Roliga meddelande

Har två mess och bjuda på eller ett sms och ett mms.

Sexåriga sonen frågar sin far....
Pappa, jag har glömt vad det heter. Vad heter det när två människor ligger ovanpå varandra??
Pappan något generad:
- Ööööhh.... Älska?
- Nej nej.... det heter något annat.
- Ööööhh.... Samlag?
- Nej nej.
Pappan illröd i ansiktet,
- Okej, det heter KNULLA FÖR HELVETE!
- näää...... Nu kom jag på det :D Det heter ju våningssäng!


HAHAHA jag låg i sängen och garva för mig själv när jag läste detta.

Sen fick jag ett mms idag som jag passa så bra in just nu.


Två favoriter just nu <3

Brand new day


Friend like you


Helgen är över...

Helgen är över och så var det snart Måndag igen, ja bara ett par timmar kvar nu. Ska snart krypa ner till sängs och få ett par timmar och kommer nog somna ganska snabbt ikväll kan jag tänka mig.

Helgen har varit bra, varit mycket basket men även hunnit med lite film. När vänner messa igår och fråga om jag ville hyra film så svara ja JA! Det blev den första filmen i Twilight (stavas så va?!) Den var väl helt ok, men kan inte riktigt förstå alla som säger att den är så himla magisk.

Även varit en del väntan och funderingar... Tänk att man ska tänka så mycket.. Tack underbara vän för att du ställt upp och stöttat mig och gett mig bra svar. Skönt att det löste sig nu också och visst finns en förklaring för allt.

Överkörd av tåget

Ja ungefär så känner jag mig nu. Min armbåge kommer vara lagom blå och fin imorgon och min ena vad me kan jag tänka mig. Åkte i golvet ett par gånger och när man inte riktigt har balansen så blev det iaf två riktiga smällar rakt ner i golvet, men det är väl smällar man får ta.

Matchen startar i ett bra tempo och det är lite jämt i början men de gör ett ryck, står 20-28 efter första perioden. Andra perioden så blir det stillastående för oss och vi stressar allt för mycket och slänger bort bollar... 6-17 till Alvik. Helt plötsligt ligger vi under med 19 poäng...I halvlek talar vi om att sätta som mål att ta igen ner till 10 p istället för att se att vi ska ta alla 19 på en gång. Men istället så är det 26 poängs ledning för de inför sista perioden. Hur gick de till? Ja sista vinner vi iaf med 19-13 och vi spelar riktigt bra basket och pratar i försvaret och ja då spelade vi bra och det är det vi får ta med oss till nästa match.

Visst saknade vi spelare som betyder idag men tycker ändå att vi 8 som spelade gör en helt ok insatts. Att det blev 20 poäng och rinner iväg så blev lite mycket men vi höll iaf ihop de och vinner sista perioden och tappa inte iväg det till 35 ner.

Om jag tänker på min egen känsla efter matchen, mer än att jag känner mig överkörd av tåget så är jag ändå lite glad. Nöjd kan jag väl inte vara eftersom vi inte vann, men inte jätte missnöjd heller. Satte 8/10 straffkast =) 5/10 2:or, 1/3 3:or och tog 5 returer (2 def+3 off) men kunde nog plockat lite till. (sen hade jag lite för många t.o
Men matchens skytt var KATTA hon hade ett grymt sänk en period och satte totalt 5/6 3:or.

Så var det fredag!

Så var det fredag igen och jag slutade tidigt (13.00) och det var sååå skönt. Gick hem och bara la mig i soffan och slappade och det var hur skönt som hellst. 

Känner att jag blivit lite frånvarande från loggen nu sista veckan eller de två sista kanske, men det finns förklariga själv men kommer inte gå in på de nu... hehe. men visst jag klagar inte för jag mår bra just nu men visst hade det kunnat varit lite bättre och allt varit toppen men tyvärr finns det saker som inte ens jag kän påverka. Skulle jag kunna flytta städer hade jag gjort de nu, mycket för att känna hur allt kändes mycket mera. Men visst att sakna är inte fel och det är tur det finns telefoner men roligare när de är hela då. Oj rann lite iväg där och kanske prata lite i förvirrande spår. 

Ja så idag blev det en hemma fredag och imorgon är det match igen som gäller. Taggad inför matchen är jag och jag har ett stort önskemål att vi som lag spelar bra hela matchen igenom och då kommer vi gå därifrån som vinnare oavsett vad som stor på tavlan. 

Vill hitta en bra känsla inför morgondagens match och det ska blir grymt kul att spela imorgon!!!
Ps! Ryktas om ny uppvärmningsskiva =)

 

Guldkort?!

Fick ett mail idag som jag inte viste om jag skulle tro på eller inte, men efter att kollat upp lite så såg jag att det kan nog stämma. Men har jag varit på bio så mycket, men tydligen japp. Inte för jag har en aning om vad skillnaden mellan guld kort och "vanligt" kort är men det återstår väl och se.

Grattis, du har gått riktigt mycket på bio och därmed blivit Guldmedlem. Guldmedlem är du i ett år men om du fortsätter besöka oss lika ofta och överstiger 2200 poäng är du givetvis Guldmedlem ytterligare ett år. Inom någon vecka får du ditt nya präglade Guldkort med posten. Till dess fungerar ditt vanliga kort precis som ett Guldkort. När du fått ditt nya kort kan du då klippa och slänga ditt vanliga Bioklubbskort.

Vi hoppas få se dig riktigt mycket på bio!

Hälsningar Bioklubben

Mys...


This Is It

Det blev lite spontanbio förra veckan. Först så var vi och åt på T.G.I Fridays´s och efter det så var det inge kulatt gå en runda i stan eftersom det regnade ute. Det blev ett biobesök istället, filmen kan jag väl kanske rekomendera. Jag vart inte superimponerad utan lite har de kanske gjort detta för att tjäna ännu mera pengar på honom. Fast man inser ju hur gigantisk han är när man ser filmen och den var helt klart sevärd.


Tack ni underbara!

Tack alla underbara vänner jag har, behöver er just nu ganska mycket. Även om jag är lycklig och väldigt glad just nu så är det er jag behöver. I lördags blev det en toppen tjejkväll framför Robinsson och både öron och munnan fick anstränga sig för att hänga med på allt som skulle komma fram av olika personer.
Tack för allt och måste ju tacka KO också, shit vad jag snackat på jobbet både i tor, fre och idag.... HAHHAHA



Matcher i Vasalund *2

Japp så har man spenderat flera timmar i Vasalundshallen i helgen, några på lördagen och några på söndagen. Ja och hur matchen gick på lördagen (dammatchen) kommer jag inte ens kommentera för så dåligt gick de. Söndagens match (u20) coachade jag tillsammans med våran a.c och det var i stort sett samma lag som dagen innan. Idaga spelade de riktigt bra i första halvlek men tredje var nja.. förlorade matchen men gör en helt klart godkänd match ändå...

Nästa helg är det Alvik som gäller för oss damer på lördag hemma i Tibble CC och mina tjejer har match mot Lidingö på söndagen borta på Lidingö.  

Är tillbaka...

Först måste jag ju säga att det är trevligt att mina läsare varit mig trogen trots min dåliga uppdatering. Ja men vad har hänt då? Jo men det har ju hänt en del och kan väl säga att det gått i mötenas tecken, hihi. Hela veckan har varit ful av möten hit och dit, långa, korta, planerade, spontana, sega, roliga, trevliga och mysiga. 
Ja jag tror det räcker för så för denna gången. 

Men ja nu är det soffan som gäller, fick nog lite för lite sömn i natt.... 

Imorgon är det basket som gäller då vi har dammatch och det ska bli riktigt kul. Vi möter Solna 15.00 i Vasalundshallen och sen på söndag är det u20 match som ev ska vara med och coacha i Vasalund även den. 

Men nu väntar soffan!! 

Lång Måndag...

Igår var en lång Måndag och jag slocknade i soffan strax efter 22.00 och det var faktiskt riktigt skönt. Har ju stängning på måndagar så det blev en lång dag och sedan blev det avd.möte som dessutom drog ut på tiden men vi fick prata igenom allting vilket var jätte skönt. Är ändå glad att vi han komma igenom allting för värre att gå därifrån och känna att detta skulle vi ha gått igenom. Nu blev det så att vi inte var klara från efter 21.00 vilket gjorde att jag missade träningen. När jag väl kom hem så var jag totalt slut och hade huvudvärk så blev direkt att borsta tänderna och sen la jag mig på sängen ganska snart.

Idag blev det en kortare dag och nu så passar jag på att tvätta lite kläder och sen blir det basket ikväll. Det ser jag fram emot. Missar tyvärr torsdagsträningen också pga ledarmöte och det är såå obligatoriskt så alla träningar är inställda, nää inte damträningen för D. ska hålla i den. Men annars så måste alla ledare vara där, så jag jag måste ju dit. Men idag basket och på fredag och sen lördag MATCH!!! =)

Helg full med basket

Denna helg har det varit basket basket basket.

Började igår med att tjejerna hade match och det var väl en av de jämnaste under säsongen. Spelade stundtals riktigt bra och i en period dalade de men vinner med 76-59 riktigt bra att vi gör 76 poäng men mindre bra att släppa in 59... Grunden att vi gör så mycket poäng är att vi spelar som ett lag och alla ombytta gör poäng, 4p, 6p, 8p, 14p, 21p, 23 p =) Träffade K. idag också och jag sa att det var i fel serie de låg, han berättade att förbundet har nu erkännt att de har lagt de i fel serie. Tyvärr går det inte att göra nått åt saken men förbundet är iaf medvetna om att de gjort fel nu tydligen, lite trist men känns ändå lite bättre.

Direkt efter tjejernas match så hade vi dammatch och där blev det en allt för stor förlust... =( förlorar tillslut med 30 p... Inte kul alls.

Idag skulle det börja med att dömmas i Vikingligan, men blev inte så. Det var försenat och så mera försenat och tillslut så han jag coh Julia inte dömma eftersom vi skulle iväg på u20 match, hon spela och jag coacha. Vi börja med att springa och göra allt på en allt för låg växel. Spelar upp oss ju längre matchen går men inte tillräckligt mycket för att orka ta i kapp hela matchen. Förslust med 60-67.




Tacomiddag

Hade finbesök på matchen igår och efter matchen så kom Garpen över på Tacos och glass... ja fast efterrätten glömde vi bort. Vi fastnade framför datorn efter middagen och jag fick hjälp att fixa min bloggdesign. Så jag tackar garpen för all hjälp. Det blev supersnyggt och hoppas nu att alla kan se de också, hört av en person som inte såg skillnad :S mycket mysko. Detta är något vi pratat om hur länge som hellst att vi ska göra och nu blev det äntligen fixat och jag är som sagt mycket nöjd.

Avslutade kvällen med en thrillen och ja uch den var lite läskig och jag var glad när jag tittade på klockan och insåg att det bara var 30 min kvar och nästa gång bara 10 min kvar av filmen, då kunde inte så mycket läskigt hända...


Fredagen den 13....

Japp men så har det jag väntat på hela dagen kommit nu, ja meningen med Fredagen den 13 som betyder otur! Dagen har ju varit så bra, barnen var jätte snälla idag och jag hann i tid till träningen för barnen gick tidigt = jag han med bussen och slapp springa. Hade ju hunnit med bussen om de gått i sista minut med men då hade jag fått springa vilket jag slapp nu. Hann tom gå av hos päronen och fick mat och en bil och lite presenter med mig hem =)

Träningen gick helt ok och jag har en bra känsla inför morgondagens match mot Kringlan. 14.45 i Tibble CC kom och titta vett ja!

Så kommer hem och tar en dusch efter träningen innan ska börja med maten. Tänker att jag provar att köra diskmatinen en gång med lite glas, blir det rent så blir det?! Skulle ALDRIG gjort de! Slutade med att den efter 5 min (max) börjar läcka och vattnet rinner rakt ut på golvet. Ja och tänk sen själva om jag blev glad eller inte. Åhhhh nu ska diskmatinen ut och jag får ett extra utrymme att ha kastruller eller nått annat smart på.

Nu till soffan!

Juste tänker en tanke på dig som ligger BB just nu ;)

Avslappning...

Efter träningen idag hade jag min för dagen fjärde avslappning/vila men denna var helt klart bäst! Ja de tre andra räknas inte riktigt kanske för de var på jobbet med barnen och det var inte på samma sak men ganska skönt ändå.
Tjejernas träning först gick bra och sedan den egna träningen bara flöt på. Just nu är basket kul och ser mycket fram emot matchen i helgen. Känslan är bra och det är en possitiv atmosfär i laget trots våra tidigare förluster. Vi har faktiskt ALLT att vinna!
Blev trappträning idag i CC efter vi varit på golvet och kört. Det är nått visst med trappträningarna inte bara för att vi får så fina kommentarer av Caperios tränare som kör efter oss utan det är rätt kul också. När man med skakande vader gick ner sista gången fick vi reda på att vi skulle ner i ettan och köra mera. Väl nere väntar det en massa madrasser liggunderlag på oss och vi får order om att lägga oss på rygg. Trodde först vi skulle kolla på någon av våra senaste matcher men de tankarna byttes ganska snabbt ut då vi fick reda på att vi skulle ligga på rygg. Det var AVSLAPPNING som gällde och det var såå skönt. Efteråt önskade jag att jag legat i sängen för hade nog kunnat somna dära. Var totalt avslappnad och ska försöka på mig det nu när jag ska gå till sängs...

Fick också tankarna på spikmattan jag funderat på och nu är tankarna jag vill verkligen ha en! Ska försöka hinna med att köpa en i helgen mellan allt som ska göras. 

Imorgon lite sovmorgon och sedan direkt till träning och sen hem till soffan för att ladda för match!  


Tung arbetsvecka snart slut...

Ja så var det onsdag och har avverkat ytterligare några timmar på jobbet, jag och inte så få heller. För att vara exakt är det faktiskt 12 timmar... Det är tuffa men intressanta dagara som har och haft och som väntar. I måndags var det vanlig dag, i tis kort dag men så föreläsning på kvällen och idag blev det lång dag på jobbet med möte på kvällen, imorgon vanlig dag men sen direkt till träning och fredag är det stängningsdag och direkt till träning.

Så inte många timmar denna vecka som jag spenderar hemma. Ikväll kom jag däremot hem vid 20.45 och vid 21.00 kom en vän förbi som som inte träffats sedan år och dar och det var trevligt. Kände dock lite att jag "skickade" hem henne men ska sova snart.

Imorgon blir det jobb och sedan direkt till tjejernas träning och sedan egen träning.

Sov gott!

Luleåresan

Ja det blev en tidig morgon i går och en lite senare kväll idag. Var på Arlanda igår runt 8.45 (samling 30 min senare men kunde bara komma tid då) sen blev vi hämtade 20.45 idag.
2 matcher spelade och 2 förluster blev det tyvärr. Ja rent basketmässigt hade vi kunnat slå båda lagen även om det kanske var matchen idag vi verkligen skulle vunnit, tyvärr rinner resultatet iväg. Men visserligen det kan det kanske vara till vår fördel till nästa match. De lagen vi möter kommer ju tro att vi är jätte dåliga som bara förlorar och förlorar (6 raka nu) men så ska vi F*N visa på lördag att vi inte är de och att vi kan sjuttsingen spela basket bra!!!

Men om man tänker bort Luleå resan rent basketmässigt så har det varit en bra resa. Det har varit mycket tuffa saker men allting har ändå lett fram till något gott tillslut skulle jag säga. Tänk va skönt det är ibland och bara få spruta ut sig en del ord och hur det kan hjälpa.

Basket är inte bara en sport det bidrar till så mycket mera, laget betyder ♥ 

Luleå tur och retur

Tack för trevligt fredagsmys =) vill jag börja med att säga!

Imorgon åker vi upp med damlaget till Luleå för att spela två matcher. Blir en mot BG Luleå och en mot Luleå Stars. Ska bli riktigt kul att flyga iväg med laget och spela två matcher igen, känns som de var länge sen.

Hoppas att kommer hem med två vinster det gör det hela sååå mycket roligare.


Snart dags för fredagsmys

Idag är det Torsdag och det betyder att det är fredag imorgon och eftersom vi inte har någon träning ska jag passa på att våldgästa vännen min. Ja och vad kan inte vara en bättre uppladdning inför en helg i Luleå.


Torsdag...

Japp så var veckan snart över och då blir det fredagsmys och sen Luleå som väntar i helgen. Jobbat och tränat tjejerna och sen tränat själv... Kändes som det gick helt ok båda två träningarna.

Haft en ganska fullt upp dag på jobbet men ändå har den varit bra. Ja en liten olycka men ren olyckshändelse fick avsluta dagen och tänker en extra tanke på dig ikväll och imorgon. Hoppas allt gått bra ändå i oturen.

Sen kommer man hem och får läsa lite saker som gjorde mig lite lätt ganska mycket upprörd... Jag fick inte öppna asken, men sen får jag reda på att asken är öppen men då får jag inte se innehållet, men får dock se innehållet när det runnit ut. Ja för då hittat en annan innehållet och visar det för mig. Ja jo jag säger då det!

Kanske inte lätt och förstå det där sista knappt så jag själv gör det men det finns faktiskt nått bakom det hela och den som lyckas förstå GRATTIS!

Så var det klart då!

Fick en reaktion imorse som jag inte hade förväntat mig. Tur att jag höll på att hjälpa ett barn med dragkedjan annars hade nog tårarna runnit hela vägen ner för min kind. Vet egentligen inte varför jag reagerade så starkt på dessa ord, Vi ska ta sprutan ikväll efter jobbet! Men uch va jobbigt det var att höra.

Bara några minuter innan jag skulle gå så pratade jag med Maria och sa att jag var såå nervös för skulle ta sprutan. Hon fick ett ryck och följde med och 17.45 hämtade vi ut nummer, 999, 000, 001, 002 och ja jag fick ju så klart 000 och jag var nollad vet inte hur många gånger fick höra de. HAHAHA. Tur att hade ett sånt stöd av mina tre vänner/kollegor. Ja tre stycken inom barnomsorgen så vi tyckte minsann att vi kunde få gå före de 130 st som var före oss. Men nää vi vänta så snällt på våran tur och Maria gjorde även dagens goda gärning. Det var stort det du gjorde, det handlade ju ändå om 50 nummer men för de var det lite mera än bara nummer.

Ja och nää det gjorde inte så ont och har förlängt livet med en massa massa tid under de 3½ timme vi väntade, blev en hel massa skratt och inte visste jag att det kunde vara så kul att vänta på spruta.

Några biverkningar? Nää inte ännu, som Maria sa 2 av 10 får feber inom 1-2 dygn. Visst känner mig lite frussen nu men kan också vara på min huvudvärk som säkerligen kommer efter spänningen jag har haft inför denna spruta.


Bildanalys

Sitter och pratar med en kompis på msn när han kläcker ur sig. 

Har svårt att bestämma mig för om din bild är fin eller läskig......
Det jag får ut ur mig är: Vaaa hur kan den vara läskig?
Hans svar är: Ensam tjej vid kanten på en brygga medans en stor skugga av en människa tornar upp sig.....vad är hans/hennes avsikter?

Han har dragit analysen lite längre och kommit fram till detta: Känns som en reklambild för skräckfilmen "Den hemska natten vid storsjön" typ

Bilden som vi talar om är denna och den bildanalysen har jag då aldrig dragit, jag kunde inte annat än att smålee men ändå så har han ju en poäng i det hela....

Bilden är förövrigt tagen utan för Puffs gamla landställe och det var en helt underbart ställe.


Vart tog Söndagen vägen?

Vart tog Söndagen vägen? Ja snart är den slut och det är väl dags att säta mobilen på väckning och krypa ner under täcket och sussa. Haft en underbart trevlig helg =) men vart tog Söndagen vägen egentligen. Känns som den bara försvunnit men ändå har jag hunnit med en massa massa och gjort av med en del pengar också tyvärr...
Började med att päronen hämtade upp mig och vi åkte iväg och hämtade min nya kyl och frys och sen skulle vi bara ta bort den gamla och sätta in den nya. Lättare sagt än gjort.... Blev lite fixa och trixa där men den är på plats och den gamla står på tippen med lite flera saker som skulle dit, bla ett svart vardagsrumsbord från källaren.

Efter en del fix och trix åkte jag och mamma till IKEA. Hittade en fotölj som jag ville ha och skulle köpa den, men slutade med att jag får nog önska mig den i julklapp istället för kom hem med två bokhyllor istället. En liten som ska in i sovrummet och en lite större som ska vara i vardagsrummet och den ena jag har där med glasdörrar ska in i köket istället och så blir det två glasskivor i den istället. Tror det blir snyggt när det är klart.

Fick gardiner av mamma också idag, hon satte upp de och nu sitter de kvar. Hehhe hon ska komma hit och sy upp de lite sen också.

TUSEN TACK MAMMA OCH PAPPA FÖR ALL HJÄLP I HELGEN! NI ÄR GULD VÄRDA, ÄLSKAR ER SÅ <3


Hairspray

Igår var mamma, pappa, faster, fasters man och två av deras tre barn och så jag då och tittade på musikalen Hairspray på Chinateatern. Först träffades vi igen, de var ju och fikade hos mig på f.m. Att hitta ett bord inne i stan till 7 personer vid den 17.30-18.00 tiden som dessutom låg på vägen till teatern och där alla hittade nått att äta var med facit i hand inte det lättaste. Men vi kom tillslut till en restaurang som när jag var 18 var en nattklubb där vi brukade gå. Men det såg inte ut som det gjorde nu kan jag avslöja, men skulle helt klart vara ett besök igen för en middag. Middagen blev lyckad och det var nu bara kort promenad till det skulle börja. 

Musikalen var jätte bra, dansarna var grymma en av tjejerna var bara 14 år men sååå bra. Men det som tog över mina upplevelser lite gran var den rollen Rolf Lassgård hade. Han spelade mamma och att han både kunde dansa och sjunga hade jag ingen aning om. Han gjorde det såååå bra och jag skrattade så åt hans rollfigur. Morgan Alling (tror han heter så?) var också en av mina favoriter och hört att han sätter upp en egen pjäs med massa olika rollfigurer i och den skulle jag verkligen vilja se. 

Hitta ett klipp från Hairspray på Chinateatern 2009.


RSS 2.0