Bloggtyp...

VAd skriver folk i sin blogg egentligen?
Jag skriver det jag får för mig, intressant eller ej. Nja så illa kanske det inte var men men...gjorde ett test om vad jag var för bloggare. Här är resultatet.

Vilken bloggtyp är du?

Dagboksbloggare
Din blogg är din offentliga dagbok. Du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. Du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. Din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta.

Roadtripp...

HAr just kommit hem från min lilla roadtripp med Puff. Vi åkte ner till Bromölla igår, lämna Täbys Shell mack ca 14.00 och kom fram på kvällen någon gång. Vi sov på Ifö hus (hotell) som var mycket trevligt. Imorse var det frukost som gällde sen skulle vi hitta till Sölvesborgs GK, vilket gick felfritt ända tills vi var nästan framme...Vilket var annars underligt att vi inte åkte fel en ända gång, men så klart. Vi missa avfarten in till golfklubben. Men man kan ju inte sätta en liten plutt skylt och så 2 meter senare svänger vägen. Backa backa bilen.
Golfade lite, tävling någon sponsortävling, det var så trevligt.
Sen bar det hemmåt igen.Så nu har jag kommit hem och nu ska jag sova, ska ha redovisning i skolan imorgon som jag ska träna lite på innan imorgonbitti. Skriver mer imorgon om våran lilla roadtripp!

3 frågor och nu ett svar.

Jag har ett svar att ge på mina tidigare 3 frågor.

DJURGÅRDEN vann med 3-1.

Första målet gjorde AIK då var jag och sålde öl i Djurgårdsklacken kommer upp och ser att AIK gjort mål :( Sen första målet DIF gör såg jag på bildskärmen i repis, men andra målet som kom precis efter såg jag direkt, även om jag trodde det var repris på första målet. Sista målet kom hörde jag bara, stod under läktaren trodde det var AIK som gjorde mål och springer upp för att se och inser att matchen är slut och alla på väg hem men DIF hade gjort mål :D Så 3-1 slutade matchen.
Sen fick jag skjuts hem i bil och var tvungen att sopa av fötterna ordentligt på bilmattorna de var inge fint tryck på de. heheh

Avslutningsvis kan jag bara säga att jag och Järnkaminsmaskoten vi är polare, hahahah

3 frågor utan svar???

* Du gör mig så försvirrad, vill bara att du ska veta det. Men har inga sånna känslor kvar för dig. Men vänskapen finns kvar, men därför gör du mig förvirrad. HUr ska allt sluta, det är som en jätte konstig utdragen såpa. Ja hur ska detta sluta???

* Derby ikväll. DJURGÅRDEN-AIK Jag ska dit, men hur kommer min sönderbrända nacke klara att gå runt med låda på magen och ha ett band i nacken under flera timmar? 
MEn stora frågan hur slutar derbyt???

* Imorgon PO- dag hur ska denna se ut? Ska det ske ett litet mirakel och vi följer schemat??? Den som är där får se, själv ska man till skåne så missar halva PO dagen. Åker från huset 13.30 ner mot skåne.

En helg med massa golf

En helg som varit fylld med golf. Spelat 36 hål och varit ute på golfklubben hela helgen. Helgen startade med jobb kl 08.00 på lördagsmorgonen och avslutades med morsdagmiddag med mamma på golfklubben. Började som sagt att jobba mellan 8-12 och sen var det lite lunch och sen ut och spela golf med Puff och 2 stycken andra killar. Jag och Puff bestämde oss för att utmana killarna i match-bästboll. Den ena killen är medlem och den andra var en gäst. Lite roligt med match eftersom alla låg på unde 5 i hcp och alla rätt nära. jag och Puff förlorade på sista hålet sista putten kunde varit avgörande som jag missa men men. Det var en riktigt trevlig runda och vi har utmanat den ena en gång till men nu på lite mer "lika" förutsättningar. Han på vit tee och vi från gul, nu spelade vi alla fyra från gul tee utan handicap. Men om vi hade lirat med handicap hade Puff och jag vunnit. Jag är ändå nöjd med min runda som slutade på 83 slag, från gul, då jag startar med 2 dubbla...(totalt 3 st illa)
Efter rundan och en förlorar öl och en vinst öl de segrarna bar det av till Rimbo. Vi var och letade på 4 olika ställen för att hitta en badboll. Tillslut hittade vi en. Passa också på att tanka, köpa lite dricka och lite så.
Middag och dopp i polen avslutade kvällen. Sen knata vi upp till hotellet och så spöade jag Puff i Monopol =) men hon fick lite revanch när hon fick spöa mig i minigolf på hennes mobil innan vi somna.

Lördagen började med en underbar frukost i resturangen. Resturang/hotell frukost är så gott. Jag åt massor och jag som inte ens gillar frukost. Men det är något speciellt med frukost så här. Åt fil med flingor och äpplemos, tankarna flög genast till ..... (någon som vet?) En macka med ost och gurka och ett ägg, lite mjölk och dricka och dagen till ära ett glas Oboy.
Sen var det lite träning som blev mycket mindre än tanken var från början. Sen ut och lira, Puff, mamma och jag och så en till medlem. Åter igen en trevlig runda. Men idag spelade jag inte lika bra, sista nio gick ock då jag gick på 39 slag men första på 43 är inte riktigt ok. 82 slag från röd, putta riktigt dåligt i början. Men jag höll humöret uppe hela rundan.
Ett avslutande dopp i poolen kunde inte vara skönare. Spec inte eftersom min nacke var lite röd och mina skuldror också blivit lite brända av solen. Smörde in axlar och de mår bra idag men just skuldrorna och nacken missa jag, de bränner lite idag kan jag meddela.

image49
Men solen är bra underbar, man ska inte klaga.

Sen var det väl dags att åka hem till landet igen. Men hur skulle vi göra pappa hemma och jobbade och skulle nog bli sen. Varför åka hem till ett varmt hus i Täby när vi kunde stanna på landet och få en underbar kväll där? Blev att vi stanna på landet. En promenix med Luke och en tupplur i eftermiddagssolen senare var vi på väg ner till Golfrestaurangen och åt jätte god morsdagmiddag och sen till landet igen. Vilken dag! helt underbar!

Spelkväll

I fredags var det spelkväll med Anna och Lia. Fredagen började med att jag jobbade från 12-16 sen var det att cykla hemmåt. Hämta bilen en sväng förbi centrum och hämtaLia och hämta startpaketet från Stadiumgolfen och så hem och packa lite till helgen. Packade jätte snabbt, även om inte Lia så tyckte jag var jätte snabb. Det hela slutade med en stor väska med alldeles för mycket kläder. Sen bilen till Anna. 
Anna stod och lagade mat när vi kom, så trevligt. Efter en stund så inser vi att spisen är inte på längre...det har gått en propp, vi byter och det smäller en till lika snabbt som vi bytt. Vi gav oss iväg en snabbis till ICA för att köpa proppar. Men vad kostar proppar??? Det var ingen som hade en aning, svaret var hela 20 kr. Proppproblemet var nu löst och maten var klar. Det var hambörjare ala Anna med klyftisar jätte gott.

Spelet som väntade efter maten var dagen till ära, Monopol - här och nu utgåva. Lite kort om det "nya" Monool.
*Istället för pengar har man kreditkort
*Sartar börjar med 15 miljoner kr.
*Passerar man gå får man 4 miljoner
*Billigaste gatan är Plattan, för 600 000 kr
*Hamnar man på dyraste gatan med hotell får man betala 15 miljoner
*Köpa sig ut ur fängelset kostar 500 000kr

Spelet kunde starta. Jag låg lite risigt till i början då mina pengar försvann ganska fort, men sen gick det lite bättre och Lia fick ta över min pengakris. När vi avlutade spelet (pga tidsbrist) så ledde Anna med många miljoner sen kom jag och på en hedrande tredje plats låg Lia.
Det var en riktigt trevlig kväll som vi har bestämt att vi ska göra om, men vi ska starta spelkvällen på f.m kanske ha en paus för lunch och lite senare en för middag. =)
Kommer bilder från vissas favoritplatser på spelplanen snart...

Svävar på moln

Jag hade inte fått något betyg eller någon respons igår när jag gick och la mig kl 01.00. Då var jag helt övertygad att jag inte klarat mig och skulle få göra om den eller komplitera min tenta. Glömde lite bort att titta i morse, hur kunde jag glömma detta. Men så vid 10 tiden får jag meddelande av en kursare som frågar hur det gått, hon hade fått VG. Vågade knappt kolla min mail, så bestämde mig att skicka ett mail och ringa ett samtal först. Men går in och tittar och fått två mail av läraren ett mail om att alla responser var klara (massutskick till hela klassen) och ett med beskedet. Jag klara mig. Längst ner stod det: Bra jobbat! Betyg G Helt underbart, jag kommer sväva på moln hela helgen. Fick bra respons också så jag är jätte glad. Kanske ska jag lita och läsa mera horoskop. På väg in till tentan läste jag mitt horoskop för en kursare, där stod det att något jag trodde skulle bli svårt skulle gå lätt. Inte för tentan gick lätt men jag fick ju Godkänt.

image48

Vill inte veta...

Uch vill nog inte veta. Inte vart nervös innan idag, men nu läste jag min skolmail och fick reda på att vi ska få respons och betyg idag/kväll på hur det gick på våran salstenta vi gjorde för snart 3 veckor sen. Men uch nu vill jag knappt kolla min mail igen och få se om det gick bra eller som jag anar att det gått. Men jag fick ju G på min förra inlämning och det kändes ju som ett litet under så det kan ju ske med under.
Uch jag vill inte veta.

Vänner

Vänner är ett fenomen. Det är lustigt med vänner, för de finns så många olika sorters vänner.

Finns vänner som alltid kommer stå mig nära vad som än händer. En sann vän Du lyssnar när jag behöver prata du pratar när jag behöver lyssna.


Regn

Låser upp cykeln har tagit bort plastpåsen från sadeln, det börjar droppa lite fran skyn. Går in och stoppar ner jackan i väskan men när jag kommer ut igen så börjar det regna mera. Tänker kommer bli jätte blöt om jag cyklar ända bort till Näsbypark, dit jag skulle på vfu. Jag gå in och tar på mig regnkläder, japp både byxor och jacka. Tur var det. Börjar cykla men efter bara ett par meter så höste det snart ner. Men varför cykla när det regnar när pappas busskort låg på bordet där hemma? Ja men då hade jag kommit alldeles för sent. När jag bestämde mig för att vykla igår trodde jag inte det skulle regna. Men va skönt det var att komma hem snabbt sen när jag slutade. Så skönt. Cykel är bra att ha ibland. Jag älskar min nya cyklel, eller nu inte så nu längre eller ganska.

Beslut...

Jag tror jag är lite rädd för det som ska hända om jag väljer ett alternativ men om jag väljer det andra så blir allt som förr eller. Vi kan kalla besluten JA eller NEJ. För det är lite det det handlar om ja eller nej. Vet inte vad jag ska välja, ja eller nej. Svårt val eller borde det egentligen inte vara. Jag ska följa mitt hjärta, men om jag inte vet vad det säger då? Ingen annan som kan säga till mig vad jag ska göra heller. Det är lite knepigt också, hade varit lättare om någon hade gett mig ett svar på hur jag ska göra. Men jag behöver inte bestämma mig nu, nä det är väl skönt det kanske. Men mycket annat som spelar in också eller egentligen borde det inte var det men det är ändå det.
Om jag väljer Ja så kommer det kanske bli kul, kanske segt, kanske blir jag besviken igen. Men väljer jag Nej kommer jag kunna ta det beslutet att säga nej. Kanske är jag lite rädd för det beslutet, vad ska jag då göra med mitt liv? Finns ju en massa jag vill göra som jag kan göra då. Men är det verkligen det jag har kämpat för så länge och att det bara ska rinna ut i sanden. För en gång skull skulle jag vilja kunna spola fram tiden ett litet tag och kolla hur det blir, jag vill egentlign veta vad valet blir. Men hur jag än väljer kommer jag fundera på om jag gjort rätt.

Jag vet varken Ja eller Nej just nu. En del av mig säker Ja såklart men en del av mig säger Nej. Vilket som kommer väga till vilket håll vet jag inte nu. Vill inte behöva tänka på det, det kommer det kommer....Beslut ska tas tillslut ändå, men just nu ska jag släppa dessa tankar och låta hjärtat bestämma, hur det sen slutar blir ett senare svar.


Med mamma i Ensta.

Fick med mig mamma idag till Ensta. Drog med henne dryga 4 km, det gick bra. Efter ungefär 300-400 meter frågar jag. Går det bra? Nää svarar hon. Men vill du fortsätta springa eller vill du ta ett kort varv bara (1.25km) Näää svarar hon och vi svänger in höger vidare på 5an. Fast vi sprang inte under bron så vi kortade den lite, så det blev dryga 4 km. Gick riktigt bra för mamma, (så stolt så )  hon gick bara en gång, nästan 2 men när hon ville gå andra gången var det ca 150 meter kvar, så då fick jag putta på henne ordentligt, sen tänkte hon fuska och inte springa ändå förbi klockan men icke.  

BRA JOBBAT MAMMA, vi har redan bokat in en ny tid på torsdag :D
Efter vi kommit i mål sa hon, nu får du springa ett litet varv (1.25km) så du kan löpa ut lite och så blev det, Riktigt skönt.

Ska bli kul att se imorgon hur mamma mår. Hon sa själv när vi kom hem. Jag kommer inte kunna gå imorgon.


Ni är bra....

-Ni är bra.... (syftade inte på bra/duktiga)
-Vadå ni är bra....???
-Ja men antingen sitter ni och skriver framför ett tangentbor eller så fingrar ni på mobilen..

Vart kommer detta ifrån? Sitter på golfklubben och pratar med lite folk, kommer inte ihåg hur vi kom in på detta men på något sätt var det väl!? Men är det så att vi alltid sitter framför ett tangentbord eller med mobilen i handen? Nä inte riktigt. Men det ligger ändå något i det hon sa.

Mamma brukar ofta fråga mig om jag messar med någon, varför ringer du inte istället. Men ibland är det så mycket lättare att säga något på mess istället. Har en ringsignal som säger, SMS för dig som inte vågar prata! Det stämmer så bra, mycket lättre ibland att skriva än att säga. Men det kan bli lite fel också ibland, för man måste tänka efter innan man skriver, just för det är lättare att skriva än att säga ibland.


Så trött...

Jag är så trött så trött, ögonen går i kors. Var uppe tidigt imorse redan kvart i sju en lördag morgon och var på golfbanan 50 min senare. var tävling idag gick ut 8.30 oj oj och jag var där i god tid för en gång skull. Allt gick bra till jag kom upp på green, kunde inte få bollen i hål, men andra ord jag kunde inte putta. För många puttar på typ 14/18 hål, illa. Skulle inte kunna ta bort 14 slag men en 5-6 på puttar....

Ikväll var det lite grillning med två vänner på kvällen, gick lugnt till, lite vin lite cider. Men nu e jag så trött så nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Imorgon måste jag plugga, ja måste verkigen plugga. Men först ska jag in til stan och fixa en present till mamma i morsdagpresetn, vet redan vad hon ska få.

God natt!

Min hyllning till löpning.

Var så trött innan och fick ingen med mig, men nu sitter jag här ändå klar. Känner mig ganska stolt över mig själv ;) Var ute i 36 min och sprang, men får faktiskt dra bort ett par minuter för träffa Kattastrofens (nä hon är ingen kattastrof, bara smeknamn hehe) mamma och lillasyster. Var faktiskt tvungen att stanna och hälsa och växla ett par prd. Lite lustigt, för sprang fram och tillbaka till Mörtsjön och runt den, där är samanlagt 5km. Precis ibörjan av spåret så bor de nästan, tänkte på de när sprang förbi där och nästan efter det så möter jag de.
Efter några minuter så var det dags igen att börja springa. Kändes helt ok, förutom att jag hosta en del, men beror nog på min allergi. Väl hemma igen så ska jag bara kolla om jag fått ett mail från pluggkompis och så fastnade jag med Okla framför msn. Tiden rulla lite snabbt även om vi inte snacka så mycket, men oj måste ju vara klar i badrummet innna mor o far vill in. Så in i badrummet och en varm lång dusch det var underbart. Ibland måste man få ta hand om sig ordentligt, körde med peeling och hårinpackning ja hela köret, så nu mår jag prima. Det är en av de sakerna som är så skönt med att springa när man är klar och kan stretcha ut och sen ta en skön dusch. Men visst är det skönt att bara ut och springa man kan släppa alla tankar.

Innan har jag inte tyckt om att sprina så, men det är riktigt skönt.

Är nog inte så vuxen lr?

Vuxenlista
Hittade denna lista på en kompis blogg, vara bara tvungen att sno den?

Körkort: Ja
Bil: Räknas mammas?
Matservis: Egen nej

Soffbord: Räknas inte nattduksbord

Ica-kort: Ja och Med Mera kort
Hemförsäkring: Hmm
Eget boende: Nä men betalar hyraFast inkomst:
CSN bidraget?jobbar som vikarie så lite pengar rullar in ibland och har precis startat sommarjobbet.
Köksbord: Står ett i köket
Finglas: Ja
Betalkort: Ja
Toarullehållare: Ja
Duschdraperi: Nej
Barn: Nej

Sambo/make/maka: Singel

Spelar Bingolotto: Nej, men har hänt
Tippar på lördagar: Nej, men har hänt
Internetbank: Ja
Organiserat skafferi: Jag hittar iaf vad jag vill ha
Färsk mat i kylskåpet: Ja, när jag är hemma själv jo handlar faktiskt själv.
Slänger dina håliga sockar: Ja
Går på reklamer på tv: Nja kollar inte så ofta på tv längre, datorn har tagit över mitt liv?.
Har fläckbortagningsmedel hemma: Tror i nått skåp, mamma har väl allt.
Pensionsfond: Ja
Sopsorterar: Ja
Prenumerar på någon dagstidning: Inte jag men DN dimper ner i brevlådan varje dag.
Prenumerar på Allers/Hemmets veckotidning: Nää
Letar middagstips: Nej letar efter ätbart i skafferiet och kylen.
Blir arg när skorna inte står på sin plats: Gör de aldrig med en hund hemma?
Får majoriteten av post i räkningsform: Nja, nä
Har en stavmixer: Ja
Äter söndagsmiddag: Med mamma och pappa oftast ja.
Försöker att inte svära: Försöker inte säga typ.
Sorterar tvätt: Ja ibland.
Har en krok i badrummet märkt ? Gäster?: Japp har mamma fint satt upp
Mobilabonnemang: Ja men sagt upp, måste fixa nytt.
Hemtelefon: Egen nej, använder hemmets
Veckohandlar: Händer?
Medlem i hyresrättsföreningen: Nej, finns ingen.
Gardiner: På mitt rum japp, övriga huset ja.
Dukar: Om jag får välja nej, väljer mamma ja.
Överkast: Ja men oftast nersparkat på golvet, eller i en hög i sängen.
Kuddar för prydnad: Nja några i sängen faktiskt.
Fler än 5 kryddor hemma: Hmm aaa
Fruktskål: Räknas den jag och min bror jag mamma och pappa i julklapp för ett par år sen.

Chockande inköp!

Jag har idag också gjort ett inköp jag nästan blir lite förvånad över. Nej men ingen mer klänning, jag har ju köpt två redan detta år. För ca 2 veckor sen löpte jag ett par blåa legins och idag var det dags igen, men idag vart det ett par röda. Köpte ett linne också idag, svart och grått randigt tror jag det var, båda från HM. Förra veckan fick jag ett ryck och drog med mig mamma till Kista Centrum. Vi strosa omkring lite och jag skulle inhandla ett par svarta legins. Det gjorde jag och kom dessutom hem med ett par svarta shorts och ett par röda!! Ett till inköp som jag själv nästan blev lite förvånad över. Inte så att jag ändrat min stil men man måste ju testa något nytt ibland, heheh. Året börja med att jag köpte en klänning, fick en kjol i födelsedagspresent, köpte en klänning till, blåa legins, svarta inte så knas, röda shorts och nu röda legins. Visst har jag handlat lite mellan dessa inköp också men det hör inte hit nu....

Idag fick jag trevligt sällskap också av Okla och Kapten!

Trevlig runda

Igår var jag ute och lira med en golfpolare, jag förlorade. Men det var egentligen ingen tävling, men klart man räknar ut scoren. Han fick ihop 35p och jag bara 31 pinnar. Men lirade inte bra det kan jag inte säga att jag gjorde. Men brukar inte räkna pinnar mest slag men det  var det alldeles för många. Inte fick jag göra någon birdie på något hål heller ;( jag som skulle göra en för att han har iår gjort en på hål 6 min, jag har gjort på hål 14 och hål 13 iår. Men måste få göra en på ett hål innan honom, kanske låter helt dumt men så är det bara. Men kommer nya chanser till birdis.

Trevlig runda och trevligt sällskap.

Allt från jobb till Eurovision

Sitter ännu en lördagkväll på landet med pappas dator, denna gång i knät. Riktigt nice. Denna helg känns som de varit jätte lång. Men det var nog bara för kom upp till landet redan i torsdags kväll. Sen var det lite jobb och sen var det golftävling, damslaget.Det gick ju som det gick... Idag har jag jobbat och hunnit med att spela lite golf också. Mellan där hann jag också sortera och tvätta en massa golfbollar. Bollarna fick jag i slutet av förra sommaren av mina tre kära vänner. Det var en massa bollar av olika status. Nästan 4 dussin åkte rätt ner i soppåsen. Men den största delen av bollar är spelbara och riktigt bra. Vart riktigt glad när jag fick alla bollar för de är riktigt mycket bollar jag har, en hel hink som ska tvättas. Då har jag redan sorterat bort lite bollar och gav min tränare förra året ca 2 dussin, heheh (ragga speltid) .

Efter det var det dags för lite träning men glömde polletterna hemma ojoj så jag och pappa gick 4 hål på lilla banan,sen gick jg och tog en varm dúsch medans pappa träna vidare på puttinggreen.

Just nyss fick Sverige sin första, inte sista hoppas jag 12p i Eurovision. Men det går inte allt för bra för Ark just nu :( Men mycket kan hända, nu ska Finland rösta och vi hoppas på en till 12:a men det blev bara 8p.

Imorgon är det jobb igen som gller. Börjar jobba kl 08.00 oppas det kommer några roliga människor på morgonen och livar upp det lite. Eller så kan det komma lite kul folk runt 10-11 när jag börjar bli trött. Sen på e.m ska jag ut oc lira med en kompis. Ska bli kuligt. Bäst att spela bättre än igår då för då skratta han åt min score men den r inte bra. Då spela jag från röd imorgon blir nog gul igen, som de två första rundorna. På något vis spela jag ofta bättre från gl än från röd? Varför så???

Inget troll men en flaska vin!

Blev inget troll igår, jag vann alltså inte damtävlingen som jag döpt till damslaget. Spelade riktigt illa spec i början. Men men jag vann iaf ett pris, jag vann närmsta hål på hål 13 ett kort hål på ca 100 m, la bollen 137 cm från flaggan och det blidde en liten fågel. De kunde jag glädjas åt, men det var nog det ändå. Nä men sällskapet var jätte trevligt.  Lite gramsen blev jag att jag inte lyckades träffa farway på längsta drive men men det är smällar man får ta. Hade varit värre om hon som vann hade fått nöjet att stryka mitt namn och skriva upp sitt namn på flaggan. Då hade jag fått höra det resten av sommaren. Så det var tur det :p Men jag vann en flaska vin för närmst hål, men jag som inte tycker om vin, kanske dags att lära sig..hmmm.

Men så sitter här nu idag igen. Jobbat idag me och det har varit betyligt fler människor idag. Träffat många trevliga människor men lite synd är att många av de kommer jag inte träffa igen för de är greenfegäster. Men det finns många trevliga medlemmar me. Nyss har det varit ca 20 killar här och spelat någon tävling, heheh det var trevligt när de kom in och skulle betala, alla såg så glada ut =) 
Det är lite roligt också för man får reda på ålderna av alla som går ut och spelar. Jag brukar försöka gissa på rätt årtal eller iaf rätt årtionde, lite lättare men ibland har man verkligen fel, ojoj, tur att man inte säger vad man gissar högt. 

 

Jobbar...

Sitter på mitt jobb, eller mitt sommarjobb som jag redan har börjat. Jobbar på en golfklubb och sitter i receptionen/shoppen. Jobbade här förra sommaren och det funkade så bra. Ska jobba här i sommar också men har redan jobbat någon helg och så nu idag. En fredag i början av maj är det inte så mycket folk ute på banan som spelar, men imorgon dessto mer folk. Ska jobba lite imogon och på söndag med. Sen ska jag ut och lira på söndag också. Ska jag göra om ett par timmar med. Tänkte i år ska jag vinna det fina trollet på damtävlingen.
Men först ska jag fortsätta att klistra lite kuvert. Men då har jag iaf nått att göra och så ska jag skriva 20 scorkort till damtävlingen. Så dags att jobba igen.

Godis

Kom in av en slump (ja det stämmer, att det var en slump) på ett test på karamellkungens hemsida och vad man är för godistyp. Även om jag inte nu längre äter godis åt senast efter påsk, inge godis igen från jag har spela match. Men var bara tvungen att testa.

DU ÄR EN SUROLOG. Ditt testresultat visar att du i huvudsak är en Surolog ? en person som föredrar surt godis. 26,3% av de som har gjort testet är Surologer.

Surologer tycker om häftiga och stora upplevelser och avskyr att bara ta det lugnt. Surologer har ett hett temperament och kan lika lätt bli överlyckligt glada som ursinnigt arga. De är impulsiva men samtidigt ganska envisa. Det innebär att de bestämmer sig mycket snabbt och sedan sällan ändrar sig. Den som känner en Surolog har sällan tråkigt och man kan lita på att han eller hon alltid har något på gång. För det mesta kul. Och ibland alldeles heltokigt. Surologer arbetar ofta i eget företag eller i yrken där de får bestämma mycket själv - t.ex. som regissör eller kock. Det är inte ovanligt att Surologer och Segofyser kommer bra överens och kan dela godispåse.

MITT GODISBETEENDE

image41

MIN PERSONLIGHET
Om jag var ett instrument, ett djur, en grönsak, min fritidspersonligehet, min huvudpersonlighet och min yrkespersonlighet.

image42 image43 image44 image45 image46 image47

Jag kan inte annat säga att visst jo det stämmer nog till en del, heheh. Men man ska inte tro på allt....

Ska det inte bli lättare?

Ska det inte bli lättare att springa efter man varit ute ett par gånger. Borde inte blir jobbigare att andas ju fler gånger man springer. Förra veckan gick det mycket lättare och även i måndags gick det lättare att springa. Visserligen kanske sprang lite fortare nu, men inte så mycket snabbare och kunde prata samtidigt som jag sprang lite också. Jag hatar allt som har med pollen att göra, för det är det som ligger bakom det hela. Blir mer och mer pollen ute nu och då får jag jobbigare och jobbigare att andas när jag springer. Käns som inte luften kommer ända ner i lungan. Var i Ensta och sprang med Lia idag. Vi sprang först 5 km vilket kändes ganska lätt och var skön löpning, men när vi kom i mål var jag lite sugen på lite mera. Bestämde mig för att ta 1,25 km och ta ut löpstegen lite, bara springa. Det var riktigt skönt men gick ganska segt kändes det som, seg i benen. Det är då jag känner av att det börjar bli pollen ute, kan var aen kombination av att jag blir lite trött också men var inte tröt efter 5an. Men men ska ringa till doktorn och hämta ut ny medicin snart.

image39
Pigga och glada =)

Efter så vart det liten drickapaus och lite streching och sen var det dags att åka hem och med en trasig kamera.... Hade kameran i bilen och tog fram när vi var klara och ställer den på biltaket. Tyckte jag var bra och tydligen ville kameran prova om den kunde volta från biltaket, den lyckades nästan men ramla rakt ner på zoomen och kras och linsskyddet ramla av och kameran gick kras. Men kunde fotta ett kort till men efter det la den verkligen av. Funkar knappt att stänga av den, då är det illa. Säger till Lia att kanske dags att köpa ny kamera, hon bara tittar på mig och säger den är ju redan tejpad och brister ut i ett hånskratt.  

image40
Oj oj den gick sönder och ville inte bli lagad...provade men den gav upp (ja me)

Några ord innan en träning.

Beskrev basket med några ord för Frallan en gång innan träning det blev så här.

Snart träning. Skjuta bollen mot en liten ring som sitter på en planka som man skulle kunna tro sväva i luften men som faktiskt hänger (i vårat fall idag) i kedjor från taket. Men inte att förglömma att man måste hålla sig innanför röda linjer och en massa konstiga regler att föjla. Som att man inte får säga fula saker åt gråklädda personer för då åker man ut.

Senare samma vecka, måste blivit fredagen och första måste varit en tisdag.


Snart träning igen i 2:an Det är hallen där man måste klä på sig en massa kläder för att inte frysa, men det motsäger sig eftersom vi ska springa runt med en boll. Nä inte springa, det får man inte göra med bollen, studsa och när man springer borde man bli varm :S lr men nej juste ja vi ska ner till 2:an. Inte att glömma när man studsar bollen är att man måste hålla sig innanför en stor röd rektangel, men detta försvårar det hela med att det finns en massa andra linjer ossså. Knepigt är detta, mycket att hålla reda på.


Varför?

När jag skrivit hör innan har jag nästan alltid varit possitiv men ibland har man rätt att bli sne, det är jag nu.  

Varför skulle du höra av dig efter 4 långa månader....Inte ett ord på 4 månader, så skriver du hihi och sen så börjar vi prata, och minuterna flög iväg, det blev över en timme tillslut. Det är inte det lättaste att låta arg/besviken på någon på engelska och dessutom att skriva detta, ville ju kunna förlåta dig ändå för att du inte hört av dig på så länge. Trodde på det du sa det var väl det som var felet, du kom med en av de sämsta förklaringarna jag hört men visst köpte den då. Du sa ju ändå still friends, men vänner gör inte som du gjort just nu. Så du svek igen, ännu en gång. Men kommer aldrig att glömma sommaren 2006. Hade en underbar sommar med en massa skratt och lite mycket bomba ibland... Men man hör inte av sig efter 4 månader och säger nu att vi hörs i veckan och sen inte hör av sig igen, man gör inte så varför skulle du då höra av dig alls från början då? Frågorna är många och tror inte kommer få svar på de ändå, har du ett svar så ge mig ett snälla.

Men jag ska ge dig en vecka till kanske, får se hur jag mår på fredag, heheh ska på dammiddag på golfklubben och kanske blir ett par cider. Kanske man då hör av sig eller får en annan person att höra av sig till dig så slipper jag, men ska inte göra något dumt. Det bästa är kanske att glömma men finns för mycket minnen som är trevliga att glömma. Fick två nya vänner som jag trodde skulle stanna kvar eller iaf att vi fortfarande skulle vara vänner, men det är bara den ena som stannat och han har kommit tillbaka till klubben nu. Det lustiga är att det var den jag trodde jag kanske skulle ha mindre kontakt med, men så fel jag fick. Men sommaren kan inte bli lika bra som den förra, det går inte blir inte samma sak. Men en sak är klar, kommer nog aldrig glömma den.

Pratade om midsommar med Garpen häromdagen. Tänk utan vårat infall vi fick då hade sommaren aldrig varit som var. En underbar midsommar med lika mycket minnen som kort heheh. Blir det en repris i år, vet inte, svårt att knäcka den förra men kan bli trevligt ändå. Men just nu orkar jag inte tag tag i midsommar, den dagen den sorgen.

image35
minnen

Löpning så underbart ibland.

Ibland är det riktigt skönt att få komma ut och springa. Ja idag kändes det som det gick mycket lättare än förra veckan också, det kändes som det gick snabbare och de första 2 km bara försvann ochsen till mördarbacken och den var int eså jobbig och så var det bara 1 km kvar. Men när vi kom i mål kom vi fram till att det gått fortare denna gång, med kanske 1-2 min men det finns fortfarande mer tid att kapa, ganska mycket tror jag. Men då ska man nog inte prata så mycket som vi gjorde ibörjan av loppet idag, hehehe. Men har man mycket att prata om så.
Men kan bara en en gång tacka Mutola att hon tacka ja och följde med ut i spåren idag. 
Sen när man kommer och hoppat ut ur duschen så fungerar datorn och internet igen, lycka. Då fick jag en massa musik av Mutola lycka igen. Tack!

Nu dags att sova, skola imorgon bitti redan kl 9.00 då väntar ny lärare och seminarium i 3 timmar. Vi har varit skonade hela denna termin med bara 2 timmar seminarium. Sen ska jag hem och upp till klubben för att prata med våran pro på golfklubben om juniorlägrena i sommar som jag ansvarar för. Men tur att man inte är själv har bra hjälp av Puff och sen kommer det 2 andra killar som ska hjälpa till under först lägret men tror kanske vi bara blir 2 ledare under andra. Men det löser sig. Nu sängen. God natt alla!

Söndag och en resa hem.

Söndag var det igår. Känns som det var mycket längre sen.
Började söndagen med att man blir väckt av Hannanas eller egentligen väckte hon inte mig men hon satt bredvid min säng och lyssna på min Ipod och sen satt hon vid skrivbordet och ritade. Men trött som jag var somna jag om, sen komhon och väckte mig lite efter 9 på morgonen. Hittade en jätte söt lapp på bordet bedvid sängen, det stod Jag lånar din ipod, du kan låna mina band så länge, så hade hon lagt 4 stycken gummiarmband på lappen. Så sött.

Efter som Hannanas uttryckte sig en hotellfrukost var det dags att packa medans mamma och pappa tog vovven på en promenad. Men sen hade ju mamma lovat att hon skulle hoppa studsmatta så jag kunde få bildbevis på hur kul hon tyckte det var. Hon sa, hade ni (jag och min bror) varit 10 år gamla då hade jag lätt köpt en studsmatta tll er, men nu är vi 24 och 28 och bror bor inte ens hemma....så blir ingen studsmatta om jag inte skulle köpa en själv. Ja den dagen jag vinner på lotto. Men jag Hannanas och Johanbohan går ut och hoppas lite, mamma kom snart.

image31
Detta är så kul :D

image30
Roligt att hoppar högt....
image32
...volta...

image33
och

image34
 flyga...

Men det roliga tar snart slut.... Men mamma berättar att vi ska åka förbi Torekov och köpa glass. Åh det måste vi bara göra när man är i Ängelholm eller nere i Skåne på den sidan. Köpa glass och gå på stenmuren och ner till hamnen och upp på båten och så in och titta på den gamla krokodilen. Det gjorde vi och sen bar det hemmåt. På vägen hem såg åkte vi förbi nere i Gränna och stanna och åt lite middag och sen var det bara att susa hemmåt.
Helgen var mycket lyckad och hoppas snart att jag får se mina kusiner igen.

Lördagen

Idag skulle kusinen konfermera sig. Men först han jag och mamma med att åka in till Ängelholm city och kolla lite. Vi hittar alltid något där, även om de inte har många butiker, men kommer nästan alltid därifrån med något och ofta skor. Så även denna gång, köpte en tröja och ett par skor och så lite hårnålar eftersom jag glömt mina hemma. Mamma hittade ett par sandaler. Men klockan närmade sig ganska snabbt 11.30 då vi skulle vara hemma igen för att hinna byta om innan vi skulle hämta storebror och hans sambo vid tåget 12.15 sen var det dags att gå till kyrkan. Var i kyrkan och tittade på när kusinen konfermerade sig.

Sen var det buffe hos kusinerna med en massa kusiner från olika håll. Dagen innehöll glädje, skratt och mera skratt och så lite hoppande på stundsmattan och så var det dags för huvudpersonen att ge sig iväg. Hon skulle ha dansuppvisning. Faster och hennes minsting och mamma och jag åkte iväg för att titta. Hon var jätte duktig, du var bäst! Hemma igen hos kusinerna och lite kex och ost och så lite kortspel och lite yatsy och sen var man helt slut och somna rätt snabbt.

image27
Seriösa kusiner!

image28
Kusinen hälsa hela kyrkan välkomna.

image29
Vad är det? Alla klapper mig på ryggen hela tiden?  Kanske lappen på ryggen kunde gett henne en ledtråd...? hihi det var Hannanas som fixat lappen.

Resan till Ängelholm (fredag e.m)

Efter att ha tagit pendel till Älvsjö och hoppat in i bilen började resan neråt. Jag har nog aldrig varit så aktiv en bilresa som jag själv inte kört sen? ja vet inte. Sov inte en enda gång, läste kanske 5 sidor i min bok (som är så bra) och lyssnade inte på musik i lurar en enda gång, ojoj vad har hänt? Vet inte själv men roade mig med att fotta lite under resans gång. Mamma har en förmåga att se vilda djur, mest älgar och rådjur överallt när vi åker bil. Lite skrämmande ibland eftersom hon kör och älgen står långt inne i skogen...och hon ser de alltid först. Men denna gången var jag före. På vägen ner såg vi först en flock med hjortar hann räkna upp till 18 men då var det fler kvar och precis efter det ser jag 3 älgar. Nu var jag tvungen att kolla hur mycket djur vi fick ihop, blev några stycken. Cirka 35 hjortar (eftersom vi såg en massa till senare), 10 rådjur, 3 älgar en ormvråk och en trana. Ja så kul hade jag på min resa på väg till Ängelholm. Resan gick ovanligt fort och det var inte för pappa förde den mest vägen men var en trevlig bilfärd.

image20
Jag fick packningen brevid mig

image21
Men ska inte klaga på benutrymmet...

image22
Den "lille" där bak fick ganska stor plats denna resa.

image23
Bra med mellis, älskar vattenmelon.

image24
Här stanna vi och åt middag.

image25n
Titta det går och ta kort så här också...

image26
Rasta "lillen" och så iväg igen, snart framme.
Men innan det han batterierna i kameran ta slut.... :(

Fredag f.m

Eftersom jag inte har varit hemma i helgen och inte haft tiden nere hos kusinerna att skriva här kommer här lite läsning om helgen.

Träffade Puff inne i stan kl 11.30 sen var det dags för att shoppa lite. Tänk va kul det kan vara att göra av med pengar ibland. Idag blev det en del, men inte så mycket under 1000 lappen iaf med lite marginal på ett par 100 lappar. Jag köpte en väska, ett par flippflopp, strumpor, två linnen och body butter.

image18
Strumporna fick jag användning av redan på lördagen så de ligger i smutsen, de var vita små "syns inte" i skorna strumor...
image19
Om jag tror på kärlek vid första ögonkastet? Denna föll jag för på 2 sekunder :)


När kl var 14.30 var det dags för mig att ta mig till Älvsjö station där jag skulle möta mamma och pappa. Pappa jobba i Älvsjö denna dag och onödigt för mig att åka hem först för att sedan åka och hämta pappa, jag åkte dit direkt och spara mig lite tid. 

Låt resan till Ängelholm börja.


Hos kusinerna...

Sitter nu hos mina kusiner nere i Ängelholm eller som jag brukar kalla det Änglaholm. Kom ner i fredags efter lite shopping med puff inne i stan. Mer och det sen... Mamma hämta mig i Älvsjö kl 15.00 eftersom pappa var där och jobba så möttes vi ala tre där. Sen var det en bilfärd ner till Ängelholm som väntade. Tror jag aldrig har varit så aktiv under en bilfärd innan o jag inte själv kört. Men mer om det sen... Nu ska vi snart åka hem men först ska jag lura ut mamma på studsmattan och så ska jag få lite bildbevis på att hon tycker det är lika kul som jag tycker. Heheh. 
Men nu måste jag kila så jag får berätta mer om allt en annan gång, skulle tro ikväll när jag kommer hem. 
 

Ängelholm nästa

Nu är kl snart 9 och jag måste skynda mig snart. Kl 11.00 ska jag möta Puff inne i stan och innan det ska jag hunnit packa, äta frukost och gått ut med Lukas. Så nu är det kanske dags att ta och äta lite frulle och sen promenera med Lukas och slänga ner lite kläder sen i en väska. Inte så jobbigt att packa. Ska bara vara borta över helgen, kommer hem igen på sön. Min ena kusin konfermerar sig imorgon. Lena ska ha klänning på sig och blåa legins, japp blåa. heheh Nä men nu måste jag ta tag i saker så jag kommer in till stan i tid.


Sicken dag!

Eftersom bloggen var knas igår, kommer detta jag skrev igrå in idag. 
 
Tentan den gick som den gick. Tiden går snabbt när man har roligt brukar det heta. Men idag gick 4 timmar så snabbt utan jag hade speciellt kul, skrev och skrev och skrev och ändå vet jag inte om det gick så bra. Men läste i mitt horoskop i Metro på vägen in att en sak jag trodde var svår skulle vara lätt...

Men efter tentan var det dags att fira att vi hade skrivit tenta. Vi gick ner till Rålandshovsparken och bubblade lite och skålade och åt lite lunch. Bubblande redan vid 14 tiden och en torsdag, när hände det senast? trevligt var det iaf och fick sig en massa trevliga skratt. Men det roligaste var nog på vägen hem då jag och en till tjej gömmer oss bakom en bil och skrämmer livet ur två segisar som kom bakom. Jag skratt aså jag trode jag skulle kissa på mig.

Vi gick vidare till buss 4 och jag hoppade av vid Odenplan för att möta Puff. Vi satte oss och tog en fika. Sen var det dags att leta efter en ny kalender, inte till mig jag har en super bra. Men vi hittade ingen, får leta immorgon igen då vi ska träffas igen. Vill shoppa imorgon, linnen och flipflop. Men efter jag träffat Puff så åker jag hem till Lia som jag skrev om innan idag så bjöd hon mig på middag. Den var super god :D

Sen skulle Lia välja kläder till sin kryssning imorgon med jobbet. Efter Lia valt kläder i 40 min var det dags att gå ner till Mc Donalds för att möta Okla som också skulle med på prommenixen. Men på vägen ner bestämmer vi oss för att istället ta en glass först. Ringer Okla och säger att vi möts inna på Donken först. Sen börjar våran promenad, som skulle gå längst vattnet. Vi kom ner till vattnet efter en stund och det var så trevligt. Vi var ute en lång stund och det var nog int etyst i mer än 10 sekunder under den 90 min promenad som det blev, eller gick väl i kanske 65 min och sen fastnade vi i 25 min och pratade innan Okla skulle vika av till sig och vi gå frammåt. Slog en pling hem och mamma svarar att hon kan hämta mig. Världens bästa mamma, tack mamma. Bussen vet jag inte när den gick men inte så ofta antar jag eftersom att klockan var nästan 22.00 när vi kom hem igen.

Så kan bara säga att dagen har varit fullproppad med trevliga saker, även om jag inte tyckte tentan var så trevlig.



Hos Lia!

Sitter hema hos Lia och pratar lite. Lia är snäll hon ska bjuda på mat och sedan ska vi ut och promenera. Det luktar så gott från ugnen, det ska bli kyckling a´la Lia  med något på. Såg lite när hon gjorde maten, det var först kyckling sen någon sås, kanske matlagningsgrädde sen ost tror jag och sist krydda. Sen in i ugnen och nu luktar det gott. Nu sitter vi och lyssnar på en låt som heter Dunka Mig Gul och Blå, ja det säger väl allt om denna låt......Efter maten ska vi som sagt gå ut oh promenera, vi ska möta Okla nere vid Donken och sen ska vi gå ner vid vattnet. Ojoj nu är låten snart slut och Lia har plockat fram kycklingen så maten kanske snart är klar, nä tydligen inte maten åkte in igen. Men tror att maten snart är klart så dags att avsluta för denna gång. 

10 timmar kvar...

Nu är det 9 timmar och 55 min kvar sen är det riktigt konsentration som gäller i 4 timmar sen efter det kan man kanske slappna av. Om 14 kanske om 14 1/2 timmar ska vi bubbla lite med klassen dessutom, det blir nice.
Men nu ska jag bara skriva ner det sista och skriva ut i någon bra färg, eftersom min svarta färg är slut.

Det är bara att titta på bilden alla papper aaaa, är lite nervös faktiskt men på ett sätt känns det ändå ok. Men imorgon måste jag tro på mig själv och det är bara att skriva på har 4 timmar på mig. Så om det nu är någon som läser detta håll tummarna för mig mellan 9-13.

image17

Hur kan man glömma att man stukat foten???

Nu skulle jag och Okla egentligen varit i Ensta och sprungit. Vi hade så fint gjort upp att vi skulle träffas kl 20.00 i Ensta och först ta 2.5 km och springa och sedan gå ett varv. Ja det hade varit trevligt, för vi har en massa att prata om, var ju jätte länge sen vi sågs. Innan träffades vi på träning varje dag och kunde prata men nu har vi inte haft träning på ett tag känns det som och när vi haft har vi på ett sätt lyckats gå om varandra ändå...Men nu skulle vi ju få chansen att snacka lite skit. Sitter nere vid köksbordet och pluggar och ska bara springa upp och kolla en sak på rummet så plingar det till på msn, Okla skriver: Asså du... vet du vad jag kom på? dum i huvudet är jag =) jag har stukat min fot =) jag kan inte springa :p haha Jag kunde inte annat än att garva. Hahah hur glömmer man bort att man har stukat foten. Men egentligen så gjorde det inte så mycket, klart hon är förlåten, inge snack om saken. Jag fick mycket mer tid för plugget och det behöver jag nog också. Men vi har iaf bestämt att vi ska ses snart och promenera för det kunde hon göra, men förstår om hon inte vill ut och springa. Bättre vila foten och mjuka upp den lite med promenad, dessutom kan man prata mycket mera om man går.

image16  Blev inge skog idag, men det kommer flera rundor snart.

PANIK

Jag börjar få panik, börjar känna mig litte lätt hysterisk. Får inget gjort och imorgon är det tenta. Skulle behöva flera dagar på mig att förbereda mig på, men kanske förstorar upp det hela. Förra examinationen gick ju faktiskt bra, fick G kanske lyckas få det på denna tenta då också. Blev så förvånad att jag fick G förra gången, trodde verkligen jag skulle få rest. Var mycket saker som spelade in då, en hjärnskakning bla. Men fick G och nu kan jag bara hoppas på att på något sätt händer något glatt i mitt liv och jag får G på denna salstenta imorgon. Men är extra nervös också för har aldrig haft salstenta innan. Vi har haft hemtentor och examinationsinlämningar osv men ingen salstenta...aaaa. Men ska gå ner till köket och slänga ut alla papper på köksbordet och försöka få lite struktur på det hela och de olika perspektiven, behavoristiskt, kognitivistiskt och sociokulturellt perspektiv. Aaaaaaa jag får snart panik, uch jag vill inte.

image14 Ungefär så här känner jag mig just nu.







Ensta debut 2007

Va skönt det var att springa. Mycket skönare och lättare än jag trodde det skulle vara. Sprang/jogga ca 4 km. Det är skönt att ha någon att komma ut i spåren med, det är lättare att motivera sig då, som en extra morot liksom. Hade hon inte sagt ja hade jag aldrig kommit ut i spåret, hon sa hade du inte fråga hade inte jag kommit ut. Hehe. Som sagt ibland är det bra med morot.

image12

Så även om vi inte har lagträningar nu i maj så ska jag ut i ensta och springa in sommaren. Det var riktigt skönt idag, lagom varmt men inte för kallt. HIttade dessutom mammas blåa mjukisar och de var underbara att springa i, sen att de säkert är sen -94 va gör de. De var guld värda.  

Ingen basket på en månad.

Ingen basket på en månad, vi kommer inte ha någon basketträning under hela maj.

image11

Detta känns jätte konstigt. Men om jag ska vara ärlig så denna vecka är det ganska skönt att vi inte har någon träning för det är lite stressigt denna vecka ändå. Samt att det inte varit en"vanlig vecka mån-fre utan blivit långhelg. Klämdag igår och idag röd dag för det är första maj. Men på torsdag har jag tenta och ser inte fram emot. Men visst hade det ändå varit skönt att träna och kunna släppa alla tankar från skolan för ett tag. Men nu är det så att vi inte har några basketträningar eller lagträningar under hela maj. Jag kommer klättra på väggarna, tur att jag varit ute och lirat lite golf i helgen och jobbat så jag gjort av med lite energi. Men det finns mer energi kvar, fick ett infall nu att jag skulle ut och springa i ensta. Så blir det snart också, ska bara äta lite mat och sen cykla bort till ensta och förbi vännen på vägen som ska med. Men undrar om det är kallt, måste nog ha långbyxor på sig, funkar nog inte med bara shorts blir nog kallt. Det får bli mjukisar, ska försöka leta fram mammas gamla ledaroverall från fotbollen. Den är nog bra att springa i, ganska stor och luftig samtidigt inte så tung som vanliga mjukisar. Kanske dags att byta om nu så man gjort det innna middagen. Sen ska man ge sig iväg, smart att springa precis efter maten men det går inte att hjälpas nu. Men jag ser riktigt fram emot att ut och springa. Även om det inte går snabbt, men bara ut och känna skorna mot spåret.

Valborg

Igår var det valborg. Överallt på radio och tv pratade de om hur mycket ungdomsfylla det skulle vara, gjorde en massa reklam att man inte ska langa osv....Men själv hade man en lugn valborg. Började med att telefonen ringde vid 10 tiden, jo men visst jag kan komma och jobba ett par timmar på eftermiddagen. Han med en tripp till Rimbo innan, där var jag och mamma besökte en liten presentbutik den är så mysig. HIttade ett litet fint ljus där som jag köpte med mig till kvällen när jag skulle bort.

Så kom man hem och in i duschen och sen cyklade jag iväg. Skulle hem till en kompis och hennes son och hennes syster.  Hon hade gjort egen pizza, den var så smarrig. Hon fick en liten present, som jag hittat i Rimbo och tänkte är ju där en del och hon brukar gilla ljus. Det verkade som hon tyckte om ljuset, det sa hon iaf :p  Sen när hennes syster kom hem sa hon, jag har presenter med mig. Till mig me,  va trevligt, heheh. Hon jobbar i butik och hade tagit med sig beach tennis med sig hem som vi fick, man tackar tackar. 

image8
Man får finare färg om man rör på sig i solan, då kan dessa vara toppen att ha. Lite smygreklam samtidigt.

Men såg man någon brasa då, jajaamensan. Vi tog en promenad till en brasa och tittade på en stor eld. Intressant hur hennes son som först inte alls ville bara nära elden ville gå närmare och närmare. Jag och hennes syster vart mest fashinerade (undrar hur de stavas?) över hur länge en eld brinner, fast det på ett sätt ändå går så snabbt.

Avslutningsvis kan man säga att det vart en trevlig kväll, men det har man alltid i det sällskapet.

image9
Brasan vi tittade på.

RSS 2.0