ska jag ha!

Basket är kul =)

Taggad inför träningsmatchen mot Polisen imorgon. Hoppas att sista barnet inte går i sista minuten och om int eså är fallet ska jag faktiskt sticka direkt... har lite bråttom efter jobbet direkt till matchen imorgon.

Sitter och kollar på lite fotton från E-tuna som nu har kommit upp på fb, alltid lika roligt och läsa alla kommentarer och kolla bilder efter en helg med laget.

Snart har vi seriepremiär också så hoppas att denna träningsmatch ändå blir en seriös med dommare och allt... eller ingen aning om hur den blir men hoppas får man göra. Träningarna just nu är riktigt kul och tycker att det är sååå roligt med basket just nu och hoppas verkligen att detta håller i sig. Har ändå en bra känsla i kroppen inför säsongen och jag vill så gärna motbevisa för alla som inte trodde på att vi skulle fixa detta, nu är det upp till oss för att bevisa att det är i denna division vi hör hemma. Tyvärr missar jag andra matchen mot just morgondagens motståndare Polisen. Men den matchen är jag helt ärligt inte så ledsen över att jag missar för jag ska ju gå på min brors bröllop och det ser jag fram emot nått så enormt mycket. 

Nått annat jag ser fram emot är våran seriepremiär om dryga 2 veckor, vi möter Frysen hemma och det ska bli så kul. Åhh jag längtar så!!!




16 dagar kvar!

Med 17 dagar kvar så hittade jag en klänning och blev så lycklig. Efter det orkade jag inte ens gå i affärer och kolla efter nått annat längre. Är nöjd med klänningen och den kan användas mer än till bröllopet och det bästa av allt var att den kostade inte skjortan heller (trots att den var från MQ :p) så nu är jag lycklig. Jag börjar nästan känna mig lite nervös och undrar då hur brudparet känner sig???


Klänning klar bara talet kvar

Det blev ingen middag med etiopisk mat idag, men det blir istället på fredag med övernattning. Så efter en lång dag på jobbet direkt till träningsmatch och sne när jag kommer hem så är kusinen här med etiopisk mat och bira kan det bli bättre?!

Så kvällen blev istället en jakt på en bröllopsklännig. Jag och mamma åkte till Kista Centrum för att finna lyckan och vilken lycka sedan. Jag har hittat en klänning som jag gillar och nu ska jag bara ev hitta en liten tröja/kofta att ha till. HIttade kläningen på MQ men har ingen bild just nu men ska se om kan fixa det lite senare. Ja så det som återstår nu inför bröllopet är att ta tag i presenten och ett ev tal. Frågan är om jag vågar hålla tal och hur jag ska göra med de.

Dags att börja fundera ut något nu kanske...

19 dagar kvar

Nu är det bara 19 dagar kvar till Storebror Magnus och Lina säger JA till varandra. Jag börjar bli lite nervös för det är nu bara 19 dagar kvar tills jag ev ska hålla tal. Jag har ju alltid sagt att jag ska hålla tal när min bror gifter sig och nu börjar det bli nära. Funderar på att göra ett bildspel från när vi var små eller nått, kanske en bröllopspresent lite extra liksom. Jag har annars börjat lite planer på min present och kanske hinner vi med en tur till en speciell affär i helgen som blivit tipsad om. Ska försöka ge mig ut på jakt i helgen nämligen efter en bröllopsklänning. HIttade en idag på Salt men den var lite för "sommrig" men gillade modellen och allt. Så en lite höstig klänning och inte svart. Någon som har bra tips på vart jag kan hitta de så säg gärna till.

19 dagar kvar till ev tal men också 19 dagar kvar till en av de dagar jag sett fram emot sååå länge. Jag verkligen längtar och undrar om jag verkligen kommer att våga. Tror de kan bli en del folk och ska jag hålla tal ska det vara ett bra skrivet tal inte nått ihop skrivet bara för att, det ska komma från mitt hjärta.

Dags att börja slipa taltankarna.


En helg i Eskilstuna

Hemma igen från Eskilstuna med laget. Kom hem för ett par timmar sen och redan hunnit tvätta både det röd och det vita matchstället och nu ligger lite fler kläder i tvätten och ska snart i i torktumlaren. Blir lite stolt över mig själv att jag lyckats ta hand om den redan. Även hunnit med att ta en lite middagslur och det var så underbart. Nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra med mat. Ska jag göra det enkelt för mig eller?

Under helgen har vi fått dressa om 3 gånger i matchställ och en gång i träningsställ.

På fredagen mötte vi Telge. Första matchen på säsongen är alltid första matchen och vi gjorde en helt klart mycket bättre match än förra året. Med tanke på att vi gått igenom vårat anfall typ en träning så ser det ändå just ut. Vi kan verkligen slå Telge i serien. 

Sovmorgon lördag och efter en sen frukost mötte vi Karlstad.
Ett tuffare lag än Telge och trots att det blev ytterligare en förlust så ser det ljusare ut. Hem och äta lunch och sedan lite teori, laget pratade regler och målsättningar. På kvällen (17.30-19.00) var det träning. Genomgång av anfallet och mycket skott och lite lättare fys. Skönt att få skjuta av sig men det gick verkligen kass när skulle skjuta, ett tag trodde jag nästan jag skulle börja gråta på riktigt.... Men nää men hur kul är det när man skjutit 25 skott och inte satt ett enda. Även om coach kommer och säger jag struntar i om du missat 100 skott och gör det igen det som räknas är de du sätter därimellan. Men känsla till mitt skott måste jag hitta igen, den har jag tappat någonstans...

Söndag och morgonmatch mot Eskilstuna. Vi börjar klockrent och gör 7-0. Sen tyvätt så tappar vi för enkla misstag i andra perioden. I sista håller vi de på 4 poäng i nästan 9 min men inför sista 2 min så leder de med 6-10 poäng och tyvärr rinner bollen inte vårt håll.

Trots tre försluster denna helg så har vi visat för oss själva att vi kan ju lira bra basket. Denna helg har varit jätte rolig och det känns verkligen bra med laget och tränare nu. Känslan är att vi i laget tror på detta och att vi ska klara oss i ettan och hoppas nu att klubben tror lika mycket på oss och att vi får alla förutsättningar för att genomföra de.

Beskriver laget med ett ord:


Eskilstuna imorgon

Tvätten blev inlagd i maskinen lite i senaste laget men den hinner torka till imorgon och då kan jag slänga ner det sista plagget. Blir att packa snart, är ju inte så mycket som ska med egentligen. Matchkläder, vitt/rött, boll, skor, uppvärmningströja, träningsstället, ja och så lite vanliga kläder typ mjukisar och kanske ett par jeans och åka i. Ja jo sen får man inte glömma sängkläder och handduk.

Åker till Eskilstuna inte bara för att "samla" ihop laget utan även för att prata lite mål och spela lite matcher och en träning ska vi hinna med också. 2 bilar samlas imorgon 17.00 och ena åker 45 min senare. Redan kl 20.00 har vi våran första match imorgon och det ska bli såååå kul att t apå sig matchställen och höra dommaren blåsa i pipan för 3 min. Efter det blir det bädda lakan och sömn. På lördagen spelar vi en match och har ett träningspass och på söndag blir det ytterligare en match. I nuläget är jag glad att jag inte heller är u20 spelare och ska spela match på söndag när kommer hem också.

Men näää nu blir det att packa lite och sen sova.

Har just snackat lite med vaktis och ändå utväxlat en hel del bra meningar.

Natti Natti!


Nytvättade lakan

Japp snart ska jag gå och lägga mig i nytvättade lakan, det finns nog inge bättre än att lägga sig i en säng med nytvättade lakan. Jo kanske men har inte varit på Ica i Sollentuna ännu så får vänta ett tag.... Ikväll blir det bara jag och nallen. Nallen är bäst! Haft den så länge jag kan minnas.

Blev inge nytt uppstartsmöte idag med basketen, helt ärligt inte så ledsen. Jag han göra lite annat i stället som tvätta laka och handla mat. Ja jag var iväg med bilen också och..... nä säger inte vad jag gjort vi får se om mamma och pappa märker nått när lämnar tillbaka den, kanske inte om de tittar utanpå men innuti.

Annars haft en ganska bra dag på jobbet. Finns inte så mycket krångel på jobbet och bekymra sig för faktiskt. Trevliga kollegor, snälla barn (ja oftast). Gjorde ett platsbyte i maten idag också och så lugnt det var, men kanske inte bara berodde på de men det var skönt iaf. Jag har nämligen i vanliga fall 8 st som är rätt bra på att prata eller föra (o)ljud för sig. Inte alltid lika charmigt. 

Men nu till sängen och byta lakan =)  

Kort inlägg

Japp så var det måndag kväll och jag ska gå och lägga mig och somna i soffan eller så blir det sängen direkt. Men soffan är skön den...

Överlevde både Insane (stavas den så) och ap attacken på Gröna Lund, blev en golfrunda i söndag med mamma o pappa den pratar vi inte om. Fint bemötande jag får när jag kommer till klubben, där i receptionen står mamma, pappa och puff och säger har du vaknat nu?! (klockar var strax efter 13.00) Mamma, pappa och jag går in i restaurangen för att äta lunch då mamam kläcker ur sig ja lunch eller Lena är detta din frukost?! Vad tror dom om mig egentligen...hahahha

Även överlevt en nästan 12 timmars dag på jobbet. Hade ju roligt telefonsamtal till doktorn vid lunch så det lättade ju upp stämningen lite, NOT! Nää men vi har telefontid mellan 7.30-17.00 men om du ringer på e.m kan du inte få någon tid för de har de bara runt 11 tiden. Men jag som ville ha en morgon tid jag kan inte gå ifrån jobbet kl 11.00. Åhhhhh men ska ringa och beklaga mig imorgon me ska vi se om jag får en tid som passar bättre då.

Oj blev lite längre inlägg än jag hade tänkt.
Sov gott folk och gör som grodan lev på hoppet!

 


5-kamp på grönan

Om knappa timmen ska jag ta bussen från Tibble mot Danderyd. Sen blir det tunnelbana och sen så blir det buss ut till Gröna Lund. På vägen kommer jag möta upp både Nanna och Mickan och alltid trevligt med sällskap. Vi ska in till Gröna Lund för att köra 5-kamp med dam- och herrlaget. Ska bli spännande detta men samtidigt kul, mest spännande är väl hur vi ska organisera hur ca 25 personer ska spela 5-kamp, blir det lag eller individuellt?! Ja men det löser sig nog på bästa sätt och ala blir nog nöjda. Jag hoppas på min favorit gren, "kasta bollar i soptunna" kommer.

Samtidigt på Grönan så ska Europe vara där och spela eller de repar väl inför kvällens sommarkryss, då de ska uppträda. Lär kanske inte se så mycket av de eftersom de är på fel sida men lär nog höra de. Jag vet en som kommer att sitta och njuta iaf.

På kvällen eller senare efer 5-kampen ska det på ett sätt organiseras ett knytiskalas. Hur vi ska få ihop detta är jag fortfarande frågande om men det löser sig säkert som allt annat. NU ska jag byta om och kanske hinner jag förbi sys och köpa en flaska, vi får se hur tiden räcker till.

Solen skiner ute så passa på att njut!

Snart fredag

och jag har typ inget roligt att berätta just nu. Haft en jätte skön dag på jobbet, vet inte varför den var så mysig men den bara var det.

Imorgon är det fredag och jag öppnar men det betyder att jag slutar 13.00 och ska hem till Lukas och sen hem och laga korvstroganoff. Undrar hur länge jag har tjatat om att jag ska göra de?! Jaja men ska iaf göra det innan träningen imorgon. Kommer nog behöva mig en power nap (på en timme eller två) eftersom jag inte alls kan sova nu och ska åka till jobbet strax efter 7 imorgon....

Ha en underbar fredag snart.

Helt sjukt

Fick en frågan av en kompis om ville se nått sjukt. Ja jo visst, kolla in denna länk lovar att ni blir stumma.
http://wimp.com/extraordinaryhand/

Basketen då....

Joro basket spelar jag fortfarande och har så smått startat upp med tjejerna och deras träning också.
Med damerna tränar vi på och träningstruppen är just nu stor, ibland nstan för stor... men det är ju kul att vara fler än 10 st på träningen men när man får vänta en massa blir det segt...

Vi har fått någon ny spelare och gillar de tror det kan bli riktigt bra, lite rutin och lite ålder precis som vi kan behöva. Sen har vi även den senaste tiden fått en extra tränare med en hel del rutin. Det har varit jätte roliga träningar även om de har känts nästan lite röriga i huvudet. Men för att vara vårat lag så måste jag säga att vi skött det bra ändå, men det är kanske ingen som vågar säga ifrån!? Roliga men jobbiga träningar är det i alla fall.

Imorgon är det kick off och vi måste inte dit, men mr D sa kom dit om ni inte har nått för er, helt ärligt tror jag det är få från damerna som kommer. Våran enda lediga dag tror jag folk har lite andra planer på faktiskt, men har blivit förvånad förut vilka som kommit dit så. Men egentligen känns kick offen mer för de yngre lagen att de ska träffa sina coacher och så. Jag ska dit och hoppas på att över hälften av mina tjejer är där.

RSS 2.0