Finns en del att rensa...

mms_img62467 (MMS)

Finns en del att rensa...


Fix och trix i lägenheten

Japp så var nästan allt klart i lägenheten, fixat och trixat lite i den i helgen. Nu ska jag bara fixa nått fint till vardagsrummet och så ska två tavlor flyttas lite och två ramar upp på väggen.

Igår fixa jag och mamma och höll på. Idag på eftermiddagen har vi också gjort de. Men först var vi i stugan och plockade svamp. Fick ihop nästan en hel korg själv, mamma ihop nästan en hel och pappa ihop en hel. Då hade vi kunnat plocka betydligt mer om vi varit ute lite längre. Men som idag var alldeles utmärkt, imorgon ska svampen rensas....

Men någon bild kan jag bjuda på från lägenheten och ni som sett den innan, får se om ni ser någon skillnad ;) Kanske inte ser ut som så stor skillnad nu från förr, men om man vet hur det såg ut innan så gör man hihihi. Största skillnaden är nog skrivbordet, det är tömt!  






Vilken läcker tavla jag hitta, men frågan ...

mms_img40799 (MMS)

Vilken läcker tavla jag hitta, men frågan är bara var jag skulle kunna ha den?!


Ut i skogen för att leta svamp!

mms_img21458 (MMS)

Ut i skogen för att leta svamp!


Dagen har gått åt att fixa och trixa i läg...

mms_img11830 (MMS)

Dagen har gått åt att fixa och trixa i lägenheten :-)


Jag älskar denna bild! Tittade på bilder ...

mms_img72488 (MMS)

Jag älskar denna bild! Tittade på bilder i mobilen och hittade denna bild, vad som gör bilden så underbar vet jag inte riktigt men vet att de är kärlek <3


Detta låg i paketet :-) de var ju slut på ...

mms_img52621 (MMS)

Detta låg i paketet :-) de var ju slut på lagret när vi flög hem.


Fått en avi men ingen aning om vad jag ska...

mms_img61778 (MMS)

Fått en avi men ingen aning om vad jag ska hämta ut, spännande eller?!


Känner mig duktig

Känner mig duktigt idag. Imorse var jag hos läkaren och skrapade bort ett födelsemärke som jag ett tag trodde var en sårskorpa så höll på att skrapa loss den själv först, men nu har läkaren gjort det och det var nog bättre. Innan han skulle skrapa fick jag en spruta och insåg att tar man den som han gjorde kändes det inget och jag var nästan inte nervös. Bra var det att jag inte såg sprutan, inte alls! Så spände inte mig så mycket bara lite....

Efter jobbet lämnade jag bilen och fick sedan skjuts hem av mamma och vi bestämde att förmodligen på lördag kommer hon hit och hjälper mig att röja i lägenheten. Hon föreslog nya gardiner också (tror till sovrummet) och visst hittar hon några får hon gärna köpa de ;)

Sprutor och jag hör inte ihop....
 


Det var inte igår man satt har i tibble cc...

mms_img17630 (MMS)

Det var inte igår man satt har i tibble cc och kolla. Idag är det visserligen innebandy och inte basket som det ofta var innan.


Höstpromenad

I morse när jag vaknade hade jag ingen som helst lust att cykla till jobbet, tog bussen dit och bestämde mig för att gå hem. Jag gjorde enligt mig ett bra val, det blev en mysig promenad hem även fast jag inte hade musik i öronen.

Tog lite kort med mobilen i slutet av min promenad.

Ja vad ska man säga hösten är ändå vacker!










Lycka!

Har fått sett lägenheten som hjärtat köpt och den är jätte fin, ja jag blir lite avis. Jag vill också köpa grejor och inreda min lägenhet igen. Så jag har bestämt mig för att göra det igen, kanske inte köpa massa nya saker men piffa till lite i lägenheten. Ja lite lagom innan hösten, fram med ljus och grejer och nu ska jag hitta en stor växt jag vill ha. Det är väl bra nu till hösten när det inte är så mycket ljus ute?! Får se hur det blir med det.

Även hittat en klänning till bröllopet med lite hjälp av hjärtats syster och hans mamma. Har ingen bild på den men får väl skaffa ett kort efter eller innan bröllopet. Och nää inte jag som ska gifta mig, men ska på bröllop snart.

Bokat biljetter ner till det blir flytt och ska bli riktigt kul att se hans lägenhet med hans saker i =) Spännande!


Det är vackert ute när det är höst! Blev e...

mms_img59013 (MMS)

Det är vackert ute när det är höst! Blev en promenad hem från jobbet idag.


Mallorca minne :-)

mms_img32414 (MMS)

Mallorca minne :-)


Så glad för din skull hjärtat!

Så glad för din skull hjärtat!


Detta måste vara höjden av lathet!

mms_img12943 (MMS)

Detta måste vara höjden av lathet!


Söndagsmys

mms_img73262 (MMS)

Söndagsmys


Innan promenaden idag som nyss är hemkomme...

mms_img65239 (MMS)

Innan promenaden idag som nyss är hemkommen ifrån var vi och hämta ut lite ögongodis, dock bara ögongodis.


Hemma idag igen!

Japp blev hemma idag igen och mådde iaf lite bättre när jag vaknade upp andra gången. Första gången då jag vaknade vid halv åtta tiden mådde jag inte bra :( hosta och hosta och somna om efter ca 45 min och fick sova ett tag till. Ingen feber idag tror jag iaf och huvudet mår bättre efter en tablett men fortfarande lock för öronen och ryslig slemhosta. Hade inte varit en hit att vara på jobbet idag, kroppen mår inge bra. Hoppas på att den återhämtar sig ordentligt i helgen för jag ska bara jobba på måndag.

Nu har jag varit duktig och satt igång två maskiner nere i tvättstugan och sen vid 4 snåret har jag väl en massa massa tvätt att lägga in i garderoben, uch så trist.

Ska försöka ta mig ut i friska luften också lite, kroppen kan behöva de.

Bilder från resan

Ja jag vi har nästa 350 bilder från resan och kan förståss inte lägga upp alla. Men kommer lite bilder nu och ja en bild säger mer än 1000 ord så kanske inte så mycket text.















































En helt underbar resa ♥


Hemma och sjukis

Igår när jag kom hem från jobbet var tanken att jag skulle iväg och träna men gymmet blev ytbytt mot att jag låg nerkrupen i sängen men huvudvärk och frossa. Trodde ett tag jag hade feber men tempen visade ingen. Gick och la mig och när jag vaknade imorse mådde jag sisådär, tänkte en dusch löser det säkert men efter en varm dusch kände jag mig inte mycket kryare och det blev att ringa jobbet kl 07.00 och sjukanmäla sig och sedan krypa ner i sängen igen och vaknade upp vid halv 11. Mycket piggare då var jag inte och tempen visar på lite feber. Men jobbigste är nog att jag har nästan ständigt lock för öronen, verkar som det sitter i bihålorna fast inte speciellt förkyld. Tagit nässpray och och det har väl blivit lite bättre och mot huvudvärken blir det alvedon.

Blir inget jobb imorgon med utan hoppas att febern försvinner helt i helgen. Jobbigt med lite feber så där men känner mig helt nedsänkt i hela kroppen. Bara det inte blir värre nu, nej ska sova mycket i helgen.

Just pratat lite med Tony och fått bilder från resan och även kagt in de jag hade. Jag hade u kameran i mitt handbagage så jag hade ju de flesta bilderna, heheh.

Nu blir det soffan ett tag för nu är jag helt slut, kanske ska äta lite lunch också även om inte har riktig aptit.


Skojar du nu?

Idag slutade jag tidigt, redan 15.00 och när jag skulle gå hem kommer lille x 5 år och frågar mig, slutar du nu?
Japp jag slutar nu.
X - Vad ska du göra nu?
Jag tänkte gå hem och sova en stund.
X - Nä men vad ska du göra nu?
Jo jag tänkte gå hem och lägga mig och sova en stund!
X - Nä kan du ju inte göra det är ju inte ens kväll!
Jo men jag tänkte de.
X - Nää skojar du med mig nu?
hahah nä det gör jag inte
X - Jo nu skojar du med mig.

Haha barn och deras kommentarer ibland. Nää blev ingen tupplur när kom hem, utan bokade biljetter ner till Skåne istället =)

Nu blir det soffan och fotboll igen, KOM IGEN SVERIGE!


Digster

Jag är med i något som kallas buzzador och det innebär att du får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Detta är riktigt kul och jag har fått testa allt från tandkräm, pasta till nu detta DIGSTER. Som Buzzador får du som sagt testa nya produkter och tjänster och sedan buzza (typ berätta) för vänner och bekanta om produkten, sedan skriver jag in en rapport om detta och företagen får en massa nyttig info om produkten av vad vi som konsumenter tycker och tänker.

Nu är jag bla med i en kampanj för DIGSTER, en tjänst som ger dig tillgång till fler spellistor och framförallt spellistor gjorda av kända artister som till exempel Rihanna och Lady Gaga.

DET HÄR ÄR DIGSTER. Digster ger dig mer än 150 uppdaterade spellistor för olika tillfällen och smaker till Spotify, iTunes och WiMP. Tjänsten drivs av världens största musikbolag Universal Music. Musiken på Digster kommer däremot från alla musikbolag.

Klicka in på digster och skapa din musikprofil och ange samtidigt kampanjkoden buzzador så får du testa tjänsten i 6 månader helt fritt!  Det har också nyligen släppts en Iphone app till DIGSTER.

Jag testade precis innan jag åkte till mallorca och var nöjd och hittade genast en spellista med lugn musik jag gillade.

Ja ge det chansen och testa, det kostar igen! Testar du får du gärna säga vad du tycker om den sen ;)


Mer om resan kommer...

Lämnade av hjärtat på Arlanda för ca 1½ timme sen och sitter just nu här hemma själv efter att ha tillbringat en helt underbar vecka tillsammans på Mallorca. Ska försöka kortfatta lite just nu och berättar mera när fått alla bilder eller iaf några bilder. Vi hade tur kan man säga med vädret och hade nästan 30 grader eller mera varje dag. Även om man märker att solen inte tar lika mycket nu som under sommaren så var det varmt och skönt iaf! Sen har vi visserligen inte legat och solat speciellt mycket heller, i fredgs när vi skulle göra det var det sämst väder. "Bara" 26 grader men det blåste storm (kändes det som) och på kvällen kom det en regnskur. Vi var ute på förmiddagen och gjorde lite ärenden och då gick det att gå i shorts och linne men på kvällen när vi skulle iväg och äta blev det strumpbyxor på under klänningen.

Som sagt haft en helt underbar resa och sett en massa av Mallorca och hittade en underbar klippvik att bada under en av våra utflykter.

Vi har visserligen även hunnit med att bada i poolen ett par gånger, i havet ett par ett dopp, underbara promenader på kvällen längst strandpromenaden, massa god mat, goda drinkar, trevligt sällskap, trevliga utfärder både med cykel, buss och tåg.

Som sagt helt enkel en underbar resa!


Hemma igen

Hemma igen


Hemma igen...

mms_img37985 (MMS)

Hemma igen...


Sitter på planet nu och ska lyfta om 20 mi...

Sitter på planet nu och ska lyfta om 20 min... Just nu skulle jag gärna bara komma hem men samtidigt hade jag gärna stannat ett par dagar i värme och semester.


Sista kvällen, hade gärna stannat kvar ett...

Sista kvällen, hade gärna stannat kvar ett par dagar till. Men på måndag är de jobb igen. Avslutade med middag ute på en rekommenderad restaurang. Helt underbart och vilken utsikt. Priset då, under 500 per person för tre rätters och bubbel innan.


Sitter återigen på balkongen och njuter av...

Sitter återigen på balkongen och njuter av en kall öl. Idag hyrde vi cyklar och cykla längst kusten, otroligt vackert! Turen blev lite över 2 mil tur och retur och vi hitta ett guldställe att bada på. Säger bara vilken tur det blev.


Idag har vi varit på tur på mallorca, uppe...

Idag har vi varit på tur på mallorca, uppe i bergen och längst kusten. En riktigt fin tur.


Njuter av en kall öl på balkongen efter en...

Njuter av en kall öl på balkongen efter en dag med lunch vid strandpromenaden och bad i poolen. Vi njuter av semestern helt enkelt.


Vid lunch var vi framme på hotellet och se...

Vid lunch var vi framme på hotellet och sedan dess har vi gått och utforskat staden. Inte så stor men mysig. Ätit god mat på hotellet och nu njuter vi på balkongen med en öl i handen.


Trots att klockan bara är 05.10 är det tur...

mms_img74666 (MMS)

Trots att klockan bara är 05.10 är det tur att någon är pigg iaf.


Fredags mys, färska räkor och bubbel till ...

mms_img23192 (MMS)

Fredags mys, färska räkor och bubbel till förrätt. Liten överraskning till hjärtat som fyllt år.


RSS 2.0